Wszystko o Avonie - Część II - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-05, 12:09   #3391
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Łooooo, ile próśb Niestety, musicie być cierpliwe i poczekać do jutra. Ja będę mieć katalog po południu i niestety nie będę miała mozliwości umieszczenia skanu. Jak bedę miała trochę czasu wieczorem, to mogę opisać co tam ciekawego
dobre i todziękujemy
Cytat:
Napisane przez trutka23 Pokaż wiadomość
No to czekamy na opis wrażeń.Mnie interesuje to tressele,bo w necie dziewczyny zachwalają.
właśnie weszłam z paczkami-jak tylko rozpakuje to dam znać
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 13:08   #3392
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Łooooo, ile próśb Niestety, musicie być cierpliwe i poczekać do jutra. Ja będę mieć katalog po południu i niestety nie będę miała mozliwości umieszczenia skanu. Jak bedę miała trochę czasu wieczorem, to mogę opisać co tam ciekawego
czekamy chociaz na ten opis za co dziekuje
Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
Chcialam wziasc na prezent zloty krem do rak i paznokci z anew ultimate wiecie moze czy za ta cene warto??? Dobry jest?? czy nie ma roznicy pomiedzy nim a czyms tanszym?
cala ta seria jest bardzo dobra moja tesciowa ja uwielbiai ciotunia tez
Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
dobre i todziękujemy

właśnie weszłam z paczkami-jak tylko rozpakuje to dam znać
wlasnie tez sie przylanczam do podziekowan
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 14:27   #3393
Vrenth
Zadomowienie

no to dostałam paczkę. już dawno nie miałam braków. zamiast kompletu biżuterii Taline dostałam sae kolczyki - ktoś zapomniał włożyć naszyjnik. dobrze że mi na nim mało zależało, ale i tak napisałam maila z zażaleniem (ja się awanturuję nawet o brak torebki do pakowania przy zestawach świątecznych).

zamieszczam zamówione zdjęcia: parasolka, kolczyli Taline i opaska SPA dwa razy - drugie to fragment materiału i rzepa.

parasolka jest świetna, dużo porządniej wykonana od tej w kropki, czy z oferty logo. rączka drewniana. naszyjnik oralia mnie zaskoczył, bo jest czarny (wydawał się brązowy) i dość elegancki.

Anew Alternative Intensive eye cream - skład:
aqua, cyclopentasil oxane, butylene glicol, silica, thiodipropionic acid, petrolatum, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, peg/ppg-18/18 dimethicone, sodium hydroxide, propylene glycol, dimethicone, dimethicone crosspolymer, urea, diazolidinyl urea, disodium edta, glucosamine hc1, hydrogenated lecithin, isopropylparaben, trimethylsiloxysilcate, algae extract, glycerin, yeast extract, butylparaben, isobutylparaben, melia azadirachta flower extract, punica granatum fruit juice, saccharomyces lysate extract, cholesterol, steareth-20, amyris balsamifera oil, ricinus communis oil, chamomilla recuitita oil, cupressus sempervirens oil, pelargonium graveolens oil, olibanum, mentha piperita oil, phenoxyethanol, pyrus malus (apple) root extract, camellia sinensis extract, glycine max (soybean) symbiosome extract, palmitoyl tetrapeptide-7, foeniculum vulgare (fennel) seed extract, superoxide dismutase, lactoferrin, phospholipids, saccharomyces ferment lysate filtrate
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3325.JPG (65,8 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3328.JPG (112,1 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3329.JPG (63,1 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3334.JPG (101,3 KB, 36 załadowań)
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 14:35   #3394
ilo16na
Zakorzenienie

Ja moje zamowienie dostane w czwartek.A moglybyscie wkleic jakikolwiek podklad z Avonu odcien Ivory,na rece,twarzy,?Bo zamowilam rozswietlajacy probki i bym chciala zobaczyc jak to wyglada. Dziekuje

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 15:04   #3395
isa666
Zakorzenienie

Jutro nowy katalog już?
Ja jeszcze nie odebrałam kosmetyków z kat. 02
Stary 2007-02-05, 15:08   #3396
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez Vrenth Pokaż wiadomość
no to dostałam paczkę. już dawno nie miałam braków. zamiast kompletu biżuterii Taline dostałam sae kolczyki - ktoś zapomniał włożyć naszyjnik. dobrze że mi na nim mało zależało, ale i tak napisałam maila z zażaleniem (ja się awanturuję nawet o brak torebki do pakowania przy zestawach świątecznych).

zamieszczam zamówione zdjęcia: parasolka, kolczyli Taline i opaska SPA dwa razy - drugie to fragment materiału i rzepa.

parasolka jest świetna, dużo porządniej wykonana od tej w kropki, czy z oferty logo. rączka drewniana. naszyjnik oralia mnie zaskoczył, bo jest czarny (wydawał się brązowy) i dość elegancki.

Anew Alternative Intensive eye cream - skład:
aqua, cyclopentasil oxane, butylene glicol, silica, thiodipropionic acid, petrolatum, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, peg/ppg-18/18 dimethicone, sodium hydroxide, propylene glycol, dimethicone, dimethicone crosspolymer, urea, diazolidinyl urea, disodium edta, glucosamine hc1, hydrogenated lecithin, isopropylparaben, trimethylsiloxysilcate, algae extract, glycerin, yeast extract, butylparaben, isobutylparaben, melia azadirachta flower extract, punica granatum fruit juice, saccharomyces lysate extract, cholesterol, steareth-20, amyris balsamifera oil, ricinus communis oil, chamomilla recuitita oil, cupressus sempervirens oil, pelargonium graveolens oil, olibanum, mentha piperita oil, phenoxyethanol, pyrus malus (apple) root extract, camellia sinensis extract, glycine max (soybean) symbiosome extract, palmitoyl tetrapeptide-7, foeniculum vulgare (fennel) seed extract, superoxide dismutase, lactoferrin, phospholipids, saccharomyces ferment lysate filtrate
dziekuje za zdjęcia kolczyków Taline i opaski, szkoda że naszyjnik nie przyszedł Ci z tej biżuterii. Z opaski napewno już rezygnuje, a biżuteria Taline wsumie sama nie wiem czy ją wezme, mam mieszane uczucia co do niej-jakoś tak średnio mnie się podoba- może uda mnie się jeszcze wpaś przed składaniem zamówienia do Krakowa i wstapić przy okazji do Coku-zobacze jak to będzie

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 15:09   #3397
asicka1
Raczkowanie

Dot.: katalog 5/2007

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
ten krem przy regularnym stosowaniu (codziennie) ładnie wyrównuje przebarwienia na dłoniach, które moga pojawic się u kobiet po 50 roku życia
nie ma za to jakiś rewelacyjnych własciwości wzmacniania paznokci - to zdanie mojej teściowej (zużyła 2 opakowania - zawsze smaruje ręce tuż przed położeniem się spać)
dziekuje za odp chyba zaryzykuje i wezme
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-05, 15:13   #3398
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
czekamy chociaz na ten opis za co dziekuje

cala ta seria jest bardzo dobra moja tesciowa ja uwielbiai ciotunia tez

wlasnie tez sie przylanczam do podziekowan
Tobie rowniez dziekuje za odp na moje pytanko Buzka
Stary 2007-02-05, 15:21   #3399
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Ja moje zamowienie dostane w czwartek.A moglybyscie wkleic jakikolwiek podklad z Avonu odcien Ivory,na rece,twarzy,?Bo zamowilam rozswietlajacy probki i bym chciala zobaczyc jak to wyglada. Dziekuje
hej, otworzyłam próbeczkę Ivory matującego. Zdjęcie zrobione parę minut temu, przy dziennym świetle. Miejsce: dłoń, okolice kciuka. Moim zdaniem oddaje kolorek

Vrenth - a mogłabyś zrobić zdjęcie jeszcze rozłożonej parasolki? Kusi mnie bardzo, ale boję się, że będzie do niczego przy lżejszym wietrze

Resize of DSCN6721.JPG

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 15:26   #3400
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
hej, otworzyłam próbeczkę Ivory matującego. Zdjęcie zrobione parę minut temu, przy dziennym świetle. Miejsce: dłoń, okolice kciuka. Moim zdaniem oddaje kolorek

Załącznik 772889

Dziekuje ..Szkoda ze juz nie ma karmy
Ciemny mi sie wydaje ten odcien.Bo chodzilo mi o najjasniejszy a nie wiem czy Nude nie jest za zolty.Moze ktoras wkleic Nude?Bardzo prosze

Stary 2007-02-05, 15:45   #3401
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Dziekuje ..Szkoda ze juz nie ma karmy
Ciemny mi sie wydaje ten odcien.Bo chodzilo mi o najjasniejszy a nie wiem czy Nude nie jest za zolty.Moze ktoras wkleic Nude?Bardzo prosze
Witam ja osobiscie mam ten odcien ivory i jestem bardzo zadowolona a nie mam zbyt ciemnej karnacji natomiast kiedys moja znajoma ktora ma naprawde jasna cere wziela nude i jest on naprawde bardzo jasny az malo naturalny jakby mialo sie maske.Pozdrawiam
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-05, 15:56   #3402
ilo16na
Zakorzenienie

To dobrze ze biore tylko probki.Jak cos to strace tylko niecale 5 zl.Zamowilam ten rozswietlajaco-antystresowy wlasnie ivory.
jak bedzie za ciemny coz.. bedzie na dekold itp..I nastepnym razie zamowie Nude.Dziekuje kochane

Stary 2007-02-05, 16:11   #3403
fagnes
Raczkowanie

Hej dziewczyny.
Mam ogromną prośbę do Was - bardzo proszę jeżeli ktoś ma o umieszczenie fotek torebki Irlande i Effia. Jakie one są???Czy są warte wydania tej kasy. Jutro już kolejny katalog a ja robie dopiero zamowienie z k3. Pozdrawiam do juta.
fagnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 16:13   #3404
tripka
Wtajemniczenie

Ponawiam moje pytanko a szampony ....
Stary 2007-02-05, 16:50   #3405
Vrenth
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
B]Vrenth[/B] - a mogłabyś zrobić zdjęcie jeszcze rozłożonej parasolki? Kusi mnie bardzo, ale boję się, że będzie do niczego przy lżejszym wietrze
jak każda słaba na wiatr. wygląda na trochę solidniejszą od tej w kropki czy z oferty logo - prętów jest 8 i dość sztywne. ale jak każda składana, na silny wiatr się nie nadaje. (chwilowo brak dostępu do aparatu)
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 17:00   #3406
misioczat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Jutro nowy katalog już?
Ja jeszcze nie odebrałam kosmetyków z kat. 02
To tak jak ja Moja paczucha z 02 powinna dotrzec do mnie kolo srody.. A tu juz 5 w necie
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 17:09   #3407
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vrenth Pokaż wiadomość
jak każda słaba na wiatr. wygląda na trochę solidniejszą od tej w kropki czy z oferty logo - prętów jest 8 i dość sztywne. ale jak każda składana, na silny wiatr się nie nadaje. (chwilowo brak dostępu do aparatu)
dziękuję w takim razie jej nie kupię, wolę dać 15 zł na tak samo malutką, tylko nie tak ładną, na jakimś targu. wytrzyma tyle samo pewnie.

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 17:12   #3408
paulinkosia
Rozeznanie

Odebrałam dziś moją paczuchę i o to wrażenia :
- brak cienia Chocolate( b.ciemny brąz..taka gorzka ciemna czekolada..i moim zdaniem mało tam tych "błyskotek") ale na szczęście dokupiłam go w coku i od razu skorzystałam z tej cokowej promocji że przy zakupach można za grosze coś wybrać..ja wybrałam nawilżająco- chłodzącą maseczke solutions za 3.59 ( to już moje 3 opakowanie- jest superowa i niezmiesko chłodzi..takie orzeźwienie po całym dniu)
- krem glicerynowy do rąk z internetowej ( ta wersja jest bardzo dobra w porównaniu do tej nowej - bez gliceryny) data ważności to 27.01.2005 został tylko rok ważności fakt na pewno wykorzystam ten krem ale bez przesady ..2005
- żel i tonik D.herbaciane i grejpfrut..w porównaniu do samego żelu ( ten co był ostatnio w netto za 4.90) ma w ogóle inna konsystencję...ten z netto jest bardzo gęsty i ma konsystencję ..jakby tu określić ..kremowa..a tonik&żel jak normalny żel..zapachy takie same
- żel algowy spa z internetowej Jakie to gęste Wyjęłam pompkę i ten żel no jak galaretka taki sztywny .... nie wiem może to temu że zmarzniete kosmetyki Mam nadzieję ze on taki gesty jest albo to przez to że przebywał w zimnie..później dam znać czy coś sie z tym zelem poprawiło
- Far Away z demo ( dla klientki) ... zmian w opakowaniu nie widze żadnych Nawet w 04 nie ma informacji że nowe opakowanie...a zapach bardzo ładny..już zapomniałąm nawet jak to pachniało Jak pokończe swoje perfumki to pomyślę właśnie nad Far Away
- mój cień Pinky Peach,, śliczny błyszczący kolorek..narazie na dłoni tlyko przetestowałam ale jak się go delikatnie rozetrze to staje się taki delikatny i błyszczący..cudo

Było dużo nowości w coku..to trochę opisze wrażenia
- Bizuteria z pierwszej strony minikatalogu--hymm nie podoba mi się wcale..Taka zwykła drobniutka..przynajmniej ja nie miałabym jej do czego włożyć
- "Naszyjnik Uniwerslany" ( jaka nazwa ) Bardzo ładny...taki turkusowy..i z dużymi kulkami
- biżuteria Alsace..tandeta ;] W katalogu prezentuje się ładnie..ale w rzeczywistości to "srebro" jest takie zwykłe białe..jak kiedys u mojej babci takie widelce z dawnych czasów ..a fe ..i ta siateczka czarna troche dzownie wyglada do tego "srebra"
- Bransoletki Kaylana...ten metal jest zrobiony na stare złoto..niestety nie zmacałam bo przez szybke oglądałam
- naszyjnik Endora - ładny Identyko jak w katalogu.
- Torebka Effia ..za taką cene to na bazarku kupi się coś lepszego ładniejszego..Torba wykonana z takiego mięciutkiego materiału i to srebro :| Szczerze to się nie opłaca za 70 zł...chyba że ktoś ma tyle kasy ż emu obojetne
Uff chyba to wszystko ;p

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 17:34   #3409
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
- brak cienia Chocolate( b.ciemny brąz..taka gorzka ciemna czekolada..i moim zdaniem mało tam tych "błyskotek") ale na szczęście dokupiłam go w coku i od razu skorzystałam z tej cokowej promocji że przy zakupach można za grosze coś wybrać..ja wybrałam nawilżająco- chłodzącą maseczke solutions za 3.59 ( to już moje 3 opakowanie- jest superowa i niezmiesko chłodzi..takie orzeźwienie po całym dniu)
- krem glicerynowy do rąk z internetowej ( ta wersja jest bardzo dobra w porównaniu do tej nowej - bez gliceryny) data ważności to 27.01.2005 został tylko rok ważności fakt na pewno wykorzystam ten krem ale bez przesady ..2005
- żel i tonik D.herbaciane i grejpfrut..w porównaniu do samego żelu ( ten co był ostatnio w netto za 4.90) ma w ogóle inna konsystencję...ten z netto jest bardzo gęsty i ma konsystencję ..jakby tu określić ..kremowa..a tonik&żel jak normalny żel..zapachy takie same
- żel algowy spa z internetowej Jakie to gęste Wyjęłam pompkę i ten żel no jak galaretka taki sztywny .... nie wiem może to temu że zmarzniete kosmetyki Mam nadzieję ze on taki gesty jest albo to przez to że przebywał w zimnie..później dam znać czy coś sie z tym zelem poprawiło
- Far Away z demo ( dla klientki) ... zmian w opakowaniu nie widze żadnych Nawet w 04 nie ma informacji że nowe opakowanie...a zapach bardzo ładny..już zapomniałąm nawet jak to pachniało Jak pokończe swoje perfumki to pomyślę właśnie nad Far Away
- mój cień Pinky Peach,, śliczny błyszczący kolorek..narazie na dłoni tlyko przetestowałam ale jak się go delikatnie rozetrze to staje się taki delikatny i błyszczący..cudo

Było dużo nowości w coku..to trochę opisze wrażenia
- Bizuteria z pierwszej strony minikatalogu--hymm nie podoba mi się wcale..Taka zwykła drobniutka..przynajmniej ja nie miałabym jej do czego włożyć
- "Naszyjnik Uniwerslany" ( jaka nazwa ) Bardzo ładny...taki turkusowy..i z dużymi kulkami
- biżuteria Alsace..tandeta ;] W katalogu prezentuje się ładnie..ale w rzeczywistości to "srebro" jest takie zwykłe białe..jak kiedys u mojej babci takie widelce z dawnych czasów ..a fe ..i ta siateczka czarna troche dzownie wyglada do tego "srebra"
- Bransoletki Kaylana...ten metal jest zrobiony na stare złoto..niestety nie zmacałam bo przez szybke oglądałam
- naszyjnik Endora - ładny Identyko jak w katalogu.
- Torebka Effia ..za taką cene to na bazarku kupi się coś lepszego ładniejszego..Torba wykonana z takiego mięciutkiego materiału i to srebro :| Szczerze to się nie opłaca za 70 zł...chyba że ktoś ma tyle kasy ż emu obojetne
Uff chyba to wszystko ;p
to i ja opisze nowosci z mojej paczki, a raczej jedną - naszyjnik solution - troszkę mnie zadziwił kolor jego bo jest taki brudno złoty - jak stare złoto - w katalogu wygląda inaczej - jak chcecie wrzuce fotki - ale to jutro bo postaram sie zrobic je w świetle dziennym zbey nie było przekłamań
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 17:46   #3410
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

No to nowości z kat.5, przedsmak tego, co zobaczycie jutro :
-zestaw wiosenny -błękitna kosmetyczka-kuferek, Summer White, tusz podkręcający, krem do rąk SSS różowy za 44,9. Kosmetyczka nawet ciekawie wygląda
-galaretki do kąpieli Naturals - pycha! 9,9
-promienny błyszczyk do ust w tubkach 19,9
-paletka cieni w kremie color trend, dwa rodzaje po 4 kolory- brązy i drugi zestaw-fiolet, róż, srebrny, turkus- 19,9
-przeciwzmarszczkowy podkład z serii Anew- 44,9
-szminka powiększająca usta Anew- 27,9
-nowa linia dla facetów ProWild
-maszynka do golenia dla kobiet 24,9
-wymienne wkłady do maszynki 24,9
-zegarek Mandu- wielki na srebrnym pasku, taka busola, nie podoba mi się- 79,9
-jeszcze jakaś tam nowa biżuteria, kulki po 4,9!, znowu suszarka remington, szlafroczek gigant i to na razie tyle
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 17:50   #3411
majula
Zakorzenienie

Cytat:
-zestaw wiosenny -błękitna kosmetyczka-kuferek, Summer White, tusz podkręcający, krem do rąk SSS różowy za 44,9. Kosmetyczka nawet ciekawie wygląda
-paletka cieni w kremie color trend, dwa rodzaje po 4 kolory- brązy i drugi zestaw-fiolet, róż, srebrny, turkus- 19,9
-jeszcze jakaś tam nowa biżuteria, kulki po 4,9!, znowu suszarka remington, szlafroczek gigant i to na razie tyle
ciekawi mnie tylko ta maszynka do golenia i ten zestaw a mam pytanie czy na stronach z wyprzedarza jest cos ciekawego? sorki za zawracanie glowy chodzi mi o to czy jest krem do rak glicerynowy, i co jest natych stronach wogole a takto to poczekam az do jutra z gory dziekuje wogole dziekuje za opisanie nowosci
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 17:54   #3412
aniamik
Raczkowanie

wklejam zdjęcia:
Torebka Irlande, Torebka in bloom, puder prasowany Porcelain, podkład rozświetlająco-antystresowy Ivory

Torbke Irlande jest bardzo ładnie wykonana, wydaje się być pojemna, ma w środku kieszonkę zapinaną na zamek i kieszonkę na komórkę, torebka in bloom w ogole mi sie nie podoba, tez ma dwie kieszonki w srodku (na zamek zapinanana i na komórkę) i okrpnie śmierdzi plastikiem, paskudztwo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1000639.JPG (29,3 KB, 117 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000632.JPG (44,8 KB, 106 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000635.JPG (39,3 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000643.JPG (42,9 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000649.JPG (41,1 KB, 38 załadowań)
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 17:58   #3413
asicka1
Raczkowanie

a czy miala ktoras z was ta suszarke do wlosow bo byla kiedys taka. Mialabym na nia ochote jesli sie pojawi ale czy to nie jakis bubel??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-05, 18:03   #3414
ilo16na
Zakorzenienie

O dziekuje takze w swoim imieniu za fotki ivory na rece
Wlasnie ten podklad zamowilam.. ale probki.

Stary 2007-02-05, 18:12   #3415
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość
wklejam zdjęcia:
Torebka Irlande, Torebka in bloom, puder prasowany Porcelain, podkład rozświetlająco-antystresowy Ivory

Torbke Irlande jest bardzo ładnie wykonana, wydaje się być pojemna, ma w środku kieszonkę zapinaną na zamek i kieszonkę na komórkę, torebka in bloom w ogole mi sie nie podoba, tez ma dwie kieszonki w srodku (na zamek zapinanana i na komórkę) i okrpnie śmierdzi plastikiem, paskudztwo
miała bym prośbe czy mogła byś zrobić jeszcze zdjęcia torebki irlande w śrdku i pokazać bliżej złączenia rączek tej torebki-była bym wdzięczna, bo tak wygląda całkiem całkiem

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 18:30   #3416
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asiuchna Pokaż wiadomość
okropna

Cytat:
Ja paczke odbieram jutro i brak cienia Chocolate.
niedobrze, koleżanka mamy chciała

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
Basienka27 witamy na forum katalog już jutro nie mogę się doczekać ale póki co uczę się na ostatni egzamin to już dzisiaj ale jak zdam to jeszcze 2 tygodnie ferii przede mną
ja zamówienie z K03 składam dopiero 14.02
taaa 14.....

9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 18:30   #3417
Ptaszysko
Zadomowienie

A mi nie daja spokoju te galaretki i promienny blyszczyk ...
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 18:33   #3418
organizm
Zakorzenienie

Zaciekawiła mnie paletka tych cienie, ale niezbyt lubię cienię w kremie, zobaczymy jak kolory wyjdą.. Już nie mogę się doczekać katalogu
Jak narazie czekam na papierową wersję 4 od mojej konsultantki, ale wiem że wezmę sobie dwa błyszczyki
organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 18:36   #3419
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
A mi nie daja spokoju te galaretki i promienny blyszczyk ...
Ciekawe te galaretki, fakt A najciekawsze czy są z tych zapachów, które są np cukier i orzech

Właśnie, przyszła paczka w niedzielę z II terminu z k02 (znowu dzień wcześniej ) i dla koleżanki torba weekendowa A raczej torebsko Duuuża i całkiem fajna Ja nie lubie takich kolorowych rzeczy i bym jej dla siebie nie wzięła ale ogólnie niezła, a dla mnie balsam cukier i orzech włoski.
Teraz wezmę peeling z tej serii i balsam wanilię (co by mi jeszcze tylko czereśnia do testowania została)
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 18:38   #3420
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
HEJ to ja trzymam kciuki i zycze powodzenia i koniecznie daj znac jak Ci poszlo, a ja mam ostatni tydzien ferii i juz za tydzien wracam do pracy poki co spedzam czas z moimi dwoma urwiskami. dziekuje za odpowiedz..
no juz na szczęście po mam nadzieje, że będzie dobrze nie zrobiłam tylko jednego podpunktu ale póki co mam 2 tygodnie ferii

Cytat:
[....]
mnie też ten żel z naturalsa bardzo ciężko się wyciska

Cytat:
no jestem coraz bardziej ciekawa

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości