|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Marylko: Chanel Allure Home Sport
|
|
|
|
#1052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Cytat:
za mną chodziła krótsza wersja tej fryzurki do momentu jak jej nie zobaczyłam w reklamie. Mam w planach jutro pójść do fryzjerki by mnie tak ścieła. Tylko jak ja jej to wytłumaczę komputera ze sobą przecież nie wezmę. będzie dobrze ![]() kuku ścinaj! i tyle w tym temacie
|
|
|
#1053 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Przeleciałam Was na szybko, bo paaaadam, wszystko mnie boli i oczy sie same zamykają, a plan na dziś niezrealizowany Nie mam jeszcze umowy a już mi każą w szkole siedzieć wrrr i jeszcze nic konstruktywnego tam nie robimy, normalnie mam ochotę złapać dyrcię i ![]() A później były zakupy (kupiłam płótno na drzewo-"księgę" gości Dziś przed malowaniem kuchni szpachelką zdrapywałam brud z szafek, okropność.Na relacje nie mam siły, ale witam wszystkie Żony, za zdjęcia, na które się załapałam, szkoda, że tyle mnie ominęło![]() Kilianna bardzo mi przykro, trzymaj się :glasi: Jamee bosko przerobiłaś buty ![]() Gratuluję nowych fryzur ![]() kuku leć ze swoimi Blacky, no i zaczęło się układać - ![]() i nie wiem, co jeszcze chciałam napisać
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze w necie nie ma tej reklamy syossa gdzie caly czas pokazują tą fryzurę.. takbys mogla zgrac na telefon i bys pokazala fryzjerce moze zrob print screena w tej reklamie i wydrukuj koniecznie pochwal sie jutro efektem jak juz bedzie 'po"
|
|
|
|
|
#1055 |
|
Zadomowienie
|
Ja chce się dziś wybrać do tego dentysty,ale tak mnie brzuch boli,i skręca mnie na @,ale jakoś dostać nie umiem...chyba coś mam z hormonami ;/
|
#1056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękna relacja Cytat:
Dzień doberek |
||
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim....
zaraz jade do krawcowej szyc bolerko i zobaczyc co da sie zrobic ze sweterkiem bo kiepska pogode zapowiadają na weekend w malopolsce... a w piatek i czwarek ma byc po 26/27 stopni ciepla ![]() bardzo mi smutno... chcialam niesamowicie aby swiecilo slonce ![]() Trzymajcie kciuki, moze akurat jeszcze aura sie zmieni
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam dzisiaj to zebranie w pracy... W ogóle to w tym czasie powinnam siedzieć z tą małą, którą sie opiekuję, na czas zebrania będę musiała ją przyprowadzić do mojej mamy, mam nadzieję, że nie będzie bała się zostać, bo bo wtedy będę zmuszona zabrać ją ze sobą...
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie jaki mam teraz problem? Jak bedzie padac deszcz w kosciele moze byc niestety brudno.. nie mamy dywanu do oltarza i boje sie ze ludzie idac do komuni na slubie przed nami usyfia plytki... a ja mam tren i dlugi welon...
i co teraz?
|
#1060 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- a i dziś mam 1msc do ślubu |
|||
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36192870]
zawsze możesz tren chwycić do ręki, albo przejść bokiem, chociaż myślę że od wejścia do komuni ta podłoga wyschnie no i ludziom podeszwy też ![]() [/QUOTE] Moze faktycznie masz racje... Gratuluje miesiaca Powiem szczerze ze troche dobilo mnie z ta pogoda ale trudno... niestety ja nic w tej sprawie nie moge zmienic... jedynie zakupic parasol.. I tutaj pytanie.. jakiego koloru powinnam kupić parasol? biały, czarny, czy taki przezroczysty?
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupię fioletowy będę miała do wykorzystania po ślubie
|
|
|
|
|
#1063 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co za pech... przed week, i po week ma byc ladnie... jak na zlosc 1.09 i 2.09 ma padac
|
|
#1065 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby pogoda jednak dopisała---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Czy ja dobrze w kalendarzu widzę, że na piątek mamy dwie PMki z czego tylko jedną kojarzę
|
|
|
|
|
#1067 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36193015]dobrze widzisz, ja też tylko kabriele kojarze
[/QUOTE]ciekawe co u niej z tego co pamiętam to miała jakieś problemy chyba
|
|
|
|
#1069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dżem boberek
Wczoraj się wymeldowałam i teraz będę składać wniosek o dowodzik już z nowym adresem Cytat:
![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36188066]piękna relacja wrzucisz teledysk?![]() chyba nie jest zTobą tak źle skoro śmiejesz się ze słoików mi się podoba, a tż tylko skomentował: jak facet wejdzie jednym otworem to przynajmniej drugim nie wyjdzie [/QUOTE]Umarłam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już zaczynam się denerwować ślubem
![]() Jeszcze trochę i już będe Panią K. O rany jeszcze 2 miesiące temu modliłam się żeby czas szybciej leciał a teraz już mi jakoś dziwnie
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam na miasto z tatką
Później na budowę i znowu dzień przeleci.Miłego dnia |
|
|
|
#1072 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki
![]() Cytat:
No i trzymam kciuki za dziadka ![]() Cytat:
Piękna relacja! Piękna relacja! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz wyglądają zdecydowanie fajniej! Cytat:
![]() A wczoraj po południu byliśmy na zakupach i mężuś obkupił się jak nigdy... szkoda, że nic fajnego ja nie wypatrzyłam, bo nawet TŻ miał wene na zakupy
|
|
#1073 |
|
Raczkowanie
|
o losie!!!! za miesiac o tej porze........
aaaaaaa!
|
#1074 |
|
Raczkowanie
|
Witam z rana
![]() Ja wczoraj robiłam to magiczne laminowanie włosów - ja to chyba od razu jakiegoś cudu oczekuję a po tym następuje lekkie rozczarowanie. Dziewczyny pisały zwiększeniu objętości ja tam nie zauważyłam żeby coś mi się na głowie zwiększyło, może są ciut delikatniejsze w dotyku. Na szczęście jest to łatwy zabieg upiększający więc na pewno go powtórzę licząc znowu na cud ![]() Wczoraj wieczorem oglądaliśmy surówkę z naszego wesele tzn. pierwsze 2h bo całość to jakieś 6h. Dziewczyny jeżeli macie możliwość dostać surówkę nawet za dopłatą - to koniecznie brać Jest tam tyle momentów (a tak naprawdę obejrzeliśmy tylko kościół i troszkę wesele a pewnie najciekawsze momenty będą w okolicach oczepin ) których z racji długości gotowego filmu nie mogły się na nim znaleźć.
|
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
heejo
|
#1076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36192870] [/COLOR]a i dziś mam 1msc do ślubu Oj szybko Ci teraz będzie czas uciekałCytat:
![]() tusia, dancing lady za piękne relacjemarylko puki co z kwestii smaku próbuję samych słodkości. Za dania też mam zamiar się zabrać, ale jakoś ciągle mi nie po drodze ![]() Film był świetny, ale przyszła jakaś piz*a z chłopakiem, bo inaczej się jej nie da nazwać i się śmiała bardzo głośno przez pół filmu (nawet wtedy jak nic śmiesznego się nie działo) No myślałam, że wyjdę z siebie. Jak się ku**a nie umie zachowac w kinie to niech do niego nie chodzi
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje wszystkim za słowa wsparcia
to dla mnie wiele znaczy, naprawdę. Ale nie mam teraz w ogóle ochoty na swój własny ślub, w rodzinie panuje atmosfera stypy, w piątek jest zaplanowany pogrzeb, czyli dzień przed moim wielkim dniem. Ech... No i będziemy mieli teraz naprawdę mało gości. Cytat:
|
|
|
|
|
#1078 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() witam się ze wszystkimi, czytałam relacje Tusi, Ona8686 i Dancing Lady ![]() ![]() klask i: zazdroszczę i gratuluję Kilianna, strasznie mi przykro... ![]() Ja w sobotę świadkowałam, było cudownie moja PMka wyglądała oszałamiająco, wesele było bardzo udane i bawiliśmy się do białego rana razem z paczką znajomych. Ale niestety chodzenie na bosaka nie popłaca bo teraz jestem mega przeziębiona Powolutku zaczynamy się przygotowywać do naszego dnia... poogarniałam już zapisy do kosmetyczek, manicurzystek, fryzjerek itp. kontaktowałam się z kamerzysta, zostaje nam fotograf, sala i orkiestra. Z pierwszego tańca do układu rezygnujemy i zamiast walca polecimy z czymś luźniejszym i spontanicznym... no i najważniejsze jest to, że wczoraj udało nam się usadzić gości (wyczyn w naszym przypadku, serio...). czuję że data zbliża się wielkimi krokami a mi czas ucieka przez palce. budzę się w poniedziałek a następnego dnia jest już piątek.... mam pytanko dot. planu stołów z rozpisanym usadzeniem... chcemy na brzegu każdego stołu postawić tabliczkę z listą gości tak, żeby szukali się tam bezpośrednio (stołów będzie 4). Skad Wy brałyście takie tabliczki/stojaki? myślałam o tabliczkach korkowych które o ocoś oprzemy po prostu...
|
#1079 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kilianna bardzo mi przykro, 3majcie sie, a rodzina pomimo wszystko powinna przyjsc, przeciez nie musza tanczyc, moga tylko posiedziec, a wujkowi na pewno byloby przykro jakby nikt nie poszedl z tej rodziny do Was na slub i wesele...
Cytat:
Co do prasaola to my kupilismy w kolorze ecru taki baaaaardzo duzy i bede z niego korzystac tez w inne dni
|
|
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki!
2 dni temu miałam 2 miesiące do ślubu. Chyba zaczyna ogarniać mnie lekka panika. Wczoraj miałam kolejny koszmar ślubny. Śniło mi się, że poszłam do ślubu w niewyprasowanej sukni, a na sali zorientowałam sie, że zapomniałam halki ( 3 koła ale będą tylko 2 ) i koleżanki chciały żebym podniosła dół do góry, że niby mi założą tą halkę ale ja im uparcie tłumaczyłam, że się tak przecież nie da... Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.

tez planuje ciachąć moją czupryne bo mnie wkurza. Marzy mi sie od dawna taka fryzurka jak w reklamie syoss
a jak nie to w grudniu dopiero.
bardzo mi przykro...
komputera ze sobą przecież nie wezmę. 

za zdjęcia, na które się załapałam, szkoda, że tyle mnie ominęło

z tego co pamiętam to miała jakieś problemy chyba

[/QUOTE]
to dla mnie wiele znaczy, naprawdę. Ale nie mam teraz w ogóle ochoty na swój własny ślub, w rodzinie panuje atmosfera stypy, w piątek jest zaplanowany pogrzeb, czyli dzień przed moim wielkim dniem. Ech... No i będziemy mieli teraz naprawdę mało gości.
klask i: zazdroszczę i gratuluję 
Ślub 27. X. 2012