I znów wątek zapisujemy od nowa, łącząc wszystkie PMki z Tarnowa! - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-28, 08:40   #2851
kaasjaa
Przyczajenie

Dot.: I znów wątek zapisujemy od nowa, łącząc wszystkie PMki z Tarnowa!

[QUOTE=niu882;36160133]ale ładne utalentowana z Was parka[COLOR="Silver"]

Dziękujemy
kaasjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 11:43   #2852
rena2912
Przyczajenie

cześć dziewczyny!
Ja co prawda ślubu nie biorę, ale potrzebuję Waszej pomocy!

PILNIE muszę zamówić tort weselny - ale niedrogi, nieprzekraczający 400-500zł na ok 80 osób. wesele już za niewiele ponad tydzień więc sytuacja podbramkowa
Czy możecie polecić mi jakąś kucharkę która zajmuje sie pieczeniem tortów weselnych - dziewczynie nie potrzeba jakiejś masy marcepanowej czy czegoś wymyślnego
A pan Piotr Rydz ma w swojej ofercie jakieś tańsze torty czy tylko powiedzmy dwukrotność mojej kwoty? bo nie bardzo się oreintuję...

Najlepiej proszę o prywatne wiadomości, niestety nie mogę śledzić forum na bieżąco.
rena2912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 11:49   #2853
ptysiakm
Raczkowanie

W końcu mam chwilkę, żeby coś naskrobać
Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za życzenia!

A teraz moja krótka relacja z tego - naprawdę cudownego - dnia!

Przyjęcie weselne mieliśmy w Bristolu. Na początku myśleliśmy, że będzie wszystko ok, ale niestety wpadek było bardzo dużo. Jedzenie smaczne i ładnie podane, ale kelnerzy nie kwapili się do obsługi. Dopiero jak dostali od nas dodatkowo do łapy, zabrali się do roboty. Po pierwszym tańcu kelner dosłownie wepchnął nam torta na salę - my zaskoczeni, że to już, bo umawialiśmy się, że tort ma być później, orkiestra też w szoku, na torcie miały być race, których oczywiście nie było. Podejrzewam, że chcieli się pozbyć torta z kuchni bardzo szybko bo u góry miało być drugie, mniejsze przyjęcie weselne i chyba przeszkadzaliśmy im. Ale przynajmniej tort był bardzo smaczny, bo wszyscy chwalili.
Umawialiśmy się z właścicielem, że na tarasie będą dekoracje - świeczki pływające w wodzie - i też ich oczywiście nie było! Mieliśmy własny wiejski stół i stół z alkoholami, także domowymi (wino domowe i bimberek), ale na stół nie wyłożyli nam domowego wina i bimbru, bo podobno właściciel powiedział, że te butelki nie mają akcyzy i nie wolno ich wykładać! A jeszcze w czwartek przed weselem mówił, że nie ma problemu, że możemy mieć w mniejszych i większych butelkach i w razie czego nam przeleją żeby na stole ładnie wyglądało! Dopiero po naszej interwencji wyłożyli wszystko tak jak miało być.
Mało tego w trakcie wesela dowiedzieliśmy się od zespołu, że właściciel strasznie na nas nagaduje, nie wiadomo o co.
Zespół mieliśmy The Cover's Band i muszę chłopaków polecić całym sercem! Tak prowadzili zabawy, wszystkich zachęcali, grali świetnie - jednym słowem nic dodać nic ująć - goście wybawieni, wytańczeni i zadowoleni, nawet ciocie dobrze po 70 - tce.
Ciasta zamawialiśmy z piekarni Anka i był to strzał w 10! Tak wszystkim smakowały, że na następny dzień kelnerzy musieli rozkroić ciasta z paczek dla gości

Generalnie, mimo że ponad połowa gości odmówiła nam, wszyscy Ci co przyszli są bardzo zadowoleni, bawili się świetnie, z czego i my się bardzo cieszymy, zwłaszcza, że mój - już mąż - spać nie mógł po nocach ze zdenerowowania czy wszystko się uda i goście będą się bawić. Imprezę skończyliśmy o 6.30
Natomiast jeśli chodzi o lokal i o zachowanie właściciela to moja noga więcej tam na pewno nie postanie!

Aha, co mogę jeszcze dodać - pseudo apartament dla nowożeńców - w pierwszym pokoju złuszczone skórzane (albo skóropodobne sofy), jak na nich usiadłam i położyłam gołe stopy, to te złuszczone drobinki poprzyklejały mi się do stóp - ochyda! Natomiast łazienka - wanna z jacuzi i prysznic. Po weselu chcieliśmy sobie wziąć kąpiel z bąbelkami w tej wannie, nalaliśmy wody, ale jak puściliśmy bąbelki to nagle z rur zaczęły wyskakiwać jakieś syfy a smrodek był nie do opisania! Więc z wielkimi obawami wzięliśmy prysznic.

Mimo wszystko jesteśmy bardzo szczęśliwi i zadowoleni, bo był to najpiękniejszy dzień naszego wspólnego życia, a te wszystkie niedociągnięcia nie są w stanie przyćmić niczego Jak tylko będę mieć zdjęcia to postaram się coś wrzucić

Edytowane przez ptysiakm
Czas edycji: 2012-08-28 o 13:39
ptysiakm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 12:04   #2854
iwona7777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwonciaaa89 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, poszukuje jakiegoś dobrego zespołu na przyszły rok, czy mogłybyście mi coś polecić? pozdrawiam
Moge polecic zespol, ktory gral u mnie na weselu zespol TATRA z pod Limanowej moze maja jeszcze jakies wolne terminy u mnie wszyscy byli szalenie zadowoleni
http://www.zespoltatra.pl/
iwona7777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 12:28   #2855
shy angel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ptysiakm Pokaż wiadomość
Ciasta zamawialiśmy z piekarni Anka i był to strzał w 10! Tak wszystkim smakowały, że na następny dzień kelnerzy musieli rozkroić ciasta z paczek dla gości
Czy mogłabyś przybliżyć cenowo ile chcą za ciasta? Skąd oni są? Czy to ta piekarnia z Ciężkowic?

Bardzo fajnie, że mimo wszystko dzień był dla Was piękny!! Teraz liczą się tylko dobre wspomnienia
Stary 2012-08-28, 14:32   #2856
Paolka86
Przyczajenie

Witam drogie forumowiczki! Mam pytanko czy możecie polecić dobrą kucharkę z okolic Tarnowa? Słyszałam coś o dobrym kucharzu z Zalasowej- może ktoś wie coś więcej??
Paolka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 17:00   #2857
kaasjaa
Przyczajenie

Przyjęcie weselne mieliśmy w Bristolu. Na początku myśleliśmy, że będzie wszystko ok, ale niestety wpadek było bardzo dużo. Jedzenie smaczne i ładnie podane, ale kelnerzy nie kwapili się do obsługi. Dopiero jak dostali od nas dodatkowo do łapy, zabrali się do roboty. Po pierwszym tańcu kelner dosłownie wepchnął nam torta na salę - my zaskoczeni, że to już, bo umawialiśmy się, że tort ma być później, orkiestra też w szoku, na torcie miały być race, których oczywiście nie było. Podejrzewam, że chcieli się pozbyć torta z kuchni bardzo szybko bo u góry miało być drugie, mniejsze przyjęcie weselne i chyba przeszkadzaliśmy im. Ale przynajmniej tort był bardzo smaczny, bo wszyscy chwalili.
Umawialiśmy się z właścicielem, że na tarasie będą dekoracje - świeczki pływające w wodzie - i też ich oczywiście nie było! Mieliśmy własny wiejski stół i stół z alkoholami, także domowymi (wino domowe i bimberek), ale na stół nie wyłożyli nam domowego wina i bimbru, bo podobno właściciel powiedział, że te butelki nie mają akcyzy i nie wolno ich wykładać! A jeszcze w czwartek przed weselem mówił, że nie ma problemu, że możemy mieć w mniejszych i większych butelkach i w razie czego nam przeleją żeby na stole ładnie wyglądało! Dopiero po naszej interwencji wyłożyli wszystko tak jak miało być.
Mało tego w trakcie wesela dowiedzieliśmy się od zespołu, że właściciel strasznie na nas nagaduje, nie wiadomo o co.

Aha, co mogę jeszcze dodać - pseudo apartament dla nowożeńców - w pierwszym pokoju złuszczone skórzane (albo skóropodobne sofy), jak na nich usiadłam i położyłam gołe stopy, to te złuszczone drobinki poprzyklejały mi się do stóp - ochyda! Natomiast łazienka - wanna z jacuzi i prysznic. Po weselu chcieliśmy sobie wziąć kąpiel z bąbelkami w tej wannie, nalaliśmy wody, ale jak puściliśmy bąbelki to nagle z rur zaczęły wyskakiwać jakieś syfy a smrodek był nie do opisania! Więc z wielkimi obawami wzięliśmy prysznic.

Nie strasz! Mam tam wesele za miesiąc, chyba zawału dostanę do tego czasu W ten piątek idziemy poustalać z właścicielem co i jak, proszę podpowiedz mi na co zwrócić uwagę i jak z nim rozmawiać.

I oczywiście wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Stary 2012-08-28, 17:06   #2858
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pandoria Pokaż wiadomość
Cześć,
z tego co dziewczyny polecają to mówią by brać foto i kamerę razem,.. ja bym tego nie polecała, bo wyobraź sobie że ta firma nie wiem upadnie do następnego roku, albo że cosik się wydarzy i będziesz bez foto i kamery na weselu.
Ja mogę polecić zdjęcia Pana Dawida Kozioł, robił mi on sesję niemowlęcą i była fenomenalna
pozdrawiam
ewka
Dzięki Fotografa już wybraliśmy

Cytat:
Napisane przez asia_28w Pokaż wiadomość
My mamy Vip Studio z Krakowa. Za pakiet kamerzysta plus foto płacimy 4050 zł. Przy czym w filmie mamy użycie lustrzanki, stabilizatora, slide camera, czyli ten lepszy pakietSpotkać się chyba trzeba w Krakowie, żeby umowę podpisać
Też o nich myśleliśmy ale mimo wszystko drogo.

Cytat:
Napisane przez Foczkaa02 Pokaż wiadomość
Ja polecam http://vip2.pl/ Będę ich mieć u siebie na weselu, już jedna dziewczyna co miała pisała że jest zadowolona Bardzo konkretni, poznaliśmy ich właśnie na targach które były w styczniu, a potem umówiliśmy się na indywidualne spotkanie. Z tego co wiem mają też być teraz na targach
Dzwoniłam do nich i niestety termin mają zajęty ten kiedy my mamy wesele...
Ale dzięki

Fotografa już wybraliśmy. Teraz podpisanie umowy

Obecnie szukam dobrego kamerzysty
Zastanawiam się na Panem Danielem Żywcem

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 17:52   #2859
patrycha_p
Przyczajenie

Czesc dziewczyny czy mozecie i polecic jakas dobra krawcowa w okolicach tarnowa ktora byłaby w stanie sprostać moim nie dużym wymaganiom co do sukni ehhh
patrycha_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 20:20   #2860
piska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrycha_p Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny czy mozecie i polecic jakas dobra krawcowa w okolicach tarnowa ktora byłaby w stanie sprostać moim nie dużym wymaganiom co do sukni ehhh
M. Tokarz - Lwowska 13
Stary 2012-08-28, 22:05   #2861
nemosek
Zakorzenienie

PTYSIAKNa początku odrobinę spóźnione życzenia,wszystkiego co najlepsze !!!!!Witaj w gronie żonek

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Tak, tak, dzwoniłam parę razy.
Umawiałam się normalnie.
Nie wiem w takim razie czemu tak, ale dla mnie lokal odpadł.
Nawet jeżeli cena, wystrój i wszystko inne było by konkurencyjne to opryskliwy właściciel by przekreślił wszystko.
No ale

Roma
A możesz podać namiary na tych co masz?
I jak z kamerzystą? Masz już może kogoś?
Chciałam tylko zaznaczyć że moi znajomi byli ostatnio w Romie i jedzenie było tragiczne,ciepłe dania odgrzewane w mikrofali,niesmaczne,dziw nie smakujące.PM byli załamani.Dobrze że jakieś zimne zakąski były to przynajmniej troche uratowały sytuację.Ale goście chodzili głodni......
Co do orkiestry to naprawdę było nieźle.

PISKA gratuluję szybkiego wyboru
Cytat:
Napisane przez kaasjaa Pokaż wiadomość

Zdjęcia wyszły kiepskie, w rzeczywistości kolorki są żywe
Fajne,takie inne

Cytat:
Napisane przez kaasjaa;36144721
Ale moja rada, jeśli chcecie zaoszczędzić to kupcie gotowe zawieszki;) W rzeczywistości drukowanie i papier wychodzą drogo. My mamy te serducha naklejone na taki złoty, perłowy papier. Za jedną taką kartkę A4 zapłaciłam 4 zł ;)[COLOR=Silver
[/COLOR]
Metodą chałupniczą też wyjdą ładnesama drukowałam w domu i na pewno zaoszczędziłam,ale moje były w prostokącie więc łatwiej było sobie z nimi poradzić.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 22:13   #2862
Soul89
Zadomowienie

Czy któraś z naszych PMek miała dzisiaj wieczorną sesję wokół katedry i rynku ? Takiego natężenia par młodych nigdy nie widziałam, bo było chyba z 7 par !

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 22:25   #2863
motylek8915
Raczkowanie

Planuje wybrać się na pierwszy maraton po salonach sukien ślubnych, i tutaj pytanie do Was, do jakich salonów najlepiej się udać a które omijać z daleka? Orientujecie się może kiedy zaczynają się wyprzedaże? Z góry dziękuje za pomoc
motylek8915 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 22:27   #2864
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek8915 Pokaż wiadomość
Planuje wybrać się na pierwszy maraton po salonach sukien ślubnych, i tutaj pytanie do Was, do jakich salonów najlepiej się udać a które omijać z daleka? Orientujecie się może kiedy zaczynają się wyprzedaże? Z góry dziękuje za pomoc

Ładne suknie widziałam w Alis i ONA '

A wyprzedaże sa jakoś w zimie z tego co wiem
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 10:30   #2865
ptysiakm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez shy angel Pokaż wiadomość
Czy mogłabyś przybliżyć cenowo ile chcą za ciasta? Skąd oni są? Czy to ta piekarnia z Ciężkowic?

Bardzo fajnie, że mimo wszystko dzień był dla Was piękny!! Teraz liczą się tylko dobre wspomnienia
Idę dzisiaj rozliczyć się z właścicielką to dam znać, bo oni wszystko liczą na wagę. Tak to ta piekarnia z Ciężkowic.

Cytat:
Napisane przez kaasjaa Pokaż wiadomość
Nie strasz! Mam tam wesele za miesiąc, chyba zawału dostanę do tego czasu W ten piątek idziemy poustalać z właścicielem co i jak, proszę podpowiedz mi na co zwrócić uwagę i jak z nim rozmawiać.

I oczywiście wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Nie straszę mówię tylko jak u nas było. Chyba nie za wiele pomogę w podpowiedziach jak rozmawiać z właścicielem, bo u nas wszystko zapisał sobie w notesie, powtarzał, że z niczym nie ma problemu, a wyszło jak wyszło. Jedyne co mogę poradzić, to na weselu sprawdźcie sobie sami czy wszystko jest tak jak chcieliście - jeśli coś nie tak zgłoście to mu, albo kelnerom. Bo my np. dopiero koło 21.00 zorientowaliśmy się, że stół z alkoholem jest nie taki jak trzeba, po prostu nie zwróciliśmy uwagi.
ptysiakm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 11:33   #2866
Monika00883
Raczkowanie

Cytat:
Byłam ostatnio z siostrą w różnych salonach i niestety teraz jest lipa bo są same końcówki kolekcji i w zasadzie końcówka wyprzedaży nowe kolekcje mają wejść w październiku/listopadzie
Monika00883 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 14:08   #2867
kifli
Raczkowanie

My juz po!
Bardzo dziekuje za zyczenia i pamiec,bo przeciez tyle Pm-ek sie tu 'przewala'.......

Nasze wesele w Oberzy pod Grzybem-REWELACJA!!!!!!
Goscie pod ogromnym wrazeniem sali, jedzenie PYCHA, kelnerki uwijaly sie mega szybko. Wydawalo sie ze czytaly nam w myslach.
Wystroj ladny choc skromnie z kwiatami.ale dolozylismy swoje i bylo kolorowiej.
Wesele mielismy na 80 osob, poprawiny tez w Oberzy i frekwencja byla 100%-wszyscy przyszli
Orkiestra Mars (2500zl) 5 osob,wokal damski i meski.Grali super!! Wesele skonczylo sie o 4 rano
Placki od pani Halagardy z Rzuchowej-PYCHOTA, poszlo wszystko! Mielismy pysznego torta ananasowego -poprostu rewelacja!
Kwiaty mialam z kwiaciarni Szept- polecam, wszystko jak chcialam i dostepne ceny
Klaudia Klos zrobila mnie na bostwo- warta kazdej ceny! cala noc goscie sypali komplementami.
Jedyna osoba ktora prawie zepsola moj wielki dzien byla pani krawcowa z Moscic (pani ktora na Traugutta ma wypozyczalnie).
Tak NIEKOMPETENTNEJ osoby na swojej drodze jeszcze nie spotkalam!!
NIedosc ze skasowala mnie 100 zl za przyszecie szelek,ktore byly juz uszyte. to jeszcze przyszyla je tak ze jak podnioslam reke to sie urwaly. No i na samym poczatku powiedziala mi jaka mam kiepska sukienke i zebym sobie wypozyczyla od niej. Nie polecam a wrecz zalecam obchodzic szerokim lukiem!

Slub mielismy w Skrzyszowie,kosciol piekny,ksieza super,bardzo pomocni i zyczliwi
Stary 2012-08-29, 16:45   #2868
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwonciaaa89 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, poszukuje jakiegoś dobrego zespołu na przyszły rok, czy mogłybyście mi coś polecić? pozdrawiam
ja calym sercem polecam jeszcze malo znany zespol paradise
jak dla mnie wartni kazdej kasy
http://zespol-paradise.zespoly-weselne.pl/

no i wszystkiego naj naj dla swiezo upieczonych mężatek
Stary 2012-08-29, 19:29   #2869
slubienka
Raczkowanie

Cytat:
Jak Tarnów to tylko OBSESJA
Nowe kolekcje już sa na 2013 rok a wyprzedaże to chyba wszędzie już są

Edytowane przez slubienka
Czas edycji: 2012-08-29 o 19:32
slubienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 20:31   #2870
kaasjaa
Przyczajenie

Fajne,takie inne

Metodą chałupniczą też wyjdą ładnesama drukowałam w domu i na pewno zaoszczędziłam,ale moje były w prostokącie więc łatwiej było sobie z nimi poradzić.

Nasze akurat musiały mieć ładnie nasycone kolory, chałupniczo nie wyszły, zresztą próbowaliśmy drukować w kilku drukarniach i w końcu trafiliśmy na taką z dobrym sprzętem. Ale jak ktoś ma dobrą drukarkę to na pewno da się ładnie w domu zrobić
Stary 2012-08-30, 08:15   #2871
majaK13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewka1368 Pokaż wiadomość
ja calym sercem polecam jeszcze malo znany zespol paradise
jak dla mnie wartni kazdej kasy
http://zespol-paradise.zespoly-weselne.pl/
Mnie się oni nie podobają i słyszałam o nich negatywne opinie.
majaK13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 13:14   #2872
majaK13
Raczkowanie

Czy słyszałyście może coś o kamerzystach z Krakowa z firm:
STUDIO DVD-Film
Studio MIMA
Digital Movie Studio Alma
majaK13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 14:30   #2873
piska
Raczkowanie

Cytat:
Wyprzedaże tak naprawdę już się kończą, właściwie to zostały takie "resztki" z kolekcji 2012, już teraz wchodzą te z 2013 a w październiku nie uświadczysz już sukienek z 2012 roku. Na wyprzedaże najlepiej ruszyć koniec lipca, początek sierpnia Ja akurat ostatnio zrobiłam maraton bo krakowskich salonach, więc jeżeli one Cię też interesują to mogę coś podpowiedzieć

Cytat:
Napisane przez kifli Pokaż wiadomość
My juz po!
Bardzo dziekuje za zyczenia i pamiec,bo przeciez tyle Pm-ek sie tu 'przewala'.......

Nasze wesele w Oberzy pod Grzybem-REWELACJA!!!!!!
Goscie pod ogromnym wrazeniem sali, jedzenie PYCHA, kelnerki uwijaly sie mega szybko. Wydawalo sie ze czytaly nam w myslach.
Wystroj ladny choc skromnie z kwiatami.ale dolozylismy swoje i bylo kolorowiej.
Wesele mielismy na 80 osob, poprawiny tez w Oberzy i frekwencja byla 100%-wszyscy przyszli
Orkiestra Mars (2500zl) 5 osob,wokal damski i meski.Grali super!! Wesele skonczylo sie o 4 rano
Placki od pani Halagardy z Rzuchowej-PYCHOTA, poszlo wszystko! Mielismy pysznego torta ananasowego -poprostu rewelacja!
Kwiaty mialam z kwiaciarni Szept- polecam, wszystko jak chcialam i dostepne ceny
Klaudia Klos zrobila mnie na bostwo- warta kazdej ceny! cala noc goscie sypali komplementami.
Jedyna osoba ktora prawie zepsola moj wielki dzien byla pani krawcowa z Moscic (pani ktora na Traugutta ma wypozyczalnie).
Tak NIEKOMPETENTNEJ osoby na swojej drodze jeszcze nie spotkalam!!
NIedosc ze skasowala mnie 100 zl za przyszecie szelek,ktore byly juz uszyte. to jeszcze przyszyla je tak ze jak podnioslam reke to sie urwaly. No i na samym poczatku powiedziala mi jaka mam kiepska sukienke i zebym sobie wypozyczyla od niej. Nie polecam a wrecz zalecam obchodzic szerokim lukiem!

Slub mielismy w Skrzyszowie,kosciol piekny,ksieza super,bardzo pomocni i zyczliwi
Tak, również znam ze złej strony ta panią "krawcową". Moja przyjaciółka chciała u niej skrócić sukienkę to pierwsze co usłyszała na wejściu, cytuje: "Jak Pani mogła taką brzydką sukienkę kupić" - porażka. Wzięła kieckę i wyszła. Więcej się tam nie pokazała.

A ten tort ananasowy to też ta sama pani Ci piekła?
Stary 2012-08-30, 14:36   #2874
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość

Chciałam tylko zaznaczyć że moi znajomi byli ostatnio w Romie i jedzenie było tragiczne,ciepłe dania odgrzewane w mikrofali,niesmaczne,dziw nie smakujące.PM byli załamani.Dobrze że jakieś zimne zakąski były to przynajmniej troche uratowały sytuację.Ale goście chodzili głodni......
Co do orkiestry to naprawdę było nieźle.
To dziwne, bo moja siostra miała tam wesele, moja znajoma i akurat jeśli chodzi o jedzenie to wszyscy zadowoleni.

Ale trochę mnie podłamałaś...

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 21:29   #2875
shy angel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
To dziwne, bo moja siostra miała tam wesele, moja znajoma i akurat jeśli chodzi o jedzenie to wszyscy zadowoleni.

Ale trochę mnie podłamałaś...

Ja nt Romy słyszałam negatywne opinie, ale odnosiły się one tylko i wyłącznie do organizowanych tam sylwestrów Także głowa do góry, pewnie wesela to inna bajka

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Idę dzisiaj rozliczyć się z właścicielką to dam znać, bo oni wszystko liczą na wagę. Tak to ta piekarnia z Ciężkowic.
Czekam z niecierpliwością na relacje
Stary 2012-08-30, 22:34   #2876
motylek8915
Raczkowanie

[QUOTE=piska;36211653]Wyprzedaże tak naprawdę już się kończą, właściwie to zostały takie "resztki" z kolekcji 2012, już teraz wchodzą te z 2013 a w październiku nie uświadczysz już sukienek z 2012 roku. Na wyprzedaże najlepiej ruszyć koniec lipca, początek sierpnia Ja akurat ostatnio zrobiłam maraton bo krakowskich salonach, więc jeżeli one Cię też interesują to mogę coś podpowiedzieć

Ech to wychodzi na to, że za późno się obudziłam;/ W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak czekać na nową kolekcję Jeśli możesz to z chęcią posłucham Twojej relacji z krakowskich salonów
motylek8915 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 22:50   #2877
Karolciaa_89
Raczkowanie

GG do Karolciaa_89

Cytat:
W końcu mam chwilkę, żeby coś naskrobać
Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za życzenia!

A teraz moja krótka relacja z tego - naprawdę cudownego - dnia!

Zespół mieliśmy The Cover's Band i muszę chłopaków polecić całym sercem! Tak prowadzili zabawy, wszystkich zachęcali, grali świetnie - jednym słowem nic dodać nic ująć - goście wybawieni, wytańczeni i zadowoleni, nawet ciocie dobrze po 70 - tce.

Generalnie, mimo że ponad połowa gości odmówiła nam, wszyscy Ci co przyszli są bardzo zadowoleni, bawili się świetnie, z czego i my się bardzo cieszymy, zwłaszcza, że mój - już mąż - spać nie mógł po nocach ze zdenerowowania czy wszystko się uda i goście będą się bawić. Imprezę skończyliśmy o 6.30
Natomiast jeśli chodzi o lokal i o zachowanie właściciela to moja noga więcej tam na pewno nie postanie!

Mimo wszystko jesteśmy bardzo szczęśliwi i zadowoleni, bo był to najpiękniejszy dzień naszego wspólnego życia, a te wszystkie niedociągnięcia nie są w stanie przyćmić niczego Jak tylko będę mieć zdjęcia to postaram się coś wrzucić
Powiem Ci, że mnie zaskoczyłaś...byłam w tamtym roku na weselu znajomej w Bristolu, bardzo sobie wszystko chwaliła...ostatnio się też przecież dziewczyna wypowiadała - pamiętam bo pisała właśnie o świeczkach pływających na tarasach - że wszystko dograne, że w porządku...

RAZEM OD: 26.07.2010
ZARĘCZENI OD:15.08.2011
NASZ WIELKI DZIEŃ: 14.09.2013
Karolciaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 10:46   #2878
photofil
Przyczajenie

GG do photofil

Cytat:
Napisane przez shy angel Pokaż wiadomość
Ja nt Romy słyszałam negatywne opinie, ale odnosiły się one tylko i wyłącznie do organizowanych tam sylwestrów Także głowa do góry, pewnie wesela to inna bajka

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Czekam z niecierpliwością na relacje
Witam
Ja w Romie będę właśnie w tą sobotę na weselu więc obiektywnym okiem ocenię i swoją opinię przekażę. pozdrwiam
Stary 2012-08-31, 11:20   #2879
Ona__88
Raczkowanie

Został równiutki ROK do ślubu aż mnie żołądek zabolał
Ona__88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 12:33   #2880
shy angel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ona__88 Pokaż wiadomość
Został równiutki ROK do ślubu aż mnie żołądek zabolał

A co macie już załatwione w rok przed ślubem i weselem?
U nas jeszcze cały rok i kawałek, a mamy dopiero:
-salę weselną,
-orkiestra,
-makijażystka

i.. tyle jesteśmy na etapie video + foto

Edytowane przez shy angel
Czas edycji: 2012-08-31 o 12:39
shy angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości