Krakowianki - część XIX - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-30, 11:22   #4081
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Krakowianki - część XIX

Ola, nie znalazłam tego BB, tylko pusty kartonik. Możliwe, że już komuś dałam
Stary 2012-08-30, 11:27   #4082
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Lenka
A gdzie w końcu kupiłaś nowe spodnie...?

Jestem zachwycona tym wypełniaczem do koka Mogę sobie w końcu sama zrobić coś co chociaż przypomina jakąś 'fryzurę'
Nowe kupiłam w Big Starze.

A propos wypełniaczy: http://www.snobka.pl/artykul/ratowni...#photo-gallery
Czyli mówisz, że łatwo Ci idzie zrobienie ładnego, gładkiego koka? Miałyśmy to sprawdzić na miejscu, ale nie zdążyłyśmy. Ja chyba też zaopatrzę się w jeden wypełniacz

Cytat:
Dziewczyny nadal kręcicie hula-hop? Chyba sobie sprawię jakieś zwykłe
http://aniamaluje.blogspot.com/2012/...log+urodowy%29
Ja tam jakiejś szczególnej różnicy między 1 a 2 zdjęciem nie widzę. Że już nie wspomnę o tym, że gdybym miała wygląd z 1, to by mi w zupełności wystarczyło

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 11:29   #4083
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Ja tam jakiejś szczególnej różnicy między 1 a 2 zdjęciem nie widzę. Że już nie wspomnę o tym, że gdybym miała wygląd z 1, to by mi w zupełności wystarczyło
Ja też nie widzę różnicy, zwłaszcza że do osiągnięcia nr. 2 wystarczy jej zapewne chwila niejedzenia.
Stary 2012-08-30, 11:35   #4084
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Co to za awaria wizażu udało mi się nadrobić, otwierając każdą z trzech nieczytanych stron wątku w osobnej karcie przeglądarki i odświeżając po kilka razy nie ryzykowałam jednak z cytowaniem i w związku z tym nie wiem już, co chciałam napisać
Cytowanie niestety też nie działało...

Ale najbardziej podobaly mi się wypowiedzi lasek na Facebookowyn FanPageu wizazu np. "jezus co ja teraz będę robić skoro wizaz padł?!?!"
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 11:37   #4085
ola_gie
Zakorzenienie

Malla, no trudno

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 11:38   #4086
nicRu
maszyna, nie człowiek

http://www.kupbilet.pl/index.php?f78=f96&f106=pn0126&
normalny / senior / kobieta
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 11:39   #4087
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ja też nie widzę różnicy, zwłaszcza że do osiągnięcia nr. 2 wystarczy jej zapewne chwila niejedzenia.
Dokładnie tak
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36206393]Cytowanie niestety też nie działało...

Ale najbardziej podobaly mi się wypowiedzi lasek na Facebookowyn FanPageu wizazu np. "jezus co ja teraz będę robić skoro wizaz padł?!?!"
[/QUOTE]
Co się dziwisz, też nie miałam co robić

Chyba czas zainwestować w dekolty i inne takie http://www.youtube.com/watch?feature...v=0QINY9toueE#!

Stary 2012-08-30, 11:39   #4088
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
A propos wypełniaczy: http://www.snobka.pl/artykul/ratowni...#photo-gallery
Czyli mówisz, że łatwo Ci idzie zrobienie ładnego, gładkiego koka? Miałyśmy to sprawdzić na miejscu, ale nie zdążyłyśmy. Ja chyba też zaopatrzę się w jeden wypełniacz
Może nie jest to super łatwe ale daje radę-dzisiaj planuje więcej poćwiczyć Tobie będzie dużo łatwiej bo masz gęstsze włosy, bez problemu ukryjesz ten wypełniacz

Marzy mi się taka srebrna gumka jak na tej fotce
http://snobka.article.sds.o2.pl/562e...cb7870d1487612
Były takie w h&m-nie udało mi się jej dorwać a później na allegro chodziły w chorych cenach

Cytat:
A nie wydaje się Wam że na drugim zdjęciu ten brzuch jest taki jakby bardziej 'napięty'?
Stary 2012-08-30, 11:49   #4089
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Wredna, jak Ty brzydko się wyrażasz

Odnośnie Twojego pytania o TT - ma mam obie wersje. Kompaktową noszę ze sobą w torebce, dzięki czemu wszędzie mogę okiełznać swoje włosy. Co do niewygody..... bez przesady Ile włosy czeszesz? 3 minuty może? Ja mam długość za łopatki i ręka przy czesaniu mi nie omdlewa Natomiast jeśli chodzi o wypadanie - często wypada mi z ręki standardowa wersja. Bardzo często nawet, ale co z tego. Szczotce nic nie jest, a mi korona przy schylaniu się po nią na szczęście nie spada
Wymsknęło mi się.
Dzięki za odpowiedź To dobrze, że zamówiłam kompaktową wersję O niewygodę pytałam, bo gdy oglądałam filmiki na yt przewijały się wypowiedzi, że kompaktowa jest niewygodna i ciągle wypada. Jednak skoro Ty i OMD macie inne zdanie na ten temat to jestem już spokojna

Cytat:
A długo używałaś NailTeka? Stosowałaś i bazę i to coś na wierzch? Ja NailTekiem zaczęłam ratować paznokcie po zeszłych wakacjach-bardzo mi to pomogło Jednak mimo ciągłego stosowania teraz, znów po okresie wakacyjnym, mam zniszczone paznokcie

Około tydzień. Teraz zrobiłam przerwę, bo przeraziłam się stanem moich paznokci, ale wrócę do niego jeszcze. Tak, stosowałam bazę i top coat Wierzę, że skoro tyle osób się nim zachwyca to i mnie pomoże Niby mam serum z Lovely i jest świetne, ale fajnie mieć pomalowane paznokcie
Wow, jakie efekty Nie umiem kręcić hula-hop, ale może bym się nauczyła? Chyba to nie jest takie trudne? Efekty robią wrażenie.

Cytat:
Co to za awaria wizażu udało mi się nadrobić, otwierając każdą z trzech nieczytanych stron wątku w osobnej karcie przeglądarki i odświeżając po kilka razy nie ryzykowałam jednak z cytowaniem i w związku z tym nie wiem już, co chciałam napisać
Też miałam wczoraj problemy z wizażem. Ledwo udało mi się wpisać w zamówienie na TT

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 11:49   #4090
ola_gie
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36206393]
[/QUOTE]
Ej, mi też tego brakowało
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
"Osobom powyżej 60 roku życia przysługuje prawo do zakupu biletów z 50% zniżką od ceny podstawowej, kobiety mogą zakupić bilet ze zniżką 25%. Aby zakupić tańszy bilet należy zdefiniować cenę w "Twoim Koszyku"."

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 11:49   #4091

[/QUOTE]
Ja tam pisałam Dla mnie internet bez wizażu jest nudny; mogę poczytać inne fora, powchodzić na przeróżne strony, ale do pełnego używania internetu potrzebuję wizażu. I bez niego w ogóle się nie nudzę w necie, bo jest tyle tematów do przeczytania...

Nie potrafię sobie wyobrazić, co ludzie robią np. na facebooku. Kojarzycie tę podstronę na FB: "jak FB nie chodzi, to siedzę sobie na USOSie" - czy coś w ten deseń. Wielu moich znajomych ma to w ulubionych. To mnie dziwi: co można robić na facebooku? Ja wchodzę, przeglądam stronę główną szybko, jak nie mam żadnych wiadomości, to wychodzę, bo mnie nudzi. Rozumiem, że każdy znajduje w internecie coś innego dla siebie, ale nie potrafię sobie wyobrazić, co można robić długo na facebooku.
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 11:52   #4092
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba czas zainwestować w dekolty i inne takie http://www.youtube.com/watch?feature...v=0QINY9toueE#!
U Ciebie to wystarczy że założysz koturny (jako przedsmak szpilek) i pokażesz nogi
Stary 2012-08-30, 11:56   #4093
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Ej, mi też tego brakowało

"Osobom powyżej 60 roku życia przysługuje prawo do zakupu biletów z 50% zniżką od ceny podstawowej, kobiety mogą zakupić bilet ze zniżką 25%. Aby zakupić tańszy bilet należy zdefiniować cenę w "Twoim Koszyku"."
A ja poszłam na ploty w realu

Ale czemu akurat kobiety?
Stary 2012-08-30, 11:56   #4094
cholernarejestracja
Copyraptor

No wy ciapy, i te hairagami i podobne do tej srebrnej klamry-gumki rzeczy zamawiałam właśnie!
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 11:59   #4095
Malla
Nie depcze krokusów

Cholerka - dawaj zdjęcia małej!
Stary 2012-08-30, 12:01   #4096
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Kobiety często mają zniżkowe bilety na mecze piłki nożnej, żużel itp. Cracovia kiedyś miała bilety dla kobiet po 1 zł, Speedway Wanda Kraków też miała tańsze bilety dla kobiet W niższych ligach (np. V albo już w klasach: A itd) kobiety wchodzą na mecze za darmo

Cytat:
Jeden z dowodów, że ładni mają łatwiej.

Cytat:
Może nie jest to super łatwe ale daje radę-dzisiaj planuje więcej poćwiczyć Tobie będzie dużo łatwiej bo masz gęstsze włosy, bez problemu ukryjesz ten wypełniacz

A nie wydaje się Wam że na drugim zdjęciu ten brzuch jest taki jakby bardziej 'napięty'?
Chyba sobie kupię mniejszy wypełniacz, bo właśnie mam taki duży i ciężko mi jest go zakryć. Nie pomyślałam o tym gdy go kupowałam.

Też mi się wydaje, że jest bardziej napięty

Stary 2012-08-30, 12:05   #4097
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:

Może i mam gęstsze, ale za to krótsze. Podejrzewam, że będę mieć większe trudności niż Ty

Nie wydaje Może ciut bardziej wyciągnęła się w górę, albo oświetlenie zrobiło swoje. Różnica jest znikoma Jednakże i tak przymierzam się do hulania;p
Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Wymsknęło mi się.
Dzięki za odpowiedź To dobrze, że zamówiłam kompaktową wersję O niewygodę pytałam, bo gdy oglądałam filmiki na yt przewijały się wypowiedzi, że kompaktowa jest niewygodna i ciągle wypada. Jednak skoro Ty i OMD macie inne zdanie na ten temat to jestem już spokojna
Kwestia wygody powinna mieć tutaj najmniejsze znaczenie. Nie przez wygodę w użytkowaniu ta szczotka jest taka znana Fakt, standardowa wersja lepiej w ręce leży (choć mogłaby lepiej), ale za to kompaktową możesz ze sobą nosić i mniej miejsca zajmuje. Jeśli nie stać Cię na dwie wersje, to ja polecam tą mniejszą, do torebki
Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Nie potrafię sobie wyobrazić, co ludzie robią np. na facebooku. Kojarzycie tę podstronę na FB: "jak FB nie chodzi, to siedzę sobie na USOSie" - czy coś w ten deseń. Wielu moich znajomych ma to w ulubionych. To mnie dziwi: co można robić na facebooku? Ja wchodzę, przeglądam stronę główną szybko, jak nie mam żadnych wiadomości, to wychodzę, bo mnie nudzi. Rozumiem, że każdy znajduje w internecie coś innego dla siebie, ale nie potrafię sobie wyobrazić, co można robić długo na facebooku.
Ja wchodzę na FB raz na tydzień może? Albo jak mi się przypomni. Ale jak już wejdę to czytam co od ostatniego wejścia pojawiło się na tablicy. Sprawdzam vidsy z yt, które polecają inni, czytam jak OMD się plażinguje , oglądam górskie foty Malli i śmieję za każdym razem, gdy widzę że jedna z nas coś wrzuciła a pod spodem 10 lajków pozostałych wizażanek W ogóle nie wykorzystuję FB do kontaktu z ludźmi. Bardziej służy mi jako linkownia i źródło ciekawostek i inspiracji muzycznych

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
U Ciebie to wystarczy że założysz koturny (jako przedsmak szpilek) i pokażesz nogi
Heheheh
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
No wy ciapy, i te hairagami i podobne do tej srebrnej klamry-gumki rzeczy zamawiałam właśnie!

Cytat:
Cholerka - dawaj zdjęcia małej!
No właśnie!
Cytat:
Też, ale oprócz tego dla mnie to jeden z dowodów, że każda z nas, jak się postara może robić wrażenie. Dziewczyna w wersji "sexy" ma piękne włosy i zupełnie nie przypomina tej szarej myszki z wersji drugiej.

Stary 2012-08-30, 12:07   #4098
Ineso
Matka Smoka

[/QUOTE]

Klimat jak ze stanu wojennego - nic w tv nie było ciekawego, to się robiło.....dzieci Ciekawe ile z tych buszujących zazwyczaj 20 tys. Wizażanek założy za parę tygodni wątek ,,Czy jestem w ciąży?!"

OMD - jak Cholera zamknęła zamówienie, w którym były wypełniacze to dopiero je pochwaliłaś.

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
O, już to napisalaś
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 12:10   #4099
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Były tam takie gumki? A specjalnie nie przeglądałam zamówienia bo nie chciałam zbankrutować

Cytat:
Może i mam gęstsze, ale za to krótsze. Podejrzewam, że będę mieć większe trudności niż Ty
Przynajmniej nie będziesz musiała kombinować co zrobić z resztą włosów Ja zaplatam warkoczyka i okręcam go wokół koka-jest lekko za długi i muszę kombinować

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
OMD - jak Cholera zamknęła zamówienie, w którym były wypełniacze to dopiero je pochwaliłaś.
Bo dopiero wczoraj zaczęłam się nim bawić...
Stary 2012-08-30, 12:13   #4100
cholernarejestracja
Copyraptor

Zdjęć małej mam tylko trochę, nie mam czasu ich robić, jak wracam padnięta do domu ale postaram się coś wrzucić niebawem.

Za to bardzo dzielnie przeszła przedwczoraj kastrację wieczorem już brykała, a następnego dnia jak nowy kot po raz kolejny zachwyciłam się robotą weterynarza z przychodni Amicus, bodajże Pan Jacek, ciachał mi też Agrafkę, ale przy Małej to normalnie cudo założył jej jeden (!) szew, którego praktycznie nie widać, mała go zupełnie ignoruje, nawet nie liże. Oczywiście nic się nie paprze, nawet zaczerwienione nie jest. Tylko ma cały brzuch pomarańczowy od jakiegoś środka do dezynfekcji zachowuje się, jakby w ogóle tej kastracji nie zauważyła
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 12:13   #4101
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Kobiety często mają zniżkowe bilety na mecze piłki nożnej, żużel itp. Cracovia kiedyś miała bilety dla kobiet po 1 zł, Speedway Wanda Kraków też miała tańsze bilety dla kobiet W niższych ligach (np. V albo już w klasach: A itd) kobiety wchodzą na mecze za darmo

Chyba sobie kupię mniejszy wypełniacz, bo właśnie mam taki duży i ciężko mi jest go zakryć. Nie pomyślałam o tym gdy go kupowałam.

Też mi się wydaje, że jest bardziej napięty
A żółci, czarni, bezowi ? W sumie nie znam żadnych azjatyckich piłkarzy, może Azjaci powinni mieć wstęp za darmo?

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2012-08-30 o 12:15
Stary 2012-08-30, 12:13   #4102
Konto usunięte

Cytat:

Ten filmik widziałam już dawno temu... Masakra, nie?
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 12:17   #4103
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Ja wchodzę na FB raz na tydzień może? Albo jak mi się przypomni. Ale jak już wejdę to czytam co od ostatniego wejścia pojawiło się na tablicy. Sprawdzam vidsy z yt, które polecają inni, czytam jak OMD się plażinguje , oglądam górskie foty Malli i śmieję za każdym razem, gdy widzę że jedna z nas coś wrzuciła a pod spodem 10 lajków pozostałych wizażanek W ogóle nie wykorzystuję FB do kontaktu z ludźmi. Bardziej służy mi jako linkownia i źródło ciekawostek i inspiracji muzycznych
o, dziękuję

U mnie jest non stop otwarte, podobnie jak gg. To nie znaczy, że się wgapiam w ekran. Co jakiś czas zajrzę, co kto wrzucił, co się u kogo zmieniło, a także - co chyba najważniejsze - na jakim blogu pojawiło się coś nowego.

Samo przeglądanie cudzych zdjęć i linków szybko się nudzi, więc dla mnie FB pełni rolę bardziej informacyjną - aktualizacje, konkursy, promocje, zmiany w grafikach fitness klubów itp.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-08-30 o 12:19
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 12:25   #4104
201608010929
Konto usunięte

Cytat:

Ja, ale nie włączałam jeszcze. Ćwiczenia dotyczą spalania, a ja nie chcę zmniejszyć świeżo nabytych mięśni A tak serio, to chcesz pożyczyć i przegrać?
Nie, kupiłam sobie tylko chciałam spytać ilu jest wytrwałych zwolenników jej trenigów

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Nie mają tam stałego asortymentu. Co jakiś czas (2 tygodnie?) jest nowa gazetka tematyczna np. grillowanie, organizacja ubrań, sypialnia itp. Rzeczy nie są tanie, ale zwykle wysokiej jakości. I mają często bardzo ciekawe produkty, rozwiązania do domu itp. których nie ma w innych miejscach (albo są trudno dostępne).
A, stały asortyment jest ale są to ekspresy, rzeczy związane z kawą itp.
Dzięki chyba tam zajrzę niebawem.

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:

Ja o swoim zapomniałam ale ostatnio korci mnie, żeby sobie przynieść do pracy i kręcic nim w ramach treningu
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 12:39   #4105
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
o, dziękuję

U mnie jest non stop otwarte, podobnie jak gg. To nie znaczy, że się wgapiam w ekran. Co jakiś czas zajrzę, co kto wrzucił, co się u kogo zmieniło, a także - co chyba najważniejsze - na jakim blogu pojawiło się coś nowego.

Samo przeglądanie cudzych zdjęć i linków szybko się nudzi, więc dla mnie FB pełni rolę bardziej informacyjną - aktualizacje, konkursy, promocje, zmiany w grafikach fitness klubów itp.
Ja mam FB w którejś zakładek otwarte i spoglądam co jakiś czas, bo zwykle mam wyłączone GG Poza tym jest formą codziennego kontaktu z rozsianymi po całej Polsce osobami z fanklubu, które lubię.
Stary 2012-08-30, 12:48   #4106
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Kwestia wygody powinna mieć tutaj najmniejsze znaczenie. Nie przez wygodę w użytkowaniu ta szczotka jest taka znana Fakt, standardowa wersja lepiej w ręce leży (choć mogłaby lepiej), ale za to kompaktową możesz ze sobą nosić i mniej miejsca zajmuje. Jeśli nie stać Cię na dwie wersje, to ja polecam tą mniejszą, do torebki

Też, ale oprócz tego dla mnie to jeden z dowodów, że każda z nas, jak się postara może robić wrażenie. Dziewczyna w wersji "sexy" ma piękne włosy i zupełnie nie przypomina tej szarej myszki z wersji drugiej.
Może i powinna, ale jednak wolałabym nie wkurzać się ciągle na niekomfortowe używanie jej. W końcu planuję używać TT przez dłuższy czas. Jedna w zupełności mi wystarczy I masz rację: najważniejsze jest działanie tej szczotki

Owszem, każda kobieta może pięknie wyglądać. Jednak nie każda wie jak to zrobić. Ubranie nieodpowiednie do figury, zły lub żaden makijaż, nieodpowiednia fryzura- wszystko trzeba umieć dobrać i zrobić

Cytat:
A żółci, czarni, bezowi ? W sumie nie znam żadnych azjatyckich piłkarzy, może Azjaci powinni mieć wstęp za darmo?
Wydaje mi się, że taka polityka części klubów wiąże się z tym, żeby po prostu przyciągnąć na stadiony całe rodziny. Jednak wiadomo, że większość kobiet nie interesuje się sportem tak jak mężczyźni (są wyjątki, choćby ja, granatowo, zielona) i tylko tani lub darmowy wstęp jest w stanie je przyciągnąć. Dzięki temu też mężowie będą mogli spokojnie pójść na mecz, bo żona już nie będzie ględzić, że wolą iść na mecz niż spędzić popołudnie z rodziną.

Stary 2012-08-30, 12:58   #4107
nicRu
maszyna, nie człowiek

Wydaje mi się, że taka polityka części klubów wiąże się z tym, żeby po prostu przyciągnąć na stadiony całe rodziny.
Myszka, rozumiałabym to, ale jest coś takiego jak bilet rodzinny - kobiecy to rzecz osobna.

Jednak wiadomo, że większość kobiet nie interesuje się sportem tak jak mężczyźni (są wyjątki, choćby ja, granatowo, zielona)

Dlaczego tylko kobiety?

i tylko tani lub darmowy wstęp jest w stanie je przyciągnąć.

Bo? A jak faceta niezbyt stac to ma zmienić płeć?

Dzięki temu też mężowie będą mogli spokojnie pójść na mecz, bo żona już nie będzie ględzić, że wolą iść na mecz niż spędzić popołudnie z rodziną
.
To już kwestia osobista zahaczająca o to co ktoś pojmuje jako życie rodzinne. Niektórzy całkowite zaprzepaszczenie pasji drugiej osoby, bo ma siedzieć na tyłku z drugą połówką 24/h - inaczej czekają ją godziny ględzenia aż popadnie w paranoję, ale to powinno byc konsultowane na terapii rodzinnej. Poza tym jak kobieta nie chce to i tańszy bilet jej nie skusi. Wynudzi się jak mops...

Z ekonomicznego punktu widzenia generuje to straty finansowe, ze społecznego posądzenie o dyskryminację. Dla mnie jest to niezrozumiała polityka...
Stary 2012-08-30, 12:58   #4108
Konto usunięte

Wiecie może gdzie w Krakowie dostanę oryginalne Melissy?
Stary 2012-08-30, 13:03   #4109
szyrek
Zadomowienie

Cytat:

Na pierwszym zdjęciu jest delikatnie zarysowana oponka. I wygląda wg mnie dużo ładniej niż na drugim...

Doszłam do wniosku że skoro nie mam na razie pracy to chociaż będę fit - kupiłam dziś nową płytkę Chodakowskiej (zaczynam od jutra).
I po kręceniu hulahopem 3 dzień z rzędu nabawiłam się siniaków

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 13:05   #4110
Malla
Nie depcze krokusów

Szyreeek - ile bierzesz jedzenia?!?!?!
Cytat:
Z ekonomicznego punktu widzenia generuje to straty finansowe, ze społecznego posądzenie o dyskryminację. Dla mnie jest to niezrozumiała polityka...
A dla mnie po prostu się czepiasz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości