Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-27, 11:44   #4501
eff8
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez Basia_Bogusia Pokaż wiadomość
4 kg do przodu od początku to chyba prawidłowo Moja lekarka z pewnością się ucieszy z mojego 50 na wadze, bo 45 na wyjściu to się jej mało widziało.
troszke mnie pocieszylas

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 11:45   #4502
e_vel
Wtajemniczenie

Hej
Ale się nam pogoda odwrociła, zimno, szaro i ponuro... Ale dobrze, że nie znowu upały...
W sobotę na weselu było fajnie, chociaż nie bardzo się wybawiłam bo się bałam o maleństwo.
Coś mi się wydaje, że z Majeczki będzie wiercipiętka jak z Karinki... Cały dzień się ruszać potrafi... Łobuziara
Gratuluję wizyt - ważne, że dzieciaczki zdrowe strasznie mnie dziwi to zniknięcie pisiorów - żeby coś urosło to rozumiem, ale odwrotnie?
Ma ktoś wizyty w tym tygodniu?
Hope, bardzo ładne imię wybraliście - Igorek mi się szalenie podoba, tylko u nas teraz dużo Igorków. Szaja, Dorotka też ślicznie - mam siostrę Dorcię I będzie pasować do Agatki
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 11:46   #4503
monamur
Raczkowanie

Hejka,

Bokeh śliczny brzusio i śliczna Ty

Debrah ja noszę soczewki, ale jakoś nie zauważyłam dyskomfortu, zamierzam jeszcze ponosić ze 2-3 m-ce i przerzucic sie na okulary, bo tak mi sie jakos odmieniło okulary mniej kłopotliwe

Maluchna30 trzymam kciuki za pieska, a Ty się nie martw

Iwfka my w tym samym 15-tym tyg. Ale u mnie to prawie nic brzuszka nie ma, a u Cb?

Jej, ale sie dziś spracowałam, umyłam podłogi, "zrobiłam" pranie, pościerałam kurze, umyłam łazienke, i paaadam.

Muszę cos zjeść, bo mnie ssie chyba placek drożdzowy, wczoraj piekłam ze sliwkami i do tego maślaneczka truskawkowa.

Dziewczyny, bo ja już sie pogubiłam, ostatnia wizyta u lekarza była 14 sierpnia, mówił zeby przyjść za miesiąc czyli u mnie 19 tydz, może iść pózniej np. w 21 tyg? i to będzie to połówkowe?genetyczne to co innego?bardzo proszę łopatologicznym sposobem o wyjaśnienie.
monamur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 11:52   #4504
Hosenka*
Zakorzenienie

Mój TŻ do niedawna też traktował pranie z przymrużeniem oka, ale jak mu powiedziałam, żeby w takim razie on posegregował pranie, nastawił, powiesił i tak 3 czy 4 razy to mina mu zrzedła Teraz traktuje moje pranie bardzo poważnie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 11:58   #4505
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

dziewczyny weszlam dzis rano na wage a dawno juz sie nie wazylam a tam szok prawie 4 kg juz mam wiecej
ja nie wiem kiedy tyle uroslo przeciez nie obzeram sie jak glupia ehh zobaczymy co powie lekarka na to

odnosnie wizyt w tym tygodniu - TO JA MAM JUTRO
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Ja jutro, i z tego co pamiętam jeszcze kilka dziewczyn też

I ja, zresztą na pierwszej stronie są terminy porodów.

Właśnie gotuje mi się zupa ogórkowa, a na drugie zrobię w piekarniku mięso z ziemniakami, dynią i pomidorami

Ja też lubię robić pranie, zawsze jak mąż mnie pyta co dziś robiłam to mogę powiedzieć że pranie Nie ważne że pralka sama pierze

Co myślicie o wiaderkach do kąpieli??

oo fajnie, że macie wizyty, może się następnych zdjątek naoglądamy

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Hej
Ale się nam pogoda odwrociła, zimno, szaro i ponuro... Ale dobrze, że nie znowu upały...
W sobotę na weselu było fajnie, chociaż nie bardzo się wybawiłam bo się bałam o maleństwo.
Coś mi się wydaje, że z Majeczki będzie wiercipiętka jak z Karinki... Cały dzień się ruszać potrafi... Łobuziara
Gratuluję wizyt - ważne, że dzieciaczki zdrowe strasznie mnie dziwi to zniknięcie pisiorów - żeby coś urosło to rozumiem, ale odwrotnie?
Ma ktoś wizyty w tym tygodniu?
Hope, bardzo ładne imię wybraliście - Igorek mi się szalenie podoba, tylko u nas teraz dużo Igorków. Szaja, Dorotka też ślicznie - mam siostrę Dorcię I będzie pasować do Agatki

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 12:13   #4506
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

oo fajnie, że macie wizyty, może się następnych zdjątek naoglądamy

Takie coś
http://www.youtube.com/watch?v=X5oRl...eature=related
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 12:21   #4507
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
w życiu bym tak nie wykąpała maleństwa...

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Patrzcie jakie ładne smoczki http://allegro.pl/lovi-dynamiczny-sm...568717422.html
Stary 2012-08-27, 12:26   #4508
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Ja wlasnie wrocilam ze spaceru troche nas zlalo ale zjadlam goferaaaa !
Nawet zmusilam tz zeby mi zdjecie cyknal no i mam hehe

A zaraz idziemy na frytkiiiiii
Bokeh ślicznie... a gofra to tez bym zjadła

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
To ja może pomyślę o psiaku jednak aczkolwiek to bym chciała psa, królika i jeszcze owieczki
Najchętniej to zamieszkałabym na wsi i prowadziła hodowlę zwierzątek ach pobożne życzenie...
Ja mam suczke sih tzu ( ma wlosy więc nie uczula) i ostatnio dzielnie znosiła tarmoszenie malej kuzyneczki. A tak podworkowo to poważnie zastanawiam się nad kozą, na razie by się jeszzce teściowa zajmowała więc miała by co robić
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 12:30   #4509
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
jakoś sobie nie umiem wyobrazić takiej kąpieli

Stary 2012-08-27, 12:33   #4510
mitabe
Rozeznanie

Hej dziewczyny, u mnie słońce świeci i mam nadzieję że to się zmieni. Zaraz będę szykować się na wizytę, a później pójdziemy na spacer z mężem i na pizze mam taką ochotę straszną. Trochę zgrzeszyłam i zjadłam wielkiego pączka z marmoladą, ale dzidzi chyba się podoba bo szału dostała. Wczoraj jak czytałam sobie do snu to mnie tak kopało w pęcherz, że aż nie przyjemnie było hehehe

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Pisałyście coś o dziwnym kołataniu serca, mi się dwa razy zdarzyło takie łubudu poczułam przez chwilę. Też mam ciągle niskie ciśnienie i dzisiaj skonsultuje to z ginem bo trochę mnie nastraszyłyście z tą arytmią :p

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 12:33   #4511
laurka23
Zakorzenienie

Podobno dzieci bardzo lubią się w tym kąpać, bo zanurzone są po samą szyję, ciałko się nie wychładza i się mięśnie rozluźniają. Na pewno się im krzywda nie dzieje
Stary 2012-08-27, 12:36   #4512
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Są tu dziewczyny co noszą soczewki? W ciąży macie jakiś dyskomfort, przestałyście?
Ja noszę, mam -2 i na razie wszystko spoko.

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was ma coś takiego: a więc leżąc na lewym boku, plecach, a ostatnio i na prawym boku czuję/słyszę jak moje serce kołacze, pierś mi się rusza cała i brzuch wtedy też. Ciśnienie mam niskie zazwyczaj 90/60. Jak tak mam to nic więcej mi się nie dzieje, żadnych duszności ani nic. Powiedziałam mojej gin o tym, to powiedziała, żeby iść do internisty, może ekg zrobić. Ale ja jak to ja, żeby iść do lekarza to ciężko - nie cierpię !!!
Ale teraz w necie wpisałam, i niby to może być arytmia. Ehh
Może jutro się zmobilizuję i pójdę. bo trochę się przestraszyłam.
Ja mam cały czas tak jakby kolatało i puls szybki nawet przed ciążą a gin sprawdza, porównuje ze swoim i mówi że spoko.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-08-27, 12:38   #4513
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

mają któreś wizytę w tym tygodniu?
Ja mam boje sie jak.....nie wiem co.

Cytat:
Napisane przez anna2007 Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny a ja przytyłam 2 kg,ciekawi mnie jaka będzie suma pod koniec
Ja sie wazylam tylko w domu, i chyba przytylam, ale zobaczymy za tydzien, biore pod uwage tylko wage z wizyt

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Szaja, Dorotka super imię, moja siostra takie ma i wołamy na nią Dora.

Co do psiura mojego, to znowu spał ze mną, nie miałam serca zostawiać go samego. Nocka w miarę lepsza od poprzedniej, piesio chce się bawić, jak mu się coś nie podoba, to nerwy ma i szczeka. Tak mi go szkoda bardzo, takie mądre psisko z tymi swoimi pięknymi oczętami, serce się kraja na myśl, że może cierpieć. O 16 weterynarz, zobaczymy co powie, ale stres mnie nie opuszcza.
Trzymam kciuki za psiura

Cytat:
Jejku, strasznie niebezpieczne mi sie jakos to wydaje......

Urodziny dzisiaj mam, mama do mnie przyjezdza i idziemy wozki poogladac
Dzidzia mi szalala cala noc , a rano znowu chyba ta kolka mnie zlapala bo maz musial mnie z ubikacji sciagac i przenosic do lozka, nie bylam w stanie wstac nie mowiac juz o chodzeniu, a glupia nie przypilnowalam i mi sie nospa skonczyla teraz sie boje ruszyc bo zanim mama przyjedzie z nospa to godzina minie.

Zrobilismy ten kacik komputerowy i mamy czarny fotel przy biurku, moja kota tez jest czarna i oczywiscie jak maz chcial wczoraj siasc przy biurku wieczorem to kota nie zauwazyl bo tak sie zlala z fotelem i prawie ja zgniotl

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 12:48   #4514
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Patrzcie, jak moja paskuda wczoraj siedziała mi w brzuchu. Niestety, przyciskała mi pęcherz, a jak wróciłam z toalety, to już z powrotem na środek się gałgan przeniósł.
ALe fajnie

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Zrobiłam wczoraj ten ajvar, jesiuuuu jakie to pyszne! Muszę jeszcze ze dwie porcje dorobić żeby na zimę wystarczyło. Pogody chyba dziś nie będzie, właśnie lunął deszcz. Miłego dnia dziewczyny!
Co to jest bo pierwsze słyszę ???

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam propozycję: ustawmy wszystkie w podpisie termin porodu, będzie nam łatwiej porównywać swoje odczucia
Trzeba mnie poinstruwac jak to zrobić bo ja nemo z tego jestem
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-08-27, 12:53   #4515
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Ja sie wazylam tylko w domu, i chyba przytylam, ale zobaczymy za tydzien, biore pod uwage tylko wage z wizyt

Trzymam kciuki za psiura

Dzidzia mi szalala cala noc , a rano znowu chyba ta kolka mnie zlapala bo maz musial mnie z ubikacji sciagac i przenosic do lozka, nie bylam w stanie wstac nie mowiac juz o chodzeniu, a glupia nie przypilnowalam i mi sie nospa skonczyla teraz sie boje ruszyc bo zanim mama przyjedzie z nospa to godzina minie.

Zrobilismy ten kacik komputerowy i mamy czarny fotel przy biurku, moja kota tez jest czarna i oczywiscie jak maz chcial wczoraj siasc przy biurku wieczorem to kota nie zauwazyl bo tak sie zlala z fotelem i prawie ja zgniotl
Zdiagnozuj te bóle, bo się martwię, że tak się męczysz! 100 lat z okazji urodzin

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
ALe fajnie

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Co to jest bo pierwsze słyszę ???

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Trzeba mnie poinstruwac jak to zrobić bo ja nemo z tego jestem
Tu przepis
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,138245004.html

Chciałam pranie na balkon wywiesić, ale znów chyba będzie lało
Stary 2012-08-27, 12:54   #4516
mitabe
Rozeznanie

Oo kto ma przepis na Ajvar dobrze zrozumiałam?podajcie ładnie proszę, do tej pory tylko kupowanego używałam.

Stary 2012-08-27, 12:54   #4517
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Ojjj ja wczoraj się wkurzyłam bo tzt zaczął przewracać oczami co do mojego jedzenia, a zjadłam rano (o 11) mały kawałek pizzy i o 15 zjadłam troche kopytek i teściowa przywiozła piers z kurczaka zawiniętą w ciasto francuskie no to też zjadłam kawałek może troche większy kawałek plus troche sałatki i taka najedzonaaaa byłam ze dopiero teraz jem śniadanie;p a i troche torta zjadłam <rumieniec> :p no i to ma byc duzo? pffff... ;p
Ja jem dużo i Tż nic nie mówi bo martwi sie że ja nie tyję a on tak bo je razem ze mną , a jak za dużo przytyję na koniec to po porodzie będziemy sie oboje odchudzać
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-08-27, 12:55   #4518
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
Zdiagnozuj te bóle, bo się martwię, że tak się męczysz! 100 lat z okazji urodzin

Tu przepis
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,138245004.html

Chciałam pranie na balkon wywiesić, ale znów chyba będzie lało
Super dzięki, a ile czasu można trzymać w słoiczkach taki domowy?

Stary 2012-08-27, 12:55   #4519
Ifwka
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36146201]Ifwka, ale ja też nic nie przytyłam a końcy mi się 20 tydzień jak to gin ujął: jakbyś w 35tc nie przytyła to bym się zaczął martwić, a tak? masz czas ;d zresztą - przy Agatce to samo, dopiero pół kilo po połowie, a w sumie tylko 9kg.[/QUOTE]
No tylko że ta tarczyca nie zaciekawie mi wyszła ale dzisiaj u lekarza myślę że się okaże czy to duży problem czy nie.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-08-27, 12:56   #4520
hope01
Zakorzenienie

Lady, wszystkiego naj naj

Stary 2012-08-27, 12:57   #4521
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia_Bogusia Pokaż wiadomość
Dziś jak już pisałam, brak mi energii póki co na cokolwiek, jakoś taka "zdechła" się czuję. I chyba muszę sobie trochę polegiwać, bo pobolewa mnie brzuch tak w dole szczególnie jak wstaje z pozycji siedzącej lub z leżenia do siedzenia. Dobrze, że niedługo wizyta u lekarza (środa)
Ja jak taka padnieta jestem to przeważnie ciśnienei mam niskie. Wczoraj byliśy chwilkę na zlocie motocyklowym, niedaleko 15 km od nas, ale jak wróciłam to sie właśńie tak czułam, i mierzę ciśnienie a tam 80/60.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-08-27, 12:59   #4522
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Super dzięki, a ile czasu można trzymać w słoiczkach taki domowy?
Wiesz co, jak zapasteryzujesz to myślę że i parę miesięcy, a jak taki gorący do słoika i lodówki to z tydzień, półtora. Polecam pyszny wyszedł
Stary 2012-08-27, 13:07   #4523
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monamur Pokaż wiadomość
Iwfka my w tym samym 15-tym tyg. Ale u mnie to prawie nic brzuszka nie ma, a u Cb?
Fajnie , a zalezy co ubiorę; jak np spodnie ciążowe na motor ( bo mi wygodniej niż w zwykłych) albo sukienkę obcisłą to widac brzuchal nawet nawet, ale jak normalnie do pracy zwykłe spodnie ( te w ktore się jeszzce mieszczę ) to Tż się śmieje że wyglądam jakbym po prostu oponki się dorobiła

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mój TŻ do niedawna też traktował pranie z przymrużeniem oka, ale jak mu powiedziałam, żeby w takim razie on posegregował pranie, nastawił, powiesił i tak 3 czy 4 razy to mina mu zrzedła Teraz traktuje moje pranie bardzo poważnie
No dokładnie, pralka wypierze, ale wrzucić, wyciągnąć, powiesić i zebrac suche to juzniestety trzeba samemu i to już jest trochę roboty.

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Sto Lat LAdy

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Hmm dzięi za przepis ale ja papryki nie trawię , tż myślał nawet że w ciąży mi sie coś smaki zmienią to byśmy razem śledziki wcinali ale niestety jak nie jadałam czegoś wczesniej to teraz tym bardziej mnie odrzuca.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-08-27, 13:27   #4524
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:

Trzymam kciuki za psiura

Biedna Ty jestes z tymi bólami ale dobrze że niedlugo masz wizytę .
Wszystkiego naj naj z okazji urodzin! Zdrowia dla Ciebie i maluszka
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 13:27   #4525
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Lady wszystkiego Najlepszego!!
Stary 2012-08-27, 13:28   #4526
e_vel
Wtajemniczenie

Wszystkiego naj Lady
Stary 2012-08-27, 13:31   #4527
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Zjadłam carbonarę, mniaaaaam
Sto lat Lady Zdrowego, pięknego bobasa i żebyś zawsze miała takiego dobrego męża
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 13:39   #4528
mitabe
Rozeznanie

Cytat:

Trzymam kciuki za psiura

Dzidzia mi szalala cala noc , a rano znowu chyba ta kolka mnie zlapala bo maz musial mnie z ubikacji sciagac i przenosic do lozka, nie bylam w stanie wstac nie mowiac juz o chodzeniu, a glupia nie pozypilnowalam i mi sie nospa skonczyla teraz sie boje ruszyc bo zanim mama przyjedzie z nospa to godzina minie.

sto lat i uśmiechu

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Bede robić ajvar w weekend , sama zostaje dopiero w niedzielę TZ wraca to zrobię mu niespodziankę.
Pogoda u nas się psuje nieeee ja chcę spacer dzisiaj mieć

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Trzymajcie się laski , ja lecę na wizytę więc pora się przyszykować.
Jak będę miała dostęp wieczorem do interentu to się pochwale jak poszło.
Ppapaa

Stary 2012-08-27, 13:43   #4529
ILLUSION
Wtajemniczenie

Witam po weekendzie.
Przed chwilką nadrobiłam,napisałam pięknego posta z wielocytowaniem i mi wcięło No ale napiszę jeszcze raz to co pamiętam.
Nieźle...już drugi siusiak zniknął. Tak nie mogłam się doczekać poznania płcią teraz to chyba nawet się cieszę że dopiero na połówkowym bo znając siebie nakupowałabym wszystkiego pod konkretną płeć a jakby później wyszło że to jednak pomyłka była to nie miałabym z tym co zrobić
Hope bardzo mi się podoba imię Igor, na dzień dzisiejszy też tak nazwałabym synka

Ja mam jutro o godzinie 17 USG połówkowe w 3D. Już nie mogę się doczekać, w końcu płeć poznamy i okaże się co z tymi moimi przeczuciami na dziewuszkę. Mąż powiedział wczoraj że już się stresuje (pierwszy raz idzie ze mną na usg). Trzymajcie kciuki żeby dzidzia była zdrowa i wszystkie narządy prawidłowo rozwinięte.

Wczoraj późno wróciliśmy po tym weselu, zmęczona byłam bardzo bo z soboty na niedzielę w hotelu się nie wyspałam no i dziś spałam od 21 do 9:30 czyli 12 i pół godziny Wesele ok, ja bez nerwów bo już trzeci raz byłam świadkiem a i własny ślub i wesele mam za sobą ale panna młoda i jej mama denerwowały się bardzo i musiałam je uspokajać. Potańczyliśmy z mężem sporo nawet a on tylko ciągle się pytał czy to aby dziecku nie zaszkodzi a później śmiał się że pierwsze "tani tani" już dzidzia ma za sobą. Fotograf i kamerzysta powiedzieli, że pierwszy raz obsługują wesele gdzie świadkowa jest w ciąży, panny młode w ciąży owszem bywały ale świadkowa pierwszy raz Spać poszliśmy o 5:30 a obudziłam się o 8:30 czyli spałam tylko 3 godziny a później leżałam i nie mogłam zasnąć. Wszystko przez to że od rana w hotelu robili pranie jakieś i strasznie było słychać i jeszcze tłukli jakieś kotlety chyba z 2 godziny. W sobotę od rana padał deszcz ale na szczęście jak wychodziliśmy od panny młodej to nie padało i jak były życzenia pod kościołem to też nie padało. Rano w sobotę jeździliśmy jeszcze kupić na wszelki wypadek biały parasol
Dobrze że obiadu nie muszę dziś robić bo dostaliśmy trochę weselnego żarełka na wynos. Do tej pory siedzę w szlafroku. Przed chwilą był listonosz i niezłą miał minę jak mnie zobaczył w szlafroku i rozczochraną o 13 godzinie zwłaszcza że w szlafroku nie widać że jestem w ciąży. Ok, ubieram się i pójdę zaczerpnąć świeżego powietrza i kupię pieczywo przy okazji.

Lady wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
mitabe udanej wizyty, czekam na relację. Napisz mi jeszcze gdzie oglądaliście wózki i gdzie był największy wybór.

Edytowane przez ILLUSION
Czas edycji: 2012-08-27 o 13:47
ILLUSION jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 13:43   #4530
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Trzymajcie się laski , ja lecę na wizytę więc pora się przyszykować.
Jak będę miała dostęp wieczorem do interentu to się pochwale jak poszło.
Ppapaa
udanej wizyty

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości