|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
onemorepanda z tego złuszczającego z kwasami na pewno będziesz zadowolona
delikatny, nie podrażnia ale zdecydowanie działa-twarz przy regularnym stosowaniu gładziutka, nabiera blasku i takiego świeżego wygląduJa czekam z niecierpliwością na jakiś nowy przepis na kanale kulinarnym szusz, szkoda, że tak rzadko tam coś dodaje ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2762 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mi się pomysł z kontem na YT nie podoba, jak również nick, robi się to trochę żałosne jak dla mnie, nie lepiej pozostać na tym wątku i nie wiem, ale nie widzę w tym nic śmiesznego. ![]() Zgadzam się z Imaa, przyjdzie tu jedna z drugą YouTuberką wezmą sobie hasło i będą jechały po wszystkich równo w naszym imieniu, uważam to za bardzo zły pomysł. ![]() Przepraszam wszystkich których uraziłam, ale takie jest moje zdanie, a zdania nie zmienię i się pod tym "projektem" nie podpisuje. P.S. Offtop może znowu nie jest taki duży, bo mowa ciągle o filmikach na YT, ale śmietnik ogromny niestety
|
|
|
|
|
#2763 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ona jako jedna z nielicznych odpisuje na prawie wszystkie komentarze,nawet na te bardzo niemile potrafi odpisac z kultura i "na wesolo",albo po prostu zignorowac.A Stylizacje tez bardzo lubie Szkoda,ze Figielka nie pokazala jak ta fryzurka wyglada z tylu,bo wychwycilam tylko jeden krotki moment,jak sie odwrocila-wyglada super Milej niedzieli Wam zycze---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- [1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36125740]Mnie nie było na kompie wczoraj wieczorem, więc teraz dopiero nadrabiam całą debatę, ale jakbym była to bym napisała to samo nie zważając na to czy Em to już napisała czy nie. Mi się pomysł z kontem na YT nie podoba, jak również nick, robi się to trochę żałosne jak dla mnie, nie lepiej pozostać na tym wątku i nie wiem, ale nie widzę w tym nic śmiesznego. ![]() Zgadzam się z Imaa, przyjdzie tu jedna z drugą YouTuberką wezmą sobie hasło i będą jechały po wszystkich równo w naszym imieniu, uważam to za bardzo zły pomysł. ![]() Przepraszam wszystkich których uraziłam, ale takie jest moje zdanie, a zdania nie zmienię i się pod tym "projektem" nie podpisuje. P.S. Offtop może znowu nie jest taki duży, bo mowa ciągle o filmikach na YT, ale śmietnik ogromny niestety [/QUOTE]
|
|
|
|
|
#2764 |
|
Zadomowienie
|
Okropny się ten wątek zrobił, lubiłam go czytać i uważałam te oskarżenia o chlew za zwykłe czepialstwo, ale chyba niektóre z Was naprawdę chciały tutaj zrobić chlew? W każdym razie Wam się udało, możecie być z siebie dumne.
|
#2765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() bo teraz przez kolejne 2-3 strony będzie pisanie, jakie to sie chlew z wątku zrobił
|
|
|
|
|
#2766 |
|
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=dLvSS...eature=related
haha, bawiłam się w zrobienie takiego makijażu parę dni temu ale nie chciało wyjść ;/ Nie potrafiłam dobrze zakryć moich ciemnych brwi (nie mam tej pasty, jak ktoś wie jak zrobić coś podobnego to proszę o poradę ) no i chyba patrzebne są do tego oczy azjatki, nie wiem ![]() spróbuję na halloween walnąć taki make up mojej kuzynce ![]() http://www.youtube.com/watch?v=rkqOI17X4Js |
|
|
|
#2767 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Taki naturalny i luźny, ale za to właśnie lubię Stylizacje.
|
|
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
No i nagle zaczęło przeszkadzać to co się tu dzieje, a tak to śmichy hihy były, nikomu nie zawadzało nic.
Litości dziewczyny.
|
|
#2769 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co miałam z kosmosu nadać wiadomość? I nie było z mojej strony śmiechów i hihów, tylko zaczęło mi to przeszkadzać jak się okazało, że wszystkie mają dostęp do tego konta, gdzie potem tutaj będą wpadać obrażone YouTuberki i zrobi się jeszcze większy syf, po co nam to? Nie lepiej sobie tutaj pogadac?
|
|
|
|
|
#2770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niektórzy mają nadmierną potrzebę roztrząsania wszystkiego, co się dzieję na tym wątku. Widziałyście to DIY http://www.youtube.com/watch?v=oOdt9gDJmw8 ? Efekt świetny, szkoda, że nie mam takiego łańcuszka Podziwiam dziewczyny, którym przychodzą do głowy takie pomysły.
|
|
|
|
|
#2771 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja niestety do wszelkich DIY mam raczej dwie lewe rece
|
|
|
|
|
#2772 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ogląda któraś z was Łukasza? http://www.youtube.com/watch?v=u7oYp...&feature=g-u-u Wiem, że to akurat może nie urodowy filmik, ale bardzo ciekawy
|
|
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż się ma ochotę z nim iść na piwo.
|
|
#2774 |
|
po prostu Em :)
|
O, nie znałam wcześniej tego kanału.
Oglądam odcinek z Komarem http://www.youtube.com/watch?v=VHW_fGEfItg&feature=plcp i według mnie Łukasz powinien trochę popracować nad dykcją, bo momentami muszę się bardzo skupić, żeby zrozumieć co mówi. Ale pomysł na program fajny.
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36126310]Tłumaczę przecież, że mnie nie było
co miałam z kosmosu nadać wiadomość? I nie było z mojej strony śmiechów i hihów, tylko zaczęło mi to przeszkadzać jak się okazało, że wszystkie mają dostęp do tego konta, gdzie potem tutaj będą wpadać obrażone YouTuberki i zrobi się jeszcze większy syf, po co nam to? Nie lepiej sobie tutaj pogadac?[/QUOTE]nie pisałam o Tobie, tylko ogólnie.
|
|
#2776 |
|
Klientka w krawacie
|
Ach, te uogólnienia. Może teraz wypiszesz o kim nie pisałaś? Bo jak rozumiem LilyLala częścią ogółu nie jest
![]() .
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie czepiajmy się szczegółów
|
|
|
#2778 |
|
po prostu Em :)
|
Gofrzyca, naprawdę masz z tym taki problem?
Może rzeczywiście wróćmy już do tematu wątku, zamiast roztrząsać kto, co, po kim i kiedy napisał.
|
|
#2779 |
|
Rozeznanie
|
Konkurs u PannaJoannaMakeUp - trochę za dużo tej dziwnej gadki
![]() http://www.youtube.com/watch?v=xJrTikCG0Cw Ulubieńcy u Kideski86 http://www.youtube.com/watch?v=kVgze_RBNac Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2012-08-26 o 12:02 |
|
|
|
#2780 |
|
Zadomowienie
|
Ja też wypadam z ogólu, bo wcześniej się ani nie wypowiadałam w wątku ani z niczego się nie śmiatałam. Czytałam tylko z niedowierzaniem, a ten kanał i ogólna nagonka przekroczyła wszelkie granice. No ale nie offtopuję dłużej, jak chcecie robić bagno, to róbcie.
|
#2781 |
|
Rozeznanie
|
Get ready with me u Korneli --> http://www.youtube.com/watch?v=ZOTmXiTmvOw
Bardzo naturalna, swojska dziewczyna, jak tu jej nie lubić? ![]() Już wskoczyła do mojej pierwszej trójki ulubionych youtubowiczek. Pozakosmetyczni ulubieńcy u szusz --> http://www.youtube.com/watch?v=XtLRpVMnSYg |
|
|
|
#2782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=CYLOinor8D4&feature=plcp jakby ktoś jeszcze nie widział, makijaż u LGS |
|
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2784 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
świetny pomysł, no i rzeczywiście daje się wypowiedzieć swoim gościom, i można wysłuchać co oni mają do powiedzenia, a nie prowadzący
|
|
|
|
|
#2785 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a poleciłybyście mi jakiś kanał gdzie jest dużo tutoriali z makijażami? Ale takimi zwykłymi dziennymi, a nie w stylu wrzucanych wyżej z oczami na powiekach (mimo że świetny efekt)
znalazłam na razie liseeldridge
|
#2786 | ||||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardzo sympatyczna dziewczyna. |
||||
|
|
|
#2787 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przegapilam dyskusje na temat mojej edukacji. Zawsze podkreslam, ze mam dwa magirsty, bo jest to cos z czego jestem dumna ;D. Wywalczylam je sama, swiadomie, bez uciekania sie do sciagania na egzaminach czy kolokwiach. I wiedza, ktora wtedy zdobylam przydaje mi sie w pracy. Nie lubie pisac, z jakich uczelni jestem.... bo uwazam, ze nie zasluguja one na absolutnie zadna forme promocji Obie uczelnie skonczylam z tytluem magistra w 2008 roku i doslownie tydzien po odbiorze dyplomu bylam juz w samolocie do Singapuru xD. Na obu mialam przyspieszony tryb nauczania, bo szczerze powiedziawszy, to wole sie uczyc sama, niz siedziec na wykladach i sluchac dygresi profesorskich, o tym jak to pan profesor w latach swej swietlanej mlodosci lapal swa dziewczyne za kolano Mimo wszystko polecam wszystkim studiowanie i prace na siebie - nawet jesli nie ma mozliwosci wyjazdu do wiekszego miassta, nawet jesli profesorowie to (kiepski) zart, a aspirujacy doktoranci powoduja zalamanie wiary w system edukacji, dalej wierze, ze jesli wybierzemy cos zgodnego z nasza pasja, mozna zdobyc duzo wiedzy, ktora potem procentuje i mozna spelniac swoje marzenia Cytat:
![]() Me gusta ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2788 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
najlepiej wpisać w YT makijaż dzienny i jest tego mnóstwo . |
|
|
|
|
#2789 |
|
Przyczajenie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36126073]http://www.youtube.com/watch?v=dLvSS...eature=related
haha, bawiłam się w zrobienie takiego makijażu parę dni temu ale nie chciało wyjść ;/ Nie potrafiłam dobrze zakryć moich ciemnych brwi (nie mam tej pasty, jak ktoś wie jak zrobić coś podobnego to proszę o poradę ) [/QUOTE]KatOsu w swoim filmiku kiedyś pokazywała jak zakryć brwi zwykłym mydłem ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Tct8gv4NTHg Edytowane przez Momomon Czas edycji: 2012-08-26 o 12:49 |
|
|
|
#2790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pixi2woo też właśnie znalazłam Tylko że ona ma aż za dzienne, bo większość taka naturalna, brązowa itd.. A ja szukam też takich kolorowych. Idę oglądnąć resztę z polecanych przez Ciebie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.

delikatny, nie podrażnia ale zdecydowanie działa-twarz przy regularnym stosowaniu gładziutka, nabiera blasku i takiego świeżego wyglądu

Ona jako jedna z nielicznych odpisuje na prawie wszystkie komentarze,nawet na te bardzo niemile potrafi odpisac z kultura i "na wesolo",albo po prostu zignorowac.A Stylizacje tez bardzo lubie
) no i chyba patrzebne są do tego oczy azjatki, nie wiem 

Oglądam odcinek z Komarem