Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-29, 15:33   #751
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

no co jest z tą funkcją cytowania? co chce sobie coś zacy tować to i tak wyskakuje mi puste okienko tak sobie myslę, ze za chwilę może zbiorę pupkę do turbospalania, moja mama w tym czasie będzie robić skalpel xD moja Kochana Mamka tak się wkręcila, że nawet kupiła sobie takie legginsy jak ma Ewa bodjaże w pierwszym filmiku i wlasnie dzisiaj chce je przetestować xD ja się przymierzam do zakupu takiego sportowego stanika, ale w sumie na razie szkoda mi kasy na nike czy reeboka, bo nie wiem czy w trakcie roku akademickiego bede miała czas na codzienne cwiczenia[ ale oczywiscie bede sie star ac] wiec na razie chce taki zwykly zeby w ogole sprawdzic jak sie w tym ebde czuła. jak przezyje turbo to napiszę moje wrazenia
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-29, 15:45   #752
party_girl7
Zakorzenienie

widzicie moje zdjecia z poprzedniego postu? bo ja nie, chyba cos z wizazem dalej nie tak...
Stary 2012-08-29, 15:52   #753
loluska
Zakorzenienie

Hej piękne MI tez wizaż pierniczy ;/ party nie widać zdjęć Może jakieś przesilenie wizażowe panuje

Shadii
tez proponuję abyś wstawiła zdjęcie włosów, najlepiej żeby buzie było widać to postaramy się coś doradzić

marta
3mam mocno dalej kciuki

Mi się chyba udało jak na razie na miesiąc na zastępstwo i będzie to praca na siłowni na recepcji i możliwe że dodatkowo będę mogła masować No i złożyliśmy razem z pracodawcą wniosek i jeśli wszystko pójdzie dobrze to przyjmie mnie na staż Troche papierkowej lataniny było ale jestem prze szczęśliwa. Cieszę się z miejsca pracy i ew późniejszego stażu, poza tym będę mieć siłownie za darmo jea Dzień uważam za bardzo udany, a pracę zaczynam w piatek

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-29, 16:05   #754
julianna-p
Wtajemniczenie

nie wiem co jest z wizazem, wyslalam posta i nie ma

angel moj brat jest ciezki w tym szukaniu i sama mam go dosc , wiec nie polecam wspolnego szukania

kitka no zabic to malo z takim bydlakim

shadii sporbuj bezbarwnej henny ona utwardza i podnosi

loluska gratulacje

a ja od wczoraj testuje krem z vatiki do ukladania wlosow i jestem zachwycona,

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-29, 16:27   #755
ghana
Zakorzenienie

loluska gratulacje

zrobiłam turbo całkiem spoko, fajna jest ostatnia runda, to cwiczenie ze slizganiem ale zaraz musze sie kąpać, bo moj tż za jakies 40 minut bedzie a ja jestem upocona jak byk xD
Stary 2012-08-29, 17:21   #756
Shadii
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Hej

Wiesz co, może zmiana rzeczywiście byłaby najlepszym pomysłem, jakbyś pokazała jakie teraz masz włosy, to poszukałabym dla Ciebie jakiś fajnych fryzur
[...]
Właśnie próbowałam zrobić zdjęcia, ale muszę baterie załadować, może jutro coś wstawię. A jeśli chodzi o zdjęcia fryzur : wydaje mi się, że to się w większości przypadków nie sprawdza, bo te włosy na zdjęciach wyglądają, jakby właścicielka wyszła przed chwilą od fryzjera i do tego pewnie stara się za bardzo nie ruszać - tak to widzę mogą być inspiracją, ale komuś jakieś cięcie będzie się układało na głowie cudnie, ja odpapuguję, a tu klops, bo np. mam inny rodzaj włosów i to będzie inaczej wyglądało. Dziękuję za odpowiedź i chęć pomocy
Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość

[...]

wstaw zdjęcie twoich włosków to może razem coś wymyślimy/ doradzimy. Widziałam kiedyś patent który stosowała któraś z youtobowiczek ze na noc zbierała włosy nad środkiem głowy i spinała klamrą i to dawało jej objętość. Zaraz poszukam filmiku i podeśle ci
To by było bardzo dobre, gdyby nie to, że ja myję codziennie włosy rano - bo po nocy wydają mi się niezbyt puszyste.

Coś nie jest w porządku z cytowaniem, bo zaznaczyłam też inne odpowiedzi i nic ^^
Więc odpowiadam tak :
Karolciu, szamponami myję różnymi. Czasem myję takim z sls, czasem bez... O tym odżywieniu też myślałam, ale nijak się to ma do pielęgnacji - odżywczą odżywkę nakładam tylko raz w tygodniu, poza tym nic ciężkiego. Olejki dwa razy w tygodniu, ale jak mi się zapomni, to potrafię też nie nałożyć wcale... a nic się nie polepsza.
Loluska, może jutro wstawię włosy, ale buzi na razie nie pokażę muszę się uporać najpierw z paroma problemami na niej i może później się odważę, żeby się pokazać.
Julianno, dziękuję, właśnie o niej poczytałam, tylko niestety zmienia kolor włosów a tego bym bardzo nie chciała... niby bezbarwna, a jednak jest różnica.

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Szczerze mówiąc, kiedyś, dawno temu, miałam włosy również podobne i wyglądałam ładnie - a teraz coś mi się przestawiło w głowie i nie mogę się w takiej fryzurze znieść, chociaż przecież na zdjęciach z tamtych czasów jest ok... Co prawda wtedy też włosy kręciłam, ale od nasady do brody były proste - i nie marudziłam. Chyba mam problemy z polubieniem swojej twarzy xD

Dziewczyny, przyszła mi Heenara - naczytałam się jaka ona twarda i że trzeba ją rozgrzewać - a moja już jest całkiem lejąca, wcale nie gęsta czy to źle? Jeszcze stwardnieje?

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2012-08-29 o 17:22
Shadii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-29, 17:27   #757
Kitka:)
CABIN CREW

Shadii a próbowałaś tego pudru unoszącego włosy- Taft taki produkuje i chyba jest też z Got2Be..... ???

ja siedzę z maską na włosach- żółtko, jogurt, oliwa, sok z cytryny i rybka keratynowa gall- na to czepek i ręcznik....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-29, 17:35   #758
Shadii
Wtajemniczenie

Kitko, tak, miałam oba, oddałam koleżance.

Stary 2012-08-29, 17:40   #759
loluska
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny

Shadii
ok, w takim razie czekam na zdjęcie samych włosów Napisałam długiego posta, ale jak go przeczytałam zabrzmiał nie tak jak miałam na celu i skasowałam, czekam na zdj, może uda mi się doradzić. Tylko kurcze wiem, że ty próbowałaś chyba wszystkiego, więc może Twoim włosom dobrze zrobiłoby skrócenie?

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2012-08-29 o 17:55
Stary 2012-08-29, 18:07   #760
Shadii
Wtajemniczenie

Loluska, właśnie tej rady się obawiam najbardziej xD Podobają mi się długie włosy, innych sobie nie wyobrażam.... Pół roku temu, byłam u fryzjera, miałam taką długość jak teraz. Pani ścięła mi dużo, z 10 cm poszło na pewno, może więcej [musiałam, były cienkie okropnie, sama jej tak kazałam]. Jak później patrzyłam w lusterko, żeby zobaczyć włosy z tyłu, to mi ciśnienie skakało, że takie krótkie obiektywnie krótkie nie były, ale ja i tak swoje. Nie wiem, jakbym to zniosła teraz, ścinając je... Za dwa tygodnie idę do fryzjera, będzie minus 5 cm... Zastanawiając się głębiej, musiałabym ciachnąć włosy do ramion, żeby mi się coś uniosły [a tego też pewna nie jestem, ale już byłoby to chyba bardziej prawdopodobne]. Teraz spinam włosy spinką z boku i tak je podnoszę, ta spinka to trzyma. Podoba mi się średnio, chciałabym nie spinać niczym, zwłaszcza, że co godzinę poprawiam spinkę - zjeżdża. Chyba zdecyduję się na leciutkie pocieniowanie pasemek z przodu - jeśli mi nie będzie pasowało, to i tak spinam, więc może to jest dobre rozwiązanie

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Dziewczyny, jesteście kochane, dziękuję za zainteresowanie

Stary 2012-08-29, 18:15   #761
julianna-p
Wtajemniczenie

shadii a moze cos z jej filmikow mogloby Ci pomoc

http://www.youtube.com/watch?v=omGqvaDVGTo

a jesli nie, to mi bbardzo na objetosc pomaga wcieranie w nasade zelu lnianego

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-29, 18:33   #762
weronika7
Wtajemniczenie

party_girl, to coś z wizażem, bo ja na innym wątku też wstawiłam zdjęcia, a okazało się, że nie chcą się pokazać
Stary 2012-08-29, 18:38   #763
Shadii
Wtajemniczenie

Julianna - żelu lnianego próbowałam, nie działa... Dziękuję za linka, ale wg mnie ona ma już okropnie klapnięte włosy...

Stary 2012-08-29, 18:49   #764
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dajcie spokój... Ja kiedyś trafiłam na jakiegoś zboczenca... znalazłam ogłoszenie o pokoju do wynajęcia na gumtree, pokój tanio, ładny, w dobrej lokalizacji... Zadzwoniłam, umówiłam się na obejrzenie pokoju... Drzwi mieszkania otworzył mi facet... grubo po 40stce, wąsaty, w samych bokserkach i koszulce.... Dodatkowo gdy tylko obejrzałam pokój zacząl mi proponować żebym została, żebyśmy wypili herbate itp - i zacząl jakieś gadki o dziewczynach z którymi pisze sms i które poznaje w necie.... Zwinęlam się stamtąd baaardzo szybko ....
ręce opadają na takich ludzi
Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
zrobiłam całe turbo spalanie z Ewka hell yeah
ja dorwałam dziś nowego shape'a po dłuższych poszukiwaniach był w stokrotce

a co do tego jakie nawyki chcę zmienić na lepsze to przede wszystkim:
- pić więcej wody;
- jeść mniej smażonego;
- więcej ruchu choćby kilkuminutowy spacer i ćwiczenia, bo za dużo siedze;
- nie jeść chipsów!!!!!
- ograniczyć słodycze;
- spożywać więcej warzyw, bo moja dieta jest uboga w to.
Póki co tyle

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-29, 19:51   #765
Milanna
Raczkowanie

subskrypcja
Milanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-30, 06:26   #766
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Mi się chyba udało jak na razie na miesiąc na zastępstwo i będzie to praca na siłowni na recepcji i możliwe że dodatkowo będę mogła masować No i złożyliśmy razem z pracodawcą wniosek i jeśli wszystko pójdzie dobrze to przyjmie mnie na staż Troche papierkowej lataniny było ale jestem prze szczęśliwa. Cieszę się z miejsca pracy i ew późniejszego stażu, poza tym będę mieć siłownie za darmo jea Dzień uważam za bardzo udany, a pracę zaczynam w piatek
Witam no i gratuluje fajnej pracy/stażu

Ja zamierzam wprowadzić do jadłospisu:
-jedzenie posiłków 4-5 razy dziennie
-dużo warzyw i owoców
-ograniczenie słodyczy(to będzie najgorsze)
A do tego dołączę trochę ruchu

Zacznę od poniedziałku bo w weekend mam imprezę, więc pewnie znowu będę jeść i pić same świństwa
Stary 2012-08-30, 07:46   #767
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Moje gratulacje Kochana

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość

shadii sporbuj bezbarwnej henny ona utwardza i podnosi
Ja używałam i nie wiem czy utwardza

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość

zrobiłam turbo całkiem spoko, fajna jest ostatnia runda, to cwiczenie ze slizganiem ale zaraz musze sie kąpać, bo moj tż za jakies 40 minut bedzie a ja jestem upocona jak byk xD
Jak dugo trwają te ćwiczenia?

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Julianno, dziękuję, właśnie o niej poczytałam, tylko niestety zmienia kolor włosów a tego bym bardzo nie chciała... niby bezbarwna, a jednak jest różnica.

Dziewczyny, przyszła mi Heenara - naczytałam się jaka ona twarda i że trzeba ją rozgrzewać - a moja już jest całkiem lejąca, wcale nie gęsta czy to źle? Jeszcze stwardnieje?
Bezbarwna henna koloruje? Tylko i wyłącznie baaardzo cienkie i jasne włosy, a kolor wypłukuje się. Jak Ty masz kolor?

Teraz jest ciepło i konsystencja jest płynna. Moja heenara też jest płynna W zimę zobaczysz o czym była mowa.

Dzień dobry

Dziś planuję większe spa! Novoxidyl już w skalp wtarty Potem będę myśleć co dalej
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-30, 09:10   #768
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
N
Czesc kobietki
Bylam wczoraj na probnym dniu w pracy. Pani dyrektor przedszkola zaprosila mnie, zebym zrobila probne zajecia dla 4 latkow, i jak sie jej spodobam to obejme wychowawstwo nad ta wlasnie grupa. Wszystko bylo ok, spodobalam sie a na koniec mowi "to prosze zobaczyc swoja grupa" i prowadzi mnie do maluchow- 2 latkow. Podziekowalam jej za wspolprace. Umawialysmy sie na cos innego, na pewno nie na 2-latkow w pampersach, od poczatku mowilam ze nie chce maluchow. Ehhh... Trzeba szukac dalej.
Zrobilam za to zakupy w pepco- 2 swietne bluzki z grubej koronki na dlugi rekaw, idealne pod marynarke - kobaltowa i bezowa, szare trampeczki i troche bielizny, potem zaszlam do lumpka i kupilam bluzke i chuste na jesien. Na koniec zaszlam do ksiegarni i za 10 zł wyhaczylam taka ksiezke http://merlin.pl/Byc-jak-gwiazda-Mod.../1,600649.html Poczytam w nudne jesienne wieczory
Nadal czekam na moje zamowienie z paatal i setare i sie doczekac nie moge...
I wlasnie planujemy z narzeczonym wczasy w pazdzierniku - bedzie Krakow, Bialka (bo mi sie marzyla) i Zakopane. Tylko podroz przeraza - pociagiem do Krk mamy 15 godzin, wiec chyba sie na samolot zdecydujemy.
eee trochę nie fajnie zrobiła babka skoro cały czas mowa o 4 latkach a w ostateczności daje mniejsze..

Chociaż gdybym to ja była to pewnie i te mniejsze bym wzięła
Co zamówiłaś na paatalu?
Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
Wizaż coś świruje, chciałam opcję multicytowania, a tu lipa;/
i posty wyswietlaja sie w 3 swiaty.
Co do tegoz drowego odżywiania, staram się jak mogę, ale i tak po neidzieli idę na morfologię, bo bardzo zle sie czuje.

przyszło mi zamówienie z avonu, myslalam, ze akier Viva Pink bedzie bardziej wpadal w neon, a tu całkiem stonowana fuksja jak dla mnie nie chce mi sie robic teraz manicure, bo musialabym zmyc paznokcie, odepchnac skorki, spilowac paznokcie, nalozyc odzywke - nie chce mi sie az tak motac zeby nalozyc ten lakier zrobię to może jutro jak nie zapomne xD
ja sobie neonowy różowy kupiłam lakier
co zamówiłaś z avonu?

