Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-30, 10:39   #3391
happy_eve
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X

Hej

Działa

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Cześć mamuśki
Wczorajsza wizyta udana w 100% Cieszę się, że poszłam, bo chociaż mam pewność, że z córcią nie dzieje się nic niepokojącego.
Wizytę miałam na 20.15, ale weszłam o 21.30- mąż był ze mną. Wyniki morfologii, moczu i glukozy super, ciśnienie też, szyjka super, zamknięta, długa etc.. Na USG też wszystko ok, a nerką to faktycznie ma powiększony układ kielichowo-miedniczkowy (czy jak mu tam), ale w granicach normy i nie ma żadnych towarzyszących symptomów, które mogłyby wskazywać na wadę bądź jakąś niewydolność. Wszystko funkcjonuje prawidłowo, nie ma wody w brzuszku, kanaliki się opróżniają, więc na razie mam nie zawracać sobie tym głowy, bo dopiero po porodzie córcia będzie miała USG i wtedy się okażę, czy jest dobrze.
Od początku przytyłam 7 kg, z czego też jestem szczęśliwa, lekarz również zadowolony, wróży mi łatwy poród, chociaż mało o nim rozmawialiśmy. Nela szacunkowo waży już 1800 gram - duża z niej dziewczynka, ale gin powiedział, że raczej 4 z przodu jej nie grozi Jest duża, ale nie przesadnie. W dalszym ciągu wyprzedza swój termin Zresztą gin mi powiedział, że za miesiąc śmiało mogę rodzić (z punku widzenia medycyny), bo ja chcę moją córcię potrzymać przynajmniej do końca października
Następna wizyta jeszcze za 4 tygodnie (26 września), a dopiero później skracamy czas pomiędzy wizytami. Szkoda, że to moja ostatnia wizyta u niego (czego mu nie powiedziałam, żeby mnie nie olał). Zadzwonię jak już przeprowadzka się skończy i powiem mu co i jak.
Super, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Gusiak- słyszałam, że już zawsze zakończenie roku szkolnego będzie w ostatni roboczy dzień czerwca (wysłałam Ci zaproszonko )
Dokładniej - w ostatni piątek czerwca, bo zakończenie roku musi być w piątek

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam tak pochłonięta szukaniem sukienki, że zapomniałam o tym, że zaczęliśmy 26tc Kasiu gratuluję udanej wizyty i dużej i zdrowej córci

Dzwoniła do mnie dziewczyna od tej sukienki którą wczoraj pokazywałam Wam na Tablicy i..... mam sukienkę okazało się, że ta dziewczyna ma tyle samo wzrostu co ja a sukienka nadaje się idealnie na ciążę chociaż ona biorąc ślub w ciąży nie była, transakcje sfinalizujemy w przyszłym tygodniu
Super

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
w ogole dzwonil TŻ ze mam po 2 godzinach cukier 111
czyli nie mam cukrzycy
i jeszcze wczoraj umowil sie z jakims kolesiem na ogladanie dzialki pod budowe domu
sam chce juz dom w koncu!!!!!!!!!!!!!!
No i pięknie
Stary 2012-08-30, 10:39   #3392
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
mi dopiero teraz zaczyna normalnie chodzić
U mnie również już biega szybciutko Mam nadzieję, ze to koniec problemów z połączeniem

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 10:42   #3393
Cecilia89
Zadomowienie

Witajcie

Dzień zaczął się niewesoło, cały czas gniecie mnie w żołądku... Napiłam się mięty i chyba zaczyna działać.

Wiecie co z Dojotką i DeKajką?
Cecilia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 10:44   #3394
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
mi dopiero teraz zaczyna normalnie chodzić
O już działa
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 10:45   #3395
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Pokaż wiadomość
Witajcie

Dzień zaczął się niewesoło, cały czas gniecie mnie w żołądku... Napiłam się mięty i chyba zaczyna działać.

Wiecie co z Dojotką i DeKajką?
DeKajka jeszcze sie nie odzywala a ma dzis wizyte
Dojotka nadal ma skurcze chyba...

