|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
no co jest z tą funkcją cytowania? co chce sobie coś zacy tować to i tak wyskakuje mi puste okienko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
widzicie moje zdjecia z poprzedniego postu? bo ja nie, chyba cos z wizazem dalej nie tak...
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
Hej piękne
![]() ![]() ![]() Shadii tez proponuję abyś wstawiła zdjęcie włosów, najlepiej żeby buzie było widać to postaramy się coś doradzić ![]() marta 3mam mocno dalej kciuki ![]() Mi się chyba udało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#754 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem co jest z wizazem, wyslalam posta i nie ma
![]() angel moj brat jest ciezki w tym szukaniu i sama mam go dosc , wiec nie polecam wspolnego szukania ![]() kitka no zabic to malo z takim bydlakim ![]() shadii sporbuj bezbarwnej henny ona utwardza i podnosi ![]() loluska gratulacje ![]() a ja od wczoraj testuje krem z vatiki do ukladania wlosow i jestem zachwycona ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
loluska gratulacje
![]() zrobiłam turbo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Coś nie jest w porządku z cytowaniem, bo zaznaczyłam też inne odpowiedzi i nic ^^ Więc odpowiadam tak : Karolciu, szamponami myję różnymi. Czasem myję takim z sls, czasem bez... O tym odżywieniu też myślałam, ale nijak się to ma do pielęgnacji - odżywczą odżywkę nakładam tylko raz w tygodniu, poza tym nic ciężkiego. Olejki dwa razy w tygodniu, ale jak mi się zapomni, to potrafię też nie nałożyć wcale... a nic się nie polepsza. Loluska, może jutro wstawię włosy, ale buzi na razie nie pokażę ![]() Julianno, dziękuję, właśnie o niej poczytałam, tylko niestety zmienia kolor włosów ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Szczerze mówiąc, kiedyś, dawno temu, miałam włosy również podobne i wyglądałam ładnie - a teraz coś mi się przestawiło w głowie i nie mogę się w takiej fryzurze znieść, chociaż przecież na zdjęciach z tamtych czasów jest ok... Co prawda wtedy też włosy kręciłam, ale od nasady do brody były proste - i nie marudziłam. Chyba mam problemy z polubieniem swojej twarzy xD Dziewczyny, przyszła mi Heenara - naczytałam się jaka ona twarda i że trzeba ją rozgrzewać - a moja już jest całkiem lejąca, wcale nie gęsta ![]() Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2012-08-29 o 17:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
CABIN CREW
|
Shadii a próbowałaś tego pudru unoszącego włosy- Taft taki produkuje i chyba jest też z Got2Be..... ???
ja siedzę z maską na włosach- żółtko, jogurt, oliwa, sok z cytryny i rybka keratynowa gall- na to czepek i ręcznik....
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 |
Wtajemniczenie
|
Kitko, tak, miałam oba, oddałam koleżance.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() Shadii ok, w takim razie czekam na zdjęcie samych włosów ![]() ![]()
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2012-08-29 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Wtajemniczenie
|
Loluska, właśnie tej rady się obawiam najbardziej xD Podobają mi się długie włosy, innych sobie nie wyobrażam.... Pół roku temu, byłam u fryzjera, miałam taką długość jak teraz. Pani ścięła mi dużo, z 10 cm poszło na pewno, może więcej [musiałam, były cienkie okropnie, sama jej tak kazałam]. Jak później patrzyłam w lusterko, żeby zobaczyć włosy z tyłu, to mi ciśnienie skakało, że takie krótkie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Dziewczyny, jesteście kochane, dziękuję za zainteresowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
Wtajemniczenie
|
shadii a moze cos z jej filmikow mogloby Ci pomoc
![]() http://www.youtube.com/watch?v=omGqvaDVGTo a jesli nie, to mi bbardzo na objetosc pomaga wcieranie w nasade zelu lnianego ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Wtajemniczenie
|
party_girl, to coś z wizażem, bo ja na innym wątku też wstawiłam zdjęcia, a okazało się, że nie chcą się pokazać
![]()
![]() |
#763 |
Wtajemniczenie
|
Julianna - żelu lnianego próbowałam, nie działa... Dziękuję za linka, ale wg mnie ona ma już okropnie klapnięte włosy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dorwałam dziś nowego shape'a po dłuższych poszukiwaniach był w stokrotce ![]() a co do tego jakie nawyki chcę zmienić na lepsze to przede wszystkim: - pić więcej wody; - jeść mniej smażonego; - więcej ruchu choćby kilkuminutowy spacer i ćwiczenia, bo za dużo siedze; - nie jeść chipsów!!!!! - ograniczyć słodycze; - spożywać więcej warzyw, bo moja dieta jest uboga w to. Póki co tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Raczkowanie
|
subskrypcja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zamierzam wprowadzić do jadłospisu: -jedzenie posiłków 4-5 razy dziennie -dużo warzyw i owoców -ograniczenie słodyczy(to będzie najgorsze) A do tego dołączę trochę ruchu ![]() Zacznę od poniedziałku bo w weekend mam imprezę, więc pewnie znowu będę jeść i pić same świństwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja używałam i nie wiem czy utwardza ![]() Cytat:
Cytat:
Teraz jest ciepło i konsystencja jest płynna. Moja heenara też jest płynna ![]() Dzień dobry ![]() Dziś planuję większe spa! Novoxidyl już w skalp wtarty ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż gdybym to ja była to pewnie i te mniejsze bym wzięła ![]() Co zamówiłaś na paatalu? Cytat:
![]() co zamówiłaś z avonu? Ja już dostałam kod, ze moja paczka czeka w paczkomacie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zapraszamy do udzielania się ![]() Coś mi wizaż szwankuje cały czas ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- A propo pochwalę się wygrałam wczoraj aukcję butkow;p http://allegro.pl/show_item.php?item=2571965170 http://allegro.pl/show_item.php?item=2568278175 a wszystko dlatego, ze spodobały mi się w tym sklepie botki i wysokie trampki a nie chciałoby mi się po dwie pary jechać ![]()
![]() |
![]() |
#769 |
Zadomowienie
|
Hej babeczki,
ja wczoraj miałam póżnym wieczorkiem troszkę spa. Niestety od dzisiaj przez najbliższy tydzień bee mieć trochę mniej czasu na to bo jadę jutro do warszawy do szwagra a we wtorek odrazu do wisły na urlop.także spamowanie ograniczone do podstaw |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
cała płyta ma 46 minut więc sama czesc z cwiczeniami ma pewnie coś koło 43
![]() serum na zniszczone koncowki, maseczke planet spa z mineralami z morza martwego i ten zestaw w ktorym była jakas woda toaletowa w pomaranczowej butelce i do tego lakier Viva PInk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoda że ta kobieta nie dała ci tych 4-latkow miałabyś koniec kłopotów z szukaniem. Postąpiła nie ładnie. Fajna książka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Loluska super ze cos znalazlas
![]() wlasnie wrocilam od fryzjera, w koncu sie przemoglam i podcielam koncowki, wielkiej roznicy w dlugosci nie ma, ale o wiele ladniej wygladaja wyrownane, zdrowiej. ciesze sie ze w koncu sie wybralam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Na paatalu zamowilam Vatike, serum do rzes z Eveline, Dtangler, róż, pomadke i puder. Juz tydzien minal a paczki dalej nie ma... Chociaz bardziej czekam na zamowienie z Setare, ktorego tez nie ma... Cytat:
Hej dziewczyny ![]() Ja dzis w pracy od 12. Rano umylam glowe, nalozylam Isane z bobassu z gliceryna, potem Marion kuracje z olejkiem arganowym i same wlosy wyschly. Wydepilowalam tez sobie brwi i wasik, zrobilam makijaz i tyle. Jutro tez ide do pracy, a w sobote mam grilla rodzinnego i koniecznie musze odswiezyc kolor wlosow bo juz wyblakle sa. Ciesze sie, ze moje rzesy juz lepiej wygladaja, bo strasznie nie martwilam ich stanem po sciagnieciu sztucznych. Lece dalej szukac jakis fajnych ofert na wakacje ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
loluska gratulacje
![]() tez bym chciala na recepcji w silowni pracowac ale w moim miescie nie ma ani jednej silowni ![]()
![]() |
#776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale dzisiaj zamulam, nie mam na nic ochoty ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Wczoraj był kurier z wygraną i dostałam szampon i odzywkę Wella Pro Series Shine, od razy wypróbowałam i wstępnie jestem zadowolona z obu produktów ![]() ![]() Idę się położyć, bo jakiś dzisiaj dzień zamulony ![]() Miłego popołudnia ![]()
![]() |
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
ghana ja nie jestem z Częstochowy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#779 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ++++++++ juz się wykąpałam, była depilacja, balsamowanko, na twarzy krem z AA, zmyłam paznokcie, odepchnełam skorki, wypilowalam je, teraz pomalowałam odzywka, a wieczorem jak juz bede na lajcie siedziec przed kompem to pomaluje sobie je na probe tym moim nowym lakierem z Avonu ![]() ![]() ![]() A poza tym, mam pttanie - używałyście może mgiełki ochronno-nawilżajacej i szamponu z Jantara? ostatnia bedac w aptece moj TŻ zauważył, że jest tam dostępna cała seria, wlasnie nasza topowa wcierka ![]() ![]() spadam robić obiad ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Shadii to sama nie wiem co doradzić, myślę że wypróbowałaś więcej pomysłów, niż sama słyszałam ![]() Ogarnęłam sobie dziś szafę, odświeżyłam dwie bluzki troche je przerabiając i teraz zabieram się za sałatki z mamą ![]() Miłego dnia ![]() Wciąż myślę o grzywce... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.