|
|
#4921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Cytat:
Ehehhehe brudne gaciochy do kieszeni...dobra jesteś heheheheIreneusz powiadasz? kuzyna mam o tym imieniu
|
|
|
|
|
#4922 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym chciała Emilka ale mój Tzt to Emil więc odpada abuuu... ale chyba zostaniemy przy Patrycji chyba ze jeszcze Pola albo Nela ale chyba tylko te imienia juz wchodzą w gre. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak mi sie spodoba to biore http://www.youtube.com/watch?v=yHFDa9efCQU Hej Kobietki, ale wczoraj wizaz szalał cooo )) Ale mam zatkaaaaaaany nos, tragedia... jeszcze tydzien i wizyta ach juz bym chciala.... wieczorem zakładam nowy wątek (juz prawie 5000tys postów) , robie porządki, dopisuje i skreślam
|
|
|
#4923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny ja już nie wiem co mam robić.... moja córa na prawdę nic nie chce jeść...zrobiłam jej śniadanko a ona nic...zjadła 2 plasterki ogórka i tylko tyle. Wczoraj kupiłam jej syrop ziołowy na zaburzenia łaknienia i jakoś nie działa ![]() ehhhhhh ![]() muli mi wizaż okrutnie znowu... Wam też?
Edytowane przez djerba Czas edycji: 2012-08-30 o 09:25 |
|
|
|
|
#4924 |
|
Zadomowienie
|
Mam wrażenie, że dzisiaj wizaż też chodzi trochę na zwolnionych obrotach.
|
#4925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne te bodziaczki )) Cytat:
) Black- ale piękny masz brzuszek! i w ogóle lasencja jesteś ![]() też coś muli mi ten wizaż, pewnie każdemu..
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-08-30 o 09:31 |
||
|
|
|
#4926 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi też muli wizaż
|
|
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne te kanapki, sama bym takie chętniej jadła...
Mi też muli, ja rozumiem, że są jakieś problemy, ale to już nie powinno się dzisiaj przekładać na użytkowanie portalu, skoro wczoraj przez cały dzień było ciężko tutaj cokolwiek napisać... |
|
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Hej !! ja tylko na chwilke bo zmykam do lekarza straszny kaszel mnie męczy od jakis 4 dni.....
Ale powiem Wam bo wczoraj byłam w kinie na "Zakochani w Rzymie" moja przyjaciółka miała urodziny a u nas w heliosie robia co miesiąc takie kino kobiet, no i były różne konkursy przed seansem i wygrałam kupon na 100 zł do takiego salonu kosmetycznego do którego chciałam iśc przed ślubem ! i jestem taka hepi (Lenova skorzystałyśmy obie )Lady ! wszystko będzie na pewno dobrze nie przejmuj się na zapas ;* ja trzymam kciuki Black, śliczny brzuszek, ja mam chyba ciut mniejszy..:P ale już sie robi duży.... i wczoraj chodząc po sklepach miałam załamke że w nic sie nie mieszcze ;( I wczoraj w kinie maluch mnie tak kopnął!!
|
#4929 |
|
Zadomowienie
|
Uciekam kobitki, bo burdel w domu. Pa, odezwę się później.
|
#4930 |
|
Rozeznanie
|
Załączam obiecane zdjątką moich wczorajszych łówów na ubranka dla mojego chłopca
![]() Będę dziś poszukiwać na allegro kombinezonu na zimę, tak się zastanawiam nad rozmiarem, ale chyba 62 prawda?? Jak myślicie, jakie kupujecie? 56 to chyba może być mały?
|
#4931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajoma miała problem ze zmniejszeniem obrączki o 4 rozmiary i jakoś mi to tak utkwiło ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4932 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurcze, wizaż dzisiaj też coś muli, strasznie długo czekam na otwarcie czego kolwiek, napisanie posta. uff.. chyba pójdę teraz coś porobić, a potem zaglądne.
|
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie maluch też kopał na tym filmie szczególnie jak Włoch śpiewał pod prysznicem ![]() Kurdę znowu się muli czy nikt tu nie może czegoś zrobić ehh może nie potrwa to długo.Dziewczyny dopada mnie depresja ciążowa... nachodzą mnie myśli że nie dam sobie rady, chyba najwiekszym problem jest moja szkoła, ja już teraz nie jestem w stanie nauczyć się na głupią poprawkę a co będzie jak się już rok akademicki zacznie
|
|
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh ja od rana w pracy w nerwach - mam 2 sprzeczne informacje na temat mojej pracy po macierzyńskim
Żona ex-prezesa rozmawiała wczoraj z księgową, że nie ma żadnej kolejnej umowy, że "i tak powinna być zadowolona, że prawo gwarantuje pracę do dnia porodu" . I to mówi matka 3 czy 4 dzieci Ta jego żona to często się wtrąca (wszyscy się zastanawiają, z jakiej racji ), dają sprzeczne informacje, polecenia, ale na szczęście zdanie ex-prezesa jest ważniejsze i decydujące. Dopóki nie dostanę czarno na białym to będę w nerwach
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-08-30 o 10:40 |
|
|
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy zaocznie???
|
|
|
#4938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() BlackKonkretny już ten Twój brzuszek Mój o wiele mniejszy![]() BasiaGratulacje!!! Super ciuszki i bardzo fajna cena ![]() MeasiaNie chcę sobie nawet wyobrażać tych chwil niepewności.... ![]() Ja jestem po porannej wizycie u ginekolożki. Niestety nie robiła mi USG ale za to słuchałyśmy tętna małego Ahh zapomniałam napisać. Jadąc dziś w autobusie, nie usiadłam bo jechałam tylko 10 min i strasznie mnie zemdliło ledwo się wytoczyłam z tego autobusu usiadłam na przystanku a tu jakiś pan w garniturze mówi mi dzień dobry i zaczyna gadkę. To byli jehowi... Bez obrazy dla nikogo ale mówiłam mu, ze źle się czuje i nie chcę rozmawiać to męczył mnie z kolei o ciąże.... Jenyyy to była ostatnia rzecz jakiej wtedy potrzebowałam
Edytowane przez meduzza Czas edycji: 2012-08-30 o 10:49 |
|
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja się obudziłam dziś o 4, poprzewracałam się z boku na bok i o 5 wstałam, zjadłam śniadanko, poszłam na zakupy ![]() A teraz tak grzeje, że na balkonie nie da się wysiedzieć ![]() ![]() Uwielbiam taką pogodę, bo nie jest duszno , wieje wiaterek i jest super !!! Muszę męża popołudniu na spacer wyciągnąć, może lody Buziaczki dla Was |
|
|
|
#4940 | |
|
Wtajemniczenie
|
zaocznie i płacę za to dużą kasę niestety i mimo to motywacji brak
Cytat:
Jeśli chodzi o motywację to mi właśnie jej brak, zero kompletnie. Ciągle tylko myśle o dziecku, o rzeczach dla niego , oglądam ubranka wózki wyprawki, puszczam mu muzykę, rozmawiam i tylko to mnie teraz pochłonęlo do reszty. Pamiętam jak się dostałam na psychologię to byłam taka szczęśliwa, to było moje marzenie od dziecka, wymarzony kierunek i w ogóle . Wszyscy wątpili że się dostanę a ja udowodniłam że dam radę. No i dawałam aż do połowy II roku, potem coś pękło i sobie olałam , w sumie nie jest tak źle bo na 14 przedmiotów mam tylko 3 poprawki, choć w sumie dla mnie to jest AZ 3 bo nigdy nie miałam poprawek ;/ NIe wiem naprawdę co się dzieję ze mną, nie chce rzucać studiów bo dużo kasy na nie poszło a poza tym inny przedmiot mnie nie interesuje więc nie poszłabym na cos innego, bo nie mam innego pomyslu na siebie. A może powinnam wziąć dziekankę, tylko co jeśli jeszcze bardziej się rozleniwie? Już naprawdę nie wiem co robić i jak sobie radzić a do tego ciągle się źle czuję, myślałam że w ciąży będe tryskać energią i się cieszyć że wkońcu bedę miała dziecko, w sumie owszem cieszę się najbardziej na świecie ale to nie zmienia faktu że ciągle mi coś dolegaPrzepraszam że Was zanudzam moimi żalami, ale chyba potrzebuje się komuś wygadać... może macie jakiś pomysł na mój beznadziejny przypadek?
|
|
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
Lady trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte i czekamy na wiesci zaraz po
na pewno bedzie wszystko dobrze Meduzza to pochwal sie brzuszkiem bo dawno nie pokazywalas ![]() BasiaBogusia sliczne ciuszki
|
#4942 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
NIe wiem może spróbuj też właśnie tych kanapek kolorowych co dziewczyny pokazywały, albo jakieś smieszne miseczki i kubeczki do tego , albo może jakieś pluszaki do tego zorganizuj że " karmimy zabawki". Tak naprawdę to nie wiem sama co bym zrobiła ;/ Może to kwestia pogody teraz jest ciągle tak gorąco i się dzieciakom jeść nie chce, bo to chyba dość powszechne teraz |
|
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde, szkoda brac dziekanke, dasz rade ja biorę indywidualny tok, chociaż zamierzam chodzić do końca, to wiadomo, mogą być dni kiedy nie dam rady, no i jak się dzidzia urodzi tez nie wiem jak to jeszcze będzie. Ale będzie dobrze, dzidzia będzie zostawała z teściową, a wczoraj moja siostra powiedziała że w razie co ona z dzidzią będzie mogła zostać jak będzie miała na 2 zmianę do pracy. No i jeszcze sesja zimowa, chciałabym urodzić w terminie, bo dwa tygodnie później mi się nie widzi, kiedy zaczynają się zaliczenia hehe... chociaż może niektórzy dadzą zaliczyć wcześniej, kwestia dogadania. ale też mnie to ogólnie martwi. ALE DAMY RADE DZIEWCZYNKI
|
|
|
#4944 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dasz radę, oczywiście, że dasz radę. Ja też się trochę obawiam, ale jestem dobrej myśli - głowa do góry, poradzisz sobie.
|
||
|
|
|
#4946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc ja myślę, że teraz Cię tak dopada a jak dojdzie co do czego będziesz chciała być (jak to mówi moja mama) Czempionem we wszystkim ![]() ![]() Ja właśnie cały czas się miotam czy nie iść na doktorat. Zawsze lubiłam się uczyć, skończyłam dwa kierunki i tak myślałam sobie - rok przerwy i wracam na uczelnie. Do połowy września mam czas... no i myślę i myślę aż bije głową w ścianę, żeby coś wymyślić w końcu Aaaa i zawsze możesz pomyśleć o teorii Ensteina: Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie, i on to robi
Wymiankowy Edytowane przez nazeczona Czas edycji: 2012-08-30 o 11:38 |
|
|
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam dziś całą reklamówkę ciuchów od koleżanki po synku
mam nadzieje ze nie bede musiala oddawac teraz musze przegladnac ciuchy po corci - a najlepiej tesciowa mi wczoraj mowi ze przeciez moge ubierac chlopca w ciuchy dziewczece no ja wiem ze moge ale nie chce ! falbanki, kokardy itp. itd. kazdy bedzie myslal ze to dziewuszka
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4949 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie mamusie
![]() Tak jak większość z Was wczoraj u mnie wizaż nie działał. Mam nadzieję, że dziś już będzie ok. Potem wrzucę zdjęcie brzuszka, bo z okazji ukończenia 4 miesiąca zrobiłam w końcu fotkę ![]() Obudziłam się dzisiaj w nocy o 3:33 i nie mogłam spać. Zasnęłam jak już było jasno i za chwilkę budzik dzwonił, że na badania trzeba iść. A w przychodni taki stary chop centralnie przede mną, że on wchodzi bez kolejki bo ma prawo i majta mi legitymacją kombatanta przed oczami Nawet nie chciało mi się z nim kłócić, że ja też mam prawo, tak mi się spać chciało Djerba a Sade to tak cały dzień marudzi na jedzenie czy głównie na śniadania? Bo ja jak byłam mała to nie tolerowałam śniadań właściwie żadnych, najbardziej lubiłam budyń czekoladowy Basia gratuluje Krzysia ![]() Meduza te sandałki faktycznie cudne Hosenka a do tego exprezesa masz zaufanie? W sensie, że jak on mówi o nowej umowie dla Ciebie to na bank nie zmyśla? Obyś dostała na czas nieokreślony bo z tego co pisałaś to bardzo Ci się należy
|
|
|
|
#4950 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To super że masz właśnie z kim Malutką zostawić, u nas np. rodzice mieszkają 150 km dalej i raczej nie będą za często przyjeżdzać, poza tym jakoś obawiam się zostawić dzidzię z moją mamą lub teściową , i mam nadzieję że mąż będzie zostawać z dzieckiem jak ja będę na uczelni. mam nadzieję że DAMY RADĘ ! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Moja ciotka swojego 10 letniego syna do tej pory karmi.... biega za nim i mu wciska kanapeczki pokrojone na drobniutko |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

i ciagle mi zle, wiec nie wiem, moze sie czyms zatrulam......
kuzyna mam o tym imieniu 
chyba ze jeszcze Pola albo Nela ale chyba tylko te imienia juz wchodzą w gre.
jak mi sie spodoba to biore

22.05.2008
14.08.2011
), dają sprzeczne informacje, polecenia, ale na szczęście zdanie ex-prezesa jest ważniejsze i decydujące. 
na pewno bedzie wszystko dobrze 
Ja też się trochę obawiam, ale jestem dobrej myśli - głowa do góry, poradzisz sobie.
no ja wiem ze moge ale nie chce ! falbanki, kokardy itp. itd. kazdy bedzie myslal ze to dziewuszka