|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3393 |
Zadomowienie
|
no to dostałam paczkę. już dawno nie miałam braków.
![]() zamieszczam zamówione zdjęcia: parasolka, kolczyli Taline i opaska SPA dwa razy - drugie to fragment materiału i rzepa. parasolka jest świetna, dużo porządniej wykonana od tej w kropki, czy z oferty logo. rączka drewniana. naszyjnik oralia mnie zaskoczył, bo jest czarny (wydawał się brązowy) i dość elegancki. Anew Alternative Intensive eye cream - skład: aqua, cyclopentasil oxane, butylene glicol, silica, thiodipropionic acid, petrolatum, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, peg/ppg-18/18 dimethicone, sodium hydroxide, propylene glycol, dimethicone, dimethicone crosspolymer, urea, diazolidinyl urea, disodium edta, glucosamine hc1, hydrogenated lecithin, isopropylparaben, trimethylsiloxysilcate, algae extract, glycerin, yeast extract, butylparaben, isobutylparaben, melia azadirachta flower extract, punica granatum fruit juice, saccharomyces lysate extract, cholesterol, steareth-20, amyris balsamifera oil, ricinus communis oil, chamomilla recuitita oil, cupressus sempervirens oil, pelargonium graveolens oil, olibanum, mentha piperita oil, phenoxyethanol, pyrus malus (apple) root extract, camellia sinensis extract, glycine max (soybean) symbiosome extract, palmitoyl tetrapeptide-7, foeniculum vulgare (fennel) seed extract, superoxide dismutase, lactoferrin, phospholipids, saccharomyces ferment lysate filtrate |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
Ja moje zamowienie dostane w czwartek.A moglybyscie wkleic jakikolwiek podklad z Avonu odcien Ivory,na rece,twarzy,?Bo zamowilam rozswietlajacy probki i bym chciala zobaczyc jak to wyglada. Dziekuje
![]() ![]()
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
Jutro nowy katalog już?
![]() Ja jeszcze nie odebrałam kosmetyków z kat. 02 ![]()
#3396 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | |
Raczkowanie
|
Dot.: katalog 5/2007
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3398 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Vrenth - a mogłabyś zrobić zdjęcie jeszcze rozłożonej parasolki? ![]() ![]() Resize of DSCN6721.JPG
![]() |
#3400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() ![]() ![]() Ciemny mi sie wydaje ten odcien.Bo chodzilo mi o najjasniejszy a nie wiem czy Nude nie jest za zolty.Moze ktoras wkleic Nude?Bardzo prosze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Raczkowanie
|
Witam ja osobiscie mam ten odcien ivory i jestem bardzo zadowolona a nie mam zbyt ciemnej karnacji natomiast kiedys moja znajoma ktora ma naprawde jasna cere wziela nude i jest on naprawde bardzo jasny az malo naturalny jakby mialo sie maske.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3402 |
Zakorzenienie
|
To dobrze ze biore tylko probki.Jak cos to strace tylko niecale 5 zl.Zamowilam ten rozswietlajaco-antystresowy wlasnie ivory.
jak bedzie za ciemny coz.. bedzie na dekold itp..I nastepnym razie zamowie Nude.Dziekuje kochane ![]() ![]()
![]() |
#3403 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.
Mam ogromną prośbę do Was - bardzo proszę jeżeli ktoś ma o umieszczenie fotek torebki Irlande i Effia. Jakie one są???Czy są warte wydania tej kasy. Jutro już kolejny katalog a ja robie dopiero zamowienie z k3. Pozdrawiam do juta. |
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Wtajemniczenie
|
Ponawiam moje pytanko a szampony ....
#3405 |
Zadomowienie
|
jak każda słaba na wiatr. wygląda na trochę solidniejszą od tej w kropki czy z oferty logo - prętów jest 8 i dość sztywne. ale jak każda składana, na silny wiatr się nie nadaje. (chwilowo brak dostępu do aparatu)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3406 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3408 |
Rozeznanie
|
Odebrałam dziś moją paczuchę i o to wrażenia
![]() - brak cienia Chocolate( b.ciemny brąz..taka gorzka ciemna czekolada..i moim zdaniem mało tam tych "błyskotek") ale na szczęście dokupiłam go w coku i od razu skorzystałam z tej cokowej promocji że przy zakupach można za grosze coś wybrać..ja wybrałam nawilżająco- chłodzącą maseczke solutions za 3.59 ( to już moje 3 opakowanie- jest superowa i niezmiesko chłodzi..takie orzeźwienie po całym dniu) ![]() - krem glicerynowy do rąk z internetowej ( ta wersja jest bardzo dobra w porównaniu do tej nowej - bez gliceryny) data ważności to 27.01.2005 ![]() ![]() ![]() ![]() - żel i tonik D.herbaciane i grejpfrut..w porównaniu do samego żelu ( ten co był ostatnio w netto za 4.90) ma w ogóle inna konsystencję...ten z netto jest bardzo gęsty i ma konsystencję ..jakby tu określić ..kremowa..a tonik&żel jak normalny żel..zapachy takie same ![]() - żel algowy spa z internetowej ![]() ![]() ![]() ![]() - Far Away z demo ( dla klientki) ... zmian w opakowaniu nie widze żadnych ![]() ![]() ![]() - mój cień Pinky Peach,, ![]() ![]() ![]() Było dużo nowości w coku..to trochę opisze wrażenia ![]() - Bizuteria z pierwszej strony minikatalogu--hymm nie podoba mi się wcale..Taka zwykła drobniutka..przynajmniej ja nie miałabym jej do czego włożyć - "Naszyjnik Uniwerslany" ( jaka nazwa ![]() - biżuteria Alsace..tandeta ;] W katalogu prezentuje się ładnie..ale w rzeczywistości to "srebro" jest takie zwykłe białe..jak kiedys u mojej babci takie widelce z dawnych czasów ..a fe ..i ta siateczka czarna troche dzownie wyglada do tego "srebra" - Bransoletki Kaylana...ten metal jest zrobiony na stare złoto..niestety nie zmacałam bo przez szybke oglądałam ![]() - naszyjnik Endora - ładny ![]() - Torebka Effia ..za taką cene to na bazarku kupi się coś lepszego ładniejszego..Torba wykonana z takiego mięciutkiego materiału i to srebro :| Szczerze to się nie opłaca za 70 zł...chyba że ktoś ma tyle kasy ż emu obojetne ![]() Uff chyba to wszystko ;p
#3409 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Zadomowienie
|
No to nowości z kat.5, przedsmak tego, co zobaczycie jutro
![]() -zestaw wiosenny -błękitna kosmetyczka-kuferek, Summer White, tusz podkręcający, krem do rąk SSS różowy za 44,9. Kosmetyczka nawet ciekawie wygląda -galaretki do kąpieli Naturals - pycha! ![]() -promienny błyszczyk do ust w tubkach 19,9 -paletka cieni w kremie color trend, dwa rodzaje po 4 kolory- brązy i drugi zestaw-fiolet, róż, srebrny, turkus- 19,9 -przeciwzmarszczkowy podkład z serii Anew- 44,9 -szminka powiększająca usta Anew- 27,9 -nowa linia dla facetów ProWild -maszynka do golenia dla kobiet 24,9 -wymienne wkłady do maszynki 24,9 -zegarek Mandu- wielki na srebrnym pasku, taka busola, nie podoba mi się- 79,9 -jeszcze jakaś tam nowa biżuteria, kulki po 4,9!, znowu suszarka remington, szlafroczek gigant ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3412 |
Raczkowanie
|
wklejam zdjęcia:
Torebka Irlande, Torebka in bloom, puder prasowany Porcelain, podkład rozświetlająco-antystresowy Ivory Torbke Irlande jest bardzo ładnie wykonana, wydaje się być pojemna, ma w środku kieszonkę zapinaną na zamek i kieszonkę na komórkę, torebka in bloom w ogole mi sie nie podoba, tez ma dwie kieszonki w srodku (na zamek zapinanana i na komórkę) i okrpnie śmierdzi plastikiem, paskudztwo ![]()
#3413 |
Raczkowanie
|
a czy miala ktoras z was ta suszarke do wlosow bo byla kiedys taka. Mialabym na nia ochote jesli sie pojawi ale czy to nie jakis bubel??
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 |
Zakorzenienie
|
O dziekuje takze w swoim imieniu za fotki ivory na rece
![]() ![]() Wlasnie ten podklad zamowilam.. ale probki. ![]()
![]() |
#3415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Zadomowienie
|
A mi nie daja spokoju te galaretki i promienny blyszczyk ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3418 |
Zakorzenienie
|
Zaciekawiła mnie paletka tych cienie, ale niezbyt lubię cienię w kremie, zobaczymy jak kolory wyjdą.. Już nie mogę się doczekać katalogu
![]() Jak narazie czekam na papierową wersję 4 od mojej konsultantki, ale wiem że wezmę sobie dwa błyszczyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Konto usunięte
|
Ciekawe te galaretki, fakt
![]() ![]() Właśnie, przyszła paczka w niedzielę z II terminu z k02 (znowu dzień wcześniej ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz wezmę peeling z tej serii i balsam wanilię (co by mi jeszcze tylko czereśnia do testowania została) |
![]() ![]() |
![]() |
#3420 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.