Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-30, 10:40   #841
magbes
Zadomowienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II

Cytat:
Napisane przez FD_nika Pokaż wiadomość
Iza podziwiam za cierpliwość i fajnie ze masz namiary na normalnego gina

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Magbes przepraszam ten post miał sie odnosic do Lady i znow gafa ale wiesz co to przez ten wizaz nie umie cytowac i dlatego sie plącze

Lady zrobisz jak uwazasz ja nawet w takiej sytuacji bym nie poszła
spoko wiem
widze ze wizaz dzis znow szaleje az nie moge sie polapac
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 10:41   #842
FD_nika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Mokka śliczności Pisałyśmy, że wszystko będzie ok i jest

Dziewczyny testujące, póki nie ma @ jest nadzieja, a Maru nawet nie pisz że się nie czujesz na fasolkę, bo ja przeczuwam w Twoim przypadku właśnie małego lokatora

Dziewczyny wkurzyłam się na moją ginkę niemiłosiernie... Zgłosiłam się dzisiaj na to badanie drożności jajowodów. I co? I nic! Ginka zapomniała mnie chyba wpisać w zeszyt. Zdziwiona jak mnie zobaczyła z wynikami w ręku spytała po co kazała mi je robić, a rozmawiałam z nią telefonicznie 2 dni temu! A prawie całą nockę miałam z głowy bo się stresowałam. Kazała mi przyjść we wtorek. Będzie wtedy mój 12 dc, więc trochę późno i chyba właśnie dlatego mam zakaz przytulania się z moim TŻ a dopiero co @ mi się skończyła więc będzie celibat jak się patrzy, ale za to pocieszam się że później będą mocniejsze żołnierzyki

No i przy okazji pobierania krwi zbadałam hormony. Wyniki nie są takie złe, ale coś niepokoi mnie wysokie FT3 (choć w normie). Może któraś się zna? :

Prolaktyna - 13,81 (norma 4,79-23,3)
TSH - 0,77 (norma 0,27-4,2)
FT4 - 17,16 (norma 12,00-22,00)
FT3 - 6,05 (norma 3,10-6,80)
Z tego co sie orietuje wszystkie wyniki masz w normie. A co do lekarki to faktycznie zawaliła. Fajnie ze umiesz odnajdywac dobre strony z takim nastawieniem szybciej dojdziesz do celu ty i te mocne zolnierze
Stary 2012-08-30, 10:42   #843
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mooonis17 Pokaż wiadomość
Iza i Colorblue: TRZYMAM ZA WAS KCIUKI!Tymczasem muszę spadać się przygotować do finału konkursu w którym biorę udział: Miss Regionu wy też trzymajcie kciuki żebym wygrała bo nagrodą jest m.in wyjazd do spa
Trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Mokka śliczności Pisałyśmy, że wszystko będzie ok i jest

Dziewczyny testujące, póki nie ma @ jest nadzieja, a Maru nawet nie pisz że się nie czujesz na fasolkę, bo ja przeczuwam w Twoim przypadku właśnie małego lokatora

Dziewczyny wkurzyłam się na moją ginkę niemiłosiernie... Zgłosiłam się dzisiaj na to badanie drożności jajowodów. I co? I nic! Ginka zapomniała mnie chyba wpisać w zeszyt. Zdziwiona jak mnie zobaczyła z wynikami w ręku spytała po co kazała mi je robić, a rozmawiałam z nią telefonicznie 2 dni temu! A prawie całą nockę miałam z głowy bo się stresowałam. Kazała mi przyjść we wtorek. Będzie wtedy mój 12 dc, więc trochę późno i chyba właśnie dlatego mam zakaz przytulania się z moim TŻ a dopiero co @ mi się skończyła więc będzie celibat jak się patrzy, ale za to pocieszam się że później będą mocniejsze żołnierzyki

No i przy okazji pobierania krwi zbadałam hormony. Wyniki nie są takie złe, ale coś niepokoi mnie wysokie FT3 (choć w normie). Może któraś się zna? :

Prolaktyna - 13,81 (norma 4,79-23,3)
TSH - 0,77 (norma 0,27-4,2)
FT4 - 17,16 (norma 12,00-22,00)
FT3 - 6,05 (norma 3,10-6,80)
Wydaje mi sie że wyniki dobreA lekarka faktycznie zawaliła

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 10:43   #844
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mooonis17 Pokaż wiadomość
Iza i Colorblue: TRZYMAM ZA WAS KCIUKI!Tymczasem muszę spadać się przygotować do finału konkursu w którym biorę udział: Miss Regionu wy też trzymajcie kciuki żebym wygrała bo nagrodą jest m.in wyjazd do spa
fiu fiu trzymamy kciuki

co do tych ft3 to ja niestety nie pomoge bo nie bardzo sie na tym znam,,,widac ze norma.,,..,ale wiecej nie pomoge...
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 10:44   #845
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Kurczę .. a ja nie mam żadnych bóli na @. Nic.
Dziś 28 dc no i nic. Cycki też nie bolą.
Czuję się jak po @ a nie przed.
Stary 2012-08-30, 10:46   #846
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

WoW w końcu mogę coś napisać tak mi tnie wizaż Wczoraj w ogóle nie nie weszłam bo mi nie ładowało.

Tyle miałam pisać i nie pamiętam już co komu Jeżeli się pomylę to mnie nie zjedzcie :

Mokka śliczne dziecię

Iza Babcia akurat do najbiedniejszych nie należy

A u mnie spokój. Dzisiaj i jutro wolne w pon dopiero do pracy. Za jakiś czas mam zamiar wyjść na siłownie i muszę pozałatwiać parę spraw może jakieś zakupy jak znajdę coś ciekawego. Liczyłam że mama się odezwie ale ona ma czas zawsze gdy ja go nie mam no masakra nie zgadamy się Nastawiam się na ten wyjazd do polski a chyba nie powinnam na razie bo nie wiadomo jak Tż z pracą załatwi. A chce jechać na dwa tyg aby sobie w Polsce odpocząć heh on tak uwielbia jeździć do polski prawdziwy patriota z niego
Stary 2012-08-30, 10:47   #847
bazile
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość

Potrzebuję rady. Otóż mój bliski przyjaciel poprosił mnie, żebym z nim poszła na wesele za tydzień. Wstępnie gadąłam z tżtem i się zgodził. Zastanawiam się czy iść...
oj ciezka sprawa.ja jakos nie wierze w przyjazn miedzy dziewczyna a chlopakiem,zawsze konczy sie tak samo,ze jedna ze stron cos jednak ma,a wiem to po swoim przykladzie.Mialam takiego bliskiego kolege,dla mnie naprawde kolege,a jemu po 2 latach nagle cos pstryklo w glowie,ze moze cos wiecej i tak sie skonczyla sie nasza "przyjazn"

moj by mnie w zyciu nie puscil z kolega na wesele,teraz mam cos podobnego do Ciebie ide do przyjaciolki na wesele,moj nie dostal urlopu wiec ide bez niego,ale w zamian biore brata,wiec moze Twoj kolega ma siostre badz kuzynke...
szczerze odradzam Ci,powodzenia w podjeciu dobrej decyzji
bazile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 10:52   #848
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Lady ja też bym nie poszła tak kolega czy nie ale jakby to powiedzieć czuję się już zarezerwowana i jakoś nie potrafiłabym bawić się z kimś innym niż mój Tż a on podejrzewam też by się zgodził żebym poszła z kolegą ale on już taki jest ma do mnie zaufanie 100%
Stary 2012-08-30, 10:52   #849
FD_nika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Kurczę .. a ja nie mam żadnych bóli na @. Nic.
Dziś 28 dc no i nic. Cycki też nie bolą.
Czuję się jak po @ a nie przed.
A moze czujesz sie na Fasolke ?
Stary 2012-08-30, 10:54   #850
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
To lekarz na NFZ jest. Ja tam chodzę prywatnie z reguły do ordynatora szpitala wojewódzkiego. Teraz ostatnio jakieś 2 miechy temu doszłam do wniosku, że na NFZ popróbuję bo z kaską ciężko. Ale i mój " stały" lekarz nie ukrywał, że mu się nie podobają mojej jajniki itp. Ten mi się wydaje, że wychodzi z założenia, że najlepiej mówić wprost. A ten mój "stały" to często owija wełnę w bawełnę, co by mnie nie stresować.

Zobaczymy. Zaczęłam brać tego dupka i już się stresuję jakie fantastyczne skutki uboczne będę miała tym razem...
Ja biorę dupka od 14-25 dc..ale że jak byłam u ginki to był 16 dc więc wzięłam od 16dc... i tak mnie dziś natknęło i poczytałam trochę w necie o tym dupku i kurdę nie wiem po co to zrobiłam bo mam teraz tyle wątpliwości że szoook

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
no w końcu....
Jak mnie wywaliło z wizażu przed 13stą, tak do tej pory nie mogłam się zalogować Ale weszłam jako gośc i czytałam, że wszystki ena wizaż dziś narzekacie...
Tak więc nawet nie próbuję cytować, bo pewnie mnie zaraz wywali. Dziewczyny kochane, dziękuję Wam wszystkim za kciuki. Nasza dzidzia ma się dobrze. A do tego chyba jeszcze przyspieszyła ze wzrostem, bo zawsze z usg była 2 dni młodsza niż licząc od OM. A dziś na usg wyglądało, że jest o 2 dni starsza niż OM Ma już 42mm i jest wielkości limonki No i jest już ślicznym małym czlowieczkiem
Ale ulgę poczulam po badaniu... rano to myślałam, że zeświruję
Ale jestem dziś szczęsliwa. Z tego wszystkiego pozwoliłam Tż namówić się na zakup sukienki po badaniu W Carry sa teraz taaaakie wyprzedaże

A oto i fotka naszej Kruszynki
Śliczna!

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Mokka gratulacje !!! piękna dzidzia i taka duża
Będziemy rodzic razem bo różnią nas tylko 4 dni

Kwitka daj znać za godzine czy coś się pojawiło, bo jak się nie pojawi to może tamte testy były złe, ale jak się pojawi to chyba wszystki inne złe nie są

a ja sie wczoraj zdołowałam...
Wysprzątaliśmy garderobe na tym mieszkaniu już na błysk, odkurzyliśmy wszystkie zakamarki i wchodze wczoraj... i odrazu wrzask! TŻ to by się wyzabijał.. no bo znów jakiś skur**syn się pojawił na ścianie
mam tego dość... normalnie żałuje że sie wzieliśmy za to mieszkanie, wszędzie są pająki
aż mi się śnią po nocach... bo tam wszędzie są szpary i mendy wyłażą stamtąd...
będziemy musieli zasilikonować to wszystko, już kupiłam raid na pająki i jeszcze inny specyfik, założe też moskitiery (parter) i może wygram tą walkę bo inaczej nerwowo tam nie wytrzymam...
Wogole to nie wiem co za syfiarze tam mieszkali przede mną i to jeszcze z dzieckiem nawet w łużku mieli pająki... wszędzie pajączyny, brud, nie wiem jak tak można żyć?!
może macie jakies dobre sposoby na pająki? przyjmę wszystko

Fuuuj ja się panicznie boję pająków więc wiem co czujesz...

Hej laski

Wizaz od rana podnosi mi ciśnienie... przez 1h nie mogłam się zalogować
W ogole to nie mam humoru, coś mi się wydaję że w tym cyklu nici... bo jak biorę tego dupka to cykl mi się chyba skróci, czyli owulacja mogła być wcześniej albo w ogole jej nie było tym bardziej że tempka cały czas waha się między 36,4-36,5 a dziś 24 dc.. więc już sama nie wiem co jest grane...
Naprawdę idzie ześwirować...
W dodatku na 14 do pracy a mnie tak nosi że nie wiemm jak tam wysiedzę...

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 10:54   #851
FD_nika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Lady ja też bym nie poszła tak kolega czy nie ale jakby to powiedzieć czuję się już zarezerwowana i jakoś nie potrafiłabym bawić się z kimś innym niż mój Tż a on podejrzewam też by się zgodził żebym poszła z kolegą ale on już taki jest ma do mnie zaufanie 100%
Ja pewnie tez bym sie zgodziła by moj maz poszedł jednak po cichu bym miała nadzieje ze odmowi. gdyby poszedł byłabym zawiedziona i było by mi przykro i nawet nie wiem czy bym mu kiedykolwiek o tym powiedziała, ale chyba tak
Stary 2012-08-30, 10:55   #852
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Napisane przez FD_nika Pokaż wiadomość
A moze czujesz sie na Fasolke ?
nie
Nawet nie wysyfiło mnie jak zwykle przed @, nie czuję żebym miała PMS, no nic.
Ale to może sprawka Castagnusa i Clo.
Stary 2012-08-30, 10:58   #853
FD_nika
Raczkowanie

Cytat:
nie
Clo nie brałam co do castangusa to mozliwe łagodzi objawy przedmiesiaczkowe ... mi moze całkowiecie nie zlikwidował bolu piersi ale zmniejszył znacznie. ja jednak 3mam kciuki za fasolke.
Stary 2012-08-30, 11:04   #854
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
nie
Ja mam przeczucie że w ciąży jesteś

Stary 2012-08-30, 11:10   #855
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Ja mam przeczucie że w ciąży jesteś
A ja właśnie nie i to jak nigdy. Wiadomo, że sobie wkręcam czasem ale mniej niż zwykle. Nawet mnie nie kusi robić testa.
Stary 2012-08-30, 11:12   #856
iza243
Zakorzenienie

Wpadam chyba w obsesjeCo chwile chodze do toalety bo przez te bóle jestem pewna że już franca przyszła

Stary 2012-08-30, 11:13   #857
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
A ja właśnie nie i to jak nigdy. Wiadomo, że sobie wkręcam czasem ale mniej niż zwykle. Nawet mnie nie kusi robić testa.

Zrób ten test Bo ja sama zaczynam twierdzić że to jednak ciąża i w niepewności nas trzymasz
Stary 2012-08-30, 11:24   #858
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
oj ciezka sprawa.ja jakos nie wierze w przyjazn miedzy dziewczyna a chlopakiem,zawsze konczy sie tak samo,ze jedna ze stron cos jednak ma,a wiem to po swoim przykladzie.Mialam takiego bliskiego kolege,dla mnie naprawde kolege,a jemu po 2 latach nagle cos pstryklo w glowie,ze moze cos wiecej i tak sie skonczyla sie nasza "przyjazn"

moj by mnie w zyciu nie puscil z kolega na wesele,teraz mam cos podobnego do Ciebie ide do przyjaciolki na wesele,moj nie dostal urlopu wiec ide bez niego,ale w zamian biore brata,wiec moze Twoj kolega ma siostre badz kuzynke...
szczerze odradzam Ci,powodzenia w podjeciu dobrej decyzji
Ja wierze w przyjazn damsko meska bo mam takiego przyjaciela od lat, ale mieszkamy sciane od siebie wiec moze dlatego to tylko i wylacznie przyjazn, bo raczej jestesmy jak brat i siostra to jednyny wyjatek z ktorym bym poszla
z zadnym innym a Twoj kolega najlepiej jakby wzial wolna kolezanke... co do tego ze jest innej orientacji to ja niestety lub stety nie jestem tolerancyjna wiec sie lepiej nie wypowiem

Dziś przyszedł nowy specyfik na pająki
vigonez "zabójczo skuteczny:
mam nadzieje że coś pomoże tylko najgorzej że nic nie moge sama psiknąć bo mam dzidziola i nie chce mu szkodzić, a TŻ wraca dopiero 7-8 z pracy... a ja chodze o 9 spac ale musze przy tym byc bo mi zadna szpara nie umknie
szkoda tylko ze nie ma zadnych domowych sposob na pająki... podobno kasztany sa dobre ale to dopiero na jesien, na szczescie rosną tam u mnie pod blokiem
Dobrze Kwitka powiedziała, pająki tam gdzie kurz czyli u mnie wszędzie m ale juz powoli dochodzimy do porządku
Jak to mozliwe żeby warstwa czarnego kurzu była w łazience na płytkach?! a pare dni przed nami sie ktos wyprowadził.. z dzieckiem.. brudasy!
Jade z mamą doprowadzać mieszkanie do ładu

IZa pamiętam jak ja miałam taką obesesje... co przerwe latałam do kibelka sprawdzić a tam nic

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."

Edytowane przez Luna0
Czas edycji: 2012-08-30 o 11:25
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 11:34   #859
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Wpadam chyba w obsesjeCo chwile chodze do toalety bo przez te bóle jestem pewna że już franca przyszła

A ty kiedy zamierzasz znów zatestować, hmm?
Jejku jak wy Nas dziewczyny 3macie w niepewności,a zaraz dojdzie kilka kolejnych z testowaniem to już w ogóle będzie AMBA fatima

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2012-08-30, 11:40   #860
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Ja wierze w przyjazn damsko meska bo mam takiego przyjaciela od lat, ale mieszkamy sciane od siebie wiec moze dlatego to tylko i wylacznie przyjazn, bo raczej jestesmy jak brat i siostra to jednyny wyjatek z ktorym bym poszla
z zadnym innym a Twoj kolega najlepiej jakby wzial wolna kolezanke... co do tego ze jest innej orientacji to ja niestety lub stety nie jestem tolerancyjna wiec sie lepiej nie wypowiem

Dziś przyszedł nowy specyfik na pająki

vigonez "zabójczo skuteczny:
mam nadzieje że coś pomoże tylko najgorzej że nic nie moge sama psiknąć bo mam dzidziola i nie chce mu szkodzić, a TŻ wraca dopiero 7-8 z pracy... a ja chodze o 9 spac ale musze przy tym byc bo mi zadna szpara nie umknie
szkoda tylko ze nie ma zadnych domowych sposob na pająki... podobno kasztany sa dobre ale to dopiero na jesien, na szczescie rosną tam u mnie pod blokiem
Dobrze Kwitka powiedziała, pająki tam gdzie kurz czyli u mnie wszędzie m ale juz powoli dochodzimy do porządku
Jak to mozliwe żeby warstwa czarnego kurzu była w łazience na płytkach?! a pare dni przed nami sie ktos wyprowadził.. z dzieckiem.. brudasy!
Jade z mamą doprowadzać mieszkanie do ładu

IZa pamiętam jak ja miałam taką obesesje... co przerwe latałam do kibelka sprawdzić a tam nic
Powodzenia w walce z pajakami

Ja też nie wiem jak można w takim syfie życ z dzieckiem.Kuzyn tż zaprosił nas kiedyś do siebie a mieszka z siostrą,szwagrem i ich małym dzieckiem.Opowiadał jakie z nich brudasy ale to co zobaczyliśmy w tym mieszkaniu toOna siedzi w domu z dzieckiem on pracuje.Ona wogóle nie gotuje nie sprząta,cały dzień leży w łożku przed tv.W kuchni spleśniałe garnki w zlewie,spleśniałe kanapki na stole,z 5 opakowań po pizzy bo ona co dzień zamawia pizze na obiadLodówki strach sie dotknać bo była tak czarna A w łazience jeszcze gorzej wanna czarna,toaleta też.W pokoju kurzu tyle że ja bym chyba pylicy dostała.Dziewczyna kuzyna tż opowiadała że ona tam myła ostatnio podłogi bo tamta nie zrobiła tego od pół rokuJak się coś rozbije to leży,leży aż jej brat tego nie posprząta a przypominam że mają małe dziecko.W życiu nigdy u nikogo nie widziałam takiego syfu aż mi nie dobrze tam było.

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
A ty kiedy zamierzasz znów zatestować, hmm?
Jejku jak wy Nas dziewczyny 3macie w niepewności,a zaraz dojdzie kilka kolejnych z testowaniem to już w ogóle będzie AMBA fatima
Jezeli nie dostane @ to w niedziele.

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2012-08-30 o 11:38
Stary 2012-08-30, 11:49   #861
colorblue
Zakorzenienie

Moniś no to trzymam kciuki za tytuł MISS

Maru no weźźź babo leć do apteki i rób tego testa co. W tym dniu cyklu już powinien coś pokazać!
Ja czuję się identycznie jak ty. Zgaga mnie coś męczy, kłuje mnie raz w jednym boku a raz w drugim, czasami ale rzadko krzyż zamuli jak na @, cycki jeszcze kilka dni temu bolały bardzo przez jakies 4 dni a teraz praktycznie wcale. Zawsze przed @ miałam strasznie napompowany brzuch a teraz praktycznie płaski jak nigdy. No i też czekam co to będzie

Iza Ty tak samo, powtórz testa!!!

Dzastino nawet tak nie myśl,że nic nie wyszło. Trzeba pozytywnie myśleć kobieto!

I już sama nie wiem co ja to chciałam jeszcze

AAAAAA Mokka wkońcu mi się zdjęcie Twojej fasolki załadowało Poprostu cud miód i orzeszki

Kocurku gdzie się zapodziałaś???

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 11:49   #862
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Powodzenia w walce z pajakami

Ja też nie wiem jak można w takim syfie życ z dzieckiem.Kuzyn tż zaprosił nas kiedyś do siebie a mieszka z siostrą,szwagrem i ich małym dzieckiem.Opowiadał jakie z nich brudasy ale to co zobaczyliśmy w tym mieszkaniu toOna siedzi w domu z dzieckiem on pracuje.Ona wogóle nie gotuje nie sprząta,cały dzień leży w łożku przed tv.W kuchni spleśniałe garnki w zlewie,spleśniałe kanapki na stole,z 5 opakowań po pizzy bo ona co dzień zamawia pizze na obiadLodówki strach sie dotknać bo była tak czarna A w łazience jeszcze gorzej wanna czarna,toaleta też.W pokoju kurzu tyle że ja bym chyba pylicy dostała.Dziewczyna kuzyna tż opowiadała że ona tam myła ostatnio podłogi bo tamta nie zrobiła tego od pół rokuJak się coś rozbije to leży,leży aż jej brat tego nie posprząta a przypominam że mają małe dziecko.W życiu nigdy u nikogo nie widziałam takiego syfu aż mi nie dobrze tam było.

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Jezeli nie dostane @ to w niedziele.

Ja też mam taką znajomą,mieszka z współlokatorką i wspóllokatorem...,śpią w 3 w jednym łóżku! do tego każdy z nich hleje jak nałogowy alkoholik nie wspominąjąc już o narkotykach które często się tam przewijają..., co week imprezy na chacie a w domu bród,smród i ubóstwo.. raz jak tam wlazłam to chwyciłam się za głowę... nawet nie chce mi się tego opisywać. A co do tej kumpeli to ona w ogóle jest taka "puszczalska" potrafi poznać kolesia na imprezie i wziąść go na noc do domu...,praktycznie co tydzień sypia z innym, bierze tabletki anty ale nic poza tym więc nie zdziwie się jak jakiegoś syfa złapie...

Izka- to na kiedy masz termin @?

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2012-08-30, 11:55   #863
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Ja też mam taką znajomą,mieszka z współlokatorką i wspóllokatorem...,śpią w 3 w jednym łóżku! do tego każdy z nich hleje jak nałogowy alkoholik nie wspominąjąc już o narkotykach które często się tam przewijają..., co week imprezy na chacie a w domu bród,smród i ubóstwo.. raz jak tam wlazłam to chwyciłam się za głowę... nawet nie chce mi się tego opisywać. A co do tej kumpeli to ona w ogóle jest taka "puszczalska" potrafi poznać kolesia na imprezie i wziąść go na noc do domu...,praktycznie co tydzień sypia z innym, bierze tabletki anty ale nic poza tym więc nie zdziwie się jak jakiegoś syfa złapie...

Izka- to na kiedy masz termin @?
Sama nie wiem kiedy ta @ powinna byćW niedziele bedzie 35 dc cyklu to myśle że jak @ nie przyjdzie to jak jest fasolka to chyba coś wyjdzie na teście.

Ja nie wiem jak można tak żyć.Ale jak niektórym takie życie pasuje to ich sprawa.

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2012-08-30 o 11:58
Stary 2012-08-30, 12:02   #864
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Moniś no to trzymam kciuki za tytuł MISS

Maru no weźźź babo leć do apteki i rób tego testa co. W tym dniu cyklu już powinien coś pokazać!
Ja czuję się identycznie jak ty. Zgaga mnie coś męczy, kłuje mnie raz w jednym boku a raz w drugim, czasami ale rzadko krzyż zamuli jak na @, cycki jeszcze kilka dni temu bolały bardzo przez jakies 4 dni a teraz praktycznie wcale. Zawsze przed @ miałam strasznie napompowany brzuch a teraz praktycznie płaski jak nigdy. No i też czekam co to będzie

Iza Ty tak samo, powtórz testa!!!

Dzastino nawet tak nie myśl,że nic nie wyszło. Trzeba pozytywnie myśleć kobieto!

I już sama nie wiem co ja to chciałam jeszcze

AAAAAA Mokka wkońcu mi się zdjęcie Twojej fasolki załadowało Poprostu cud miód i orzeszki

Kocurku gdzie się zapodziałaś???
Wieeem,wieem.. po prostu czasami dopadają mnie takie chwile zwątpienia i słabości mimo że to dopiero 2cs... ale to każda z Nas tak chyba ma.

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2012-08-30 o 12:08
Stary 2012-08-30, 12:10   #865
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Heeh laski, znalzałam w domu redbula i sobie zapodałam, bo tak mi się spać chce.
Sprzątać jeszcze nie sprzątam, bo pan ciągle jeszcze syfi, nie wiem kiedy to ogarnę.
Najgorsze, że nie mam odkurzacza .. a bez niego teraz to męka. Ale mama mi mówi, że mi da kasę w sumie może i to dobry moment, żeby w końcu zanabyć.
(żeby nie było - nie mam i nie będę miała dywanów fakt, nie należę do pedantek, ale jednak czasem sprzątam - miotłą i mopem jak czytam Wasze opisy to stwierdzam, zę ze mną nie jest tragicznie )
Stary 2012-08-30, 12:14   #866
FD_nika
Raczkowanie

Podziwiam te niektore laski za ich olewackie podejscie do życia naprawde. trzeba by je było wysłać do Perfekcyjnej Pani Domu albo do psychiatry
Marudexus nie tyczy sie to Twojego posta tylko wczesniejszych o dziewczynach z plesnia na naczyniach oczywiscie

Edytowane przez FD_nika
Czas edycji: 2012-08-30 o 12:16
FD_nika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 12:15   #867
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Heeh laski, znalzałam w domu redbula i sobie zapodałam, bo tak mi się spać chce.
Sprzątać jeszcze nie sprzątam, bo pan ciągle jeszcze syfi, nie wiem kiedy to ogarnę.
Najgorsze, że nie mam odkurzacza .. a bez niego teraz to męka. Ale mama mi mówi, że mi da kasę w sumie może i to dobry moment, żeby w końcu zanabyć.
(żeby nie było - nie mam i nie będę miała dywanów fakt, nie należę do pedantek, ale jednak czasem sprzątam - miotłą i mopem jak czytam Wasze opisy to stwierdzam, zę ze mną nie jest tragicznie )
Heheheh... moja mama też pomału chce wychodzić z dywanów,ostatnio w jednym pokoju położyliśmy wykładzinę PCV i teraz tak po kolei chce wymieniać...
Ja prawie co dziennie piję te energetyki... już dziś jedna puszka poszła, i zaraz chyba druga- po prostu chyba się uzależniłam...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2012-08-30, 12:17   #868
iza243
Zakorzenienie

Humorki mam typowo @Co chwile chce mi się płakać a zaraz jestem zła.Dobrze że tż jeszcze śpi po nocce bo by mu sie oberwało.Oczywiście za niewinnosć

Stary 2012-08-30, 12:19   #869
kwitka13
Zadomowienie

szukam i czytam :

W przypadku zatrzymania miesiączki należy najpierw wykluczyć czynniki fizjologiczne tj. ciążę i menopauzę (!). Następnie rozważa się ( m.in.)

przedwczesne wygasanie czynności jajników ( JA)
zniszczenie endometrium i zrosty (#)
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 12:20   #870
FD_nika
Raczkowanie

Cytat:
Humorki mam typowo @Co chwile chce mi się płakać a zaraz jestem zła.Dobrze że tż jeszcze śpi po nocce bo by mu sie oberwało.Oczywiście za niewinnosć
Ehh lec po testa a nie tylko napiecie nam tu wprowadzasz ja cos czuje ze to nie przed @ ale nie chce Cie nakrecac .... tylko to moje przeczucie

Zmykam wezme kapiel, potem jakis obiadek bo popoludniu mam gosci wyrwe sie troche dobrze mi to zrobi... staram sie zapełniać sobie czas by szybciej leciał i skierowac swoje mysli takze na inny tor niz fasolkowanie dziewczyny a wy przytulajcie sie testujcie miłego dzionka wam zycze i do "usłyszenia" jutro

Edytowane przez FD_nika
Czas edycji: 2012-08-30 o 12:27
FD_nika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości