Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-28, 20:16   #2671
katarzynka00
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo
najgorszy jest pierwszy rok

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

dodałam do albumu fotkę malutkiej
jakie to prawdziwie
u mnie jeszczejakieś 2mc tego złego czasu heh

Widziałam słodką istotkę

AsiaK współczuję.

Skończył mi się transfer i tak cienko hula mi net że się wściekam
parę dni poczekam na nowy okres rozliczeniowy, a może uda mi się do was zajrzeć z innego kompa
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 20:33   #2672
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez magdalen_32 Pokaż wiadomość
Mam 170 cm wzrostu, 58 kg.
Pod biustem 74 i w biuście 84

W sumie na początku chciałam średnie wkładki, ale później po Waszych opiniach większe...jednak zdecydowałam, że mają być w miarę naturalne wielkościowo. Dlatego ok 300 w anatomie myślę, ze będą git
magdalen dawaj datę do odliczanki

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
Ja tylko z doskoku bo trochu zmeczona po pracy... ale..... mozliwe ze szykuje sie awans bo od dzis jestem szkolona na managera linii produkcyjnej oby sie udalo buziam was cycolinki
To trzymam kciuki
Stary 2012-08-28, 20:33   #2673
Majirel
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

jutro minie tydzień od operacji... leki dostawałam tylko w szpitalu. Operację miałam o 9 rano a o 15 już wyszłam do dzisiaj nie wzięłam żadnej tabletki przeciwbólowej jakoś rozchodzi mi się po kościach i nie boli rękami już tego samego dnia normalnie ruszałam nie miałam jakiś objawów żebym, cokolwiek z cycami robiła.
Nawet lekarz był w szoku jak następnego dnia pojechałam na zmianę opatrunku i sama się położyłam i sama wstałam,
teraz myślę że szkoda że nie zrobiłam jeszcze większych, mam 365cc o wysokim profilu okrągłe teksturowana powierzchnia, mąż mówi że nie widać żeby to w ogóle były sztuczne cyce....
prawą pierś mam nawet miękką tzn taka samą jak przy nawale pokarmu po urodzeniu synka lewa jest ciut większa i jeszcze z góry delikatnie opuchnięta ale to podobno normalne, żałuję że nie mam mniejszego rowka między piersiami ale trudno...
Pojutrze zdjęcie szwów
Lekarz mi powiedział żebym nie masowała i nie dotykała na razie piersi ale jakoś nike mogę się oprzeć

Co do tej akcji z kryminalnymi, to już opowiadam
Podnajmowałam pokój takiej dziewczynie, i ona jakieś przekręty robiła a że czasem pożyczałam jej swojego laptopa to musieli wziąść bo może tam coś jest, no jak mus to mus
ważne że ja nic nie mam na sumieniu

A jak tam u was kochane moje?? strasznie się stęskniłam ***
buziaki
Stary 2012-08-28, 20:35   #2674
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalen_32 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za wsparcie, jak dobrze będzie wszystko z badaniami, bo jeszcze ich nie zrobiłam to w październiku dołącze do Was cycolinek
Mam zabieg w Krakowie, wkładki jeszcze dokładnie nie wiem, ale nie duże - raczej mniej niż lub ok 300 ml.
Pozdrawiam!
ja mam 275 i 325 okragłe, już mogę sie pochwalić jakimis normalnymi fotkami więc zajrzyj sobie do mnie i zobacz jak taki rozmiar się prezentuje
Stary 2012-08-28, 20:37   #2675
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewczynki
Witam się po dłuższej nieobecności już z córcią przy piersi
Malutką, tak jak było to planowane urodziłam 24.08 o godz. 11.10. Waga 2.780g i "wzrost" 51cm. Czwarta cesarka, więc niekoniecznie fajnie się czuję fizycznie... ale to dopiero 4 doba...
Malutka jest kochana, śpi i je
I oczywiście karmię piersią

Była na oddziale jeszcze jedna dziewczyna z implantami... i okazało się, ze z cięcia wokół otoczki niestety nie jest w stanie karmić (nie miała pokarmu), więc musiała przerzucić dzieciątko na butelkę...
Witam piekna mamusie Gratuluje malenstwa Lece do albumu zobaczyc ta slicznotke Buziaki dla Was
Stary 2012-08-28, 20:42   #2676
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Majirel Pokaż wiadomość
jutro minie tydzień od operacji... leki dostawałam tylko w szpitalu. Operację miałam o 9 rano a o 15 już wyszłam do dzisiaj nie wzięłam żadnej tabletki przeciwbólowej jakoś rozchodzi mi się po kościach i nie boli rękami już tego samego dnia normalnie ruszałam nie miałam jakiś objawów żebym, cokolwiek z cycami robiła.
Nawet lekarz był w szoku jak następnego dnia pojechałam na zmianę opatrunku i sama się położyłam i sama wstałam,
teraz myślę że szkoda że nie zrobiłam jeszcze większych, mam 365cc o wysokim profilu okrągłe teksturowana powierzchnia, mąż mówi że nie widać żeby to w ogóle były sztuczne cyce....
prawą pierś mam nawet miękką tzn taka samą jak przy nawale pokarmu po urodzeniu synka lewa jest ciut większa i jeszcze z góry delikatnie opuchnięta ale to podobno normalne, żałuję że nie mam mniejszego rowka między piersiami ale trudno...
Pojutrze zdjęcie szwów
Lekarz mi powiedział żebym nie masowała i nie dotykała na razie piersi ale jakoś nike mogę się oprzeć

Co do tej akcji z kryminalnymi, to już opowiadam
Podnajmowałam pokój takiej dziewczynie, i ona jakieś przekręty robiła a że czasem pożyczałam jej swojego laptopa to musieli wziąść bo może tam coś jest, no jak mus to mus
ważne że ja nic nie mam na sumieniu

A jak tam u was kochane moje?? strasznie się stęskniłam ***
buziaki
Kochana gratuluję samopoczucia. Ja też miałam tego farta, że lekami nie musiałam się wspierać i bezboleśnie przechodziłam ale, że tak powiem obsłużyć się sama nie mogłam. Tak jak by mi się skróciły mieśnie i zasięg zmniejszył więc naprawdę masz fuksa hahaa...no jak to, że nie dotykać? no nie da się.....

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Cześć dziewczynki
Witam się po dłuższej nieobecności już z córcią przy piersi
Malutką, tak jak było to planowane urodziłam 24.08 o godz. 11.10. Waga 2.780g i "wzrost" 51cm. Czwarta cesarka, więc niekoniecznie fajnie się czuję fizycznie... ale to dopiero 4 doba...
Malutka jest kochana, śpi i je
I oczywiście karmię piersią
Horo gratulacje! I oby takie kochane maleństwo było dalej, Ty tez śpij i nabieraj sił
Stary 2012-08-28, 20:45   #2677
Majirel
Raczkowanie

no właśnie, jak z płaszczyzny cycuchy raptem się pojawiają to aż miło dotykać no ja sama od początku wszystko robię, oczywiście nie ściągam z góry ciężarów i nie noszę na rękach synka ale biorę go na kolana śpi ze mną jakoś na boku też normalnie się układam ogólnie czuję się tak jak bym od zawsze miała te cyce
Stary 2012-08-28, 20:47   #2678
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
dziewczyny znajdzie sobie w wyszkiwarce... ona ma na 100% mniejsze cycki! Nie ma takich duzych jak poprzednio. Widać dużą zmianę. Ale wyglądaja jak silikony tylko "mniejsze"
Majstrowała coś z pewnością- ma mniej niż kiedyś. Wyjąć całkeim nie wyjęła - bo widać że jest tam implant-ale profilek to chyba m+ Dziwne tylko że po tamtych dużych skóry jej nie zostało oj chyba jakiś lifting był Mi to się wydaje, że ona nie pierwszy raz ma mniejszy implant- tzn na moje oko ona już nie pierwszy raz pomniejszała piersi.
Co do bólu kręgosłupa i implantów- to jest chyba rozdmuchane, bo jak się nie ma z 600 to nie sądzę by kogoś plecy od implntów mogły boleć. A ona aż tyle nie miała nigdy.
A tak w ogóle na tych fociach wygląda świetnie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
tak robilam u tej dr. zaplacilam 11.600 mialam okragle anatomiczne sa bodajze 2 tys drozszepolecam Ci dr jak sie wahasz[COLOR="Silver"]
u dr byla podwyzka spowodowana vatem2 tys wzroslokiedys operacja kosztowala 6 pamietam bo bylam na konsultacji[COLOR="Silver"]
O widzisz- to namieszałam, jednak była podwyżka z tego powodu. I to większa niż 23%
Cytat:
Napisane przez reginafalangi Pokaż wiadomość
Drogie doświadczone koleżanki , jestem 6 dobę po operacji i wieczorami ciągle utrzymuje mi się temp około 37,5- 38 stopni. Też tak miałyście? Czy to sygnał, że coś się dzieje?
Prze pierwszy tydzień podwyższona temperatura może się utrzymywać więc nie martw się. Można się niepokoić gdyby przekroczyła 38,5 stopnia- to jest już niepokojący sygnał.

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
dziewczyny znajdzie sobie w wyszkiwarce... ona ma na 100% mniejsze cycki! Nie ma takich duzych jak poprzednio. Widać dużą zmianę. Ale wyglądaja jak silikony tylko "mniejsze"
Majstrowała coś z pewnością- ma mniej niż kiedyś. Wyjąć całkeim nie wyjęła - bo widać że jest tam implant-ale profilek to chyba m+ Dziwne tylko że po tamtych dużych skóry jej nie zostało oj chyba jakiś lifting był Mi to się wydaje, że ona nie pierwszy raz ma mniejszy implant- tzn na moje oko ona już nie pierwszy raz pomniejszała piersi.
Co do bólu kręgosłupa i implantów- to jest chyba rozdmuchane, bo jak się nie ma z 600 to nie sądzę by kogoś plecy od implntów mogły boleć. A ona aż tyle nie miała nigdy.
A tak w ogóle na tych fociach wygląda świetnie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
tak robilam u tej dr. zaplacilam 11.600 mialam okragle anatomiczne sa bodajze 2 tys drozszepolecam Ci dr jak sie wahasz[COLOR="Silver"]
u dr byla podwyzka spowodowana vatem2 tys wzroslokiedys operacja kosztowala 6 pamietam bo bylam na konsultacji[COLOR="Silver"]
O widzisz- to namieszałam, jednak była podwyżka z tego powodu. I to większa niż 23%
Cytat:
Napisane przez reginafalangi Pokaż wiadomość
Drogie doświadczone koleżanki , jestem 6 dobę po operacji i wieczorami ciągle utrzymuje mi się temp około 37,5- 38 stopni. Też tak miałyście? Czy to sygnał, że coś się dzieje?
Prze pierwszy tydzień podwyższona temperatura może się utrzymywać więc nie martw się. Można się niepokoić gdyby przekroczyła 38,5 stopnia- to jest już niepokojący sygnał.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 20:47   #2679
belseno
Zadomowienie

Cytat:
no właśnie, jak z płaszczyzny cycuchy raptem się pojawiają to aż miło dotykać no ja sama od początku wszystko robię, oczywiście nie ściągam z góry ciężarów i nie noszę na rękach synka ale biorę go na kolana śpi ze mną jakoś na boku też normalnie się układam ogólnie czuję się tak jak bym od zawsze miała te cyce
hahaa...ale suuuper mieć cycki a fotki? Kiedy będą fotki?
Stary 2012-08-28, 20:49   #2680
katarzynka00
Zakorzenienie

Majirel ale powiało optymizmem.Super że tak łatwo przechodzisz pooperacyjny czas.Tylko pozazdrościć.
Czekam na foteczki

Stary 2012-08-28, 20:57   #2681
Majirel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
hahaa...ale suuuper mieć cycki a fotki? Kiedy będą fotki?
kurcze czekam na brata bo on ma telefon z aparatem a ja niestety mam taką najzwyklejszą nokię :/ jeszcze dziś dodam
Stary 2012-08-28, 21:15   #2682
magdalen_32
Raczkowanie

Cytat:
Majirel

Masz już to za sobą! Super! Gratuluje

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ja mam 275 i 325 okragłe, już mogę sie pochwalić jakimis normalnymi fotkami więc zajrzyj sobie do mnie i zobacz jak taki rozmiar się prezentuje

Są mega śliczne! Rozmiarek super!!!
Nie znam się, ale dla mnie wyglądają trochę, jak antomki
Sama teraz zaczełam nad takimi myśleć tzn nad krągłymi
magdalen_32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 21:37   #2683
Majirel
Raczkowanie

[QUOTE=magdalen_32;3618723 8]Majirel

Masz już to za sobą! Super! Gratuluje

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

na szczęście największy stres miałam przed... bałam się że się nie obudzę :/ ale to podobno każdy tak ma
Stary 2012-08-28, 21:57   #2684
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka z rana
PRECELKO ..IBIZA jest niewiarygodna,usypiałam ,pamiętam w rytmach makarenypo jednej i drugiej str ulicy knajpy i do wszystkich cię wciagają,nie mówiąc o tych sławnych dyskotekach pacha i innych...normalnie sprawdza się tam sex-drugs and rock and roll
Brzmi rewelacyjnie! A tak skoro jesteśmy w temacie makareny, to małe przypomnienie tego tańca
http://www.youtube.com/watch?v=XiBYM6g8Tck
enjoy!
Stary 2012-08-28, 22:08   #2685
Olivkaa200
Zakorzenienie

AsieK trzymaj sie kochana czas leczy rany... ja niedawno tez stracilam kogos mi bliskiego, nie byl to brat ale brakuje mi go bardzo...nie moglam spac, jesc ta mysl ze nie ma juz tej osoby dobijala mnie. Ale powoli dochodze do siebie bardzo malymi kroczkami. Bo przeciez nie mozna zasnac, obudzic sie i zapomniec o tym co bylo mysle ze w jakims stopniu piersi byly moim "ukojeniem". Choc na poczatku nie moglam sobie wybaczyc ze zamiast byc z ta osoba zajelam sie cyckami

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 22:38   #2686
AsieK8705
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
AsieK trzymaj sie kochana czas leczy rany... ja niedawno tez stracilam kogos mi bliskiego, nie byl to brat ale brakuje mi go bardzo...nie moglam spac, jesc ta mysl ze nie ma juz tej osoby dobijala mnie. Ale powoli dochodze do siebie bardzo malymi kroczkami. Bo przeciez nie mozna zasnac, obudzic sie i zapomniec o tym co bylo mysle ze w jakims stopniu piersi byly moim "ukojeniem". Choc na poczatku nie moglam sobie wybaczyc ze zamiast byc z ta osoba zajelam sie cyckami
Ja mialam podobnie, nieprzespane noce, a jak sie udalo zasnac to sen z nim...Dziękuje kochana za miłe słowa

P.S. Taka mała prośba, ze moze zgodziła byś sie przyjąć mnie do znajomych? Jeśli nie to poczekam jeszcze
-------------
Dziewczyny oglądam właśnie "sekrety chirurgii" w TV...chyba mi słabo... Jak oni mnie tak bedą szarpać za ta skórę i wnętrze piersi to chyba zwariuje od samych myśli, ze tak to wyglada... Jak świnie jakaś.. masakra... To naprawdę tak wyglada? Zero jakiejkolwiek delikatności przy ingerencji w czyjeś ciało???

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 22:55   #2687
Majirel
Raczkowanie

dodałam fotki do albumu
Stary 2012-08-28, 22:58   #2688
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
dodałam fotki do albumu
Nic nie widacmoze zaraz beda

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-08-28, 22:59   #2689
AsieK8705
Raczkowanie

Cytat:
dodałam fotki do albumu
Nic nie ma w nowym albumie

Stary 2012-08-28, 23:03   #2690
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsieK8705 Pokaż wiadomość
Ja mialam podobnie, nieprzespane noce, a jak sie udalo zasnac to sen z nim...Dziękuje kochana za miłe słowa

P.S. Taka mała prośba, ze moze zgodziła byś sie przyjąć mnie do znajomych? Jeśli nie to poczekam jeszcze
-------------
Dziewczyny oglądam właśnie "sekrety chirurgii" w TV...chyba mi słabo... Jak oni mnie tak bedą szarpać za ta skórę i wnętrze piersi to chyba zwariuje od samych myśli, ze tak to wyglada... Jak świnie jakaś.. masakra... To naprawdę tak wyglada? Zero jakiejkolwiek delikatności przy ingerencji w czyjeś ciało???
Na poczatku bedzie ciezko, ja czasem jeszcze tez mam sny ze siedze z ta osoba rozmawiam, smieje sie, budze sie pelna radosci a potem wielki smutek bo przeciez to byl tylko sen

A ja tak to chcialam obejrzec na ktorym to leci i o ktorej godzine? to nastepne odcinki obejrze a z tego co ogladalam to chyba ta operacja tak wyglada no moze nie az tak drastycznie jak piszesz choc nie ogladalam tego co Ty

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

AsieK zapraszam do mnieprzyjelam zaproszonko

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-08-28, 23:51   #2691
MyaDiva
Zakorzenienie

Byłam w rossmanie ale tego kremu rozgrzewającego na cellulit na razie nie kupiłam. Zakupiłam natomiast lifting na dekold i piersi - będę testować. Dwa dni temu zrobiłam porządne ścieranie solą twarzy , szyi, dekoltu i piersi potem aspirynkę położyłam i maską z siarki doprawiłam Super wyszło - polecam na prawdę. No i dziś pognałam po coś zagęszczającego na skórę. I znalazłam "Tołpa maska- skóra wrażliwa, opadający owal twarzy, obniżona gęstość i napięcie skóry. Maska na twarz, szyję, dekolt i biust " Ale mi przypasowało szczegół taki, że modelar 50+ Zaraz poszukam recenzji na wizażu.

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
kurcze czekam na brata bo on ma telefon z aparatem a ja niestety mam taką najzwyklejszą nokię :/ jeszcze dziś dodam
hihi czekasz na brata czy na telefon
Gratulacje , super że masz się tak dobrze

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-08-28 o 23:36
Stary 2012-08-29, 00:13   #2692
Majirel
Raczkowanie

hihi czekasz na brata czy na telefon
Gratulacje , super że masz się tak dobrze[/QUOTE]

kochana na telefon bardziej czekałam

powiedzcie mi jest jakiś krem/maść dobra na rozjaśnienie blizn???
Stary 2012-08-29, 00:47   #2693
MyaDiva
Zakorzenienie

Majirel- są maści i plasterki na blizny ale Ty sobie tym jeszcze nie zaprzątaj głowy. Może nie będzie trzeba nic stosować. Wstrzymaj się na razie - blizna się buduje kilka miesięcy, zdążysz zadziałać. Po 6 tygodniach lekarz zobaczy czy blizną czegoś trzeba. A za wczesnym mazianiem można tylko zaszkodzić .

Stary 2012-08-29, 05:19   #2694
grazia781
Raczkowanie

Dzien doberek dzis ja przywitam wszystkie dziewczynki
Ja niestety w pracy sluzba nie drozba
HORO kochana gratuluje corci pieknej jak jej mamusia niech nam sie chowa majutka dupka buzialki dla Was obydwie
ASIK kochana przykre jak kogos tracisz bliskiego. Czas leczy rany. Trzymaj sie kochaniutka cieplutko
Pisalyscie o Dodzie widac,ze wywalila troche sylikonu i powiem,ze wyglada o niebo lepiej bo cycka to ona miala nie powiem. Jestem ciekawa ile miala wsadzone?
Buziam Was wszystkie i zycze milego dzionka
Stary 2012-08-29, 08:06   #2695
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
nie za wczesnie na spanie na boku?xczy zle zrozumialm ogolnie po paru tyg dopiero sie zalecafajnie ze tak dobrze sie czujesz ja nie moglam tego powiedziec a juz na pewno nie chcialm ich dotykac bo bolaly heh

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

mya a ta aspiryne mozna tez stosowac jak sie ma wypryski??czy saobie zaszkodze?
dziewczyny mam tez pytanie odnosnie zielonej herbatyzaczelam pic od jakiegos czasu o dziwo mi smakuje
i czytalam gdzies ze najlepsze wlasciwosci ma parzona kilka razy ta sama torebka prawda to ?bo ja zwsze zaparze i siu wyrzucama z powodu malej diety wszystkie zwiekszone dobroczynnosci zielonej herbaty sa dla mnie jak najbardziej wskazane hehehh

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Anik to co zaraz koniec urlopu stresujesz sie ze ktos pozna??buziaki ja poprosze fote w ubraniu

klaudek Ty pisalas ze po miesiacu cwiczylas juz brzuch ??w jaki sposob??ja na razie tylko rowerek
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 08:09   #2696
anika75
Zadomowienie

Hej dziewczyny.
Ja tylko pomachać przyszłam i muszę uciekać

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Hej Kasik, my już chodzimy do pracy - dokumenty, gazetki i takie tam..., za chwilkę też uciekam. Fotki w ubraniach porobię, tylko jakoś weny brak.
Dajcie przepis na tę maseczkę z aspiryny .
Mya - i tę siarkową poproszę, czuję w kościach, że na moje ŁZS będzie dobra .
Muszę już spadać, do wieczorka
Stary 2012-08-29, 08:27   #2697
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.
Ja tylko pomachać przyszłam i muszę uciekać

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Hej Kasik, my już chodzimy do pracy - dokumenty, gazetki i takie tam..., za chwilkę też uciekam. Fotki w ubraniach porobię, tylko jakoś weny brak.
Dajcie przepis na tę maseczkę z aspiryny .
Mya - i tę siarkową poproszę, czuję w kościach, że na moje ŁZS będzie dobra .
Muszę już spadać, do wieczorka
na aspiryne to u żabulka na profilu jest ,mya mi kiedys podpowiedziala
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 09:18   #2698
katarzynka00
Zakorzenienie

Asiek ten program cały widziałaś czy reklame?
bo to od pierwszego wrzesnie mialo byc,chyba...

Stary 2012-08-29, 09:35   #2699
AsieK8705
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Asiek ten program cały widziałaś czy reklame?
bo to od pierwszego wrzesnie mialo byc,chyba...
Cały był, odcinek 1 na TVN. Glownie dr M.Sz. tam sie wypowiadał. Pokazywali jak wkłada implant przez otoczke...brrr. Aż mnie ciarki przeszły, jak powiedział, ze to "jak robienie operacji przez dziurke od klucza"
Ale nic zachecajacego procz tego nie było... Jak robili jednej babce plastyka brzucha, to jej odkroili cały plat skory brzucha i podnieśli do góry, żeby pokazać jak to robią...bleee

Stary 2012-08-29, 09:48   #2700
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AsieK8705 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane!
Sporo mnie tu nie było, ale chyba pora powrócić na moje ulubione forum.
Witaj Kasiek! Dobrze, ze wrocilas. Zycie bywa zaskakujace i trudne do zniesienia ale trzeba miec nadzieje, ze po burzy zawsze w koncu zaswieci slonce. Dla Ciebie tez!

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości