|
|
#661 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cytat:
Teraz, za namowa meza, zapuscilam swoje naturalne i dopiero widac, jakie mam kepy Siwiec mozna zaczac naprawde bardzo mlodo, od miliona rzeczy to zalezy. Spoznilam sie na dyskusje o "ciezkiej muzyce". Ktora kiedys lubilam, ale albo sie postarzalam, albo sluch mi sie wyostrzyl, bo teraz nawet przy punku czasem wysiadam. Chociaz punk wg mnie nie do konca jest ciezki, po prostu...szybki. I bardziej niz ciezki, pasuje do niego wg mnie okreslenie "ostry". Dla mnie ciezka (rowniez do strawienia) muzyka jest black metal, ktory kiedys lubilam. Taki np. thrash metal nie jest juz ciezki, jest za to bardzo melodyjny i tego gatunku sluchac moge. Wole teraz lzejsza muzyke, np. The Clash czy Morrissey. Z kolei uwazam, ze ciezka klimatem muzyka to np. The Legendary Pink Dots. Naprawde musze miec nastroj, zeby ich sluchac. Zreszta, teraz jestem nieco wyciagnieta z zycia rozrywkowego i kulturalnego, bo wole sie odmozdzac, niz przezywac, jak mi sie trafi wolna chwila ![]() Zmieniajac temat, "doladowanie blyskawiczne" w PayPalu to jakis dowcip. Druga godzine na kase czekam... No i humor zryty nieco, bo moze byc tak, ze nie uda mi sie na swieta do Polski przyleciec. A tesknie mocno jednak.
|
|
#662 |
|
Wtajemniczenie
|
Konkretnie to wkurza mnie to otwarte pisanie - chce mieć dużo współprac, dużo obserwatorów...najlepiej to mnie poleć, bo ty już do czegoś doszłaś a mi by to zajęło trochę wysiłku. Chciałabym pójść na łatwiznę. Jak mnie polecisz to od razu mi komcie skoczą. No przecież coś Ci za to wyślę...
|
#663 |
|
Rozeznanie
|
Ja wszystko rozumiem.. każdy próbuje jak może żeby wypromować bloga, ale komentarz "Jak lubicie kolorowe paznokcie zapraszam na mojego bloga www.blebleble.. Założyłam go niedawno, ale rozwijam się z dnia na dzień
Zapraszam " No żeby chociaż coś napisała odnośnie posta czy coś... Ja też lubię firmowe gadżety Najbardziej chyba długopisy i karteczki różnego rodzaju. Smyczki odpadają zupełnie.
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie po dzisiejszej akcji z naszą specjalistką od marketingu cieszę się że wakacje się kończą
ale ta panią to chyba i akademicki nie obejmie
|
#666 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36134355]Ja też
Jak fachowiec od internetu może nie umieć ustawić routera żeby działał (nie był zepsuty, tylko mi się ustawienia w nim wykasowały)... A Ci przyszli, rach ciach i zrobili! Czyli da się Mam nadzieję że tamten mi chociaż instrukcję odda Coś mi się wydaje, że będziesz musiała go przycisnąć :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hmm, to było rok temu. Chyba 400-500 zł (?), musiałabym sprawdzić, a teraz nie mam dokumentów. Ale wolałam wersję zwykłą story nie hd (moim zdaniem wygodniejsze przyciski). Edytowane przez lele Czas edycji: 2012-08-26 o 19:18 |
||||
|
|
|
#667 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja lubię notatniki, długopisy, zakreślacze... Bo z tego korzysta się codziennie
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A karty multisport, bilety do kina, karty miejskie? Co o tym myślicie? |
|
|
|
|
#669 |
|
Wtajemniczenie
|
Na blogu jak znalezc idealny olej - moje pomysły
![]() Idę robic ciasto
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Idę czytać
![]() Ty mi nic o cieście nie wspominaj... dziś się najadłam ciasta, że do teraz jestem pełna ;P Pyszniutkie mama upiekła - ze śliwkami i bezą
|
#671 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i są ekstra jak są upały....mmmm, takie zimne ciacho w upalny dzień
|
|
#673 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dlatego siedzę cicho i się nie zgłaszam Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc może być i link do bloga, jak najbardziej chętnie poczytam
|
|
#676 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mój za to umie robić proste warkoczyki i zawsze podcina mi końcówki![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36134002]Niestety, ale to dość powszechne. Mój TŻ też już powoli siwieje w paru miejscach, a jeden kolega (20 lat) ma już duuuużo siwych włosów. Przyczyn może być wiele. Orchideo, współczuję Długopisy i notesy Ja tyle piszę, że co chwilę mi się wypisują a notesy ubywają jak szalone ![]() Podobno rewelacja ![]() Na 13 byłam umówiona z serwisantem żeby mi naprawił router (streszczenie: był u mnie przedwczoraj ale nie zrobił bo nie umiał, wziął instrukcję do routera żeby przeczytać o tym modelu, umówiliśmy się na drugi dzień o 14, przyszedł o 14 powiedzieć że będzie za pół godziny bo musi coś załatwić, napisał wieczorem smsa że nie może mi tego zrobić i umówił się na dzisiaj na 13), o 16:15 wkurzyłam się i zadzwoniłam pod główny numer mojego dostawcy internetu z pytaniem co jest grane - dosłownie chwilę później przyszło 2 bardzo miłych, bardzo ogarniętych serwisantów mówiących do mnie bardzo niezrozumiałym informatycznym językiem, naprawili to dosłownie w kilka minut i poszli. A z jednym z nich się kojarzyliśmy z osiedla Router działa u mnie w liceum był chłopak co był w większości siwy, pomiędzy siwymi miał pojedyncze kruczoczarne włosy, a miał ok 17 lat ja miałam kiedyś problem z internetem. Mam internet w firmie gdzie mają telefony stacjonarne, internet i kablówkę. Moja siostra dzwoni i mówi, że jest problem, a on mówi, że wie, bo są zgłaszane awarie w tym rejonie, ale nie może teraz naprawić, bo Małysz skacze i nie może ludziom odłączyć kablówki, żeby to naprawiać MasakraPotem reklamacji nie chcieli przyjąć, po prostu nie dało się, moja siostra pracuje w firmie telekomunikacyjnej, popytała kolegów i posypała im paragrafami to się przestraszyli, bo nie wiedzieli z kim mają do czynienia i od razu inna gadka ![]() ale ilu ludzi nie ma takiej wiedzy i odpuszcza ?myślę, że na wosie albo pp zamiast głupot powinni uczyć praw konsumenta itp
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Tak szczerze to pendrivy. A poza tym długopisy, notesy. Smycze i kubki wywalam, lubię mieć wpływ na takie rzeczy (w sensie, ze sama wybieram design)
|
|
|
|
#678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale skoro pozwalasz to zaraz się zgłoszę |
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#680 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do nauczania- zgadzam się z Tobą. Podstawa wiedza z prawa, ekonomi. Może jakieś przygotowania do szukania pracy i rozmów kwalifikacyjnych. Cytat:
|
|||
|
|
|
#681 |
|
Raczkowanie
|
Jesli o produkty reklamowe chodzi, pamietam, ze w firme, w ktorej pracowalam w Polsce, bardzo dobrze sprawdzaly sie wlasnie wspomniane pendrajwy. Mielismy m. in. takie, ktore zaklada sie na reke.
Kubki troche mniej, bo wiekszosc chyba lubi samemu kubek wybrac i kupic. Smycze - zalezy. U nas sie sprawdzaly, bo mielismy karty dostepu i smycze idealnie sprawdzaly sie do noszenia tych kart. Kiedys rowniez firma szarpnela sie na ekologiczny zestaw akcesoriow - notes, kredki (!), dlugopisy (do tej pory mam ten dlugopis, a ze 3 lata temu to bylo, jak nie lepiej) i to tez sie fajnie sprawdzalo, bylo przydatne. Mielismy rowniez znizke na karty Multisport i wiele osob z tego korzystalo. Bilety do kina to tez super pomysl ![]() Ja nie znosze kalendarzy, bo kazdego roku dostawalo sie ich 5 i nie wiadomo bylo, co z nimi zrobic. Ostatecznie ladowaly w szufladzie. Mowie tu o ksiazkowych i sciennych. O, z fajnych gadzetow jeszcze dostalismy kiedys odtwarzacze mp4 z logo firmy. To byl zdecydowanie przydatny gadzet
|
#682 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo firmy dają na ogół 1GB - 2GB i potem mi się wala full małych pendrive zamiast jednego dużego Ale to tylko moje zdanie ![]() Cytat:
masakra!
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-08-26 o 21:11 |
||
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Zyskowa dzięki
szkoda że tylko tu natura się popisała :pjutro jadę do derma z moja skóra na plecach. Mam nadzieję że to nie jest żadna przewlekła choroba
|
#684 |
|
Konto usunięte
|
Też dostałam maila od tej spamującej panny i w ramach relaksu jej ślicznie odpisałam
![]() Jutro idę na siłownię i mam stracha, że od razu padnę
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Orlico,to jak to tak?skarżysz się?przecież to nie spam,to wiadomość podaj dalej!ot,strategia marketingowa...daj znać co Ci odpisze xd
|
#686 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
muszę się pochwalić, bo w końcu dostałam propozycje i to od minerałków
zobaczymy jak to się potoczy
|
#688 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36139877]Jaka firma?
[/QUOTE]Lily Lolo
|
#690 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

ale ta panią to chyba i akademicki nie obejmie
Jak fachowiec od internetu może nie umieć ustawić routera żeby działał (nie był zepsuty, tylko mi się ustawienia w nim wykasowały)... A Ci przyszli, rach ciach i zrobili! Czyli da się 

mało co niektórym rozgłosu chyba
?