|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
Myślę, że wielu kierowców miało podobne obawy. Jak nie przejdą, zrezygnuj. A nuż przejdą
|
|
#4772 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Szkoda że jak się tak mieszka na stałe, to mimo braku gospodarki, życie wcale nie płynie tak leniwie ![]() Ile już kursu procentowo zrobiłaś? Cytat:
Do swojego samochodu też nie pakuję za kierownicę każdego, o nununu.Cytat:
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Nie wierzę że nie można u Ciebie kupić zdrowych witaminek Chociaż fakt, jak się kupuje, to już składanie słoików nie wychodzi tak przyjemnie finansowo.
|
|
|
#4773 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
W dodatku nie mam piwnicy.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-08-27 o 12:55 |
|
|
|
|
#4774 |
|
po drugiej stronie szafy
|
U mnie warzywa to się w weekend kupuje...ale bez piwnicy to bez sensu.
|
|
#4775 |
|
Zadomowienie
|
Pozdrowienia znad śniadanka, właśnie jem owsiankę z truskawkami, które wyglądają jak pomidory ;].
|
|
|
|
#4776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem... być może, ja się dobrze w tym czuję mimo wszystko
![]() Cytat:
bo tutaj np jest taka różnorodność, jeśli chodzi o to co noszą dziewczyny, że NIC nikogo nie dziwi... no a w Polsce to ja nie wiem. Zwłaszcza, że wesele takie wiejskie będzie bardziej mi się wydaje. Tyle, że mi to akurat zwisa i powiewa co sobie tam o mnie ludzie pomyślą ![]() Cytat:
![]() Moja druga opcja to ta bluzka http://www.quizclothing.co.uk/clothes/1101017616.html i do tego czarna spódniczka. Bluzka nie jest biała, jest beżowa, ale chyba na zdjęciu nie widać Kupiłam tę bluzkę wczoraj, ale kupiłam czerwoną i stwierdziłam, że wolę beżową, więc kuzynka pojechała mi wymienić ![]() Ale jeszcze tydzień do wyjazdu a do wesela prawie dwa, więc mogę się z 10 razy jeszcze rozmyślić
|
|
|
#4777 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Baskinki są teraz modne, więc się nie zdziw, jak co druga będzie ją miała :P Moje wspomnienia z Anglii to brak smaku, otyłe osoby w bardzo obcisłych i krótkich ciuchach.
|
|
|
#4778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i jeśli tak to dobrze, przynajmniej nie będę sama ![]() Cytat:
Za to większość dziewczyn naprawdę ma dobry gust i potrafi się dobrze ubrać.
|
|
|
#4779 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A na wizazu to jestem chyba z 10 juz nie pamietam, ale 8 na pewno ![]() zobaczymy, moze tym razem sie uda
|
|
|
|
|
#4780 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Od razu widać, że dojrzały chłop. Wie, jak wygląda prawdziwe życie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4781 |
|
Nie depcze krokusów
|
Serio? To tuszuje odkryty brzuch, ale strasznie poszerza...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4782 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4783 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() A baskinką się nie wyróżnisz niestety ![]() Swoją drogą ja to z wioski jestem, na wesela zakładam typowo weselne kiecki. Takiego zestawu bym nie założyła, chyba że na sam ślub. Co kraj, to obyczaj ![]() Trening czyni mistrza Pisz, pisz ![]() W ciągu najbliższych 3 lat nie mogę ruszyć dupki dalej niż jakieś 50km od domu. Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Obyś nie spuchła od tego żarcia...
|
|
|
#4784 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak nie uważam, ale ja tam może się nie znam to jest dobre dla osób, które mają małe albo brak wcięcia w talii, moim zdaniem przynajmniej.Wyjątki się zdarzają Albo może po prostu dawno w Polsce nie byłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo według mnie np połowa dziewczyn tutaj u mnie w takich typowo weselnych chodzi na imprezy co tydzień ![]() Cytat:
|
|
|
#4785 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Do tego trzeba mieć talię, która zostanie podkreślona kosztem ogólnego poszerzenia sylwetki. Jeśli kobieta nie ma wyraźnego wcięcia w talii, stanie się uroczym pączuszkiem... Mnie by to strasznie skróciło.http://www.stylistka. pl/kroj-dnia-baskinka/ Chuda: http://i.pinger.pl/pgr490/d5dc10ac00...a/baskinka.jpg http://modapodhale.pl/wp-content/upl...kink%C4%85.jpg Krągła: http://img.szafa.pl/ubrania/0/007332...nka-zielen.jpg http://cdn6.se.smcloud.net/t/photos/...tandardowy.jpg Mi się podobają takie radykalne: http://1.bp.blogspot.com/-c3vnlXbGpy...rendy+2012.jpg i delikatne, odciążające górę: http://snobka.article.sds.o2.pl/48ea...2bf0f546225fd4 W życiu nie napisałam tak długiego posta o modzie
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-08-27 o 18:36 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4786 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale ja tam się nie znam
|
|
|
|
|
#4787 |
|
Nie depcze krokusów
|
Wygląda na tym zdjęciu mega niekorzystnie, jak w ziemniaczanym worku.
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Malla ja i przy bluzce i przy spódniczce mam takie właśnie jak ta biała (co pisałaś, że podobają ci się radykalne).
Co do krągłych - nigdy w życiu bym nie zaliczyła tej w czerwonej do krągłych, jeśli ona jest krągła, to ja jestem wielorybem Poza tym według mnie wygląda ok.Nie podoba mi się kompletnie druga sukienka (ta zielona), wydaje mi się, że wygląda to niekorzystnie nie tyle przez figurę tej pani, co przez krój i materiał sukienki. Ale ja się nie znam ![]() Mogłam tutaj wcześniej napisać, przynajmniej bym nie kupowała nic z bastinką, tylko bym na coś innego patrzyła, a teraz co? Będę musiała sobie kupić coś innego, albo cholera wie co zrobić Miałam nawet zdjęcie robić, żeby wam pokazać jak to na mnie wygląda, ale jak tak piszecie, że pogrubia i pogrubia to teraz już sama widzę ![]() Tylko, że prawda jest taka, że krągłe kobiety i tak nie ukryją tego, że są krągłe choćby nie wiem co ubrały. Whatever. Nie znam się
|
|
#4789 | ||
|
Raczkowanie
|
Może zacznij właśnie od tym co pisałaś powyżej? Wycieczek za miasto, albo do lasu chociaż. To uspokaja i tonuje.
Cytat:
Pamiętam jak robiłam prawo jazdy, to przerażała mnie ta malutka Mikra i nie umiałam nią zapanować. Teraz jeżdżę Volvo S80 ojca i czuję się jak bóg ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
connff a w jakim jestes dokłądnie mieście, bo nad Amerykę nadchodzi Isaac.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#4791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mi się podobają szerokie biodra
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4792 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Wg mnie przepięknie
---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
I te dziewczyny "chude" też mają te baskinki, jak firankę raczej. Do kitu. ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie bardziej podobają baskinki na kobietach o figurze chłopczycy, jak Victoria Beckham.
Ile masz wzrostu? Taka spódniczka trochę za skromna, może na co dzień albo imprezę sie nadają. Choć sukienka baskinka może by sie nadawała na wesele. Taaak spacery uspokajają?
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2012-08-27 o 20:44 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
Remedios - a propos ostatniej rozmowy: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...gif?1346014114
|
|
|
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego tak musi być, że ludzie najpierw się kochają, sa soba zafascynowani, a potem nie potrafią ze sobą porozmawiać ... Remedios - sama mam kilka ciuchów z ciucholandu, ale nie kupiłam je w czasach kidy nie miałam kasy na ubrania. Materiały sa stare, kroje niemodne. Nie maja stylu. Jestem zadowolona z ze spodni H&M, jaki kupiłam bratu, wypatrzyłam też fajna kurtkę z Croppa chyba. Ale mój lum to taki średnio zaopatrzony, w większych miejscowościach pewni można upolowac lepsze ciuchy. Dziewczyny macie zawsze odwagę, żeby walczyc o swoje i iść do przodu?
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2012-08-27 o 21:09 |
|
|
|
|
#4796 | ||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Albo po prostu jedno wyrosło na <cenzura> ![]() Cytat:
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie chciałam protestować, ale dopisałaś to zdanie
![]() kimi - nie. Ale wtedy zazwyczaj robię to na siłę, marząc o tym, żeby zrobić coś takiego: http://smieszne-gadzety.pl/wp-conten...er-294x300.jpg |
|
|
|
#4798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że to bardzo przeszkadza w relacjach z facetami, że ich to męczy. Z drugiej jednak strony - nie wyobrażam sobie być w związku, w którym nie mogę powiedzieć, co mi leży na wątrobie. Umarłabym szybko. Nie kumam jestestwa lam. Co w tych zwierzętach siedzi?
Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-08-27 o 21:51 |
|
|
|
|
#4799 | |
|
Rozeznanie
|
według mnie też
![]() Cytat:
plus w bonusie włączona opcja Strus Pędziwiatr http://kiddie.blox.pl/resource/roadrunner.gifBo się zmieniają... |
|
|
|
|
#4800 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fubi ja sie czuję teraz tak czasami i też marzę, żeby robic coś takiego. Monia ludzie sie nie zmieniaja tak szybko, raczej udają kims kim nie są.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

Do swojego samochodu też nie pakuję za kierownicę każdego, o nununu.

Do tego trzeba mieć talię, która zostanie podkreślona kosztem ogólnego poszerzenia sylwetki. Jeśli kobieta nie ma wyraźnego wcięcia w talii, stanie się uroczym pączuszkiem... Mnie by to strasznie skróciło.
Poza tym według mnie wygląda ok.