Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-26, 20:05   #2701
Justa02
Raczkowanie

Dot.: rose absolue za złotówkę

Cytat:
Napisane przez asiunia291 Pokaż wiadomość
witam wszystkich, mozna dołączyc? )

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Ja rowniez zaczynalam z firma yves rocher od pamietnej promocji na ich 20 lecie Zamowilam wtedy vanille noire, ktora miala byc prezentem ale otworzylam opakowanie i zakochalam sie kolejne opakowanie bedzie jutro wraz z meeega urodzinowym zamowieniem ciekawe jakie 6 prezentow wrzuci yves rocher. co do perofum za zamowienie powyzej 49 zl wybralam so elixir, ciekawe czy przypadnie mi do gustu czy powendruje dalej..

hej witaj...

ja też się zastanawiałam jak otrzymałam So Elixir czy się zaprzyjaźnimy
dzisiaj jak je uzyłam i siostra spytała co tak pieknie pachnie... to spojrzałam na nie miłym okiem

Justa02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 20:12   #2702
asiunia291
Przyczajenie

Dot.: rose absolue za złotówkę

Cytat:
Napisane przez Justa02 Pokaż wiadomość
hej witaj...

ja też się zastanawiałam jak otrzymałam So Elixir czy się zaprzyjaźnimy
dzisiaj jak je uzyłam i siostra spytała co tak pieknie pachnie... to spojrzałam na nie miłym okiem
Uwielbiam jak ktos komplementuje perfumy Gdy przyszlam na matury popsikana vanille noire nawet dyrekcja zworcila uwage co tak ladnie pachnie Od razu maturke pisalo sie lepiej
Stary 2012-08-26, 20:38   #2703
królewna z drewna
Zakorzenienie

Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV

Dziewczyny, jeśli chodzi o odżywki do włosów/ maski itp. to jest coś godnego polecenia z YR do włosów suchych?
Stary 2012-08-26, 21:10   #2704
arbuziak
Zadomowienie

Byłam dzisiaj wykorzystać dwa grupony i dwie książeczki czekowe i dostałam wszystko co planowałam Obkupiłam się jak dziki miś
arbuziak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 21:26   #2705
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arbuziak Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj wykorzystać dwa grupony i dwie książeczki czekowe i dostałam wszystko co planowałam Obkupiłam się jak dziki miś
Pochwal się!!
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 21:42   #2706
asiunia291
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez marlena_m Pokaż wiadomość
Witamy
Moja so elixir powędrowała dalej ... za ciężka dla mnie jest ,ale Mama się ucieszyła bardzo
No zobaczymy Jak nie podpasuje mi to moja mamunia napewno sie ucieszy bo mamy zupelnie inne gusta, co mi sie podoba to jej nie itd Tylko jednego zaluje ze nie znalazlam waszego watka przed zamowieniem, bo tak to pokusilabym sie jeszcze o te pastylki No ale coz. A co do mojego zamowienia to wzielam:
-dwufazowy plyn do demakijazu z blawatkiem-balsamy do ust (w sumie wyszlo ze 4 bo w promocji 2 za 1) wanilia i kokos
-Mleczko do ciala PN kokos i owies
-zel do ciala PN wanilia i jeżynka
-oczywiscie vanille noire- tym razem 30
-dezodorant zielona cytryna
-szampon: do wlosow blond, do wypadajacych, do suchych (x2)
-pompeczka

I to chyba bedzie wszystko Jutro niezla sumka pojdzie w rece kuriera, oby tylko warto bylo bo oprocz vanille noire i szamponu do suchych nic z tego jeszcze nie testowalam

Edytowane przez asiunia291
Czas edycji: 2012-08-26 o 21:44
asiunia291 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 22:37   #2707
arbuziak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
Pochwal się!!
Chwalę się

https://dl.dropbox.com/u/57816865/20...2020.36.26.JPG

gruopon za 29 zł i 50 zł +nagroda za pierwszy poziom pieczątek. Fajny ten podkład się wydaje być, jutro będę testować
Stary 2012-08-26, 23:02   #2708
2016070150903
Konto usunięte

moje zapachy YR:

*Moment de Bonheur miniatura 5ml
*Vanille Noire
*Secret d'essences voile d'ambre 15ml
*Neonatura Cocoon
*Naturelle
*woda kolońska werbena
*woda kolońska bambus
*woda kolońska cedr
*PN kokos 100ml
*PN wanilia 100ml
*PN kokos&ananas 20ml
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 23:18   #2709
dzastinaaaaa
Zakorzenienie

moje zapachy Yves Rocher:
Neonatura Cocon 50ml
Vanille Noir 30ml
Flower party 50ml
Comme une Evidence wersja toaletowa 75ml
Comme une Evidence wersja perfumowana 50ml
So Elixir 50ml EDP 2 sztuki
So ELIXIR edt 30ML
Moment de Bonheur EDP 30ml
Ode a l'Amour EDT 50ml
Monoi de tahiti 100ml

Z miniaturek to:
Vanille Noir 5ml
Iris Noir 5ml
Tendre Jasmin 5ml

Czaje się jeszcze na kolejną Neonaturę i Te perfumy 30ml z pompką Comme une Evidence i Ambrę ahh....

PS. Nie moge przeżyć braku Neonatury souffle ;(((

Nadaję się do leczenia bo ja mam aż 19 żeli w zapasie Yvesa Rochera i 3 kartony wypachane innymi rzeczami po brzegi....rodzina każe iść na odwyk
dzastinaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 23:25   #2710
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Chwalę się

gruopon za 29 zł i 50 zł +nagroda za pierwszy poziom pieczątek. Fajny ten podkład się wydaje być, jutro będę testować
no no, a podkład wygładzający chyba, tak? Jeśli tak, to miałam, bardzo fajny. Tylko chyba troszkę za ciemny dla mnie był odcień, jeszcze może spróbuję...

Cytat:
Napisane przez dzastinaaaaa Pokaż wiadomość
Nadaję się do leczenia bo ja mam aż 19 żeli w zapasie Yvesa Rochera i 3 kartony wypachane innymi rzeczami po brzegi....rodzina każe iść na odwyk
Ja ciągle utrzymywałam, że nie jestem nienormalna, ale jak teraz patrzę na mój wątek wymiankowy, ile ja kosmetyków jestem w stanie oddać... Niby to w zamian za inne kosmetyki, ale tych, które są mi niezbędne/są naprawdę trafione i ich nie oddam, jest duuużo mniej niż tej reszty. Odbieram w tym tygodniu zamówienia i oprócz ewentualnego zakupu BB z YR, uwaga!!! od września OSZCZĘDZAM
Stary 2012-08-26, 23:44   #2711
asiunia291
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
moje zapachy YR:

*Moment de Bonheur miniatura 5ml
*Vanille Noire
*Secret d'essences voile d'ambre 15ml
*Neonatura Cocoon
*Naturelle
*woda kolońska werbena
*woda kolońska bambus
*woda kolońska cedr
*PN kokos 100ml
*PN wanilia 100ml
*PN kokos&ananas 20ml
Musze powiedziec ze kusi mnie ta wanilia PN, chociaz taka miniaturka do torebki. A jak z utrzymywaniem zapachu? Bo mialam maline i mialam wrazenie ze minute po psiknieciu gdzies mi znikaja A wogole zapach podobny do Vanille Noire czy troszke lzejszy?

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Ja ciągle utrzymywałam, że nie jestem nienormalna, ale jak teraz patrzę na mój wątek wymiankowy, ile ja kosmetyków jestem w stanie oddać... Niby to w zamian za inne kosmetyki, ale tych, które są mi niezbędne/są naprawdę trafione i ich nie oddam, jest duuużo mniej niż tej reszty. Odbieram w tym tygodniu zamówienia i oprócz ewentualnego zakupu BB z YR, uwaga!!! od września OSZCZĘDZAM
Ciekawi mnie jak bedzie z krycim w tym kremie BB? A wogole jak stoi cenowo? Ma jakis filtr? Garniera jakos nie chce kupywac, ale zastanawialam sie nad tym nowym z maybelline bo jakis krem bb przydalby sie
Stary 2012-08-26, 23:56   #2712
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiunia291 Pokaż wiadomość
Ciekawi mnie jak bedzie z krycim w tym kremie BB? A wogole jak stoi cenowo? Ma jakis filtr? Garniera jakos nie chce kupywac, ale zastanawialam sie nad tym nowym z maybelline bo jakis krem bb przydalby sie
Nic nie wiem, sama jestem ciekawa... Z Garniera miałam i się nie polubiliśmy, z Maybelline mnie kusi, bo ma całkiem dobre opinie. Ogólnie używam minerałów, ale mieszam 2 odcienie i czasami wstaję rano i nie chce mi się znooowuuuu sypać tych proszków, bawić się pędzlem, potem myć ten pędzel, a jeszcze coś rozsypię nie daj Boże... A krem to krem, wyciskasz, nakładasz, myjesz łapki i już. Taka odmiana na bardziej leniwe dni by mi się przydała
Stary 2012-08-27, 00:16   #2713
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
ja jutro rano idę zrobic to samo

mam 2 grupony o wartości 100zł każdy
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 00:19   #2714
2016070150903
Konto usunięte

asiunia- nie używałam jeszcze. wanilia i kokos czekają na zimę. ale z testów w sklepie zapach wydaje się ciepły i bardzo przyjemny. wytrzymał kilka godzin na nadgarstku. podobno kokos i wanilia są dużo trwalsze niż owocowe PN.

wanilia PN jest słodsza niż VN. VN ma jakąś dymną nutę, jest głębsza imo. trwałość VN jest niezła, cały dzień zostaje ze mną.

Edytowane przez 2016070150903
Czas edycji: 2012-08-27 o 00:20
Stary 2012-08-27, 00:28   #2715
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Chwalę się

Jejciu, co za zakupy piękne Używałaś już może toniku? Zbieram opinie, bo sama planuję zakup, ale mam cerę bardzo suchą i nie wiem czy będzie dla mnie dobry jak do normalnej jest teoretycznie. No i ten alkohol w składzie. Krem ten "bogaty" też kusi...
A właśnie, a propos mleczka do suchej skóry - ono dobre jest faktycznie? I jaki ma zapach?

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
ja jutro rano idę zrobic to samo

mam 2 grupony o wartości 100zł każdy

Jak ja Wam zazdroszczę tych gruponów, też bym się na dwa te 100 zł skusiła Ale dowiedziałam się o tym dzień po zakończeniu, no szlak! Dlatego skorzystałam chociaż z rabatu -50 zł, zawsze coś.

Za jaką kwotę można coś wziąć w prezencie przy drugim poziomie pieczątek w stacjonarnym? Opłaca się do trzeciego cisnąć czy już lepiej teraz wykorzystać?
Stary 2012-08-27, 00:41   #2716
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Jejciu, co za zakupy piękne Używałaś już może toniku? Zbieram opinie, bo sama planuję zakup, ale mam cerę bardzo suchą i nie wiem czy będzie dla mnie dobry jak do normalnej jest teoretycznie. No i ten alkohol w składzie. Krem ten "bogaty" też kusi...
A właśnie, a propos mleczka do suchej skóry - ono dobre jest faktycznie? I jaki ma zapach?

Jak ja Wam zazdroszczę tych gruponów, też bym się na dwa te 100 zł skusiła Ale dowiedziałam się o tym dzień po zakończeniu, no szlak! Dlatego skorzystałam chociaż z rabatu -50 zł, zawsze coś.

Za jaką kwotę można coś wziąć w prezencie przy drugim poziomie pieczątek w stacjonarnym? Opłaca się do trzeciego cisnąć czy już lepiej teraz wykorzystać?
Za 40zł. Ja w sumie żałuję, że wykorzystałam 2 poziom i nie poczekałam, ale byłam wtedy z TŻtem w galerii i on nie miał zbytnio nastroju na zakupy (a kiedy miał ), akurat kupowałam kilka rzeczy i pani mówi mi, że mogę wziąć prezent. I tak się spieszyłam, że wzięłam balsam oliwkowy w słoiczku, nawet nie znałam jego zapachu, no i teraz stoi, nie mogę się do niego przekonać. A nie można niestety wykorzystać tych pieczątek później, co za bezsens
Stary 2012-08-27, 00:50   #2717
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Za 40zł. Ja w sumie żałuję, że wykorzystałam 2 poziom i nie poczekałam, ale byłam wtedy z TŻtem w galerii i on nie miał zbytnio nastroju na zakupy (a kiedy miał ), akurat kupowałam kilka rzeczy i pani mówi mi, że mogę wziąć prezent. I tak się spieszyłam, że wzięłam balsam oliwkowy w słoiczku, nawet nie znałam jego zapachu, no i teraz stoi, nie mogę się do niego przekonać. A nie można niestety wykorzystać tych pieczątek później, co za bezsens
A za 3 poziom? Będę zbierać, mam ich sklep u siebie, więc robienie tam zakupów nie jest problemem, zwykle tam chadzam. I tak ze strony kupuję tylko wtedy, jak są fajne gratisy / promocje, a z wysyłkowej ani razu nie zamówiłam jeszcze, bo dopiero mi chyba trzeci raz w życiu wysłali ofertę. Zamówię z niej tym razem (z gratisową Naturelle), bo chcę balsamy kokosowe do ust koniecznie
Oliwka jest całkiem w porządku. Ale nie rozumiem ostatniego zdania, że nie można wykorzystać później - o co dokładnie chodzi?
Stary 2012-08-27, 01:02   #2718
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
A za 3 poziom? Będę zbierać, mam ich sklep u siebie, więc robienie tam zakupów nie jest problemem, zwykle tam chadzam. I tak ze strony kupuję tylko wtedy, jak są fajne gratisy / promocje, a z wysyłkowej ani razu nie zamówiłam jeszcze, bo dopiero mi chyba trzeci raz w życiu wysłali ofertę. Zamówię z niej tym razem (z gratisową Naturelle), bo chcę balsamy kokosowe do ust koniecznie
Oliwka jest całkiem w porządku. Ale nie rozumiem ostatniego zdania, że nie można wykorzystać później - o co dokładnie chodzi?
chodzi o to, że jak powiedzą Ci, że dobiłaś do poziomu, to nie możesz przyjść powiedzmy jutro, bo chcesz się zastanowić/nie masz czasu, tylko musisz od razu zdecydować - bierzesz coś lub zbierasz pieczątki dalej. A trzeci poziom to 70zł
Stary 2012-08-27, 09:06   #2719
marleen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzastinaaaaa Pokaż wiadomość
moje zapachy Yves Rocher:
Neonatura Cocon 50ml
Vanille Noir 30ml
Flower party 50ml
Comme une Evidence wersja toaletowa 75ml
Comme une Evidence wersja perfumowana 50ml
So Elixir 50ml EDP 2 sztuki
So ELIXIR edt 30ML
Moment de Bonheur EDP 30ml
Ode a l'Amour EDT 50ml
Monoi de tahiti 100ml

Z miniaturek to:
Vanille Noir 5ml
Iris Noir 5ml
Tendre Jasmin 5ml

Czaje się jeszcze na kolejną Neonaturę i Te perfumy 30ml z pompką Comme une Evidence i Ambrę ahh....

PS. Nie moge przeżyć braku Neonatury souffle ;(((

dzastinaaaaa, mam pytanie, jak pachniała naonatura souffle? Czy przypominały może jakieś inne perfumy? dziękuję za info,
Stary 2012-08-27, 09:15   #2720
rybkaa90
Zakorzenienie

Co do pytania o kremy BB, niestety nie wiem kiedy sie pojawia w sklepach. Na ulotce, którą zakosiłam ze sklepu jest enigmatyczne stwierdzenie- początek września Przypuszczam, że będzie to pierwsza połowa września, na pewno przed końcem obowiązywania ulotki t.j. do 16.09 Ekspedientka nawet nie miała pojęcia o czym mówię więc nie dowiedziałam się niczego konkretnego

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 09:33   #2721
finansistka
Rozeznanie

dostała juz ktoras z Was ulotke na wrzesien?
finansistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 09:38   #2722
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

a ja się chwalę silną wolą (wiem,że nie pasuję do wątku). Nie kupiłam NIC jak była darmowa przesyłka. Uznałam,ze nawet za złotówkę nie biorę nic jak nie potrzebuję. A maseczki mam już trzy to potem co z nimi zrobię?
A jak się chwalicie zapachami YR to ja też. Zostawiłam sobie tylko to co lubię. Poza nimi miałam niemal chyba wszystko ale wydałam.
Pełnowymiarowe mam:
- neonatura cocon
- rose absolue
- naturelle
- monoi
- nowa różyczka

Miniatury:
- evidence
- wszystko z secret d'esenses
- ming shu
- so elixir
- MdB

A kroś pytał o neonature souffle? Dla mnie pachnie jak rozpuszczone ogóry:P
Stary 2012-08-27, 09:41   #2723
arbuziak
Zadomowienie

Cytat:
Witam Kretkę z plaż południowych

Tonikiem przetarłam wczoraj buzię przed spaniem i niestety zostawił uczucie ściągnięcia, ale po myciu żelem nie użyłam kremu, a przy moim suchotnikowym ryjku powinnam Poużywam trochę i dam znać.

Krem bogaty miałam i faktycznie jest cholernie bogaty na lato aż za, ale na noc podoba mi sie Wczoraj kupiłam jeden bogaty i jeden żel- krem do stosowania na dzień

To mleczko migdałowe mnie nigdy nie przekonywało, kupiłam pierwszy raz i wczoraj wieczorem się w nim zakochałam Przepięknie pachnie, takim marcepankiem Moja skóra pije je momentalnie, ale zostaje na skórze lekka otoczka. Nie lepi się, ale skóra ładnie nim błyszczy i nabiera zdrowego kolorku. Jest po nim taka miła i gładka. Nawilżenie świetne Także to mleczko mogę polecić, ja chyba przepadłam dla niego Muszę tylko pompkę dokupić.

Edytowane przez arbuziak
Czas edycji: 2012-08-27 o 10:02
Stary 2012-08-27, 10:20   #2724
marleen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
a ja się chwalę silną wolą (wiem,że nie pasuję do wątku). Nie kupiłam NIC jak była darmowa przesyłka. Uznałam,ze nawet za złotówkę nie biorę nic jak nie potrzebuję. A maseczki mam już trzy to potem co z nimi zrobię?
A jak się chwalicie zapachami YR to ja też. Zostawiłam sobie tylko to co lubię. Poza nimi miałam niemal chyba wszystko ale wydałam.
Pełnowymiarowe mam:
- neonatura cocon
- rose absolue
- naturelle
- monoi
- nowa różyczka

Miniatury:
- evidence
- wszystko z secret d'esenses
- ming shu
- so elixir
- MdB

A kroś pytał o neonature souffle? Dla mnie pachnie jak rozpuszczone ogóry:P
Z ogórkiem różnie bywa, zależy w jakiej postaci - świeży bywa sympatyczny

dziękuję
Stary 2012-08-27, 10:30   #2725
zywieczdroj
Zakorzenienie

Właśnie listonosz przyniósł ulotkę do stacjonarnego. Tusz SP powyżej zakupu za 69 zł i woda So Elixir Purple z ulotką za 87,50 zamiast 175 zł. Za dowolny zakup lusterko kieszonkowe, - 40 % na dowolny kosmetyk i -50% na drugi.
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 10:40   #2726
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Kretkę z plaż południowych

Tonikiem przetarłam wczoraj buzię przed spaniem i niestety zostawił uczucie ściągnięcia, ale po myciu żelem nie użyłam kremu, a przy moim suchotnikowym ryjku powinnam Poużywam trochę i dam znać.

Krem bogaty miałam i faktycznie jest cholernie bogaty na lato aż za, ale na noc podoba mi sie Wczoraj kupiłam jeden bogaty i jeden żel- krem do stosowania na dzień

To mleczko migdałowe mnie nigdy nie przekonywało, kupiłam pierwszy raz i wczoraj wieczorem się w nim zakochałam Przepięknie pachnie, takim marcepankiem Moja skóra pije je momentalnie, ale zostaje na skórze lekka otoczka. Nie lepi się, ale skóra ładnie nim błyszczy i nabiera zdrowego kolorku. Jest po nim taka miła i gładka. Nawilżenie świetne Także to mleczko mogę polecić, ja chyba przepadłam dla niego Muszę tylko pompkę dokupić.
Moim zdaniem to mleczko jest świetne. Też nie byłam do niego przekonana, ale z radością zużyłam całą butelkę. Zaskoczyło mnie bardzo miło, podobnie jak peeling z pestek moreli, po którym nic szczególnego się nie spodziewałam. Chyba przy najbliższej okazji znowu je kupię
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 10:44   #2727
maruda80
Zakorzenienie

Dziewczyny, ale kwiatki znalazłam na all.
Dziewczyna pobiera opłatę 29,99 PLN za sam fakt złożenia zamówienia z ofert dla nowych klientów gdzie gratisem jest woda perfum. (czyli ona składa zamówienie dla nowej osoby i za to pobiera 30 zł, potem listonosz przynosi przesyłkę osobie która jest zainteresowana - która normalnie płatna. ) Czyli ona ma kasę i gratisy za złapanie nowego klienta.

Czyli jak zarobić na nieświadomych konsumentach...
Zgłosiłam na all bo ciśnienie mi się podnosi jak widzę takie coś... - a to już nie pierwszy raz się z takimi praktykami spotykam...

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 10:44   #2728
arbuziak
Zadomowienie

A kremy BB będą oznaczone zielonym pkt ? Wie któraś może?
Stary 2012-08-27, 10:47   #2729
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale kwiatki znalazłam na all.
Dziewczyna pobiera opłatę 29,99 PLN za sam fakt złożenia zamówienia z ofert dla nowych klientów gdzie gratisem jest woda perfum. (czyli ona składa zamówienie dla nowej osoby i za to pobiera 30 zł, potem listonosz przynosi przesyłkę osobie która jest zainteresowana - która normalnie płatna. ) Czyli ona ma kasę i gratisy za złapanie nowego klienta.

Czyli jak zarobić na nieświadomych konsumentach...
Zgłosiłam na all bo ciśnienie mi się podnosi jak widzę takie coś... - a to już nie pierwszy raz się z takimi praktykami spotykam...
Bardzo dobrze że zgłosiłaś,jak tak mozna
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 11:26   #2730
2016070150903
Konto usunięte

a to cwaniara. dobrze, że zgłosiłaś.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości