|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cirines no właśnie rano mi odpisali,ale w ogóle nie odpowiedzieli na moje pytanie. Tak jakby pierwszego meila automat wysyłał a dzisiejszego ktoś,kto dokładnie przejrzał mojego bloga,bo komentował paznokcie.
|
#1112 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ogólnie sama nie wysłałabym do żadnej firmy maila z prośbą o współpracę; wstydziłabym się. Ale rozumiem, że ktoś tak robi, jeśli jego blog ma renomę oraz wysokie wskaźniki odwiedzin i dla takiej firmy może być prawdziwym partnerem. A tutaj? Po prostu ŻAL PL. Swoją drogą czy czytałyście tego posta u Pauli? http://za-wysoko.blogspot.com/2012/0...ich-kilka.html Zaskoczyła mnie informacja o tym, że magazyny kobiece mają podobną liczbę czytelników, co popularne blogi, a reklama w nich kosztuje kilkadziesiąt tysięcy. Chociaż oczywiście trzeba wziąć pod uwagę bardziej sprecyzowaną grupę docelową takich gazet. Ale i tak daje to do myślenia, zwłaszcza w kontekście tego, jak nadal traktuje się blogerów, którzy stawiają warunki i nie godzą się na wszystko, co zechce im zaproponować jakaś firma.
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nicRu napisała u mnie na fb - kremowe cienie z MUFE "słyną" z trudności w ich obsłudze
A zwiodły mnie piękne, metaliczne kolory Kolejnym razem użyję tylko cieni prasowanych lub sypkich, swoich własnych
|
#1114 |
|
Wtajemniczenie
|
Do mnie też napisali z Fimoo - całkiem fajne okulary mają... Nie wiem w sumie czy zdecydować się na okulary do czytania czy przeciwsłoneczne. Badania nawet mogę zrobić na miejscu, bo pracuję u okulisty
. Ale przeciwsłonecznych mam niedosyt .A co do charakterystycznego dziewczęcia, to tak właśnie myślałam, że pospamowała wszystkie blogerki. No cóż... Dziwi mnie tylko, że firmy wysyłają produkty do testowania właścicielkom takich blogów! Edytowane przez zzzielona Czas edycji: 2012-08-29 o 08:57 |
|
|
|
#1115 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz Czarna Orchidea masz w tym sporo racji chyba, bo przeczytałam tego maila i to jest kolejna formułka. Ja też ich coś dopytywałam i cisza
Wysłali formularz do wypełnienia i napisali warunki i tyle.Widać tak to u nich działa hurtowo ehh...W sumie się teraz zastanawiam czy jest sens odpisywać, znów co drugi blog będzie o firmoo Kto wypije za mnie kawę? Ponieważ wczoraj wymiotowałam krwią nie mogę pić kawy ![]() ![]() ![]() Zabieram się do roboty, wstawię kilka notek na bloga z terminem opóźnionym bo mi został miesiąc do egzaminu i trzeba przycisnąć pasa i to ostro. |
|
|
|
#1116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ale może tylko dlatego, że było podstawowe i dotyczyło tego czy będę mogła sobie sama wybrać okulary .PS Dlaczego wymiotowałaś krwią? ![]() A tak na marginesie to wkurza mnie, że nawet nie mam czasu na napisanie notki na blogu, grrr... |
|
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry.
Cytat:
|
|
|
#1118 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() PS: To wbrew pozorom nic strasznego, najprawdopodobniej wrzód mi pękł od nadmiaru leków bo się jakieś zapalenie zatok przyplątało letnie ![]() Czeka mnie natomiast gastroskopia ![]() Cytat:
Ja Cię rozumiem, też całe życie łaziłam z koleżankami na różne zajęcia ale w końcu się przełamałam i nie jest źle. Zazwyczaj są fajni ludzie, jest z kim zamienić słowo. Szkoda, żeby strach Cię blokował przed poznaniem jogi, bo naprawdę warto (takie jest moje zdanie oczywiście ).
Edytowane przez ciriness Czas edycji: 2012-08-29 o 09:16 |
||
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
pamiętacie mnie jeszcze ?
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wiem, wiem. Jeśli się nikt nie znajdzie, trudno pójdę sama. ![]() Tylko ciekawi mnie ile mnie to będzie kosztować, bo na ogłoszeniu nic nie pisali o cenie, tylko, że pierwsze zajęcia gratis.
|
|
|
#1121 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja sobie siedzę w robocie i zaczynam użeranie się z pacjentami
.
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm...
http://www.sfora.pl/Grasz-w-Totolotk...ie-kary-a46885 Zgubiłam szczękę..
|
#1123 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Co do blogów, które są prowadzone głównie przez malolaty które są nastawione na testowanie to jest jakaś plaga, a tym filmikiem na YT to juz w ogole sie załamałam Umyśliłam sobie kupić brokat na powieki i lece na miasto w poszukiwaniach .U mnie notka o kremie z Yves Rocher. |
|
|
|
#1124 | |
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() Cytat:
A mi odpisali na pytanie
|
|
#1125 |
|
Konto usunięte
|
Mi też odpisują normalnie
![]() Właśnie zważyłam się i pobrałam wymiary po dwóch tygodniach diety - jestem zachwycona! |
|
|
|
#1126 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
Cytat:
A tak się zapytam czy Alabama to naprawdę takie konkretne południe jak pokazują np. w serialu Hart of Dixie (takie moje guilty pleasure) ? Ten akcent, słodkie, miasteczka gdzie wszyscy się znają ect. ect. Zawsze chciałam zwiedzić USA a już zwłaszcza ich południową część Cytat:
Zamierzam sobie kupić kilka Inglotowych cieni, pierwszy raz od chyba 7-8 lat Składalam 4kę dla siostry TŻ i jakoś mi się tak spodobały, zobaczymy czy się nie natnę. Orientujecie się po ile są te małe, okrągłe wkłady?
Edytowane przez Myszołapka Czas edycji: 2012-08-29 o 10:31 |
|||
|
|
|
#1128 |
|
po prostu Em :)
|
10 zł. Jakby co, u mnie na blogu jest cennik systemy freedom.
|
|
#1129 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi się z Inglota podoba ta idea z kasetkami na jeden wkład
.
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem o czym napisać. Czy dalej o drinkach, czy coś kosmetycznie?
|
#1131 |
|
po prostu Em :)
|
Wyglądają fajnie, ale dla mnie nie jest to ani praktyczne ani tym bardziej atrakcyjne cenowo.
|
|
#1132 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też nie rozumiem dlaczego firmy wysyłają takim blogom produkty. Przecież to żadna reklama.. |
||
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam, że miałam wczoraj poprawkę z anatomii
Zdałam, na 4 tym samym mam same 4ki i 5tki w indeksie ![]() dziękuję za kciuki, jeśli ktoś trzymał
|
|
#1134 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko, gratuluję
niestety, nie było naszych kredek nudnych ![]() ale jak bedziesz pracować w zawodzie, to będe do Ciebie przychodzić ![]() i z moimi okularami nic nie wyjdzie we wszystkich wyglądam O-K-R-O-P-N-I-E. Szkoda... przydałyby mi się jak nic.i u mnie dzisiaj kreskowo- soczewkowy makijaż.
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
żadnej wady wzroku nie mam, więc do wyboru zostały mi przeciwsłoneczne, a wcale nie są takie złe
|
|
#1137 |
|
maszyna, nie człowiek
|
No niestety - koleżanka dostała je w prezencie od MUFE i po kilku próbach stwierdziła, że są ciężkie, a komuś kto z nimi nie pracuje na co dzień w ogóle nie podejdą. Za to eyelinery są fajne.
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie będzie dziś fotorelacja z wakacji
a tymczasem schodzi mi skóra z brzucha
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

Ogólnie sama nie wysłałabym do żadnej firmy maila z prośbą o współpracę; wstydziłabym się. Ale rozumiem, że ktoś tak robi, jeśli jego blog ma renomę oraz wysokie wskaźniki odwiedzin i dla takiej firmy może być prawdziwym partnerem. A tutaj? Po prostu ŻAL PL. 
A zwiodły mnie piękne, metaliczne kolory
Kolejnym razem użyję tylko cieni prasowanych lub sypkich, swoich własnych
. Ale przeciwsłonecznych mam niedosyt
Wysłali formularz do wypełnienia i napisali warunki i tyle.

pamiętacie mnie jeszcze ?

おはよう!