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 10:45   #3396
emylka86
Zakorzenienie

dzien dobry!
zjadłam sobie śniadanko czytając o waszych udanych wizytach, którymi się bardzo ucieszyłam... : )
a teraz siedzę i piję sobie inkę : )

i wiecie co, chciałabym już mieć wizytę, by sprawdzić czy z tym moim wiercipiętkiem, który teraz coś tam mi w brzuchu kombinuje wszystko ok.

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 10:49   #3397
Ma_majka
Zakorzenienie

Dziewczyny, Dojotka po obchodzie ale niewiele Jej powiedzieli. Leki ma bez zmian bo więcej nie można, szyjka ok ale skurcze nadal są. Ma leżeć, nie stresować się, nie dotykać brzucha i dawać znać gdyby skurcze się nasilały.
Tak więc nieciekawie, ile tak można leżeć
Stary 2012-08-30, 10:49   #3398
emylka86
Zakorzenienie

a muminek nasz coś nowego się odzywał? jak druga noc?

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-08-30, 10:51   #3399
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Dojotka po obchodzie ale niewiele Jej powiedzieli. Leki ma bez zmian bo więcej nie można, szyjka ok ale skurcze nadal są. Ma leżeć, nie stresować się, nie dotykać brzucha i dawać znać gdyby skurcze się nasilały.
Hmm najgorsze, że się stresuje i to na pewno potęguje te skurcze :/ A co z tym szwem? Jego zakłada się tylko jak szyjka się skraca?
Stary 2012-08-30, 10:51   #3400
Cecilia89
Zadomowienie

Cytat:
Wszystko się unormuje

DeKajka może odezwie się, skoro dziś ma wizytę.
Stary 2012-08-30, 10:53   #3401
aerien83
Zadomowienie

Wreszcie się odmuliło... co za wizaż wrrr

Biedna Dojotka

DeKajka nas dziś podczytywała widziałam Karolka nie stresuj się, wszystkie jesteśmy z Tobą i z Twoim Adasiem

A ja czekam na teściową w międzyczasie czytam książkę, dobrze, że pochłaniająca
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 10:54   #3402
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Hmm najgorsze, że się stresuje i to na pewno potęguje te skurcze :/ A co z tym szwem? Jego zakłada się tylko jak szyjka się skraca?
No tak, szew na skracającą się szyjkę lub przy rozwarciu. na skurcze nie pomoże, wręcz przeciwnie, grzebanie przy szyjce może pobudzić skurcze!!
Stary 2012-08-30, 10:56   #3403
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
No tak, szew na skracającą się szyjkę lub przy rozwarciu. na skurcze nie pomoże, wręcz przeciwnie, grzebanie przy szyjce może pobudzić skurcze!!
No to nic nie można zrobić, tylko czekać :/

A właśnie - kciuki za wizyty dzisiejsze
Stary 2012-08-30, 10:59   #3404
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

hej hej

ja dzis sprzatam od rana, jakos cos mi jezdzi po zoladku..tz wrócil o 2ej w nocy (mial spotkanie ze wspolnikami) i ogolnie sie poklocilismy..chodzilo o to, ze jak dzwonilam do neigo o polnocy kiedy wroci(mowil ze do polnocy bedzie), to mu rzucilam sluchawka (fakt zawsze tak robie jak juz mi sie nei chce gadac i jestem wkuta) a potem nie odbieralam.no ale przeprosilismy sie i jest cudownie jak wczesniej

kasiu gratuluje wizyty
ja bede was prosila o kciuki w poniedzialek heheh
trzymma kciuki za dojotke oby jje skurcze minely
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 11:00   #3405
nielegalnaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Wogóle, dziewczyny, muszę Wam coś opowiedzieć. Ten mój lekarz jest niesamowity, to była najlepsza decyzja w moim życiu, żeby prowadził moją ciążę!!!
Jak byłam w gabinecie to przyszła babka, 60 lat - na cytologię. Niestety wiekowo już się podobno nie zalicza do bezpłatnej cytologii... No i położna weszła i mówi lekarzowi że pani zapomniała pieniędzy i później doniesie. A on na to "To jest najmniejszy problem, coś wymyślimy, ja nie jestem z tych czasów kiedy pieniądz rządzi światem!"
Normalnie szczęka mi opadła! Pierwszy raz spotkałam lekarza który tak jasno wyraża się w kwestii pieniędzy. Nawet z nim później rozmawiałam o porodzie rodzinnym i szkole rodzenia. Okazało się, że do naszego szpitala to ON wprowadził porody rodzinne. I że on czuwa nad tym, żeby były one darmowe. A co do szkoły rodzenia powiedział, że warto się wybrać szczególnie przy pierwszej ciąży, ale jeśli mnie na to nie stać (150zł u nas kosztuje) to u nas w przychodni są "Pogadanki z położną" za darmo, i że tam mam iść bo to też jest jak szkoła rodzenia
Mój lekarz zdecydowanie wynagradza mi kasę straconą na poprzedniego lekarza teraz z przyjemnością chodzę do ginekologa, wyobrażacie to sobie?
Dobrze, że są tacy lekarze. Moja ginekolog w kwestii pieniędzy też jest bardzo w porządku. Kiedyś miałam problemy zdrowotne i musiałam sprawdzić czy nie wywołują ich jakieś wahania hormonalne. Na wizycie gince o wszystkim opowiedziałam i zleciła mi co zbadać. Ale stwierdziła, że nie weźmie ode mnie za wizytę, bo badania mi nie robiła. Innym razem wzięłam ze sobą tylko 80 zł, bo nie wiedziałam że będzie mi musiała zrobić cytologię. Nie widziała w tym problemu, bo powiedziała że cyto musimy zrobić, nawet nic nie dodała, że te 20 zł mam jej donieść czy coś.
Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
Dziewczynki dziekuje za kciuki, juz po wizycie.Nie bylo tak źle. Z malutka wszystko ok, bylo sluchanie tetna i usg,choc monitora nie widzialam potwierdzil,ze raczej dziewczynka,wiec kupilam na lumpkach pierwsza sukieneczke dostalam nowe leki,ale juz nie antybiotyk, jakies globulki,ktore maja zakwasic ph po wybraniu antybiotykow. Szyjka zamknieta. Polozna kazala mi myc sie kefirem. No i do tego dieta bez cukru upsss to moze byc trudne,bo ja najchetniej wszystko na slodko,ale trzeba sie za siebie wziac! Zwolnienie dal bez problemu i skierowanie na nastepne badania, miedzy innymi nasz ulubiony test obciazenia glukoza.Cisnienie 120/80. No prawie okaz zdrowia i czego sie bylo tak bac. ehhh baba
Świetnie, że wizyta udana i z małą wszystko ok. Ty też na pewno za niedługo będziesz zdrowa!

Cytat:
Cześć mamuśki
Wczorajsza wizyta udana w 100% Cieszę się, że poszłam, bo chociaż mam pewność, że z córcią nie dzieje się nic niepokojącego.
Wizytę miałam na 20.15, ale weszłam o 21.30- mąż był ze mną. Wyniki morfologii, moczu i glukozy super, ciśnienie też, szyjka super, zamknięta, długa etc.. Na USG też wszystko ok, a nerką to faktycznie ma powiększony układ kielichowo-miedniczkowy (czy jak mu tam), ale w granicach normy i nie ma żadnych towarzyszących symptomów, które mogłyby wskazywać na wadę bądź jakąś niewydolność. Wszystko funkcjonuje prawidłowo, nie ma wody w brzuszku, kanaliki się opróżniają, więc na razie mam nie zawracać sobie tym głowy, bo dopiero po porodzie córcia będzie miała USG i wtedy się okażę, czy jest dobrze.
Od początku przytyłam 7 kg, z czego też jestem szczęśliwa, lekarz również zadowolony, wróży mi łatwy poród, chociaż mało o nim rozmawialiśmy. Nela szacunkowo waży już 1800 gram - duża z niej dziewczynka, ale gin powiedział, że raczej 4 z przodu jej nie grozi Jest duża, ale nie przesadnie. W dalszym ciągu wyprzedza swój termin Zresztą gin mi powiedział, że za miesiąc śmiało mogę rodzić (z punku widzenia medycyny), bo ja chcę moją córcię potrzymać przynajmniej do końca października
Następna wizyta jeszcze za 4 tygodnie (26 września), a dopiero później skracamy czas pomiędzy wizytami. Szkoda, że to moja ostatnia wizyta u niego (czego mu nie powiedziałam, żeby mnie nie olał). Zadzwonię jak już przeprowadzka się skończy i powiem mu co i jak.

Wymyśliłam, że zadzwonię do tej kliniki i lekko na ściemniam, że przeprowadzam się dopiero w połowie września i spróbuję zapisać się na wizytę po 15. Bo nie ma sensu latać co tydzień.

Także jestem szczęśliwa i cieszę się, że moja córunia tak ładnie rośnie A tak poza tym to w sobotę zaczynamy 8 miesiąc
Dobrze, że Twoje wątpliwości choć trochę zostały rozwiane, z małą na pewno wszystko jest dobrze, a że ciut większa to myślę, że nie jest to problemem. Moja mała też waży więcej i być może faktycznie jest po prostu trochę starsza niż nam się wydaje

Cytat:
Napisane przez fasolka124578 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Ale nam ten wizaz dał popalić
Wiecie co, tak się zastanawiam czemu mój lekarz tak jakby gubi mi jeden tydzień ciąży. Licząc sobie jako pierwszy od OM to wychodzi mi w tym tygodniu 28, a lekarz mi wylicza, że 27. Może on liczy zakończone tygodnie. Nie chce się go pytać, żeby jakoś źle tego nie odebrał, że pacjentka go kontroluje czy coś. I nawet jak sprawdzam sobie na rożnych kalkulatorach ciąży, to wszędzie pokazuje że lekarz mi ten tydzień zaniża.
Może to zależy od lekarza, moja gin zawsze zaokrągla tak, że jestem tydzień do przodu

nielegalnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 11:00   #3406
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Co z tym wizażem dzisiaj znowu

A ja dziś piorę rzeczy dla bobasków - ciuszki,pościele itd.Tylko ciekawe kto mi to później poprasuje.

Trzymam kciuki za Dekajkę ,Dojotkę no i Muminka
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 11:03   #3407
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć mamuśki

Wymyśliłam, że zadzwonię do tej kliniki i lekko na ściemniam, że przeprowadzam się dopiero w połowie września i spróbuję zapisać się na wizytę po 15. Bo nie ma sensu latać co tydzień.

Także jestem szczęśliwa i cieszę się, że moja córunia tak ładnie rośnie A tak poza tym to w sobotę zaczynamy 8 miesiąc
jupiiiiiiiiiii
Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
P.S. Wczoraj kupiłam w Tesco z F&F kombinezon dla maluszka Kosztował niecałe 30 zł Wzięłam oczywiście beżowy. Aerien czy Ty przypadkiem nie pisałaś, że kupiłaś w Tesco kombinezon ?
ale tanio
Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość

Dzwoniła do mnie dziewczyna od tej sukienki którą wczoraj pokazywałam Wam na Tablicy i..... mam sukienkę okazało się, że ta dziewczyna ma tyle samo wzrostu co ja a sukienka nadaje się idealnie na ciążę chociaż ona biorąc ślub w ciąży nie była, transakcje sfinalizujemy w przyszłym tygodniu
o to extra!
Cytat:
Napisane przez fasolka124578 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Ale nam ten wizaz dał popalić
Wiecie co, tak się zastanawiam czemu mój lekarz tak jakby gubi mi jeden tydzień ciąży. Licząc sobie jako pierwszy od OM to wychodzi mi w tym tygodniu 28, a lekarz mi wylicza, że 27. Może on liczy zakończone tygodnie. Nie chce się go pytać, żeby jakoś źle tego nie odebrał, że pacjentka go kontroluje czy coś. I nawet jak sprawdzam sobie na rożnych kalkulatorach ciąży, to wszędzie pokazuje że lekarz mi ten tydzień zaniża.
Wybieram się dzisiaj do Biedronki, bo dzisiaj wchodzą te ładne, kolorowe śpioszki Jak coś kupię, to wrzucę zdjęcie
no oni zaniżają.... mi w szpitali tak zaniżalo pff... a w karcie ciąży moałam zaczety tydzien, w szpitalu napisali mi skonczony i sie różniły zeznania
nooo ja sie czaje na spioszki z hello kitty
Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
w ogole dzwonil TŻ ze mam po 2 godzinach cukier 111
czyli nie mam cukrzycy
i jeszcze wczoraj umowil sie z jakims kolesiem na ogladanie dzialki pod budowe domu
sam chce juz dom w koncu!!!!!!!!!!!!!!
ciesze sie cholernie
Cytat:
eh masakra... współczuje..

jak dobrze, ze wizaz juz działa

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 11:04   #3408
aerien83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość

A ja dziś piorę rzeczy dla bobasków - ciuszki,pościele itd.Tylko ciekawe kto mi to później poprasuje.
Na mnie nie licz hehe.
Ja jeszcze wstrzymuję się z praniem do połowy września, a już na pewno do najbliższej wizyty. No bo i czasu trochę jest, a i lenia mam
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 11:04   #3409
MiciaKicia
Zakorzenienie

apropo mi też coś z żołądkiem nie halo... co cos zjem to kibelek albo ogólnie czasem mnie tak niefajnie zaboli

Stary 2012-08-30, 11:06   #3410
Cecilia89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Na mnie nie licz hehe.
Ja jeszcze wstrzymuję się z praniem do połowy września, a już na pewno do najbliższej wizyty. No bo i czasu trochę jest, a i lenia mam
Ja tak samo, kompletuję powoli wyprawkę, a to, co mam nie chcę mi się jeszcze wyprać. Lenia też mam

MiciaKicia - ja też coś z żołądkiem mam, ale już przechodzi. W miarę postępu ciąży żołądek też bardziej spłaszczony...

Edytowane przez Cecilia89
Czas edycji: 2012-08-30 o 11:08
Stary 2012-08-30, 11:07   #3411
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
oby przeszły po lekach

a ja wam powiem że mam na co dzień miękki brzuszek fajny
ale np jak spaceruję to potrafi być cały spacer napięty, zwłaszcza jak jestem po jedzeniu
potem posiedzę i znów miękki
czy takie coś jest normalne?
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 11:07   #3412
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Ale super! Nam też już niewiele do kupienia zostało. Wczoraj kupiłam paczkę pieluch Dada w biedronce, jeszcze pampersy dokupimy i w aptece rzeczy apteczne i chyba wsio Wózek teście sponsorują, ale to w październiku. Teraz czekamy na łóżeczko bo zamówiliśmy.

aaa no widzisz coraz poważniej się zastanawiam nad założeniem konta na FB . I to przez Was

Ale dobrze kojarzysz, bo to ja pisałam, że w Tesco są, niedrogie i śliczne Ja mam już od dawna, od 0-3 m z allegro, od 3-6 m po synku kuzynki

A ja we wtorek najbliższy idę na pierwsze zajęcia I też będę Wam zdawać relacje

W ogóle śniła mi się nasza wizażowa lista z pierwszej strony Że już kilka mam było rozpakowanych

no dziewczyny ja czuje ze neiktore tu juz w padzierniku sie rozpakuja.ja tam czekam do listopada , bo to dopiero 7 miesiac
ja z wyprawki zostaly mi kosmetyki i jakies tam rzeczy z apteki typu na pepuszek itd, dla siebie koszule nocna musze jeszcze kupic bo mam piżamke, i tez tantum rosa czy cos na obmywanie no i zostala mi karuzela na lozeczko.generalnie takie pierdoły kupilam jedno okrycie z kapturkiem, dokupie jeszcze jeden zwykly recznik grubszy i tyle
8 miesiac masakra czyli za miesiac faktycznei juz bedziesz w bezpiecznym okresie...z jednej str zazdrosczez z drugiej ja na pazdeirnik sie nei wyrobiebo pokoika wogole nie mamy jeszcze, czekam aż moj tz się zbieeeerze za malowanie..wczoraj mu wjechalam na ambicje bo wymyslil ze to zrobi jak kumpel nasz przyjedzie i razem a ja mwoie taaa juz widze przy browarkach i co ja pozniej Tymciowi powiem , że tatus sam nie umial tylko musial sie posilkowac?a tak to bedzie , że sam Tymciowi robiles az mu sie glupio zrobilo))

aerlen zakladaj konto

no i pieluch jeszcze nie mam ale to tez w kosmetyczno-higieniczne się wlicza
Stary 2012-08-30, 11:11   #3413
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

a ja wam powiem że mam na co dzień miękki brzuszek fajny
ale np jak spaceruję to potrafi być cały spacer napięty, zwłaszcza jak jestem po jedzeniu
potem posiedzę i znów miękki
czy takie coś jest normalne?
normalka. też tak mam

Stary 2012-08-30, 11:11   #3414
nielegalnaa
Rozeznanie

Cytat:
Mam nadzieję, że leki jakoś zatrzymają w końcu te skurcze, i że wszystko będzie dobrze!

nielegalnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 11:11   #3415
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

aha dziewczynki ja mam ostatnio znalazlam w opakowaniu 7 sztuk luteiny..wiem , że napoczete i niefajnie ale jakby ktoras potzrebowala to moge wyslac jak cobo mi i tak juz sie nie przydadza raczej(odpukac)
Stary 2012-08-30, 11:12   #3416
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
biedna... oby przetrzymali maluszka jak najdłużej...

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
hej hej

ja dzis sprzatam od rana, jakos cos mi jezdzi po zoladku..tz wrócil o 2ej w nocy (mial spotkanie ze wspolnikami) i ogolnie sie poklocilismy..chodzilo o to, ze jak dzwonilam do neigo o polnocy kiedy wroci(mowil ze do polnocy bedzie), to mu rzucilam sluchawka (fakt zawsze tak robie jak juz mi sie nei chce gadac i jestem wkuta) a potem nie odbieralam.no ale przeprosilismy sie i jest cudownie jak wczesniej

kasiu gratuluje wizyty
ja bede was prosila o kciuki w poniedzialek heheh
trzymma kciuki za dojotke oby jje skurcze minely
ja też zabieram się za sprzątanie...

Cytat:
Na mnie nie licz hehe.
i ja jeszcze nie zabieram się za pranie... wystarczy mi prasowania po mnie i mężu ; p
zresztą czeka mnie przeprowadzka, więc wolę później poprać ciuszki maluszka...

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-08-30, 11:14   #3417
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dziewuszki kiedy pakujecie torby do szpitala?
Ja to już w październiku spakuje bo skoro wszystko sie dzieje jak u mojej mamy to i w pazdzierniku urodzic moge

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Ale mnie prawy jajnik kłuje ostatnio lewy, teraz prawy.. wtf?

Stary 2012-08-30, 11:16   #3418
Cecilia89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Dziewuszki kiedy pakujecie torby do szpitala?
Ja to już w październiku spakuje bo skoro wszystko sie dzieje jak u mojej mamy to i w pazdzierniku urodzic moge

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Ale mnie prawy jajnik kłuje ostatnio lewy, teraz prawy.. wtf?
Ja też spakuję w październiku - znając siebie, to na samym początku...
Stary 2012-08-30, 11:17   #3419
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
normalka. też tak mam
jak tak to luz
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 11:18   #3420
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Pokaż wiadomość
Witajcie

Dzień zaczął się niewesoło, cały czas gniecie mnie w żołądku... Napiłam się mięty
no właśnie czy w ciazy mozna pić miete? pierwszy raz mam problemy zoladkowe i nudnosci...i herbata nie pomaga
Wczoraj kupilam sobie na bazarku jezyny i moze nimi sie przytrulam

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości