Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-27, 05:47   #2251
Swarovska
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Witaj Co u Ciebie?

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Echhhh, co ten alkohol robi z ludzi
dziękuja wszystko w porządku
czekam na wizytę do ginekologa i do ortopedy to już niedługo, ma on stwierdzić czy mogę urodzić naturalnie z moją dyskopatią (chociaż wiem, że mogę tylko będę miała kręgosłup w gorszym stanie)

Jakoś spać już nie mogę tż pojechał do pracy a mi znów go szkoda tyle km jechać
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 07:00   #2252
aerien83
Zadomowienie

Heeeej laseczki

nie odzywałam się przez weekend z braku czasu - wczoraj wieczorem zajrzałam na chwilę żeby nie mieć tak strasznych zaległości, ale wszystkiego nie nadrobiłam nie dałam rady.

Przede wszystkim, to śniła mi się DeKajka, a w zasadzie jej post na forum, że wszystko w porządku także mam nadzieję, że to prawda I też apeluję jak dziewczyny -Karolka odezwij się

Peperonik czadowe zdjęcia

Gabi spóźnione, ale nie mniej szczere: 100 lat

ImmortalWoman ciąża Ci służy, bez dwóch zdań, przepięknie wyglądasz

Weronika
pytałaś o meble z Ikea i serię Aspelund - ja całą sypialnię mam Aspelund właśnie: łóżko, dwie szafki nocne, komodę i szafę z lustrem, meble są śliczne i na ich jakość odpukać nie narzekam, także serdecznie Ci polecam zwłaszcza, że ceny do przyjęcia.

Wczoraj odebraliśmy od kuzynki kołyskę dla Izuni No i wrzesień tuż tuż...
Miłego dnia wszystkim życzę

Aaa, no i mocno zaciskam kciuki za wszystkie wizyty i badania dzisiejsze

Edytowane przez aerien83
Czas edycji: 2012-08-27 o 07:01
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 07:21   #2253
niteczka83
Zadomowienie

Witam się porannie,
i zanim myknę do pracy to trzymam kciuki za wszystkie wizyty

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
ja musze wstac o 6ej bo na 7ma ide na to nieszczesne badanie glukozy plus przeciwciala rh ...glukozy nie kupilam bo nie zdązylam do apteki..no nic rano polece do jakiejs 24 h..najgorsze te 3-3 godz na czczo....trzymajcie kciuki zebym sie nei shaftowala i zeby ok bylo
Kciuki zaciśnięte

Cytat:
Napisane przez dyltharra Pokaż wiadomość
Bedzie dobrze! Ja tez ide, cale szczescie apteke mam w przychodni czynna od 7, wiec nie bede nigdzie biegac. Tylko te 2-3 godziny... Zanudze sie na smierc.
Kciuki zaciśnięte

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
laski ja jutro też idę na glukozę, po drodze kupię cytrynkę, wezmę książkę i może nie umrę wmówię sobie że to czekolada
Kciuki zaciśnięte

Czarna, Dyltharra i Landi - powodzenia będzie dobrze dziewczyny. To nie jest takie straszne. A poza tym zawsze trzeba myśleć że będzie z głowy o jedno badanie (i to długie). Proponuję wziąć jakąś książkę. I nie chodzić za dużo - raczej siedzieć.

Mykam do pracy. Ja dziś wieczorem mam to trzecie długie usg (to koło 32 tyg). Mam nadzieję, że wszystko będzie wporządku. Jakoś wizyty są miłe , ale tych usg to się boję za każdym razem
Miłego dnia dziewczyny
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 07:46   #2254
Dorisp
Rozeznanie

GG do Dorisp

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Witam się porannie,
i zanim myknę do pracy to trzymam kciuki za wszystkie wizyty

Czarna, Dyltharra i Landi - powodzenia będzie dobrze dziewczyny. To nie jest takie straszne. A poza tym zawsze trzeba myśleć że będzie z głowy o jedno badanie (i to długie). Proponuję wziąć jakąś książkę. I nie chodzić za dużo - raczej siedzieć.

Mykam do pracy. Ja dziś wieczorem mam to trzecie długie usg (to koło 32 tyg). Mam nadzieję, że wszystko będzie wporządku. Jakoś wizyty są miłe , ale tych usg to się boję za każdym razem
Miłego dnia dziewczyny
Witam sie i ja,

Czarna, Dyltharra i Landi też trzymam kciuki i napiszcie koniecznie jak było bo też miałam iść ale wstałam strasznie głodna no i zjadła śniadanie

Ponawiam moje pytanie bo nikt nie odpowiedział, warto kupić coś takiego czy lepiej kompletować oddzielnie http://allegro.pl/17ele-lozeczko-szu...560500363.html? Może macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na allegro odnośnie łóżeczek i pościeli???

U mnie w Lublinie dzisija 20 stopni i pochmurno

Niteczka trzymam kciuki za wizytę!!!

gk7 odesłałam maila;-)

Peperonik niestety nie mogę podziwiać towjego brzuszka...;-(((

Gabi ja również życzę wszystkiego co najlepsze i duuuuużo zdrówka

ImmortalWoman - PIĘKNIE!!!!

Edytowane przez Dorisp
Czas edycji: 2012-08-27 o 07:51
Dorisp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 08:25   #2255
judkama
Zakorzenienie

Hej laseczki

Jakoś w weekend nie chciało się mi pisać i czytać, mały urlop od wizażu był

Kciuki za dzisiejsze wizyty i za glukozę laseczek

Najlepsze, ze też miałam iść dziś na glukoze
TŻ mnie rano nie obudził a miałam jechać z nim i z Tomkiem
Dawno tak dobrze nie spałam, to pojechał sam
Trudno jeden dzień chyba mnie nie zbawi

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 08:26   #2256
aerien83
Zadomowienie

Pobudka dziewczyny, co tak cichutko od rana, heloł, już poniedziałek
Piję sobie mocną herbatkę z cytryną, i myślę, że na obiad dziś zrobię łazanki bo mąż strasznie lubi a i ja mam ochote na coś innego niż pyry Tylko zakupy mnie czekają, ale to jeszcze chwila. Napisałam własnie przedługiego maila do koleżanki sieciowej, a na dworze przyjemnie słonecznie aczkolwiek dość chłodno, czyli w sam raz

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Ja dziś wieczorem mam to trzecie długie usg (to koło 32 tyg). Mam nadzieję, że wszystko będzie wporządku. Jakoś wizyty są miłe , ale tych usg to się boję za każdym razem
ja też się zawsze denerwuję przed każdym usg, więc rozumiem Twoje napięcie, ale trzymam mocno kciuki i wierzę, że wszystko będzie ok Powodzenia kochana

Cytat:
Napisane przez Dorisp Pokaż wiadomość
Ponawiam moje pytanie bo nikt nie odpowiedział, warto kupić coś takiego czy lepiej kompletować oddzielnie http://allegro.pl/17ele-lozeczko-szu...560500363.html? Może macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na allegro odnośnie łóżeczek i pościeli???
Warto warto, w każdym razie ja podobny zestawik z allegro zamówiłam, żeby się nie bawić w osobne dokupowanie materaca, ochraniacza, pościeli itd, tylko wszystko za jednym zamachem
Stary 2012-08-27, 08:31   #2257
musso4
Zakorzenienie

ja właśnie się umówiłam na wizytę na 18:40, ciekawe co gin powie na mój wynik glukozy i czy będę musiała powtarzać
Stary 2012-08-27, 08:35   #2258
fasolka124578
Rozeznanie

Cześć dziewczynki
Wiecie co, pojawiła mi się na hmmm pipce tak u samej góry taka chrosteczka. Miałam ją już kilka dni, ale wczoraj poczułam jakby mnie trochę zaswędziała. Nie chce tak od razu dzwonić do lekarza, żeby nie wyjść na panikarę, że dzwonie z jakąś chrostką. Miałyście może coś takiego? Z drugiej strony trochę się tym przejmuję. Nie wiem skąd mi się to wzięło.
fasolka124578 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 08:39   #2259
weronika23
Zakorzenienie

czesc kochane

dori mi sie wydaje ze pisalam bo mam z tej seri posciel polecam ale bez tych wszytskich eleentow zbedne sa naprwde a posciel mam dokladnie z 1 zdjecia
lozeczko mam z zyrafa tez godne polecenia ja kupowlalam lozeczko z materacem osobna ta posciel moskitiery nie kupuj zbedna naprwwde efekt ladny ale dziecko jak bedzie mialao jakies 6 m to sciagniesz ja moja w wieku 5 m siedziala i tak tym szaprala ze szkoda mowic nie mowiac ile kurzu sie na tym gromadzi szkoda kasy

falbanka tez zbedna zwlaszcza jka obizniysz lozeczko bo bedzie przeszkadzac przy szufladzie

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

aaa my tez idziemy na zakupy ale chlodno dzissss i czeka mnie mega prasowanie zakupow z lumpka mlody kope jak szalony i pol nocy nie spalam ciekawe czy sie pieron przekreci
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 08:43   #2260
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
Micia historia kuzynki tragiczna... popłakałam się i tyle w temacie...
absolutnie nie chciałam Was zasmucić tylko potrzebowałam się tym z Wami podzielić ehh
Cytat:
Napisane przez fasolka124578 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Wiecie co, pojawiła mi się na hmmm pipce tak u samej góry taka chrosteczka. Miałam ją już kilka dni, ale wczoraj poczułam jakby mnie trochę zaswędziała. Nie chce tak od razu dzwonić do lekarza, żeby nie wyjść na panikarę, że dzwonie z jakąś chrostką. Miałyście może coś takiego? Z drugiej strony trochę się tym przejmuję. Nie wiem skąd mi się to wzięło.
Miałam takie coś i zazwyczaj wiązałam to z goleniem...

Heloł TŻ w pracy na rano. Nareszcie!! nie lubię jak ma na drugą zmiane bo cały dzien jestem sama a tak to wstane, ogarne sie i odliczam do przyjazdu

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 08:44   #2261
kaaamila1
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Cały weekend mnie nie było tak wiec podczytałam tylko co pisałyście, ale nie jestem w stanie nadrobić!

Wybawiłam sie na weselichu a dzisiaj w pracy jestem nie do życia Mogę tylko napisać, że było super

Gratuluje wszystkim kolejnych tygodni ciąży ! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i badania

Micia- straszne to co spotkało Twoja kuzynkę Trzymajcie się

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 08:49   #2262
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki, witam sie bo weekendowej nieobecności

Trzymam kciuku za wizyty i ta nieszczesna glukozę, dacie radę kochane

A ja zjem sobie śniadanko teraz i zaraz Was nadrobie

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 08:50   #2263
aerien83
Zadomowienie

musso4

fasolka ja też już mam fioła na tym punkcie, jeśli swędzi czy coś to zrób sobie dwa razy irygację tantum rosa i powinno przejść, jest jeszcze Clotrimazolum krem bez recepty, i probiotyk Provag żel, mnie też jest głupio co chwilę gina niepokoić więc najpierw próbuję na własną rękę, tym bardziej że mówił mi co wolno w takich swędzących przypadkach

MiciaKicia
doczytałam o Twojej kuzynce, niewyobrażalna tragedia, współczuję jej ogromnie, trzymaj się kochana

kaaamila1
super, że weselicho udane
Stary 2012-08-27, 08:50   #2264
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
absolutnie nie chciałam Was zasmucić tylko potrzebowałam się tym z Wami podzielić ehh
ja nie mam pretensji tylko próbuje sobie wyobrazić co czuje taka mama to musi być straszne chyba nie nic gorszego niż śmierć dziecka...
Stary 2012-08-27, 08:56   #2265
fasolka124578
Rozeznanie

Cytat:
Miałam takie coś i zazwyczaj wiązałam to z goleniem...
Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość

fasolka
ja też już mam fioła na tym punkcie, jeśli swędzi czy coś to zrób sobie dwa razy irygację tantum rosa i powinno przejść, jest jeszcze Clotrimazolum krem bez recepty, i probiotyk Provag żel, mnie też jest głupio co chwilę gina niepokoić więc najpierw próbuję na własną rękę, tym bardziej że mówił mi co wolno w takich swędzących przypadkach
Dzięki dziewczyny. Ja tez mam już obsesję na tym punkcie. Zawsze wieczorem przed snem jeszcze pare razy sprawdzam, czy wszystko ok, czy nie ma jakiś upławów. Płyny do higieny intymnej spłukuje bardzo dokładnie, żeby czasami mnie później nie swędziało i sie dobrze spłukało, a jak mi się pojawi takie coś jak teraz to nic tylko o tym myślę i czekam aż mi zejdzie. Taka panikara ze mnie. Po kim ja mam taki charakter
fasolka124578 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 08:57   #2266
aerien83
Zadomowienie

Kasia co u Ciebie kochana?

karolamankowa
link mi się nie otwiera
Stary 2012-08-27, 08:59   #2267
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Nadrobiłam,

Aniu niezła historia z ta obrączką... dobrze ze sie znalazła!!!!!!

Micia bardzo mi przykro z powodu córeczki kuzynki!!!!

Wiecie co, w sobote wieczorem przytulamy sie z tż i nagle łóżko nam się zarwało!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! taki łomot był.... dobrze ze rodzice nie wpadli na pomysl zeby zobaczyc co sie stało a byli za scianą

P

Szymonek
Stary 2012-08-27, 09:01   #2268
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja nie mam pretensji tylko próbuje sobie wyobrazić co czuje taka mama to musi być straszne chyba nie nic gorszego niż śmierć dziecka...
ja też sobie nawet nie wyobrażałam ale teraz wiem jak sie czuje.. tzn wiem z opowieści cioci no ale sama bym nie chciała tego doświadvzyć....teaz jak pójde na wizyte to każę gince wszystko dokładnie posprawdzać bo cholernie się boję...
eh na weselu jeszcze moim była z brzuszkiem i czekała na ten dzień... i mamy zdjęcie z brzuszkami i wogóle... i tak mi szkoda teraz

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość

Wiecie co, w sobote wieczorem przytulamy sie z tż i nagle łóżko nam się zarwało!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! taki łomot był.... dobrze ze rodzice nie wpadli na pomysl zeby zobaczyc co sie stało a byli za scianą
dob rze, że nasze w całości jeszcze

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 09:03   #2269
aerien83
Zadomowienie

MiciaKicia spokojnie, na pewno wszystko jest dobrze

Pani_Jasiowa hehe dobre
Stary 2012-08-27, 09:03   #2270
Kasia_11_83
Rozeznanie

Hey. Wróciłam i witam się z wami w 31 tygodniu

Jestem mega zmęczona, bo w piątek byłam na weselu, bawiłam się do 3 rano, a w sobotę odbierałam brata z lotniska i w domu byłam po 3.. Dwie zarwane nocki.

Trzymam kciuki za wizyty i ściskam was wszystkie

Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 09:03   #2271
muminek88
Zadomowienie

http://allegro.pl/2el-posciel-dzieci...550844678.html tam gdzie kupuje materaz chcialam zaraz i posciel i znalazlam w koncu,ta z żyrafkami jest meggga,kupie dziewczynką takie same i ubiore potem na swieta ...i jeszcze sliczne pamietniki znalazlam http://allegro.pl/show_item.php?item...cf77d00be2ff62

Dzis wizyta!!Juz nie moge sie doczekac bo je zobaczyc i posluchac serduszka
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 09:08   #2272
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
ja też sobie nawet nie wyobrażałam ale teraz wiem jak sie czuje.. tzn wiem z opowieści cioci no ale sama bym nie chciała tego doświadvzyć....teaz jak pójde na wizyte to każę gince wszystko dokładnie posprawdzać bo cholernie się boję...
eh na weselu jeszcze moim była z brzuszkiem i czekała na ten dzień... i mamy zdjęcie z brzuszkami i wogóle... i tak mi szkoda teraz

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

dob rze, że nasze w całości jeszcze
nic smiesznego... nasze cudne łoże małżeńskie kupilismy w lutym i takie badziewie robia a kupe kasy trzebabyło za nie wybulic ale maz jest zdolniacha i juz naprawił

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Mąż zjadł mi czekoladę

P

Szymonek
Stary 2012-08-27, 09:11   #2273
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość

Jestem mega zmęczona, bo w piątek byłam na weselu, bawiłam się do 3 rano, a w sobotę odbierałam brata z lotniska i w domu byłam po 3.. Dwie zarwane nocki.
moglas sie tam gdzies polozyc,czy jak ogarnelas to wesele bo ja w lipcu na weselu sis juz ok 10 poleglam

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
Czarna to faktycznie nie mila przygoda... a ta glukoza nie jest taka straszna da sie przezyc wydaje mi sie ze kobiety przesadzaja ze to jest az takie niedobre;p bylam nastawiona na gorszy smak

Today moj bratanek ma 5 lat i jak czasami zadaje mi jakies pytanie to nie wiem co powiedziec;p ostatnio mowilam Mu ze bede mama, ze w brzuszku mam dzidziusia itp itd a On sie mnie pyta po co mi dziecko? jak ono caly czas placze;] jakos sie nie spodziewalam takiego pytania;]
mi moja nawet smakowala ale u nas w de jest taka jakby cytrynowa w smaku oi wcale nie czuc tego slodkiego

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
mi sie jakas gra tylko otwiera
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 09:13   #2274
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość

no wiesz co, co Wy na nim wyprawialiście
u nas też łożko juz naprawialiśmy, fakt badziewie niesamowite robią, dlatego jak kiedys bedziemy kupować jeszcze, to na zamówienie i z litego drewna

MiciaKicia
jest mi niesamowicie przykro z powodu malutkiej
nie jestem w stanie nawet sobie wyobrazić co czuje Twoja kuzynka

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-08-27, 09:14   #2275
aerien83
Zadomowienie

muminek88 trzymam kciuki za wizytę, super, że podejrzysz dziewczynki

Kasiu gratki 31 tyg to już nie przelewki Mam nadzieję, ze teraz będziesz już tylko wypoczywać i odeśpisz zarwane noce.

A ja się już ubrałam, pranie nastawiłam, i idę na zakupy, o Od poniedziałku rozpiera mnie energia
Stary 2012-08-27, 09:15   #2276
AnnaEf
Rozeznanie

GG do AnnaEf

Dzień dobry z rana. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które mają dziś glukoze.

Jasiu ja nie wiem czemu, ale nie wyobrażam sobie żeby komuś innemu na forum mogła stać się taka heca z łóżkiem

A ja miałam dziś taki piękny poranek wstałam pełna energii, zrobiłam wszystkim śniadanko, przygotowałam wszystko do obiadu, pranie zrobiłam, suche zebrałąm, usiadłam na chwilę i klęska. Zaraz chyba zwymiotuję mega źle się czuję echh

Edytowane przez AnnaEf
Czas edycji: 2012-08-27 o 09:19
AnnaEf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 09:16   #2277
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Witam i ja, dzisiaj start 26 tygodnia
A mój maz ma prawdopodobnie grype zoladkowa i boje sie ze mnie dopadnie aaaa

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 09:21   #2278
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Witam i ja, dzisiaj start 26 tygodnia
A mój maz ma prawdopodobnie grype zoladkowa i boje sie ze mnie dopadnie aaaa
uważaj na siebie zacznij łykać jakiś probiotyk, to jak się zarazisz ewentualnie, łagodniej to przejdziesz
i za tydzień

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Hey. Wróciłam i witam się z wami w 31 tygodniu

Trzymam kciuki za wizyty i ściskam was wszystkie
ło jeny te trójki z przodu mnie przerażają
gratulacje

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-08-27, 09:21   #2279
emylka86
Zakorzenienie

dzień dobry!!!

nie było mnie cały weekend bo się weseliłam na ślubie znajomych... a dziś mam pierwszą rocznicę ślubu z moim mężusiem : )))) więc wybaczcie ale później będę mało dostępna na forum : ) )))

teraz czas na śniadanko : )))

mam nadzieję że u was wszystko ok : )
są dziś jakieś wizyty?! to kciukasy za nie!

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 09:25   #2280
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
muminek88 trzymam kciuki za wizytę, super, że podejrzysz dziewczynki

Kasiu gratki 31 tyg to już nie przelewki Mam nadzieję, ze teraz będziesz już tylko wypoczywać i odeśpisz zarwane noce.

A ja się już ubrałam, pranie nastawiłam, i idę na zakupy, o Od poniedziałku rozpiera mnie energia
Podziwiam... u nas dzisiaj jest paskudnie i nic sie nie chce... ale też sie muszę do sklepu wybrać.

Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość
Dzień dobry z rana. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które mają dziś glukoze.

Jasiu ja nie wiem czemu, ale nie wyobrażam sobie żeby komuś innemu na forum mogła stać się taka heca z łóżkiem

A ja miałam dziś taki piękny poranek wstałam pełna energii, zrobiłam wszystkim śniadanko, przygotowałam wszystko do obiadu, pranie zrobiłam, suche zebrałąm, usiadłam na chwilę i klęska. Zaraz chyba zwymiotuję mega źle się czuję echh
Aniu czy to miał być komplement?????????

Odpocznij sobie kochana... co za dużo to niezdrowo... ja też nieraz mam tyle energii, narobie się i wogóle a potem umieram.

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
dzień dobry!!!

nie było mnie cały weekend bo się weseliłam na ślubie znajomych... a dziś mam pierwszą rocznicę ślubu z moim mężusiem : )))) więc wybaczcie ale później będę mało dostępna na forum : ) )))
gratuluję kochana!!!!

P

Szymonek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości