|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cytat:
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
następnym razem będzie lepiej
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, będzie relacja zdjęciowa i filmowa (ale nie wiem kiedy). Ja tam nie mam się czym pochwalić
![]() Cytat:
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
O dziwo po tej porażce (bo inaczej tego nazwać nie mogę) mam jeszcze większego kopa do działania i już nie mogę się doczekać, aż coś zmaluję
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1087 |
|
w krainie snu i marzeń
|
widziałyście
http://www.youtube.com/watch?v=avMwy...ayer_embedded#!
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
moniak85 tak to już dawno , ale to porażka...
|
|
|
|
#1089 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Komentarz pod filmem mnie rozwalil "Boże spraw żebym miał syna..."
|
|
#1090 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie znoszę takich kierowców co wyprzedzają, a nawet nie ma gdzie zjechać i prosto na czołówkę Mogę wpaść Ci pod pędzle? Też lubię Twoje metamorfozy ![]() Ja też chcę do Soso ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36182083]Ja widziałam już kilka wzorów na blogach Poza tym ja tak ogólnie choruję na ten staro-mapowy wzór od daaawna BTW, ile czekałaś na swoje okulary? Odezwali się do Ciebie po tym, jak wysłałaś im formularz?[/QUOTE] Mam takie puzzle na swojej ścianie (fragment jest na zdjęciach do serii zapuszczanie włosów) - 5 tysięcy elementów, stara mapa z taką obwódką i obrazkami Kiedyś mi się te puzzle nie podobały, jakiś czas temu zmieniłam zdanie ![]() Cytat:
Ja to się dopiero uczę, zawsze pod protekcją rodziców, mama gospodyni domowa to zawsze wszystko było zrobione, więc nie musiałam się o to martwić. Ale coraz częściej garnę się do obowiązków domowych - co tu dużo mówić, tego TRZEBA się nauczyć bo jest niezbędne A mój TŻ był zmuszony do robienia prania, gotowania, sprzątania w domu, prasowania i generalnie wszystkich obowiązków odkąd miał 11-12 lat.Ja, jak wrażenia na razie? Cytat:
Nie ukrywam, że wolę Cię w takich wypłukanych rudościach, ale skoro dobrze się czujesz w takich intensywnych to najważniejsze ![]() Cytat:
Wszystkie tu jesteśmy z Ciebie dumne, to było duże doświadczenie dla Ciebie, możesz z niego wyciągnąć wnioski i najważniejsze, że masz motywację do dalszego działania Cytat:
TŻ się odfochnął Byłam na roleczkach, przyjechał po mnie, pojechaliśmy sobie nad morze do takiej małej, nieuczęszczanej mieściny (właśnie po to, żeby być na takim odludziu), posiedzieliśmy , pogadaliśmy, potem zawiózł mnie do domu, wszedł na chwilkę bo mu trochę ciuchów i kosmetyków dałam do zawiezienia do siebie no i niedawno pojechał Aktywny dzień dzisiaj, byłam też w dwóch antykwariatach, sprzedałam trochę książek... Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-08-28 o 23:00 |
|||||
|
|
|
#1091 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Rozeznanie
|
Załamałam się i utwierdziłam w przekonaniu, że będę szpiegować własne dziecko. Żeby przypadkiem takich rzeczy (i gorszych) nie wrzucało do neta.
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lepiej by było po prostu je wychować i tym samym zapobiec takim sytuacjom?
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odrobina "kontroli" chyba nie zaszkodzi. Lepiej zauważyć, niż żyć w przekonaniu, że nic się nie dzieje i że nasze dziecko jest wychowane, więc pewnych rzeczy nie zrobi i pewnych zachowań nie powieli.
|
|
#1095 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak by było najlepiej. Ale boję się, że w pewnym wieku (w takim w którym chce się zaimponować znajomym) mogą do głowy przychodzić różne dziwne rzeczy. Nie mam już tutaj na myśli takiego filmiku, ale bardziej zdjęcia.. oglądałyście kiedyś portal wiocha.pl ? Myślę, że pod wpływem towarzystwa dzieci mogą stracić własny rozum i coś bezmyślnie wrzuconego do internetu może się obrócić przeciwko nim.
|
|
|
|
|
#1096 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, muszę podzielić się z Wami ostatnim wydarzeniem, które miało miejsce w związku z moim blogiem, jestem w totalnym szoku... Ale chyba tylko dlatego, że takie zachowanie wciąż mnie dziwi!!!
Ostatnio, podczas dość długiej podróży, bo z Warszawy do Wrocławia, czytałam pewien artykuł w jednym z dodatków do Newsweeka, który kupiła moja koleżanka. Dotyczył on blogerów i ich współprac. Taką ogólną puentą tego artykułu był fakt, że dzisiaj blogerzy testują wszystko - najpierw mydła, a potem tabletki do prania... Dość sceptycznie podeszłam do tego artykułu bo w końcu ja też jestem blogerką i ja też testuję, i raczej produkty, które otrzymuję są ściśle związane z tematyką mojego bloga...! No ale do rzeczy! Tego samego dnia otrzymałam maila od jednej z blogerek. Być może nawet udziela się w tym wątku, nie wiem. Treść maila była krótka - dziewczyna podała dwa adresy blogów, o różnej tematyce, w tym jeden kosmetyczny. Denerwują mnie takie komentarze pod notkami, a co dopiero wiadomości mailowe! Odpisałam więc kulturalnie, że ten mail nie służy wysyłaniu na niego materiałów marketingowych. I jaką odpowiedź zwrotną otrzymałam?! Cytat:
OMG! Skuszona weszłam na bloga, a tam co? Notka z marnymi zdjęciami, że właśnie otrzymała do testów tabletki do zmywarki, kolejny - jakieś kremy do stóp, itp. itd. etc. Nieważne, każdy prowadzi bloga jak chce... Ale kurna! Jeśli ludzie wysyłają masowo takie wiadomości jak ta wyżej, to ja się nie dziwię, że w dodatkach do Newsweeka piszą takie rzeczy na temat blogerów! Masowo, i do tego do firm, których nie znają lub nawet nie mają pojęcia, że są lub nie są firmami! Nie wiem jak Wam, ale mi się włos na głowie jeży... |
|
|
|
|
#1097 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie pojmuję takiego działania, w zyciu by mi do glowy nie przyszlo zeby rozsyłać swoje linki do ludzi i prosić o wspolprace każdej mozliwej firmy jaka istnieje na rynku. Dzięki takim osobom jak ta dziewczyna ludzie mają blogerki za takie które biorą do testów wszystko jak leci... Smutne Edytowane przez BeautyCandy Czas edycji: 2012-08-29 o 01:42 |
|
|
|
|
#1098 |
|
Raczkowanie
|
lele i basiago, zazdraszczam
![]() Ja sama NIENAWIDZE sprzatac. Brrr. U nas sytuacja przedsztormowa, na szczescie huragan nas raczej ominie, bo jestesmy na polnocy. Jednak atmosfera jest taka, ze czlowiek ma ochote siedziec przy oknie i sie rozgladac. zzzielona, wydaje mi sie, ze tego rodzaju blogi i tak umra smiercia naturalna.
|
#1099 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja sie bardzo boje takich atrakcji... |
|
|
|
|
#1100 |
|
Konto usunięte
|
Taaak do wszystkich pisała z tymi adresami blogów, ale chyba jesteś jedyną, z którą wymieniła więcej maili...
Bosz, dziewczyna nawet zdania poprawnie sklecić nie potrafi... Żenada na całej linii... |
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona you make my day. Opisywałam,jakie miałam przejścia z Ta panią. Widać,po co powstał blog i dlaczego 'chce mieć odbiorców teraz,a nie w przyszłości'. Normalnie temat na notkę,tylko po co to zaczepiać...
odpisałam wczoraj do Firmoo,że mam tradycyjnie problem z doborem okularów,w każdch wyglądam źle. Mam wrażenie że nikt mojego meila nie przeczytał nie wiem,czy to pierwsze zaproszenie do współpracy było wysyłane z automatu? To tak jakby Antonio pierwszy raz widział mojego bloga,bo był zachwycony paznokciami ma któraś z Was duży i dość szeroki nos i mogłaby podpowiedzieć?w necie piszą różnie,programowi trochę nie wierze i chyba wybiorę się do sklepu i poprzymierzam,ale ja się wstydzę
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam jest wirtualna przymierzalnia, wrzuć swoje zdjęcie i mierz okulary. Chociaż ona na pewno nie może być jedyną wyrocznią, bo moje okulary wyglądały na mnie jak takie nieduże, a są faktycznie "muchami"
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem o tej przymierzalni,ale chyba wyjdzie na to,że przejdę się do centrum i pomierzę, siedziała tam dziewczyna mojego znajomego to może pomoże. Ale mi głupio wiecznie bo wyglądam jak gonzo.
poza tym,Twój nos na żadnym zdjęciu nie wygląda na taki,jak podałas:O ja to bym chciała mieć taki nosek. mogę w sumie okularów nie pokazać na sobie,ale to taka niekompletna recenzja, wolałabym żeby jednak pasowały do mojej twarzy,bo szkoda dobrych jakościowo okularów oddawać.
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
No to podobnie jak ja
dzisiaj wrzucę soczewkową kreskę,bardzo fajne:p będę się malować do szkoły
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, wyspałam się. Pierwszy raz od dłuższego czasu.
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
basiago wstępnie spodobało mi się kilka produktów i czekam na dalszy odzew
|
|
|
|
#1108 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1109 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gorzej jak jemu bałagan w ogóle nie przeszkadza i tego nie zauważa...Cytat:
wszak w jodze chodzi o to żeby odnaleźć siebie i się wyciszyć, a znajoma twarz i już co gorsza pogaduszki w trakcie będą przeszkadzać nie tylko Tobie ale i nie innym, joga jest troszkę inna od fitnessu Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1110 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.

Ale mam nauczkę, żeby do cholery nie testować nowych kosmetyków na takich eventach ;/ Pokonały mnie kremowe cienie MUFE, które zaczęły się kruszyć w trakcie. I próbując ratować makijaż, coraz bardziej się pogrążałam. Ogółem jestem mega niezadowolona z tego co zrobiłam. Ale cóż, to nowe, kształcące doświadczenie i wiem, że jeśli kiedykolwiek będę w takiej sytuacji znowu, to tego samego błędu nie popełnię.
Ale ja się do tego jeszcze nie nadaję.

おはよう!

Wszystkie tu jesteśmy z Ciebie dumne, to było duże doświadczenie dla Ciebie, możesz z niego wyciągnąć wnioski i najważniejsze, że masz motywację do dalszego działania 

nie wiem,czy to pierwsze zaproszenie do współpracy było wysyłane z automatu? To tak jakby Antonio pierwszy raz widział mojego bloga,bo był zachwycony paznokciami