Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-27, 23:08   #931
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI

Cytat:
Napisane przez tajemnatajemnica Pokaż wiadomość
Hah, też zaszalałam i Orlicowy makijaż, co najlepsze, ja nie umiem takich rzeczy robić Zdjęć zrobiłam tyyyyle, bo ciągle albo coś źle kadrowałam, albo wyglądałam jak... hmm, źle
Oho, mam czekać na zgłoszenie?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 23:19   #932
tajemnatajemnica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
a co Ty przeczytałaś bo ja pisałam, że mam już 9-ty dzień[COLOR=Silver][COLOR=Black]. może przeczytałaś 9 tydzień
Głupia ja! wiedziałam, że coś tu nie gra !

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36166543]Oho, mam czekać na zgłoszenie? [/QUOTE]
Czekać tylko jeszcze nie wiem kiedy wyślę, bo muszę przejrzeć wszystkie zdjęcia i coś sensownego wybrać
tajemnatajemnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 23:27   #933
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
wiedziałam
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 23:27   #934
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Dziewczyny, oblałam egzamin. I to właściwie nie moja wina. Na 30+ osób zdały TRZY. Regulamin sobie, oni sobie... No cóż, na poprawkę nie idę, bo mnie nie stać
przykro mi
a będziesz jeszcze probować?

ja jutro mam poprawkę z anatomii o 14, proszę trzymać kciuki

dobranoc

edit: Orlico chciałam coś dla Ciebie namalowac, ale jak zobaczyłam co stworzyła Ferrou, do tego takie piękne ujęcia, to zwątpiłam

no to zmykam
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2012-08-27 o 23:29
Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 23:35   #935
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
edit: Orlico chciałam coś dla Ciebie namalowac, ale jak zobaczyłam co stworzyła Ferrou, do tego takie piękne ujęcia, to zwątpiłam
ujęcia piękne, ale te brwi jakoś mi się nie widzą
Stary 2012-08-27, 23:39   #936
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Dziewczyny wspomagacie się jakimś oświetleniem?wiadomo,zimn a idzie a nie każdy ma możliwość robienia zdjęć przy dobrym świetle. Czytałam o żarówkachdających białe,naturalne światło. Slyszalyscie coś?
boję się że jak pójdę do sklepu to mnie wyśmieja i czy nadawałaby się do normalnej lampki hmm
Stary 2012-08-27, 23:42   #937
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Ja tam bym skrobnęła notkę ku przestrodze dla innych
Mi pasują dwufazy Bielendy. Miałam już chyba wszystkie rodzaje i na żaden nie mogę narzekać. Choć niektórzy marudzą na tłustość - mi to nie przeszkadza
mnie bielenda uczula...
Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
Dziewczyny wspomagacie się jakimś oświetleniem?wiadomo,zimn a idzie a nie każdy ma możliwość robienia zdjęć przy dobrym świetle. Czytałam o żarówkachdających białe,naturalne światło. Slyszalyscie coś?
boję się że jak pójdę do sklepu to mnie wyśmieja i czy nadawałaby się do normalnej lampki hmm
namiot bezcieniowy i lampy 5500k - kto Cię ma wyśmiać...? a no i możesz na allegro taki zestaw bezcieniowy kupić. już ze wszystkim, namiot + dwie lampy + żarówki

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 23:47   #938
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:

Czekać tylko jeszcze nie wiem kiedy wyślę, bo muszę przejrzeć wszystkie zdjęcia i coś sensownego wybrać
Super, będę czuwać

Malinko, ostatni wygrałaś, więc nie ma co w siebie wątpić Koniecznie weź udział!
Albo na paznokciach coś zmaluj

Moniak, mnie te brwi najbardziej ujęły, bo właśnie one najbardziej kojarzą się z orłem
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 23:52   #939
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36167259]
Moniak, mnie te brwi najbardziej ujęły, bo właśnie one najbardziej kojarzą się z orłem [/QUOTE]
wydaje mi się, że powinna je albo wyciągnąć bardziej do góry w kształ skrzydeł, albo całkiem zostawić
Stary 2012-08-28, 00:45   #940
tajemnatajemnica
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam lampę błyskową zewnętrzną i mi zdecydowanie wystarcza

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36167259]Super, będę czuwać

Malinko, ostatni wygrałaś, więc nie ma co w siebie wątpić Koniecznie weź udział!
Albo na paznokciach coś zmaluj

Moniak, mnie te brwi najbardziej ujęły, bo właśnie one najbardziej kojarzą się z orłem [/QUOTE]

Ja też zaszalałam z brwiami, ale ciii...

Edytowane przez tajemnatajemnica
Czas edycji: 2012-08-28 o 00:56
tajemnatajemnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 07:15   #941
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

Pozbyłam się ostatnio bardzo brzydkiej perełki z serii essence nudes, na szczęście przyjaciółce się spodobała. Najgorsze są takie jasne.
Perłowe różyki
Cytat:
Dziewczyny wspomagacie się jakimś oświetleniem?wiadomo,zimna idzie a nie każdy ma możliwość robienia zdjęć przy dobrym świetle. Czytałam o żarówkachdających białe,naturalne światło. Slyszalyscie coś?
Wypluj to! Żądam lata przez cały rok!

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 07:49   #942
anehu
Raczkowanie

cześć dziewczyny
siedzę w pracy i właśnie zabieram się za pisanie notki lakierowej - pierwsza taka na moim blogu oczywiście nie ostatnia bo lakierów mi przybywa w zastraszającym tempie
także zapraszam wkrótce na bloga

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość

Kupiłam dwufazówkę Nivea. Nie będę jej poświęcać chyba osobnej notki na blogu, tylko tu napiszę - dżisas, co za syf. Pierwszy płyn dwufazowy, po którym szczypią mnie powieki sekundę po przyłożeniu do oka, skóra przy oku robi się żywo czerwona i wygląda na poparzoną. Dwa razy go użyłam i chyba poleci do śmieci.
a u mnie ta dwufazówka się sprawdza - całkiem dobrze mi się z nią współpracuje

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
o, rzeczywiście paese podniosło z 22 na 29. To niech się pocałują, bardzo brzydkie zagranie w trakcie promocji.
oj szkoda bardzo, że tak nie ładnie zrobili
czekałam na wypłatę, żeby sobie zamówić, ale za 29 zł to ja jednak podziękuję
anehu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 08:03   #943
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Zoila,tfu,zima,nie zimna idzie

dziewczyny dostałam propozycje od Firmo i chętnie bym skorzystała,ale sęk w tym że ja do tej pory nie nosiłam okularów bo mam duży nos,wyglądam w nich jak gonzo i nie mogłam znaleźć modelu dla siebie. Ma któraś podobny problem?
Mam dość w sumie mrużenia oczu w wakacje i zmarszczek,podczas jazdy samochodem podobnie
Stary 2012-08-28, 08:21   #944
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
przykro mi

Wątpię, że w tej "szkole", właśnie doczytuję o podejściu, zastanawiam się nad innym kursem, no i... druga sprawa, ponoć na tych certyfikatach nie masz stopni, czyli i tak znowu trzeba robić kurs na lvl wyżej Poczekam, może jeszcze spróbuję z poprawką, ale wątpię
Jestem zła...

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 08:47   #945
ciriness
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
mnie bielenda uczula...

namiot bezcieniowy i lampy 5500k - kto Cię ma wyśmiać...? a no i możesz na allegro taki zestaw bezcieniowy kupić. już ze wszystkim, namiot + dwie lampy + żarówki

Popieram Kasie, mi tam pogoda nie straszna jeśli chodzi o produkty
ciriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 09:27   #946
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Ja mam softboxa z lampą i namiot bezcieniowy z dwoma lampami, którego nie używam w ogóle. Generalnie w ubiegłym roku fotki w 90% robiłam jak już ciemno było, bo w tygodniu siedziałam w pracy, a w weekendy w szkole i nie było kiedy. A odkąd mam softa to też w ciągu dnia robię z nim, bo nie muszę się tak męczyć z łapaniem światła u mnie na poddaszu.

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Wzięłam, i czekam jak na jajko niespodziankę
o matko, ja zamówiłam rok temu i ogólnie jestem zrażona do tej firmy. Supralash to jakaś pomyłka, nie miałam tuszu, który bardziej sklejałby rzęsy, lakier do paznokcie ścierał się i odpryskiwał po paru godzinach, błyszczyk pachniał i smakował 'bazarem', cienie z zerowym pigmentem, a jedyna fajna rzecz to był podkład - szkoda tylko, że za ciemny dla mnie

Cytat:
A do mnie nie napisała... a buuu

Dziewczyny, oblałam egzamin. I to właściwie nie moja wina. Na 30+ osób zdały TRZY. Regulamin sobie, oni sobie... No cóż, na poprawkę nie idę, bo mnie nie stać
Do mnie też nie za to dostałam maila od firmoo

Oni na tym egzamie specjalnie tak oblewali, żeby więcej kasy od ludzi wyciągnąć czy faktycznie był tak słaby poziom?

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Zoila,tfu,zima,nie zimna idzie

dziewczyny dostałam propozycje od Firmo i chętnie bym skorzystała,ale sęk w tym że ja do tej pory nie nosiłam okularów bo mam duży nos,wyglądam w nich jak gonzo i nie mogłam znaleźć modelu dla siebie. Ma któraś podobny problem?
Mam dość w sumie mrużenia oczu w wakacje i zmarszczek,podczas jazdy samochodem podobnie
Oni na stronie chyba mają taki device, że wgrywasz sobie zdjęcie i dopasowujesz model do siebie - może z czymś takim uda Ci się dobrać coś fajnego? Ja mam zamiar też skorzystać, bo w tym roku też jeździłam bez okularów, bo wszystkie mi się porozwalały, a w tym szale przygotowań ślubnych zawsze było milion ważniejszych wydatków niż porządne okulary dla mnie
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 09:33   #947
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Widzę, że Firmoo ogarnia blogosferę do mnie też napisali i aż podskoczyłam z radości W sobotę zepsuły mi się moje okulary i do tej pory nie mam ich naprawionych. Wczoraj czekałam na optyka 2 godz i się nie pojawił przed salonem się wściekłam i pojechałam do domu
Stary 2012-08-28, 09:38   #948
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Do mnie też nie za to dostałam maila od firmoo

Oni na tym egzamie specjalnie tak oblewali, żeby więcej kasy od ludzi wyciągnąć czy faktycznie był tak słaby poziom?
Do mnie nikt nie pisze

Hmmm... wiesz, fakt wyłożyłam się na głupich pytaniach, ale ogólnie poziom słaby. Regulamin mają 31 pyt, 2 błędne odpowiedzi i zdajesz. Na teście 33 pytania i musiałaś mieć 31 odpowiedzi poprawnych Rzeczy niby pozaszkoleniowe, a na teście były bo "no przecież coś Wam tam wspominałem" i "robicie sobie wstyd, uważaliśmy Was za ludzi inteligentnych". Głupia ja, nie zeskanowałam sobie opinii o mnie z klubu z Katowic :/ Ogólnie żałuję, że się skusiłam na ten kurs w tej szkole (bo taniej) - drinki robiłam 3 razy opinie o szkole nieciekawe. W Klubie szło, w domu nauka, a na teście się tak wyłożyć? Miałam 4 błędne odpowiedzi, więc nie jest tak źle Ale wiecie, 1 dzień praktyki, zajęcia tylko 4h (a miało być 6h), błędne przekazywanie informacji (jeden instruktor mówi coś innego, drugi coś innego i nadają na siebie nawzajem).
Teoria teorią, bo kilka fajnych i ciekawych rzeczy się dowiedziałam.. przez dwa dni, potem tak fajnie nie było. Ciągle obrażanie innych, często "moja racja jest najmojsza".

Edytowane przez kaarooo
Czas edycji: 2012-08-28 o 09:40
kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 09:45   #949
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36153647]
Jako kierowca czy pasażer?
[/QUOTE]
Kierowca
Udało mi się. zajechałam pod garaż i właśnie zaczęło padać...
Cytat:
Napisane przez Llorandare Pokaż wiadomość
U mnie recenzja Misshy Signature Real.
Szczerze mowiac, nie moge sie doczekac, az wykoncze te miniaturki...
O, bardzo lubię tę Miśkę Moim zdaniem o wiele lepsza niż PC.
Cytat:
Napisane przez anehu Pokaż wiadomość
czy byłybyście zainteresowane postem na blog o mojej biżuterii - a przyznam, że mam jej trochę - no co ja poradzę że lubię świecidełka
Jak najbardziej Uwielbiam fajne świecidełka
Cytat:
Napisane przez Llorandare Pokaż wiadomość
Ameryka jest spoko, chodzilo mi raczej o Alabame. Usiluje wlasnie wymyslic, gdzie sie przeprowadzic, zeby bylo fajniej i niestety osiolkowi w zloby dano. Kraj za duzy, cholera :P Do tego oczywiscie ograniczenia finansowe - na San Francisco sie nie porwe, bo tam pudelko zapalek kosztuje tyle, co wynajem naszego mieszkania tutaj.

Jasne, ze tak. Mi chodzilo bardziej o to, ze wszedzie dobrze...
Jak mialam 19 lat, wyprowadzilam sie do UK. To bylo przed wejsciem do UE, wiec byly hocki klocki na granicy, a z praca bylo znacznie trudniej niz teraz (legalna oczywiscie). Zderzylam sie wtedy bardzo mocno z rzeczywistoscia, bo wydawalo mi sie, ze jak tylko z Polski wyjade, zastane El Dorado Tak sie oczywiscie nie stalo. Nauczylam sie natomiast jezyka i paru innych fajnych rzeczy
A czego szukasz i czego oczekujesz od nowego miejsca?
Co Ci nie pasuje w Alabamie?

Jesli to nie tajemnica, możesz powiedzieć, jak to się stało, że trafiłaś do USA?
Cytat:
no i mam się spotkać z Anwen
O, zazdroszczę
Cytat:

Skoro nie było regulaminowo, może skargę gdzieś złożyć?
Cytat:
No to

Dzień dobry

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:30   #950
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
Zrobiłam sobie owsiankę z rodzynkami muszę poprwić swoje odżywianie bo źle się ostatnio czuję i myślę że to wina śmieciowego jedzenia
Stary 2012-08-28, 10:34   #951
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Zrobiłam sobie owsiankę z rodzynkami muszę poprwić swoje odżywianie bo źle się ostatnio czuję i myślę że to wina śmieciowego jedzenia
Mi zawsze entuzjazmu do poprawienia żywienia wystarcza do obiadu śniadanie i tak do 14 trzymam się ok, a potem zapominam o moich założeniach
Stary 2012-08-28, 10:42   #952
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
ech :x

ja noszę soczewki, w teorii to powinnam zdejmować soczewki i zmywać makijaz, w praktyce to bywa na odwrót, dlatego nie lubię tłustych preperatów (w tym OCM, nawet jak nie trę oczu to mam potem zamglone spojrzenie)

a zapytałaś czemu podnieśli?
Ja też noszę soczewki, a raczej tylko jedną bo na lewe oko I się do tego raczej nie stosuję Makijaż zmywam wieczorem, a ściągam szkło dopiero tuż przed snem, bo inaczej niewiele widzę

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
ja tez tak zawsze mam i nie wiem, czy to zasługa samego lakieru essie, czy utwardzacza essence jako podkładu
A podzielisz się sekretem, cóż to za utwardzacz Essence?

Cytat:

przykro mi

Cytat:
przykro mi

dobranoc

no to zmykam

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ale za mną owsianka chodzi na przykład z jabłkiem i cynamonem lub jakimiś innymi owockami, mniaaaaaam Ale już od dawna jem codziennie na śniadanie sałatkę z pomidorów - mamy z działki lekki nadmiar i trzeba to zjeść A ja nie narzekam bo są rewelacyjne, zupełnie bez porównania jeśli chodzi o sklepowe Wiem, że zimą będę za tym smakiem tęsknić, więc staram się jak najwięcej teraz skorzystać

Nie wyspałam się Długo nie mogłam zasnąć, potem miałam koszmary i się budziłam często, a o 8 pobudka jestem jak zombie...
A TŻ dalej milczy

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Kierowca
Udało mi się. zajechałam pod garaż i właśnie zaczęło padać...

O, bardzo lubię tę Miśkę Moim zdaniem o wiele lepsza niż PC.

Jak najbardziej Uwielbiam fajne świecidełka

A czego szukasz i czego oczekujesz od nowego miejsca?
Co Ci nie pasuje w Alabamie?

Jesli to nie tajemnica, możesz powiedzieć, jak to się stało, że trafiłaś do USA?

O, zazdroszczę

Skoro nie było regulaminowo, może skargę gdzieś złożyć?

No to

Dzień dobry
Skoro jako kierowca to mam do Ciebie małe pytanko Wybacz, że takie może trochę prywatne, możesz odpisać na PW Ile masz wzrostu i jakim motorem jeździsz? Sama się przymierzam do prawka kat. A i zastanawiam się nad jakimś niewysokim, lekkim dla siebie Myślę nad niewielkim chopperkiem typu Yamaha Virago, a szosowo-turystycznym, ale skłaniam się bardziej ku drugiemu, bardziej uniwersalny mi się wydaje Staram się zbierać powoli opinie o różnych modelach żeby kiedyś mieć z czego wybierać
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:51   #953
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

[QUOTE=Czarna Orchidea;36168844]
dziewczyny dostałam propozycje od Firmo i chętnie bym skorzystała,ale sęk w tym że ja do tej pory nie nosiłam okularów bo mam duży%2
Stary 2012-08-28, 10:57   #954
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

Też dostałam propozyjce od fimoo Wybrałam sobie takie jakie mi się podobają, zobaczę na żywo czy będą pasować
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 11:13   #955
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36171287]
Skoro jako kierowca to mam do Ciebie małe pytanko Wybacz, że takie może trochę prywatne, możesz odpisać na PW Ile masz wzrostu i jakim motorem jeździsz? Sama się przymierzam do prawka kat. A i zastanawiam się nad jakimś niewysokim, lekkim dla siebie Myślę nad niewielkim chopperkiem typu Yamaha Virago, a szosowo-turystycznym, ale skłaniam się bardziej ku drugiemu, bardziej uniwersalny mi się wydaje Staram się zbierać powoli opinie o różnych modelach żeby kiedyś mieć z czego wybierać [/QUOTE]
Heh, na niewiele się chyba przydadzą moje doświadczenia, bo jeżdżę... skuterem [przy 160cm wzrostu, ale to chyba bez znaczenia]
Mam Malaguti Yesterday. 50ccm.
Wszelkie sprzęty innego typu, w tym i skutery z większa pojemnością silnika u mnie nie wchodzą w grę, bo są dla mnie za ciężkie, miałabym problem ze wstawieniem/zdjęciem ze stopki [serio, ja z tych chuchrowatych ]. Przymierzałam się nawet do nich, ale gdzie tam

Ale od siebie naprawde polecam skutery. Duży komfort jazdy [i silnik nie grzeje wiadomo gdzie ], naprawdę duża wygoda i wbudowany bagażnik, w sam raz na torebkę , a i kask jest gdzie schować i nie trzeba się z nim telepać potem . A do tego w szpilkach i spódnicy/sukience można jeździć

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 11:22   #956
Konto usunięte

Cytat:
Heh, na niewiele się chyba przydadzą moje doświadczenia, bo jeżdżę... skuterem [przy 160cm wzrostu, ale to chyba bez znaczenia]
Mam Malaguti Yesterday. 50ccm.
Wszelkie sprzęty innego typu, w tym i skutery z większa pojemnością silnika u mnie nie wchodzą w grę, bo są dla mnie za ciężkie, miałabym problem ze wstawieniem/zdjęciem ze stopki [serio, ja z tych chuchrowatych ]. Przymierzałam się nawet do nich, ale gdzie tam

Ale od siebie naprawde polecam skutery. Duży komfort jazdy [i silnik nie grzeje wiadomo gdzie ], naprawdę duża wygoda i wbudowany bagażnik, w sam raz na torebkę , a i kask jest gdzie schować i nie trzeba się z nim telepać potem . A do tego w szpilkach i spódnicy/sukience można jeździć
Aaaaaaa wielkie dzięki za informacje
Ale skutery raczej mnie nie kręcą
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 11:23   #957
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Jakiś dzień dobroci chyba jest, bo zakwalifikowałam się też do wizażowych testów welli
Stary 2012-08-28, 11:31   #958
moniiikaaa89
Rozeznanie

Witajcie

W końcu zrobiła się ładna pogoda, jak tam u Was?

ciekawe jak tam Trust
moniiikaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 11:36   #959
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Widziałam niedawno laskę prowadzącą motor w gumowych japonkach. To dopiero bezpieczna jazda.

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez moniiikaaa89 Pokaż wiadomość
ciekawe jak tam Trust
Na pewno świetnie sobie poradzi.
Stary 2012-08-28, 11:38   #960
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Jakiś dzień dobroci chyba jest, bo zakwalifikowałam się też do wizażowych testów welli
Gratuluję!
Mi się niestety nie udało

Cytat:
Napisane przez moniiikaaa89 Pokaż wiadomość
Witajcie

W końcu zrobiła się ładna pogoda, jak tam u Was?

ciekawe jak tam Trust
Świeciło słońce, teraz jakieś chmurki nadciągnęły, ale raczej nie deszczowe Chcę również dzisiaj pojechać na rolki, ale najpierw obskoczę antykwariaty w Gdyni Muszę się pospieszyć żeby zdążyć ze wszystkim, na razie jestem daleko w tyle z ogarnianiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości