|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Heeeeej
![]() Wlasnie wstalam po wczorajszym imprezowaniu do rana ![]() Nie wiem nawet o ktorej wrociłam ,pamietam tylko ze jasno bylo ![]() Takze pospalam sobie do teraz i zabieram sie za szykowanie jakiegos obiadu bo burczy w brzuchu ![]() Chyba mam ochote na moj ulubiony szpinak Troche zelaza napewno mi sie przyda człowiek sie wmocni bo nie ma lekko Cytat:
![]() W sumie robilam to w zyciu tylko raz Mi moje uda i pupa nawet az tak bardzo nie przeszkadzaja, lubie pełne kształty ale brzuuuuch to jest jakas pomyłka ![]() Mysle ze warto poowijac sie folia i robic zrobic przy tym chociaz 8Abs ![]() Codziennie zamierzasz sie owijac? Zaczynamy razem ? ![]() Cytat:
Kolor bajka |
||
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Czekoladka No jacha, dawaj zawijaj brzuch!^^ Tak, zawijałam się codziennie przez 2 tygodnie i spadł mi centymetr z ud przy codziennych ściskach w folii, także...łał! Aha i siedzę w tej folii minimum 45 minut
![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- 200ścisków w folii ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Wiem, że zjadłam obiad o 14.40, ale już się głodna zrobiłam, to wciągnęłam serek homo straciatella 130kcal;P
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-08-26 o 16:13 |
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko zrobie to na wieczor, bo narazie meczy mnie strasznie kac jest mi niedobrze ![]() No i zjadlam solidny obiad, szpinak z 2 jajkami niby tylko ok 250kcal ale objetosciowo duzo było i siedze teraz napchana jak wieloryb. Do tego zrobilam sobie ogromny kubek zielonej herbaty z sokiem z polowy cytryny i jestem tak pełna ze pekne chyba zaraz. Daruje sobie dzisiaj chyba podwieczorek, na kolacyjke zjem tylko sałatke z pomidorami i sałata i na dzisiaj wystarczy ![]() Zastanawilam się czy nie pojsc dzisiaj na rower, ale chyba bede stanowiła zagrożenie wiec sobie daruje, za to jutro nadrobie z nawiazka ![]() Własnie zapomnialam oznajmic ze kupilam sobie rower
|
|
|
|
|
#3244 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam! Dziś trochę wczorajsza jestem ale już po długim spacerze na świeżym powietrzu jestem i odzyskałam bystrość umysłu
![]() heroine impreza bez okazji była tzn okazja się trafiła, że wszyscy koledzy z misji razem w końcu czas znaleźli. Jedzonko standardowe- kanapeczki malutkie, koreczki, sałatki itd więc nie mam czym pochwalić- no może tym, że nie zjadłam żadnego ciastka ![]() bialaczekoladka (na marginesie moja ulubiona Choco i Coctail a ja Wam aparatów zazdroszczę bo sama zdjęłam swój ok 2miesiące temu i brakuje mi mojego środka odmładzającego nr 1 ![]() zooska uda w foli i ćwiczenia na agrafce to musi nieźle wyglądać Ale może i ja się skusze jak takie rezultaty są
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc spoko, wygląda normalnie, ale efektywne
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam!!!
![]() Jestem lekko trącnięta, bo wypiłam dużą ( nie wiem ile miało procent, ale do sklepowego się nie umywa literki mi się trochę plączą ale nie mam wyrzutów sumienia, bo w niedzielę pozwalam sobie na odstępstwo od diety
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dolny mam założyć do końca roku to bedzie harcore Znowu tydzień bez mielenia jedzenia |
|
|
|
|
#3248 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie czytam, że potasu też może mi brakować magnezów na rynku to jest dostatek grunt to wybrać najlepszy TŻ mnie tu uświadamia ![]() Cytat:
działają mi na nerwy durne teksty, chamskie żarty Zmieniłam mam sentyment do tego avatara, bo to mój pierwszy jaki miałam na wizażu ![]() Cytat:
nie ma to jak swój kąt 2 kg to trochę sporo jak na tydzień... ;/
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#3249 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty wczoraj tyle atrakcji miałaś? Ludziom czasem zależy tylko na dobrach materialnych, a uczucia idą na drugi plan... przykre ;/ też znam parę, która wybudowała se taką hawirę, że to przechodzi pojęcie ludzkie dom z dwoma basenami (kryty i otwarty), 5 sypialni, dwa salony, 3 pokoje gościnne, 2 łazienki, kuchnia, jadalnia, garaż, siłownia no kosmos! małżeństwo 5 lat po ślubie, nastawione anty-dzieciowo i tylko kasa, kasa, kasa... po prostu czasem szkoda mi tych ludzi... nie mogłabym tak żyć Cytat:
pycha! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
no ale nie zdarza się to często na szczęście Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3250 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty to masz pory wstawania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() meeedzik, jak tam zdrówko?
|
|||
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Hallo
![]() a ja siedzę i podczytuję od rana ale jakoś nie mam weny do pisania Po południu byliśmy na lodach amerykańskich zjadłam małego, choć gardło mnie jeszcze boli przed chwilą zrobiłam ciasto ( budyń na herbatnikach polany roztopioną czekoladą ) bo Tż miał smaka ![]() Heroine dziękuję zdrówko tak sobie, gardło nadal boli i katar mam straszny aż mnie nos boli mam nadzieję, że pomoże ![]() A swoją drogą to chyba jakiś wirus panuje, najpierw moja ciocia była chora, później ja, teraz moja mama, chłopak koleżanki. A najlepsze jest to, że ja nigdzie nie zmarzłam ani nic, nie miałam się gdzie przeziębić nawet.
|
#3252 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór wszystkim
Znowu zniknęłam, ale tak nagle na spontana pojechaliśmy z TŻ do Wrocławia Było suuuper, dopiero dziś wróciliśmy, zmęczeni, ale zadowoleni.A co ja się najadłam i ponapijałam przesmacznych rzeczy, same grzechy Cudowne miasto ten Wrocław, Zooska jak ja Ci zazdroszczę Pierwszy raz tam byłam na dłużej, bo tak to tylko przejazdem i okolice dworca jak do tej pory zwiedzałam ![]() Mieszkalismy w hotelu, włóczyliśmy się do późna po rynku, a zwiedziliśmy tylko Ogród Botaniczny, Panoramę Racławicką i Muzeum Narodowe. Na więcej nie starczyło siły, bo jeszcze trzeba było basen w hotelu wykorzystać na maksa ![]() Ogólnie hotelik średni, ale i tak było warto, bo w takim mieście po prostu grzech siedzieć w pokoju A Panorama, coś pięknego, widziałam ją na fotografiach i w necie, ale nawet mi się nie śniło, że to będzie tak wspaniałe dzieło
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
meeedzik, mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie
ale ten lód to wiesz baty się należą ![]() Co do wirusa, to być może, TŻ ciągle chodzi zasmarkany dobrze, że jakoś ja (tfu tfu) się trzymam...patiuszka, pojawiasz się i znikasz jak kamfora o tak, Wrocław jest piękny i też zwiedzałam te miejsca co Ty ) no po prostu cuuudo!
|
|
|
|
#3254 |
|
Zadomowienie
|
witam
Ja się ostatnio mało udzielam, ale podczytuję. Nie udzielam się, bo z dietą srednio - niby juz bylo t e 49 to chyba spoczelam na laurach i nie mam motywacji- boje sie na wage wejsc :/ ale to dlatego, ze ciagle mnie cos goni, gdzies biegam, to nie mam motywacji na dania, walne jogurt, zajem ciastkiem, potem mnie przegłodni to zerze duuzy obiad itp ![]() Dzis np zjadlam ok1100 kcal, ale wiekszosc to cukierki i babeczki :/ jutro obiecuje poprawe ![]() Niby jestem juz zadowolona ze swojego ciala, no i 49 kg to ladna waga, ale te uuuuuda ! Jutro bede w sportowym to kupuje agrafke zooska, kochanie, jakie konkretne sciski robisz? ;> bo w internecie to miliard roznych zestawow cwiczen a folia, to taka zwykla, spozywcza? ;>
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeść
![]() Ja dziś też zaczynam już na 100% Pokonam moje lenistwo i wsiądę na rower Pogoda bardzo fajna, może wybiorę się na tenisa? Ale to jeszcze zobaczymy
|
|
#3257 |
|
Zadomowienie
|
Choco Coctail Milena Dzięki długo szukałam tej kiecki
![]() Białaczekoladka ale z Ciebie laska i jaka ładna,no no
![]() Heroine Ja też nie lubię bezsensownych filmów,ale na tym naprawdę można się pośmiać.Zero durnych tekstów,ale wiadomo-kwestia gustu ![]() Ale u mnie pogoda... jestem już w domu Moje dziecko za tydzień idzie do szkoły-jaka ja stara jestem Weekendu nie wspominam na szczęście wymiary bez zmian ![]()
mają przewagę liczebną Edytowane przez Like_a_women Czas edycji: 2012-08-27 o 09:32 |
|
|
|
#3258 |
|
Raczkowanie
|
Dobry dzień, mam 24 lata i jestem nałogową cukroholiczką
![]() Byłam z Wami wczesną wiosną, udało mi się dopiąć swego i utrzymałam wagę do... wakacji. Przez wakacje mieszkałam u mamy a tam... pączki, ciasta, ciastka, krówki - wszystko pod nosem Teraz zamieszkałam na swoim, chciałabym oczyścić organizm i odzwyczaić go od cukrowego nałogu, w jaki popadłam X.x , wrócić do dawnych nawyków i dawnej wagi, a wiem, że z Wami pójdzie mi to jak po maśle
|
|
|
|
#3259 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny dorwałam wreszcie kabel od telefonu i mam zdjęcia sukienek. Pomóżcie mi którą wybrać ??
Like a Women śliczna sukienka, ale przy takiej figurze to we wszystkim wyglądasz świetnie
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
Hallo
![]() U mnie dziś słonecznie ale zimny wiatr wieje, na termometrze 21 stopni i to w słońcu. Heroine te lody są tak pyszne, że nie potrafiłam sobie odmówić ale wiesz, że chyba ten lód mnie wyleczył już mnie wcale gardło nie boli mogłam tak od razu
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wszamałam zdrowe śniadanko:
na czczo woda z cytryną, na śniadanie dwie kromki razowca z sałatą, szynką z indyka, pomidorem, ogórkiem i pieprzem mmm pycha![]() witm Acabar ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Juno, sukienka czarna
|
|
#3262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja tez ulubiona ![]() Ale nie pamietam kiedy ostatnio jadłam ![]() Jak schudne to w nagrode sie pociesze tą rozkosza, ale poki co dluga droga przedemna ![]() No ja to weteranka, choruje juz ok 5 lat ![]() Wynik biopsji był ok ale mam jeszcze Hashimoto a to tez komplikuje sprawe. A Ty co dokladnie masz? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jezu az sama byłam w szoku ![]() Z reguły po takich imprezach normalnie funkcjonowałam cały dzien, dopiero normalnie jak człowiek w nocy odsypialam ![]() A wczoraj? Spalam prawie cały dzien i pozniej tez ok 19 polozylam sie ogladac film i zasnelam przy nim Kolacji w ogole nie było Na tym rowerze wczoraj to ja bym sie chyba zabiła, taki wrak ze mnie był i pomyslec ze to wszytsko na własne zyczenie i za własne pieniadze A kupilam rower gorski Hypersonic, dlugo sie zastanawilam nad wszytskim ale ostatecznie wybrałam go ![]() Ma amortyzacje, swietnie sie jedzi i jest bielutki ![]() Wklejam foto, mam dokładnie taki sam ![]() O mamo dziekuje I laska to ja kiedys byłam ![]() Miło miło ale kochana niestety w tym tłuszczu zatraciły mi sie wszytskie moje prawdziwe rysy... Mam nadzieje ze jeszcze kiedys je odzyskam
|
||
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3264 | |||
|
Zakorzenienie
|
Heroine Nie znoszę materialistów :/ Ech...ale zabawa była fajna^^! No a co do mojego narzekania, będę narzekać bo nie ważę 57 kg
ooo! I mogę!!!---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Patiuszka Cieszę się, że sie podobało!!! Super jest, wiem![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
Te zaokrąglenia na agrafce mam przy kolanach w stronę ud, a ten dzyndzelek na dole i ściskam sobie.
|
|
#3265 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
||
|
|
|
#3266 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
Fajny rower
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zmotywowałam, zrobiłam 10 minut ćwiczeń, wymachów i 25 minut rowerka
Teraz się zastanawiam co zjem na obiad... Mam pełnoziarnisty makaron i fasolkę ![]() Na drugie śniadanie wsuwam rzodkiewki
|
|
#3268 |
|
Rozeznanie
|
Ja lepiej się w czarnej czuje tylko słyszałam, że czasami państwo młodzi nie życzą sobie żeby dziewczyny w czarnych sukienkach przychodziły.
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
Juno ja byłam w czarnej na ślubie mojego kuzyna i nikt nic nie mówił, sporo dziewczyn miało takie kolory. Jeśli dodasz jakieś jasne dodatki, np. beżowe, to będzie super
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie na drugie sniadanie zjadłam rosołku ![]() Nie pamietam nawet kiedy jadłam cos gotowanego ![]() Nałozyłam sobie dosłownie jedna łyzke makaronu i jedna mama chochle rosołu i odrazu mi jakos lepiej ![]() Natomiast na łobiad planuje sałatke z kurczakiem, z pomidorem i sałata i przydałby sie jakis sosik zrobic do tego, moze ktos ma jakis pomysł? ![]() Bo majonez ostatecznie mam ale napewno nie w wersji light ![]() Czosnku tez nie posiadam a do sklepu to ja sie do tego czasu napewno nie wybiore Bo dzisiaj mam wolne, takze lenistwo błogie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

130kcal;P
jak takie rezultaty są
ale nie mam wyrzutów sumienia, bo w niedzielę pozwalam sobie na odstępstwo od diety
boli jak po zakładaniu
Ja dolny mam założyć do końca roku to bedzie harcore 

właśnie czytam, że potasu też może mi brakować
i tylko kasa, kasa, kasa... po prostu czasem szkoda mi tych ludzi... nie mogłabym tak żyć

przed chwilą zrobiłam ciasto