Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-26, 11:25   #541
Damaris_
Zadomowienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI

Z Pusią chodzi o to, że jakaś dziewczyna o nicku chyba Pysia, wrzuciła na YT filmik o tym, że używa perfum w pracy (Douglas). Ogólnie była typowa aferka na wątku z tego powodu, nagonka i dosyć chamskie teksty na jej temat, ktoś przekręcił jej nick i została Pusia...no i Pusia stała się jakimś nowym, odrębnym bytem.
Stary 2012-08-26, 11:26   #542
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
pewnie, Tżet się ucieszy

ps. weź pod uwagę, ze pasjami słucham jazzu i musicali To zwykle sąsiadów zabija nawet bardziej
Musicale mogę się wprowadzić? kocham musicale, jak byłam w Londynie i poszłam na moje ukochane Wicked to ze szczęścia miałam łzy w oczach, cały spektakl siedziałam z otwartą gębą jak małe dziecko, a jak się skończył to nie chciałam wychodzić

W końcu się dziś wyspałam! Po czwartkowej sesji (bądź co bądź bardzo udanej) i wieczornym treningu do pierwszego tańca tak mnie podbicie bolało, że jeszcze wczoraj je czułam. Ale dziś jest już spoko, mogę lecieć na następny trening z TŻ A od rana zrobiłam sobie jeszcze SPA, głównie dla włosów co prawda, ale zawsze coś. Teraz tylko tyłek mnie parzy, bo posmarowałam termoaktywnym kremem Eveline i stwierdzam, że to był zły pomysł - ale chociaż jest mi ciepło
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 11:27   #543
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
one tam poważnie z tym kontem na yt mało co niektórym rozgłosu chyba
dziś mam rocznice z TŻ'em, a TŻ za granicą
Moim zdaniem to żałosne... Ale niech się bawią grabkami w piaskownicy jak lubią.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 11:30   #544
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
Zachorowałam na ten model butów
Teoretycznie to czekam aż się pojawią w sklepie bo na ulotce nie jest napisane co to za but model czy coś i czy faktycznie jest tam ukryty koturn :P . A na ulotce tez mogą pięknie wyglądać ..
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 11:35   #545
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to żałosne... Ale niech się bawią grabkami w piaskownicy jak lubią.
to tak zaczyna właśnie wyglądać...jakieś anty kluby się zaraz pojawią albo nie wiadomo co jeszcze
dobrze, że nie nagrywam filmików
Stary 2012-08-26, 11:42   #546
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
to tak zaczyna właśnie wyglądać...jakieś anty kluby się zaraz pojawią albo nie wiadomo co jeszcze
dobrze, że nie nagrywam filmików
Nikt nikomu nie broni tworzenia nowych wątków czy klubów, w których będzie wolna amerykanka. Natomiast ostatnio w tamtym wątku pojawiło się sporo nowych osób, które jakoś próbują się wybić.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-08-26, 11:46   #547
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
najbardziej bawi mnie to, że tak sobie folgują nowe osoby na wątku po jakims czasie im sie znudzi a łatka totalnego już chlewu zostanie.
Stary 2012-08-26, 11:47   #548
Candy Killer
Zakorzenienie

dla mnie watek o filmikach YT stal sie jakas akcja detektywistyczna szukajac afer :P

Rammstein cięzki klimat ? tjaaa hehe osobiscie nie lubie tego typu muzyki , wole bardziej hardcorowe klimaty z melodyjnymi wstawkami , ale ani Manson ani inne co to w TV śmigają mnie nie ruszają

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 11:48   #549
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Musicale mogę się wprowadzić? kocham musicale, jak byłam w Londynie i poszłam na moje ukochane Wicked to ze szczęścia miałam łzy w oczach, cały spektakl siedziałam z otwartą gębą jak małe dziecko, a jak się skończył to nie chciałam wychodzić

W końcu się dziś wyspałam! Po czwartkowej sesji (bądź co bądź bardzo udanej) i wieczornym treningu do pierwszego tańca tak mnie podbicie bolało, że jeszcze wczoraj je czułam. Ale dziś jest już spoko, mogę lecieć na następny trening z TŻ A od rana zrobiłam sobie jeszcze SPA, głównie dla włosów co prawda, ale zawsze coś. Teraz tylko tyłek mnie parzy, bo posmarowałam termoaktywnym kremem Eveline i stwierdzam, że to był zły pomysł - ale chociaż jest mi ciepło
My w Londynie byliśmy na Nędznikach Ale już myślimy o jakimś zimowym wypadzie No i zapraszam, zapraszam, lubię też gotować i malować

Miałam to kiedyś Dla mnie to uczucie było straszne i od razu poleciałam to zmywać, niestety nie było tak łatwo. Od tego czasu omijam wszystko co jest termoaktywne, ale i chłodzące - po kolejnym, chłodzacym właśnie - serum z Eveline myslałam, że zamarzne
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 11:51   #550
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
imprezka u sąsiadów do 5 rano. Nawet na policję nie można było zadzwonić, bo nie puszczali głośno muzyki. Nie wiem co robili, ale brzmiało jakby rzucali sobą o ściany. Serio, dźwięk przewracania się, skakania, uderzania o ściany, cholera wie czego jeszcze. Od północy do rana, aż mi się ściana przy łóżku trzęsła. Odwdzięczyłabym się ciężkim metalem puszczonym od 8 rano na pełny regulator, ale mi szkoda pozostałych sąsiadów, którzy pewnie nie wyspali się tak jak ja i jeszcze musieliby tego słuchać :/
Przecież nie musi być głośnej muzyki, żeby można było zadzwonić na policję.
Stary 2012-08-26, 12:00   #551
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
dla mnie watek o filmikach YT stal sie jakas akcja detektywistyczna szukajac afer :P

Rammstein cięzki klimat ? tjaaa hehe osobiscie nie lubie tego typu muzyki , wole bardziej hardcorowe klimaty z melodyjnymi wstawkami , ale ani Manson ani inne co to w TV śmigają mnie nie ruszają
Też nie czuję nazywania Rammstein ciężką muzyką, bo tylko wybrane kawałki się pod to kwalifikuję, a wyjątek nie czyni reguły Ale akurat nazwanie Mansona cięzkim jakoś szybciej przełknę, chociaż on już całkiem bawi się w industrial, ale rock. Ale dla niektórych nawet Scooter jest cięzki
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 12:01   #552
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
To dobrze, bo... to nie są ciężkie klimaty (pierwsze dwie płyty to trochę industrialu z elektroniką, tak to pod cięższe granie można podrzucać wybrane kawałki - Mein Herz Brennt, Waidmans Heil, Stein Um Stein...). Chyba, ze ktoś słucha Red Hotów i uważa to już za mocniejszy rock Rozumiem, gdy ktoś za ciężkie klimaty uważa Mansona (bo ten ma często, bardzo często "drące się" refreny, w których nie idzie zrozumieć ani słowa o ile się nie zna dobrze piosenki) albo coś w stylu hellektro (ostre teksty, dużo agresji i elektroniki), ale każde nagranie z gitarą elektryczną i perkusją uważać za ostrą muzykę ?
Nie mówię o samej muzyce, lecz o wokalu Od jakiegoś czasu już nie słucham black/death, w black przede wszystkim irytuje mnie stłumiony wokal (a raczej piski i ryki) w tle. A już szczególnie stary black metal, kiedy to jakość nagrań była generalnie straszna.

Jak to się mawia "o gustach się nie dyskutuje", pamiętaj że każdy ma swoją skalę "ostrości" w muzyce. Kiedyś u mnie przodował Behemoth, głównie w czasach burzliwego gimnazjum, na chwilę obecną najczęściej pojawia się na moich playlistach Metallica, Children of Bodom, Rammstein i Nightwish - właśnie ze względu na wokal i melodyjność. A za pół roku pewnie całkowicie mi się odmieni i będę słuchać czegoś innego
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 12:02   #553
nicRu
maszyna, nie człowiek

Popieram em, jak zakłócają ciszę nocną, to zakłócają
Stary 2012-08-26, 12:04   #554
Soso
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36127322]Nie mówię o samej muzyce, lecz o wokalu Od jakiegoś czasu już nie słucham black/death, w black przede wszystkim irytuje mnie stłumiony wokal (a raczej piski i ryki) w tle. A już szczególnie stary black metal, kiedy to jakość nagrań była generalnie straszna.

Jak to się mawia "o gustach się nie dyskutuje", pamiętaj że każdy ma swoją skalę "ostrości" w muzyce. Kiedyś u mnie przodował Behemoth, głównie w czasach burzliwego gimnazjum, na chwilę obecną najczęściej pojawia się na moich playlistach Metallica, Children of Bodom, Rammstein i Nightwish - właśnie ze względu na wokal i melodyjność. A za pół roku pewnie całkowicie mi się odmieni i będę słuchać czegoś innego [/QUOTE]

No dokładnie. Laski, naprawdę taki bulwers, bo napisałam, że dla mnie Rammstein jest hałaśliwy? Dla mnie jest i tyle, o czym tu deliberować
Stary 2012-08-26, 12:07   #555
nicRu
maszyna, nie człowiek

Nie lubię powiedzenia "o gustach się nie dyskutuje", bo to gusta i poglądy napędzają i powodują dyskusje (zwróćcie uwagę, ze to brutalna prawda ), więc jest to tylko wygodne wymigiwanie się
Wokal - no jeśli chodzi o nieumiejętność śpiewania to faktycznie jest ciężka, przyznaję Ci rację Nightwish znudził mi się jak byłam w gimnazjum, za "metaliką" nigdy nie przepadałam. Na chwilę obecną wolę industrial (MM, stary Rammstein itp), rock, aggrotech/hellectro - jednym słowem: bardziej skocznie i tanecznie.

Btw, nie chodziło o "hałaśliwy", chodziło o "jest ciężką muzyką". Bo jeśli jest, to co jesli coś jest "cięższego"

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2012-08-26 o 12:08
Stary 2012-08-26, 12:11   #556
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Nie lubię powiedzenia "o gustach się nie dyskutuje", bo to gusta i poglądy napędzają i powodują dyskusje (zwróćcie uwagę, ze to brutalna prawda ), więc jest to tylko wygodne wymigiwanie się
Wokal - no jeśli chodzi o nieumiejętność śpiewania to faktycznie jest ciężka, przyznaję Ci rację Nightwish znudził mi się jak byłam w gimnazjum, za "metaliką" nigdy nie przepadałam. Na chwilę obecną wolę industrial (MM, stary Rammstein itp), rock, aggrotech/hellectro - jednym słowem: bardziej skocznie i tanecznie.

Btw, nie chodziło o "hałaśliwy", chodziło o "jest ciężką muzyką". Bo jeśli jest, to co jesli coś jest "cięższego" ;)
Nie wątpię, ale wydaje mi się, że jakiego bym zespołu nie wymieniła, zawsze znajdzie się coś cięższego

Edytowane przez Soso
Czas edycji: 2012-08-26 o 12:24 Powód: lit.
Stary 2012-08-26, 12:13   #557
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

w ogóle sie nie wyspałam jeszcze jakies koszmary miałam, znowu mi sie były śnił
Babuszka przywiozła mi szarlotkę szkoda, że nie z rabarbarem , muszę sie spytać czemu w tym roku nie robiła.
No i nie utyjesz? co schudłam jakies 2-3 kg w czerwcu i miałam ogromny luz w spodniach to teraz nadrobiłam. Wglądam jak księzyc w pełni, ale chyba dla pewnosci kupie sobie jegginsy a nie dzinsy
Stary 2012-08-26, 12:15   #558
nicRu
maszyna, nie człowiek

Soso, to można tego nie nazywać. jakby mi ktoś wyjechał z Anaalem albo niektóymi nagraniami Behemotha i nazwal to muzyką drażniącą i ciężką dla większości, to nie pozostałoby mi nic innego niż potaknąć. W przypadku zespołu puszczanego w wielu stacjach radiowych z uwagi na zwykłą melodyjność - no cóż... Wtedy czuję różnicę.
Stary 2012-08-26, 12:21   #559
Konto usunięte

Cytat:
No dokładnie. Laski, naprawdę taki bulwers, bo napisałam, że dla mnie Rammstein jest hałaśliwy? Dla mnie jest i tyle, o czym tu deliberować
Ależ jaki bulwers, my sobie z NicRu grzecznie rozmawiamy

( Teraz wielbicielki aferek powinny głośno buczeć )

Cytat:

Btw, nie chodziło o "hałaśliwy", chodziło o "jest ciężką muzyką". Bo jeśli jest, to co jesli coś jest "cięższego"
Rozumiem Zaraz sobie sprawdzę co to aggrotech/hellectro, bo nie znam Może mi się spodoba?

Cytat:
Nie wątpię, ale wydaje mi się, że jakie bym zespołu nie wymieniła, zawsze znajdzie się coś cięższego
Też prawda

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
w ogóle sie nie wyspałam jeszcze jakies koszmary miałam, znowu mi sie były śnił
Babuszka przywiozła mi szarlotkę szkoda, że nie z rabarbarem , muszę sie spytać czemu w tym roku nie robiła.
No i nie utyjesz? co schudłam jakies 2-3 kg w czerwcu i miałam ogromny luz w spodniach to teraz nadrobiłam. Wglądam jak księzyc w pełni, ale chyba dla pewnosci kupie sobie jegginsy a nie dzinsy
Witam w klubie, mi się śniły jakieś erotyczne głupoty
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 12:25   #560
Soso
Zakorzenienie

Oj tam, oj tam, z przymrużeniem oka o tym bulwersie było
Stary 2012-08-26, 12:28   #561
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dziewczyny pisze z dziwną prośą ...

Mam długopisy żelowe ... wkłady są pełne .. ale nie chcą pisać jest jakiś sposób żeby jakoś zaczęły pisać ?
Potrzebuje jeden z nich bo musze wypisać dedykacje na książce...
Stary 2012-08-26, 12:29   #562
nicRu
maszyna, nie człowiek

Z przymróżeniem oka - niektóre tutaj każda wypowiedź inną od "cześć", narzekania na pogodę, pisania na jaką paczkę się czeka/jaką dostało i co się kupilo uważają za bulwers więc nigdy nic nie wiadomo
Btw dla mnie to nawet nie rozmowa o gustach, a o poglądach. Po prostu dla mnie ciężka muzyka to to, czego nie spotka się w popularnych stacjach radiowych typu Eska rock.

Żeby pozostać poprawnym politycznie... Gdyby tak nie lało to poleciałabym po nowości Essence i/lub jakąś nową bluzkę
Stary 2012-08-26, 12:29   #563
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Dziewczyny pisze z dziwną prośą ...

Mam długopisy żelowe ... wkłady są pełne .. ale nie chcą pisać jest jakiś sposób żeby jakoś zaczęły pisać ?
Potrzebuje jeden z nich bo musze wypisać dedykacje na książce...
Spróbuj włożyć sobie końcówkę do ust i chwilę possać, powinno się odetkać, a potem spróbuj rozpisać na jakiejś niepotrzebnej kartce
Stary 2012-08-26, 12:30   #564
nicRu
maszyna, nie człowiek

Selfish, wymiana tego "dziubka" do pisania z piszącego wkładu, trzymanie w cieple, dmuchnięcie do środka wkładu w tę stronę bez owego "dziubka"...
Stary 2012-08-26, 12:30   #565
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
Też nie czuję nazywania Rammstein ciężką muzyką, bo tylko wybrane kawałki się pod to kwalifikuję, a wyjątek nie czyni reguły Ale akurat nazwanie Mansona cięzkim jakoś szybciej przełknę, chociaż on już całkiem bawi się w industrial, ale rock. Ale dla niektórych nawet Scooter jest cięzki
oooo dla mnie scooter jest ciężki do wytrzymania w tej kategorii zdobywa u mnie miano ciężkiego ale ja po prostu nie lubię muzyki ,która nie jest tworzona za pomocą in strumentów muzycznych

ja lubię klimaty hardcorowe , rockowe też , czasem złapię zajawkę na klimaty Peszkowej np nie zamykam się tylko w jednym stylu , ale mam swoje upodobania i tyle

Manson jest specyficznym dość muzykiem kilka jego piosenek nawet wpada mi w ucho , ale sporadycznie do nich wracam

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 12:30   #566
Selfish Girl
Life is a drink ...

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36127938]Spróbuj włożyć sobie końcówkę do ust i chwilę possać, powinno się odetkać, a potem spróbuj rozpisać na jakiejś niepotrzebnej kartce [/QUOTE]

bo ja już dmuchałam w wkład ... ale pisząc bym musiała cały czas dmuchać bo inaczej nie pisze O_o
Stary 2012-08-26, 12:33   #567
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
oooo dla mnie scooter jest ciężki do wytrzymania w tej kategorii zdobywa u mnie miano ciężkiego ale ja po prostu nie lubię muzyki ,która nie jest tworzona za pomocą in strumentów muzycznych

ja lubię klimaty hardcorowe , rockowe też , czasem złapię zajawkę na klimaty Peszkowej np nie zamykam się tylko w jednym stylu , ale mam swoje upodobania i tyle

Manson jest specyficznym dość muzykiem kilka jego piosenek nawet wpada mi w ucho , ale sporadycznie do nich wracam
Scooter jest niestrawny . Pan "śpiewa" przez CB radio, też tak umiem .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-08-26, 12:34   #568
Selfish Girl
Life is a drink ...

różowy ruszył

ale przydałby się srebrny albo złoty bo książka jest czarna w środku.
ide dmuchać dalej..
Stary 2012-08-26, 12:34   #569
Patalus
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36127938]Spróbuj włożyć sobie końcówkę do ust i chwilę possać, powinno się odetkać, a potem spróbuj rozpisać na jakiejś niepotrzebnej kartce [/QUOTE]
ja sobie kiedyś tak...possałam i cały tusz znalazł się w moich ustach, fuuuj
Stary 2012-08-26, 12:38   #570
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
ja sobie kiedyś tak...possałam i cały tusz znalazł się w moich ustach, fuuuj
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości