Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. 1 1,72%
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. 2 3,45%
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! 1 1,72%
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki 0 0%
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie 0 0%
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci 8 13,79%
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy 2 3,45%
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci 5 8,62%
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram 14 24,14%
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje 2 3,45%
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... 1 1,72%
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 1 1,72%
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 0 0%
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. 17 29,31%
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy 4 6,90%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-27, 15:16   #4591
Lili 83
Zakorzenienie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
zaraz wstawie zdjecia
na zdj nr 2 Wiki wypatruje gosci
Tort piękny!
Dlaczego wszystko trwało tylko dwie godziny?
Na zdjęciu z Wiki przy torcie to Ty?

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Lili ( chyba Ty pytała. ) no bez działki taki domek. Kolina b. fajny link w.tawiła. Za te.ciami je.t działka- hmm w .umie lep.ze to niż na jednym podwórku. Odgrodzimy .ię fo.ą jak co.
A we fosie będą krokodyle
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 15:19   #4592
patik87
Zakorzenienie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Dziewczyny potrzebuję pomocy.
Promotorka odesłała mi pracę, mam tam do poprawy w dyskusji na końcu jeden akapit - trzeba napisać od nowa.( już jej to 3 razy poprawiałam i nadal jej nie pasuje). Muszę to zrobić na dzisiaj, tzn do północy muszę to jej wysłać. Bo ona w środę wyjeżdża, a jak poprawię, to ona mi zostawi podpisane strony i mogę oprawiać pracę i składać do dziekanatu.
O co chodzi? trzeba w zakończeniu napisać mniej więcej dlaczego w lesie było najmniej owadów, że jest miejscem o najmniejszym stopniu antropopresji ble ble ( trzeba by zobaczyć pracę zeby to obczaić). Ja już nie mam pomysłu, nie mam głowy jak to poprawić.

Kurczę martwię się bo nie ma wyników posiewu moczu Sary, zawsze jak nic nie rosło żadne bakterie to wynik był wcześniej...
Stary 2012-08-27, 15:21   #4593
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
madziaranew u mnie zarówno mama jak i TŻ świetnie sobie radza wiec nie ma takiego problem, ale ja wychodzac zawsze mam poczucie, ze powinnam ten czas poświecic jej a nie sobie. A jak jestem z nia to czasami marze, zeby chociaz na chwile sie gdzies wyrwac szczególnie jak ma marudne dni. I dogódź tu matce
iustyna1 poderzane to z ta wolontariuszka Oby to nie była parwowiroza

Myha a co ja mam powiedziec? Zwłaszcza jak kilka dni temu darły sie obie na raz i nie wiem czemu to miałąm ochotę uciekac...

Dziewczyny ostatnio strajkuja i zup nie chcą jeśc ale mięso zawsze...
Stary 2012-08-27, 15:30   #4594
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość
Natko - niezle sobie narobilas , mam nadzieje ze juz lepiej
Cytat:
Napisane przez Chelsea91 Pokaż wiadomość
Natka leć z tą nóżką do lekarza bo może być nieciekawie potem
Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Natka, o matko, biedulo zamiast do Wisły to na pogotowie trzeba było jechać. Cookie dobrze pisze lepiej zrobić prześwietlenie i sprawdzić czy gips nie jest konieczny.
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Natka
- jak dzisiaj? Bardzo obolała jesteś? Możesz chodzić?
Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość

Natka
olaboga, ale się potłukłaś. Ja też taka ofiara losu, zawsze coś zbiję, palca rozwalę, przewrócę się, rozsypię itp
Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Uuuu może jedź na pogotowie?
Bo z tego co piszesz nie wygląda to za ładnie
Dziękuję dziewczyny Byłam w szpitalu (0czywiście z Domkiem) zrobili prześwietlenie, zbadali itd. prawa noga dość mocno potłuczona, ale bez złamania. Jeden krwiak bardzo brzydki, za tydzień mam się pokazać. Dostałam jakiś zastrzyk, receptę na maści i tabletki. Nogi dalej bolą, chodzić mogę, ale ciężko mi naciskać gaz w aucie Lekarz powiedział, że z dnia na dzień powinno być coraz lepiej.

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Co do kierowcy Hani to Domek może być spokojny- miłości z tego nie będzie. Tymek jest synkiem mojego brata, więc oni bardziej jak rodzeństwo.
Aaaa to muszę mu powiedzieć, że nie musi być zazdrosny

Cytat:

CO ZE ZLOTEM
. po 9 września mogę
Ja odpadam, we wrześniu się bronię...
Poza tym mam do Warszawy mam 350km i nie mam co liczyć, że Tż z nami pojedzie

Może innym razem uda mi się jakiś tańszy lot zarezerwować

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Z psem dziwnie, wczoraj lepiej, dzisiaj gorzej. Cały czas biegunka, dzisiaj znowu wymioty i nadal prawie nie je. Wczoraj do tego poszła jej żyła i trochę kroplówki wylało się pod skórę. Zrobił się baniak, dzwoniliśmy do weta i powiedział, że się rozejdzie pod skórą, kazał wyjąć wenflon. Eh... Jutro jednak robimy test na parwowirozę. Ostatnio mówili, że jakby miała parwo, to już by było po niej. Nie wiadomo co jej jest .

Ale jestem zła na tę wolontariuszkę... oczywiście od czasu kiedy mąż do niej dzwonił, że pies jest pod kroplówką i po zastrzykach już się nie odezwała. A mówiła, że będzie się na bieżąco dowiadywać o stan Nuty. Nam mówiła tylko, że jeść nie chce i jest zalękniona. O biegunce i odwodnieniu nie wspomniała. Nie wiem jak tak można...
Kurcze to niedobrze

Cytat:

Impreza sie udala, choc nie trwala dlugo (2h i po sprawie). Wiki oczywiscie byla w centrum zainteresowania i widac bylo ze jej sie podoba. Dostala troche zabawek, ubranko i pieniazki. Tort byl pyszny choc zamawiany na szybko...
zaraz wstawie zdjecia
na zdj nr 2 Wiki wypatruje gosci
Super
Wiki jaka już duża

Nie uwierzycie
Bawiłam się z Dominikiem, leżałam na podłodze,on biegł z łopatką, potknął się i wleciał na mnie i co? Rozciął mi tą łopatką wargę
Teraz to w ogóle wyglądam jak ofiara losu

Mam wyniki testów alergicznych Domka, wyszło uczulenie na:
-altenaria alternata 1
-białko jaja kurzego 2
-żółtko jaja kurzego 1
-mleko krowie 2
-alfa-laktoalbumina 1
-beta-laktoglobulina 2
-kazeina 1
-ziemniak 1
-jabłko 1
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 15:36   #4595
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Natko potłukłaś się, to ja chyba nie doczytałam Wracaj do zdrowia,
a z ta łopatką to juz peszek.

Natko a co oznaczaja te 1 i 2? Bo ja ciemna jestem.
Stary 2012-08-27, 15:39   #4596
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny Byłam w szpitalu (0czywiście z Domkiem) zrobili prześwietlenie, zbadali itd. prawa noga dość mocno potłuczona, ale bez złamania. Jeden krwiak bardzo brzydki, za tydzień mam się pokazać. Dostałam jakiś zastrzyk, receptę na maści i tabletki. Nogi dalej bolą, chodzić mogę, ale ciężko mi naciskać gaz w aucie Lekarz powiedział, że z dnia na dzień powinno być coraz lepiej.

Aaaa to muszę mu powiedzieć, że nie musi być zazdrosny

Ja odpadam, we wrześniu się bronię...
Poza tym mam do Warszawy mam 350km i nie mam co liczyć, że Tż z nami pojedzie

Może innym razem uda mi się jakiś tańszy lot zarezerwować

Kurcze to niedobrze

Super
Wiki jaka już duża

Nie uwierzycie
Bawiłam się z Dominikiem, leżałam na podłodze,on biegł z łopatką, potknął się i wleciał na mnie i co? Rozciął mi tą łopatką wargę
Teraz to w ogóle wyglądam jak ofiara losu

Mam wyniki testów alergicznych Domka, wyszło uczulenie na:
-altenaria alternata 1
-białko jaja kurzego 2
-żółtko jaja kurzego 1
-mleko krowie 2
-alfa-laktoalbumina 1
-beta-laktoglobulina 2
-kazeina 1
-ziemniak 1
-jabłko 1
Natka no to dobrze, że jest wszystko na miejscu i nie ma złamania.

Jakie testy robiłaś? a co wyszło z wymazu nosa?

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 15:40   #4597
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Brumek pisz w K., chyba się domyślam o co chodzi .

Ja odpadam ze zlotu. Chorego psa nie zostawimy teściowej, do Uli też nie jedziemy - mam nadzieję, że na wiosnę się do Wawy wybierzemy .

Z psem dziwnie, wczoraj lepiej, dzisiaj gorzej. Cały czas biegunka, dzisiaj znowu wymioty i nadal prawie nie je. Wczoraj do tego poszła jej żyła i trochę kroplówki wylało się pod skórę. Zrobił się baniak, dzwoniliśmy do weta i powiedział, że się rozejdzie pod skórą, kazał wyjąć wenflon. Eh... Jutro jednak robimy test na parwowirozę. Ostatnio mówili, że jakby miała parwo, to już by było po niej. Nie wiadomo co jej jest .

Ale jestem zła na tę wolontariuszkę... oczywiście od czasu kiedy mąż do niej dzwonił, że pies jest pod kroplówką i po zastrzykach już się nie odezwała. A mówiła, że będzie się na bieżąco dowiadywać o stan Nuty. Nam mówiła tylko, że jeść nie chce i jest zalękniona. O biegunce i odwodnieniu nie wspomniała. Nie wiem jak tak można...
iustyna, napisz mi na pw dane kontaktowe do wolontariuszki, lub organizacji która ci ja przekazała
nie powinni cie zostawić bez pomocy - poni non stop mają chore zwierzęta a co za tym idzie doświadczenie i powinni ci pomóc, chociażby polecić dobrego lekarza
parwo pies może przeżyć, ja nie doczytałam ile on ma lat, ale im starszy tym silniejszy
można podac caniserin - surowicę, m.in. na parwo

podaj mi proszę te dane, może coś pomogę
Stary 2012-08-27, 15:50   #4598
Natka_
Zakorzenienie

Marinko, ciekawy macie pomysł, pierwszy raz o czymś takim słyszę
Kolina ma rację dowiedzcie się co i jak. Fundament będziecie pewnie i tak musieli wylać. Nas sam fundament wyszedł prawie 20 tys...

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Natko potłukłaś się, to ja chyba nie doczytałam Wracaj do zdrowia,
a z ta łopatką to juz peszek.

Natko a co oznaczaja te 1 i 2? Bo ja ciemna jestem.
Dziękuję

Te 1, 2 pewnie stopień alergii, ale pewna nie jestem, dowiem się dopiero na wizycie.
Przepisałam tylko te, przy których była jakaś cyferka, przy reszcie były 0.

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

[QUOTE=zanetaa88;36154212]Natka no to dobrze, że jest wszystko na miejscu i nie ma złamania.

Jakie testy robiłaś? a co wyszło z wymazu nosa?[/QUOTE

Zanetko, testy alergiczne z krwi, w KORLAB w Rudzie Śląskiej.
Wymaz z nosa był robiony po to, aby wykluczyć bakterię. Wyszedł negatywny, czyli to nie bakteria była przyczyną kataru.
Stary 2012-08-27, 15:52   #4599
83monia
Zakorzenienie

w wiosce obok moich rodzicow dwa domki (tzw. poniatówki) tak rozebrano, ale myslalam ze to gruba kasa i ktos (maniak historyczny ) raczej z sentymentu taki kupił

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 15:59   #4600
madziaranew
Rozeznanie

Stronczkuz zdjecia super , Wiki taka dorosla , sliczny buziaczek. Zdjecia wstawie I ja , ale nie w tej chwili , Bo nie mam dostepu do komputera.
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 15:59   #4601
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

No właśnie poszła mi pralka, noż by ja ch***** wzięłą
Stary 2012-08-27, 16:01   #4602
madziaranew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Radek też pluł rybą ale jak mu zrobię tak:
http://www.osesek.pl/ksiazka-kuchars...-miesiacu.html to zjada.
Ja nie usuwam włoszczyzny tylko gotuję wodę+włoszczyzna, ryż i jak miękkie to dodaję rybę ugotowaną na parze.
Doprawiam koperkiem i kawalątkiem rosołku

W nocy to też tylko ja jestem wstanie uspokoić Radka.
Lili u mnie to odpada, Bo Sophie nie chce jesc nic lyzka , musi sobie nakuwac widelcem , zupy tez u nas nie przechodza, ciezka ta moja dam a do jedzonka
Stary 2012-08-27, 16:02   #4603
Marina1
Zakorzenienie

Natko aż tyle? Kurcze, a M. mówił wczoraj, ze da radę za 1000 zł zrobić fundament do takiego "drewniaka".

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

bella zap.uła .ię?
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 16:05   #4604
madziaranew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
madziaranew u mnie zarówno mama jak i TŻ świetnie sobie radza wiec nie ma takiego problem, ale ja wychodzac zawsze mam poczucie, ze powinnam ten czas poświecic jej a nie sobie. A jak jestem z nia to czasami marze, zeby chociaz na chwile sie gdzies wyrwac szczególnie jak ma marudne dni. I dogódź tu matce
iustyna1 poderzane to z ta wolontariuszka Oby to nie była parwowiroza
Moj Tz tez sobie radzi z mala , tylko ze u nas nie ma tyle okazji ze ja wychodze a on w domu z Sophie zawsze jest odwrotnie. Masz racje jak jestem caly dzien z mruda to tez marze zeby wyjsc sama na 3 minuty , ale jak mam okazje to raczej wole zostac z corcia.
Stary 2012-08-27, 16:16   #4605
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Natko aż tyle? Kurcze, a M. mówił wczoraj, ze da radę za 1000 zł zrobić fundament do takiego "drewniaka".
Wiesz, co może taki fundament do normalnego a drewnianego domku się różni, dobrze się zorientujcie. Nam go robiła trochę firma,trochę mój tata więc wiadomo za robotę firma też sobie policzyła
Stary 2012-08-27, 16:29   #4606
iustyna1
Wtajemniczenie

Kolinko tż się dodzwonił do tej Pani, opisał jej sytuację, bardzo grzecznie. Pani powiedziała, że bardzo jej przykro, że tak wyszło, mamy zbierać rachunki za leczenie i schronisko pokryje koszty. Zobaczymy. Mam wrażenie, że pies gaśnie w oczach.

Do schroniska mamy 220km... Wzięliśmy ją z daleka. Leczymy ją u nas w mieście. Tu tez chyba mamy dobrych lekarzy.

Nuta to szczeniak, ma 4-5 miesięcy.
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 16:46   #4607
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Tort piękny!
Dlaczego wszystko trwało tylko dwie godziny?
Na zdjęciu z Wiki przy torcie to Ty?
taki byl plan, byl tylko tort i ciasto, nie robilam nic na cieplo (brak czasu i miejsca by to zrobic)
tak to ja, cos nie tak ze mna ?

Cytat:
Dziewczyny potrzebuję pomocy.
Promotorka odesłała mi pracę, mam tam do poprawy w dyskusji na końcu jeden akapit - trzeba napisać od nowa.( już jej to 3 razy poprawiałam i nadal jej nie pasuje). Muszę to zrobić na dzisiaj, tzn do północy muszę to jej wysłać. Bo ona w środę wyjeżdża, a jak poprawię, to ona mi zostawi podpisane strony i mogę oprawiać pracę i składać do dziekanatu.
O co chodzi? trzeba w zakończeniu napisać mniej więcej dlaczego w lesie było najmniej owadów, że jest miejscem o najmniejszym stopniu antropopresji ble ble ( trzeba by zobaczyć pracę zeby to obczaić). Ja już nie mam pomysłu, nie mam głowy jak to poprawić.

Kurczę martwię się bo nie ma wyników posiewu moczu Sary, zawsze jak nic nie rosło żadne bakterie to wynik był wcześniej...
przykro mi ale nie mam bladego pojecia na ten temat...
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 17:04   #4608
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
No właśnie poszła mi pralka, noż by ja ch***** wzięłą
co za pech, a prania przy dwójce dużo, nie da sie naprawić?

stronczek tort widać,że pyszny, ale bym teraz zjadła takiego, ale co ja widzę, masz ciemne wlosy? kiedy się przefarbowałas? a może mnie cos omieneło

Natka biedny Domek, ale będziesz Go odczulała? czy tylko kropelki ew. eliminacja alergenów ?

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 17:10   #4609
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

nigdy już nie kupię whirlpoola i wkładanej od frontu!
wyskoczyło f13 i nie mogłam wyciągnąć prania... dopiero po chwili. Zobaczymy jutro czy nie wywinie takiego numeru- bo najprawdopodobniej poszła blokada...i usiłuje sobie przypomnieć kiedy ja kupiliśmy.

W letniej kuchni jakby co jest druga pralka Tylko tam praliśmy rzeczy generalnie najbrudniejsze tzn męza i teścia od obrządku.
Stary 2012-08-27, 17:12   #4610
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
co za pech, a prania przy dwójce dużo, nie da sie naprawić?

stronczek tort widać,że pyszny, ale bym teraz zjadła takiego, ale co ja widzę, masz ciemne wlosy? kiedy się przefarbowałas? a może mnie cos omieneło
jakos w marcu ufarbowalam na braz, teraz poprawilam na ciemny braz i wyszly takie ciemne... blond mi sie znudzil
Stary 2012-08-27, 17:42   #4611
zanetaa88
Zakorzenienie

Natka Ja czekam właśnie na wyniki z wymazu, koło środy mam dzwonić. Ktoś Ci polecił te KORLAB ? I cze te wyniki są wiarygodne? bo generalnie nie robi się testów na alergie u takich dzieci, nie? jaki koszt był tych badań?

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 17:50   #4612
alibany
Rozeznanie

Dziewczyny nie bijcie, że znowu wrzucam temat na tapete,
ale możecie polecić mi konkretnego sprzedawce na all z tymi paputkami?
Niektórym z Was smierdziały innym nie, to ja poproszę te "nie śmierdzące"

Stronczku śliczne zdjęcia, Wiki jest taka urocza tort wygląda pyszniieee!

natka za chwilę Cię całą w gips wpakują, uważaj na siebie
Ciekawe co oznaczają te cyferki, daj znać co lekarz na to....

patik a ta kobita czepia się treści w tym akapicie ujętej, czy nie pasuje jej forma, składnia. Ale już widac światełko w tunelu i bliżej końca

Ala spała dzisiaj w dzień 3 godz. obudziłą się o 16tej!!! Ciekawe o której teraz zasnie na wieczór. Obstawiam nie wcześniej jak 22

Edytowane przez alibany
Czas edycji: 2012-08-27 o 17:59
alibany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 18:10   #4613
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Dziewczyny, ktore jeszcze nosza sie z zamiarem wyslania mi tytulów to poprosze...trzeba ankiete wstawic

Patik kiedy by bylo dobrze wg Ciebie?
Stary 2012-08-27, 18:21   #4614
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Stronczek fajne zdjecia, tort wyglada smakowicie, wcielabym takiego. A Ty i Wiki
Patik ja niestety nie pomoge.
Oby to nie bakteria.
Natko ciekawe co lekarz na te wyniki Domka. A ty masz pecha!
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 18:42   #4615
Marina1
Zakorzenienie

zapałeczko a jak Twój ząb? mnie ten kanałowo robiony i zalepiony już ćmi i tak.Ale nie idę już nigdzie póki co. Może prze.tanie.

Żle .ię czuję. Jako. dziwnie, niedobrze. Qrwa.

o laminowaniu ( robiłam już 3 razy- pierw.zy raz .uper- kolejne jako. nie udały .ię )
http://anwena.blogspot.com/search?up...&max-results=3
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."

Edytowane przez Marina1
Czas edycji: 2012-08-27 o 18:55
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 20:01   #4616
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość

Natka biedny Domek, ale będziesz Go odczulała? czy tylko kropelki ew. eliminacja alergenów ?
Jeszcze nie wiem, muszę wyniki skonsultować z lekarzem.

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Natka Ja czekam właśnie na wyniki z wymazu, koło środy mam dzwonić. Ktoś Ci polecił te KORLAB ? I cze te wyniki są wiarygodne? bo generalnie nie robi się testów na alergie u takich dzieci, nie? jaki koszt był tych badań?
Te wyniki są jak najbardziej wiarygodne. Ten alergolog dziecięcy, u którego byliśmy jest bardzo polecany i ma najlepszą opinię w pobliżu. Wg niego to, że badania wśród dzieci nie są miarodajne to bzdura. Chociaż twierdzi, że samo badanie to nic.
To laboratorium też jedno z lepszych. Nasi znajomi też robili tam badanie synkowi kiedy nie miał jeszcze roku, teraz kiedy ma 6 lat powtórzyli i wyszło to samo.
Ale jestem tak samo w tym zielona jak Ty, dlatego szukam pomocy wszędzie
Za badanie zapłaciliśmy 150zł.

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość

natka za chwilę Cię całą w gips wpakują, uważaj na siebie
Ciekawe co oznaczają te cyferki, daj znać co lekarz na to....
Oby nie hihi

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Natko ciekawe co lekarz na te wyniki Domka. A ty masz pecha!
Mam nadzieję, że pomogą mu wkońcu
Stary 2012-08-27, 20:14   #4617
brunetka2000
Zakorzenienie

hej
Czy któraś z Was ma płytę indukcyjno-grzewczą ??? Mam problem z doczyszczeniem jej Jeśli macie to podzielcie się informacją, czym to czyścicie
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 20:19   #4618
zapałeczka
Zadomowienie

Cytat:
zapałeczko a jak Twój ząb? mnie ten kanałowo robiony i zalepiony już ćmi i tak.Ale nie idę już nigdzie póki co. Może prze.tanie.

Żle .ię czuję. Jako. dziwnie, niedobrze. Qrwa.

o laminowaniu ( robiłam już 3 razy- pierw.zy raz .uper- kolejne jako. nie udały .ię )
http://anwena.blogspot.com/search?up...&max-results=3
Miło, że pytasz Ten, co już ropa się zrobiłą ostatnio, już po kanałówce Na szczęście tam tylko jeden kanał był, więc nie było źle. Teraz też już go nie czuje. Przede mną jeszcze do leczenia kanałowego teraz górna szóstka, czyli 4 kanały ;/ Nawet nie chce myśleć, ale wole zrobić to od razu i nie czekać więcej na pojawienie się ropy..... A Ty kiedy miałaś tą kanałówkę?
Stary 2012-08-27, 20:21   #4619
madziaranew
Rozeznanie

Dziewczyny jeszcze ja mam pytanko odnosnie jajka , mozevktores z waszych dzieci tez tak maja:
Zauwazylam to juz pare razy , jak robie jajecznice I pod am Sophie na miseczke , a ona bardziej sie nia bawi niz je tzn wysmarowywuje sobie buzie no I po sniadaniu wyglada jak poparzona , babble na calej buzi , czerwona I widac ze ja swedzi ,przewaznie placze.
Stary 2012-08-27, 20:22   #4620
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość

patik a ta kobita czepia się treści w tym akapicie ujętej, czy nie pasuje jej forma, składnia. Ale już widac światełko w tunelu i bliżej końca
Treść jakoś to poprawiłam, własnie skończyłam. Jak nadal jej będzie nie pasować to ją a potem siebie. Już mnie oczy od koma bolą.
Ja paputków nie mam.

Cytat:
Dziewczyny, ktore jeszcze nosza sie z zamiarem wyslania mi tytulów to poprosze...trzeba ankiete wstawic

Patik kiedy by bylo dobrze wg Ciebie?
hehe ja myślę że tak ok 4850. Dziewczyny które są codziennie czy co drugi dzień zdąża zagłosować i tak.
Naprawę uciążliwe to szukanie postów gdzie się skończyło.

Uff nie ma bakterii, udało mi się zadzwonić do pracowni lab i mi podali przez tel, w net jeszcze nie zdążyli dać wyników.

A ja dopiero obiad na kolację wyczyniam.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości