Krakowianki - część XIX - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-29, 09:15   #4051
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Krakowianki - część XIX

Ineso - bakterie jogurtowe korzystają po prostu z cukrów, a nie konkretnie laktozy i niczego więcej. Ile cukrów w jogurcie, można podejrzeć na etykiecie.
Stary 2012-08-29, 09:27   #4052
OneMoreDress
Zakorzenienie

Z Paese wszystkie chyba dostajemy podobny zestaw
-srebrny pękacz
-tusz do rzęs
-czarna konturówka
-oczoje*bny błyszczyk
-bronzer (Malla używałaś go już? )
-cień do powiek-mój to taki srebrzysty fiolet
Stary 2012-08-29, 09:44   #4053
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Mistrzyni, pytałaś ostatnio o katalog Ikei - do mnie przyszedł dziś
Uwielbiam oglądać te ich zdjęcia, rozwiązania itp.
Ja mam ich katalogii od 2008 roku, czesto cos podpatruje ale tegoroczny katalog nie podoba mi sie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Hiper wiesz że to coś do robienia bransoletek (?) czego ostatnio szukałaś jest teraz w Tchibo?
Właściwie to nigdy nie byłam w tym sklepie ale często widzę, że dużo ludzi tam kupuje. Jaki mają asortyment?

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
A czemu nie wolno wycinać?

I chyba jak się odsunie, to one się robią takie suche i brzydkie, nie?
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36189553]Wycinać nie wolno, bo rosną coraz grubsze i mocniejsze. Poza tym tniesz sobie normalne skórę, więc łatwo i infekcje.

A jak odsuwasz (kiedyś robiłam to kilka razy dziennie) to przestają Ci w ogóle zarastać. Na suche skórki polecam wszelkiego rodzaju oliwki i kremy

A brzydsze są wycięte niż odsunięte, przynajmniej moim zdaniem...[/QUOTE]

Z tym wycinaniem jest tak samo jak z goleniem włosów na nogach - jak bedziesz golić to włosy będą rosły grubsze i dłuższe. Ja nie wyobrazam sobie nie wycinać skórek bo nawet jak je odsune patyczkiem drewnianym to jest ich tyle, że bardzo nieładnie to wygląda. Z tego co wiem jak ktos ma krótkie skórki to może codziennie po kąpieli odsuwać je rogiem ręcznika jak są jeszcze takie mięciutkie, podobno przy krotkich skorkach ta metoda daje radę.

Kupiła któraś z Was nowego Shape z płytką Ewy?
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 09:51   #4054
blair witch
Zakorzenienie

Paese ma "pakowalnię" niedaleko mnie (2km), w sumie zastanawiałam się kilka razy czy do nich nie podjechać na jakieś zakupy...

Ale wczoraj upokorzyłam szefa kuchni w restauracji... Zamówiłam polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim z ziemniaczkami, ale ledwo byłam w stanie przełknąć - krew się lała strumieniem z tego Wiem że przy wołowych ma się lać, ale wieprzowe są z reguły z tego wolne (dobrze przyrządzone nie powinny być krwiste). Kazałam zapakować dla psa - z naciskiem na "dla psa" I nawet on biedny miał problem ze zjedzeniem Niby taka super fancy restauracja a tutaj no... w gardle mi stawało, ja jak poczuję krew w mięsie to mam pojedzone już

I stałam się właścicielką dwóch boskich kompletów bielizny
http://www.aletanio24.pl/BIUSTONOSZ-...,94869%29.aspx
http://www.aletanio24.pl/BIUSTONOSZ-...,88243%29.aspx

Kupione w sklepie więc trochę drożej niestety Ale są boskie, zwłaszcza ten Kofi, pięknie się pod bluzką prezentują. Ogólnie jestem w szoku, polska firma a staniki mają porównywalne do Panache, Freyi i im podobnych

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Z tym wycinaniem jest tak samo jak z goleniem włosów na nogach - jak bedziesz golić to włosy będą rosły grubsze i dłuższe. Ja nie wyobrazam sobie nie wycinać skórek bo nawet jak je odsune patyczkiem drewnianym to jest ich tyle, że bardzo nieładnie to wygląda. Z tego co wiem jak ktos ma krótkie skórki to może codziennie po kąpieli odsuwać je rogiem ręcznika jak są jeszcze takie mięciutkie, podobno przy krotkich skorkach ta metoda daje radę.
Ja mam niestety takie że żadne odsuwanie nigdy nie pomogło, po 2 miesiącach ciągłego odsuwania kilka razy dziennie miałam więcej skórek niż paznokci... Na moje łapki jedyna metoda to porządnie namoczyć i pobawić się cążkami, inaczej nie da rady. A i tak najlepiej mi to kosmetyczka robi

Cholerka, jak często podlewać awokado??
Stary 2012-08-29, 10:05   #4055
cholernarejestracja
Copyraptor

Blair, tak raz na kilka dni, jak ziemia przeschnie http://tropicjungle.blox.pl/html/131...146,169.html?4 tu sobie poczytaj o hodowli, fajna wiedza w pigułce
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 10:33   #4056
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Znowu nie mam czasu Was nadrabiać

Czy któraś z Was mogłaby mi doradzić? Chcę kupić TT tylko waham się pomiędzy wersją zwykłą a kompaktową. Czy ma któraś z Was kompaktową? Podobno jest bardzo nie poręczna i często wypada z rąk. Jednak z drugiej strony dzięki zamknięciu mogę ją wziąć ze sobą na wakacje czy nawet nosić w torebce. Sama nie wiem co ważniejsze... Bo przecież oprócz kształtu to niczym więcej się nie różnią.

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 10:51   #4057
cholernarejestracja
Copyraptor

BB lioele
Stary 2012-08-29, 11:20   #4058
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Z tym wycinaniem jest tak samo jak z goleniem włosów na nogach - jak bedziesz golić to włosy będą rosły grubsze i dłuższe.
Przecież włosy nie odrastają grubsze ani dłuższe.
Młode włoski wydają się grubsze, bo nie zdążyły się wytrzeć. Włos zawsze się wyciera z czasem i staje się cieńszy na końcu. Włosy nie mogą odrosnąć dłuższe - bo i jak? Jak odrastają, to siłą rzeczy są krótkie Długość jest regulowana genetycznie i podcięcie nie ma tu nic do rzeczy.
Cytat:
Ja nie wyobrazam sobie nie wycinać skórek bo nawet jak je odsune patyczkiem drewnianym to jest ich tyle, że bardzo nieładnie to wygląda. Z tego co wiem jak ktos ma krótkie skórki to może codziennie po kąpieli odsuwać je rogiem ręcznika jak są jeszcze takie mięciutkie, podobno przy krotkich skorkach ta metoda daje radę.
Przyznam, że nie podobają mi się odsunięte skórki, wydają się takie... hmm... podpuchnięte. Widać, że są zepchnięte na siłę. Lepiej je wtedy wyciąć, ale łatwo spaskudzić powstałe rany.
Najlepiej urodzić się z pięknymi
Cytat:
Kupiła któraś z Was nowego Shape z płytką Ewy?
Ja, ale nie włączałam jeszcze. Ćwiczenia dotyczą spalania, a ja nie chcę zmniejszyć świeżo nabytych mięśni A tak serio, to chcesz pożyczyć i przegrać?
Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Z Paese wszystkie chyba dostajemy podobny zestaw
-srebrny pękacz
-tusz do rzęs
-czarna konturówka
-oczoje*bny błyszczyk
-bronzer (Malla używałaś go już? )
-cień do powiek-mój to taki srebrzysty fiolet
- No to pozbyli się nieschodzących pękaczy
- Tusz wydłużająco-podkręcający? Mam go dziś na sobie, jest świeży i płynny, troszkę mi zlepił rzęsy, ale świeżaki tak mają. Końcówka szczoteczki się paskudzi, zawsze sobie maźnę nią po nosie
- Masz napisane "konturówka"?
- Mój błyszczyk jest uroczy, taki "baby pink", ale na ustach jeszcze nie próbowałam.
- Który odcień? Mam 1. Jest jasny i niepomarańczowy. Wczoraj pisałam tu o nim, że zawiera drobinki, więc nie nadaje się do konturowania. Wydaje się ciemny na pędzlu, ale twarzy nadaje lekko złocisty odcień. Dziś nałożyłam go tylko na policzki, więc sprawdzę, czy po paru godzinach będzie widać brązowe placki w porównaniu z BB kremem na czole i brodzie.
- A mój był totalnie połamany I soczyście zielony.
Cytat:
BB lioele
Beyond the Solution czy Triple the Solution? czy jak im tam

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-08-29 o 11:22
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 11:31   #4059
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was mogłaby mi doradzić? Chcę kupić TT tylko waham się pomiędzy wersją zwykłą a kompaktową. Czy ma któraś z Was kompaktową? Podobno jest bardzo nie poręczna i często wypada z rąk. Jednak z drugiej strony dzięki zamknięciu mogę ją wziąć ze sobą na wakacje czy nawet nosić w torebce. Sama nie wiem co ważniejsze... Bo przecież oprócz kształtu to niczym więcej się nie różnią.
Pisałam już tutaj-możesz wziąć samą kompaktową i będzie ok Obie szczotki wypadły mi kilka razy z ręki ale nic im nie jest a i do ich kształtu można się szybko przyzwyczaić i później używa się ich bez problemu

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Malla-właśnie pękacz podoba mi się najmniej Może go raz czy dwa wykorzystam z ciekawości
Kredka ma napis konturówka i dopiero teraz zaważyłam, że to nie jest czysta czerń a 'czarnyfiolet' Inaczej tego określić nie umiem Tusz mam zaś 'wydłużająco-rozdzielający', z grzebykiem zamiast szczoteczki-nigdy jeszcze nie używałam takiego tuszu i chyba lekko się go boję...
Puder brązujący-kolor nr 2, wydaje się być ok
Stary 2012-08-29, 11:39   #4060
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Malla-właśnie pękacz podoba mi się najmniej Może go raz czy dwa wykorzystam z ciekawości
Kredka ma napis konturówka i dopiero teraz zaważyłam, że to nie jest czysta czerń a 'czarnyfiolet' Inaczej tego określić nie umiem Tusz mam zaś 'wydłużająco-rozdzielający', z grzebykiem zamiast szczoteczki-nigdy jeszcze nie używałam takiego tuszu i chyba lekko się go boję...
Puder brązujący-kolor nr 2, wydaje się być ok
Mi też się nie podoba ten pękacz Liczyłam na to, że jak Hiper go dostanie, to będę miała od niego spokój Mam już srebrny pękacz i źle kontrastuje, paznokcie wyglądają jak pomalowane na srebrno, mogli dać czarny, biały, sraczkowaty, jakikolwiek inny, tylko bez drobinek

Kurczę, myślałam, że to konturówka do ust... HIPER! Co masz napisane na kredce?

Odkręć ten tusz, wpuść do niego powietrze, niech zgęstnieje trochę, bo inaczej grzebykiem zrobisz sobie czarne krechy na powiekach Do mnie te szczoteczki nie docierają.

Bronzer ma drobinki?
Stary 2012-08-29, 13:35   #4061
Malla
Nie depcze krokusów

dubel - awaria
Stary 2012-08-29, 13:58   #4062
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Nie ma za co. Tam chyba był cały zestaw do tego, jakieś koraliki itp.
To zdecydowanie podejdę oglądnąć

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Lenka, hiper - stapiz arganowy pachnie mocno orientem, identycznie jak dawna seria afrykańska Bielendy

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Eeeee tam. Będę kompletną ignorantką paznokciową i napiszę, że sranie w banie z tym babraniem się ze skórkami. Kupiłam i patyczki drewniane i zmiękczacz do skórek (czy tam co...) i efekty mnie tak powaliły, że upadając z wrażenia na podłogę musiałam złapać za dłutko i je poprawić (czyt. ściąć).
A co Ty byś chciała? Od razu po jednym użyciu mieć piękne skórki?

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
No po jednym razie sranie w banie, ale ani Hiper ani ja nie mamy gigant skórek, a odsuwamy .

Cytat:
BB lioele
A nie mówiłam?

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Mi też się nie podoba ten pękacz Liczyłam na to, że jak Hiper go dostanie, to będę miała od niego spokój Mam już srebrny pękacz i źle kontrastuje, paznokcie wyglądają jak pomalowane na srebrno, mogli dać czarny, biały, sraczkowaty, jakikolwiek inny, tylko bez drobinek

Kurczę, myślałam, że to konturówka do ust... HIPER! Co masz napisane na kredce?
Mam napis "konturówka"
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 14:02   #4063
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Zmienił dzisiaj pracę, więc jest co oblewać . Za tydzień w sobotę?
Ooo, gratuluję! Tak, tak, tak
Cytat:
A to Ty jesteś w Kr?
Niestety...

hiper, jeśli się poświęcisz i jedną rękę będziesz robić swoim sposobem, a drugą dłutkiem, i po jakimś czasie na własne oczy zobaczę, że Twój sposób daje lepsze efekty w dłuższej perspektywie czasu, to złożę Ci baranka w ofierze, zrobię masaż ramion, kupię od Ciebie jakąś rzecz z aukcji, zaproszę na sałatkę do Zbliżeń albo co tam chcesz

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 14:10   #4064
rock_crystal
Raczkowanie

Cytat:
Ineso - bakterie jogurtowe korzystają po prostu z cukrów, a nie konkretnie laktozy i niczego więcej. Ile cukrów w jogurcie, można podejrzeć na etykiecie.
Poza tym producenci powinni dodawać taką ilość bakterii aby nawet pod koniec terminu przydatności było ich tyle ile zaleca norma. Bakterie "kulturalne" czekają aż ktoś je spożyje
Stary 2012-08-29, 15:08   #4065
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Bronzer ma drobinki?
Póki co maziałam się nim tylko po ręku i zauważyłam jedną, góra dwie drobinki
Stary 2012-08-29, 15:12   #4066
cholernarejestracja
Copyraptor

Malla, chyba beyond szkoda, że nie ma spfów.
Stary 2012-08-29, 15:12   #4067
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Właściwie to nigdy nie byłam w tym sklepie ale często widzę, że dużo ludzi tam kupuje. Jaki mają asortyment?
Nie mają tam stałego asortymentu. Co jakiś czas (2 tygodnie?) jest nowa gazetka tematyczna np. grillowanie, organizacja ubrań, sypialnia itp. Rzeczy nie są tanie, ale zwykle wysokiej jakości. I mają często bardzo ciekawe produkty, rozwiązania do domu itp. których nie ma w innych miejscach (albo są trudno dostępne).
A, stały asortyment jest ale są to ekspresy, rzeczy związane z kawą itp.
Stary 2012-08-29, 16:04   #4068
blair witch
Zakorzenienie

Dla mnie to co jest w Tchibo przypomina rzeczy z katalogu Neckermanna - jakość bardzo dobra i fajne rozwiązania. Są droższe niż "chińszczyzny" ale dużo wytrzymalsze - i ciuszki i przedmioty użytkowe

Mój plan oszczędności wziął się i poszedł nie wiem co i gdzie robić - pojechałam do Tesco pomierzyć spodnie i wyszłam z kolejnymi kompletami bielizny (ale po 23 zł! nie dało się nie kupić!). I kupiłam na allegro spodnie, pierwszy raz w życiu kupiłam coś poza bluzkami albo butami z ciuchów... Pomierzyłam się wzdłuż (ujdzie) i wszerz (tragedia) i dobrałam rozmiar wg tabeli, może się uda i będą dobre

Hiper - widzę w zamówieniowym że napisałaś coś odnośnie tylko promocji, ale po wejściu w wątek nie widzę posta

Edytowane przez blair witch
Czas edycji: 2012-08-29 o 16:08
blair witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 16:25   #4069
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałam już tutaj-możesz wziąć samą kompaktową i będzie ok Obie szczotki wypadły mi kilka razy z ręki ale nic im nie jest a i do ich kształtu można się szybko przyzwyczaić i później używa się ich bez problemu
Dzięki Nie czytałam ostatnio wątku na bieżąco, dopiero dziś będę nadrabiać, więc nie widziałam wcześniejszego wpisu. To biorę kompaktową

Stary 2012-08-29, 18:38   #4070
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

blair odebrałas od hiper może mój puder?
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 18:46   #4071
Lenkapuma
Zakorzenienie

A ja nie jestem zadowolona z moich Americanosów, które kupiłam... 2? 3? miesiące temu
I dlatego dzisiaj byłam po nowe dżinsy (i po części dlatego, że moją ostatnią parę ulubionych dżinsów poplamiłam nad morzem)

Stary 2012-08-29, 19:34   #4072
Konto usunięte

blair - pisałam, żebyś wpadała jutro do pracy do mnie to odbierzesz sobie rzeczy i pogadamy o naszym temacie

Hula - odbierze jutro
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 19:40   #4073
OneMoreDress
Zakorzenienie

Lenka
A gdzie w końcu kupiłaś nowe spodnie...?

Jestem zachwycona tym wypełniaczem do koka Mogę sobie w końcu sama zrobić coś co chociaż przypomina jakąś 'fryzurę'
Stary 2012-08-29, 20:08   #4074
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Jestem w szoku, Nail Tek nie spisuje się tak ja powinien. Lakier mi szybko odpryskiwał z paznokci, a w dodatku zaczęły mi się rozdwajać paznokcie Muszę je teraz ratować odżywką Lovely.

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Pisałam niestety, że to był jeden jedyny egzemplarz
O pogromcy czarnych głów czytałam takie rzeczy, że pewien czas temu bardzo chciałam go mieć, ale potem mi wyleciało z głowy
Natomiast majtki wyszczuplające przydałyby mi się pod kiecki
Faktycznie, farciara

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36162796]Powiem Ci szczerze, że w korektorach średnio się orientuję, bo używam na przemian dwóch moich ulubieńców, ale cena każdego to 100 zł...
Polecam Ci za to oglądnięcie filmiku - http://www.youtube.com/watch?v=chRqc...layer_embedded, może coś Cię zainspiruje.
Ten, o którym pisze kasiencja zbiera mnóstwo pozytywnych opinii, sama planuję jego zakup
[/QUOTE]
Dzięki bardzo Zdecydowałam się na ten, którego używa kasiencja
Aaa, BB Lioele jest rewelacyjny Już dawno miałam Ci pisać, ale zapomniałam. Śliczny zapach, pompka, krycie- wszystko miodzio
Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
ten mój stosuję głównie pod oczy i jakieś przebarwienia, jestem zadowolona bo bardzo ładnie wtapia się w skórę i nieźle maskuje. za taką cenę polecam
Skusiłam się Mam nadzieję, że będzie dobry, bo nie chce mi się znowu szukać kolejnego.

Cytat:
Tak więc dziewczyny - oznajmiam, że filtr L'Oreala k...rewsko działa
o ku.wa!

Cytat:
Napisane przez Tomaszynka Pokaż wiadomość
1. Ta szczotka za mną chodzi i chodzi, ale z racji ceny jeszcze się wstrzymam. Muszę dojrzeć do takiego wydatku na 'zwykła'(?) szczotkę.

2. Wybieram się do tego Pepco i wybieram, i wybrać nie mogę... Ale fakt faktem że w sieci tych sklepów można kupić fajne rzeczy za śmieszne pieniądze. Ostatnio (co prawda w innym oddziale) kupiłam torebkę do ręki Dorothy Perkins (zdjęcie w załączniku) za 14zł (na torebce była oryginalna cena - w przeliczeniu jakieś 60zł na polskie)!

3. Dziewczyny a jak często robicie zamówienie w Awantii?
1. Też za mną chodziła ta szczotka od dłuższego czasu. W końcu się zdecydowałam. Tyle zachwyconych posiadaczek nie może się mylić.
2. Ładna torebka
3. Różnie, ostatnie było kilka tygodni temu.

Stary 2012-08-29, 20:14   #4075
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

hiper - ja mam do niej dalej niż do Ciebie do pracy

to ja może jutro bym podjechała do Ciebie sama i odebrała? tzn. do pracy do Ciebie
bo w piątek idę na 7 do pracy i od razu jade do TŻta do domu, a chcę ten puder ze sobą na wesele zabrać do ewentualnych poprawek w trakcie bo tak to same supkie pudry mam
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 20:53   #4076
Lenkapuma
Zakorzenienie

Wredna, jak Ty brzydko się wyrażasz

Odnośnie Twojego pytania o TT - ma mam obie wersje. Kompaktową noszę ze sobą w torebce, dzięki czemu wszędzie mogę okiełznać swoje włosy. Co do niewygody..... bez przesady Ile włosy czeszesz? 3 minuty może? Ja mam długość za łopatki i ręka przy czesaniu mi nie omdlewa Natomiast jeśli chodzi o wypadanie - często wypada mi z ręki standardowa wersja. Bardzo często nawet, ale co z tego. Szczotce nic nie jest, a mi korona przy schylaniu się po nią na szczęście nie spada

Stary 2012-08-29, 22:37   #4077
Ineso
Matka Smoka

Hula - a czy przekazałaś komuś moje rzeczy? jeśli nie, to daj jutro hiper proszę. Co z Twoimi foremkami?

blair - masz u mnie avon jeszcze. Dać hiper, bo chyba od niej Ci łatwiej odebrać?

Odebrałam dzisiaj etorebkę, którą zapakowano mi w wielką papierową torbę firmową, z którą przemaszerowałam centrum - obwieściłam zatem wszem i wobec, że w końcu ją mam
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 08:40   #4078
Konto usunięte

Cytat:
hiper, jeśli się poświęcisz i jedną rękę będziesz robić swoim sposobem, a drugą dłutkiem, i po jakimś czasie na własne oczy zobaczę, że Twój sposób daje lepsze efekty w dłuższej perspektywie czasu, to złożę Ci baranka w ofierze, zrobię masaż ramion, kupię od Ciebie jakąś rzecz z aukcji, zaproszę na sałatkę do Zbliżeń albo co tam chcesz
No na pewno, bo ja nie mam co robić...

Cytat:
Aaa, BB Lioele jest rewelacyjny Już dawno miałam Ci pisać, ale zapomniałam. Śliczny zapach, pompka, krycie- wszystko miodzio
Cieszę się, że Ci przypadł do gustu

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
Hula - a czy przekazałaś komuś moje rzeczy? jeśli nie, to daj jutro hiper proszę.
Przekazała mi już na ostatnim spotkaniu
Stary 2012-08-30, 09:53   #4079
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem w szoku, Nail Tek nie spisuje się tak ja powinien. Lakier mi szybko odpryskiwał z paznokci, a w dodatku zaczęły mi się rozdwajać paznokcie Muszę je teraz ratować odżywką Lovely.
.
A długo używałaś NailTeka? Stosowałaś i bazę i to coś na wierzch? Ja NailTekiem zaczęłam ratować paznokcie po zeszłych wakacjach-bardzo mi to pomogło Jednak mimo ciągłego stosowania teraz, znów po okresie wakacyjnym, mam zniszczone paznokcie

Dziewczyny nadal kręcicie hula-hop? Chyba sobie sprawię jakieś zwykłe
http://aniamaluje.blogspot.com/2012/...log+urodowy%29
Stary 2012-08-30, 10:51   #4080
ola_gie
Zakorzenienie

Co to za awaria wizażu udało mi się nadrobić, otwierając każdą z trzech nieczytanych stron wątku w osobnej karcie przeglądarki i odświeżając po kilka razy nie ryzykowałam jednak z cytowaniem i w związku z tym nie wiem już, co chciałam napisać

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości