Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-27, 14:06   #2971
dominkoo
Raczkowanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Cytat:
Napisane przez muchahahaha Pokaż wiadomość
Serio , osobiście uwielbiam to intro, często chodzę i je nucę. Przez pewien czas nawet mój TŻ je śpiewał
Oj, oj to ja lepiej swojemu nie będę pokazywała, bo jeszcze polubi Osobiście to już bym nawet wolała, żeby Radzia zarapowała, byle tylko intro zniknęło
dominkoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 14:09   #2972
innalajna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hermit Pokaż wiadomość
a co do MissHeledore, ktoś się o nią dopytywał. Zauważyłam, że publikuje regularnie swoje makijaże nie tylko dla snobki, ale również dla wizażu (też bez uwzględnienia całej twarzy - co w mojej opinii nie powinno mieć miejsca, gdy portale mają takie działy jak makijaż, kompletnie nie rozumiem jak mogą 'puścić' tak niekompletny artykuł...)
mnie też nie podoba się, gdy Monika nie publikuje zdjęć z twarzą, ale to jest jej wybór, więc OK. rozumiem i nie kwestionuję

everybody lies.

innalajna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 14:12   #2973
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez thebierdonka Pokaż wiadomość
A tą dziewczynę znacie? http://www.youtube.com/user/KinaCzewa

wprawdzie nie jest to kanał urodowy ale dziewczyna robi dużo vlogów na przeróżne tematy, w których dość mądrze się wypowiada lubię ją słuchać, jest bardzo pozytywna i ma świetne poczucie humoru
Znaaam, tak samo jak AdBuster'a ja ogólnie dużo oglądam vlogerów może dlatego
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 14:15   #2974
innalajna
Raczkowanie

oglądałyście nowy filmik u Brendy?

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreen

everybody lies.

Stary 2012-08-27, 14:16   #2975
greenorchid2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pigeons Pokaż wiadomość
Dziewczyny skończcie już tą dyskusję o magisterce AC, bo prawda jest taka, że ona po kiepskiej uczelni siedzi sobie szczęśliwa w Singapurze, a ludzie po UW czy UJ nie mogą znaleźć pracy.
Basia miała pomysł na siebie i konsekwentnie go realizowała. Moim zdaniem połączenie socjologii z kierunkami typu zarządzanie to bardzo dobry pomysł. Do tego doszła konkretna praktyka i jak widać nawet po jakiejś tam uczelni w Opolu można odnieść sukces.

Pozostając w kręgach azjatyckich chciałam zapytać czy znacie jakieś ciekawe azjatyckie kanały. Niby trochę ich mam w subskrypcjach ale ciągle czuje jakiś niedosyt
haha trafilas w sedno
daaawno juz nie ogladalam filmikow AC, az z ciekawosci sobie wlacze jakis zebys sprawdzic czy faktycznie tak piszczy i leje lukier jak to jedna z Was okreslila
greenorchid2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 14:36   #2976
malaczarna248
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez greenorchid2 Pokaż wiadomość
haha trafilas w sedno
daaawno juz nie ogladalam filmikow AC, az z ciekawosci sobie wlacze jakis zebys sprawdzic czy faktycznie tak piszczy i leje lukier jak to jedna z Was okreslila
Może i jest to kiepska uczelnia, ale skończenie dwóch kierunków w trybie przyspieszonym to jest osiągnięcie i nie dlaczego miałaby się tym nie pochwalić? Ja osobiście skończyłam jeden, ale konkretny i raczej taki wybór jest wg mnie dobry, ale każdy niech robi tak, jak chce zresztą ten temat chyba nie odnosi się do wątku dotyczącego filmików "urodowych" na yt
Stary 2012-08-27, 14:43   #2977
greenorchid2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
fajny pomysl, a ta Kornelia mi troche ciasteczko25 przypomina

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Maschenka Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj ogladalam haul szavki http://www.youtube.com/watch?v=uycsAdgk4xc&feature=plcp i ten rozswietlacz z catris bardzo ale to bardzo mnie zaciekawil musze go obadac
Jaka jest Wasza ulubiona tematyka filmikow urodowych?Ja uwielbiam haule (nissi,szavki,inez) i denka (oleski,nissi) i od czasu do czasu stroje dnia (radzka,megi,nieesia25).
ostatnio zauwazylam tez ze xbebe malo nagrywa,brakuje mi jej
serio lubisz denka? to akurat ten rodzaj filmikow ktorych w ogole nie ogladam jakos zupelnie mnie to nie interesuje
ale haule, stroje dnia bardzo lubie
wszelkie diy
gotowanie
organizacja kosmetykow
Stary 2012-08-27, 15:01   #2978
innalajna
Raczkowanie

Cytat:
f
wszelkie diy
gotowanie
organizacja kosmetykow
ja tam wolę denka od hauli

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

o jejciu! ale temptalia to to nie jest jeszcze

http://www.youtube.com/watch?v=uT2bU...eature=related

everybody lies.

Edytowane przez innalajna
Czas edycji: 2012-08-27 o 16:30
Stary 2012-08-27, 15:45   #2979
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
serio lubisz denka? to akurat ten rodzaj filmikow ktorych w ogole nie ogladam jakos zupelnie mnie to nie interesuje
W projekcie denko często dziewczyny jednocześnie recenzują kosmetyki, więc warto poznać opinię na temat danego produktu po całkowitym jego zużyciu, a nie kilku razach.
Stary 2012-08-27, 15:56   #2980
lemka
Zakorzenienie

Cytat:
haha trafilas w sedno
W kwestii studiów, Singapuru i AC powiem krótko: to że skończyła 2 kierunki zawdzięcza tylko sobie i swojej pracy, więc rozumiem, że się tym chwali. Nie ma znaczenia, jaki uniwersytet skończyła, bo są ludzie, którzy mają problem ze skończeniem 1 kierunku i są tacy, co kończą 1 studia z miernymi rezultatami. Singapur został osiągnięty, że się tak wyrażę, dzięki mężowi (pozwolenie na pracę itd.), o czym AC mówiła w jakimś filmiku, dlatego nie dziwię się, że bardziej ceni studia.

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
W projekcie denko często dziewczyny jednocześnie recenzują kosmetyki, więc warto poznać opinię na temat danego produktu po całkowitym jego zużyciu, a nie kilku razach.

Lubię denka z tego samego powodu, natomiast haule są dla mnie pomyłką, no chyba że ktoś informuje o promocji lub opisuje jakieś spostrzeżenia na temat produktów. Samo pokazanie produktów nic nie wnosi.
Stary 2012-08-27, 16:15   #2981
Julie_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lemka Pokaż wiadomość

Lubię denka z tego samego powodu, natomiast haule są dla mnie pomyłką, no chyba że ktoś informuje o promocji lub opisuje jakieś spostrzeżenia na temat produktów. Samo pokazanie produktów nic nie wnosi.
Dokładnie
Haule jeszcze są w miarę przydatne jak w sklepach są jakieś nowości albo serie limitowane.
Julie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 16:53   #2982
innalajna
Raczkowanie

Makijaż ChloeMorello inspirowany Ramoną

http://www.youtube.com/watch?v=awLLr...&feature=g-u-u

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Julie_ Pokaż wiadomość
Myślę, że większość kłótni na tym wątku wynika z tego, że pewne osoby zamiast publikować treści urodowo - modowe zajmuje się prywatą.
Rzadko są kontrowersje na temat Nisii, bo ona taka granicę wyznaczyła. Widziałam na jej blogu, że chwilowo odpoczywa od tego wszystkiego.

Wiadomo, żeby kanał był atrakcyjniejszy pokazują rożne outfity i inne cuda. Ja najbardziej lubie jak na filmikach są same dziewczyny - bez TŻ, sióstr, kolegów itp itd. Fajne są też udokumentowane spotkania jak np. Stylizacje z Figielką
AMEN. Mądrze napisane.

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Julie_ Pokaż wiadomość

Został usunięty
Doncellita zrobiła go prywatnym, może jeszcze kiedyś będzie mi dane obejrzeć filmik, bo niestety nie zdążyłam

everybody lies.

Stary 2012-08-27, 17:01   #2983
Maschenka
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:k lub38 ----------

wszelkie diy
gotowanie
organizacja kosmetykow
tak lubie denka,nie lubie za to ''co mam w mojej torebce''czy''moja kolekcja blyszczykow''itd omijam takie filmy .
Stary 2012-08-27, 17:13   #2984
innalajna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maschenka Pokaż wiadomość
tak lubie denka,nie lubie za to ''co mam w mojej torebce''czy''moja kolekcja blyszczykow''itd omijam takie filmy .
dla mnie takie filmy to tylko "chwalenie się", np. ja mam błyszczyk z Diora, a ty nie masz itp.

everybody lies.

Stary 2012-08-27, 17:18   #2985
Maschenka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez innalajna Pokaż wiadomość

nie przepadam za ta pania ma jakas dziwna maniere,taka mila na sile

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
dla mnie takie filmy to tylko "chwalenie się", np. ja mam błyszczyk z Diora, a ty nie masz itp.
otoz to,nie jestem kolekcjonerem kosmetykow,blyszczykow mam chyba z 4, cieni tez za wiele nie mam bo nosze stonowane kolory chociaz nie ukrywam ze marzy mi sie paletka ze sleeka storm albo naturell?
Stary 2012-08-27, 17:22   #2986
Irreplaceable
Rozeznanie

Cytat:
[/COLOR]
wszelkie diy
gotowanie
organizacja kosmetykow
Cytat:
ja tam wolę denka od hauli
ja też wolę denka od hauli, pokazywanie zakupow lubię oglądac tylko u niektórych użytkowniczek np. inez, szavka, nieesia, a denka potrafię oglądac nawet u takich co nie za bardzo je oglądam i śledzę wlaśnie glównie ze wzgledu na te recenzje które się często przy zużytych produktach pojawiają, a od jakiegoś czasu sama prowadzę projekt denko i jestem ciekawa jak innym to idzie, bo u mnie czasem ciężko niestety
Irreplaceable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 17:33   #2987
Eva2
Rozeznanie

Cytat:
serio lubisz denka?
ja bym się chyba obraziła jakby mi ktoś powiedział, że mu ciasteczko przypominam
ja lubię denka za to, że recenzja danego kosmetyku trwa minutę, a nie dziesięć jak w osobnych filmikach. Nie znam kosmetyku o którym mogłabym mówić więcej niż minutę, dlatego nie rozumiem po co są recenzje, tym bardziej trwające tyle czasu
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 17:41   #2988
Irreplaceable
Rozeznanie

Cytat:

nie taki nowy ten filmik już ponad miesiąc ma ale akurat bardzo przypadł mi do gustu i kilka produktów mnie zainteresowało
Irreplaceable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 17:44   #2989
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez lemka Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Haule informujące o promocjach czy nowościach z chęcią obejrzę, natomiast nie interesuje mnie suche pokazanie produktów.

Cytat:
A moim zdaniem filmiki dotyczące kolekcji szminek/błyszczyków są całkiem interesujące. Bo pojawiają się swatche, można sobie porównać kolory.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 17:44   #2990
xPoziomkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eva2 Pokaż wiadomość
ja bym się chyba obraziła jakby mi ktoś powiedział, że mu ciasteczko przypominam
ja lubię denka za to, że recenzja danego kosmetyku trwa minutę, a nie dziesięć jak w osobnych filmikach. Nie znam kosmetyku o którym mogłabym mówić więcej niż minutę, dlatego nie rozumiem po co są recenzje, tym bardziej trwające tyle czasu
Dlaczego byś się obraziła ?
xPoziomkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 17:51   #2991
Enilis
Rozeznanie

A tak odchodząc od filmików urodowych, znacie może jakieś kanały albo osoby które nagrywają filmiki z DIY. Bo zainspirowana tym pojemniczkiem do którego link był wyżej chciała bym zrobić jeszcze inne rzeczy ale jakoś brakuje mi pomysłów
Enilis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 17:59   #2992
Atenya
summer vibes;)

Cytat:

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------

wszelkie diy
gotowanie
organizacja kosmetykow
Ciasteczko?Hmm mi na szczęście nie.

Tez lubię haule, outfity, DIY itd. wiele można wymienić, mniej może denko. Do recenzji mam mieszane uczucia ze względu na sponsoring, więc podchodzę z dystansem. Najmniej lubię tagi, rzadko który mi się podoba.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 18:01   #2993
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha

Cytat:
Napisane przez Irreplaceable Pokaż wiadomość
ja też wolę denka od hauli, pokazywanie zakupow lubię oglądac tylko u niektórych użytkowniczek np. inez, szavka, nieesia, a denka potrafię oglądac nawet u takich co nie za bardzo je oglądam i śledzę wlaśnie glównie ze wzgledu na te recenzje które się często przy zużytych produktach pojawiają, a od jakiegoś czasu sama prowadzę projekt denko i jestem ciekawa jak innym to idzie, bo u mnie czasem ciężko niestety
haj fajf

muchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 18:32   #2994
happyswallow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Enilis Pokaż wiadomość
A tak odchodząc od filmików urodowych, znacie może jakieś kanały albo osoby które nagrywają filmiki z DIY. Bo zainspirowana tym pojemniczkiem do którego link był wyżej chciała bym zrobić jeszcze inne rzeczy ale jakoś brakuje mi pomysłów
AndreasChoice.
Stary 2012-08-27, 18:32   #2995
greenorchid2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Ciasteczko?Hmm mi na szczęście nie.

Tez lubię haule, outfity, DIY itd. wiele można wymienić, mniej może denko. Do recenzji mam mieszane uczucia ze względu na sponsoring, więc podchodzę z dystansem. Najmniej lubię tagi, rzadko który mi się podoba.
ciasteczko, ale nie z wygladu tylko hmm nie wiem, ze sposobu mowienia

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:
Napisane przez eva2 Pokaż wiadomość
ja bym się chyba obraziła jakby mi ktoś powiedział, że mu ciasteczko przypominam :d
ja lubię denka za to, że recenzja danego kosmetyku trwa minutę, a nie dziesięć jak w osobnych filmikach. Nie znam kosmetyku o którym mogłabym mówić więcej niż minutę, dlatego nie rozumiem po co są recenzje, tym bardziej trwające tyle czasu :d
Stary 2012-08-27, 18:35   #2996
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
A tak to mam wrażenie, że nuda na youtube.
Też mam takie wrażenie, codziennie klikam na jutuba z nadzieja, ze podniece sie na widok jakiegos filmu, a tu nuuuudyyy.

Cytat:
Napisane przez Hermit Pokaż wiadomość
mnie irytuje zbyt długie 'intro' w filmikach - te napisy itd. jeszcze przed wstępem. spotkałam sie z takimi nawet na 30 s . strata czasu IMO
Mnie to wkurza opowiadanie przez 3 minuty czemu sie postanowilo nakrecic taki a nie inny film zawsze przewijam
Cytat:
Napisane przez malaczarna248 Pokaż wiadomość
Może i jest to kiepska uczelnia, ale skończenie dwóch kierunków w trybie przyspieszonym to jest osiągnięcie i nie dlaczego miałaby się tym nie pochwalić? Ja osobiście skończyłam jeden, ale konkretny i raczej taki wybór jest wg mnie dobry, ale każdy niech robi tak, jak chce zresztą ten temat chyba nie odnosi się do wątku dotyczącego filmików "urodowych" na yt
AC kiedys pisala w komentarzu, ze potem poszla na drugie studia, bo tak naprawde politologia to nie jest jej zamilowanie. W sumie sie dziewczynie nie dziwie, malo kto jest w 100% pewien czy wybrany kierunek to TEN, tym bardziej jak ma sie 19 lat

Cytat:
wszelkie diy
gotowanie
organizacja kosmetykow
Ja lubię projekty denko, które przebiegają szybko, sprawnie i konkretnie Lubię stroje dnia, ale tylko krótkie bez zbędnego gadania i filmy jak zrobić jakąś fryzurę

Cytat:
Napisane przez Eva2 Pokaż wiadomość
Nie znam kosmetyku o którym mogłabym mówić więcej niż minutę, dlatego nie rozumiem po co są recenzje, tym bardziej trwające tyle czasu
Ja tak samo, mnie po prostu nudzi słuchanie 10 minut o jednym produkcie.

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Haule informujące o promocjach czy nowościach z chęcią obejrzę, natomiast nie interesuje mnie suche pokazanie produktów.
Ostatnio ciagle takie na youtube Sezon ogorkowy.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 18:39   #2997
malaczarna248
Raczkowanie

[QUOTE=innalajna;36155304]Makijaż ChloeMorello inspirowany Ramoną

No niestety za bardzo nie ma się czym inspirować, bo Maxi robi prawie wszystkie makijaże na "jedno kopyto" - chociaż technikę samego wykonania makijażu ma bardzo dobrą
Stary 2012-08-27, 18:40   #2998
Eva2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xPoziomkax Pokaż wiadomość
Dlaczego byś się obraziła ?
nie wiem, nie lubię jej po prostu, ale nie będę się rozpisywać bo się boję
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 18:43   #2999
innalajna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Irreplaceable Pokaż wiadomość
nie taki nowy ten filmik już ponad miesiąc ma ale akurat bardzo przypadł mi do gustu i kilka produktów mnie zainteresowało
a u mnie pojawił się w subskrypcjach dopiero dziś o_O

everybody lies.

Stary 2012-08-27, 18:44   #3000
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Makijaż ChloeMorello inspirowany Ramoną

No niestety za bardzo nie ma się czym inspirować, bo Maxi robi prawie wszystkie makijaże na "jedno kopyto" - chociaż technikę samego wykonania makijażu ma bardzo dobrą
też tak myślę, na początku namiętnie oglądałam Maxi, ale po kilku makijażach prawie identycznych, jedynie z różną kolorystyką przestałam, chcoiaż zazdroszczę jej takich umiejętności :P

Edytowane przez ladymln
Czas edycji: 2012-08-27 o 18:46
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości