Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-28, 10:37   #2851
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
Witam kochane z rana... po nie przespanej nocy wokół paznokcia zrobił sie mi cholerny stan zapalny i nie potrafię nic zrobić lewą ręką jak kaleka a jak to strasznie bolało łeee nie wiem co mogę na to brać więc na razie moczę w różnastych ziołach, ale niestety zrobił się już praktycznie 2 razy mwiększy niż był!! a to wszystko przez to że skórkę koło paznokcia zerwałam! miałyście kiedyś takie coś??
Nie nie miałam ale oby się szybko zagoiło
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:39   #2852
ImmortalWoman
Zakorzenienie

te pieluszki sleep and play są troszkę tańsze od premium care ale np. mojego oskiego straaaasznie uczuliły jak był mały

dziękuję za tyle zaproszeń na fb

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Miałam coś podobnego, ale nie tak nasilone..Moczyłam w gorącej wodzie wtedy i ta ropka wychodziła !
właśnie ona jest tak daleko od płytki paznokcia że chyba moczenie nc nie da.. jedynie przestaje aż tak boleć :/
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:40   #2853
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
bedzie próbował ale już mu zapowiedzieli że nic z tego
Mimo wszystko ja bym na jego miejscu spróbowała przecież tam też ludzie pracują co nie
Adam
56 cm
3600 g

Stary 2012-08-28, 10:43   #2854
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
No ja mam nadzieję że do kolejnej wizyty minie Może przyczyna tego leży w tym, że tż to ma W sumie to nie wiem bo doktor nic o tym nie mówił...

Całkiem możliwe Jak Tobie trochę przejdzie to znów łapiesz od TZ-ta

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Hej miało mnie dziś nie być bo dziś ta rocznica ale to wieczorkiem kino i kolacja poza tym TŻ jeszcze śpi. Ja piję kawkę, muszę się wybrać do chińskiego po spodnie ciążowe długie bo już w zwykłe nie wchodzę

Pokrzywka najlepszego z okazji rocznicy Miłego wieczorku
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:44   #2855
happy_eve
Wtajemniczenie

Hej!
Zaczynamy 29 tydzień Ostatni z 2 z przodu

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Mi brzuch coraz czesciej twardnieje, ale gin dzisiaj mowil ze to noremalne, tam mzoe byc..... ale mam dylemat bo : Zostalo mi 2 miesiace do porodu, rodzicow mam 250km od miejsca zamieszkania i strasznie zazdrosnego i teskniacego tate.... coraz cięzej mi sie jezdzi samochodem, w ogole juz raczej nie prowadze bo sie mecze, no i zastanawiam sie bo za tydzien planujemy wstepnie jechac do rodzicow. Czy wy jeszcze wybieracie sie w takie trasy?? niby wszystko ok, nie chce byc przewrazliwiona, ale nie chce tez potem sobie pluc w brode ze za malo bylam ostrozna :/ szyjka zamknieta, wszystko super wiec teoretycznie nic nie stoi na przeszkodzie ale....
Ja też sporo jeżdżę, bo rodziców mamy 150 km od miejsca zamieszkania. Póki wszystko ok, to jeżdżę

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Ja mam dzisiaj po 18 wizytę
No dobra to co zjem na śniadanko
Kciuki

Cytat:
Napisane przez dorcia2120 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny. Trochę mnie nie było, ale nie miałam czasu. Dziś też na chwile wpadłam tu. weekend miałam bardzo zakręcony. W piątek mąż o mało nie miał wypadku. W sobotę ganiałam się z teściową po kuchni. W niedziele zgubiłam się w lesie a wczoraj byłam na usg i lekarz bardzo mnie wkurzył. Prawie płakałam jak wyszłam z gabinetu. Nie powiedział mi nic. Ani ile maluch waży, ani ile mierzy, żebym nie zauważyła małego pikającego punkcika i nie były by włączone głośniki to bym nawet nie wiedziała że z serduszkiem wszystko jest ok. Chciałam po prostu jak najszybciej wyjść z gabinetu. Lekarz zaczął sugerować że mam zbyt tłusty brzuch by mógł dobrze zrobić usg i zbadać malucha. Jak poprosiłam go o zdjęcie to wyskoczył z mordą że on nie fotograf . To gdzieś zaczął walić w komputer bo mu się zawieszał... normalnie masakra jakaś wczoraj była... cały dzień chodziłam struta.
Co za burak

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki, ja wyjeżdżam na urlopik za niedługo.
Przyszłam się pożegnać
Nie wiem kiedy wrócę, pewnie jak już nowy wątek będzie
Dziewczynki trzymajcie się, niech się dzidzie rozwijają, a nam niech tygodnie lecą jak najszybciej, żebyśmy już mogły mieć nasze maleństwa przy sobie.
Do usłyszenia za minimum tydzień
Paaa
Udanego urlopu
Kto nam wątek założy??

Cytat:
Załamana jestem od rana, właśnie tż się dowiedział że go z pracy 18 października na kurs do końca grudnia wysyłają. nie da się tego obejść bo to wojsko. ja nie wiem jak to będzie w 9 miesiącu bęe sama z małą a potem z noworodkiem, będe musiała rodzić sama i to w koszalinie gdzie mieliśmy do szczecinka jechać, masakra, siedze i wyje
Ojj Kciuki, aby udało się to jakoś obejść

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Wlasnie wychodze na wizyte z polozna, prosze trzymac kciuki zeby bylo wszystko oki
Kciuki

Cytat:
Cześć Dziewczyny
Ja już po wizycie. Ciśnienie ok i serduszko też w porządku. Miałam wyniki z posiewów. W moczu bakteria a w posiewie z pochwy wyszedł jakiś grzybek no i w dalszym ciągu leki i kolejna wizyta 11 września. Mam nadzieję że z usg bo już dawno nie widziałam mojej Niespodzianki
Super, że z maleństwem ok
Leki na pewno pomogą.

Chyba założę zaraz konto na fb specjalnie do kontaktu z Wami
Stary 2012-08-28, 10:44   #2856
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Ładny
Jak ja się cieszę że my już mamy wózeczek bardzo mi się podoba
My cokolwiek dla maluszka będziemy kupować dopiero od początku listopada
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:45   #2857
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Pokrzywka gratulacje z okazji rocznicy
Stary 2012-08-28, 10:46   #2858
justa86
Zadomowienie

Cytat:
No ja mam nadzieję że do kolejnej wizyty minie Może przyczyna tego leży w tym, że tż to ma W sumie to nie wiem bo doktor nic o tym nie mówił...
Tak, tz na pewno ma i wlasciwie tak powinno wygladac leczenie : o Ciebie i tż....czesto o tym lekarze zapominaja i dziwia sie ze grzybica powraca :/

Cytat:
złość już mi przeszła ostała mi już tylko po nim nie smak...

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

wiecie co ? znalazłam fajny wózek dla maluszka diabelsko mi się się podoba
http://allegro.pl/a-l-b-anew-alumini...557313875.html
chcę namówić na taki męża
Fajny ale koniecznie sprawdz na zywo, poprobuj

Cytat:
Ja chyba zrobię tak samo

Bardzo fajny !
Wczesniej myslalam ze od razu nivea ale pisze ze to po 1 miesiacu..... dziewczyny tu mowily niektore ze uzywaly od razu, ja na wszelki wypadek chyba jednak tego hippa kupie dla spokoju
Tylko teraz poluje na jakas promocje

Cytat:
Witam kochane z rana... po nie przespanej nocy wokół paznokcia zrobił sie mi cholerny stan zapalny i nie potrafię nic zrobić lewą ręką jak kaleka a jak to strasznie bolało łeee nie wiem co mogę na to brać więc na razie moczę w różnastych ziołach, ale niestety zrobił się już praktycznie 2 razy mwiększy niż był!! a to wszystko przez to że skórkę koło paznokcia zerwałam! miałyście kiedyś takie coś??
Hm....teoretyczie oklady z rivanolu ale nie wiem czy w ciazy mozna
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:47   #2859
Ma_majka
Zakorzenienie

Kurczę, wybieram się niebawem na zakupy szkolne dla mojego syna, książki itp Już się boję ile kasy trzeba będzie zostawić
Stary 2012-08-28, 10:49   #2860
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
ja planuję cos kupić we wrześniu i część w październiku . Zapewne niektóre rzeczy zostaną jeszcze na listopad ale spokojnie ja mam termin na połowę grudnia i tego się trzymajmy bo poza paczuszką pieluszek i kilkoma ciuszkami co dostałam od siostry to nie mam nic

Matko dziewczyny tak zaglądam do wrześniówek i strach mnie oblatuje coraz większy i ciary za każdym razem mam na ciele... że to już? tak szybko?? przecież ja dopiero w ciążę zaszłam a tu drugie w kolejce jesteśy

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Kurczę, wybieram się niebawem na zakupy szkolne dla mojego syna, książki itp Już się boję ile kasy trzeba będzie zostawić
ja na zakupy przdszkolne ale i tak dużą kasę będzie trzeba wywalić we wrześniu na wszystkie opłaty
Stary 2012-08-28, 10:50   #2861
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Hej!

Kto nam wątek założy??
Gratuluję 29 tygodnia

Ja mogę założyć
Stary 2012-08-28, 10:51   #2862
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Tak, tz na pewno ma i wlasciwie tak powinno wygladac leczenie : o Ciebie i tż....czesto o tym lekarze zapominaja i dziwia sie ze grzybica powraca :/

Fajny ale koniecznie sprawdz na zywo, poprobuj

Wczesniej myslalam ze od razu nivea ale pisze ze to po 1 miesiacu..... dziewczyny tu mowily niektore ze uzywaly od razu, ja na wszelki wypadek chyba jednak tego hippa kupie dla spokoju
Tylko teraz poluje na jakas promocje

Hm....teoretyczie oklady z rivanolu ale nie wiem czy w ciazy mozna
właśnie w nocy już zrobiłam sobie okład z rivelu bo nie umiałam wytrzymać... nawet rękę w górze musiałam trzymać ehhh budziłam sie co godzinę jak z zegarkiem w ręku... i od razu pomyślałam o wstawaniu do nNikosia czas siię przyzwyczajać
Stary 2012-08-28, 10:52   #2863
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Hey. Podziwiam za apetyt od rana ja ledwo wcisnę Activię i to tylko dlatego, że chcę wypić kawkę. Dopiero jak wracam do domu koło 9 jestem głodna i jem normalne śniadanie.
U mnie też zapowiada się ciekawy dzień- bo po pracy jadę do koleżanki, z nią do kosmetyczki, później umówiłam się z drugą koleżanką na obchód po porodówce To nic, że na 99% nie będę tu rodziła, ale nigdy nic nie wiadomo Jak mam możliwość, to można skorzystać.
Jutro spotykam się z koleżankami z pracy (na najnowsze ploteczki, bo już po Radzie będzie),a w czwartek wyjazd do teściów i weselicho
A w domu syf na maxa Od miesiąca tylko podróżuję i nie mam czasu tak generalnie posprzątać - tylko pranie i pakowanie

Dziewczyny macie może już tą ciemną kreskę na brzuchu? Bo ja nie, a tak wczoraj podczas kąpieli się zastanawiałam kiedy się pojawia?
Udanej wizyty na poodowce.
Kreske mam juz dugo od 3 czy 4 miesiaca,ale nie jest bardzo ciemna.

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Ja mam dzisiaj po 18 wizytę
No dobra to co zjem na śniadanko

Kasia ja kreski nie mam i czytałam ze to nie jest mus, albo moze pojawić sie na sam koniec
za wizyte
Cytat:
Napisane przez dyltharra Pokaż wiadomość
Moje dziecie ruchliwe jest tylko w nocy - wtedy urzadza mi przemeblowanie w brzuchu, rzuca sie, jakby przynajmniej skakala i spac zupelnie nie daje W ciagu dnia czuje ja od czasu do czasu. Raczej rzadko.
Kreche mam okropna - przez caly brzuchol. Mam nadzieje, ze ladnie zejdzie, bo nie jest to zbyt efektowne
Pierwszy raz w zyciu dostalam strasznej zgagi - meczyla mnie cala noc. Niefajne uczucie
Dzien dobry!
To tak jak moje, noc to jej ulubiona pora, a w ciagu dnia raczej tylko po jedzeniu szaleje. Wspolczuje zgagi, nic milego
Cytat:
hej dziewczyny. Trochę mnie nie było, ale nie miałam czasu. Dziś też na chwile wpadłam tu. weekend miałam bardzo zakręcony. W piątek mąż o mało nie miał wypadku. W sobotę ganiałam się z teściową po kuchni. W niedziele zgubiłam się w lesie a wczoraj byłam na usg i lekarz bardzo mnie wkurzył. Prawie płakałam jak wyszłam z gabinetu. Nie powiedział mi nic. Ani ile maluch waży, ani ile mierzy, żebym nie zauważyła małego pikającego punkcika i nie były by włączone głośniki to bym nawet nie wiedziała że z serduszkiem wszystko jest ok. Chciałam po prostu jak najszybciej wyjść z gabinetu. Lekarz zaczął sugerować że mam zbyt tłusty brzuch by mógł dobrze zrobić usg i zbadać malucha. Jak poprosiłam go o zdjęcie to wyskoczył z mordą że on nie fotograf . To gdzieś zaczął walić w komputer bo mu się zawieszał... normalnie masakra jakaś wczoraj była... cały dzień chodziłam struta.

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

zaczęłam 23 tydzień
Gratuacje 23 tygodnia
a lekarz beznadziejny, moj tez tak usg zrobil,ze powiedzial,ze chyba ok i sie wkurzylam i polecialam prywatnie na polowkowe - zero porownania.
A Ty w Hajnowce chodzisz do lekarza? Bo mam kolezanke pielegniarke w Hajnowce i moge jej podpytac o lekarzy jak chcesz.
Cytat:
Hej

Załamana jestem od rana, właśnie tż się dowiedział że go z pracy 18 października na kurs do końca grudnia wysyłają. nie da się tego obejść bo to wojsko. ja nie wiem jak to będzie w 9 miesiącu bęe sama z małą a potem z noworodkiem, będe musiała rodzić sama i to w koszalinie gdzie mieliśmy do szczecinka jechać, masakra, siedze i wyje
wspolczuje ale mam kolegow wojskowych i wiem,ze nie zawiele mozna z tym zrobic
Dziewczyny maja racje popros mame lub tesciowa,zeby u ciebie pomieszkala blizej porodu,albo chociaz jakas kolezanke.

Cytat:
Cześć Dziewczyny
Ja już po wizycie. Ciśnienie ok i serduszko też w porządku. Miałam wyniki z posiewów. W moczu bakteria a w posiewie z pochwy wyszedł jakiś grzybek no i w dalszym ciągu leki i kolejna wizyta 11 września. Mam nadzieję że z usg bo już dawno nie widziałam mojej Niespodzianki
Cytat:
Dobrze że z dzidzią ok! Echhhh te bakterie i grzybki Ja też cały czas to świństwo mam
witam sie z Wami w klubie mi nic nie pomaga, jutro go poprosze o wymaz i posiew, bo branie lekow na czuja jest bez sensu
zapytam o to leczenie tz-ta , bo czytalam,ze oboje partnerzy powinni przejsc leczenie, to wam napisze co moj lekarz o tym sadzi
Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Ano właśnie...przecież każdy ma ustawowo zagwarantowane dwa dni okolicznościowego z okazji urodzin dziecka. Kamilka, TŻ nie może się na to powołać?
mysle,ze w wojsku troche inne prawa rzadza mimo ustaw i kodeksu pracy

czesc dziewczynki
przyszlam sie tylko przywitac,bo musze kolezance strone dzis zrobic i czas mnie goni. Zajrze do Was na pewno jak tz do pracy po 15 pojdzie.
Milego dzionka i udanych wizyt
Do wieczorka
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:52   #2864
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!

Ja też sporo jeżdżę, bo rodziców mamy 150 km od miejsca zamieszkania. Póki wszystko ok, to jeżdżę

Kciuki

Co za burak

Udanego urlopu
Kto nam wątek założy??

Ojj Kciuki, aby udało się to jakoś obejść

Kciuki

Super, że z maleństwem ok
Leki na pewno pomogą.

klask i:
Stary 2012-08-28, 10:54   #2865
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
te pieluszki sleep and play są troszkę tańsze od premium care ale np. mojego oskiego straaaasznie uczuliły jak był mały

dziękuję za tyle zaproszeń na fb

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

właśnie ona jest tak daleko od płytki paznokcia że chyba moczenie nc nie da.. jedynie przestaje aż tak boleć :/
Słyszałam, ze te premium care są rewelacyjne na początek !

Może przejdź się do apteki i farmaceutka doradzi Ci coś na ten stan zapalny..czasami od takich zapaleń mogą się robić zakażenia !

Cytat:
Hej!
z ostatnią 2 z przodu !
Zakładaj konto Kochana !

Cytat:
Ostatnio słyszałam ile kosztuje wyprawka dla pierwszoklasisty i się za głowę złapałam No a oczy starsze dziecko tym większe wymagania..

Cytat:
ja planuję cos kupić we wrześniu i część w październiku . Zapewne niektóre rzeczy zostaną jeszcze na listopad ale spokojnie ja mam termin na połowę grudnia i tego się trzymajmy bo poza paczuszką pieluszek i kilkoma ciuszkami co dostałam od siostry to nie mam nic

Matko dziewczyny tak zaglądam do wrześniówek i strach mnie oblatuje coraz większy i ciary za każdym razem mam na ciele... że to już? tak szybko?? przecież ja dopiero w ciążę zaszłam a tu drugie w kolejce jesteśy [COLOR="Silver"]

:
No właśnie ja już mam przez to sny porodowe Jak ten czas leci..dosłownie szok..

Pokrzywka- wszystkiego dobrego z okazji rocznicy !

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-08-28 o 10:57
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:54   #2866
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Cytat:

Pokrzywka najlepszego z okazji rocznicy Miłego wieczorku
Dziękujemy

Cytat:
Nam wózek teściowie kupili tak samo jak łóżeczko też oni kupują reszta to dopiero zaczęłam pomału...

Cytat:
Pokrzywka gratulacje z okazji rocznicy
Dziękujemy

Cytat:
Oj to sa wydatki dopiero moja siostra dla córy za komplet książek do 4 klasy zapłaciła koło 400 zł a gdzie reszta...
Adam
56 cm
3600 g

Stary 2012-08-28, 10:54   #2867
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Ojej, to współczuję...Ceny książek i artykułów szkolnych to jest jakieś zbiorowe szaleństwo

Cytat:
My ciuszki już mamy, jeszcze jakieś pojedyncze rzeczy zostało dokupić... Za to wózek, meble i akcesoria odkładamy na październik i listopad, żeby trochę porozkładać wydatki.
Stary 2012-08-28, 10:56   #2868
ImmortalWoman
Zakorzenienie

wogóle to jestem szczęśliwa bo sąsiedzi którzy mieszkają pod nami w końcu wróciłi nie będzie imprez nie będzie obrzyganej klatki schodowej i ogólnie błoga cisza, bo teraz to rządziły tam jego dzieciaki tzn. młodzież

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Ojej, to współczuję...Ceny książek i artykułów szkolnych to jest jakieś zbiorowe szaleństwo

My ciuszki już mamy, jeszcze jakieś pojedyncze rzeczy zostało dokupić... Za to wózek, meble i akcesoria odkładamy na październik i listopad, żeby trochę porozkładać wydatki.
Stary 2012-08-28, 10:56   #2869
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
To tak jak moje, noc to jej ulubiona pora, a w ciagu dnia raczej tylko po jedzeniu szaleje.
Do wieczorka
Mój Bąbel też po jedzeniu szaleje Hmmmm, czyli cały czas
Stary 2012-08-28, 10:57   #2870
evvelina88
Rozeznanie

witam z rana

nie wiedziałam gdzie Was wpierw nadrobić na FB czy wizaz

Głowa mi dziś pęka, bo codziennie od miesiąca ktoś wierci o 9:30 przez 15minut i później spokój przez cały dzień, wiem że mieszkam w nowym budownictwie, ludzie kupują mieszkania, my też przez tydzień hałasowaliśmy, ale bez przesady, codziennie z rańca ktoś sobie rzeźbi ściany wiertarką?

Tak, tak naoglądałam się wczoraj z mężem filmów do 2, to teraz mam humor

Mam nadzieję że go poprawi listonosz, bo już dzwonił czy jestem w domu, bo przyjdzie z przesyłką.

Dorcia2120
Wózek piękny, ma wysokie wiatrołap co przyda się w zimie, osłonkę na nóżki w foteliku samochodowym i ładnie wyprofilowaną gondolę.

klask i: za piękne brzuszki i za rozpoczęte tygodnie, u mnie dopiero 23 .

Pokrzywka19
niestety też mnie ten zakup czeka, już nawet leginsy uciekają mi z
Widziałam kilka fajnych modeli na allegro, bo chiński mi zabrali, gdy dworzec się rozbudował :

Co do hippa, kocham te oliwki, smaruje codziennie nimi ciałko a szczególnie brzuszek, więc Nikusia też będę, pewnie już zna ich zapach i będzie mu łatwiej zaakceptować. Koleżanka polecała mi ziajkę, coś o niej słyszałyście?

Mystiquee
Słoneczka i bezskurczowych dni życzę

kamilkak90
Biedna jesteś, współczuje,
a dostanie 2 tygodnie urlopu po urodzeniu dziecka (tzw. opieka nad matką po porodzie czy jakoś tak?)

NT7mm- kariotyp prawidlowy męski
06.01.2013- Synek Nikodem
evvelina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:58   #2871
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Słyszałam, ze te premium care są rewelacyjne na początek !

Może przejdź się do apteki i farmaceutka doradzi Ci coś na ten stan zapalny..czasami od takich zapaleń mogą się robić zakażenia !

z ostatnią 2 z przodu !
Zakładaj konto Kochana !

Ostatnio słyszałam ile kosztuje wyprawka dla pierwszoklasisty i się za głowę złapałam No a oczy starsze dziecko tym większe wymagania..

No właśnie ja już mam przez to sny porodowe Jak ten czas leci..dosłownie szok..
właśnie hehe źle napisałam- chodziło mi o to, że sleep and play strasznie uczuliły Oskara premium były ok

a dzisiaj pomoczę paluszek w szałwii a jak to nic nie da to do lekarza pójdę...
Stary 2012-08-28, 10:59   #2872
peperonik
Zadomowienie

Pokrzywka gratuluje rocznicy
Eva gratulacje 29 tygodnia
Immortal roztwor z szarego mydla i cieplej wody pomaga na ropne zapalenia, mozesz wyprobowac,to bezpieczna metoda. Kiedys lekarz mi tak polecil i pomoglo.

jak zwykle sie rozstac z Wami nie moge
dobra zmykam
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:59   #2873
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Mój Bąbel też po jedzeniu szaleje Hmmmm, czyli cały czas
: cojest:
Stary 2012-08-28, 10:59   #2874
Lonia89
Raczkowanie

Cytat:

Matko dziewczyny tak zaglądam do wrześniówek i strach mnie oblatuje coraz większy i ciary za każdym razem mam na ciele... że to już? tak szybko?? przecież ja dopiero w ciążę zaszłam a tu drugie w kolejce jesteśy

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------
A jak u nas sie zacznie rozpakowywanie to wpadniemyw panike, masakra

Ja odpoczynek sobie zrobiłam w tym naszym remoncie bo maz wpracy i co moge to robie, okna pomyłam ubrania z szafek szuflad powyciagałam, powynosiłam jeszcze tylko odkurze dywan zeby go zwinac i pomyje podłoge i zreszta czekam na meza jak wroci i szaf nie bede przesuwac przeciez, ale jzu tak sie zmeczylam ze musze odpoczac:/ strasznie szybko sie mecze;/

My dzis zaczynamy 28 tydzien
wizyte u gina mam za tydzien, 5 wrzesnia, któras idzie ze mna tez 5?? ciekawe co tam u malutkiej mojej słychac, ile urosła i przybrała, tak mi sie po brzuchu wierci czuje ja z obu stron i wydaje mi sie taka długa. mam nadzieje ze jest zdrowiutka i wszystko wporzadku bo to najwazniejsze.

dziewczyny w jakim proszku pierzecie ubranka?? tak zeby ładnie pachniałO bo ja zakupiąłm BOBAS ale on nie ma wcale zapachu, a chce zeby pachniał no i płynu do płukania uzywacie??

12.01.2008 - nasz początek*
28.07.2010- zaręczyny
16.07.2011- ŚLUB;*
28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki
29.11.2012- Nasz termin
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 11:00   #2875
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
Pokrzywka gratuluje rocznicy
Eva gratulacje 29 tygodnia
Immortal roztwor z szarego mydla i cieplej wody pomaga na ropne zapalenia, mozesz wyprobowac,to bezpieczna metoda. Kiedys lekarz mi tak polecil i pomoglo.

jak zwykle sie rozstac z Wami nie moge
dobra zmykam
dziękuję za radę skorzystam na pewno!
Stary 2012-08-28, 11:01   #2876
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Hej!
Wow.gratulacje ale ten czas leci

Cytat:

Aco już się wrześnióweczki rozpakowywują?
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 11:02   #2877
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

To się zgadza Jak ciuchy sobie ostatnio wybierał to myślałam że padnę, ponad 5 stów poszło i jeszcze butów nie kupiliśmy. Książki też ok 500 zl, no i jeszcze zeszyty i inne papiernicze No i szkoła - tzw. "darmowa edukacja" - ubezpieczenia, skladki, rada rodziców, wyjazdy, zajęcia dodatkowe............

Tak więc Dziewczyny przygotujcie się! Od teraz "wyprawki" Was co roku czekają
Stary 2012-08-28, 11:03   #2878
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lonia89 Pokaż wiadomość
A jak u nas sie zacznie rozpakowywanie to wpadniemyw panike, masakra

Ja odpoczynek sobie zrobiłam w tym naszym remoncie bo maz wpracy i co moge to robie, okna pomyłam ubrania z szafek szuflad powyciagałam, powynosiłam jeszcze tylko odkurze dywan zeby go zwinac i pomyje podłoge i zreszta czekam na meza jak wroci i szaf nie bede przesuwac przeciez, ale jzu tak sie zmeczylam ze musze odpoczac:/ strasznie szybko sie mecze;/

My dzis zaczynamy 28 tydzien
wizyte u gina mam za tydzien, 5 wrzesnia, któras idzie ze mna tez 5?? ciekawe co tam u malutkiej mojej słychac, ile urosła i przybrała, tak mi sie po brzuchu wierci czuje ja z obu stron i wydaje mi sie taka długa. mam nadzieje ze jest zdrowiutka i wszystko wporzadku bo to najwazniejsze.

dziewczyny w jakim proszku pierzecie ubranka?? tak zeby ładnie pachniałO bo ja zakupiąłm BOBAS ale on nie ma wcale zapachu, a chce zeby pachniał no i płynu do płukania uzywacie??
klask i: gratuluję kolejnego tygodnia

a co do proszku to moim zdaniem te dla dzieciaczków śmierdzą a w sumie chyba można płukać w płynach sensitive... :conf used:

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Wow.gratulacje ale ten czas leci

Aco już się wrześnióweczki rozpakowywują?
już jest chyba z 5 dzieciaczków
Stary 2012-08-28, 11:03   #2879
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
Zakładaj konto Kochana !
Założyłam!

http://www.facebook.com/happy.eve.16 czekam na zaproszenia

I od razu byłabym wdzięczna za wyjaśnienie jak dołączyć do grupy, co założyłyście
Stary 2012-08-28, 11:04   #2880
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
To się zgadza Jak ciuchy sobie ostatnio wybierał to myślałam że padnę, ponad 5 stów poszło i jeszcze butów nie kupiliśmy. Książki też ok 500 zl, no i jeszcze zeszyty i inne papiernicze No i szkoła - tzw. "darmowa edukacja" - ubezpieczenia, skladki, rada rodziców, wyjazdy, zajęcia dodatkowe............

Tak więc Dziewczyny przygotujcie się! Od teraz "wyprawki" Was co roku czekają
dokładnie i miej tu więcej dzieciaków....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości