|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Cytat:
A dla córci niczym się nie kierowaliśmy, raczej osobistymi upodobaniami, teraz mamy dylemat, bo moja mama chce Lenę i się przy niej upiera. ![]() Znaczeń nie sprawdzałam, bo to moim zdaniem bez sensu.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-08-28 o 22:24 |
|
|
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahah
|
|
|
#4803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4804 |
|
Konto usunięte
|
Nie biorę pod uwagę znaczenia, wczoraj z ciekawości mąż się spytał o Dorotę a ja nawet nie wiem :d Sprawdziłam teraz: Dar od Boga
|
|
|
|
#4805 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję że z naszymi dziećmi przyjdzie nam wszystko naturalnie
|
||
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale buzi dostałam! (od dziecka) |
|
|
|
|
#4807 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4808 |
|
Zadomowienie
|
marta00537- gratuluje synka
misia1505 - gratuluje córeczki Illusion - gratuluje synka eff8 - gratuluje synka ![]() I dzień dobry z rana Dzisiaj mam pracowity dzień, wczoraj czułam się koszmarnie, w głowie mi się kręciło, mroczki miałam jak wstawałam, na koniec krew z nosa a wcale nie byłam styrana dobrze, że w pt już wizyta to doktorek powie co i jak Wybraliśmy tylko meble do kuchni ale waham się kolorem frontu... czy beż połysk czy biały połysk
|
#4809 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Meduza witamy z powrotem ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
Co do tych kołderek/śpiworków... nie wystarczy rożek na początek bo zastatanwiam się czy wogole kupowac rożek
|
|
#4810 |
|
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36189979]Nie biorę pod uwagę znaczenia, wczoraj z ciekawości mąż się spytał o Dorotę a ja nawet nie wiem :d Sprawdziłam teraz: Dar od Boga
Mam teściową Dorotę i nigdy w życiu Dorota , ale to tylko moje spostrzeżenie
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4812 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Właśnie po śniadaniu już jestem, ale glodna dalej . Gratuluję wizyt i ujawnionej płci, ja już nie mogę się doczekać ale może już za 2 tyg będzie wiadomo . Pisiorków nadal mamy najwięcej? Co do zabobonów, wydaje mi się, że jak kiedyś medycyna nie była tak rozwinięta to ludzie sobie kojarzyli jakieś fakty i wymyślili głupoty.
|
#4813 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Wszystkim Przyszłym Mamusiom !
![]() Znalazłam chwilkę aby do Was zajrzeć,ale widzę,że tu same śpiochy.Mnie rano budzi "Mały Głód" ![]() Co do imienia,to ja najpierw wybrałam,a potem szukałam znaczenia ![]() Za dwa tygodnie wybieram się na połówkowe usg,strasznie chcę zobaczyć czy to napewno chłopiec hehe.... Mam w tej kwestii mieszane uczucia
|
|
|
|
#4814 |
|
Rozeznanie
|
Chyba dzisiaj też zrobię listę i podzielę na kilka etapów, po połówkowym ciuszki pewnie zacznę kupować to będzie lżej na koniec.
|
#4815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4816 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamuśki! Wpadłam się tylko przywitać i na radę pedagogiczną lecę, bo póki co L4 nie mam, dopiero od 3 września.
|
#4817 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję i oby siusiak został Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego dnia
|
||||
|
|
|
#4818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ząbków, ja też mialam wyleczone przed ciążą, ale jednak zrobiła mi sie mini mini dziurka w czerwcu, tak więc wole jednak kontrolować co jakiś czas.. a i ósemka mi się zaczęła naglę wyrzynać w maju(stan zapalny itd) i musiałam usunąć a już byłam przecież w ciąży wrrrrrr Co do rożka, ja kupuje, nawet będę mieć dwa, jeden u siebie drugi u tesciowej, jak rodzinka będzie chciala wziąć małą na ręce to będzie bezpieczniej w rożku. Cytat:
ale też jakoś się nie najadłam ;] Ale jestem śpiąca... nastawiłam budzik na 6.30 żeby napisac miłego sms tztowi, a on juz bidny bułki kupował sobie na śniadanie do pracy... a ja usnąć nie mogę, ale chyba się jeszcze zdrzeeeeeeeemnę.
|
|
|
#4819 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam problem nie mogę załadować zdjęć, wyskakuje mi:
Operacja nie może być wykonana, ponieważ wygasła Twoja sesja - minęło zbyt wiele czasu od ostatniego logowania. Kliknij wstecz w przeglądarce i odśwież stronę aby odświeżyć dane sesji. wylogowywałam się i nic
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej!
Ja dopiero co wstałam, a tak w zasadzie, to nawet nie wstałam, bo ciągle zalegam w wyrze... Zaraz będę coś jeść, jeszcze mnie nie ssie, dlatego weszłam sobie tutaj na chwilę. ![]() Zepsuła mi się moja waga, jestem bardzo zła, bo od 4dni nie mogę się zważyć... Zamówiłam już nową z Ikei na allegro, tym razem mechaniczną, a nie elektroniczną, bo moja była właśnie elektroniczna i była do dupy, wystarczyło, że podłoga była lekko krzywa i już pokazywała błędną wagę... Ostatnio moja mama przewróciła na tę wagę suszarkę na ubrania i chyba to ją dobiło. No ale skończyła już 2 lata, a więcej od wagi z Biedronki nie można wymagać. W każdym razie mój TŻ już jedzie do domku. Strasznie się za nim stęskniłam.
|
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie do mam chłopców
jak pielęgnować siusiaczka tzn chodzi mi o zapobieganie stulejce właśnie wpierniczam maliny, Tż mi wczoraj u siebie w ogrodzie nazrywał i malin i winogron i mam ochotę na napoleonkę... ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- idę po tą napoleonkę ...
|
|
|
|
#4822 |
|
Zadomowienie
|
ja właśnie zeszłam do cukierni i kupiłam Bajaderkę
|
#4823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Dziewczyny... mogę Wam coś napisać co mi się przydarzyło przedwczoraj? jak dla mnie...nigdy nie zapomnę tego i wpisane już jest w historię życiową...a wam może się humory z rana poprawią hehehehe
|
|
|
|
|
#4824 |
|
Zadomowienie
|
djerba pisz pisz
mi się poprawa humoru przyda zawsze
|
#4825 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny gratuluję chłopaków!!!! U mnie wojna o imię
![]() Ja wciąż nie mogę się ogarnąć po urlopie. Po pierwsze zimno, po drugie tysiąc spraw, denerwujący sąsiedzi ehhh jednak tam była zupełna beztroska tylko myśl o tym, żeby się wykąpać ![]() Znacznych ruchów nie odczułam ale już coś tam się zaczyna dziać jak się skupię tylko na tym ![]() Jutro wizyta u ginki, pewnie będzie USG robione ![]() No to wstawie kilka fotek do klubu-jak się uda ![]() Miłego dnia i pokazujcie foteczki z połówkowych
|
|
|
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i tak jeszcze się pożalę, pokłóciłam się strasznie wczoraj z Tż, zaczęło sie od błachostki ale i tak się poryczałam, a jak już mnie zawołał do pomocy przy przesuwaniu kanapy to już ryczałam do końca dnia że nic o mnie i dziecku nie myśli, aż poszliśmy spać nie odzywając się. Dzisiaj na szczęście sytuacja się troche zmieniła ale i tak przykro mi że nie pomyśłał ż emoże nie powinnam tachac ciężkiej kanapy
http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9hyjkcm7lm.png 22.05.2008 14.08.2011Edytowane przez Ifwka Czas edycji: 2012-08-29 o 09:35 |
|
|
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisz, pisz.
|
|
|
|
|
#4829 |
|
Wtajemniczenie
|
No dobra...
Idę sobie przedwczoraj z mamą w centrum miasta...ona szukała jakiś jeansów a ja butów... no i tak idziemy na jednej z głównych ulic, gdzie akurat naprawdę było sporo ludzi... i patrzę...kątem oka..coś mi się do buta cholera przyczepiło...stanęłam i patrzę!!! a tam moje majtki!!!!!!!!!!!!!!!! hehehebyły już całe na zewnątrz, trzymały się tylko lekko nogawki!!!! ja pierdziulę...jaki wstyd!!!!! ![]() ![]() ja czasami tak mam, że zdejmuję spodnie razem z majtami no i najwidoczniej jakoś się ulokowały tak dobrze w nogawce, że przetrwały parę godz chodzenia..aż w końcu musiały wylecieć!!!! ![]() najlepsze jest to, że jak rano ubrałam spodnie to w ogóle nic nie czułam w nogawce
|
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam . No i zjadłam na śniadanie ta makrelkę o która wczoraj pytałam. To było silniejsze ode mnie
Pyyyycha była ![]() Cytat:
![]() Gratulacje! Tez obstawiałam u Ciebie synka ![]() Gratuluję! A u Ciebie dziewuszke, buuu, nie zgadłam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.

z tego wszystkiego zaczelam szukac meskich imion ale zadne mi sie nie podoba.

dobrze, że w pt już wizyta to doktorek powie co i jak

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
22.05.2008
14.08.2011