Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne cz. 29 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-28, 23:30   #1051
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Marylko: Chanel Allure Home Sport
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 23:41   #1052
jagata
Wtajemniczenie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Hello lejdis

Jejku ja dzisiaj na nic czasu nie mam:P przyszlam z pracy i polozylismy sie do lozka z TZ. zasnelismy na 2 godziny to przez tą pogode chyba..

Nena super fryzurka! naprawde bardzo Ci w niej ladnie tez planuje ciachąć moją czupryne bo mnie wkurza. Marzy mi sie od dawna taka fryzurka jak w reklamie syoss dluższy bob i zrobie to w październiku o ile bedziemy w PL a jak nie to w grudniu dopiero.

Kuku śmialo scinaj wlosy jak dla mnie za dlugie zdecydowanie, w krotszych bedzie Ci wygodniej i sie beda lepeij ukladaly

ooo wlasnie o tą fryzure mi chodzi!! od daaawna wymyslilam sobie ze tak sie zetne, ale nie moglam znalezc idealnego zdjecia.. nagla patrze na tv a tam nowa reklama syoss! i jest moja wymarzona fryzurka

bardzo mi przykro...

hmm.. ja nie przepadam za takimi fryzurkami, ale ladnie Ci w niej

teraz zabieram sie za czytanie relacji
o widzisz za mną chodziła krótsza wersja tej fryzurki do momentu jak jej nie zobaczyłam w reklamie.
Mam w planach jutro pójść do fryzjerki by mnie tak ścieła. Tylko jak ja jej to wytłumaczę komputera ze sobą przecież nie wezmę.

Cytat:
Napisane przez kachna21 Pokaż wiadomość
boje sie jutrzejszej przymiarki....
będzie dobrze

kuku ścinaj! i tyle w tym temacie
Stary 2012-08-28, 23:56   #1053
Cierpliwosc
Zadomowienie

Hej!
Przeleciałam Was na szybko, bo paaaadam, wszystko mnie boli i oczy sie same zamykają, a plan na dziś niezrealizowany
Nie mam jeszcze umowy a już mi każą w szkole siedzieć wrrr i jeszcze nic konstruktywnego tam nie robimy, normalnie mam ochotę złapać dyrcię i
A później były zakupy (kupiłam płótno na drzewo-"księgę" gości), a po nich "odświeżanie" mieszkania, które wynajęliśmy. Matko, kto tam miezkzał przed nami Dziś przed malowaniem kuchni szpachelką zdrapywałam brud z szafek, okropność.

Na relacje nie mam siły, ale witam wszystkie Żony, za zdjęcia, na które się załapałam, szkoda, że tyle mnie ominęło
Kilianna bardzo mi przykro, trzymaj się :glasi:
Jamee bosko przerobiłaś buty
Gratuluję nowych fryzur
kuku leć ze swoimi
Blacky, no i zaczęło się układać -
i nie wiem, co jeszcze chciałam napisać
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 23:58   #1054
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
o widzisz za mną chodziła krótsza wersja tej fryzurki do momentu jak jej nie zobaczyłam w reklamie.
Mam w planach jutro pójść do fryzjerki by mnie tak ścieła. Tylko jak ja jej to wytłumaczę komputera ze sobą przecież nie wezmę.

będzie dobrze

kuku ścinaj! i tyle w tym temacie

kurcze w necie nie ma tej reklamy syossa gdzie caly czas pokazują tą fryzurę.. takbys mogla zgrac na telefon i bys pokazala fryzjerce moze zrob print screena w tej reklamie i wydrukuj koniecznie pochwal sie jutro efektem jak juz bedzie 'po"
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 06:58   #1055
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Ja chce się dziś wybrać do tego dentysty,ale tak mnie brzuch boli,i skręca mnie na @,ale jakoś dostać nie umiem...chyba coś mam z hormonami ;/

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 07:43   #1056
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

Jamee: świetna metamorfoza butków, teraz są bardziej subtelne

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość

za buty! odwazna jestes ze przerobilas sama efekt pozytywny

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Małżon rzucam standardowo krawatem. Kawalerowie się "gibali" wkoło niego.
A ja zakupiłam różyczki w ilości odpowiadającej liczbie panien. Dałam te róże DJowi. On do każdej przyczepił przygotowane przez siebie karteczki z wierszykami. Oznaczył po swojemu, żeby wiedział, która to ta "zwycięska". Panny tańczyły wokół mnie, a ja każdej wręczałam po jednej. Potem kolejno DJ prosił je o odczytanie wierszyków/przepowiedni. Oczywiście tą wybraną DJ zostawił z czytaniem na koniec. Niestety treści tych wierszyków nie mam, ale pewnie coś wymyślicie Zwycięska panienka dostała welon, który specjalnie na tę akcję zakupiłam na all.

Buty czad Że Ci się chciało. Ja to bym spitoliła, jakbym się zabrała za taką dłubaninę

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Relacja ze ślubu i wesela Dancing_Lady - 28.07.2012 r.

Piękna relacja

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość

Super wyszło.

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
jakie piękne relacje

mam głupie pytanie

jak u was wyglądał przejazd na salę? goście czekali? pojechali pierwsi? No bo wydaje mi się, że nie para młoda powinna zajechać pierwsza, tylko powinna już być przywitana pod salą.
U nas jest zwyczaj, że młodą parę na sali witają wszyscy goście. My przyjedziemy ostatni ponieważ po ślubie jedziemy jeszcze na cmentarz do dziadków i chrzestnej T.

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość

Dzień doberek

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 07:53   #1057
melod_y
Zakorzenienie

Hej wszystkim....

zaraz jade do krawcowej szyc bolerko i zobaczyc co da sie zrobic ze sweterkiem bo kiepska pogode zapowiadają na weekend w malopolsce... a w piatek i czwarek ma byc po 26/27 stopni ciepla
bardzo mi smutno... chcialam niesamowicie aby swiecilo slonce

Trzymajcie kciuki, moze akurat jeszcze aura sie zmieni

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 07:57   #1058
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Hej wszystkim....

zaraz jade do krawcowej szyc bolerko i zobaczyc co da sie zrobic ze sweterkiem bo kiepska pogode zapowiadają na weekend w malopolsce... a w piatek i czwarek ma byc po 26/27 stopni ciepla

nie daj sobie zepsuć nastawienie tylko ze względu n pogodę mimo wszystko trzymam kciuki

ja mam dzisiaj to zebranie w pracy... W ogóle to w tym czasie powinnam siedzieć z tą małą, którą sie opiekuję, na czas zebrania będę musiała ją przyprowadzić do mojej mamy, mam nadzieję, że nie będzie bała się zostać, bo bo wtedy będę zmuszona zabrać ją ze sobą...
Stary 2012-08-29, 08:02   #1059
melod_y
Zakorzenienie

wiecie jaki mam teraz problem? Jak bedzie padac deszcz w kosciele moze byc niestety brudno.. nie mamy dywanu do oltarza i boje sie ze ludzie idac do komuni na slubie przed nami usyfia plytki... a ja mam tren i dlugi welon...
i co teraz?

Stary 2012-08-29, 08:05   #1060
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Hej!
Przeleciałam Was na szybko, bo paaaadam, wszystko mnie boli i oczy sie same zamykają, a plan na dziś niezrealizowany
Nie mam jeszcze umowy a już mi każą w szkole siedzieć wrrr i jeszcze nic konstruktywnego tam nie robimy, normalnie mam ochotę złapać dyrcię i
A później były zakupy (kupiłam płótno na drzewo-"księgę" gości), a po nich "odświeżanie" mieszkania, które wynajęliśmy. Matko, kto tam miezkzał przed nami Dziś przed malowaniem kuchni szpachelką zdrapywałam brud z szafek, okropność.

Na relacje nie mam siły, ale witam wszystkie Żony, za zdjęcia, na które się załapałam, szkoda, że tyle mnie ominęło
Kilianna bardzo mi przykro, trzymaj się :glasi:
Gratuluję nowych fryzur
kuku leć ze swoimi
Blacky, no i zaczęło się układać -
i nie wiem, co jeszcze chciałam napisać
pewnie taki sam brudas jak moja teściowa

Cytat:
nie daj sobie zepsuć nastawienie tylko ze względu n pogodę mimo wszystko trzymam kciuki

ja mam dzisiaj to zebranie w pracy... W ogóle to w tym czasie powinnam siedzieć z tą małą, którą sie opiekuję, na czas zebrania będę musiała ją przyprowadzić do mojej mamy, mam nadzieję, że nie będzie bała się zostać, bo bo wtedy będę zmuszona zabrać ją ze sobą...
jak chętnie poznaje nowe osoby to pewnie nie będzie problemu

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Cytat:
wiecie jaki mam teraz problem? Jak bedzie padac deszcz w kosciele moze byc niestety brudno.. nie mamy dywanu do oltarza i boje sie ze ludzie idac do komuni na slubie przed nami usyfia plytki... a ja mam tren i dlugi welon...
i co teraz?
zawsze możesz tren chwycić do ręki, albo przejść bokiem, chociaż myślę że od wejścia do komuni ta podłoga wyschnie no i ludziom podeszwy też

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

a i dziś mam 1msc do ślubu
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 08:07   #1061
melod_y
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36192870]

zawsze możesz tren chwycić do ręki, albo przejść bokiem, chociaż myślę że od wejścia do komuni ta podłoga wyschnie no i ludziom podeszwy też
[/QUOTE]

Moze faktycznie masz racje... Gratuluje miesiaca
Powiem szczerze ze troche dobilo mnie z ta pogoda ale trudno... niestety ja nic w tej sprawie nie moge zmienic... jedynie zakupic parasol..

I tutaj pytanie.. jakiego koloru powinnam kupić parasol?
biały, czarny, czy taki przezroczysty?

Stary 2012-08-29, 08:09   #1062
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem szczerze ze troche dobilo mnie z ta pogoda ale trudno... niestety ja nic w tej sprawie nie moge zmienic... jedynie zakupic parasol..

Masz rację na pogodę nic nie poradzisz a bez sensu jeszcze tym się stresować

Ja kupię fioletowy będę miała do wykorzystania po ślubie

Stary 2012-08-29, 08:10   #1063
Konto usunięte

Cytat:

my czarny kupujemy bo białego nie wykorzystamy
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 08:11   #1064
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Masz rację na pogodę nic nie poradzisz a bez sensu jeszcze tym się stresować

Ja kupię fioletowy będę miała do wykorzystania po ślubie
My nie bedziemy miec jakiegoś koloru przewodniego... chyba ze "kremowy" ... wogole ciekawe czy znajde teraz jakies ladny parasol....

co za pech... przed week, i po week ma byc ladnie... jak na zlosc 1.09 i 2.09 ma padac

Stary 2012-08-29, 08:13   #1065
Konto usunięte

Cytat:
My nie bedziemy miec jakiegoś koloru przewodniego... chyba ze "kremowy" ... wogole ciekawe czy znajde teraz jakies ladny parasol....

co za pech... przed week, i po week ma byc ladnie... jak na zlosc 1.09 i 2.09 ma padac

skocz na targ np. tam mają duży wybór
Stary 2012-08-29, 08:15   #1066
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:

trzymam żeby pogoda jednak dopisała

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Czy ja dobrze w kalendarzu widzę, że na piątek mamy dwie PMki z czego tylko jedną kojarzę

Stary 2012-08-29, 08:16   #1067
Konto usunięte

Cytat:
trzymam żeby pogoda jednak dopisała

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Czy ja dobrze w kalendarzu widzę, że na piątek mamy dwie PMki z czego tylko jedną kojarzę
dobrze widzisz, ja też tylko kabriele kojarze
Stary 2012-08-29, 08:17   #1068
Jamee
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36193015]dobrze widzisz, ja też tylko kabriele kojarze [/QUOTE]

ciekawe co u niej z tego co pamiętam to miała jakieś problemy chyba

Stary 2012-08-29, 08:22   #1069
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Dżem boberek

Wczoraj się wymeldowałam i teraz będę składać wniosek o dowodzik już z nowym adresem Muszę tylko foty zrobić.

Cytat:
jakie piękne relacje

mam głupie pytanie

jak u was wyglądał przejazd na salę? goście czekali? pojechali pierwsi? No bo wydaje mi się, że nie para młoda powinna zajechać pierwsza, tylko powinna już być przywitana pod salą.
Pierwsi pojechali rodzicie i goście. My pojechaliśmy na końcu. Zanim dojechaliśy to wszyscy na spokojnie już się wykaraskali z aut i busa a mama i tata czekali z chlebem i solą

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36188066]piękna relacja wrzucisz teledysk?

chyba nie jest zTobą tak źle skoro śmiejesz się ze słoików

mi się podoba, a tż tylko skomentował: jak facet wejdzie jednym otworem to przynajmniej drugim nie wyjdzie także wg. niiego też jest idealna[/QUOTE]
Umarłam
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
ale mam męża
pisze mi na nk "do domu"

Cytat:
Napisane przez kachna21 Pokaż wiadomość
Marylka ja polecam CK, i tutaj kilka rozniastych, np. One, Free albo Eternity
CK Eternity Lubię jeszcze bardzo Mexx Ice Touch
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 08:29   #1070
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Ja już zaczynam się denerwować ślubem
Jeszcze trochę i już będe Panią K.
O rany jeszcze 2 miesiące temu modliłam się żeby czas szybciej leciał a teraz już mi jakoś dziwnie
Stary 2012-08-29, 08:31   #1071
Jamee
Zakorzenienie

Uciekam na miasto z tatką Później na budowę i znowu dzień przeleci.
Miłego dnia

Stary 2012-08-29, 08:35   #1072
anusia-girl
Rozeznanie

Hej laseczki

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Zachowujecie się jak dziewczynki w podstawówce jedna ścina włosy na krótko a później każda po kolei ;p

Na początku chciałam Was prosić o kciuki na jutro dziadek ma zabieg i modlimy się aby wszystko poszło jak trzeba. Dlatego bardzo o magiczne kciuki.
A dziś:
Załatwione:
Coś w tym jest, bo w końcu i ja w przyszłym tygodniu nawiedzę fryzjera No i trzymam kciuki za dziadka
Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, moge prosic o pomoc?
Bylam na probnej fryzurze, wyszlo takie cos jak na zalaczonych obrazkach. Nie jest to niestety to co pokazywalam na zdjeciu :/
Co o tym sadzicie? Mi to jak jakies gniazdo wyglada.
A mnie się podoba!
Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
18.08.2012 r. (sobota) – NAJPIĘKNIEJSZY DZIEŃ W NASZYM ŻYCIU
Piękna relacja!
Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Relacja ze ślubu i wesela Dancing_Lady - 28.07.2012 r.

Piękna relacja!
Cytat:
jakie piękne relacje

mam głupie pytanie

Na salę jechaliśmy jako pierwsi i goście za nami ( rodzice na ostatniej prostej wyprzedzili nas) , jak już dojechaliśmy to czekaliśmy chwilkę w samochodzie, aż goście zalogują się na sali, a rodzice ogarną powitanie chlebem i solą

Cytat:
Kochana nie martw się! Będzie ładnie!
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Nasza foto mi własnie napisała , bo to moja koleżanka, że w sobotę focili wesele i gość dostał zawału nad zupą i zmarł...

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
zmarł dziś niespodziewanie kuzyn TŻ, na ślub nie przyjdzie prawdpodobnie połowa rodziny TŻ z tej strony, czyli jakies 20-25 osob. lącznie odpadło nam więc juz 60 osob! Będziemy mieli bardzo mało gości na weselu, nie mówiąc o tym, ze nikt z nas nie ma teraz ochoty imprezować
Bardzo mi przykro, współczuję
Cytat:
Dziewczyny o ja szalona stuningowałam swoje buty ślubne
Teraz wyglądają zdecydowanie fajniej!
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość

Zapomniałam o ważnej rzeczy
Tż załatwił alkohol przez kolegę. Będzie jednak Stock za 19,50 za butelkę Jeszcze nie kupiony, ale gdzieś w tym tygodniu ma być.

A wczoraj po południu byliśmy na zakupach i mężuś obkupił się jak nigdy... szkoda, że nic fajnego ja nie wypatrzyłam, bo nawet TŻ miał wene na zakupy
Stary 2012-08-29, 08:56   #1073
kachna21
Raczkowanie

o losie!!!! za miesiac o tej porze........ aaaaaaa!
kachna21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 09:08   #1074
Karolina_83
Raczkowanie

Witam z rana
Ja wczoraj robiłam to magiczne laminowanie włosów - ja to chyba od razu jakiegoś cudu oczekuję a po tym następuje lekkie rozczarowanie. Dziewczyny pisały zwiększeniu objętości ja tam nie zauważyłam żeby coś mi się na głowie zwiększyło, może są ciut delikatniejsze w dotyku. Na szczęście jest to łatwy zabieg upiększający więc na pewno go powtórzę licząc znowu na cud
Wczoraj wieczorem oglądaliśmy surówkę z naszego wesele tzn. pierwsze 2h bo całość to jakieś 6h. Dziewczyny jeżeli macie możliwość dostać surówkę nawet za dopłatą - to koniecznie brać Jest tam tyle momentów (a tak naprawdę obejrzeliśmy tylko kościół i troszkę wesele a pewnie najciekawsze momenty będą w okolicach oczepin) których z racji długości gotowego filmu nie mogły się na nim znaleźć.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 09:08   #1075
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

heejo

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 09:09   #1076
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja to ogólnie tak mam że czasem mnie boli tak że prawie mdleje a czasami w ogóle

a co do słoików... no nie mam normalnie nie mam co kupie jakieś ogórki to wyrzucam słoik... pewnie jak wezme przetwory od matki to sobie zostawie
Ja słoiki zostawiam. Zawozimy je później do rodziców, bo im się przydadzą na przetwory

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36192870]
[/COLOR]a i dziś mam 1msc do ślubu[/QUOTE]
Oj szybko Ci teraz będzie czas uciekał

Cytat:

Ja mam biały, ale teraz tak myślę, że mogłam kupić w kolorze przewodnim

tusia, dancing lady za piękne relacje

marylko puki co z kwestii smaku próbuję samych słodkości. Za dania też mam zamiar się zabrać, ale jakoś ciągle mi nie po drodze

Film był świetny, ale przyszła jakaś piz*a z chłopakiem, bo inaczej się jej nie da nazwać i się śmiała bardzo głośno przez pół filmu (nawet wtedy jak nic śmiesznego się nie działo) No myślałam, że wyjdę z siebie. Jak się ku**a nie umie zachowac w kinie to niech do niego nie chodzi

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 09:22   #1077
kilianna
Zakorzenienie

dziękuje wszystkim za słowa wsparcia to dla mnie wiele znaczy, naprawdę. Ale nie mam teraz w ogóle ochoty na swój własny ślub, w rodzinie panuje atmosfera stypy, w piątek jest zaplanowany pogrzeb, czyli dzień przed moim wielkim dniem. Ech... No i będziemy mieli teraz naprawdę mało gości.

Cytat:
Hej wszystkim....

ja swój już przerobiłam, wyszedł całkiem ładny.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 09:30   #1078
megan713
Wtajemniczenie

heeej

witam się ze wszystkimi,
czytałam relacje Tusi, Ona8686 i Dancing Lady klask i: zazdroszczę i gratuluję aż miło było poczytać...

Kilianna, strasznie mi przykro...

Ja w sobotę świadkowałam, było cudownie moja PMka wyglądała oszałamiająco, wesele było bardzo udane i bawiliśmy się do białego rana razem z paczką znajomych. Ale niestety chodzenie na bosaka nie popłaca bo teraz jestem mega przeziębiona

Powolutku zaczynamy się przygotowywać do naszego dnia... poogarniałam już zapisy do kosmetyczek, manicurzystek, fryzjerek itp.
kontaktowałam się z kamerzysta, zostaje nam fotograf, sala i orkiestra. Z pierwszego tańca do układu rezygnujemy i zamiast walca polecimy z czymś luźniejszym i spontanicznym... no i najważniejsze jest to, że wczoraj udało nam się usadzić gości (wyczyn w naszym przypadku, serio...).

czuję że data zbliża się wielkimi krokami a mi czas ucieka przez palce. budzę się w poniedziałek a następnego dnia jest już piątek....

mam pytanko dot. planu stołów z rozpisanym usadzeniem... chcemy na brzegu każdego stołu postawić tabliczkę z listą gości tak, żeby szukali się tam bezpośrednio (stołów będzie 4). Skad Wy brałyście takie tabliczki/stojaki? myślałam o tabliczkach korkowych które o ocoś oprzemy po prostu...

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 09:37   #1079
E87
Wtajemniczenie

Kilianna bardzo mi przykro, 3majcie sie, a rodzina pomimo wszystko powinna przyjsc, przeciez nie musza tanczyc, moga tylko posiedziec, a wujkowi na pewno byloby przykro jakby nikt nie poszedl z tej rodziny do Was na slub i wesele... Nam zmarl wujek od Tż-ta (byl jak dziadek dla mojego Meza) miesiac przed weselem i kazdy mial dola ale jednak wszycy na weselu sie bawili bo stwierdzili ze wujek na pewno by tego chcial... Wy jestescie w gorszej sytuacji bo to takie swieze, ale jednak uwazam ze tak powinni do tego dojsc moze nie Ci calkiem najblizsi-zona, dzieci, ale reszta tak... mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi...
Cytat:

Nie przejmuj sie naprawde, nie ma sensu, nie masz na to wplywu, u mnie caly dzien lalo w dzien slubu (poza gdzies 10-20 sekundami jak podjechalismy pod kosciol i wyszlo slonce)i na dodatek nawet na plenerze (2 miesiace pozniej) nas dostal deszcz i mam w kroplach zdjecia i ujecia... ale trudno najwazniejsze ze nasza milosc rozswietlala ten dzien
Co do prasaola to my kupilismy w kolorze ecru taki baaaaardzo duzy i bede z niego korzystac tez w inne dni
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 09:46   #1080
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki!

2 dni temu miałam 2 miesiące do ślubu. Chyba zaczyna ogarniać mnie lekka panika. Wczoraj miałam kolejny koszmar ślubny. Śniło mi się, że poszłam do ślubu w niewyprasowanej sukni, a na sali zorientowałam sie, że zapomniałam halki ( 3 koła ale będą tylko 2 ) i koleżanki chciały żebym podniosła dół do góry, że niby mi założą tą halkę ale ja im uparcie tłumaczyłam, że się tak przecież nie da...

Cytat:
Hej wszystkim....

CO do pogody to na razie się nie przejmuj. Moi znajomi mieli ślub 18 i cały tydzień przed było zimno nawet po 14 stopni. W piątek jeszcze byłam wieczorem na sali w żakiecie, a w sobotę 29 stopni i słońce. A też miało być brzydko.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości