|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!
Hej dziewcYny
przepraszam za ta cisze Le nie mam neta. dzis powinien juz wrocix. teraz nadaje z felefonu i caly czas mi litery przeskakuja.gratjlacje. dla nowych mamus maluszki cudne. my jutro rano na ktg. brzuch boli praktycznie caly czas. maala ma caly czas noge wystawiona w moim prawym boku juz mnie skora przez to strasznie boli. Blizna po starej cesarce piecze. i dochodze do wniosku ze moje dziecko sie nigdy nie uroodzi
|
#3362 |
|
Wtajemniczenie
|
Katarzinka- wielkie gratulacje!!
![]() Colds- mimo wszystko widzę, że opis porodu optymistyczny . Szkoda tylko, że się tyle nacierpiałaś z tymi nerkami...
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie dostałam do platformę
po południu będzie próba generalna jak Zuzia wróci z przedszkola
|
|
|
|
#3364 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;36170729]tamlin a jak to jest?chyba nie ma reguły i nawet tak sobie z tydzień moge pochodzić?bo dziś sie póki co dobrze czuje i nie mam na razie żadnych skurczy a ni nic[/QUOTE]
Wiesz nie ma reguły, jedne kobiety rodzą w ciągu kilku godzin inne chodzą jeszcze dwa tygodnie. Ale jeśli chcesz popędzić Leosia to myślę, że seksik przy rozwartej szyjce jest wskazany ![]() Cytat:
Sojka ciągle zerka ale nie chce z nami gadać Chyba ma focha na Zosię, że dziecko które miało być pierwsze się ociąga
|
|
|
|
|
#3366 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3367 |
|
Zadomowienie
|
tak Nisia już wychodzi
|
#3368 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;36170297]anusia wyszła Ci jescze jakas galaretka?bo mi własnie coś wyszło i już jestem pewna że to ten czop i teraz był podbarwiony krwią [/QUOTE] Wczoraj rano galareta i wieczorem, ale nie podbarwiona. Dziś też jakiś taki skrzep był. Zmolestuje męża wieczorem, może do końca tygodnia coś się ruszy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Strasznie gorąco na balkonie, ale ja ambitnie sprzątam.
|
|
#3369 |
|
Zadomowienie
|
Haha lepiej niech nie wynagradza juz bo blzniaczkom zabraklo 11 tyg. a 51tyg w ciazy byc nie chce :p
|
#3370 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli jednak dzidzi wynagradza wszystko gratuluje wam obojgu z calego serca a jak fizycznie sie czujesz? nacieli cie duzo? bardzo przeszkadza ? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a wybrałabym Alicja Aleksandra ![]() Cytat:
dzieki za odp
|
||||
|
|
|
#3371 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dziś płacze. Chyba mam zły dzien. Znowu nie tak jak ma byc z mezem. jestem zmęczona, boje sie, samopoczucie zero dziś.
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
||
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super że mi tak przepowiadasz Wózek kupiony stoi w pokoiku malutkiej i zdecydowaliśmy się właśnie na ten tako baby heaven,jest śliczny Ja co chwilę chodzę i sprawdzam czy mi wody nie odchodzą bo tak mokro mam
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zawsze możesz spróbować, ja odstawiłam lek i skutki przeszły natychmiast |
|
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głowa do góry kochana,każdej z nas zdarza się gorszy dzień,będzie lepiej
|
|
#3375 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje kochana ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() maz to po prostu |
||
|
|
|
#3376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sojka to na pewno juz bliziutko. Badz dobrej mysli. |
|
|
|
|
#3377 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimo że miałam silną motywacje bo chciałam zajść w ciąże nie dałam rady brać dłużej tych tabletek. Dawkowanie miałam po pół tabletki wiec nie jakoś dużo a i tak mnie sponiewierało
|
|
|
|
|
#3380 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Wg mojego meza to ja powinnam byc wiecznie z wszystkiego zadowolona, nawet jak ona ma mnie gdzieś, wiecznie silna, wiecznie usmiechnieta i najlepiej zebym nic od niego nie chciala. A napewno nie troche uwagi czuloscci i zrozumienia. Mam czasami ochote wyrzucic go na pare dni z domu w cholere. Mzoe by docenił niektóre rzeczy i zrozumiał. W poprzednich ciązach moich nie byłtakim *******. A ja mialam nadzieje ze teraz wlasnie po tylu latach to bedzie mleko i miód. Bylo przez chwile. Lepiej zebym dzis nie zaczeła rodzić, nie chce by dzieciątko przyszło na swiat w takiej atmosferze. ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- dzieki słonce
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
||
|
|
|
#3381 |
|
Rozeznanie
|
Enigmama współczuje tej sytuacji z mężem. Powienien zapewnić Ci oparcie i zrozumieć. Mam nadzieję, że wszystko się u Was unormuje i jak mała przyjdzie na świat będzie jeszcze lepszym mężem i ojcem niż był dotychczas. Tego Ci życze z całego serca.
Dziewczynki a co z Bafi@? Miała iść na USg, sprawdzić czy mała przybiera, bo u niej coś nie halo było z tym łożyskiem. Odzywała się coś ostatnio? Może ja ślepa i niezauważyłam
|
#3382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem z czego to wynika. Ale od razu chce mi herbate robić, pyta czy cos mi podac, na co mam ochote. Ja sie czuje silniejsza wtedy.No dziwne - moze sie mnie boi ![]() Moze faktycznie mezczyźni bardziej doceniaja zołzy???? Pokaz sile i ze masz go w dup.ie. Moze cos dotrze. |
|
|
|
|
#3383 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Sms od Kasi: Już chodzę, karmię Olgę i odsypiamy wczorajszy dzień. Pozdrawiam Wizażanki ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- A Bafi widziałam wczoraj, że czyta ![]() Dobra, nadrabiam.
|
#3384 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#3385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bafi nas podczytywała nawet dziś. Mam nadzieję, że u niej wszystko ok...A mnie coś czyści mocno, ale nie łudzę się ,że to przedporodowe, bo zjadłam musli z mlekiem+kawę z mlekiem. ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() Ale coś mi się zdaje, że to kwestia godzin, może kilku dni i pójdzie! Ciekawe jak duża jest już Zosia.
|
||
|
|
|
#3386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Colds jeszcze raz gratuluję. Podniosłaś mnie na duchu. I trzymam kciuki, żeby problem z nerkami już się nie powtórzył. Jak będziesz mieć chwilkę wpisz koło mojej dziewczynki : Kamila ![]() Odebrałam wyniki na paciorkowca. Niestety pojedyńcze kolonie ale za to krew mi poszła torchę lepiej.A wogóle jestem wściekła na maxa, ale może wieczorem napiszę.
|
|
#3387 | |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że Alicja Aleksandra wygrywa.
W całości jest ok, ale w skrótach to Ala Ola Może faktycznie tylko jedno dać... ale głupi problem. Cytat:
U mnie obrażenie się niewiele daje. Czasami pomaga, ale to mąż musi być w dobrym humorze, inaczej jest tylko gorzej. Nam ostatnio pomogła rozmowa. Powiedziałam mu, że brakuje mi jego czułości i tu podałam dość konkretne przykłady co kiedyś robił, a teraz nie robi. O dziwo przyznał mi rację, teraz bardziej się stara i jest lepiej. |
|
|
|
|
#3388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dasz rade. Bedziemy Cie wspierac. ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- JAk sie obraze i sie nie odzywam to tez niewiele daje. Ale jak zaczynam sprzatac w tempie strusia pedziwiatra, a przy tym hałasuje i trzaskam niemilosiernie to nie dosc, ze mi ulży bo sie wyladuje po wsze czasy to jeszcze prowokuje do rozmowy. Nigdy nie podniose glosu, ale tlumacze zdecydowanie i konkretnie.NA kazdego jest inny sposob ![]() Bo ja znowu na odwrot. Bardziej dziala na mnie czyjes przygnebienie. |
|
|
|
|
#3389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po znalezieniu sie w szpitalu stwierdziłam że nie mam koleżanek bo każda jest dobra tylko żeby isc na piwo czy na dyskoteke i jak jeszcze im te piwo sie postawi. Ani jedna pinda nie przyszła odwiedzić a mają rzut beretem. Napisałam opis na gg że jestem w szpitalu i nie mam neta a te sie durnowato pytają na gg "a co sie stało?". Noż kur** mać, zal im tej kasy na smsa czy cholera wie co Szkoda moich nerwów. Cytat:
![]() I niech już zapomne że rodziłam, no chyba że faktycznie nie bedzie tak źle
|
||
|
|
|
#3390 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

przepraszam za ta cisze Le nie mam neta. dzis powinien juz wrocix. teraz nadaje z felefonu i caly czas mi litery przeskakuja.

po południu będzie próba generalna jak Zuzia wróci z przedszkola

Chyba ma focha na Zosię, że dziecko które miało być pierwsze się ociąga 

pamiętam jak miałam 16 lat i jak myślałam o porodzie to już wtedy sie bałam 

ale za to krew mi poszła torchę lepiej.