|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X
Cytat:
wszystko w porządku![]() czekam na wizytę do ginekologa i do ortopedy to już niedługo, ma on stwierdzić czy mogę urodzić naturalnie z moją dyskopatią (chociaż wiem, że mogę tylko będę miała kręgosłup w gorszym stanie) Jakoś spać już nie mogę tż pojechał do pracy a mi znów go szkoda tyle km jechać
|
|
|
|
|
#2252 |
|
Zadomowienie
|
Heeeej laseczki
nie odzywałam się przez weekend z braku czasu - wczoraj wieczorem zajrzałam na chwilę żeby nie mieć tak strasznych zaległości, ale wszystkiego nie nadrobiłam nie dałam rady.Przede wszystkim, to śniła mi się DeKajka, a w zasadzie jej post na forum, że wszystko w porządku ![]() Peperonik czadowe zdjęcia Gabi spóźnione, ale nie mniej szczere: 100 lat ImmortalWoman ciąża Ci służy, bez dwóch zdań, przepięknie wyglądasz Weronika pytałaś o meble z Ikea i serię Aspelund - ja całą sypialnię mam Aspelund właśnie: łóżko, dwie szafki nocne, komodę i szafę z lustrem, meble są śliczne i na ich jakość odpukać nie narzekam, także serdecznie Ci polecam Wczoraj odebraliśmy od kuzynki kołyskę dla Izuni Miłego dnia wszystkim życzę Aaa, no i mocno zaciskam kciuki za wszystkie wizyty i badania dzisiejsze
Edytowane przez aerien83 Czas edycji: 2012-08-27 o 07:01 |
|
|
|
#2253 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam się porannie,
i zanim myknę do pracy to trzymam kciuki za wszystkie wizyty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czarna, Dyltharra i Landi - powodzenia będzie dobrze dziewczyny. To nie jest takie straszne. A poza tym zawsze trzeba myśleć że będzie z głowy o jedno badanie (i to długie). Proponuję wziąć jakąś książkę. I nie chodzić za dużo - raczej siedzieć. ![]() Mykam do pracy. Ja dziś wieczorem mam to trzecie długie usg (to koło 32 tyg). Mam nadzieję, że wszystko będzie wporządku. Jakoś wizyty są miłe , ale tych usg to się boję za każdym razem Miłego dnia dziewczyny
|
|||
|
|
|
#2254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czarna, Dyltharra i Landi też trzymam kciuki i napiszcie koniecznie jak było bo też miałam iść ale wstałam strasznie głodna no i zjadła śniadanie Ponawiam moje pytanie bo nikt nie odpowiedział , warto kupić coś takiego czy lepiej kompletować oddzielnie http://allegro.pl/17ele-lozeczko-szu...560500363.html? Może macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na allegro odnośnie łóżeczek i pościeli???U mnie w Lublinie dzisija 20 stopni i pochmurno Niteczka trzymam kciuki za wizytę!!! gk7 odesłałam maila;-) Peperonik niestety nie mogę podziwiać towjego brzuszka...;-((( Gabi ja również życzę wszystkiego co najlepsze i duuuuużo zdrówka ImmortalWoman - PIĘKNIE!!!! Edytowane przez Dorisp Czas edycji: 2012-08-27 o 07:51 |
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Jakoś w weekend nie chciało się mi pisać i czytać, mały urlop od wizażu był ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty i za glukozę laseczek Najlepsze, ze też miałam iść dziś na glukoze ![]() TŻ mnie rano nie obudził a miałam jechać z nim i z Tomkiem Dawno tak dobrze nie spałam, to pojechał sam ![]() Trudno jeden dzień chyba mnie nie zbawi
|
|
|
|
#2256 | ||
|
Zadomowienie
|
Pobudka dziewczyny, co tak cichutko od rana, heloł, już poniedziałek
Piję sobie mocną herbatkę z cytryną, i myślę, że na obiad dziś zrobię łazanki bo mąż strasznie lubi a i ja mam ochote na coś innego niż pyry Tylko zakupy mnie czekają, ale to jeszcze chwila. Napisałam własnie przedługiego maila do koleżanki sieciowej, a na dworze przyjemnie słonecznie aczkolwiek dość chłodno, czyli w sam raz Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie się umówiłam na wizytę na 18:40, ciekawe co gin powie na mój wynik glukozy i czy będę musiała powtarzać
|
|
#2258 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Wiecie co, pojawiła mi się na hmmm pipce tak u samej góry taka chrosteczka. Miałam ją już kilka dni, ale wczoraj poczułam jakby mnie trochę zaswędziała. Nie chce tak od razu dzwonić do lekarza, żeby nie wyjść na panikarę, że dzwonie z jakąś chrostką. Miałyście może coś takiego? Z drugiej strony trochę się tym przejmuję. Nie wiem skąd mi się to wzięło. |
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane
dori mi sie wydaje ze pisalam bo mam z tej seri posciel polecam ale bez tych wszytskich eleentow zbedne sa naprwde a posciel mam dokladnie z 1 zdjecia lozeczko mam z zyrafa tez godne polecenia ja kupowlalam lozeczko z materacem osobna ta posciel moskitiery nie kupuj zbedna naprwwde efekt ladny ale dziecko jak bedzie mialao jakies 6 m to sciagniesz ja moja w wieku 5 m siedziala i tak tym szaprala ze szkoda mowic nie mowiac ile kurzu sie na tym gromadzi szkoda kasy falbanka tez zbedna zwlaszcza jka obizniysz lozeczko bo bedzie przeszkadzac przy szufladzie ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- aaa my tez idziemy na zakupy ale chlodno dzissss i czeka mnie mega prasowanie zakupow z lumpka mlody kope jak szalony i pol nocy nie spalam ciekawe czy sie pieron przekreci |
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
absolutnie nie chciałam Was zasmucić
tylko potrzebowałam się tym z Wami podzielić ehhCytat:
Heloł ![]() ![]() TŻ w pracy na rano. Nareszcie!! nie lubię jak ma na drugą zmiane bo cały dzien jestem sama a tak to wstane, ogarne sie i odliczam do przyjazdu
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Cały weekend mnie nie było tak wiec podczytałam tylko co pisałyście, ale nie jestem w stanie nadrobić! Wybawiłam sie na weselichu a dzisiaj w pracy jestem nie do życia Gratuluje wszystkim kolejnych tygodni ciąży ! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i badania ![]() Micia- straszne to co spotkało Twoja kuzynkę
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki, witam sie bo weekendowej nieobecności
![]() Trzymam kciuku za wizyty i ta nieszczesna glukozę, dacie radę kochane ![]() A ja zjem sobie śniadanko teraz i zaraz Was nadrobie
|
#2263 |
|
Zadomowienie
|
musso4
![]() fasolka ja też już mam fioła na tym punkcie, jeśli swędzi czy coś to zrób sobie dwa razy irygację tantum rosa i powinno przejść, jest jeszcze Clotrimazolum krem bez recepty, i probiotyk Provag żel, mnie też jest głupio co chwilę gina niepokoić więc najpierw próbuję na własną rękę, tym bardziej że mówił mi co wolno w takich swędzących przypadkach MiciaKicia doczytałam o Twojej kuzynce, niewyobrażalna tragedia, współczuję jej ogromnie, trzymaj się kochana kaaamila1 super, że weselicho udane |
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to musi być straszne chyba nie nic gorszego niż śmierć dziecka...
|
|
|
#2265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2266 |
|
Zadomowienie
|
Kasia co u Ciebie kochana?
karolamankowa link mi się nie otwiera
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam,
Aniu niezła historia z ta obrączką... dobrze ze sie znalazła!!!!!! Micia bardzo mi przykro z powodu córeczki kuzynki!!!! Wiecie co, w sobote wieczorem przytulamy sie z tż i nagle łóżko nam się zarwało!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! taki łomot był.... dobrze ze rodzice nie wpadli na pomysl zeby zobaczyc co sie stało a byli za scianą
|
#2268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh na weselu jeszcze moim była z brzuszkiem i czekała na ten dzień... i mamy zdjęcie z brzuszkami i wogóle... i tak mi szkoda teraz ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#2269 |
|
Zadomowienie
|
MiciaKicia spokojnie, na pewno wszystko jest dobrze
Pani_Jasiowa hehe dobre |
|
|
|
#2270 |
|
Rozeznanie
|
Hey. Wróciłam i witam się z wami w 31 tygodniu
Jestem mega zmęczona, bo w piątek byłam na weselu, bawiłam się do 3 rano, a w sobotę odbierałam brata z lotniska i w domu byłam po 3.. Dwie zarwane nocki. Trzymam kciuki za wizyty i ściskam was wszystkie
|
#2271 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/2el-posciel-dzieci...550844678.html tam gdzie kupuje materaz chcialam zaraz i posciel i znalazlam w koncu,ta z żyrafkami jest meggga,kupie dziewczynką takie same i ubiore potem na swieta ...i jeszcze sliczne pamietniki znalazlam http://allegro.pl/show_item.php?item...cf77d00be2ff62
Dzis wizyta!!Juz nie moge sie doczekac bo je zobaczyc i posluchac serduszka |
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale maz jest zdolniacha i juz naprawił ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Mąż zjadł mi czekoladę
|
|
#2273 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też łożko juz naprawialiśmy, fakt badziewie niesamowite robią, dlatego jak kiedys bedziemy kupować jeszcze, to na zamówienie i z litego drewna ![]() MiciaKicia jest mi niesamowicie przykro z powodu malutkiej nie jestem w stanie nawet sobie wyobrazić co czuje Twoja kuzynka |
|
|
|
|
#2275 |
|
Zadomowienie
|
muminek88 trzymam kciuki za wizytę, super, że podejrzysz dziewczynki
Kasiu gratki 31 tyg to już nie przelewki A ja się już ubrałam, pranie nastawiłam, i idę na zakupy, o Od poniedziałku rozpiera mnie energia |
|
|
|
#2276 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry z rana. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które mają dziś glukoze.
Jasiu ja nie wiem czemu, ale nie wyobrażam sobie żeby komuś innemu na forum mogła stać się taka heca z łóżkiem ![]() A ja miałam dziś taki piękny poranek wstałam pełna energii, zrobiłam wszystkim śniadanko, przygotowałam wszystko do obiadu, pranie zrobiłam, suche zebrałąm, usiadłam na chwilę i klęska. Zaraz chyba zwymiotuję mega źle się czuję echh
Edytowane przez AnnaEf Czas edycji: 2012-08-27 o 09:19 |
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja, dzisiaj start 26 tygodnia
![]() A mój maz ma prawdopodobnie grype zoladkowa i boje sie ze mnie dopadnie aaaa
|
|
#2278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za tydzień ![]() Cytat:
![]() gratulacje
|
||
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!!!
nie było mnie cały weekend bo się weseliłam na ślubie znajomych... a dziś mam pierwszą rocznicę ślubu z moim mężusiem : )))) więc wybaczcie ale później będę mało dostępna na forum : ) ))) teraz czas na śniadanko : ))) mam nadzieję że u was wszystko ok : ) są dziś jakieś wizyty?! to kciukasy za nie! |
|
|
|
#2280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Odpocznij sobie kochana... co za dużo to niezdrowo... ja też nieraz mam tyle energii, narobie się i wogóle a potem umieram. ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
gratuluję kochana!!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

wszystko w porządku

nie dałam rady.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)