|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Mi też pokazuje, że tylko ja jestem.
|
|
#1172 |
|
Wtajemniczenie
|
No to nam wizaz zbzikował
Orlica co się czepiasz, każdy ma swoją interpretację inspiracji
|
#1173 |
|
Zadomowienie
|
http://wieczniemloda.com/sekrety-urody-hindusek-1344/
Hinduskie sposoby na urodę zapraszam!
|
|
|
|
#1174 | ||||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() a to że wygrała osoba od parunastu lat pracująca w zawodzie - no cóż, trochę to nie fair... ![]() Cytat:
ale akurat te cienie MUFE są moim zdaniem super - mam trzy, już chyba ze dwa lata, jak dla mnie są trwałe, fajnie się rozprowadzają i lubimy się. Tylko że widywałam już w sephorach testery i powiem szczerze - tam się o nie nie dba, są pozasychane, popękane, klientki nie dokręcają a też nie ma się co dziwić że po każdej klientce pani n ie biega i nie dokręca. Stąd mogły się zachowywać tak jak się zachowały. :/ Cytat:
o biedulko, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze! :/ ja wiem z tą kawą jak to jest... Ja ostatnio niebezpiecznie piję do południa - dwie dziennie :/ a już było tak dobrze... i tak funkcjonuje na tej kawie a potem dostaję okres i nie mogę pić przez 4-5 dni :/ Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36195355]Mi też odpisują normalnie ![]() Właśnie zważyłam się i pobrałam wymiary po dwóch tygodniach diety - jestem zachwycona! wiesz, że kibicuję paczuś poleciał! |
||||
|
|
|
#1175 |
|
Raczkowanie
|
Czy uzależnienie od paczek jest powszechne wśród blogerek?
![]() Ja już się pogubiłam w tym co już do mnie doszło, a na co jeszcze czekam, zamawiam jak opętana. Ostatnie łupy - kremy Bandi i bańki chińskie - nie omieszkałam się pochwalić na blogu. trustmyself możesz bardziej przybliżyć co to był za konkurs? Bo nie jestem w temacie Są gdzieś zdjęcia?
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Orlico, super z tymi pszczółkami
![]() ![]() Przynajmniej masz multum zgłoszeń teraz
|
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Czekam już tydzień na listonosza i nie przychodzi ![]() Brakuje mi tylko 6 obserwatorów do 500. Gdy zakładałam bloga nigdy nie pomyślałam, że będzie obserwowało mnie aż tyle osób. Dla niektórych jest to mało, ale dla mnie to duży sukces |
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiaj dziękuje
dam znać jak już dostanę. Pieniądze doszły?nie zabrakło?Pomalowałam paznokcie nowym lakierem i jest fascynujący, przy kolejnym poście paznokciowym napewno pokaże
|
#1179 |
|
Wtajemniczenie
|
Orchidku dostałaś mój PW?
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Kokosowa nie,nic nie dostałam
|
#1181 |
|
Moderator
|
Orchid - luuzik, wszystko gra
kaska doszła doleciały moje paleeeeeeeeetki z theBalmu!! ) ale cudeńka!
|
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc możesz śmiało kusić
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie mecze ze zdj, niby calkiem ok mi wyszly, ale tlo z plamami i nie umiem sobie z tym poradzic.
|
|
|
|
#1184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
enn_, niestety mogłyśmy korzystać tylko z testerów. O ile czarny cień był nówka, nieśmigany, tak np. zielony, z którego korzystałam i pomarańcz były suchawe. A wcześniej każdy kolor swatchowałam na ręce i nie widziałam żadnego problemu. Byłam oszołomiona pigmentacją i kolorystką, więc nawet przez myśl mi nie przeszło, że będą się tak zachowywać. I czerń właśnie super współpracowała, niebieski też, ale zieleń z pomarańczem masakra. onemorepanda, to był konkurs o indeks Sephora University ![]()
|
|
#1185 |
|
Konto usunięte
|
Debilnych zgłoszeń od osób pierwszy raz na blogu ciąg dalszy:
- "Nie lubię blogów kosmetycznych" - "Nie lubię recenzji kosmetyków" - "Wrzucać więcej zdjęć z sesji" - "Lubię czytać o tym, jak zrobić sobie krem" - "Nie lubię białego koloru" Leżę po prostu. I dam głowę, że tych 30 obserwatorów co mi przybyło po tamtej "reklamie" zniknie po zakończeniu konkursu. Ba, mam taką nadzieję. Piszę do tamtej laski, żeby usunęła informację o konkursie, dość mam tych pseudozgłoszeń
|
|
|
|
#1186 |
|
Wtajemniczenie
|
Orchidku chyba PW nie dochodzą... Ten lakier który chciałaś to nie brzoskwinia tylko jakiś róż ze złotymi drobinkami (?) No i nie kupiłam bo nie byłam pewna. Może numery pomylili?
|
#1187 |
|
Konto usunięte
|
Łiii, się naprawiło!
Szkoda tylko, że o 1 w nocy
|
|
|
|
#1188 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36201261]Debilnych zgłoszeń od osób pierwszy raz na blogu ciąg dalszy: - "Nie lubię blogów kosmetycznych" - "Nie lubię recenzji kosmetyków" - "Wrzucać więcej zdjęć z sesji" - "Lubię czytać o tym, jak zrobić sobie krem" - "Nie lubię białego koloru" Leżę po prostu. I dam głowę, że tych 30 obserwatorów co mi przybyło po tamtej "reklamie" zniknie po zakończeniu konkursu. Ba, mam taką nadzieję. Piszę do tamtej laski, żeby usunęła informację o konkursie, dość mam tych pseudozgłoszeń [/QUOTE]To po kija wchodzi
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Szybka kawka, pierwszy dzień szkolenia, mówiłam Wam, że mam drugą rozmowę o pracę? Na 16 w Czeladzi (trochę daleko), ale dla chcącego nic trudnego, jak to mówią
|
#1190 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
chyba najwyższa pora na kawę towarzystwo mile widziane zaraz idę nadrabiać blogi ... zobaczę o czym ciekawym napisałyście naskrobałam notkę o żelu pod prysznic - zapraszam
|
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja przed chwila wstałam, wrzuciłam posta i muszę brać się za sprzątanie bo dzisiaj kolejne dwie dziewczyny przygodzą na foty
|
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#1193 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może owsiankę? U mnie dzisiaj byłą z żurawiną i pestkami dyni ![]() A ja dzisiaj zrobiłam prawie 15km na rowerze, odkryłam dzięki Obsession endomodo i fajne to, motywuje do pracy A o 13 mam dentystę
|
||
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też bym pojeździła na rowerze, jednak jest on zepsuty |
|
|
|
|
#1195 |
|
Konto usunięte
|
U mnie na blogu notka podsumowująca dwa pierwsze tygodnie diety - o endomondo też jest
Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2012-08-30 o 11:34 |
|
|
|
#1196 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dzień dobry
![]() Nadrabiam... Wczoraj przez ten error nie dało się czytać
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36204648]U mnie na blogu notka podsumowująca dwa pierwsze miesiące diety - o endomondo też jest
[/QUOTE]lubie te notki, sama sie w koncu za siebie wezme, bo dzisiaj jestem pod wrazeniem, ze w dwa tygodnie tyle stracilas
|
|
|
|
#1198 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36204970]Głównie woda zeszła, ale motywacja niewątpliwie jest
[/QUOTE]ale po cm fajnie wszystko widac
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
W końcu można pisać normalnie Zastanawiam się czy nie wybrać się dzisiaj do kosmetyczki na mani. Nie byłam od niepamiętnych czasów i zawsze wszystko sobie robię wokół nich samodzielnie, ale miło by było gdyby tym razem ktoś się mną zajął Oprócz tego udało mi się dorwać Regenerum w końcu! Smaruję pracowicie skórki i płytkę, na zmianę z różowym serum Wibo i zobaczymy co z tego wyjdzie Może coś mi w końcu wybieli płytkę Llorandare dziękuję pięknie, zajrzałam i mniej więcej odpowiada to moim wyobrażeniom Chętnie pooglądałabym więcej zdjęć z Alabamy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

Ale mam nauczkę, żeby do cholery nie testować nowych kosmetyków na takich eventach ;/ Pokonały mnie kremowe cienie MUFE, które zaczęły się kruszyć w trakcie. I próbując ratować makijaż, coraz bardziej się pogrążałam. Ogółem jestem mega niezadowolona z tego co zrobiłam. Ale cóż, to nowe, kształcące doświadczenie i wiem, że jeśli kiedykolwiek będę w takiej sytuacji znowu, to tego samego błędu nie popełnię. 
nie wiem,czy to pierwsze zaproszenie do współpracy było wysyłane z automatu? To tak jakby Antonio pierwszy raz widział mojego bloga,bo był zachwycony paznokciami

wiesz, że kibicuję
Lush & China Glaze lover! 

おはよう!