|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
Cytat:
wiem![]() widze ze wizaz dzis znow szaleje az nie moge sie polapac |
|
|
|
|
#842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A lekarka faktycznie zawaliła
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymamy kciuki ![]() co do tych ft3 to ja niestety nie pomoge bo nie bardzo sie na tym znam,,,widac ze norma.,,..,ale wiecej nie pomoge... |
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę .. a ja nie mam żadnych bóli na @. Nic.
Dziś 28 dc no i nic. Cycki też nie bolą. Czuję się jak po @ a nie przed.
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
WoW w końcu mogę coś napisać tak mi tnie wizaż
Wczoraj w ogóle nie nie weszłam bo mi nie ładowało.Tyle miałam pisać i nie pamiętam już co komu Mokka śliczne dziecię ![]() Iza Babcia akurat do najbiedniejszych nie należy A u mnie spokój. Dzisiaj i jutro wolne w pon dopiero do pracy. Za jakiś czas mam zamiar wyjść na siłownie i muszę pozałatwiać parę spraw może jakieś zakupy jak znajdę coś ciekawego. Liczyłam że mama się odezwie ale ona ma czas zawsze gdy ja go nie mam no masakra nie zgadamy się
|
#847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moj by mnie w zyciu nie puscil z kolega na wesele,teraz mam cos podobnego do Ciebie ide do przyjaciolki na wesele,moj nie dostal urlopu wiec ide bez niego,ale w zamian biore brata,wiec moze Twoj kolega ma siostre badz kuzynke... ![]() szczerze odradzam Ci,powodzenia w podjeciu dobrej decyzji |
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Lady ja też bym nie poszła tak kolega czy nie ale jakby to powiedzieć czuję się już zarezerwowana i jakoś nie potrafiłabym bawić się z kimś innym niż mój Tż a on podejrzewam też by się zgodził żebym poszła z kolegą ale on już taki jest ma do mnie zaufanie 100%
|
#849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?
|
|
#850 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Fuuuj ja się panicznie boję pająków więc wiem co czujesz... Hej laski Wizaz od rana podnosi mi ciśnienie... przez 1h nie mogłam się zalogować W ogole to nie mam humoru, coś mi się wydaję że w tym cyklu nici... bo jak biorę tego dupka to cykl mi się chyba skróci, czyli owulacja mogła być wcześniej albo w ogole jej nie było tym bardziej że tempka cały czas waha się między 36,4-36,5 a dziś 24 dc.. więc już sama nie wiem co jest grane... Naprawdę idzie ześwirować... W dodatku na 14 do pracy a mnie tak nosi że nie wiemm jak tam wysiedzę...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|||
|
|
|
#851 |
|
Raczkowanie
|
Ja pewnie tez bym sie zgodziła by moj maz poszedł jednak po cichu bym miała nadzieje ze odmowi. gdyby poszedł byłabym zawiedziona i było by mi przykro i nawet nie wiem czy bym mu kiedykolwiek o tym powiedziała, ale chyba tak
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
nie
![]() Nawet nie wysyfiło mnie jak zwykle przed @, nie czuję żebym miała PMS, no nic. Ale to może sprawka Castagnusa i Clo.
|
#853 |
|
Raczkowanie
|
Clo nie brałam co do castangusa to mozliwe łagodzi objawy przedmiesiaczkowe ... mi moze całkowiecie nie zlikwidował bolu piersi ale zmniejszył znacznie. ja jednak 3mam kciuki za fasolke.
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie nie i to jak nigdy. Wiadomo, że sobie wkręcam czasem ale mniej niż zwykle. Nawet mnie nie kusi robić testa.
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam chyba w obsesje
Co chwile chodze do toalety bo przez te bóle jestem pewna że już franca przyszła
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrób ten test Bo ja sama zaczynam twierdzić że to jednak ciąża i w niepewności nas trzymasz
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jednyny wyjatek z ktorym bym poszlaz zadnym innym ![]() Dziś przyszedł nowy specyfik na pająki vigonez "zabójczo skuteczny: ![]() mam nadzieje że coś pomoże tylko najgorzej że nic nie moge sama psiknąć bo mam dzidziola i nie chce mu szkodzić, a TŻ wraca dopiero 7-8 z pracy... a ja chodze o 9 spac ![]() szkoda tylko ze nie ma zadnych domowych sposob na pająki... podobno kasztany sa dobre ale to dopiero na jesien, na szczescie rosną tam u mnie pod blokiem ![]() Dobrze Kwitka powiedziała, pająki tam gdzie kurz czyli u mnie wszędzie m ale juz powoli dochodzimy do porządkuJak to mozliwe żeby warstwa czarnego kurzu była w łazience na płytkach?! a pare dni przed nami sie ktos wyprowadził.. z dzieckiem.. brudasy! Jade z mamą doprowadzać mieszkanie do ładu ![]() IZa pamiętam jak ja miałam taką obesesje... co przerwe latałam do kibelka sprawdzić a tam nic
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-08-30 o 11:25 |
|
|
|
|
#859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ty kiedy zamierzasz znów zatestować, hmm? ![]() Jejku jak wy Nas dziewczyny 3macie w niepewności,a zaraz dojdzie kilka kolejnych z testowaniem to już w ogóle będzie AMBA fatima
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie wiem jak można w takim syfie życ z dzieckiem.Kuzyn tż zaprosił nas kiedyś do siebie a mieszka z siostrą,szwagrem i ich małym dzieckiem.Opowiadał jakie z nich brudasy ale to co zobaczyliśmy w tym mieszkaniu to Ona siedzi w domu z dzieckiem on pracuje.Ona wogóle nie gotuje nie sprząta,cały dzień leży w łożku przed tv.W kuchni spleśniałe garnki w zlewie,spleśniałe kanapki na stole,z 5 opakowań po pizzy bo ona co dzień zamawia pizze na obiad Lodówki strach sie dotknać bo była tak czarna A w łazience jeszcze gorzej wanna czarna,toaleta też.W pokoju kurzu tyle że ja bym chyba pylicy dostała.Dziewczyna kuzyna tż opowiadała że ona tam myła ostatnio podłogi bo tamta nie zrobiła tego od pół roku Jak się coś rozbije to leży,leży aż jej brat tego nie posprząta a przypominam że mają małe dziecko.W życiu nigdy u nikogo nie widziałam takiego syfu aż mi nie dobrze tam było.---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Jezeli nie dostane @ to w niedziele.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-08-30 o 11:38 |
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Moniś no to trzymam kciuki za tytuł MISS
Maru no weźźź babo leć do apteki i rób tego testa co. W tym dniu cyklu już powinien coś pokazać! Ja czuję się identycznie jak ty. Zgaga mnie coś męczy, kłuje mnie raz w jednym boku a raz w drugim, czasami ale rzadko krzyż zamuli jak na @, cycki jeszcze kilka dni temu bolały bardzo przez jakies 4 dni a teraz praktycznie wcale. Zawsze przed @ miałam strasznie napompowany brzuch a teraz praktycznie płaski jak nigdy. No i też czekam co to będzie ![]() Iza Ty tak samo, powtórz testa!!! Dzastino nawet tak nie myśl,że nic nie wyszło. Trzeba pozytywnie myśleć kobieto! I już sama nie wiem co ja to chciałam jeszcze ![]() AAAAAA Mokka wkońcu mi się zdjęcie Twojej fasolki załadowało Poprostu cud miód i orzeszki![]() Kocurku gdzie się zapodziałaś???
|
|
#862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też mam taką znajomą,mieszka z współlokatorką i wspóllokatorem...,śpią w 3 w jednym łóżku! do tego każdy z nich hleje jak nałogowy alkoholik nie wspominąjąc już o narkotykach które często się tam przewijają..., co week imprezy na chacie a w domu bród,smród i ubóstwo.. raz jak tam wlazłam to chwyciłam się za głowę... nawet nie chce mi się tego opisywać. A co do tej kumpeli to ona w ogóle jest taka "puszczalska" potrafi poznać kolesia na imprezie i wziąść go na noc do domu...,praktycznie co tydzień sypia z innym, bierze tabletki anty ale nic poza tym więc nie zdziwie się jak jakiegoś syfa złapie...Izka- to na kiedy masz termin @?
|
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W niedziele bedzie 35 dc cyklu to myśle że jak @ nie przyjdzie to jak jest fasolka to chyba coś wyjdzie na teście.Ja nie wiem jak można tak żyć.Ale jak niektórym takie życie pasuje to ich sprawa.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-08-30 o 11:58 |
|
|
|
|
#864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-08-30 o 12:08 |
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Heeh laski, znalzałam w domu redbula i sobie zapodałam, bo tak mi się spać chce.
Sprzątać jeszcze nie sprzątam, bo pan ciągle jeszcze syfi, nie wiem kiedy to ogarnę. Najgorsze, że nie mam odkurzacza .. a bez niego teraz to męka. Ale mama mi mówi, że mi da kasę w sumie może i to dobry moment, żeby w końcu zanabyć.(żeby nie było - nie mam i nie będę miała dywanów fakt, nie należę do pedantek, ale jednak czasem sprzątam - miotłą i mopem jak czytam Wasze opisy to stwierdzam, zę ze mną nie jest tragicznie )
|
#866 |
|
Raczkowanie
|
Podziwiam te niektore laski za ich olewackie podejscie do życia
naprawde. trzeba by je było wysłać do Perfekcyjnej Pani Domu albo do psychiatry ![]() Marudexus nie tyczy sie to Twojego posta tylko wczesniejszych o dziewczynach z plesnia na naczyniach oczywiscie
Ciało jest moją świątynią a rodzina bogiem.... ![]() Edytowane przez FD_nika Czas edycji: 2012-08-30 o 12:16 |
|
|
|
#867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja prawie co dziennie piję te energetyki... już dziś jedna puszka poszła, i zaraz chyba druga- po prostu chyba się uzależniłam...
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Humorki mam typowo @
Co chwile chce mi się płakać a zaraz jestem zła.Dobrze że tż jeszcze śpi po nocce bo by mu sie oberwało.Oczywiście za niewinnosć
|
|
|
#869 |
|
Zadomowienie
|
szukam i czytam :
W przypadku zatrzymania miesiączki należy najpierw wykluczyć czynniki fizjologiczne tj. ciążę i menopauzę (!). Następnie rozważa się ( m.in.) przedwczesne wygasanie czynności jajników ( JA) zniszczenie endometrium i zrosty (#)
|
#870 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja cos czuje ze to nie przed @ ale nie chce Cie nakrecac .... tylko to moje przeczucieZmykam wezme kapiel, potem jakis obiadek bo popoludniu mam gosci wyrwe sie troche dobrze mi to zrobi... staram sie zapełniać sobie czas by szybciej leciał i skierowac swoje mysli takze na inny tor niz fasolkowanie dziewczyny a wy przytulajcie sie testujcie miłego dzionka wam zycze i do "usłyszenia" jutro
Ciało jest moją świątynią a rodzina bogiem.... ![]() Edytowane przez FD_nika Czas edycji: 2012-08-30 o 12:27 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

i fajnie ze masz namiary na normalnego gina

Wczoraj w ogóle nie nie weszłam bo mi nie ładowało.

Ale weszłam jako gośc i czytałam, że wszystki ena wizaż dziś narzekacie...
W Carry sa teraz taaaakie wyprzedaże

m ale juz powoli dochodzimy do porządku