Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne cz. 29 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-27, 21:58   #721
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
No i chyba wreszcie znalazlam miejsce na plener. Moze w weekend uda sie mi go obejrzezc na zywo Kilka fotek w zalaczeniu...
Jak pięknie

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 21:58   #722
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
mam

tylko nie ma smiacia bo bedzie mi wstyd, ze pokazuje takie niedopracowane projekty

nie wiem czy cos bedzie widac na rzutach, ale moze sie domyslicie niektorych pomieszczen

a wiec oto nasz domek
Bardzo podobny mamy, tylko w kształcie litery L z użytkowym poddaszem na którym będą 3 sypialnie,hol i łazienka
My zaczynamy na wiosne
Stary 2012-08-27, 22:07   #723
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę się Wam wygadać, bo szlag mnie trafi... Na facebooku udostępniam posty na temat zwierząt, adopcji, akcji charytatywnych itd. Wiele osób zarzuca mi, że zaśmiecam facebook i tak dalej - czy Wy też uważacie, że nadmiar postów o tym temacie powoduje zobojętnienie i znieczulicę? Bo ja nie potrafię segregować wydarzeń i udostępniać np. jednego psa, a drugiego nie...
Wiktusiaczki ja niestety też tak uważam, robię się z tego spam, nie wiem czy ktoś to czyta czy w złości omija
Stary 2012-08-27, 22:09   #724
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
wiesz jakie sa te umowy...
bylo zaznaczone ze cena moze ulec zmianie... ale 20 zl to jednak duzo...

ps. piekny domek

wiecie co Wam powiem ze ta kobieta z sali mnie omotala i zaslepila

nie uwierzycie jaki kit nam wcisnela a ja na to poszlam
oczywiscie jutro zadzwonie i jej powiem co o tym mysle.

kiedys na samym poczatku jak zamawialismy sale pytalam czy napoje sa podowane w tych malutkich buteleczkach czy mozna przelac je do dzbankow..
szczerze mowiac nie pamietam co mi odpwoiedziala, ale dzisiaj przypomniala mi moje slowa, po tym jak zapytalam czy napoje sa bez ograniczen.
Wicie co mi powiedziala?
Ze sa i mozemy pic ile chcemy ale czy pamietam jak kiedys sie ja pytalam o te dzbanki.. ja jej na to ze mozliwe ze pytalam bo zawsze wydawalo mi sie to schludniejsze.. A ona mi na to ze moga nam dac te napoje w dzbankach jak doplacimy 5 zl do kazdej osoby...
No to ja sobie mysle no spoko luz, bedzie ladnie. (TO BYLO JESZCZE PRZED TYM JAK DOWIEDZIALAM SIE O PODNIESIONEJ KWOCIE ZA SALE)
czyli wyszlo na to ze mamy doplacic po 25 zl za osobe hicior.
a najlepsze jest to, ze za napoje zaplacimy z wlasnej kieszeni 600 zl (za te dzbanki)
fajnie to sobie wymyslili. jutro jej zadzwonie i powiem ze w sumie wole aby kelnerzy mieli wiecej do beigania i wymieniania butelek co 5 minut na stolach. w sumie walic to. nie moj problem tylko ich aby to dopilnowac. Chyba lepiej byloby im to w dzbabkach dawac ale k.a przeginaja z tym doplacaniem. Strasznie sie wnerwilam....

I chyba dobrze robie majac w ich te dzbanki?
Stary 2012-08-27, 22:10   #725
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:

Lady-bardzo ladny projekt domku, lubie taka prostote i funkcjomalnosc Garderobe widze ! Super! A bedziesz miec spizarnie? Bo widze jakies pomieszczenie pomiedzy kuchnia a garazem. To jest pierwsza i najwazniejsza rzecz jakiej mi w domu brakuje. Kolejny bedzie na pewno z! Natomiast stanowczo mowie nie wannom naroznym. Jakies takie niemodne mi sie wydaja. Nie zastanawialas sie nad wolnostojaca?

No i chyba wreszcie znalazlam miejsce na plener. Moze w weekend uda sie mi go obejrzezc na zywo Kilka fotek w zalaczeniu...
Kochana toz to RAJ, nie wiedzialam, ze takie miejsca sa w rzeczywistosci chce tam byc!!! Teraz mam na tapecie wrzucony podobny widok i teraz chyba zmienie go na ten kocham pola lawendowe

Co do domku to jest spizarnia , to jest wlasnie to pomieszczenie pomiedzy garazem, a kuchnia, bardzo zalezalo mi na tym, zeby byla wlasnie w tym miejscu, bo marzy mi sie, abym nie musiala targac reklamowek z zakupami z garazu przez caly dom do kuchni, tylko, abym mogla wiekszosc zostawic w spizarce.

Co do wanny to projekt jest zrobiony w ten sposob, zeby sprawdzic czy wszystko sie zmiesci - najwieksza wanna, prysznic, wc itd, a projekty wnętrz zrobie pozniej i zapewne bedzie wszystko mocno odbiegac od tego co jest narysowane w tym projekcie.

Garderoba jest choc nie wiem czy nie za mala ale maz nie pozwolil wiekszej ale ona byla warunkiem koniecznym tak jak pralnia z wyjsciem na "strych" - to cos w prawym gornym rogu na poddaszu (bede dzielic strych ze sznurami na pranie z silownia ) oraz kuchnia z wyspa i spizarka, reszta byla nie wazna

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 22:11   #726
nuna2
Zakorzenienie

my niestety mozemy zapomniec o wlasnym domku,,,,
Stary 2012-08-27, 22:12   #727
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Bardzo podobny mamy, tylko w kształcie litery L z użytkowym poddaszem na którym będą 3 sypialnie,hol i łazienka
My zaczynamy na wiosne
poka poka
my chcemy wylac fundamenty w tym roku, dlatego popedzilismy dzisiaj z wnioskiem reszta tez na wiosne i obawiam sie ze do wiosny jeszcze troche sie w tym domu zmieni

Stary 2012-08-27, 22:16   #728
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Ok. 21:00

Wychodzi na to, że jesteśmy cholerne farciary
I chwała naszym butkom za to
Cytat:

Super miejsce
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 22:16   #729
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana toz to RAJ, nie wiedzialam, ze takie miejsca sa w rzeczywistosci chce tam byc!!! Teraz mam na tapecie wrzucony podobny widok i teraz chyba zmienie go na ten kocham pola lawendowe

Co do domku to jest spizarnia , to jest wlasnie to pomieszczenie pomiedzy garazem, a kuchnia, bardzo zalezalo mi na tym, zeby byla wlasnie w tym miejscu, bo marzy mi sie, abym nie musiala targac reklamowek z zakupami z garazu przez caly dom do kuchni, tylko, abym mogla wiekszosc zostawic w spizarce.

Co do wanny to projekt jest zrobiony w ten sposob, zeby sprawdzic czy wszystko sie zmiesci - najwieksza wanna, prysznic, wc itd, a projekty wnętrz zrobie pozniej i zapewne bedzie wszystko mocno odbiegac od tego co jest narysowane w tym projekcie.

Garderoba jest choc nie wiem czy nie za mala ale maz nie pozwolil wiekszej ale ona byla warunkiem koniecznym tak jak pralnia z wyjsciem na "strych" - to cos w prawym gornym rogu na poddaszu (bede dzielic strych ze sznurami na pranie z silownia ) oraz kuchnia z wyspa i spizarka, reszta byla nie wazna
Mi też się marzy spiżarka i koniecznie garderoba Dlatego też podoba mi się Twój projekt, chociaż wolałabym większą sypialnię.

Stary 2012-08-27, 22:18   #730
nuna2
Zakorzenienie

dziewczyny moglybyscie mi podac strony jakies z kokolokami?? bo za tydzien probna... a ni chce wygladac niemodnie...
Stary 2012-08-27, 22:19   #731
Nattiv
Zakorzenienie

Tż oddał autko do naprawy (znaczy się jeździ, ale trzeba go mocno wyregulować) i aż się boję ile to wyniesie. Mechanik powiedział, że same części mogą nawet wynieść prawie tysiak, a gdzie do tego robocizna. Jeszcze przed samym ślubem

Stary 2012-08-27, 22:19   #732
(kicia)
Zakorzenienie

początkowo jak gadałam z TŻ o domku i mówiłam że będziemy mieli dużą garderobę to się nie zgadzał ale sam chce duży garaż więc sory coś za coś on będzie siedział godzinami w garażu a ja w garderobie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 22:21   #733
nuna2
Zakorzenienie

niemdnie w takim sensie, ze miec tego na głowie a nie wiem za bardo co to ten kokolok wdg was... wiem cimna masa ze mnie mozecie sie smiac ale jestem zacofana- przyznaje...

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Tż oddał autko do naprawy (znaczy się jeździ, ale trzeba go mocno wyregulować) i aż się boję ile to wyniesie. Mechanik powiedział, że same części mogą nawet wynieść prawie tysiak, a gdzie do tego robocizna. Jeszcze przed samym ślubem
czeka nas to samo+ stawianie garażu...
Stary 2012-08-27, 22:22   #734
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę się Wam wygadać, bo szlag mnie trafi... Na facebooku udostępniam posty na temat zwierząt, adopcji, akcji charytatywnych itd. Wiele osób zarzuca mi, że zaśmiecam facebook i tak dalej - czy Wy też uważacie, że nadmiar postów o tym temacie powoduje zobojętnienie i znieczulicę? Bo ja nie potrafię segregować wydarzeń i udostępniać np. jednego psa, a drugiego nie...
Wiki ja niestety też traktuje to jako spam i zwykle odsybskrubywuje taką osobę bo jestem zdania że sens ma pomaganie czynne niż udostepnianie tego na facebooku- lepiej robić to na forach na których faktycznie ludzie kasę wpłacają, a nie wkurzaja się że muszą to oglądać.

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
O ktorej miałyście tort?
ok 20

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
na specjalne życzenie lady:
Załącznik 4850633Załącznik 4850634
reszta też będzie, ale później
piękne!
na kasprowym tez mamy takie foto z ostrością na moje Vivki a my rozmazani

Cytat:
mam

tylko nie ma smiacia bo bedzie mi wstyd, ze pokazuje takie niedopracowane projekty

nie wiem czy cos bedzie widac na rzutach, ale moze sie domyslicie niektorych pomieszczen

a wiec oto nasz domek
Świetny domek podobają mi się takie !

Wreszcie się witam
Miałam konto wizażowe na poczcie Małża i jak zmieniłam maila to się okazało, że nie pamiętam hasła i musiałam czekać 24 h na nowego maila

Kawuś widziałam filmik, ale z Ciebie za☠☠☠ista babka
Coś jeszcze chciałam napisac i nie pamiętam

Aha!
Mamy plener- 680 zdjęć wszystkie tak piękne że ledwo wybraliśmy te 50
Ale już mamy wszystko powybierane, wysłane.
Wybraliśmy album Barańskiego i wyszedł Nam blisko 400 zł ale Nasza foto poleca, więc się zdecydowaliśmy.
Mamy nowe foto z pleneru, wrzuciłam na fb i wrzucę zaraz na gmaila To jedno z tych śmiesznych :P
Stary 2012-08-27, 22:23   #735
nuna2
Zakorzenienie

znacie jakas dobrą firmę z meblami?? w sensie czy np black red white są dobre?? szukamy porządnych mebli z TZ.... ale skoro za lozko ccemy dac kolo 2000 albo za szafe to już chcemy na lata a nie wypieprzac potem za 2
Stary 2012-08-27, 22:25   #736
nena1984
Zakorzenienie

mąż mnie opuścił na wieczór. upiłyśmy się z koleżanką winem, a teraz siedzę i selekcjonuję fotki przeróżne.

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Aaaaaaaale piękne foty czekam na więcej I film też chcę zobaczyć, aż w szoku jestem, że dopiero 1/3 obejrzeliście, my byśmy od razu usiedli i obejrzeli całość 3 razy
na razie doszliśmy do początku wesela. do kilku najważniejszych elementow przewinęliśmy, bo koniecznie chciałam zobaczyć jak wyszly:
- sztuczne ognie - kamerzysta zrobił je w ten sposób, że najpierw zmontował normalnie, jak wystrzeliwują, nasze reakcje, reakcje gości, a potem w zwolnionym tempie odwrotnie, jakby chowały się do ziemi. może głupio to brzmi, ale wyszło fajnie
- piosenka spiewana przez naszą koleżankę
- taniec nowej młodej pary - plakałam ze śmiechu

Cytat:
hehe, spodziewalabym sie raczej "ja bym to zrobil lepiej" ale milo, ze sie podoba , czesc dzienna na patrerze jest rzeczywiscie otwarta przestrzenia, kuchnia odrobine odsunieta od reszty, a co do drewna na elewacjach to wizualnie jestem jak najbardziej na tak, funkcjonalnie niestety na nie dlatego jesli bedzie to - okladzina drewnopodobna, bo niestety drewno sie nie sprawdza - nawet najlepsze. Oto jeden z projektow, ktore robilam http://www.youtube.com/watch?v=mVPwXUjAFLA (juz pomijajac afere z deweloperem) to elewacja obecnie wyglada koszmarnie :/ a material byl najlepszy
rodzice męża też wykończyli część elewacji drewnem. teść też jest arch. i mówi, że jeśli co 5 lat będzie konserwowane, to nie ma bata żeby coś się z tym stało. Ich domek (a raczej gigantyczne domiszcze) wygląda tak (to zdjęcia z kwietnia):
Załącznik 4851050Załącznik 4851051

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2012-08-27 o 22:52
nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 22:28   #737
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Wybraliśmy album Barańskiego i wyszedł Nam blisko 400 zł ale Nasza foto poleca, więc się zdecydowaliśmy.
Mamy nowe foto z pleneru, wrzuciłam na fb i wrzucę zaraz na gmaila To jedno z tych śmiesznych :P

nasi fotografowie też je polecają mieliśmy mieć też od niego ale koniec końców mamy ze skóry naturalnej ale z włoch bo u Barańskiego nie było takiej koncepcji kolorystycznej jak ja chciałam

nasz kosztował 350 zł ale to już w cenie co płaciliśmy fotografom

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-08-27 o 22:29
Stary 2012-08-27, 22:29   #738
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
znacie jakas dobrą firmę z meblami?? w sensie czy np black red white są dobre?? szukamy porządnych mebli z TZ.... ale skoro za lozko ccemy dac kolo 2000 albo za szafe to już chcemy na lata a nie wypieprzac potem za 2
brw ma fajne meble, ale z tej droższej linii, nie pamiętam nazwy. Z sieciowych, to może Kler jeszcze? Najlepiej jednak znaleźć stolarza, który z prawdziwego drewna zrobi wam dokładnie to co chcecie. sami dobierzecie rodzaj, kolory, uchwyty itp.

Stary 2012-08-27, 22:29   #739
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Mi też się marzy spiżarka i koniecznie garderoba Dlatego też podoba mi się Twój projekt, chociaż wolałabym większą sypialnię.
sypialnia ma 4,3 x 3,5, jak na lozko, polke z ksiazkami i tv to dla nas wystaczy moi rodzice maja duza i jednoglosnie stwierdzili, ze to dla nich strata powierzchni, za to 2 pokoje dla dzieci mamy duuuze ale chcialam, zeby byla mozliwosc wydzielenia garderob kiedys w przyszlosci w tych pomieszczeniach

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
początkowo jak gadałam z TŻ o domku i mówiłam że będziemy mieli dużą garderobę to się nie zgadzał ale sam chce duży garaż więc sory coś za coś on będzie siedział godzinami w garażu a ja w garderobie
a myslisz ze czemu mamy taki duzy garaz? to efekt negocjacji garderobowych a kuchnie z wyspa mam za silownie na poddaszu

Stary 2012-08-27, 22:33   #740
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Otoczenie tam nie jest super, ale mostek jest w dzielnicy Mysłowic.

Blacky nie opłaca sie przed sesją czyścić sukni.

Kiedy ta nena się pochwali fotami
to musimy poszukać

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
czołgiemmmmmmmmm

nie nadrobie mije Bobry

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOBOTNICH PMek

a i wrzucam moj pierwszy teledysk slubny
http://www.youtube.com/watch?v=KeTNjzkSeMI&feature=plcp
pomijajc moje glupie miny i ogolnie brak fotogenicznosci przed kamera to jest cool (to pierwszy slub krecony przez nasza kamerzystke wiec jestem pod wrazeniem)
pięknie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Czarna Kawa rewelacyjny teledysk, bardzo klimatyczny A Ty jesteś śliczna

T. zabrał mnie wczoraj do kina w ramach odstresowania Film jednak odstresowaniu nie sprzyjał - byliśmy na Abrahamie Lincolnie łowcy wampirów. Opinie w necie na temat filmu są niezachęcające ale mnie film się podobał

I była to nasza ostatnia randka przed ślubem Następne wspólne samotne wyjście to już będzie, jak to powiedział mój T. "romantyczna kolacja z żoną"
no i super że zaczyna się między wami układać

Cytat:

wstałam dziś rano z głową pełną planów na najbliższy tydzień (a jest ich nie mało) i oczywiście wszystkie one legły w gruzach, kiedy tylko na 5 minut odpaliłam kompa..."a wejdę sobie na wizaż". Mąż poszedł do pracowni, więc cały bajzel na mojej głowie. Dobrze, że jeszcze caaaalutki tydzień urlopu przede mną, bo bym psychicznie się przekręciła. Generalnie po powrocie do Polski oboje z mężem złpaliśmy trochę doła, bo bardzo łatwo przyzwyczaić się do pokojówki, przygotowanych dla nas posiłków i cudownej plaży za oknem. A tu rzeczywistość: brudy same się nie upiorą, a obiad sam nie ugotuje.

