Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne cz. 29 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-26, 15:47   #451
nuna2
Zakorzenienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

dziewczyny uczymy sie tańczyć z TŻ gdzie znajdę jakiś taniec przytulaniec
Stary 2012-08-26, 16:36   #452
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Nie udało dziś się dorwać bonsai albo za małe, albo za brzydkie. W czwartek będę miała czas to podzwonię po ogrodniczych.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 16:52   #453
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
ewika19
karolinka85
fablous
magdalennne
zakrecona82

życzę Wam, aby całe Wasze życie było jak to wczorajsze wesele - pełne radości, miłości, wiary i szczęścia 100 lat kochane!!!

masz w 100% rację moja kochana Melody

kurcze, my już w najbliższą sobotę !!! ale się stresuję, że nie mam czegoś załatwionego. No bo mam jeszcze wiele do załatwienia, ale boje sie, ze zapomniałam o czymś bardzo istotnym

wróciłaaaaaaaaaaaaaś!

ale sympatycznie

wczoraj miałam panieński. Generalnie zabawa się w miarę udała, choć nie obyło się bez spin (dziewczyny nie do konca za sobą przepadaja). Byłyśmy w klubie potanczyc, miałam lożę z napisem "wieczór panieński", stolik udekorowany rózami i świecami, bardzo ladnie to wyglądało.
Strasznie faceci się do nas kleili, po prostu nie można było spokojnie potanczyc bo zaraz jacyś się przykolegowywali. I cały czas różni faceci chcieli nam robić striptiz. Obok nas też byl panieński i Pmka była przebrana za króliczka playboya. Wskoczyła na stół i zaczęła tak wywijać, że kusa sukienka podwinęła sie, bylo jej widać stringi i nie tylko później tańczyła z jakimś facetem, który cały czas ją łapał za cycki, a ona go w krocze. Ja to chyba jestem jakaś inna, bo nie chcialam tanczyc z zadnym zbokiem
No ja mysle ze ty z kosmosu jestes, jak moglas swojej krewety nie pokazac
A tak na marginesie to tylko pogratulowac narzeczonemu takiego kroliczka...

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Noooo teraz 1.09 idzie na "odstrzał" z kalendarza
Powiem tylko tyle, ze ja jeszcze nie wierze ze to dzieje sie na prawde

rowniez mamy duzo rzeczy do załatwienia... musimy szampana dokupić i inne takie rzeczy dopilnować...

No i nie mam biżuterii
czy ktos poza audrey i nena kupował te ladne kolczyki z etsy?
jak dzisiaj nic nie znajde na miescie to sie pochlastam

i gratuluje panieńskiego
Ja kupowalam

A u nas dzis taka zwariowana pogoda ze jeszcze takiej w zyciu nie widzilam. Na przemian swieci slonce i zabami rzuca. Przechdza jakies takie czarne chmurzyska, ze jak sie zwlecze to swiata nie widac i taka pompa jak pod prysznicem. A za 5 min wychodzi slonce i skwarzy tak ze sie na polu nie da siedziec. I tak co 10 min srednio. Masakra jakas. swiat sie konczy normalnie...
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 18:00   #454
(kicia)
Zakorzenienie

my właśnie wróciliśmy od kamerzysty odebraliśmy ostateczna wersje filmu

ale surówki nie chciał dać dał tylko kawałek z początku ....

ale za to wyłudziliśmy jeszcze jedną kopię ostatecznej wersji dostaliśmy ostatecznie jedną dla nas i 3 kopie miały być 2
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 18:07   #455
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Nie widziałam, a jak szukam to nie umię znaleźć
proszę: http://www.facebook.com/pages/Bonade...06043099423074

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Wita się z wami najszczęśliwsza na świecie żona swojego męża

Powiem tylko tyle - to był najpiękniejszy dzień w moim życiu Ja chcę jeszcze raz!
super ze wszystko się udało

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 18:19   #456
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Dziewczyny mam kilka zdjęć na nk i fb jeśli chcecie zobaczyć,to zapraszam do znajomych ,dane podam na PW

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 18:25   #457
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ola chicas!!! a w zasadzie powinnam powiedzieć Kalimera!

wróciliśmy, zmordowani (wyjazd w piątek wieczorem ze stolicy graniczy z cudem - kuku jak możesz tam mieszkać??), opaleni jak dwa murzyny ale meeeega szczęśliwi z przepięknymi fotami w ilości 1.500 sztuk w tym z sesją na plaży w sukni
Niestety musicie się uzbroić w cierpliwość na relację i fotki, bo przez najbliższe kilka dni nie wyjdę z rozpakowywania, prania i sprzątania. Do tego dochodzą dzisiejsze imieniny taty i ogólnie bolesny powrót do rzeczywistości.
Zaraz postaram się co nieco nadrobić, zwłaszcza relacje naszych ostatniotygodniowych Pmek.

a dzisiejszym życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
witaj żonko
Cytat:
ewika19
karolinka85
fablous
magdalennne
zakrecona82

życzę Wam, aby całe Wasze życie było jak to wczorajsze wesele - pełne radości, miłości, wiary i szczęścia 100 lat kochane!!!

masz w 100% rację moja kochana Melody

kurcze, my już w najbliższą sobotę !!! ale się stresuję, że nie mam czegoś załatwionego. No bo mam jeszcze wiele do załatwienia, ale boje sie, ze zapomniałam o czymś bardzo istotnym

wróciłaaaaaaaaaaaaaś!

ale sympatycznie

wczoraj miałam panieński. Generalnie zabawa się w miarę udała, choć nie obyło się bez spin (dziewczyny nie do konca za sobą przepadaja). Byłyśmy w klubie potanczyc, miałam lożę z napisem "wieczór panieński", stolik udekorowany rózami i świecami, bardzo ladnie to wyglądało.
Strasznie faceci się do nas kleili, po prostu nie można było spokojnie potanczyc bo zaraz jacyś się przykolegowywali. I cały czas różni faceci chcieli nam robić striptiz. Obok nas też byl panieński i Pmka była przebrana za króliczka playboya. Wskoczyła na stół i zaczęła tak wywijać, że kusa sukienka podwinęła sie, bylo jej widać stringi i nie tylko później tańczyła z jakimś facetem, który cały czas ją łapał za cycki, a ona go w krocze. Ja to chyba jestem jakaś inna, bo nie chcialam tanczyc z zadnym zbokiem
boże święty to fajną żonkę będzie miał pan młody

Cytat:
Melody, Ty znasz jakąś stronkę, gdzie można pogodę obczaić i w miarę to się sprawdza. Czy juz na 1 wrzesnia jest to dostępne? bo nie wiem, czy lecieć z moim sweterkiem do krawcowej, czy sobie w ogóle darować i nie zakładać nic na ramiona

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Twoja data też już coraz bliżej niedługo będziemy czekać na Twoją relację

hehe, to samo pomyślalam, że ciekawe co by na to powiedział pan młody, gdyby zobaczył jak jego przyszłą żonę macają jacyś faceci.
Co do klubów, to bardzo dawno w żadnym nie bylam na tancach. Wybrałam specjalnie taki bardziej kameralny, gdzie nie ma muzyki techno itd., ale hity z lat 80-tych, 90-tych, a towarzystwo raczej odbiegające od tego typu laseczek. Wiec zdziwiona bylam, ze takie rzeczy tam mialy miejsce.

kiedys tez bylam na panienskim u kolezanki, której swiadkowa zamówiła striptizera. Kolezanka bardzo spokojna i grzeczna na co dzień, ale mocno popiła na panienskim i chciała dać "czadu". wsadziła striptizerowi reke w majty i łapała za klejnoty. A striptizer to też jakis niewydarzony był, nic specjalnego smialam sie, że bardziej wydepilowany ode mnie zdziwilam sie ogromnie, ze pozwolił sobie wkładać rekę w gacie.
następna jakaś stuknięta

Cytat:

Powiem tylko tyle - to był najpiękniejszy dzień w moim życiu Ja chcę jeszcze raz!
witaj żoneczko
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 18:32   #458
Blacky
Zadomowienie

Hej ho

Nie nadrobiłam całości, tylko kawałeczek.

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Nie wiem, mam totalnego doła.. Nie wiem czy to wszystko ma sens, czy nie lepiej było to zostawić...
Budowa nie idzie, za miesiąc ślub a zapowiada się, że nie będziemy mieli gdzie mieszkać...
O ślubie nie chcę myśleć...
Dlatego nie wiem czy mam prawo tu być z Wami...
Masz nie prawo, a obowiązek kochana! Więc nie wypisuj głupot.

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
A tak się zastanawiam, kupowałyście zawieszki na wszystkie butelki??
Ja planowałam tylko na pierwszych 12 (mamy 12 stołów). Ale teraz chyba całkiem zrezygnuję z nich.

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
wrzucam fotki, ale na zadne skarby nie moge zlapac odpowiedniego odcienia, bo mam takie czekoladowe wlosy, a na zdjeciach wychodza rude i od spodu sa rozjasniane, generalnie wyznaczniekiem byla ostatnia fryzura i chyba sie udalo
Bardzo ładnie.

Mój panieński pod znakiem zapytania. To znaczy nie sama impreza, ale fotograf odwołał sesję i mamy problem, żeby teraz na szybko znaleźć innego i to w rozsądnej cenie. Trudno, najwyżej same jakoś sobie sesję zorganizujemy...

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 18:59   #459
maruda80
Zakorzenienie

Witam!

Mąż odprawiony do pracy.
Zamierzam sobie zrobić wieczór spa

Co do urodzin mężowskich - tortem był zaskoczony.( I zadowolony z przyjęcia - niespodzianki)
To był pierwszy mój tort który upiekłam w życiu - zrobiłam biszkopt jasny, do tego 2 kremy : śmietankowy i kawowy. Biszkopt nasączyłam musem malinowym,na wierzchu malinki i galaretka. Wszystkim smakował, zresztą już go dawno nie ma...
Ogólnie impreza się udała. Maż ma słabą głowę, siedzieli do późna ze szwagrem i pili - za to w nocy miał problemy żołądkowe i tego typu historie. Dzisiaj pół dnia przespał...
Wcale mi go nie było żal bo na własne życzenie....

Eh, ci TŻ - jak dzieci....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1398.jpg (58,3 KB, 39 załadowań)

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2012-08-26 o 21:07
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 19:21   #460
Cierpliwosc
Zadomowienie

hehe mój pewnie miał podobnie: w piątek był a kawalerskim kolegi, a wczoraj robił swoje Dzwonił koło 13 z tekstem, że zjadł obiad i ma zamiar go zatrzymać (z czego wnioskuję, że wcześniej coś oddawał).

Ewusia-marchew masz zakaz wklejania linków Fryzjerka nie miała zdjęć, ale florystki Madzi całą masę i oczywiście musiałam je przejrzeć

Blacky dacie radę, może kogoś znajomego z dobrym aparatem zatrudnijcie
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 20:06   #461
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Blacky dacie radę, może kogoś znajomego z dobrym aparatem zatrudnijcie
Właśnie myślę o jakimś takim wyjściu awaryjnym. Będziemy kombinować.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-08-26, 20:34   #462
nuna2
Zakorzenienie

hej dziewuszki. właśnie robią domowe laminowanie włosów poraz pierwszy. Wyczytałam o tym na wizazu trzymajcie kciuki. Mój TŻ gra w Euro biznes z moim bratem, przed chwilą pojechała bratowa. jak ślicznie rosnie brzuś
Stary 2012-08-26, 21:03   #463
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Bardzo Wam dziękuję za wszystkie miłe słowa na temat relacji i fotek

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
wiktu co to dużo pisać suknia idealnie pasowała do Ciebie wiedziałam że w koku będziesz wyglądała najlepiej i sie nie pomyliłam .bo wiem że chciałąs miec rozuszczone.
Twój mąż miał fajne butki oryginalne
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Wiktusiaczku -ale mi serce walilo jak czytalam twoja relacje, mysle ze o matko, zeby tylko nie zemdlala, zeby tylko nie zemdlala...pfff...no i udalo sie cieszcze sie ze sie wszystko udalo No i wygladalas cudnie, a sukienka...no po prostu odlot Najpiekniejsza z wszystkich ksiezniczek
Udało się nie zemdleć, ale ciężko było... widać na filmie

Cytat:
i co mi sie rzuciło w relacji wiktusiaczka tak słodko zwracałas sie do rodziców w niej
Ja zawsze tak mówię do rodziców - mam 24 lata i nigdy nie powiedziałam "matka", "ojciec", "mama", "tata" i niektórzy śmiali się ze mnie, że to dziecinne i tak dalej, ale ja dalej tak mówię

Cytat:
wiktu zapodaj foto z poprawin !
Ok

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Wiktu czekalam na Twoja relacje, oczywiscie sie poplakalam wygladalas BOSKO Malenka
A i masz piękny kolor włosów!!
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 21:06   #464
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Witaj Wiktu zbawicielko moich paznokci
Czy Ty nie miałaś dla nas mieć jeszcze jakiś wskazówek technicznych? Coś chyba wspominałaś w swojej pamiętnikowej relacji...

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
hej dziewuszki. właśnie robią domowe laminowanie włosów poraz pierwszy. Wyczytałam o tym na wizazu trzymajcie kciuki. Mój TŻ gra w Euro biznes z moim bratem, przed chwilą pojechała bratowa. jak ślicznie rosnie brzuś
Nie mam pojęcia co to, ale trzymam żeby dobrze wyszło
Stary 2012-08-26, 21:07   #465
Konto usunięte

Cytat:
Czy Ty nie miałaś dla nas mieć jeszcze jakiś wskazówek technicznych? Coś chyba wspominałaś w swojej pamiętnikowej relacji...

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

o tak wiktuszek nasz zapomniał chyba
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 21:14   #466
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:

Ewusia-marchew masz zakaz wklejania linków Fryzjerka nie miała zdjęć, ale florystki Madzi całą masę i oczywiście musiałam je przejrzeć
O widzę moją czuprynę

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 21:17   #467
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
O widzę moją czuprynę

Madziu chciałam Ci powiedzieć że dzięki Twojemu filmikowi mój tż zdecydował się na kamerzystę a był przeciwny, dopiero jak obejrzał Twój filmik to się zgodził
Gdzie robiliście ten plener? Bo ten mostek taki fajny
Stary 2012-08-26, 21:41   #468
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Relacja ze ślubu Wiktusiaczka - część trzecia, od strony technicznej...

Pamiętajcie, że TEN dzień jest szczególny i najważniejszy w życiu i nieważne, jak bardzo będziecie się starać zawsze coś może nie iść po Waszej myśli, u mnie była to pogoda +40 stopni, rekordowo! Nie było aż tak dużo w Bielsku, ale termometr wskazywał 37 stopni...

Moje rady i przemyślenia:
- bielizna Triumph spisała się idealnie mimo, iż nie wyglądała jakoś super
- na przymiarki bierzcie koniecznie stanik, który będzie tym ostatecznym: ja miałam kieckę dopasowaną do wkładek sylikonowych i musiałam je ubrać mimo upału
- suknię najlepiej mieć wiązaną, albo z ukrytym wiązaniem (nie tyczy się to tylko osób bardzo szczupłych, ani ze skłonnością do zmiany wagi, ale wszystkich), bo nigdy nie wiadomo, czy przed ślubem się schudnie czy zgrubnie - ja schudłam 2 kilo
- obarczcie kogoś częścią obowiązków nawet, jeśli jesteście perfekcjonistkami
- nie odkładajcie niczego na ostatnią chwilę - ja poległam przy albumach, które wyszły pięknie, ale bardzo wysokim kosztem
- buty, nawet te najpiękniejsze mogą być niewygodne - Kvoll dołącza do tej listy

Technicznie:
- wygląd: schudłam 2 kilko, kiecka mi spadała; cera piękna po zabiegach kosmetycznych do dziś (nie ma zbyt dużo pryszczy i innych dziadostw), ale TŻów trzeba zmusić do zabiegów- mój miał 2 pryszcze i trzeba Photoshopa było używać
- zniszczenia kiecki: dziura po pętelce z trenu, brudna na gorsecie od wewnątrz i zewnątrz
- gości było 84 (w tym kierowcy, zespół itd.), nie przyszły 2 osoby i musieliśmy za nie zapłacić; miało być 120 osób, ale sporo odmówiło
- pod kościołem zjawili się przyjaciele rodziny, co było niespodzianką
- pudełko na koperty sprawdziło się idealnie
- wódki nie opłaca się kupować w aż tak dużych ilościach i z tak dużym wyprzedzeniem, bo zostanie: z 252 butelek zostało coś koło 97 - sporo rozdawaliśmy, bo nie było co zrobić
- dekoracje warto robić samemu - taniej i można swoją wizję realizować
- jeśli zamawiacie tort/bukiet to weźcie ze sobą fotki, albo rysujcie, bo każdy może inaczej rozumieć Wasze wizje
- włosy rozpuszczone na ślub w lecie to zły pomysł - miałam takie na drugi dzień...

A teraz to, na czym się zawiodłam:
- tort: nie był taki, jak chciałam i nawet nie przypominał tego, który zamawiałam! (Anielska Cukiernia Bielsko-Biała)
- zespół grał niesamowicie, ale "chłopcy" są już zniszczeni kasą i części z nich woda sodowa uderzyła do łba! (Zespół Whisky Bielsko/Węgierska Górka)

To, co mnie zaskoczyło pozytywnie:
- sala: obsługa, sposób podawania i wydawania posiłków, bycie na każde moje zawołanie (jedna z kelnerek, tzw. "główna): Gościniec Szumny w Jaworzu koło Bielska-Białej
- zespół: pod względem muzycznej oprawy wesela był idealny! Wokal wokalisty zasługuje na szczególną pochwałę , bo przy piosence Niemena "Mimozami jesień się zaczyna..." ludzie nie tańczyli, tylko stali i się wgapiali, czy to na pewno On śpiewa:
- florystka: zrobiła mi bukiet jak z obrazka, znalazła i odtworzyła wszystkie detale; miała swoje innowacyjne pomysły, ale o wszystko pytała mnie i zrobiła idealna dekorację auta, piękną kompozycję na stół i super ozdobiła słoneczniki do wazonów (motylkami oczywiście): Bukieciarnia/Kwiaciarnia Eufforia na Cieszyńskiej/Hulance w BB
- makijaż i fryzura: przeszły moje najśmielsze oczekiwania, wykonane perfekcyjnie: Salon Gracja na Cieszyńskiej/Hulance w BB
- kamerzysta: człowiek o stalowych nerwach, cierpliwy, sympatyczny i do tego bardzo zorganizowany: Tomasz Kret, filmowiec cieszyn
- suknia i bolerko: zrobiły piorunujące wrażenie, obsługa salonu była bardzo miła, ratowali mnie, gdy zemdlałam, więc polecam z ręką na sercu: Salon Sukni Ślubnych White Diva Piasek k. Pszczyny
- perfuma Versace Yellow Diamond, która pachniałam w dniu ślubu: nie do zdarcia i do dziś utrzymuje się na sukni i bolerku
- biżuteria Apart: dostałam broszkę motyla, który zdobił suknię poprawinową, a w dniu ślubu kolczyki z Apartu idealnie dopełniały mój look.

Wsio

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36138317]o tak wiktuszek nasz zapomniał chyba[/QUOTE]

Cytat:

Już

Edytowane przez Wiktusiaczek
Czas edycji: 2012-08-26 o 22:44
Stary 2012-08-26, 21:52   #469
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hej Kochane

My juz po imprezie dotarlismy do domu pogodzialm sie z TZ przed wyjazdem, bo powiedzial, ze nie chce isc tam z fochem bylo zaj.ebiscie troche popilam fajne towarzystwo, mimo iz nikogo tam nie znalam na początku

dostalam pare fotek z naszego wesela od mojej kumpeli zaraz Wam wrzuce na poczte

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ola chicas!!! a w zasadzie powinnam powiedzieć Kalimera!

wróciliśmy, zmordowani (wyjazd w piątek wieczorem ze stolicy graniczy z cudem - kuku jak możesz tam mieszkać??), opaleni jak dwa murzyny ale meeeega szczęśliwi z przepięknymi fotami w ilości 1.500 sztuk w tym z sesją na plaży w sukni
Niestety musicie się uzbroić w cierpliwość na relację i fotki, bo przez najbliższe kilka dni nie wyjdę z rozpakowywania, prania i sprzątania. Do tego dochodzą dzisiejsze imieniny taty i ogólnie bolesny powrót do rzeczywistości.
Zaraz postaram się co nieco nadrobić, zwłaszcza relacje naszych ostatniotygodniowych Pmek.

a dzisiejszym życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
witak marnotrawna córko czekamy na fotty!

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
No i nie mam biżuterii
czy ktos poza audrey i nena kupował te ladne kolczyki z etsy?
jak dzisiaj nic nie znajde na miescie to sie pochlastam

i gratuluje panieńskiego
ja tez mam te z etsy

Cytat:

czekamy na relacje

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam kilka zdjęć na nk i fb jeśli chcecie zobaczyć,to zapraszam do znajomych ,dane podam na PW
a moze wrzucisz tez na poczte?

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Witam!

Mąż odprawiony do pracy.
Zamierzam sobie zrobić wieczór spa

Co do urodzin mężowskich - tortem był zaskoczony.( I zadowolony z przyjęcia - niespodzianki)
To był pierwszy mój tort który upiekłam w życiu - zrobiłam biszkopt jasny, do tego 2 kremy : śmietankowy i kawowy. Biszkopt nasączyłam musem malinowym,na wierzchu malinki i galaretka. Wszystkim smakował, zresztą już go dawno nie ma...
Ogólnie impreza się udała. Maż ma słabą głowę, siedzieli do późna ze szwagrem i pili - za to w nocy miał problemy żołądkowe i tego typu historie. Dzisiaj pół dnia przespał...
Wcale mi go nie było żal bo na własne życzenie....

Eh, ci TŻ - jak dzieci....
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 22:03   #470
Blacky
Zadomowienie

A ja przed spaniem wrzucę jeszcze akcent humorystyczny.

http://forum.we-dwoje.pl/files/thumbs/t_b13_175.jpg
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/userslib...ly_20dress.jpg
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/userslib...94266407yd.jpg
http://images2.cafemomstatic.com/ima...eId%3D16444532
http://cdn.straightfromthea.com/wp-c...ding-Dress.jpg

Szkoda, że tej nie znalazłam w wątku o krewetach:
http://1.bp.blogspot.com/-Cbyw7AwSTVI/TzKmyTYDZ-I/AAAAAAAAAiY/5nj9e_D0VAA/s1600/428630_10150762435658056_ 501163055_12381777_183903 1123_n.jpg
Uwaga - obsceniczna!

Dobrej nocy.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-08-26, 22:05   #471
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Relacja ze ślubu Wiktusiaczka - część trzecia, od strony technicznej...

- wódki nie opłaca się kupować w aż tak dużych ilościach i z tak dużym wyprzedzeniem, bo zostanie: z 252 butelek zostało coś koło 97 - sporo rozdawaliśmy, bo nie było co zrobić
Też jestem tego zdania.
My na 82 osoby kupimy 100 butelek 0,5l na jednej dzień.

Jutro będzie jedynka z przodu

Stary 2012-08-26, 22:10   #472
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Aaaaa Nattiv nie strasz
Stary 2012-08-26, 22:14   #473
(kicia)
Zakorzenienie

Nattiv jak możesz zamień link do relacji na ten z mojego podpisu

Stary 2012-08-26, 22:21   #474
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Kiciu, możesz do mojej relacji dołożyć jeszcze post z tymi radami technicznymi - sama nie wiem, ale komuś się przydać może...
Stary 2012-08-26, 22:24   #475
Konto usunięte

Cytat:
Kiciu, możesz do mojej relacji dołożyć jeszcze post z tymi radami technicznymi - sama nie wiem, ale komuś się przydać może...
co to masz za odnośnikdo yt w podpisie? Bo nie działa a ja ciekawska jestem
Stary 2012-08-26, 22:24   #476
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Się robi

Stary 2012-08-26, 22:32   #477
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
zrobione

Stary 2012-08-26, 22:35   #478
Wiktusiaczek
Zadomowienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36140613]co to masz za odnośnikdo yt w podpisie? Bo nie działa a ja ciekawska jestem [/QUOTE]
To była piosenka http://www.youtube.com/watch?v=Qe500eIK1oA Nawet nie wiedziałam, że nie działa

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
zrobione
Stary 2012-08-26, 22:40   #479
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

o masakra!!!

9 godz z mezem zamawialam 100 stronicowa fotoksiazke ;D

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 22:42   #480
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Cytat:
Aaaaa Nattiv nie strasz
A ja się strasznie cieszę, że już czas na wrześniówki. Z jednej strony wkurzam się, że jeszcze 27 dni, a z drugiej cieszę, że to już nie 180.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości