Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-28, 15:45   #3061
Ma_majka
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X

Wiadomość od Dojotki:

szyjka zamknięta, ma 2,7. dziecko ok waży 1380. Dostała kroplówkę na rozwój płuc dziecka i zastrzyk na skurcze
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 15:45   #3062
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Landi strasznie Ci współczuje, bo naprawde masz niewesoło az się wierzyc nie chce, ze dorosły faceto może byc az tak nieodpowiedzialny. Mój to totalne przeciwienstwo Twojego, zanim podejmie jakas decyzje zwiazana z finansami to 500razy rozwaza wszystkie za i przeciw. Mówi mi o kazdym nawet jak najmniejszym wydatku i wszystko ze mna uzgadnia. Pod tym wzgledem ufam mu w 100%, szkoda, że Twój Tż jest takim lekkoduchem.
No mój tak samo ... wiem raczej o wszystkich wydatkach. Zreszta nie twierdze, że ma mi sie ze wszystkiego spowiadać ale wszelkie wieksze wydatki konsultujemy. Tym bardziej, że ja lubie kase wydawać raczej lekkomyślnie i wolę jak mąż czuwa nad budżetem
Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
też nad tym myślę, bo kiedyś wiem że lubił sobie wsadzić kaskę na maszyny...
eh.. oby to nie było to .... A jeśli nawet to przepraszam ale chyba by sie nie przyznał ....
Porozmawiaj z nim.. zobacz jaką ma wersję zdarzeń
Cytat:
co ja bym oddała żeby miec tylko kartę kredytową... najgorsze jest to że jak zacznę pracować normalnie na umowę to i na mnie siądzie komornik za jego długi. Aktualnie przypomina mi się tylko znajoma mojej siostry, która uciekała z małym dzieckiem przez balkon bo ruska mafia weszła do jej domu po męża...
... fak.

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 15:46   #3063
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
ale skurcze moga powodowac skracanie szyjki

u pierworodek najpierw sie skraca a potem robi rozwarcie zazwyczaj
No właśnie Masz rację! Właśnie Dojotka napisała że skurcze gorsze
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 15:46   #3064
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Wiadomość od Dojotki:

szyjka zamknięta, ma 2,7. dziecko ok waży 1380. Dostała kroplówkę na rozwój płuc dziecka i zastrzyk na skurcze
uff.. najważniejsze, że zamknieta.

Stary 2012-08-28, 15:46   #3065
weronika23
Zakorzenienie

effcia nooo masakra to co piszesz ja bym mojego zabila kurde co on z taka kasa zrobil moj mi mowi o wszytskich wydatkch nawet rachunki przynosi a wieksze wydatki obgadujemy razem
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 15:46   #3066
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Cytat:
co ja bym oddała żeby miec tylko kartę kredytową... najgorsze jest to że jak zacznę pracować normalnie na umowę to i na mnie siądzie komornik za jego długi. Aktualnie przypomina mi się tylko znajoma mojej siostry, która uciekała z małym dzieckiem przez balkon bo ruska mafia weszła do jej domu po męża...
O matko z ta ruska mafią to mnie załamałas z reszta tez znam taka sprawe. Mąz mojej kolezanki mial dlugi u jakiejs lokalnej mafii i powiedzieli mu wprost, ze jesli ich nie splaci to zabiora mu to co najcenniejsze, a chodzilo im o zabicie jego zony i coreczki i ze jemu nic nie zrobia zeby zyl ze swiadomoscia ,ze to przez niego ich nie ma na tym swiecie

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

Edytowane przez perelka_np
Czas edycji: 2012-08-28 o 15:49
perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 15:47   #3067
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dyltharra Pokaż wiadomość
Ej, ja zaproszenia do grupy nie dostalam
Wcisnelam sie juz chyba ostatnimi silami w bluzke s-ke i ide chlipac z tego tytulu z rozpaczy na poczte.
Ehh.... kiedy ja S-ki nosilam

Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość
Wróciłam z glukozy. Jezu nienawidze czekać w kolejkach w polskich przychodniach!! Dawno nic mnie nie wyprowadziło tak z równowagi. Laboratorium otwarte od 7 więc odmeldowałam się punktualnie, ale okazało się, że glukozę badają od 8, a zatem przesiedziałam godzinę na poczekalni gapiąc się w drzwi. Miałam wejść punktualnie o 8 więc stanęłam przy tych nieszczęsnych drzwiach iiii w tym czasie rozpoczął się atak staruszków na ciężarną. Gdyby mieli widły to pewnie by ich użyli ale nic, weszłam. okazało się, że pani z zabiegowego życzy sobie, żeby mocz był oddawany w takich wąskich długich pojemnikach, a ja miałam taki tradycyjny z apteki i kazała mi to przelewać. Myślałam że żartuje, ale mówiła serio. Następnie wysłała mnie do innego pokoju zabiegowego - w innym budynku i poleciła wejść bez kolejki. Podeszłam więc do drzwi i mówię w czym rzecz i nagle słyszę jak kolejka zaczyna buczeć. Jedną panią bolą korzonki i ona mnie nigdzie nie przepuści, jakiś pan jest oburzony, gdyż on się zwolnił z pracy żeby zrobić badania okresowe i on nikogo nie będzie do kolejki przed sobą wpuszczał i blabnlablablabalbalabla! Więc stoję, bo w zabiegowym ktoś jest. Ja z tym byncem przebieram z nogi na nogę, a dziadki siedzą i się patrzą na mnie jak na prostytutkę przy trasie. Po 20 min otworzyły się drzwi więc wlazłam do środka Pani pielęgniarka kazała mi siąść i czekać. Więc czekam. Poszła po wodę do dystrybutora i i rozpuściła w niej glukozę, którą wcześniej kupiłam i jej dałam. Wypiłam i kazała mi iść ponownie przed drzwi pokoju w którym byłam wcześniej. I tu pojawia się moje pytanie: nie mogłam tej glukozy wypić w pierwszym zabiegowym? po co ja mialam odstać swoje przed 2 drzwiami? nie rozumiem. Następnie odczekałam godzinę i punktualnie o 10 weszłam do pierwszej zabiegówki, ludzie na korytarzu znowu planowali na mnie atak widłami. Po badaniu otrzymałam rachunek na 97 zł i prawie spadłam z krzesła bo mialam płacić tylko za badania na hiv. Z tego wszystkiego ta glukoza była najsympatyczniejszą rzeczą jaka mnie dziś spotkała. Idę zjeść bułeczkę

Heh.... a najgorsze jest to ze najbardziej sie dra Ci co im nic nie dolega, a taka babcina co ledwie sie na nogach trzyma pewnie by jeszcze przepuscila....

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny a wracając do tematu kosmetyków dla maluszków to co właściwie trzeba kupić na początek - jakiś płyn do kapieli i coś na odparzenia, czy od razu też oliwkę, kremik itp?
Słyszałyście coś może o kosmetykach Bubchen? ostatnio szwagierka mówiła mi, że bardzo dobre
O tych Bubchem nie slyszalam.
Kupuje podobnie jak dziewczyny - plyn do mycia/zel z Hipp-a, do tego jakis malsam czy mleczko, oliwki raczej nie bo mam juz dosc bo tej konsystencji po tym jak sama siebie 3x dziennie smaruje
Kremik na odparzenia - ale to Bephanten kupie i cos na mrozy z Hippa tez

Cytat:
Napisane przez evvelina88 Pokaż wiadomość
nie martw się kochana, tak to już jest z niektórymi osobami, chyba nie pamiętają że na tabliczkach jest napisane pierwszeństwo dla kobiet w ciąży, w sklepie ostatnio stałam 15 minut w kolejce i nikt mnie nie przepuścił, aż usiadłam sobie na kartonie. Ale w kolejce wszyscy się patrzyli że mam brzuszek...
Niestety tak sie z ciekawosci ostatnio przygladalam i nie wszedzie jest napisane ze kobiety w ciazy maja pierwszenstwo....ostatnio sie rozczytalam w rozpisce z 8-10 podpunktami i jakos ciezarnych tam nie znalazlam

Cytat:
Napisane przez evvelina88 Pokaż wiadomość
dramat, szukam filmów które opowiadają jakąś historię, podobny to np. "Pamiętnik".
Uwielbiam Pamietnik!!

Cytat:
Ano. Z tej okazji pożeram ptysia.
A po wczorajszej glukozie zarzekałam się, że nie tknę nic słodkiego

Podziekowała

Odnośnie ustępowania w kolejce itp to mnie strasznie bawi to, jak ludzie ukradkiem gapią się na Twój brzuch, a jak już na nich spojrzysz, to momentalnie odwracają wzrok udając, że Cię nie widzą. To samo w komunikacji miejskiej.
Tak w ogóle, czy jest tu ktoś z Wrocławia...?
Ja juz niestety nie ale duuuuzo mnie z wroclawiem laczy i lata tam mieszkalam WrocLove

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
No. obejrzałam Lekarzy powiem Wam, że super nakręcony, fajne kadry, świetna jakość. Na początku humor, fajne dialogi, na końcu odcinka okazało sie czemu ta lekarka wyjechała do Torunia robic kariere. No i cały serial w Toruniu bedzie sie rozgrywać. Ogólnie na plus nie mogę się doczekać kolejnego odcinka
UUU to bedzie ogladanko a lubie i ostry dyzur i chirurgow, do tego jeszcze dojda lekarze

Cytat:
kciuki za Dojotkę niech zaciśnie nogi i nie wypuszcza jeszcze Kubusia!!!

ja wróciłam z miasta, w autobusie pani o kulach chciała mi ustąpić miejsca. Oczywiście powiedziałam że ma siedzieć, bo ja się dobrze czuję. No i nikt ze zdrowych ludzi oczywiście nie ustąpi ale trudno, i tak tylko 3 przystanki mi zostały wtedy.

mam mega zje*bany humor... pokłóciłam się znowu z M, i właśnie się zastanawiam po co był nam ten ślub jak i tak pewnie się rozwiedziemy. Ja z nim po prostu nie wytrzymam... on ma łeb w chmurach, przez co w kolejne długi nas wciąga a ja jestem bezradna w tym momencie, bo nawet jak odejdę to nie mam gdzie iść. A szczerze mam już dość... jutro mamy dopiero 2 miesiące po ślubie. Zresztą ja w sumie na początku nie chciałam ślubu ale wszyscy nalegali, najbardziej moja mama... żałuję że ich posłuchałam! nie wiem czy to hormony we mnie powodują takie odczucia, czy co... ale najchętniej odeszłabym już teraz. praktycznie trzyma mnie tylko kredyt który moja mama mu wzięła, spłata kończy się za 3,5 roku
Hm..... okropne to, chyba trzeba powaznie pogadac i postawic jasne zasady bo cos kreci :/

Cytat:
Hej laseczki

Kurcze co sie dzieje z tymi szyjkami
Dojotka- trzymaj się będzie dobrze

Gratuluję udanych wizyt i współczuję tych mniej przyjemnych

Dziewczyny rozmawialiśmy dzisiaj z Tżem o naszym slubie i chyba jednak robimy wesele w sumie zrobilam liste gosci to tragedii nie ma bo z dziecmi wychodzi 30osób teraz musimy tylko pojezdzic po miescie i zorientowac sie gdzie jakie ceny za osobe. No i oczywiscie jesli zrobimy wesele to musze miec inna sukienke, moja wymarzoną
Zerknijcie i powiedzcie ktora najladniejsza doddam tylko, ze te ktore Wam pokazuje kosztują w przedziale 300-400zł
Mi sie wszystkie 3 podobaja

Cytat:
My ze soba mieszkamy poltora roku, byloby wszystko ok gdyby nie bral co chwile kredytow... dzisiaj sie wydalo ze moja mama mu wziela 20 tysiecy a nie 16 i 7tys dal swojej babci o czym ja nie wiedzialam... potem on sam wzial 29 tysiecy kredytu i znowu babci dal 10 tysiecy, babcia ciagle sie o kase upomina jako "splata dlugow"!!! M we wszystkich sieciach telefonicznych ma juz zadluzenie zreszta dlatego tez ma komornika na wyplacie - orange naliczylo mu prawie 5 tysiecy zadluzenia. A dzis sobie wzial telefon w plusie...
Od mojej siostry pozyczyl kase o czym ja sie rano dowiedzialam, a ze nie mam jak jej oddac to sprzedalam swoj telefon - bo co mialam zrobic, oddalam jej a ona "wczesnie!" moja mama też juz zalamana bo on babcie splacac potrafi a moja mama to co?... nawet jej od 3 miesiecy nie dal na rate za ten kredyt co mu wziela (w sumie 1800zł za trzy raty)...
Ja po prostu mam dosc, jak tu sie nie denerwowac jak wszystko ciąży NA MNIE, bo to ja musze za niego oczami swiecic... wychodzą jego kłamstewka na światło dzienne, a my nawet nie mamy intercyzy...

Ja dzis 3 prania znow zrobilam + reczne....padam... W ogole zaczelam myslec ze to bez sensu, teraz biore w normalnym rposzku bo czesc ubranek od kogos lub z lumpeksu to trzeba poprac, ale znow za miesiac bedzie powtorka z rozrywki:/ a tego prania fuuuuul :/

Gratuluje kolejnych tygodni i udanych wizyt
Trzymam kciuki za Dorotke zeby nozki zaciskala i nie puszczala
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 15:49   #3068
weronika23
Zakorzenienie

uffffffffff czyli u dojotki nie ma tragedi ja z gabi w 7 lezalam tydz i mialam zastrzyk na rozwoj plucek a potem przenosilam

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

ja tez kocham wroclaw ale daleko jak cholera bylam 3 tyg na szkoleniu z pracy i spalam w hotelu wroclaw a szkolenie mialam hmmmm zapomnialam jak sie nazywa w kazym razie w siedziebie eurobanku
a pozniej bylam 4 dni na szkoleniu w grudniu bosko bylo
Stary 2012-08-28, 15:50   #3069
landi0909
Zakorzenienie

Nie wiem już co mam robić... Staram się nie stresować - ale jak tu się nie stresować...?? trafiłam z deszczu pod rynnę... Poprzedni facet co prawda traktował mnie jak swoją własność, zdradzał mnie, ale przynajmniej wiedziałam jakie ma kredyty itp. A teraz... nic nie wiem, do tego jestem bezradna bo dochodów nie mam i tak prędko mieć nie będę
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 15:55   #3070
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Micia- u mnie Tż też jest zazwyczaj głosem rozsądku bo ja tez mam lekką rekę do wydawania na ☠☠☠☠☠☠☠y, i tak jak u was nie wymagamy tlumaczenia i rozliczania z kazdego wydatku ale oczywiscie musimy to robic z rozwaga

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Dobra ja narazie uciekam, bede pozniej pa

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 15:56   #3071
landi0909
Zakorzenienie

ja całe życie byłam wychowywana w biedzie... tzn nie takiej totalnej biedzie, ale potrafię szanować każdą złotówkę. Był czas, że mój tata zarabiał 300zł miesięcznie (zakład upadał), mama nie pracowała, z opieki dostawała 100zł a czwórkę dzieci miała - w tym ja miałam 4 latka, reszta w wieku szkolnym. I dawała jakoś radę, pożyczała ale wiedziała że potem jakoś odda. I to mnie nauczyło szanować pieniądz, bo kiedyś może go zabraknąć. Ale jak widać mój mąż tego nie zna... Zawsze ciągnął od babci, babcia tylko go po główce głaskała. A teraz co? Babunia jeszcze się upomina o tą całą kasę, a że M się do niej nie odzywa to wydzwania do mnie...
Stary 2012-08-28, 15:57   #3072
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Micia- u mnie Tż też jest zazwyczaj głosem rozsądku bo ja tez mam lekką rekę do wydawania na ☠☠☠☠☠☠☠y, i tak jak u was nie wymagamy tlumaczenia i rozliczania z kazdego wydatku ale oczywiscie musimy to robic z rozwaga

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Dobra ja narazie uciekam, bede pozniej pa
Czyli jest tak jak byc powinno ;]
buzka

Mąż zaś polazł gdzieś kurde,,, posiedzi chwile ze mna i zas znika... myslalam ze razem spedzimy dzien .. ale nie.. zawsze ma jakas robote kolo domu... po co odpoczac... a potem sie czepia wieczorem ze chce cos z nim porobic, wyjsc gdzies... to po co sobie tyle roboty robi

Stary 2012-08-28, 15:57   #3073
evvelina88
Rozeznanie

Cytat:
Wiadomość od Dojotki:

Już wiadomo czy zostaje w szpitalu na dłużej?

NT7mm- kariotyp prawidlowy męski
06.01.2013- Synek Nikodem
evvelina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 15:57   #3074
dyltharra
Raczkowanie

Cytat:
Wiadomość od Dojotki:

Uff... Kurcze, co się dzieje... Ostatnio co chwila którejś coś...

MiciaKicia, a Twój mąż nie ma przypadkiem z Wrocławiem nic wspólnego...? Tak podglądałam Wasze zdjęcia i jakbym Go kojarzyła, a chyba nawet mój rocznik
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt
dyltharra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 16:00   #3075
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:

MiciaKicia, a Twój mąż nie ma przypadkiem z Wrocławiem nic wspólnego...? Tak podglądałam Wasze zdjęcia i jakbym Go kojarzyła, a chyba nawet mój rocznik
ja szczerze mówiąc też kojarzę męża naszej Mici we wrocławiu pomieszkiwałam jakiś czas, ale to chyba nie stąd... Może jest do kogoś podobny
Stary 2012-08-28, 16:00   #3076
muminek88
Zadomowienie

Wczoraj na kontroli byly nieprawidlowosci, zaraz pojechalismy do kliniki, dostalam kortyzon ale dzis trzebabylo robic na szybko cc. Oliwia byla z nami 1,5 godz, Laura walczy
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 16:01   #3077
dyltharra
Raczkowanie

Cytat:
ja szczerze mówiąc też kojarzę męża naszej Mici we wrocławiu pomieszkiwałam jakiś czas, ale to chyba nie stąd... Może jest do kogoś podobny
Może właśnie takiej urody
Stary 2012-08-28, 16:02   #3078
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
Wczoraj na kontroli byly nieprawidlowosci, zaraz pojechalismy do kliniki, dostalam kortyzon ale dzis trzebabylo robic na szybko cc. Oliwia byla z nami 1,5 godz, Laura walczy
cooooooooo????!!!! Muminku ;( proszę nieeee ;(
Stary 2012-08-28, 16:02   #3079
evvelina88
Rozeznanie

Cytat:
ja całe życie byłam wychowywana w biedzie... tzn nie takiej totalnej biedzie, ale potrafię szanować każdą złotówkę. Był czas, że mój tata zarabiał 300zł miesięcznie (zakład upadał), mama nie pracowała, z opieki dostawała 100zł a czwórkę dzieci miała - w tym ja miałam 4 latka, reszta w wieku szkolnym. I dawała jakoś radę, pożyczała ale wiedziała że potem jakoś odda. I to mnie nauczyło szanować pieniądz, bo kiedyś może go zabraknąć. Ale jak widać mój mąż tego nie zna... Zawsze ciągnął od babci, babcia tylko go po główce głaskała. A teraz co? Babunia jeszcze się upomina o tą całą kasę, a że M się do niej nie odzywa to wydzwania do mnie...
Ustaw w telefonie babcie w czarnej liście, przecież nie ożeniłaś się z jego długami.

Niestety to toksyczna sytuacja dla Ciebie i dziecka, a tata musi się stać tatą i może dzięki ciężkiej pracy uda się zadbać o rodzinę, przeszłości już się nie zmieni, ale mógłby powiedzieć otwarcie jakie ma zadłużenie, co planuje zrobić aby je spłacić, postawić cel- datę spłaty.

Plan zmobilizuje go do działania.

Stary 2012-08-28, 16:02   #3080
dyltharra
Raczkowanie

Cytat:
Chryste... Tak mi przykro...
Stary 2012-08-28, 16:04   #3081
Dorisp
Rozeznanie

GG do Dorisp

Cytat:
:conf used: Ojej, nie wiem co napisać...
Stary 2012-08-28, 16:05   #3082
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Tzn mieszkał tam jakoś 9 miesiecy ;P tam sie poznalismy w dzień jego przeprowadzki
Cytat:
o Boże.... co sie dzieje ja ☠☠☠☠☠☠☠e..... co to fatum jakies na te dzieciaczki ☠☠☠☠a....
Muminku tak mi przykro..... trzymam kciuki za Laurę.... Da rade!

Stary 2012-08-28, 16:05   #3083
landi0909
Zakorzenienie

Muminku trzymamy kciuki za Ciebie i za Laurę...

a ja głupia przejmuję się teraz kasą... a ktoś tak blisko nas cierpi o wiele bardziej... normalnie siedzę i wyję

Edytowane przez landi0909
Czas edycji: 2012-08-28 o 16:06
Stary 2012-08-28, 16:06   #3084
evvelina88
Rozeznanie

Cytat:
będę się modlić i myśleć o Twojej kruszynce, tak bardzo mi przykro

Stary 2012-08-28, 16:08   #3085
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Perełka, śliczne suknie, wszystkie w moim guście Radzę uważać na ten trzeci model, jeśli nie jesteś wysoka - dokładnie tę suknię miała moja bratowa i mimo, że wyglądała pięknie, to suknia bardzo ją skróciła.

Ewa
, współczuję, ciężka sprawa. Nie wiem za bardzo, co Ci poradzić, bo to wszystko nie jest takie proste, ale może na wszelki wypadek złożyć wniosek o ustanowienie rozdzielności majątkowej? Zaufanie zaufaniem, ale nie możesz tyrać całe życie na jego długi, kiedy on sobie pieniądze trwoni na prawo i lewo. Poza tym, jeśli Wam obojgu zależy na związku, to moim zdaniem powinniście oboje pójść na układ - Ty bierzesz na siebie odpowiedzialność i trzymasz budżet rodzinny, a on informuje Cię o każdym wydatku, przynosi paragony, masz pełnomocnictwo na wszystkich jego kontach i umowach przez niego podpisywanych. Innego rozwiązania chyba nie ma, nigdy nie będziesz miała pełnej kontroli nad tym, jak on wydaje Wasze wspólniezarobione pieniążki
Stary 2012-08-28, 16:08   #3086
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem w szoku

Kochana trzymam kciuki za Ciebie i Laurkę
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 16:08   #3087
weronika23
Zakorzenienie

kochana strasznie mi orzykro trzymam mocno za laure
Stary 2012-08-28, 16:12   #3088
madzius90
Zakorzenienie

Wchodzę i co taka wiadomośc???
Muminku strasznie mi przykro
Trzymam mocno kciuki za Laurkę, musi być silna!!!!!
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 16:12   #3089
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Mój Boże...

Muminku
, ogromnie współczuję. Jestem myślami przy Tobie i pamiętam w modlitwie. Wierzę, że Laura jest silna i da radę!
Stary 2012-08-28, 16:13   #3090
landi0909
Zakorzenienie

wierzę że Laurze się uda!!! Z całego serca...
Mam znajomą, mieszka też w niemczech... Urodziła syna duużo wcześniej, był wielkości dłoni, walczył o życie. Ubierali go w ciuszki dla lalek... Dziś synek ma 4 latka i jest zdrowy! Wierzę że i Laura przeżyje i będzie zdrowa!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości