Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-27, 21:29   #2701
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Anielko dawaj mi tu tego siersciucha

Aniu dobrze ze juz ok!!wycieku juz nie ma?? co to bylo?? mnie kosci tez masakrycznie bola tam na dole

Landi podziwiam-ja bym nie dala rady tyle czekac....

kobiety potraficie czlowieka rozpromienic
az mi syn fikolki zaczal trzaskac wogole to wypychaja Wam sie dzieciaczki tak ze macie np brzuszek w ksztalcie - hmmmm tatr
??

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

justa fotel na maxa rozloz i mozna jechac oczywiscie jesli masz kierowce, czujesz sie na silach i masz checi od str dolu raczej nic Ci nie grozi
Nasz synuś upodobał sobię prawą stronę mojego brzuszka i tam też się wypina
A od 4 dni jakoś musiał się tak ułożyć ze mi uciska na nerw, rwa kulszowa nie daje mi spokoju.
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 21:31   #2702
marti86
Zakorzenienie

Landi wiem wiem ale chodzi mi o to czy robia tak ze chwile (dajmy na to 10-15sek) macie zmieniony brzuszek.ja wczoraj mialam mega dziure w miejscu pepka i dwie gory powyzej.czasami mam problem z odroznieniem wypychania od skurczu

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Pokrzywka to nieciekawie jak Ci rwa dokucza-mam nadzieje ze maluch zmieni pozycje!!

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 21:32   #2703
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Anielko dawaj mi tu tego siersciucha

Aniu dobrze ze juz ok!!wycieku juz nie ma?? co to bylo?? mnie kosci tez masakrycznie bola tam na dole

Landi podziwiam-ja bym nie dala rady tyle czekac....

kobiety potraficie czlowieka rozpromienic
az mi syn fikolki zaczal trzaskac wogole to wypychaja Wam sie dzieciaczki tak ze macie np brzuszek w ksztalcie - hmmmm tatr ??

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

justa fotel na maxa rozloz i mozna jechac oczywiscie jesli masz kierowce, czujesz sie na silach i masz checi od str dolu raczej nic Ci nie grozi
Ja tak mam i mam wrazenie ze calymi pleckami sie pcha.....czasem to naprawde nic milego bo zazwyczaj do tego duszno i twardnieje brzuch, ale widac ze to jakas czesci cialka Małego a jak gdzies np kurne to od razu daje mi znak i pcha dupke zebym mu wiecej miejsca zrobila
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 21:32   #2704
dyltharra
Raczkowanie

Cytat:
wogole to wypychaja Wam sie dzieciaczki tak ze macie np brzuszek w ksztalcie - hmmmm tatr ??[COLOR="Silver"]
Od dwoch nocy cora w ogole nie daje mi spac, potrafi sie tak 'rzucac' w brzuchu - w sobote to az sie wystraszylam, a Ona tylko pozycje sobie zmieniala I tak pol nocy Zazwyczaj brzuchol mam jakos dziwnie powyginany - jak sie poloze na plecach, to dosc smiesznie wyglada
Klade sie, kobitki. Dobrej nocy
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt
dyltharra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 21:33   #2705
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
Landi wiem wiem ale chodzi mi o to czy robia tak ze chwile (dajmy na to 10-15sek) macie zmieniony brzuszek.ja wczoraj mialam mega dziure w miejscu pepka i dwie gory powyzej.czasami mam problem z odroznieniem wypychania od skurczu

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Pokrzywka to nieciekawie jak Ci rwa dokucza-mam nadzieje ze maluch zmieni pozycje!!
no tak też się rozpycha na kilka sekund prostuje nóżkę i wychodzi góraaaa M się śmieje jak leżę na plecach i mój brzuch co chwilę inny kształt ma - a to na chwilę kulka, zaraz potem zmienia się w górę, po kilku sekundach jedna połowa brzucha większa od drugiej, a za jakiś czas wogóle brzuch na bok się przemieszcza - z jednej strony mam wcięcie w talii (malutkie niestety) a z drugiej uwypuklenie
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 21:35   #2706
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

marti cudnie wyglądasza laurka jest piękna dziewczynką i ojjj beda się za nią uganiac
moj maz robi mi dziennie z 20 zdjec co najmniej..ma fioła na tym punkcie boje sie co bedzie jak synuś sie urodzi to chyba bedzie najb obfotografowane dziecko świata...
żoladek mnei boli chyba z nerwow ...i wogole spiaca jestem bo wstalam o 6ej na tą glukoze
ja mialam od razu 75 gram

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
no tak też się rozpycha na kilka sekund prostuje nóżkę i wychodzi góraaaa M się śmieje jak leżę na plecach i mój brzuch co chwilę inny kształt ma - a to na chwilę kulka, zaraz potem zmienia się w górę, po kilku sekundach jedna połowa brzucha większa od drugiej, a za jakiś czas wogóle brzuch na bok się przemieszcza - z jednej strony mam wcięcie w talii (malutkie niestety) a z drugiej uwypuklenie
u mnie sie czasem tak rozpycha ze az to nieprzyjemne, wogole jakos tak tez wysoko ponmad pepkiem sie rozpycha..nie wiem czy tak wysoko juz jest macica w 7ym miesiacu
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 21:36   #2707
landi0909
Zakorzenienie

czarna uważaj na stres i nerwy!!! ja ostatnio przeciez przez stres mialam juz regularne skurcze swoja droga jestem ciekawa co lekarz na to powie...
a dzisiaj mi sie snilo ze lekarz mi cesarke zaproponowal

a macica sięga w 7mym miesiący 3-4cm nad pępek z tego co wiem
Stary 2012-08-27, 21:38   #2708
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Hej Laseczki

Wpadłam tylko na chwilkę.

Mam nadzieję,że u Was wszystko w porządku.Jestem nad morzem jest super

Pozdrawiam cieplutko:lov e:
A gdzie brzuszek, pięknie
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja już po wizycie, glukozę muszę powtórzyć poza tym wszystko ok szyjka trzyma macica w porządku oglądałam serduszko dokładne usg w 32 tygodniu
super
Cytat:
moj tz to jednak jest antytalencie fotograficzne a ja modelingowe on nie umie robic zdjec a ja pozowac-jakos lepiej sie czuje z drugiej str obiektywu
z moimi dzieciami 5,5 letnim i 29tygodniowym-z profila nic nie wyszlo bynajmniej mi sie nic nie podoba:/ wiec wstawiam takie zwyklaki robocze z Lauretta:P

Tynkusia nie wiem jak jest z normami ale jak sie przekracza na czczo to niedobrze:/ ja np na czczo mam zawsze ok a juz po posilkach niekoniecznie:/ a po o bciazeniu jaki masz wynik??
ale laska!!
Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość
Sytuacja chyba opanowana. Najważniejsze, że już nie czuje tego parcia :/ Boże, myślałam że mi krocze pęka. Aż się boję myśleć o porodzie, jakie to musi być masakryczne uczucie ciekawe co za kryzys mnie dopadł. Jeszcze nigdy nie czułam czegoś takiego. Zmęczona ze strachu idę spać. Jutro glukoza

Marti jakaś Ty ładna
dobrze ze sytuacja opanowana

Mój maz jednak doszedł do siebie, jednak to musiało być zwykle przytrucie.
Właśnie wróciliśmy z pierwszych zajęć, no byłam z najmłodszym brzuchem, fajnie było, na razie było przedstawienie sie, miło posłuchać historii osób w podobnej sytuacji życiowej i o ciazy a psychice

Jutro usg

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 21:40   #2709
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dyltharra Pokaż wiadomość
Od dwoch nocy cora w ogole nie daje mi spac, potrafi sie tak 'rzucac' w brzuchu - w sobote to az sie wystraszylam, a Ona tylko pozycje sobie zmieniala I tak pol nocy Zazwyczaj brzuchol mam jakos dziwnie powyginany - jak sie poloze na plecach, to dosc smiesznie wyglada
Klade sie, kobitki. Dobrej nocy
gdzie??????????????? stawiaj jak masz urodziny :partytime:

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
marti cudnie wyglądasza laurka jest piękna dziewczynką i ojjj beda się za nią uganiac
moj maz robi mi dziennie z 20 zdjec co najmniej..ma fioła na tym punkcie boje sie co bedzie jak synuś sie urodzi to chyba bedzie najb obfotografowane dziecko świata...
żoladek mnei boli chyba z nerwow ...i wogole spiaca jestem bo wstalam o 6ej na tą glukoze
ja mialam od razu 75 gram

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

u mnie sie czasem tak rozpycha ze az to nieprzyjemne, wogole jakos tak tez wysoko ponmad pepkiem sie rozpycha..nie wiem czy tak wysoko juz jest macica w 7ym miesiacu
Dziekowac
ponoc w naszym tyg juz jest 7cm nad pepekiem
super masz bedziesz potem ogladala z bananem na buzce

Stary 2012-08-27, 21:42   #2710
justa86
Zadomowienie

Ide spac kobitki! dobrej nocy

Marti mowisz ze moge jechac?? dzieki bo potrzebowalam potwierdzenia
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 21:43   #2711
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
bo mam ochote na sałatke jarzynową albo włąsnie z tuńczykiem
wczoraj jadłam jarzynową a przedwczoraj z tuńczykiem
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 21:43   #2712
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Cytat:

Oby zmienił pozycję, tym bardziej że w piątek jedziemy nad morze na weekend i chciałabym dużo pospacerować a tak to d....
Adam
56 cm
3600 g

Stary 2012-08-27, 21:44   #2713
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
moj tz to jednak jest antytalencie fotograficzne a ja modelingowe on nie umie robic zdjec a ja pozowac-jakos lepiej sie czuje z drugiej str obiektywu
z moimi dzieciami 5,5 letnim i 29tygodniowym-z profila nic nie wyszlo bynajmniej mi sie nic nie podoba:/ wiec wstawiam takie zwyklaki robocze z Lauretta:P

Tynkusia nie wiem jak jest z normami ale jak sie przekracza na czczo to niedobrze:/ ja np na czczo mam zawsze ok a juz po posilkach niekoniecznie:/ a po o bciazeniu jaki masz wynik??

Śliczne dziewczyny
Stary 2012-08-27, 21:47   #2714
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
a ja w piątek mam wyniki technika ale podjadę w poniedziałek bo w piątek zajmuję się siostrzeńcem, a w poniedziałek ma pierwsze w swoim życiu rozpoczęcie roku w przedszkolu!!! no i jak go odprowadzę do tego przedszkola to pojadę do szkoły zobaczyć czy się udało
przeciez bedziesz mogla sprawdzic na stronie OKE czy jakos tak;p wpisujac pesel i swoje haslo
Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Mi brzuch coraz czesciej twardnieje, ale gin dzisiaj mowil ze to noremalne, tam mzoe byc..... ale mam dylemat bo : Zostalo mi 2 miesiace do porodu, rodzicow mam 250km od miejsca zamieszkania i strasznie zazdrosnego i teskniacego tate.... coraz cięzej mi sie jezdzi samochodem, w ogole juz raczej nie prowadze bo sie mecze, no i zastanawiam sie bo za tydzien planujemy wstepnie jechac do rodzicow. Czy wy jeszcze wybieracie sie w takie trasy?? niby wszystko ok, nie chce byc przewrazliwiona, ale nie chce tez potem sobie pluc w brode ze za malo bylam ostrozna :/ szyjka zamknieta, wszystko super wiec teoretycznie nic nie stoi na przeszkodzie ale....
to ja znowu mam skurcz za skurczem zaczynam sie martwic.... (
Stary 2012-08-27, 21:50   #2715
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelina88 Pokaż wiadomość
Chyba wszystkim powysyłałam hasła, ale może jakiś pościk mi umknął, to się upomnijcie

Zaraz wciągać będę naleśniory po mexykańsku i mam kolejną dostawę czasopism na naszą pocztę.

a to mój FB https://www.facebook.com/ewelina.kentop

Bardziej czekam na teleturniej i show niż na tasiemce, ciekawa jestem jak będzie wyglądał polski master chef.
Wysyłam zaproszenie
Stary 2012-08-27, 21:50   #2716
tynkusia
Rozeznanie

Cytat:
Tez Was kocham

Tynkusiu widzisz z tymi normami jest roznie-u nas np po 2h jest do 140- u mnie to i tak nie mialoby znaczenia czy do 150 czy 140 bo ja mialam 181 ale na czczo wiem ze teraz nie moge przekraczac wlasnie tych 90.jak sie ostro najem na wieczor to wtedy przekraczam 80 ale gora to 86 a tak 73-78 za to po posilkach potrafi skakac.jak masz glukometr w domu to pomierz sobie.po godzinie lepiej jak spada a u Ciebie sie podnosi.jednak wynik nieco tylko podwyzszony wiec nie sadze zebys miala wieksze problemy tymbardziej ze po takim obciazeniu jest w miare.
ehh ten cukier.... Jak sobie radzisz ze slodkosciami?
Glukometru niestety nie mam, ale jutro ustalamy termin u lekarza i pewnie dostane to urzadzonko do kontroli
Stary 2012-08-27, 21:50   #2717
landi0909
Zakorzenienie

Dojotka i tak będę musiała jeszcze zajrzeć do szkoły więc podjadę i załatwię wszystko jednocześnie

a z okazji rozpoczęcia przeze mnie i Kubę III trymestru (wczoraj) łapcie tu fotkę apartamentu mojego 28-tygodniowego syna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0084.jpg (36,4 KB, 40 załadowań)

Edytowane przez landi0909
Czas edycji: 2012-08-27 o 21:52
Stary 2012-08-27, 21:51   #2718
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
przeciez bedziesz mogla sprawdzic na stronie OKE czy jakos tak;p wpisujac pesel i swoje haslo

to ja znowu mam skurcz za skurczem zaczynam sie martwic.... (
Weź nospę, a jutro na IP jak dalej będziesz miała
Stary 2012-08-27, 21:51   #2719
marti86
Zakorzenienie

Dojotka a z jaka czestotliwoscia??patrz na zegarek-dopoki sa nieregularne jest ok.wez nospe i magnez jednoczesnie.jesli sa bardzo czesto wez dodatkowo nospe.tez mam takie dni:/

Stary 2012-08-27, 21:56   #2720
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
pozwoliłam sobie wysłać zaproszenia do was na fb jakby co to mój :https://www.facebook.com/ania.grzeszczak.7

Poszło

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Dziewczynki, założyłyście tą grupę na FB??? Jak to znaleźć?
Stary 2012-08-27, 22:00   #2721
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

dojotka

ewcia wiem wiem ja ciag;le czym ssie denerwuje az w koncu naprawde jakichs skurczy dpstane..ciagle ktos i cos mnie wku..rwia
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 22:00   #2722
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Dojotka i tak będę musiała jeszcze zajrzeć do szkoły więc podjadę i załatwię wszystko jednocześnie

a z okazji rozpoczęcia przeze mnie i Kubę III trymestru (wczoraj) łapcie tu fotkę apartamentu mojego 28-tygodniowego syna

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Weź nospę, a jutro na IP jak dalej będziesz miała
kurcze, wzielam nospe... tlyko mnie lapie najpierw gora brzucha a pozniej dol...
Cytat:
Dojotka a z jaka czestotliwoscia??patrz na zegarek-dopoki sa nieregularne jest ok.wez nospe i magnez jednoczesnie.jesli sa bardzo czesto wez dodatkowo nospe.tez mam takie dni:/
chyba nie sa regularne... czasami boli, czasami nie...

powiedzcie mi czy na IP powinnam jechac do swojego rejonowego szpitala czy do szpitala gdzie chodze do lekarza i chce rodzic??
Stary 2012-08-27, 22:03   #2723
landi0909
Zakorzenienie

dojotka według mnie to nie ma znaczenia gdzie pojedziesz, chociaż lepiej żeby to było tak gdzie chcesz rodzić. Najważniejsze żeby to był szpital ginekologiczno - położniczy bo tam się najlepiej znają na ciąży... ja na IP jeździłam od razu tam gdzie będę rodziła - zresztą mam też najbliżej
Stary 2012-08-27, 22:06   #2724
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
dojotka według mnie to nie ma znaczenia gdzie pojedziesz, chociaż lepiej żeby to było tak gdzie chcesz rodzić. Najważniejsze żeby to był szpital ginekologiczno - położniczy bo tam się najlepiej znają na ciąży... ja na IP jeździłam od razu tam gdzie będę rodziła - zresztą mam też najbliżej
czasami mi sie spina sama gora brzucha (kolo pepka) tam czuje najwiecej ruchow) a czasami zaczyna sie od gory a pozniej caly brzuch mam jak kamien...
Stary 2012-08-27, 22:09   #2725
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
czasami mi sie spina sama gora brzucha (kolo pepka) tam czuje najwiecej ruchow) a czasami zaczyna sie od gory a pozniej caly brzuch mam jak kamien...
może to są zwykłe skurcze Braxtona, ale jeśli Cię to niepokoi to masz pełne prawo jechać to sprawdzić zresztą lepiej dmuchać na zimne. A chyba masz je za często

mi się brzuch stawia jak położę się na plecach, ale to zazwyczaj tylko część brzucha i wtedy to jest skurcz bezbolesny i powiem szczerze że nawet fajny ale nieraz jak siedzę albo inaczej leżę albo nawet jak idę złapie mnie skurcz bolesny - od razu pot ze mnie leci, kulę się z bólu i nie mogę się ruszyć
Stary 2012-08-27, 22:12   #2726
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Tynkusia jak patrze na twojego avatarka to jeść mi się chce.

Ja nie wiem jak wy te skurcze czujecie co ? Ja nic nie czuje.
Adam
56 cm
3600 g

Stary 2012-08-27, 22:13   #2727
landi0909
Zakorzenienie

Pokrzywka a miałaś kiedyś skurcz łydki?? tak że nie mogłaś nogi wyprostować to podobnie jest ze skurczami macicy, tylko mniej boli taka jakby blokada czasem skurcze przypominają też bóle miesiączkowe, a czasem jest to tak ostry ból że idzie się pos..rać
Stary 2012-08-27, 22:16   #2728
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
może to są zwykłe skurcze Braxtona, ale jeśli Cię to niepokoi to masz pełne prawo jechać to sprawdzić zresztą lepiej dmuchać na zimne. A chyba masz je za często

mi się brzuch stawia jak położę się na plecach, ale to zazwyczaj tylko część brzucha i wtedy to jest skurcz bezbolesny i powiem szczerze że nawet fajny ale nieraz jak siedzę albo inaczej leżę albo nawet jak idę złapie mnie skurcz bolesny - od razu pot ze mnie leci, kulę się z bólu i nie mogę się ruszyć
moze byc skurcz na pol brzucha?? tylko gorna partie?? chyba ze to dzidzia sie tak rozpycha i nagle mi brzuch twardnieje, a za chwile normu jest...
Stary 2012-08-27, 22:17   #2729
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
moze byc skurcz na pol brzucha?? tylko gorna partie?? chyba ze to dzidzia sie tak rozpycha i nagle mi brzuch twardnieje, a za chwile normu jest...
wiele z nas tak ma i nie zdziw się jak będziesz leżała na plecach i złapie Cię skurcz, i zobaczysz krzywy brzuch

ok kochane moje, ja zmykam bo M zaraz wróci i lecimy spać buziaki

Edytowane przez landi0909
Czas edycji: 2012-08-27 o 22:19
Stary 2012-08-27, 22:20   #2730
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
ehh ten cukier.... Jak sobie radzisz ze slodkosciami?
Glukometru niestety nie mam, ale jutro ustalamy termin u lekarza i pewnie dostane to urzadzonko do kontroli
nie jem wcale jedyne co moge to mleczna kanapka.czasami zjem kawaleczek ciastka i loda ale to maly kawalek i to nie czesciej niz raz w tygodniu.trzeba patrzec po czym skacze.ja nie moge nic czekoladowego np.i nie probuje ze slodyczami nawet juz bo nie chce narazac malego.obejde sie bez tego.za to owocow nie potrafie sobie odmowic i je jem i mierze ten cukier i jest ok.pod warunkie ze jednorazowo duzo nie zjem-a kiedys jadlam makakryczne ilosciteraz rozbijam to na kilka razy ale jemno i nie przestrzega tego co dostalam na kartce bo uwazam ze dopoki cukier ok to nic sie nie dzieje(teoretycznie mozna owoce do 17 a ja wlasnie zjadlaam winogrona-ktorych tez teoretycznie nie powinnas i czekm na pomiar)

Cytat:

super brzusio-i ja tam slonia nie widze

Cytat:

kurcze, wzielam nospe... tlyko mnie lapie najpierw gora brzucha a pozniej dol...

chyba nie sa regularne... czasami boli, czasami nie...

powiedzcie mi czy na IP powinnam jechac do swojego rejonowego szpitala czy do szpitala gdzie chodze do lekarza i chce rodzic??
moze to male sie wypina???? jesli Cie bola te skurcze to powinnas pojechac na IP tam gdzie chcesz rodzic esli nie ma roznicy w odleglosciach-zawsze to juz poznasz personel.ja mam bardzo czesto te skurcze-od 12 tygodni ale one mnie nie bola-sa nieprzyjemne to fakt,czuje mega napiecie i wielki dyskomfort ale nie jest to jakis tam bol

Cytat:

ja na plecach jak leze to tez mi sie spina!!i jak glaszcze brzuch.i nie jest tak ze tylko czesc-bo jak jest skurcz to cala macica sie spina a nie tylko jej czesc i czuje sie trudnosc w oddechu.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości