|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Cytat:
|
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Cytat:
- kupić balerinki - spotkanie w restauracji - próbny makijaż - zorganizować wieczór panieński - ustalić wygląd tortu - pójść na solarium - zamówić ciasta Damy rade Dziś miałam czyszczenie zębów i teraz wyglądają o niebo lepiej tyle, że mam cały czas dziwne uczucie ;p |
|
|
|
|
#423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Puki co domownicy się jeszcze nie skarżyli na mnie i posłusznie wykonują polecenia Zwłaszcza tato, bo on dużo się angażuje w dekoracje i już wszystko przygotował. Jego głównym zadaniem było zrobić drewniane podwyższenia pod świece i wszystkie szczegóły omawiał ze mną telefonicznie. Nawet przywiózł mi projekt Za tydzień zobaczę efekty. Martwi mnie jedynie Tż, bo on jeszcze ma na wszystko czas Fakt, że za alkohol się zabrał, ale co z tym transportem wyjdzie to nie wiem . Przedstawiłam mu teraz rozsadzenie gości to zerknął, powiedział dwie uwagi po czym stwierdził, że gra ważniejsza i usiadł przed komputerem ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Wczorajszym pięknym PMkom serdecznie gratuluję i życzę pomyślności na lata wspólnego życia. Niech miłość was nie opuszcza i ciągle towarzyszy Wam szczęście
A mnie dzisiaj w nocy zalało... Rura w piwnicy pękła i woda zalała nam całą piwnicę. Syf, smród, pełne wkur wienie i mnóstwo sprzątania. Oprucz tego musiałam zakrecic wodę i nie mam nawet czym rąk umyć. Piękna niedziela i to już od 7 rano. Już nie mówię, że rachunek za wodę nad zabije... Jestem k.o.
|
#425 |
|
Rozeznanie
|
Nattiv, spokojnie, zdążysz ze wszystkim!
Ja już się leczyć chyba pójdę, znowu [jak co noc od ślubu] miałam koszmar ślubny;( |
|
|
|
#426 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Wczorajszym Pannom Młodym, a dzisiejszym już Żonkom oraz ich Mężom życzę szczęścia i niekończącej się miłości
mam nadzieję, że pogoda Wam dopisała, u mie było pięknie ![]() Cytat:
typuję, że był bardzo miło zaskoczony ![]() Cytat:
no chyba, że planujesz awantury z tłuczeniem talerzy, wtedy mozna się szybko wyzbyć każdego wzoru ![]() _Paulinka_ ja tak mam niestety czasem i z mężem, i z córką Cytat:
![]() ie moge pomóc, to chociaż ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#427 | |||
|
Zakorzenienie
|
ewika19 karolinka85 fablous magdalennne zakrecona82 życzę Wam, aby całe Wasze życie było jak to wczorajsze wesele - pełne radości, miłości, wiary i szczęścia 100 lat kochane!!!![]() Cytat:
![]() kurcze, my już w najbliższą sobotę !!! ale się stresuję, że nie mam czegoś załatwionego. No bo mam jeszcze wiele do załatwienia, ale boje sie, ze zapomniałam o czymś bardzo istotnym Cytat:
Cytat:
wczoraj miałam panieński. Generalnie zabawa się w miarę udała, choć nie obyło się bez spin (dziewczyny nie do konca za sobą przepadaja). Byłyśmy w klubie potanczyc, miałam lożę z napisem "wieczór panieński", stolik udekorowany rózami i świecami, bardzo ladnie to wyglądało. Strasznie faceci się do nas kleili, po prostu nie można było spokojnie potanczyc bo zaraz jacyś się przykolegowywali. I cały czas różni faceci chcieli nam robić striptiz. Obok nas też byl panieński i Pmka była przebrana za króliczka playboya. Wskoczyła na stół i zaczęła tak wywijać, że kusa sukienka podwinęła sie, bylo jej widać stringi i nie tylko później tańczyła z jakimś facetem, który cały czas ją łapał za cycki, a ona go w krocze. Ja to chyba jestem jakaś inna, bo nie chcialam tanczyc z zadnym zbokiem
|
|||
|
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noooo teraz 1.09 idzie na "odstrzał" z kalendarza ![]() Powiem tylko tyle, ze ja jeszcze nie wierze ze to dzieje sie na prawde ![]() rowniez mamy duzo rzeczy do załatwienia... musimy szampana dokupić i inne takie rzeczy dopilnować... No i nie mam biżuterii czy ktos poza audrey i nena kupował te ladne kolczyki z etsy? jak dzisiaj nic nie znajde na miescie to sie pochlastam i gratuluje panieńskiego
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-08-26 o 10:22 |
|
|
|
|
#429 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Akurat ja na to nie mogę narzekać, bo Małż zawsze sprząta, ale ma kilka takich przywar których nijak nie zniese np nigdy nie opłucze wanny po kąpaniu i brud zasycha na wannie więc potem szoruje cifem albo myjąc zęby pasta nie wiem jakim cudem jest na całej umywalce, której też nie opłucze i jest pełno białego osadu i tak dalej... i tak dalej...Cytat:
![]() Czekam na foty niecierpliwie tuptając nogami ![]() Cytat:
Nie jesteś inna . Jesteś po prostu normalna ![]() Bry Kreweciszony ![]() Na reszcie chłodno moje serce wysiadało przy tych upałach, dzisiaj pierwszy dzień od tygodnia w którym obudziłam się wypoczęta
|
|
#430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia w szukaniu biżu Cytat:
u nas dziś gorąco!! 30stopni i to z rana
|
||
|
|
|
#431 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej! Witam się i ja
![]() Całą noc padało, a teraz raz się słońce przebija, raz znowu pada, a ja nie wiem co ma do kościoła założyć, bo na Mszę ślubną idę. Nie znam PM-ych, ale dogodna godzina jest, więc przy okazji się oswoję, bo nie często się chodzi na śluby do swojej parafii. No i mam nadzieję dorwać swoją dekoratorkę, bo mam do niej masę pytań ![]() A tak w ogóle to ma być taaaaaaaaaaaaaaaki ślub i wesele podobno. Zobaczymy, zdam Wam relację później ![]() Hola nena morenita Czekamy na fotki![]() Gosza współczuję ![]() Pmki z 1 września, Wasze śluby nawet u mnie stresa wywołują, no bo ja już się zacznie IX miesiąc... ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- A! kilianna jesteś w 100% normalna!!!! Na zachowanie tamtek drugiej Pm zareagowałam krótkim "a fuj!"
|
|
#432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale powiem Ci, ze widzac i slyszac o roznych takich akcjach tez sie czasami zastanawiam czy to moze ze mna jest cos nie tak i moze nie umiem sie bawic takie rozwiazle dziewczatka na tyle dzialaja mi na nerwy, ze moj panienski nie odbedzie sie w klubie.
|
|
#433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Melody, Ty znasz jakąś stronkę, gdzie można pogodę obczaić i w miarę to się sprawdza. Czy juz na 1 wrzesnia jest to dostępne? bo nie wiem, czy lecieć z moim sweterkiem do krawcowej, czy sobie w ogóle darować i nie zakładać nic na ramiona
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
niedługo będziemy czekać na Twoją relację Cytat:
Co do klubów, to bardzo dawno w żadnym nie bylam na tancach. Wybrałam specjalnie taki bardziej kameralny, gdzie nie ma muzyki techno itd., ale hity z lat 80-tych, 90-tych, a towarzystwo raczej odbiegające od tego typu laseczek. Wiec zdziwiona bylam, ze takie rzeczy tam mialy miejsce. kiedys tez bylam na panienskim u kolezanki, której swiadkowa zamówiła striptizera. Kolezanka bardzo spokojna i grzeczna na co dzień, ale mocno popiła na panienskim i chciała dać "czadu". wsadziła striptizerowi reke w majty i łapała za klejnoty. A striptizer to też jakis niewydarzony był, nic specjalnego zdziwilam sie ogromnie, ze pozwolił sobie wkładać rekę w gacie.
|
||
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Wczorajszym Pannom Młodym, a dzisiejszym już Żonkom oraz ich Mężom życzę szczęścia i niekończącej się miłości
Nie miałam jak wczoraj wejść ![]() Ale ulewa była dzisiaj. Biedna gosza. U mnie woda leci, jakbyś chciała goszu skorzytsać Dzisiaj obiadek u teściowej TŻ będzie zaś świrował, jak zobaczy sis z brzuszkiem i będzie mnie znowu męczył... |
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmrozilam ostatni kawalek tortu weselnego
powoli zostaje nam coraz mniej rzeczy z Tego dnia... na szczescie niebawem wrocimy do tych pieknych chwil, bo do 07.09 mamy dostac reszte zdjec Siedze i tuptam nozkami, bo tak bardzo chcialabym juz zobaczyc nowy film Allena w piatek byl nocny maraton z jego filmami, ale jednak sie nie skusilismy... Czekam zatem z niecierpliwoscia na srode
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
kilianna
jak to z pogoda... :/ nie mam żadnej sprawdzonej strony... jedynie meteo, ale tam na razie pokazuje pogode na wtorek... wiec nie potrafie Ci odpowiedzieć... sama mam rozkminke co do tego swetra/ bolerka i nie wiem co mam robic
|
#437 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wstyd !! ![]() Cytat:
|
|
#439 |
|
Konto usunięte
|
witam
a ja czekam na teściów mąż po nich pojechał ![]() od rana mam problemy z żołądkiem już kilka razy byłam na wc blech ;/;/;/ cherry przymierz sobie kilka welonow w salonie jak juz bedziesz wiedziała w jakim ci dobrze to zamow podobny na all ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- ja nie nawidze mrożonego ciasta .My rozdaliśmy ościom a reszte sami zjedlismy |
|
|
|
#440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
poza tym w ogole nie czuc, ze bylo mrozone
|
|
#441 |
|
Konto usunięte
|
lady ja tam wszystko czuje i chodziło faktycznie o odmrożone
![]() zreszta ja zanim cos zjem najpierw to wącham wiem może i dziwne ale co tam
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
My właśnie zjedlismy obiad u rodziców zaraz zrobimy zakupy i jedziemy do kamerzysty po film. Co do pogody ja sprawdzałan na newmeteo.pl ten środkowy model. I się sprawdziło ale dostępna będzie dopiero w środę. Kurde widziałam że nasi fotografowie robili kilka dni temu sesję w tym samym miejscu co my mieli takie piękne słońce
|
#443 |
|
Konto usunięte
|
ja zmykam bo zaraz będa
|
|
|
|
#444 | |
|
Rozeznanie
|
Juz mu przekazałam Twoją radę
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Wita się z wami najszczęśliwsza na świecie żona swojego męża
Powiem tylko tyle - to był najpiękniejszy dzień w moim życiu
|
|
|
|
#446 |
|
Zadomowienie
|
ale tu dziś spokojnie.., witaj żonko, mówisz jak każda, że chce jeszcze raz
![]() U mnie dziśo kropna pogoda do tego mężuś jakiś taki dzwiny... niby ze mną rozmawia a jakoś tak bez energii i chęci nie wiem o co chodzi ![]() Zapraszam na pocztę jesli, któraś ma ochotę obejrzeć album dla rodziców
Kruszynek Edytowane przez Lily ofthe Valley Czas edycji: 2012-08-26 o 15:09 |
|
|
|
#447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty jeszcze raz, a my relację i zdjęcia
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cierpliwość czy Ty może nie jesteś z miejscowości, w której jest magiczna plaża i mini zoo??? Boziuuuuuuuu, już mam dosyć, a jeszcze tyle pracy przede mną Na szczęście mam juz dopływ wody w domu, ale w całej piwnicy syf, poszło spokojnie 8 kubików wody, jak nie 10 Najgorsze jest to, że pękło coś, co było wymieniane 3 lata temu i to jeszcze w kotłowni (tam gdzie mamy składzik węgla i drewna na opał)- no mamy pecha!!!!
|
#449 | |
|
Zadomowienie
|
Miałam Wam opisać ślub, na którym dziś byłam.
Znałam tylko sąsiadów Pmki, bo ona się tu przyprowadziła niedawno i w ogóle jej nie kojarzę wiec będzie całkiem z boku. Kościół ślicznie przystrojony (podobnie jak bym chciała, więc przy okazji sprawdziłam panią od dekoracji, bo to ta sama), mieli nawet specjalne krzesła (takie królewskie) i klęcznik oraz jakiś materiał na dywanie, żeby nie był czerwony, bo wszystko było takie pastelowe. Pmka śliczna, w księżniczkowej sukni ivory, On czarny krawat. Przyjechali bryczką, były małe dziewczynki, które sypały kwiatki, ale tu się czepię, bo miały różnokolorowe sukienki i średnie robiły wrażenie. Była skrzypaczka. Przysięgę mówili głośno i wyraźnie, chociaż ona się chyba śmiała. Były 2 zabawne sytuacje: I ksiądz nie umiał księgi z tekstem przysięgi znaleźć, a kościelny gdzieś zniknął, coś tam ks. powiedział i poszedł szukać, II po przysiędze Pan Młody chciał iść sobie usiąść, ale go zatrzymali, że jeszcze obrączki ![]() Dziwnie wyszło z wyjściem z kościoła, bo najpierw grała skrzypaczka i wtedy im ksiądz gratulował i wszystko wręczał, później już organista zaczął grać marsza, a Młodzi czekali aż ludzie wyjdą, później z kimś rozmawiali, potem Pmka pobiegła dekoratorce dziękować i dopiero zaczęli wychodzić. Mieli 4 tuby, ale każda wystrzeliła osobno, no i konie się tego strasznie bały. Siedziałam na chórze i była tam jeszcze jedna Pmka, która ślubuje tydzień przede mną, widać było po niej, ze się bardzo stresuje. ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

prawie 2 miesiące po ślubie miałam w związku z tym
wiec 2 tygodnie to jeszcze nic
chyba kupię bo planuję dla chrzestnych zrobić 

Następna rzecz z głowy.
a tu jeszcze zostało do załatwienia:

Fakt, że za alkohol się zabrał, ale co z tym transportem wyjdzie to nie wiem
. Przedstawiłam mu teraz rozsadzenie gości to zerknął, powiedział dwie uwagi po czym stwierdził, że gra ważniejsza i usiadł przed komputerem 

nie chce mi sie tam strasznie isc, ale juz sie zapowiedzielismy, ze zostajemy utych znajomych do jutra