|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
|
|
|
|
#932 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36166543]Oho, mam czekać na zgłoszenie? [/QUOTE]Czekać tylko jeszcze nie wiem kiedy wyślę, bo muszę przejrzeć wszystkie zdjęcia i coś sensownego wybrać
|
|
#933 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a będziesz jeszcze probować? ja jutro mam poprawkę z anatomii o 14, proszę trzymać kciuki ![]() dobranoc ![]() edit: Orlico chciałam coś dla Ciebie namalowac, ale jak zobaczyłam co stworzyła Ferrou, do tego takie piękne ujęcia, to zwątpiłam ![]() no to zmykam
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-08-27 o 23:29 |
|
|
|
|
#935 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wspomagacie się jakimś oświetleniem?wiadomo,zimn a idzie a nie każdy ma możliwość robienia zdjęć przy dobrym świetle. Czytałam o żarówkachdających białe,naturalne światło. Slyszalyscie coś?
boję się że jak pójdę do sklepu to mnie wyśmieja i czy nadawałaby się do normalnej lampki hmm
|
#937 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#938 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Malinko, ostatni wygrałaś, więc nie ma co w siebie wątpić Koniecznie weź udział! Albo na paznokciach coś zmaluj ![]() Moniak, mnie te brwi najbardziej ujęły, bo właśnie one najbardziej kojarzą się z orłem
|
|
|
|
|
#939 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36167259]
Moniak, mnie te brwi najbardziej ujęły, bo właśnie one najbardziej kojarzą się z orłem [/QUOTE]wydaje mi się, że powinna je albo wyciągnąć bardziej do góry w kształ skrzydeł, albo całkiem zostawić
|
|
|
|
#940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36167259]Super, będę czuwać ![]() Malinko, ostatni wygrałaś, więc nie ma co w siebie wątpić Koniecznie weź udział! Albo na paznokciach coś zmaluj ![]() Moniak, mnie te brwi najbardziej ujęły, bo właśnie one najbardziej kojarzą się z orłem [/QUOTE]Ja też zaszalałam z brwiami, ale ciii...
Edytowane przez tajemnatajemnica Czas edycji: 2012-08-28 o 00:56 |
|
|
|
|
#941 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#942 | ||
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
siedzę w pracy i właśnie zabieram się za pisanie notki lakierowej - pierwsza taka na moim blogu oczywiście nie ostatnia bo lakierów mi przybywa w zastraszającym tempie ![]() także zapraszam wkrótce na bloga Cytat:
Cytat:
czekałam na wypłatę, żeby sobie zamówić, ale za 29 zł to ja jednak podziękuję |
||
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Zoila,tfu,zima,nie zimna idzie
![]() dziewczyny dostałam propozycje od Firmo i chętnie bym skorzystała,ale sęk w tym że ja do tej pory nie nosiłam okularów bo mam duży nos,wyglądam w nich jak gonzo i nie mogłam znaleźć modelu dla siebie. Ma któraś podobny problem? Mam dość w sumie mrużenia oczu w wakacje i zmarszczek,podczas jazdy samochodem podobnie
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczekam, może jeszcze spróbuję z poprawką, ale wątpię ![]() Jestem zła...
|
|
#945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Popieram Kasie, mi tam pogoda nie straszna jeśli chodzi o produkty
|
|
|
|
|
#946 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko, ja zamówiłam rok temu i ogólnie jestem zrażona do tej firmy. Supralash to jakaś pomyłka, nie miałam tuszu, który bardziej sklejałby rzęsy, lakier do paznokcie ścierał się i odpryskiwał po paru godzinach, błyszczyk pachniał i smakował 'bazarem', cienie z zerowym pigmentem, a jedyna fajna rzecz to był podkład - szkoda tylko, że za ciemny dla mnie ![]() Cytat:
za to dostałam maila od firmoo ![]() Oni na tym egzamie specjalnie tak oblewali, żeby więcej kasy od ludzi wyciągnąć czy faktycznie był tak słaby poziom? ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że Firmoo ogarnia blogosferę
do mnie też napisali i aż podskoczyłam z radości W sobotę zepsuły mi się moje okulary i do tej pory nie mam ich naprawionych. Wczoraj czekałam na optyka 2 godz i się nie pojawił przed salonem się wściekłam i pojechałam do domu
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm... wiesz, fakt wyłożyłam się na głupich pytaniach, ale ogólnie poziom słaby. Regulamin mają 31 pyt, 2 błędne odpowiedzi i zdajesz. Na teście 33 pytania i musiałaś mieć 31 odpowiedzi poprawnych Rzeczy niby pozaszkoleniowe, a na teście były bo "no przecież coś Wam tam wspominałem" i "robicie sobie wstyd, uważaliśmy Was za ludzi inteligentnych". Głupia ja, nie zeskanowałam sobie opinii o mnie z klubu z Katowic :/ Ogólnie żałuję, że się skusiłam na ten kurs w tej szkole (bo taniej) - drinki robiłam 3 razy opinie o szkole nieciekawe. W Klubie szło, w domu nauka, a na teście się tak wyłożyć? Miałam 4 błędne odpowiedzi, więc nie jest tak źle Ale wiecie, 1 dzień praktyki, zajęcia tylko 4h (a miało być 6h), błędne przekazywanie informacji (jeden instruktor mówi coś innego, drugi coś innego i nadają na siebie nawzajem). ![]() Teoria teorią, bo kilka fajnych i ciekawych rzeczy się dowiedziałam.. przez dwa dni, potem tak fajnie nie było. Ciągle obrażanie innych, często "moja racja jest najmojsza".
おはよう! anna mun kaikki kestää! ![]() Edytowane przez kaarooo Czas edycji: 2012-08-28 o 09:40 |
|
|
|
|
#949 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36153647]
Jako kierowca czy pasażer? ![]() [/QUOTE] Kierowca ![]() Udało mi się. zajechałam pod garaż i właśnie zaczęło padać... Cytat:
Moim zdaniem o wiele lepsza niż PC.Cytat:
Uwielbiam fajne świecidełka Cytat:
Co Ci nie pasuje w Alabamie? Jesli to nie tajemnica, możesz powiedzieć, jak to się stało, że trafiłaś do USA? O, zazdroszczę ![]() Cytat:
Skoro nie było regulaminowo, może skargę gdzieś złożyć? No to ![]() Dzień dobry
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Zrobiłam sobie owsiankę z rodzynkami muszę poprwić swoje odżywianie bo źle się ostatnio czuję i myślę że to wina śmieciowego jedzenia
|
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śniadanie i tak do 14 trzymam się ok, a potem zapominam o moich założeniach
|
|
|
|
|
#952 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I się do tego raczej nie stosuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
na przykład z jabłkiem i cynamonem lub jakimiś innymi owockami, mniaaaaaam Ale już od dawna jem codziennie na śniadanie sałatkę z pomidorów - mamy z działki lekki nadmiar i trzeba to zjeść A ja nie narzekam bo są rewelacyjne, zupełnie bez porównania jeśli chodzi o sklepowe Wiem, że zimą będę za tym smakiem tęsknić, więc staram się jak najwięcej teraz skorzystać ![]() Nie wyspałam się A TŻ dalej milczy ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
Wybacz, że takie może trochę prywatne, możesz odpisać na PW Ile masz wzrostu i jakim motorem jeździsz? Sama się przymierzam do prawka kat. A i zastanawiam się nad jakimś niewysokim, lekkim dla siebie Myślę nad niewielkim chopperkiem typu Yamaha Virago, a szosowo-turystycznym, ale skłaniam się bardziej ku drugiemu, bardziej uniwersalny mi się wydaje Staram się zbierać powoli opinie o różnych modelach żeby kiedyś mieć z czego wybierać
|
||||||
|
|
|
#953 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[QUOTE=Czarna Orchidea;36168844]
dziewczyny dostałam propozycje od Firmo i chętnie bym skorzystała,ale sęk w tym że ja do tej pory nie nosiłam okularów bo mam duży%2 |
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Też dostałam propozyjce od fimoo
Wybrałam sobie takie jakie mi się podobają, zobaczę na żywo czy będą pasować
|
|
|
|
#955 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36171287]
Skoro jako kierowca to mam do Ciebie małe pytanko Wybacz, że takie może trochę prywatne, możesz odpisać na PW Ile masz wzrostu i jakim motorem jeździsz? Sama się przymierzam do prawka kat. A i zastanawiam się nad jakimś niewysokim, lekkim dla siebie Myślę nad niewielkim chopperkiem typu Yamaha Virago, a szosowo-turystycznym, ale skłaniam się bardziej ku drugiemu, bardziej uniwersalny mi się wydaje Staram się zbierać powoli opinie o różnych modelach żeby kiedyś mieć z czego wybierać [/QUOTE]Heh, na niewiele się chyba przydadzą moje doświadczenia, bo jeżdżę... skuterem [przy 160cm wzrostu, ale to chyba bez znaczenia]Mam Malaguti Yesterday. 50ccm. Wszelkie sprzęty innego typu, w tym i skutery z większa pojemnością silnika u mnie nie wchodzą w grę, bo są dla mnie za ciężkie, miałabym problem ze wstawieniem/zdjęciem ze stopki [serio, ja z tych chuchrowatych ]. Przymierzałam się nawet do nich, ale gdzie tam ![]() Ale od siebie naprawde polecam skutery. Duży komfort jazdy [i silnik nie grzeje wiadomo gdzie ], naprawdę duża wygoda i wbudowany bagażnik, w sam raz na torebkę . A do tego w szpilkach i spódnicy/sukience można jeździć
|
|
#956 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale skutery raczej mnie nie kręcą
|
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś dzień dobroci chyba jest, bo zakwalifikowałam się też do wizażowych testów welli
|
|
|
|
#958 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() W końcu zrobiła się ładna pogoda, jak tam u Was? ![]() ciekawe jak tam Trust
|
|
|
|
#959 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
To dopiero bezpieczna jazda. ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Na pewno świetnie sobie poradzi.
|
|
|
#960 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mi się niestety nie udało ![]() Cytat:
Chcę również dzisiaj pojechać na rolki, ale najpierw obskoczę antykwariaty w Gdyni Muszę się pospieszyć żeby zdążyć ze wszystkim, na razie jestem daleko w tyle z ogarnianiem
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

Zdjęć zrobiłam tyyyyle, bo ciągle albo coś źle kadrowałam, albo wyglądałam jak... hmm, źle 

bo ja pisałam, że mam już 9-ty dzień[COLOR=Silver][COLOR=Black]. może przeczytałaś 9 tydzień
Nie-codzienna zaprasza na swój blog kosmetyczny 

i czy nadawałaby się do normalnej lampki hmm
Lush & China Glaze lover! 

Najgorsze są takie jasne.

おはよう! 

na przykład z jabłkiem i cynamonem lub jakimiś innymi owockami, mniaaaaaam