Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-28, 22:03   #1081
enn_
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Dziewczyny, tragos! Dałam d... po całej linii Ale mam nauczkę, żeby do cholery nie testować nowych kosmetyków na takich eventach ;/ Pokonały mnie kremowe cienie MUFE, które zaczęły się kruszyć w trakcie. I próbując ratować makijaż, coraz bardziej się pogrążałam. Ogółem jestem mega niezadowolona z tego co zrobiłam. Ale cóż, to nowe, kształcące doświadczenie i wiem, że jeśli kiedykolwiek będę w takiej sytuacji znowu, to tego samego błędu nie popełnię.

Wygrała wizażystka, która pracuje w zawodzie od parunastu lat. Maxineczka zdobyła wyróżnienie (i IMHO jej praca była najlepsza). Ale za to wszystkie dziewczyny urocze i kochane, panie z Glamour milutkie, Sergiusz Osmański roztrzepany, Ania Galińska z Sephory przemiła - fajne doświadczenie Ale ja się do tego jeszcze nie nadaję.
(Będzie) można gdzieś zobaczyć prace?
Stary 2012-08-28, 22:03   #1082
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, tragos! Dałam d... po całej linii Ale mam nauczkę, żeby do cholery nie testować nowych kosmetyków na takich eventach ;/ Pokonały mnie kremowe cienie MUFE, które zaczęły się kruszyć w trakcie. I próbując ratować makijaż, coraz bardziej się pogrążałam. Ogółem jestem mega niezadowolona z tego co zrobiłam. Ale cóż, to nowe, kształcące doświadczenie i wiem, że jeśli kiedykolwiek będę w takiej sytuacji znowu, to tego samego błędu nie popełnię.

Wygrała wizażystka, która pracuje w zawodzie od parunastu lat. Maxineczka zdobyła wyróżnienie (i IMHO jej praca była najlepsza). Ale za to wszystkie dziewczyny urocze i kochane, panie z Glamour milutkie, Sergiusz Osmański roztrzepany, Ania Galińska z Sephory przemiła - fajne doświadczenie Ale ja się do tego jeszcze nie nadaję.
przynajmniej zawsze się czegoś tam nauczyłaś! następnym razem będzie lepiej
Stary 2012-08-28, 22:11   #1083
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
(Będzie) można gdzieś zobaczyć prace?
Tak, będzie relacja zdjęciowa i filmowa (ale nie wiem kiedy). Ja tam nie mam się czym pochwalić

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
przynajmniej zawsze się czegoś tam nauczyłaś! następnym razem będzie lepiej
A to na pewno

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 22:18   #1084
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:

I tak Ci gratuluję z całego serca! Tak czy inaczej wygrałaś -nowe doświadczenie, to bardzo ważne.

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 22:23   #1085
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

O dziwo po tej porażce (bo inaczej tego nazwać nie mogę) mam jeszcze większego kopa do działania i już nie mogę się doczekać, aż coś zmaluję

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-08-28, 22:30   #1086
madlen345
Zakorzenienie

Cytat:
O dziwo po tej porażce (bo inaczej tego nazwać nie mogę) mam jeszcze większego kopa do działania i już nie mogę się doczekać, aż coś zmaluję
No widzisz to dobrze przynajmniej to takie pozytywne
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 22:37   #1087
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

widziałyście http://www.youtube.com/watch?v=avMwy...ayer_embedded#!
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 22:45   #1088
madlen345
Zakorzenienie

moniak85 tak to już dawno , ale to porażka...
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 22:56   #1089
tajemnatajemnica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
Dopiero zaczęłam oglądać i już jestem w szoku.
Komentarz pod filmem mnie rozwalil "Boże spraw żebym miał syna..."
tajemnatajemnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 22:58   #1090
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
paaaaadaaam
od 9 rano w samochodzie, na dodatek ja za kierownicą ale jakoś sie nie stresowałam, jedynie raz się zamotałam i wymusiłam, a drugi raz koleś, na wąskiej drodze, przy wysokich krawęznikach mijał z naprzeciwka mnie z 10 samochodów. Jechał wprost na mnie i nie miałam gdzie ucieć, nie wiem, co koleś miał we łbie modliłam sie o lusterko, ale wybrnęłam

zakupy owocne, 2 pary spodni w tally weij, dwie bokserki, piękna chusta w tally z 35 na 7 zł , lakier i gumeczki do włosów z metalowymi kokardkami.

Do tego spotkałam się z Anwen na kawę i ciacho, dostałam trochę odlewek, odebrałam piękny portret dla koleżanki z okazji 20urodzin i niedlugo wparuje do niej z prezentem
Aktywny dzień Nie znoszę takich kierowców co wyprzedzają, a nawet nie ma gdzie zjechać i prosto na czołówkę

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj cały dzień spędziłam robiąc "metamorfozy" efekty na blogu
Mogę wpaść Ci pod pędzle? Też lubię Twoje metamorfozy

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
mooge też /?
Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
I ja?
Ja też chcę do Soso

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36182083]Ja widziałam już kilka wzorów na blogach Poza tym ja tak ogólnie choruję na ten staro-mapowy wzór od daaawna Swego czasu kupiłam sobie naścienną mapę świata stylizowaną na starą właśnie

BTW, ile czekałaś na swoje okulary? Odezwali się do Ciebie po tym, jak wysłałaś im formularz?[/QUOTE]

Mam takie puzzle na swojej ścianie (fragment jest na zdjęciach do serii zapuszczanie włosów) - 5 tysięcy elementów, stara mapa z taką obwódką i obrazkami Kiedyś mi się te puzzle nie podobały, jakiś czas temu zmieniłam zdanie

Cytat:
Napisane przez Llorandare Pokaż wiadomość
Dzien dobry z kawa.
Czy ktoras z Was ma chlopa, ktory po sobie posprzata? Np. zetrze, jak mu sie cos wyleje?
Mojemu cos spadlo na podloge, zostawil i poszedl spac. A mi wlosy na glowie deba staja, jak cos takiego widze. Czy ktorejs sie udalo oduczyc czegos takiego?
Mój Chłop po sobie sprząta, mało tego, umie w domu więcej zrobić niż ja Ja to się dopiero uczę, zawsze pod protekcją rodziców, mama gospodyni domowa to zawsze wszystko było zrobione, więc nie musiałam się o to martwić. Ale coraz częściej garnę się do obowiązków domowych - co tu dużo mówić, tego TRZEBA się nauczyć bo jest niezbędne A mój TŻ był zmuszony do robienia prania, gotowania, sprzątania w domu, prasowania i generalnie wszystkich obowiązków odkąd miał 11-12 lat.

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
Ktoś dostał propozycje współpracy od mydlarnii pod aniolem?
Ja, jak wrażenia na razie?

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
powracam po męczącym psychicznie dniu...nawet nie mam siły nadrabiać, ale za to jakby ktoś chciał zobaczyć moją soczystą malinę na łbie, to zapraszam na bloga
Wow, ale kolor Nie ukrywam, że wolę Cię w takich wypłukanych rudościach, ale skoro dobrze się czujesz w takich intensywnych to najważniejsze

Cytat:

Trust, nie przejmuj się Wszystkie tu jesteśmy z Ciebie dumne, to było duże doświadczenie dla Ciebie, możesz z niego wyciągnąć wnioski i najważniejsze, że masz motywację do dalszego działania

Cytat:
Taaaa, to już jest stare, nie mogę na to patrzeć...

TŻ się odfochnął Na razie jeszcze mówi, że mnie nie lubi, ale jak już jest pierwszy kroczek w kierunku zgody, to znaczy że szybko ulegnie Byłam na roleczkach, przyjechał po mnie, pojechaliśmy sobie nad morze do takiej małej, nieuczęszczanej mieściny (właśnie po to, żeby być na takim odludziu), posiedzieliśmy , pogadaliśmy, potem zawiózł mnie do domu, wszedł na chwilkę bo mu trochę ciuchów i kosmetyków dałam do zawiezienia do siebie no i niedawno pojechał

Aktywny dzień dzisiaj, byłam też w dwóch antykwariatach, sprzedałam trochę książek...

Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Czas edycji: 2012-08-28 o 23:00
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 22:59   #1091
moniiikaaa89
Rozeznanie

Cytat:
buahahaha, pierwszy raz to widzę. Chyba dziecko za dużo naoglądało się filmikow :/. Ciekawa jestem czy rodzice wiedza...
moniiikaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 23:45   #1092
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniiikaaa89 Pokaż wiadomość
buahahaha, pierwszy raz to widzę. Chyba dziecko za dużo naoglądało się filmikow :/. Ciekawa jestem czy rodzice wiedza...
Załamałam się i utwierdziłam w przekonaniu, że będę szpiegować własne dziecko. Żeby przypadkiem takich rzeczy (i gorszych) nie wrzucało do neta.

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 23:48   #1093
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
Załamałam się i utwierdziłam w przekonaniu, że będę szpiegować własne dziecko. Żeby przypadkiem takich rzeczy (i gorszych) nie wrzucało do neta.
Nie lepiej by było po prostu je wychować i tym samym zapobiec takim sytuacjom?
Stary 2012-08-28, 23:54   #1094
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz... czasami wydaje nam się, że wychowaliśmy swoje własne dziecko, a jednak... tylko nam się wydaje Odrobina "kontroli" chyba nie zaszkodzi. Lepiej zauważyć, niż żyć w przekonaniu, że nic się nie dzieje i że nasze dziecko jest wychowane, więc pewnych rzeczy nie zrobi i pewnych zachowań nie powieli.

Stary 2012-08-28, 23:55   #1095
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
No tak Tak by było najlepiej. Ale boję się, że w pewnym wieku (w takim w którym chce się zaimponować znajomym) mogą do głowy przychodzić różne dziwne rzeczy. Nie mam już tutaj na myśli takiego filmiku, ale bardziej zdjęcia.. oglądałyście kiedyś portal wiocha.pl ? Myślę, że pod wpływem towarzystwa dzieci mogą stracić własny rozum i coś bezmyślnie wrzuconego do internetu może się obrócić przeciwko nim.

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 01:13   #1096
zzzielona
Wtajemniczenie

Dziewczyny, muszę podzielić się z Wami ostatnim wydarzeniem, które miało miejsce w związku z moim blogiem, jestem w totalnym szoku... Ale chyba tylko dlatego, że takie zachowanie wciąż mnie dziwi!!!

Ostatnio, podczas dość długiej podróży, bo z Warszawy do Wrocławia, czytałam pewien artykuł w jednym z dodatków do Newsweeka, który kupiła moja koleżanka. Dotyczył on blogerów i ich współprac. Taką ogólną puentą tego artykułu był fakt, że dzisiaj blogerzy testują wszystko - najpierw mydła, a potem tabletki do prania... Dość sceptycznie podeszłam do tego artykułu bo w końcu ja też jestem blogerką i ja też testuję, i raczej produkty, które otrzymuję są ściśle związane z tematyką mojego bloga...! No ale do rzeczy!

Tego samego dnia otrzymałam maila od jednej z blogerek. Być może nawet udziela się w tym wątku, nie wiem. Treść maila była krótka - dziewczyna podała dwa adresy blogów, o różnej tematyce, w tym jeden kosmetyczny. Denerwują mnie takie komentarze pod notkami, a co dopiero wiadomości mailowe! Odpisałam więc kulturalnie, że ten mail nie służy wysyłaniu na niego materiałów marketingowych. I jaką odpowiedź zwrotną otrzymałam?!

Cytat:
Witam,
Mam X lat, mieszkam w X. Od dawna interesuje się testowaniem nowych
produktów.
Chciałabym nawiązać z Państwem współprace w formie testowanie nowych
produktów za darmo.
Posiadam 2 blogi:
- tu adresy blogów

gdzie umieszczę recenzje testerów otrzymanych od Państwa.
Stwierdziłam, że podpuszczę nieco dziewczynę, bo oczywiście żadnym sklepem nie jestem! Odpisałam zatem, jakimi produktami jest zainteresowana. Po kilku minutach otrzymałam odpowiedź w stylu "a co mam do wyboru?"... No to ja dalej ciągnę, że w jaki sposób chce testować produkty, jeśli nawet nie wie jakie? Jaka była odpowiedź? Piszę do wielu firm.

OMG! Skuszona weszłam na bloga, a tam co? Notka z marnymi zdjęciami, że właśnie otrzymała do testów tabletki do zmywarki, kolejny - jakieś kremy do stóp, itp. itd. etc. Nieważne, każdy prowadzi bloga jak chce... Ale kurna! Jeśli ludzie wysyłają masowo takie wiadomości jak ta wyżej, to ja się nie dziwię, że w dodatkach do Newsweeka piszą takie rzeczy na temat blogerów! Masowo, i do tego do firm, których nie znają lub nawet nie mają pojęcia, że są lub nie są firmami!

Nie wiem jak Wam, ale mi się włos na głowie jeży...
Stary 2012-08-29, 01:39   #1097
BeautyCandy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zzzielona Pokaż wiadomość
Dziewczyny, muszę podzielić się z Wami ostatnim wydarzeniem, które miało miejsce w związku z moim blogiem, jestem w totalnym szoku... Ale chyba tylko dlatego, że takie zachowanie wciąż mnie dziwi!!!

Ostatnio, podczas dość długiej podróży, bo z Warszawy do Wrocławia, czytałam pewien artykuł w jednym z dodatków do Newsweeka, który kupiła moja koleżanka. Dotyczył on blogerów i ich współprac. Taką ogólną puentą tego artykułu był fakt, że dzisiaj blogerzy testują wszystko - najpierw mydła, a potem tabletki do prania... Dość sceptycznie podeszłam do tego artykułu bo w końcu ja też jestem blogerką i ja też testuję, i raczej produkty, które otrzymuję są ściśle związane z tematyką mojego bloga...! No ale do rzeczy!

Tego samego dnia otrzymałam maila od jednej z blogerek. Być może nawet udziela się w tym wątku, nie wiem. Treść maila była krótka - dziewczyna podała dwa adresy blogów, o różnej tematyce, w tym jeden kosmetyczny. Denerwują mnie takie komentarze pod notkami, a co dopiero wiadomości mailowe! Odpisałam więc kulturalnie, że ten mail nie służy wysyłaniu na niego materiałów marketingowych. I jaką odpowiedź zwrotną otrzymałam?!

Stwierdziłam, że podpuszczę nieco dziewczynę, bo oczywiście żadnym sklepem nie jestem! Odpisałam zatem, jakimi produktami jest zainteresowana. Po kilku minutach otrzymałam odpowiedź w stylu "a co mam do wyboru?"... No to ja dalej ciągnę, że w jaki sposób chce testować produkty, jeśli nawet nie wie jakie? Jaka była odpowiedź? Piszę do wielu firm.

OMG! Skuszona weszłam na bloga, a tam co? Notka z marnymi zdjęciami, że właśnie otrzymała do testów tabletki do zmywarki, kolejny - jakieś kremy do stóp, itp. itd. etc. Nieważne, każdy prowadzi bloga jak chce... Ale kurna! Jeśli ludzie wysyłają masowo takie wiadomości jak ta wyżej, to ja się nie dziwię, że w dodatkach do Newsweeka piszą takie rzeczy na temat blogerów! Masowo, i do tego do firm, których nie znają lub nawet nie mają pojęcia, że są lub nie są firmami!

Nie wiem jak Wam, ale mi się włos na głowie jeży...
Wiele z nas dostało od niej takiego maila
Ja nie pojmuję takiego działania, w zyciu by mi do glowy nie przyszlo zeby rozsyłać swoje linki do ludzi i prosić o wspolprace każdej mozliwej firmy jaka istnieje na rynku. Dzięki takim osobom jak ta dziewczyna ludzie mają blogerki za takie które biorą do testów wszystko jak leci... Smutne

4.1o - Dior Nude Shimmer Instant Illuminating Powder

Edytowane przez BeautyCandy
Czas edycji: 2012-08-29 o 01:42
BeautyCandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 01:44   #1098
Llorandare
Raczkowanie

lele i basiago, zazdraszczam
Ja sama NIENAWIDZE sprzatac. Brrr.

U nas sytuacja przedsztormowa, na szczescie huragan nas raczej ominie, bo jestesmy na polnocy. Jednak atmosfera jest taka, ze czlowiek ma ochote siedziec przy oknie i sie rozgladac.

zzzielona, wydaje mi sie, ze tego rodzaju blogi i tak umra smiercia naturalna.
Stary 2012-08-29, 01:49   #1099
BeautyCandy
Raczkowanie

Cytat:
lele i basiago

U nas sytuacja przedsztormowa, na szczescie huragan nas raczej ominie, bo jestesmy na polnocy. Jednak atmosfera jest taka, ze czlowiek ma ochote siedziec przy oknie i sie rozgladac.
uff to dobrze
ja sie bardzo boje takich atrakcji...

4.1o - Dior Nude Shimmer Instant Illuminating Powder
BeautyCandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 02:09   #1100
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Taaak do wszystkich pisała z tymi adresami blogów, ale chyba jesteś jedyną, z którą wymieniła więcej maili...
Bosz, dziewczyna nawet zdania poprawnie sklecić nie potrafi... Żenada na całej linii...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 06:27   #1101
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Zielona you make my day. Opisywałam,jakie miałam przejścia z Ta panią. Widać,po co powstał blog i dlaczego 'chce mieć odbiorców teraz,a nie w przyszłości'. Normalnie temat na notkę,tylko po co to zaczepiać...

odpisałam wczoraj do Firmoo,że mam tradycyjnie problem z doborem okularów,w każdch wyglądam źle. Mam wrażenie że nikt mojego meila nie przeczytał nie wiem,czy to pierwsze zaproszenie do współpracy było wysyłane z automatu? To tak jakby Antonio pierwszy raz widział mojego bloga,bo był zachwycony paznokciami

ma któraś z Was duży i dość szeroki nos i mogłaby podpowiedzieć?w necie piszą różnie,programowi trochę nie wierze i chyba wybiorę się do sklepu i poprzymierzam,ale ja się wstydzę
Stary 2012-08-29, 07:29   #1102
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
odpisałam wczoraj do Firmoo,że mam tradycyjnie problem z doborem okularów,w każdch wyglądam źle. Mam wrażenie że nikt mojego meila nie przeczytał nie wiem,czy to pierwsze zaproszenie do współpracy było wysyłane z automatu? To tak jakby Antonio pierwszy raz widział mojego bloga,bo był zachwycony paznokciami

ma któraś z Was duży i dość szeroki nos i mogłaby podpowiedzieć?w necie piszą różnie,programowi trochę nie wierze i chyba wybiorę się do sklepu i poprzymierzam,ale ja się wstydzę
Ja mam duży i szeroki Tam jest wirtualna przymierzalnia, wrzuć swoje zdjęcie i mierz okulary. Chociaż ona na pewno nie może być jedyną wyrocznią, bo moje okulary wyglądały na mnie jak takie nieduże, a są faktycznie "muchami"

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-08-29, 07:38   #1103
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Wiem o tej przymierzalni,ale chyba wyjdzie na to,że przejdę się do centrum i pomierzę, siedziała tam dziewczyna mojego znajomego to może pomoże. Ale mi głupio wiecznie bo wyglądam jak gonzo.

poza tym,Twój nos na żadnym zdjęciu nie wygląda na taki,jak podałas:O ja to bym chciała mieć taki nosek.
mogę w sumie okularów nie pokazać na sobie,ale to taka niekompletna recenzja, wolałabym żeby jednak pasowały do mojej twarzy,bo szkoda dobrych jakościowo okularów oddawać.
Stary 2012-08-29, 08:01   #1104
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Wiem o tej przymierzalni,ale chyba wyjdzie na to,że przejdę się do centrum i pomierzę, siedziała tam dziewczyna mojego znajomego to może pomoże. Ale mi głupio wiecznie bo wyglądam jak gonzo.

poza tym,Twój nos na żadnym zdjęciu nie wygląda na taki,jak podałas:O ja to bym chciała mieć taki nosek.
mogę w sumie okularów nie pokazać na sobie,ale to taka niekompletna recenzja, wolałabym żeby jednak pasowały do mojej twarzy,bo szkoda dobrych jakościowo okularów oddawać.
Uwierz, że taki jest - ale "ukrywam" go robiąc zdjęcia pod różnymi kątami, w których wygląda on najlepiej

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-08-29, 08:05   #1105
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

No to podobnie jak ja
dzisiaj wrzucę soczewkową kreskę,bardzo fajne:p będę się malować do szkoły
Stary 2012-08-29, 08:32   #1106
kaarooo
Zakorzenienie

Dzień dobry, wyspałam się. Pierwszy raz od dłuższego czasu.

Stary 2012-08-29, 08:36   #1107
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

basiago wstępnie spodobało mi się kilka produktów i czekam na dalszy odzew
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 08:41   #1108
dentico
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BeautyCandy Pokaż wiadomość
tez je widziałam, miałam wziąć, ale doszłam do wniosku, ze takie kolory juz mam i nie potrzebuje innych
w sumie to się nadal nad nimi zastanawiam
A u mnie zestawy są po 70 zł. Chętnie bym się na taki za 35zł skusiła.

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
dzien doberek

tez cos nie nadazam za Wami
kurcze, dostalam zaproszenie na zlot blogerek benefita pod koniec wrzesnia i chyba nie dotre :/ troche za droga impreza kulac sie ode mnie do warszawy , a chcialaaabym ;/
Opcja benefit bardzo ciekawa. Na pewno będzie super.

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
o, rzeczywiście paese podniosło z 22 na 29. To niech się pocałują, bardzo brzydkie zagranie w trakcie promocji.
Powiedziałabym że to totalna porażka dla firmy podnosić cene w trakcie promocji.

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
A do mnie nie napisała... a buuu

Dziewczyny, oblałam egzamin. I to właściwie nie moja wina. Na 30+ osób zdały TRZY. Regulamin sobie, oni sobie... No cóż, na poprawkę nie idę, bo mnie nie stać
Przykro mi , mam nadzieje że uda się może skombinować pieniążki na poprawkę.

Cytat:

Ważne że masz nowe doświadczenie i impreza też chyba była udana. Myślałam Ze firma MUFE to raczej produkty z wyższej półki.
Stary 2012-08-29, 08:44   #1109
ciriness
Zadomowienie

Cytat:
Dzien dobry z kawa.
Czy ktoras z Was ma chlopa, ktory po sobie posprzata? Np. zetrze, jak mu sie cos wyleje?
Mojemu cos spadlo na podloge, zostawil i poszedl spac. A mi wlosy na glowie deba staja, jak cos takiego widze. Czy ktorejs sie udalo oduczyc czegos takiego?
Da się oduczyć ale kosztuje sporo nerwów (przynajmniej mnie) i czasem małych kłótni. Najważniejsze to nie odpuszczać czyli jak źle sprzątnie albo nie sprzątnie nie robić tego za niego Gorzej jak jemu bałagan w ogóle nie przeszkadza i tego nie zauważa...

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Bry.
Co tak dziś wszystkie wzięło na wysyłanie CV, mnie też.
Poza tym chyba się zapiszę na jogę, tylko nie mam z kim iść.
Sama się zapisz wszak w jodze chodzi o to żeby odnaleźć siebie i się wyciszyć, a znajoma twarz i już co gorsza pogaduszki w trakcie będą przeszkadzać nie tylko Tobie ale i nie innym, joga jest troszkę inna od fitnessu

Cytat:
Dokładnie Trust, pierwsze koty za płoty

Cytat:
Na pewno Ci dzisiaj odpiszą, ja wczoraj napisałam i niedawno dostałam wiadomość, ktoś gdzieś pisał, że z racji przesunięć czasowych odpisują nieco później
ciriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 08:46   #1110
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez dentico Pokaż wiadomość
Ważne że masz nowe doświadczenie i impreza też chyba była udana. Myślałam Ze firma MUFE to raczej produkty z wyższej półki.
To, że coś jest z wyższej półki nie oznacza od razu superhiper jakości

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości