|
|
#541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Z Pusią chodzi o to, że jakaś dziewczyna o nicku chyba Pysia, wrzuciła na YT filmik o tym, że używa perfum w pracy (Douglas). Ogólnie była typowa aferka na wątku z tego powodu, nagonka i dosyć chamskie teksty na jej temat, ktoś przekręcił jej nick i została Pusia...no i Pusia stała się jakimś nowym, odrębnym bytem.
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kocham musicale, jak byłam w Londynie i poszłam na moje ukochane Wicked to ze szczęścia miałam łzy w oczach, cały spektakl siedziałam z otwartą gębą jak małe dziecko, a jak się skończył to nie chciałam wychodzić ![]() W końcu się dziś wyspałam! Po czwartkowej sesji (bądź co bądź bardzo udanej) i wieczornym treningu do pierwszego tańca tak mnie podbicie bolało, że jeszcze wczoraj je czułam. Ale dziś jest już spoko, mogę lecieć na następny trening z TŻ A od rana zrobiłam sobie jeszcze SPA, głównie dla włosów co prawda, ale zawsze coś. Teraz tylko tyłek mnie parzy, bo posmarowałam termoaktywnym kremem Eveline i stwierdzam, że to był zły pomysł - ale chociaż jest mi ciepło
|
|
|
|
|
#543 |
|
Klientka w krawacie
|
Moim zdaniem to żałosne... Ale niech się bawią grabkami w piaskownicy jak lubią.
|
#544 |
|
Life is a drink ...
|
Teoretycznie to czekam aż się pojawią w sklepie bo na ulotce nie jest napisane co to za but model czy coś i czy faktycznie jest tam ukryty koturn :P . A na ulotce tez mogą pięknie wyglądać ..
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że nie nagrywam filmików
|
|
#546 |
|
Klientka w krawacie
|
Nikt nikomu nie broni tworzenia nowych wątków czy klubów, w których będzie wolna amerykanka. Natomiast ostatnio w tamtym wątku pojawiło się sporo nowych osób, które jakoś próbują się wybić.
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po jakims czasie im sie znudzi a łatka totalnego już chlewu zostanie.
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie watek o filmikach YT stal sie jakas akcja detektywistyczna szukajac afer :P
Rammstein cięzki klimat ? tjaaa hehe osobiscie nie lubie tego typu muzyki , wole bardziej hardcorowe klimaty z melodyjnymi wstawkami , ale ani Manson ani inne co to w TV śmigają mnie nie ruszają
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i zapraszam, zapraszam, lubię też gotować i malować Miałam to kiedyś Dla mnie to uczucie było straszne i od razu poleciałam to zmywać, niestety nie było tak łatwo. Od tego czasu omijam wszystko co jest termoaktywne, ale i chłodzące - po kolejnym, chłodzacym właśnie - serum z Eveline myslałam, że zamarzne
|
|
|
|
|
#550 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#551 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Ale akurat nazwanie Mansona cięzkim jakoś szybciej przełknę, chociaż on już całkiem bawi się w industrial, ale rock. Ale dla niektórych nawet Scooter jest cięzki
|
|
|
|
|
#552 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Od jakiegoś czasu już nie słucham black/death, w black przede wszystkim irytuje mnie stłumiony wokal (a raczej piski i ryki) w tle. A już szczególnie stary black metal, kiedy to jakość nagrań była generalnie straszna.Jak to się mawia "o gustach się nie dyskutuje", pamiętaj że każdy ma swoją skalę "ostrości" w muzyce. Kiedyś u mnie przodował Behemoth, głównie w czasach burzliwego gimnazjum, na chwilę obecną najczęściej pojawia się na moich playlistach Metallica, Children of Bodom, Rammstein i Nightwish - właśnie ze względu na wokal i melodyjność. A za pół roku pewnie całkowicie mi się odmieni i będę słuchać czegoś innego
|
|
|
|
|
#553 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Popieram em, jak zakłócają ciszę nocną, to zakłócają
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36127322]Nie mówię o samej muzyce, lecz o wokalu
Od jakiegoś czasu już nie słucham black/death, w black przede wszystkim irytuje mnie stłumiony wokal (a raczej piski i ryki) w tle. A już szczególnie stary black metal, kiedy to jakość nagrań była generalnie straszna.Jak to się mawia "o gustach się nie dyskutuje", pamiętaj że każdy ma swoją skalę "ostrości" w muzyce. Kiedyś u mnie przodował Behemoth, głównie w czasach burzliwego gimnazjum, na chwilę obecną najczęściej pojawia się na moich playlistach Metallica, Children of Bodom, Rammstein i Nightwish - właśnie ze względu na wokal i melodyjność. A za pół roku pewnie całkowicie mi się odmieni i będę słuchać czegoś innego [/QUOTE]No dokładnie. Laski, naprawdę taki bulwers, bo napisałam, że dla mnie Rammstein jest hałaśliwy? Dla mnie jest i tyle, o czym tu deliberować
|
|
|
|
#555 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nie lubię powiedzenia "o gustach się nie dyskutuje", bo to gusta i poglądy napędzają i powodują dyskusje (zwróćcie uwagę, ze to brutalna prawda
), więc jest to tylko wygodne wymigiwanie się Wokal - no jeśli chodzi o nieumiejętność śpiewania to faktycznie jest ciężka, przyznaję Ci rację Nightwish znudził mi się jak byłam w gimnazjum, za "metaliką" nigdy nie przepadałam. Na chwilę obecną wolę industrial (MM, stary Rammstein itp), rock, aggrotech/hellectro - jednym słowem: bardziej skocznie i tanecznie.Btw, nie chodziło o "hałaśliwy", chodziło o "jest ciężką muzyką". Bo jeśli jest, to co jesli coś jest "cięższego"
Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-08-26 o 12:08 |
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Soso Czas edycji: 2012-08-26 o 12:24 Powód: lit. |
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle sie nie wyspałam
![]() Babuszka przywiozła mi szarlotkę No i nie utyjesz? co schudłam jakies 2-3 kg w czerwcu i miałam ogromny luz w spodniach to teraz nadrobiłam. Wglądam jak księzyc w pełni, ale chyba dla pewnosci kupie sobie jegginsy a nie dzinsy
|
#558 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Soso, to można tego nie nazywać. jakby mi ktoś wyjechał z Anaalem albo niektóymi nagraniami Behemotha i nazwal to muzyką drażniącą i ciężką dla większości, to nie pozostałoby mi nic innego niż potaknąć. W przypadku zespołu puszczanego w wielu stacjach radiowych z uwagi na zwykłą melodyjność - no cóż...
Wtedy czuję różnicę.
|
|
|
|
#559 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
( Teraz wielbicielki aferek powinny głośno buczeć )Cytat:
Może mi się spodoba?Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam, oj tam, z przymrużeniem oka o tym bulwersie było
|
|
|
|
#561 |
|
Life is a drink ...
|
Dziewczyny pisze z dziwną prośą
Mam długopisy żelowe ... wkłady są pełne .. ale nie chcą pisać jest jakiś sposób żeby jakoś zaczęły pisać ? Potrzebuje jeden z nich bo musze wypisać dedykacje na książce...
|
#562 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Z przymróżeniem oka - niektóre tutaj każda wypowiedź inną od "cześć", narzekania na pogodę, pisania na jaką paczkę się czeka/jaką dostało i co się kupilo uważają za bulwers
więc nigdy nic nie wiadomo ![]() Btw dla mnie to nawet nie rozmowa o gustach, a o poglądach. Po prostu dla mnie ciężka muzyka to to, czego nie spotka się w popularnych stacjach radiowych typu Eska rock. Żeby pozostać poprawnym politycznie... Gdyby tak nie lało to poleciałabym po nowości Essence i/lub jakąś nową bluzkę |
|
|
|
#563 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#564 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Selfish, wymiana tego "dziubka" do pisania z piszącego wkładu, trzymanie w cieple, dmuchnięcie do środka wkładu w tę stronę bez owego "dziubka"...
|
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tej kategorii zdobywa u mnie miano ciężkiego ale ja po prostu nie lubię muzyki ,która nie jest tworzona za pomocą in strumentów muzycznych ![]() ja lubię klimaty hardcorowe , rockowe też , czasem złapię zajawkę na klimaty Peszkowej np nie zamykam się tylko w jednym stylu , ale mam swoje upodobania i tyle![]() Manson jest specyficznym dość muzykiem kilka jego piosenek nawet wpada mi w ucho , ale sporadycznie do nich wracam
|
|
#566 |
|
Life is a drink ...
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36127938]Spróbuj włożyć sobie końcówkę do ust i chwilę possać, powinno się odetkać, a potem spróbuj rozpisać na jakiejś niepotrzebnej kartce
[/QUOTE]bo ja już dmuchałam w wkład ... ale pisząc bym musiała cały czas dmuchać bo inaczej nie pisze O_o
|
#567 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Pan "śpiewa" przez CB radio, też tak umiem .
|
|
#568 |
|
Life is a drink ...
|
różowy ruszył
ale przydałby się srebrny albo złoty bo książka jest czarna w środku. ![]() ide dmuchać dalej..
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36127938]Spróbuj włożyć sobie końcówkę do ust i chwilę possać, powinno się odetkać, a potem spróbuj rozpisać na jakiejś niepotrzebnej kartce
[/QUOTE]ja sobie kiedyś tak...possałam i cały tusz znalazł się w moich ustach, fuuuj
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

To zwykle sąsiadów zabija nawet bardziej 
mało co niektórym rozgłosu chyba 

tjaaa hehe osobiscie nie lubie tego typu muzyki , wole bardziej hardcorowe klimaty z melodyjnymi wstawkami , ale ani Manson ani inne co to w TV śmigają mnie nie ruszają
Dla mnie to uczucie było straszne i od razu poleciałam to zmywać, niestety nie było tak łatwo. Od tego czasu omijam wszystko co jest termoaktywne, ale i chłodzące - po kolejnym, chłodzacym właśnie - serum z Eveline myslałam, że zamarzne