|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Hejka Krewetusy cieciereciowe
Margida, jak tam zdrówko? Mężuś już Cię wyleczył? Gosza, nie zazdroszczę zalania Jak sobie pomyślę, ile teraz czasu to będziecie musieli osuszać, to masakra ![]() Cytat:
A co do laski na papnieńskim, to jak można obcemu kolesiowi gmerać w gaciach WTF Normalnie, chyba sztywniara ze mnie ![]() Cytat:
My się nie mamy kiedy wybrac na plener Cytat:
Więc chyba nie warto wywalac kasy w salonie.
|
|||
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Cytat:
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
9 a ja nadal w łóżku
ale trzeba wstać mąż wraca do domu
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Macie fajna pamiątkę na prawde ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Ja tak samo ![]() musze ogarnac swoja twierdze a pozniej bedziemy z TZ żywopłot obcinać... a jest taaaakie zimnio
|
|
#515 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Coś mi się zdaje, że TŻcik mocno walczyl o zatrzymanie obiadku ![]() Cytat:
bo ja taka nieobeznana jestem ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Czarna Kawa rewelacyjny teledysk, bardzo klimatyczny T. zabrał mnie wczoraj do kina w ramach odstresowania Film jednak odstresowaniu nie sprzyjał - byliśmy na Abrahamie Lincolnie łowcy wampirów. Opinie w necie na temat filmu są niezachęcające ale mnie film się podobałI była to nasza ostatnia randka przed ślubem Następne wspólne samotne wyjście to już będzie, jak to powiedział mój T. "romantyczna kolacja z żoną" |
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Kawo świetny filmik i już tu nie gadaj że nie jesteś fotogeniczna
![]() ide zmywać naczynia i gotować rosołek
|
#518 |
|
Zadomowienie
|
W końcu was nadrobiłam
cały weekend mnie nie było, bilismy u moich rodziców. A wczoraj mielismy 10-cio godzinną sesję w plenerze zdjęcia będą cudowne ;-) widziałam juz nawet kilka fotek
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
czyli nie jestem taka całkiem nienormalna
Cytat:
świetnie pasuje do całej Waszej koncepcji
|
|
|
|
|
#520 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewuszki
![]() witam się prackowo ![]() blacky bardzo fajny pomysł z plenerem w Ustce kawuś zaczynam się zastanawiać, jak się dostać w Twoje okolice (jedynie 450 km ),żebyś mi taki makijaż zrobiła, jak miałaś na ślubie kozico żyję, ale to życie jest generalnie do
|
|
#521 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, hej!!
Pamiętacie mnie jeszcze? Dziś ciepię nieziemsko - pierwszy dzień po urlopie i oczywiście wielka afera w pracy... chyba muszę sobie melisę na uspokojenie kupić... No, ale widzę, że na pocieszenie mam dużo do nadrabiania na wątku i z przyjemnością poczytam sobie to co w ciągu 2 tygodni naskrobałyście ![]() Zanim się za to zabiorę, to wszystkim PMkom z 18go i 25go sierpnia życzę duuużo szczęscia, miłości, radości, samych pięknych chwil z ukochanym mężczyzną u boku! dobra, lecę Was nadrabiać!
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
|
#523 |
|
Wtajemniczenie
|
nic kiciu, nic takiego
jakiś dołek pourlopowy mam, no i osłabiona jestem jeszcze po choróbsku
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Trzymam żeby problem w pracy się rozwiązał
|
|
|
|
|
#525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- dziękuję, w pracy raczej chodzi o chorą sytuację, która wyniknęła z dziwnego podejścia klienta do sprawy. Na forum za bardzo bym nie chciała o tym pisać. Jak się w najbliższym czasie nie poprawi, to może na poczcie się wygadam...
|
|
|
#526 |
|
Zadomowienie
|
Hej, hej!
Kawo fajowski ten Wasz teledysk i Twoja roześmiana buziawitaj jagatko pij melisę i nadrabiaj ![]() Margida niech Ci zniechęcenie pracowe i pozostałości po choróbsku szybko przechodząJamee to świetnie brzmi, następny razem romantyczna kolacja po ślubie.. Siostrzenica śpi to mogę z Wami trochę pobyć, ale jak ją znam za jakieś 1/2h się obudzi
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Tak z głupia frant patrzę na suwaczek a tam 40 DDŚ ![]()
|
|
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
wstałam dziś rano z głową pełną planów na najbliższy tydzień (a jest ich nie mało) i oczywiście wszystkie one legły w gruzach, kiedy tylko na 5 minut odpaliłam kompa..."a wejdę sobie na wizaż". Mąż poszedł do pracowni, więc cały bajzel na mojej głowie. Dobrze, że jeszcze caaaalutki tydzień urlopu przede mną, bo bym psychicznie się przekręciła. Generalnie po powrocie do Polski oboje z mężem złpaliśmy trochę doła, bo bardzo łatwo przyzwyczaić się do pokojówki, przygotowanych dla nas posiłków i cudownej plaży za oknem. A tu rzeczywistość: brudy same się nie upiorą, a obiad sam nie ugotuje. ![]() Krótka relacja z wakacji: zaczęło się nie najlepiej - od nadbagażu na lotnisku i mojej pstrykanki, która padła już pierwszego dnia (błąd karty - oby to nie było uszkodzenie wejścia). Na szczęście mieliśmy jeszcze drugi aparat, z tym że jest on dużo droższy i początkowo szkoda nam go było zabierać na plażę. W końcu nie było wyjścia. Nasza miejscowość, to istna Ibiza. Przyjechaliśmy w piątek wieczorem i około 22.00 wyszliśmy na miasto. Przyznam że początkowo zgiełk i wszechobecne imprezy mnie przeraziły, bo przecież mieliśmy odpoczywać! Ale potem przerzuciliśmy się na tryb imprezowania i odsypiania na plaży. Sam hotel, jak to hotel w kurortach, nic szczególnie nadzwyczajnego. Plaża zatłoczona przez wszechobecnych Angoli. Ale wystarczyło przejść kawałeczek w jedną bądź drugą stronę, a zaczynał się inny świat. Cudownie przejrzysta woda o turkusowej barwie, bardzo ciepła i tak zasolona, że wystarczyło położyć się na plecach i nie zapomnieć o oddychaniu, a nie było mowy o jakimkolwiek utonięciu. Co niestety stanowiło problem dla mojego męża, który nurkował z maską. Zwiedziliśmy całą wyspę wzdłuż i wszerz. Pożyczyliśmy samochód na caly tydzień i codzień kąpaliśmy się na innej plaży. Bogactwo kolorów wody, zróżnicowanie terenu - od piaszczystej plaży, po żwirową, kamienistą, skalistą, wysokie klify, urwiska, góry porośnięte iglastymi drzewami i masa masa zieleni - były niesamowite i niespotykane jak na tę część świata. Tam gdzie nie mogliśmy dotrzeć samochodem, dojechaliśmy quadem z napędem 4x4 i po prostu jestem teraz ekspertem od Zante. Ludzi w kurortach ocywiście bardzo duzo, w odleglejszych zakątkach można natomiast było poczuć się jak na bezludnej wyspie. A całkiem anonimowo było, kiedy wypożyczyliśmy motorówkę i opłynęliśmy cały skalisty półwysep znajdując ukryte plaże, na które można dostać się tylko od strony morza. Byliśmy na nich zupełnie sami i oj działo się działo....mam tylko nadzieję, że @ pojawi się w terminie ![]() Tymczasem wklejam kilka fotek widoczków, które jeszcze kilka dni temu, były dla mnie tak bardzo rzeczywiste: póki co wklejam takie, na resztę pewnie przyjdzie poczekać do jesieni nie mam czasu zrobić selekcji nawet. a zdjęc zrobiliśmy po prostu ZA DUŻO. po zgraniu na kompa wyszło pond 10 GBCytat:
)
|
|
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć czołem kluski zza stołem
Pokazywaliśmy wczoraj naszą fotoksiążkę z podróży poślubnej i rozwalił mnie komentarz sis TŻ: "Taki sportowy chłopak i w sandałach chodzi" Sama TŻ 6 lat temu odwiodłam od chodzenia w adidasach w upały. Nawet wtedy kupiliśmy dla niego sandały skórzane i chodzi w nich do dziś. Patrzymy z TŻ, że stoi rower i pytamy młodszą sis TŻ, czemu nie jeżdzi na rowerze, a ona na to, że nie umie. Jak się później okazała, to jak była maluśka, to jeździła na 4 kołowym rowerku, a potem wcale... Cierpliwość tam są bloki? myślałam, że tylko domki szeregowe, no ale ja się tam nie znam na tym mieście Oriflame_Rybnik poprosze PW ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#531 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
PW poszedł
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne widoki
|
|
#533 |
|
Zadomowienie
|
Cudowne zdjęcia
|
|
#534 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36142132]chyba nigdzie ci nie dadzą gwarancji że nic Ci się znią nie stanie Pewnie tak. ![]() Cytat:
Cytat:
Fotografów i pralnie przeglądam też ze Słupska właśnie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nena śliczne zdjęcia
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
nena ja te chce
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za mile slow krewety me
![]() Nena ale tam pieknie zazdraszczam Koziczko jak raciczki ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale będzie dobrze, boś Ty nasza dziewoja ![]() Cytat:
Zazdroszczę tych igraszek w terenie Mój małżon to się śmieje, że mnie kiedyś w górach w kosodrzewinie przeczochra No chyba, że się gdzieś "poturlamy" w jakimś zakątku plaży, jak nam się uda wyjechac w krótka podróż na wiosnę ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
Ale stwierdzam, że 3 weselicha pod rząd, w tym nasze, to jest lekkie kondycyjne przegięcie
|
|||
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz napiszę do T., że marzy mi się czochranie w kosodrzewinie |
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki leci teraz fajny film w kinach?>
|
|
|
|
#540 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

Jak sobie pomyślę, ile teraz czasu to będziecie musieli osuszać, to masakra 

niedługo będziemy czekać na Twoją relację
Normalnie, chyba sztywniara ze mnie
powoli zostaje nam coraz mniej rzeczy z Tego dnia... na szczescie niebawem wrocimy do tych pieknych chwil, bo do 07.09 mamy dostac reszte zdjec
My się nie mamy kiedy wybrac na plener
Więc chyba nie warto wywalac kasy w salonie.

żeby problem w pracy się rozwiązał
i Twoja roześmiana buzia