|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013
dopiero będę robić
co nie nie mogę się doczekać normalnie Cytat:
Daj trochę zupki ogórkowej mniam mniam mniam
|
|
|
|
#2312 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2313 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2314 | |
|
Wtajemniczenie
|
wow, ale ten czas leci
![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
ale liczę że moje ciało ułoży się jak trzeba.
|
|
|
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj współczuję, przypomniało mi się jak ja przez 2 tyg jadłam pasztet hahaha no leci leci, już niedługo będziemy miały stały skład, bo tam będą nowe dziewczyny się dopisywać.
|
|
|
|
#2316 | |
|
Wtajemniczenie
|
no własnie przed chwila sie nad tym zastanawiałam. Ale fakt, że laseczki, które się starały w połowie sierpnia pewnie teraz testują
Cytat:
piątek - got to dance sobota - mam talent; niedziela - must be the music; masterchef poniedziałek - m jak miłość; lekarze; perefekcyjna pani domu; barwy szczęścia; na wspolnej; julia wtorek - prawo agaty środa - na dobre i na złe czwartek - przyjaciółki; kuchenne rewolucje mnie też trafia, szczególnie jak teściowa ciągle z dzialki nam każe brać jakies owoce. Teraz mają masę jabłek i oczywiście każe jeść jabłka, bo są taaakie zdrowe. Tylko, że ja nie przepadam za jabłkami Ale do niej to nie dociera... A poza tym, sądzę, że bardziej jej chodzi o to by je komuś wcisnąć niż o zdrowie wnuka Bo u nich nic się zmarnować oczywiście nie może
|
|
|
#2317 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja prócz bólu brzucha to nie mogę narzekać. zresztą od pt brzuch odpuścił także żyję tymi chwilami :P
jeść jem normalnie no może częściej bo głodna jestem ale nie mam ani smaków ani obrzydzeń ale może jeszcze mnie to czeka bo w sumie chyba przecież dopiero 6 tydzień. zmęczona jestem i miałam doła ale u mnie to chyba raczej przesilenie przed egzaminem ktorego po prostu nie zdam
|
|
|
|
|
#2318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co dwie głowy, to nie jedna!
|
||
|
|
|
|
#2319 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam nadzieję że moje dziecko od tych bzdur co się uczę to czkawki nie dostanie :P
masakra normalnie. Klementyna z czego robisz podyplomówkę jak mozna spytać? |
|
|
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
top model stare to jeszcze pierwsza miłość O matko, ja też miałam ochotę na colę, to mi nie dali bo zaszkodzę dziecku, a tylko raz od 4 miesięcy miałam ochotę napić się pół szklanki, zobaczyć czy mi smakuje czy nie. Masakra
|
|
|
|
#2321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jednak ma być?No i jeszcze mają być Ugotowani, ale to w kolejnym tygodniu dopiero się rozpoczyna, a ja tylko z pierwszego tyg września podałam
|
|
|
#2322 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale szybko czas leci. my jak się staraliśmy, a potem czekaliśmy po # to głównie po nowych mamusiowych wątkach na wizażu widziałam jak leci czas a my zostajemy w tyle.. przybywające tego typu wątki nie kojarzyły mi się dobrze.
Cytat:
Cytat:
![]() ja bardzo lubię działkowe produkty, oczywiście te, które generalnie lubię, bo nie na wszystko mam ochotę. dobrze, że moja mama rozumie, że coś mi się już przejadło, na coś w ogóle nie mam ochoty i nie wciska mi niczego. |
||
|
|
|
|
#2323 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
każdy chyba zmienia pozycję leżenia podczas snu..Cytat:
dasz radę.. ![]() Cytat:
wiadomo, że nie litrami.. ale przecież trochę nie zaszkodzi..
|
|
|
#2324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
top model ma być jednak Cytat:
|
|
|
|
#2325 |
|
Raczkowanie
|
a ja sobie piję colę..
wiadomo, że nie litrami.. ale przecież trochę nie zaszkodzi..[/QUOTE]Ja też czasami po 2-3 łyczki, pomaga na duże mdłości, jak mówiłam o tym lekarzowi, że to działa, to się śmiał, że "działa bo zawiera dużo cukru a to pomaga"
|
|
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
ha tak was teraz czytam i az mi slinka cieknie, pomidorowa ogorkow ( tylko i wylacznie mojej babci
) aaa ja dzis mialam smaka na ziemniaczki z koperkiem surowke z kiszonej kapusty i zebereczka, yhmmm, ale se nie pojjem bo qrde w norwegi nie MA KISZONEJ KAPUSTY !!! a jak juz jest to tylko z kminkiem feeeeeeeeeeeeeeeee.---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 05:59 ---------- Poprzedni post napisano o 05:55 ----------
[/COLOR] Cytat:
![]() A ja powinnam już być niemal gotowa do pracy a leżę w łóżku z kubkiem kawy...
Iguś 09-03-2010 http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzi09k0n9lq2xz.png Kaliniaczek 30-03-2013 http://www.suwaczki.com/tickers/km5szbmhnfv4n6dc.png Edytowane przez megi-megi Czas edycji: 2012-08-27 o 06:00 |
|
|
|
|
|
#2328 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się w 15 tygodniu
![]() Ale wczoraj miałam dzień zabiegany. Nie miałam nawet czasu Was poczytać konkretnie. Dziś nadrobię po pracy. Imprezka rocznicowa się udała Obiadek wyszedł pyszny. TŻ się postarał hehe Wszystko pięknie tylko rodzice z teściami się nie dogadali co do prezentów i dostaliśmy dwie kuchenki mikrofalowe hahaha teraz nie wiem czy można jedną oddać czy przyjmą w sklepie? Wiem, że w Euro RTV AGD to nie przyjmują ale nie wiem jak w Neonet bo druga stamtąd. Śmiesznie wyszło, ale wszyscy trochę zakłopotani.
|
|
|
#2329 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2331 |
|
Wtajemniczenie
|
Joanna - wymyślił mi się dr kiedyś dawno temu. no i jakoś tak się zlożyło że bedąc po technologii chemicznej robię dr z inżynierii chemicznej ;(
dr już w recenzjach 2 egzaminy zdane został 3 - z dyscypliny właśnie z inżynierii tragedia. prof a mam ich 3 na egz podał mi zagadnienie: ruch masy i on uważa że się sprecyzował więc siedze i próbuję zrozumieć ksiazkę gdzie przez 500 stron są same wzory ehh pomijam ze czytam już 3 taką ksiazkę bo tyle tego mam ;( bo pan prof uznał ze musze się porządnie nauczyć. a 2 uważa że i tak się nie naucze bo się tego nie da nauczyć. miejmy nadzieję że będą mieli litość ale wątpię bo atmosfera u nas jest tragiczna ;( zero wsparcia a tak im dr potrzeba. dobra lecę do pracy. milego dnia wam Dziewczyny życzę
|
|
|
|
|
#2332 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
Cytat:
ja tez
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ło Boziu, ale czarna magia...
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2337 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
niezły zbieg okoliczności z tymi prezentami.. widać myślą tak samo.. ![]() Cytat:
nic nie rozumiem.. ale na pewno dasz radę..
|
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw przez sokowirowke, później pianę trzeba zdjąć stawiasz na ogień i grzejesz, ma się nie gotowac tylko na najmniejszym ogniu grzać i wtedy wyplywają rożne smietki na wierzch i to sitkiem zbierać i tak ok 30 min sie ma grzać z tego co tata mowił później dosłodzić cukrem do smaku i gorące zlewać do słoików/butelek
|
|
|
#2339 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a termin jak dla mnie cudny hehe urodziny mojego meza i rocznica ślubu zazdraszczam ;p Cytat:
no lada chwila ;p nie bedziemy juz najmłodsze ciężarówki ;p ja też ! najbardziej za Madzią Cytat:
a co do tego że dzidzius sobie wybiera co chyba cos w tym jest. wczoraj bylismy na urodzinach mojej mamy i zrobila moja ulubiona potrawke chinska i co? wyladowala w kibelku widoczni dzidzis ma inne smaki ;p Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: a rodzice heheh smiesznie wyszło ale musieli miec miny ![]() Cytat:
dobra nadrobiłam was dobrze ze to przez weekend bylo bo w normalny dzien to bym miala chyba z 10 stron ;p ja dziewczynki poprosze o mocne kciuki bo dzis usg. po cichu licze na płeć, ale jak maja taki sprzet jak ostatnio to pewnie guzik z tego bedzie. http://dziecisawazne.pl/jak-duze-jest-twoje-dziecko/ a co do mebelków to my narazie tylko łóżeczko
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2012-08-27 o 10:05 |
||||||||
|
|
|
|
#2340 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A wspominaliście coś, że Wam potrzebna? Bo jeśli tak, to rezba się cieszyć, bo to oznacza że rodzice naprawdę Was słuchają Albo tak jak wspomniała klementyna, niech chociaż wymienią na coś innego. ylko jak szybciej to załatwcie![]() Cytat:
![]() A co do płci, to ja też się obawiam że jak pójdę na prenatalne w połowie 12 tyg to jeszcze nie będzie szansy na płeć (a szkoda, bo mają tam dobry sprzęt do usg). A potem będę chodzić standardowo na usg do mojej ginki... A tak się tu napatrzyłam na zdjęcia usg niektórych dziewczyn, których lekarze mają świetne sprzęty. Na jednym ze zdjęć widziałam, że usg samo wskazywało termin porodu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

nie mogę się doczekać normalnie 

I w pierwszym odruchu tak się kładę, ale po chwili staram się jakoś inaczej jak zaczynam myśleć o tym, że może dziecku krzywdę robie

05.07.2008
nic nie rozumiem..
klask i: