Kremy BB, CC i DD

Lioele Beyond the Solution BB Cream

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 września 2016 o 22:53
    Kryje i pielęgnuje
    Przy pierwszym kontakcie z tym produktem, byłam zdumiona jednoczesnym mocnym kryciem i naturalnym, lekko rozświetlonym wykończeniem. Kolor jest dość jasny, ale to jednak nie idealny odcień dla mnie - kompletnego bladziocha. Polubiłam go właściwie od początku, za dobre krycie, przyjemną, kremową konsystencję, wydajność. Przy nałożeniu niewielkiej ilości wygląda lekko i dość naturalnie, bo taka wystarcza na pokrycie całej twarzy, maskując nawet niedoskonałości i zaczerwienienia. Odczułam też, że BB Cream Lioele poprawił ogólną kondycję mojej skóry, nie zapycha mnie, jak miały to w zwyczaju zwykłe, drogeryjne podkłady. Gdyby jego odcień był jaśniejszy, to byłby ideałem! Plusy: -bardzo dobre krycie -wydajność -kremowa, lekko nawilżająca konsystencja -trwałość -NIE ZAPYCHA Minusy: +/-lekko za ciemny odcień (subiektywne opinia) Z pewnością do niego powrócę! ;)
  • 2 stycznia 2014 o 11:23
    nie dla mnie
    Kupiłam opakowanie 30ml w zestawie z żelem do zmywania kremów BB one shot w promocji. Żel sprawdza się świetnie krem niestety nie. Gdybym nie wiedziała że to krem BB uznałabym go za kiepskiej jakości podkład. Jego zalety to dość dobre krycie i naturalny, beżowy kolor. Mimo tych zalet jest to pierwszy mój krem BB którego raczej nie zużyje w całości. Mimo nakładania małej ilości i bardzo starannego wklepywania krem zostawia na mojej buzi lepką, widoczną warstwę, która po początkowym matowaniu zaczyna się mocno świecić. Włazi w pory, podkreśla zmarszczki w świetle dziennym z daleka widać tapetę na twarzy. Do tego brzydko pachnie takim starym pudrem. Nie nadaje się nawet do stosowania "po domu" ponieważ zapycha pory i szkodzi skórze (stosowałam juz wiele kremów bb i z żadnym nie miałam takiego problemu więc nie jest to kwestia niewłaściwego zmywania). Dziwią mnie bardzo pozytywne oceny tego kosmetyku, kupiłam go w sklepie Asianstore więc podróbką nie jest. Być może sprawdzi się na bezproblemowej cerze do tłustych/mieszanych nie polecam. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 3 października 2013 o 10:08
    jak narazie najlepszy.
    Z pośród całej gamy kremów BB które miala do tej poty ten jest najlepszy :) Dla mnei najwiekszym problemem jest dobor koloru gdyz niestety azjatyckie firmy raczej nie sa bogate w odcienie pasujace do europejek ;/ + bardzo dobre właściwości kryjące przy czym nie zapycha, przy cerze mieszanej jest to bardzo wazna rzecz + odcien +wydajnosć - nie matuje ;/ Po użyciu tego porduktu potrafie się świecic co jest dosc mocno irytujące i to jest mój największy ból związany z tym produktem. Podsumowując jak narazie jest dla mnie najlepiej dopasowanym kremem BB :) Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 3 października 2013 o 2:01
    dobry podstawowy krem bb
    Jak na razie testowałam tylko próbki, jest w mojej czołówce kremów bb. Nie robi może takiego szału jak Etude house precious mineral ale w porównaniu do Lioele Dollish jest na prawdę bardzo dobry. Kolor ładnie dopasowuje się do naszej karnacji. Jeśli ktoś tak jak ja ma odwieczny problem z doborem jasnego podkładu z tego kosmetyku na pewno będzie zadowolony. Jeśli nie mamy za wiele do ukrycia i nie chcemy nałożyć podkładu zdecydowanie to jest ten produkt, który warto spróbować. Używam tego produktu od: 1 miesiąć Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    rokusan
    27 lipca 2013 o 16:55
    super!
    + ładny zapach i wygodne opakowanie + wydajny + dobrze dopasowuje się do cery + maskuje niedoskonałości, przebawienia + skóra wygląda na wypoczętą - może podkreślać suche skórki - może trochę tapetować, jeśli przesadzimy z ilością - trzeba szybko nakładać, bo zastyga na twarzy i później mogą być problemy

Zobacz także inne Kremy BB, CC i DD