Krótka relacja z wakacji:
zaczęło się nie najlepiej - od nadbagażu na lotnisku i mojej pstrykanki, która padła już pierwszego dnia (błąd karty - oby to nie było uszkodzenie wejścia). Na szczęście mieliśmy jeszcze drugi aparat, z tym że jest on dużo droższy i początkowo szkoda nam go było zabierać na plażę. W końcu nie było wyjścia. Nasza miejscowość, to istna Ibiza. Przyjechaliśmy w piątek wieczorem i około 22.00 wyszliśmy na miasto. Przyznam że początkowo zgiełk i wszechobecne imprezy mnie przeraziły, bo przecież mieliśmy odpoczywać! Ale potem przerzuciliśmy się na tryb imprezowania i odsypiania na plaży. Sam hotel, jak to hotel w kurortach, nic szczególnie nadzwyczajnego. Plaża zatłoczona przez wszechobecnych Angoli. Ale wystarczyło przejść kawałeczek w jedną bądź drugą stronę, a zaczynał się inny świat. Cudownie przejrzysta woda o turkusowej barwie, bardzo ciepła i tak zasolona, że wystarczyło położyć się na plecach i nie zapomnieć o oddychaniu, a nie było mowy o jakimkolwiek utonięciu. Co niestety stanowiło problem dla mojego męża, który nurkował z maską.
Zwiedziliśmy całą wyspę wzdłuż i wszerz. Pożyczyliśmy samochód na caly tydzień i codzień kąpaliśmy się na innej plaży. Bogactwo kolorów wody, zróżnicowanie terenu - od piaszczystej plaży, po żwirową, kamienistą, skalistą, wysokie klify, urwiska, góry porośnięte iglastymi drzewami i masa masa zieleni - były niesamowite i niespotykane jak na tę część świata.
Tam gdzie nie mogliśmy dotrzeć samochodem, dojechaliśmy quadem z napędem 4x4 i po prostu jestem teraz ekspertem od Zante.
Ludzi w kurortach ocywiście bardzo duzo, w odleglejszych zakątkach można natomiast było poczuć się jak na bezludnej wyspie.
A całkiem anonimowo było, kiedy wypożyczyliśmy motorówkę i opłynęliśmy cały skalisty półwysep znajdując ukryte plaże, na które można dostać się tylko od strony morza. Byliśmy na nich zupełnie sami i oj działo się działo....mam tylko nadzieję, że @ pojawi się w terminie
Tymczasem wklejam kilka fotek widoczków, które jeszcze kilka dni temu, były dla mnie tak bardzo rzeczywiste:

póki co wklejam takie, na resztę pewnie przyjdzie poczekać do jesieni nie mam czasu zrobić selekcji nawet. a zdjęc zrobiliśmy po prostu ZA DUŻO. po zgraniu na kompa wyszło pond 10 GB

wow co za pamięć!! rzeczywiście, strasznie mi się ona podoba (piosenka i cheryl )
piękne fotki, aż sama chce wyjechać

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ja tylko o takim pomarzę, bo przez co najmniej 3 dni musze być na samych papkach, kleikach, kisielach i jogurtach...

Przed godzina wróciłam ze szpitala, musiałam chirurgicznie usuwać ząb mądrości, bez komplikacji się nie obyło, póki znieczulenie i prochy działają jakoś siedzę, ale boję się nastepnych godzin...
Sprzątać po wczorajszym zalaniu nie mogę, zakaz jakichkolwiek cięższych prac poza podnoszeniem kubka z zimnym napojem i spuszczaniem wody w kiblu, o jedzeniu mogę pomarzyć, chociaż za chwilę spróbuję zjeść zimny kisiel, buzia mi puchnie z prędkością światła, ból się nasila, a następną silną tabletkę mogę wziąć dopiero wieczorem, ale chociaż dostałam naklejkę "dzielny pacjent". Idealnie mi się wczoraj tydzień skończył, a dziś zaczął
to się bidulo nacierpisz
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 22:33   #741
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
sypialnia ma 4,3 x 3,5, jak na lozko, polke z ksiazkami i tv to dla nas wystaczy moi rodzice maja duza i jednoglosnie stwierdzili, ze to dla nich strata powierzchni, za to 2 pokoje dla dzieci mamy duuuze ale chcialam, zeby byla mozliwosc wydzielenia garderob kiedys w przyszlosci w tych pomieszczeniach

a myslisz ze czemu mamy taki duzy garaz? to efekt negocjacji garderobowych a kuchnie z wyspa mam za silownie na poddaszu
Ja jeszcze muszę zmieścić w sypialni swoją giga toaletkę Teraz mam niedużą i nic mi się w niej nie mieści, więc w przyszłości trzeba ją wymienić.

Stary 2012-08-27, 22:34   #742
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość

my mam z brw łóżko i jedne meble łóżko mamy krótko więc no na razie się trzyma
meble też choć jedną listewkę rozwaliłam ale to raczej moja wina
szafe w przed pokoju mamy z komandora i te szafy są mega rodzice też mają i to od kilkunastu lat i są w świetnym stanie

Stary 2012-08-27, 22:35   #743
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
siłownie za garderoby w nowych domach negocjujemy, codzienne życie małżeńskie celebrujemy

Nena: super dom Teściów

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 22:35   #744
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

bo małżeństwo to ciągla walka o swoje

Stary 2012-08-27, 22:36   #745
karolinka85
Rozeznanie

Witam się z Wami już jako szczęśliwa żonka
Relacja i jakieś fotki w najbliższym czasie..
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 22:37   #746
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
siłownie za garderoby w nowych domach negocjujemy, codzienne życie małżeńskie celebrujemy
Dobre na tytuł, ale jak już wszystkie wyjdą za mąż

Stary 2012-08-27, 22:39   #747
nuna2
Zakorzenienie

wiecie nie chcemy jakiegos badziewia...
a co z tymi kokolokami??
Stary 2012-08-27, 22:44   #748
zakrecona82
Raczkowanie

Cześć dziewczynki!!!!!
ja Was baaaaarrddzzzoo przepraszam,że mnie nie było tyyylllee czasu,ale jak znajdę dłuższą chwilę to wszystko opisze
w skrócie to ..... jestem już mężatką

25.03.2011
25.08.2012
zakrecona82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 22:46   #749
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Świetny domek podobają mi się takie !

Aha!
Mamy plener- 680 zdjęć wszystkie tak piękne że ledwo wybraliśmy te 50
Ale już mamy wszystko powybierane, wysłane.

widzialam foto ekstra jest!! ale przyznam, ze chetnie zobaczylabym wiecej

Cytat:
rodzice męża też wykończyli część elewacji drewnem. teść też jest arch. i mówi, że jeśli co 5 lat będzie konserwowane, to nie ma bata żeby coś się z tym stało. Ich domek (a raczej gigantyczne domiszcze) wygląda tak (to zdjęcia z kwietnia):
Załącznik 4851050Załącznik 4851051
klimatyczny

drewno rzeczywiscie, daje rade wiele, wiele lat - czego dowodem sa przeciez domy drewniane, ale drewno musi byc pielegnowane, zeby dobrze wygladalo, no i dodatkowo cale zycie zyje swoim wlasnym zyciem - rusza sie, peka, wygina. Niektorzy producenci twiedza, ze pokrywaja drewno takimi materialami, ze pozniej nie trzeba tego pielegnowac, tak bylo na Wierzbowej wlasnie, niestety teraz sie nawet nie chce patrzec na ten budynek. No i tak jak piszesz - mozna konserwowac co 5 lat... tylko przy konserwacji elewacji te 5 lat mija tak szybko, ze masz wrazenie, ze ciagle to musisz robic, dodatkowo schodzi na to nie mala ilosc impregnatow. Mam duze obawy, ze moze nas to meczyc. A z plytami nie trzeba robic NIC dodatkowo sa ekologiczne dopiero z bliskiej odleglosci widac ze to nie drewno, choc nie wszedzie pasuja, do takiego domku jak pokazalas to plyty nie za bardzo by podeszly...

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

Nena: super dom Teściów

Stary 2012-08-27, 22:52   #750
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zakrecona82 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!!!!!
ja Was baaaaarrddzzzoo przepraszam,że mnie nie było tyyylllee czasu,ale jak znajdę dłuższą chwilę to wszystko opisze
w skrócie to ..... jestem już mężatką
gratulujemy

a ja wam powiem, że jutro ścinam swoje włosiska i oto koniec blondu na końcówkach, ktore po pobycie na Zante są tak jasne jak u Dody

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

lady - już widzę jak teść góral z krwi i kości zgodziłby się na jakąś imitację jego synuś ma to samo, jeśli drewno - to tylko lite, sklejka to masakra. dla mnie to trochę przerost formy nad treścią, skoro nowe technologie pozwalają na takie rozwiązania, ale co ja tam wiem..

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości