|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Mój się piecze, będzie gotowy za 40minut Dam znać, jak wyszło
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-08-28 o 14:53 |
|
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
heeej
z mojej diety dziś nic nie wyszło, bo pojechałam na lumpy do innego miasta i zjadłam 2 kawalki pizzy ale co tam ![]() spodnie z allegro przyszły za małe :<
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Zooska, no dzięki dzięki
![]() Noo znów parówka, ale mama nie miała nic innego na obiad i dała parówki. Eeee to u Ciebie zacne zakupy. Ja spodni mam do groma, więc już sobie obiecałam tylko legginsy skórzane i na tym koniec. Nie mam żadnych butów na jesień więc muszę kupić i pewnie jakąś torbiczkę sobie sprawię. Ale nie mogę wybrać. Mój chłop mówi, że te które wybieram to albo jak dla babki albo jak skórzana siatka na zakupy (oczywicie skomentował słynnego szopera )Aaaale Ty smakołyki pichcisz. Ale wiesz że u mnie na ogrodzie zawsze rosły kabaczki i patisony (a może to to samo hyhy) ale nigdy nic się z nimi nie robiło. Zawsze to taka ozdoba była. A tu takie pyszności można wyczyniać. Mi by się nie chciało robić, ale jakby mi ktoś dał to bym zjadła ![]() Juno, super łupy ![]() Ja to ostatnio nie miałam czasu na lumpy, ale pewnie w czwartek (dzień dostaw w Lbn) wykupię bilet sześciogodzinny, pojadę do lumpów i pojadę na bazar zobaczyć co już jest z ciuchów. Choć podejrzewam że tam jeszcze letnia kolekcja panuje, może wyprzedaże dopiero ruszyły. Więc pewno botków tam nie uświadczę. Ale może coś na lumpach nałowię sesese ![]() Ale kombinezon naprawdę super - i wyglądasz w nim świetnie ![]() Heroine, Zooska, ojjj może nie obżarstwo, ale słodycze jej już praktycznie codziennie a kiedyś nie jadłam miesiąc, dwa...różnie. Teraz jak widzicie, ciastko tu, cukierek dam, drożdżóweczka, lodzik. Od tego się zaczyna ![]() Ray of sunshine, heloł Mi ktoś kiedyś polecił tę stronkę: http://www.zdroweconieco.pl/ Wybierasz w tagach 5/10/15 min itd - jest sporo fajnych przepisów Pożarłam płatki z mlekiem Dziś wsuwam wszystko jak buldożer. Okres robi swoje Międzyczasie poprawiam jednak projekt. A jak TŻ pójdzie do pracy to pooglądam seriale
|
|
#3364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, ze można zwrócić!![]() Eeeee tam, dobrze że pizza nie wpadła wieczorem tak to git. Cos upolowałaś?![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Dżaga Nie przesadzaj Ty strasznie restrykcyjnie trzymasz dietki, może to stąd? Jak już zjesz słodycze to chcesz jeszcze i jeszcze? Ja dlatego sobie postaram na słodycze tak co 2 czy 3 dzień, ale mało, staram się żeby to było po treningu![]() A mój stan spodni był opłakany, miałam 2 pary^^ Masakra, w legginsach nie chodzę, chyba że muszę, więc...^^ Nom, botki jesienne:P Zawsze śmigałam w glanach albo oficerkach, ale muszę mieć 1 buty wyjściowe, a moje poprzednie się zdarły calkowicie stąd trzeba kupić ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
nawet kiedyś linka do niej tutaj wklejałam Fajna
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tych słodyczy, wiesz ja też zawsze po treningu coś jem i nigdy nie jest tego dużo. Ot jakiś serek homo, lód, cukierek (ale to te karmelki ciągle jeszcze męczę hyhy). No ale to wchodzi szybko w nawyk i potem pójdę na uczelnię, tam będzie automat na automacie i będzie mnie kusiło. Dobrze że ze mnie taka cholerna materialistka i 5 razy obracam złotówkę zanim ją wydam. Patrzta co znalazłam: http://fitness-food.pl/2012/baza-die...ow-dla-kobiet/ Warto przejrzeć. Ja jeszcze tego nie zrobiłam, ale zrobię Idę TŻ budzić. Jakieś spotkanie ma i kazał się obudzić o 3.
|
|
|
#3366 |
|
Przyczajenie
|
Paula- dzięki
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Upolowałam pudrową narzutkę Dorothy Perkins (dłuuuugo takiej szukałam!), sweterek granatowy w paski oversize, złoty sweterek, do połowy pupy i koszulę dla tż taką http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...r:10,s:0,i:103 tylko z długim rękawem ![]() za całość zapłaciłam jakoś 45 zł
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
Dżaga Ojj tak, styl mamy całkiem inny
Ty jesteś bardzo kobieca i dbasz o każdy szczegół, a ja w ogóle^^Podziwiam Cie za zorganizowanie pieniędzy!!! Takim małym kosztem, a tak piękne stroje potrafisz wyczarować... Naprawdę, brawa!![]() Ja jestem też oszczędna, ale chyba nie aż tak Bo pod materialistkę to się nie podciągam![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Choco Nie da się zwrócić tych spodni;>? Zazwyczaj jest taka możliwość jak są niedobre czy coś ![]() ładne łowy
|
#3369 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój Tż ma taką samą
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska, bo u nas jest drogo w dzień dostawy :/ ale tylko w tym lumpku można znaleźć fajne rzeczy i markowe.
![]() "przedmiot nabyty drogą licytacj nie podlega zwrowi i wymianie, pkt. kodeksu karnego bla bla bla" ![]() Juno bardzo mi sie spodobala
|
|
#3371 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Buldożer? No to powiedz coś Ty dzisiaj zjadła Cytat:
no zależy jeszcze gdzie...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3372 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale zauważyłam ze wy sobie folgujecie z dietą w weekend, ja nie mam typowego wolnego weekendu a wczoraj mialam wolne i sobie wrzuciłam przyjemność w formie zelek i kaszy manny margot, kocham żelki, a wczoraj smutno mi było to sobie ciumkałam ![]() Cytat:
dzisiejsze jedzonko: 1śn: musli z małym jogurtem jagodowym i ciut mleka 0,5% 2śn: serek wiejski lekki, saszetka musli, activia do picia obiad: micha zupy pomidorowej z kawałkami kurczkaka i świderkami razowymi zjem zaraz miske kaszy manny ![]() a na kolacje: ser biały |
||
|
|
|
#3373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Naturalnie jestem jasną blondynką, latem zrobiłam szamponetką na czerwono-różowo i nie całe mi się zmyły. To znaczy przy skórze jakieś 1o cm mam taką różowo-rudą poświatę, a dalej blond. Ciekawe czy tym lorealem ładnie wyjdzie i równomiernie ![]() Mam dziś imieniny, ale siedzę sama, więc mam czekoladę i drinki kolorowe Dzisiaj mi wolno
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2012-08-28 o 17:40 |
|
|
|
|
#3374 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lubię wszystkie kwiaty- oprócz lili właśnie ale to szczegół a za piwonie i słoneczniki to jestem w stanie wszystko wybaczyć/zrobić zależy z jakiej "okazji" kwiaty przyjdą do domu No cóż przy Tż muszę być bardziej konsekwentna ale już dziś 5 dzień będzie choć do północy masa okazji do grzechu He he właśnie mamie z Naj te 6 stron z ćwiczeniami wydarłam monia normalnie człowiek czyta i czyta i nie może uwierzyć, że tuż za nasza granicą może być tak "normalnie" Cytat:
ale zgadzam się z Paula , że lekkie codzienne ćwiczenia są wręcz wskazane a intensywne treningi siłowe czy mega wykańczające aeroby to i owszem przerwy się przydają Cytat:
a i powiem Ci, że bardzo szczupło wyglądasz ![]() lisa żelki są ok- ja kiedyś sobie mówiłam, że to żelatyna na stawy dobra -co zresztą faktem jest najgorzej właśnie smutki zajadać- ja się nie mądrze bo sama dokładnie tak samo robię ehA ja dziś dietkowo ok - zaniosłam obiad Tż do pracy i miałam na małe zakupy do Lidla skoczyć ale myślę nie bo zaraz się na coś słodkiego skusze bo tam niemieckie słodycze są i co zrobił Margotek.... wypłacił 50zł w bankomacie(i dodatkowo km nadreptał) i na ryneczek skoczył i borówkę , śliweczki pomidorki zakupił i rybkę zakupił i najedzony i szczęśliwy
|
|
#3375 | |
|
Zadomowienie
|
DZIENDOBEREK
wypilam espresso, i mi odbija ![]() u mnie dieta niezle, przerzucilam się na cos bardziej w stylu 1200, bo na 1000 to chodzilam wsciekla jak osa.. kupilam dzis nowa plyte Ewy Chodakowskiej z SHAPE, na okladce jest perfekcyjna Pani domu... Wy sie tez tak "jaracie" tą całą panią Rozenek? bo wszyscy ocip*** na jej punkcie, a dla mnie laska jak laska, moja mama tez zakurza z mopem po domu a pracuje na 2 etatty i tez wyglada zawsze ladnie, normalka przeciez Chociaz jak ogladalam ten program kiedys, to niektore kobiet yto są takie syfiary ze szok serio, szczena mi opadała, jeszcze ok, jak sie nie ma meza, dziecka, to sie nie chce, ale kurcze, majac np male dziecko w domu jedzenie dla niego trzymac ze starym zarciem dla kota? no masakra ![]() A co do cwiczen, to powtorze słowo - masakra wytrzymalam jakies 15 min,wiec jestem z siebie dzis niezadowolona, tymbardziej, ze wpadly jakies kruche ciasteczka dzis..a w poniedzialek mam poprawke, nic nie umieeem Cytat:
![]() Juno, ja tez słyszalam, ze kolor czarny to nie na wesele i co ciekawe o białym tez slszalam, ze to kolor zarezerwowany dla Panny młodej w tym dniu A sukienka nude b. ladna ![]() dzaga, ja moze jestem nie tyle materialistką, co skąpcem odkad mieszkam sama i musze "wyzyc" jak sobie pomysle, ze za kawe place 10 zł i ile dobrego jedzenia sobie moge za to kupic, to az skreca i w ten sposob sie oduczylam jest batoniki, ze wyliczalam dokladnie na co bym mogla innego uzbierac ![]() ![]() Ray_of_sunshine no hej co do przepisów, to poszperaj w necie za blogami kulinarnymi - od siebie mogę polecić http://healthysportlife.pl/ i http://eat-food-well.blogspot.com/ - faajne prepisy No i na przepisy.pl mozna znalezc czasem suuuper dania. trzymam kciuki za Ciebie i Twojego partnera ![]() a co do kwiatów, to ja kooocham gerbery i frezje ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- w ogole, moj wlasny rodzony brat, ktory od zawsze nazywa mnie serdelą dziś powiedział mi, ze schudlam dało mi to kopa, nie powiem a jutro wazenie, obym nie utyla od ostatniego, a os tak czuje
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2012-08-28 o 20:04 |
|
|
|
|
#3376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Twój brat widzę bardzo krytyczny wobec siostry
Będzie 55kg na 160cm Edytowane przez Margot85 Czas edycji: 2012-08-28 o 20:54 |
|
|
|
|
#3377 |
|
Zadomowienie
|
margot, no wiadomo, braterska milosc
zreszta, ja mu tez nie odpuszczam ale mega mi sie miło zrobiło, że zauwazyl ![]() a co do szpinaku - sprobuję z serem my z moim chlopakiem jadac kiedys przez Słowację zatrzymalismy się w takiej knajpce ' harley davidson pub' (swoją drogą, wystrój, wszystko - rewelacja) i serwowano tak głownie stejki mój chłopak wziął do steka ziemniaczki opiekane i kukurydze z grilla, a ja wlasnie szpinak.. ale co to byl za szpinak!! idealny, lekko ciągnący się (podejrzewac, ze to zasługa sera) z lekko wyczuwalnym posmakiem czosnku a na nim dwa plastry idealnego "hamerykanskiego" bekonu - no pycha próbuję ten szpinak jakoś odtworzyc często u siebie, ale nie daje rady, musieli dodac jakis składnik, któreg nie jestem w stanie zweryfikowac apropos smietanki, to dodaję jej trochę do szpinaku jak robie makaron ze spzinakiem i łososiem - swoją drogą tez pycha ![]() my tu o jedzeniu a mi w brzuchu burczy
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2012-08-28 o 20:52 |
|
|
|
#3378 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny,
a co sądzicie o moim jadłospisie? Jest źle? zerknijcie na blog albo po prostu wpiszę to tu: Dziś: Śniadanie- Dzień zaczęłam od kanapek ze smażonymi jabłkami- mniam! Koniec słoiczka, więc już się tak obżerać nie będę. Kolacja:2 jabłkaŚniadanie II- 2x jabłko + miseczka lodów pomarańczowo- truskawkowych (Manhattan) + kawa z mlekiem i cukrem Obiad: zupa z wczoraj Jak ja ją uwielbiam !Podwieczorek:serek homogenizowany truskawkowy + 3 kromki chleba wczoraj: Śniadanie I- 2x nektarynka
Śniadanie II- serek wiejski + 2x kromka chleba Obiad: kartoflanka z zacierkami zabielana lekko śmietaną 18%- przepis(polecam) Nie dodałam jednak smażonej cebuli i koperku. Czosnek dałam granulowany. Zupka smaczna i pożywna. Miałam ochotę na dokładkę, ale się powstrzymałam. Starczyło dla TŻ i starczy też na jutro ![]() Podwieczorek: 3x mała kromka chleba ze smażonymi jabłkami (od mamy)+ 2x jabłka Kolacja: jajecznica z 3 jaj z pomidorem + 3 x małe kromki chleba z margaryną +lampka wina czerwonego półsłodkiego na zakończenie dnia.
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
Pipson, a widzisz! Ja dziś na FB CHodakowskiej widziałam jakieś zdjęcie nowego treningu, ale nie załapałam, że już nowa płyta wyszła z SHAPE'em. Coś z turbo w nazwie nie? Przejrzałaś już? Bo piszesz o ćwiczeniach ale nie wiem czy to te nowe czy coś starszego?
Espresso o tej porze? Boszzzz Ale to pewno na wkuwanko. Trzymam kciuki i wytrwałości życzę!No ja się właśnie Rozenek nie jaram. Nie wierzę, że kobiecina prowadzi swój dom perfekcyjnie w każdym calu. Że nigdy nie leży u niej okruch ciacha na podłodze lub pyłek kurzu na szafce A za to przecież potrafi zglebić podczas programu. I podobnie z wyglądem - na pewno ma swoje lepsze i gorsze momenty. Ale przed kamerami na bank jest cała świta wizażystek wszelkiej maści, które zapewniają jej perfekcyjny wygląd Z tą kawą to chodzi Ci o taką "na wynos" te sprawy tak? Wiesz ja mam taką znajomą. Jest gotowa jechać na drugi koniec miasta żeby skserować o grosz taniej za stronę, wiecznie płacze, że nie mają pieniędzy. A między wykładami nie raz słyszałam jak mówiła do innej koleżanki: Eeeejjj idziemy na dół na kawęęęę? I myślę sobie: pfff...też mi bieduje. Ja kawę wolę sobie zrobić w domciu. Owszem, są momenty kiedy organizm po prostu domaga się kawy, wtedy jak Cię mogę, z automatu kupię. Ale jak jestem w centrum handlowym i z tych wszystkich Coffee Heaven'ów i innych pięknie pachnie to przyspieszam kroku, bo wiem, że za taką kawę mam jogurty albo serki wiejskie na tydzień Idę chyba zaraz spać. Jutro mam w planach sprzątanko, ćwiczenia, a w czwartek kupię bilet 6-godzinny, pojeżdżę po lumpkach, pojadę na bazarek, zobaczę co jest, a po drodze poodaję książki do bibliotek. Noo...także...branoc!
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Ray, jak dla mnie za dużo chleba w dzisiejszym jadłospisie
śniadanie za małe zamieniłabym miejscami z drugim śniadaniem ![]() pipson, no to Ci brat komplementa strzelił to już pewnie szczypiorrr z Ciebie ![]() Jeśli chodzi o Rozenek to jak dla mnie przesada matko, jak można być aż tak perfekcyjnym?! to co ona propaguje to pedantyzm do potęgi myślę, że ona wcale taka idealna nie jest a propo Shape'a, widziałaś co zrobili z nią na okładce? pełen retusz, że to masakra szczególnie ręce jej tak wypolerowali, że nie ma żadnych zgięć, jakie ma normalny człowiek A ja poćwiczyłam troszkuu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ta 1 po lewej to Moja kuzynka jesteśmy prawie jak Siostry ![]() Ona też mieszka w Anglii i pracujemy w tej samej branży tylko Ona inny hotel ![]() to dlatego tak ciągle mamy razem zdjęcia bo Ona jak Siostra Moja ![]() A TY jak tam na obczyźnie ? jak Synkowie ? zadomowiłaś się już ?
|
|
|
|
|
#3382 |
|
Przyczajenie
|
Hej
dzieki tez uwazam, ze chleba za duzo. Musze coś z tym zrobic ale na razie jem co jest w domu i nie mam pomyslu na zmiany jadlospisu.Mam do Was parę pytań: Jak to jest właściwie z tymi posiłkami? co mozna a czego nie powinno się jeść na kolacje? Jeśli kładę się późno spać, o której najpóźniej powinnam zjeść kolację(ile godz przed snem)? Co do Rozenek- lubie ogladac jej program ale trzeba miec jednak duzy dystans do niego.. Ogladałam kiedys angielska wersje Perfekcyjnej pani domu i jedna z rad brzmiala: jeśli stłucze ci się szkło, weź kromkę chleba tostowego i delikatnie przyloz do kawałków szkła. Idealnie zbierze je z podłogi. Nie wiem jak was, ale ogromnie mnie to urazilo. Co jak co, ale szacunek do chleba powinno się mieć (ze wzgledów czy to religijnych czy z uwagi na panujący głod na świecie).
o zmianie swojego życia ogólnie (coś o prokrastrynacji, odchudzaniu, samorozwoju itd). Edytowane przez Ray_of_sunshine Czas edycji: 2012-08-28 o 21:59 |
|
|
|
#3383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3384 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Głodne dziecko , uwierz mi, chętnie by zjadło nawet taki chleb.
|
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3386 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jutro podejscie 2 robię, mam zamiar conajmniej 25 minut wytrwać. No i słyszalam ze interwały i tabata to swietne sposoby na tłuszczyk ![]() co do kaw itp - no wiadomo, mam podobne zdanie czasem jak mam ochotę, to czemu nie, ale szczerze mowiac nie stać mnie na kawę za 12-13 złotych codziennie. juz wole sobie bułke kupić Ale jak kogos na to stać, to ja nie wnikam, bo nie lubie ludziom zaglądać do portfela Tylko wkurza mnie niekonsekwencja, taka jak np u tej Twojej znajomej - narzeka, ze musi oszczędzać, idzie na ksero o 1 gr tańsze gdy ma do skserowania 12 kartek, a codziennie pije kawe w starbucksieczy tam pali paczke fajek Moje znajome np własnie stoją na dymku i mówią "kurde, musze pooszczędzać, mam strasznie mało kasy, chyba nie kupie w tym miesiacu biletu i bede na gape jezdzic" a po chwili" to co, idziemy do tej pizzeri/na kawe? " nosz kurrrr.... ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
brawo za cwiczonka a koło szczypiora to ja nawet nie leżałam! ![]() mnie retusz nie zdziwił, teraz wszystko retuszują, nawet niemowlaki, wiec przestałam zwracać na to uwagę. Mnie rozśmieszyło, jaką poważną minę miała Rozenek na tych zdjęciach jak pokazywała cwiczenia - no skupienie 100%, perfekcyjnie ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Ray_of_sunshine , to co mnie urazilo bardzo w Twoim jadłospisie, to za małe sniadanie - zdecydowanie. 2 nektarynki to nawet 200 kcal nie mają :P Proponuję Ci rano zjeść owsiankę na mleku, z garsćią orzechów, pokrojonymi owocami, mozesz nawet dorzucic łyżeczkę miodu - pycha i "zapycha" no i trochę duzo pieczywa. na kolacje dobra będzie np jakas sałatka z tunczykiem, albo z kurczakiem; ja np lubię zjeść pierś pokrojoną w kosteczkę z fasolką czerwoną i kukurydzą - pychota często na kolację jem też jajko sadzone na telfonowej patelni bez tłuszczu i ugotowaną fasolkę szparagową w dowolnej ilosci i tak jak pisała heroine, ok 3 godzin przed snem.
|
|
|
#3387 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dziś na badaniach do pracy.
Było ważenie - 57, 5 w ciuchach, a więc waga mi się nie zmienia, myślę, że 1 kg na to ubranie można odjąć ![]() A i wyszło mi za mało neutrocytów, lekarka mówi, że to nieistotne odchylenie. Czy wiecie o co z tym chodzi? W necie czytałam, ze to może świadczyć o grzybicy lub jakimś wirusie, ale raczej nic takiego nie mam. A to dlatego, że jestem zdrowa, a kurację przeciwgrzybiczą przeszłam u gina intensywną nie tak dawno temu.
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj tam, oj tam, nie bądź taka skromna No ja wiem, że retusz jest teraz wszechobecny, ale po prostu czasem to już przegięcie jest żeby tuszować naturalne zgięcia? ale zgięcie dłoni? taaa, ona musi być we wszystkim perfekcyjna ![]() Dobra laski, ja zmykam lulu, bo jutro będzie rzeź o 5.20 ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3389 |
|
Zadomowienie
|
Cześć laski
chyba się zaczynam denerwować spać nie mogę Wczoraj byłam po odbiór sukni Jakoś tam będę wyglądać kupiłam sobie biżuterie srebną za 365 zł dla mnie to spory wydatek bo nie pracuje Kochany tatuś no i welon za 180, za kawałek szmatki Nie miałam już siły szukać tańszych czy zamówić przez neta Czasu już nie ma a i nie wiadomo czy dobrej jakości są te welony na allegro Tak więc na samą siebie wydam ponad 4 tys nie moja kasa ale i tak boli bo z tego buty, biżuteria i bielizna mi zostanie Suknia, welon, fryzura, makijaż pójdą w cholerę Ach tam Dobrze że to raz w życiu Jeszcze wczoraj facet mi wjechał w dupe Na szczęście skręcałam i tylko obtarł mi samochód i zderzak tak jakby wyskoczył Napisał mi oświadczenie itd ale mogłam w sumie wziąć od niego te 300 zł Dziś z Tż jedziemy kupić alkohol do barku bo też ma być i może zamówić sobie wyjazd w podróż poślubną zastanawiamy się nad Egiptem, Tunezją...no czymś ciepłym tylko jakieś zamieszki tam podobno No dowiemy się Aby tylko biuro nie upadło Co do wagi to stoje na 60 kg Suknia jest akurat a zamawiałam ją przecież 28 kwietnia więc trzymam się ![]() staram się Was czytać ale odpisywać już nie jestem wstanie Mam nadzieje że się nie gniewacie a ja zresztą i tak małomówna jestem trzymajcie się dziewczynki, postaram się jeszcze zajrzeć do soboty Pewnie i tak nie będę mogła spać to czas się znajdzie ![]() ---------- Dopisano o 05:59 ---------- Poprzedni post napisano o 05:44 ---------- Dlatego ja nie lubie i nie jem parówek http://kuchnia.wp.pl/zyj-zdrowo/heal...sopodobny.html
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Hej
![]() Ja już w pracy siedzę jem śniadanie ![]() Milena, no niestety ślub sporo pochłania kasy... szczególnie panna młoda ma dużo wydatków facet kupi garnitur i jeszcze go potem wykorzysta, no a my sukienki już nie... trzymaj się tam, nie stresuj, bo na pewno wszystko pójdzie dobrze a jakieś wpadki zawsze się zdarzają nie patrz na to, masz być uśmiechnięta i szczęśliwa w tym dniu bo to Twój Dzień
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.

Mój się piecze, będzie gotowy za 40minut
Dam znać, jak wyszło

z mojej diety dziś nic nie wyszło, bo pojechałam na lumpy do innego miasta i zjadłam 2 kawalki pizzy
ale co tam
(oczywicie skomentował słynnego szopera 

mam nadzieję, ze można zwrócić!

no zależy jeszcze gdzie...

szczególnie ręce jej tak wypolerowali, że nie ma żadnych zgięć, jakie ma normalny człowiek
jem śniadanie