Ja już dostałam kod, ze moja paczka czeka w paczkomacie Ale dopiero jutro rano będę u siebie i ją odbiorę Trochę się stresuję bo dziś gorąco jest w lbn
Cytat:
He

suuperGratuluje:cmo k:
Cytat:
Napisane przez Milanna Pokaż wiadomość
subskrypcja
zapraszamy do udzielania się

Coś mi wizaż szwankuje cały czas

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

A propo pochwalę się wygrałam wczoraj aukcję butkow;p
http://allegro.pl/show_item.php?item=2571965170
http://allegro.pl/show_item.php?item=2568278175

a wszystko dlatego, ze spodobały mi się w tym sklepie botki i wysokie trampki a nie chciałoby mi się po dwie pary jechać
Stary 2012-08-30, 09:57   #769
natimielec
Zadomowienie

Hej babeczki,
ja wczoraj miałam póżnym wieczorkiem troszkę spa. Niestety od dzisiaj przez najbliższy tydzień bee mieć trochę mniej czasu na to bo jadę jutro do warszawy do szwagra a we wtorek odrazu do wisły na urlop.także spamowanie ograniczone do podstaw
natimielec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-30, 10:40   #770
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Jak dugo trwają te ćwiczenia?
cała płyta ma 46 minut więc sama czesc z cwiczeniami ma pewnie coś koło 43
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
co zamówiłaś z avonu?
serum na zniszczone koncowki, maseczke planet spa z mineralami z morza martwego i ten zestaw w ktorym była jakas woda toaletowa w pomaranczowej butelce i do tego lakier Viva PInk
Stary 2012-08-30, 10:53   #771
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Na pingerze chyba wiecej makijazy wstawia

Juz pisalam o tym ostatnio. Jestem zadowolona. Ja wyznaje zasade, ze jak ktos chce sie czegos nauczyc to sie nauczy, a jak ma wszystko w nosie to nawet z najlepszej szkoly nic nie wyniesie. Ja jestem zadowolona i ciesze sie ze sie zdecydowalam. Kadra fajna, zajecia praktyczne w porzadku

Ja tez musze sie do ginekologa znowu wybrac. Znowu uczulenie sie przypaletalo, juz nie wiem co robic

Czesc kobietki
Bylam wczoraj na probnym dniu w pracy. Pani dyrektor przedszkola zaprosila mnie, zebym zrobila probne zajecia dla 4 latkow, i jak sie jej spodobam to obejme wychowawstwo nad ta wlasnie grupa. Wszystko bylo ok, spodobalam sie a na koniec mowi "to prosze zobaczyc swoja grupa" i prowadzi mnie do maluchow- 2 latkow. Podziekowalam jej za wspolprace. Umawialysmy sie na cos innego, na pewno nie na 2-latkow w pampersach, od poczatku mowilam ze nie chce maluchow. Ehhh... Trzeba szukac dalej.
Zrobilam za to zakupy w pepco- 2 swietne bluzki z grubej koronki na dlugi rekaw, idealne pod marynarke - kobaltowa i bezowa, szare trampeczki i troche bielizny, potem zaszlam do lumpka i kupilam bluzke i chuste na jesien. Na koniec zaszlam do ksiegarni i za 10 zł wyhaczylam taka ksiezke http://merlin.pl/Byc-jak-gwiazda-Mod.../1,600649.html Poczytam w nudne jesienne wieczory
Nadal czekam na moje zamowienie z paatal i setare i sie doczekac nie moge...
I wlasnie planujemy z narzeczonym wczasy w pazdzierniku - bedzie Krakow, Bialka (bo mi sie marzyla) i Zakopane. Tylko podroz przeraza - pociagiem do Krk mamy 15 godzin, wiec chyba sie na samolot zdecydujemy.

Szkoda że ta kobieta nie dała ci tych 4-latkow miałabyś koniec kłopotów z szukaniem. Postąpiła nie ładnie. Fajna książka

Cytat:
Hej piękne MI tez wizaż pierniczy ;/ party nie widać zdjęć Może jakieś przesilenie wizażowe panuje

Shadii
tez proponuję abyś wstawiła zdjęcie włosów, najlepiej żeby buzie było widać to postaramy się coś doradzić

marta
3mam mocno dalej kciuki

Gratuluje

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej

Właśnie próbowałam zrobić zdjęcia, ale muszę baterie załadować, może jutro coś wstawię. A jeśli chodzi o zdjęcia fryzur : wydaje mi się, że to się w większości przypadków nie sprawdza, bo te włosy na zdjęciach wyglądają, jakby właścicielka wyszła przed chwilą od fryzjera i do tego pewnie stara się za bardzo nie ruszać - tak to widzę mogą być inspiracją, ale komuś jakieś cięcie będzie się układało na głowie cudnie, ja odpapuguję, a tu klops, bo np. mam inny rodzaj włosów i to będzie inaczej wyglądało. Dziękuję za odpowiedź i chęć pomocy

To by było bardzo dobre, gdyby nie to, że ja myję codziennie włosy rano - bo po nocy wydają mi się niezbyt puszyste.
Ten filmik pokazuje ciasteczko25 na youtube to sobie zerknij, chociaż ja nie moge go teraz znaleźć o ona często na swpich filmikach podpina klamrą włosy do góry, to bedziesz wiedziała o co mi chodzi, a to nawet bedzie fajny patent właśnie zamiast mycia włosów, bedą wyglądać na świeższe. Ja mam krótkie włosy- choć jak dla mnie juz długie i bym hcetnie poleciała do fryzjera i jak nie mam czasu myć włosów to zakładam opaske, czasem jeszcze troche tapiruje i tyle

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-30, 11:02   #772
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Nareszcie Wizaz działa
Muszę zacząć wstawać najpóźniej o 9
Stary 2012-08-30, 11:27   #773
party_girl7
Zakorzenienie

Loluska super ze cos znalazlas

wlasnie wrocilam od fryzjera, w koncu sie przemoglam i podcielam koncowki, wielkiej roznicy w dlugosci nie ma, ale o wiele ladniej wygladaja wyrownane, zdrowiej. ciesze sie ze w koncu sie wybralam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-30, 11:27   #774
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:

Super Gratuluje
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
eee trochę nie fajnie zrobiła babka skoro cały czas mowa o 4 latkach a w ostateczności daje mniejsze..

Chociaż gdybym to ja była to pewnie i te mniejsze bym wzięła
Co zamówiłaś na paatalu?

Ja już dostałam kod, ze moja paczka czeka w paczkomacie Ale dopiero jutro rano będę u siebie i ją odbiorę Trochę się stresuję bo dziś gorąco jest w lbn
Ja nie chcialam maluchow, bo nie poradzilabym sobie sama na 25 dzieci, w tym polowa w pampersach i kompletnie nie mowiacych Nie wspominajac o tym ile placa
Na paatalu zamowilam Vatike, serum do rzes z Eveline, Dtangler, róż, pomadke i puder. Juz tydzien minal a paczki dalej nie ma... Chociaz bardziej czekam na zamowienie z Setare, ktorego tez nie ma...
Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
Szkoda że ta kobieta nie dała ci tych 4-latkow miałabyś koniec kłopotów z szukaniem. Postąpiła nie ładnie. Fajna książka
Mam nadzieje, ze znajde cos innego.

Hej dziewczyny
Ja dzis w pracy od 12. Rano umylam glowe, nalozylam Isane z bobassu z gliceryna, potem Marion kuracje z olejkiem arganowym i same wlosy wyschly. Wydepilowalam tez sobie brwi i wasik, zrobilam makijaz i tyle. Jutro tez ide do pracy, a w sobote mam grilla rodzinnego i koniecznie musze odswiezyc kolor wlosow bo juz wyblakle sa. Ciesze sie, ze moje rzesy juz lepiej wygladaja, bo strasznie nie martwilam ich stanem po sciagnieciu sztucznych.
Lece dalej szukac jakis fajnych ofert na wakacje

Blog (początki)
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-30, 12:01   #775
lacrimachristi
Zakorzenienie

loluska gratulacje

tez bym chciala na recepcji w silowni pracowac ale w moim miescie nie ma ani jednej silowni
Stary 2012-08-30, 12:10   #776
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
loluska gratulacje

tez bym chciala na recepcji w silowni pracowac ale w moim miescie nie ma ani jednej silowni
z tego co mi się kojarzy mieszamy w tym samym mieście to ja nawet mam na osiedlu siłkę, co rpawda raczej chodza tam drechy, ale moja koelzanka też tam smigała i jej sie podobało : D plus jeszcze na warszawskiej, na piastowskiej, na trójkącie jest tego trochę, ale sama osobiscie nigdzie nie byłam :P

ale dzisiaj zamulam, nie mam na nic ochoty ;/
Stary 2012-08-30, 12:22   #777
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:

Shadii

marta
3mam mocno dalej kciuki

Ooo. to super wiadomość, obyś była zadowolona

Wczoraj był kurier z wygraną i dostałam szampon i odzywkę Wella Pro Series Shine, od razy wypróbowałam i wstępnie jestem zadowolona z obu produktów Jeszcze będę miała jakiś szampon różany, siostra za granicą mi kupiła

Idę się położyć, bo jakiś dzisiaj dzień zamulony

Miłego popołudnia

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-30, 12:24   #778
lacrimachristi
Zakorzenienie

ghana ja nie jestem z Częstochowy mieszkam w Myszkowie pod Częstochową ale baaaaaardzo czesto bywam w Czewie
Stary 2012-08-30, 12:43   #779
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
ghana ja nie jestem z Częstochowy mieszkam w Myszkowie pod Częstochową ale baaaaaardzo czesto bywam w Czewie
aaaaa to zmienia postać rzeczy, bo byłam w 100% pewna, że jesteś właśnie z Częstochowy

++++++++
juz się wykąpałam, była depilacja, balsamowanko, na twarzy krem z AA, zmyłam paznokcie, odepchnełam skorki, wypilowalam je, teraz pomalowałam odzywka, a wieczorem jak juz bede na lajcie siedziec przed kompem to pomaluje sobie je na probe tym moim nowym lakierem z Avonu włosy umyłam odzywka ISana, pozniej wtarłam Jantar i na koniec doslownie kropla tego serum z Avonu na koncowki pozniej makijaz i w sumie jestem gotowa do wyjscia z mama na zakupy nie wiem czy zrobię dzisiaj jakieś cwiczenia, postaram się, ale jakas cała obolała jestem.

A poza tym, mam pttanie - używałyście może mgiełki ochronno-nawilżajacej i szamponu z Jantara? ostatnia bedac w aptece moj TŻ zauważył, że jest tam dostępna cała seria, wlasnie nasza topowa wcierka , mgiełka i szampon. Jak mi się skonczy jantar[jestem gdzies w polowie] to wlasnie mysle ze oprocz niego dokupie sobie jeszcze chociaz mgiełkę

spadam robić obiad dzisiaj mam jeszcze w planach porządki, bo w garderpobie brakuje baby i dziada
Stary 2012-08-30, 12:52   #780
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry Dziękuje Wam za gratulacje Mam nadzieje że wszystko pójdzie dobrze i ogarnę szybko te wszystkie sprzęty Zaczynam od jutra, system jest 2/2, także 2 dni będę pracować po 13 godz., 2 dni wolne. Z tym że przez ten miesiąc muszę dojeżdżać dosyć daleko, bo siłownia jest w innym mieście, jakaś godzina autobusem, ale to tylko przejściowo

Shadii

to sama nie wiem co doradzić, myślę że wypróbowałaś więcej pomysłów, niż sama słyszałam mimo wszystko czekam na foto ;]

Ogarnęłam sobie dziś szafę, odświeżyłam dwie bluzki troche je przerabiając i teraz zabieram się za sałatki z mamą

Miłego dnia

Wciąż myślę o grzywce...

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości