|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I to że ktoś powie Ci wprost co myśli, świadczy o jego zainteresowaniu Twoją osobą słoneczko. Byłam brutalna, fakt, ale wierzę że dzięki temu głupie myśli odejdą a znajdzie się siła do cieszenia się z każdego kolejnego dnia Dominika w brzuszku. Cytat:
Cytat:
![]() Ja też już po wizycie. Na ktg lekkie skurczyki, szyjka przygotowana do porodu, rozwarcie nadal na palec. Synuś waży 2950 Kawał chłopa z niego. Ogólnie mogę już rodzić według gina.
|
|||||
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin super, ze z Synusiem ok. To niedługo kolejna Dzidzia będzie
![]() Ula dobrze, że z maluchami już dobrze.
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
Alfabia napisala: Zosia przyszla na swiat o 12.05 4110 g i 58 cm
Gratulujemy Mejla
|
|
|
|
#3754 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dobrze że wszystko sie szczesliwie skończyło.ale akcja ekspresowa.nawet nie wiem czy zazdroscic bo nie wiadomo czy by człowiek do szpitala zdązył.niech dzieciaczki szybko dochodzą do siebie.zdrówka Cytat:
|
||
|
|
|
#3755 | |
|
Zadomowienie
|
W pracy dodało mi tylko jednego posta a na resztę jak próbowałam odpisać to net szwankował i nic się nie dodawało do forum
Nie pamiętam już czy wstawiło mi, że oczywiście kciukam za wszystkie dzisiejsze wizyty!!! Cytat:
|
|
|
|
|
#3756 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
Alfabia gratulacje
|
#3758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wspaniale że maluchy sobie ładnie radzą. Dogrzeją je, podtuczą Oliwkę i do domu pewnie Cytat:
![]() Ale colds roboty będzie miała z tym tempem narodzin
|
|||
|
|
|
#3759 |
|
Zadomowienie
|
Tamlin to w takim razie czekamy aż synuś podejmie decyzję, że już chce się z wami a później i z nami przywitać
Doczytałam, że u Niegrzecznej też dobre wieści po wizycie! Zielona, dobrze, że ci się poprawiło a skoro u Oskara już wiadomo, co to jest to i leczyć będzie można skuteczniej a jego zachowaniem się nie martw, nowe miejsce i inne niż domowe warunki wywołują w dzieciach niespodziewane reakcje |
|
|
|
#3760 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. W którym tc był poród, w 35 o ile dobrze pamiętam?Gratulacje i oby dzieciaczki szybko wyszły do domu! ![]() Cytat:
.Cytat:
|
|||
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
Niech się synuś jeszcze lepiej wstrzyma, bo KUR.... mebli nadal nie ma. Dzwonili że na 100% mają być do wtorku. Dobrze że przez telefon była rozmowa bo bym rozszarpała.
Nie zmienia to faktu, że piorę, prasuję i mam plan łóżeczko w weekend złożyć. |
|
|
|
#3763 |
|
Zadomowienie
|
Wielkie brawa dla Alfabii i ZosieńkiAle wysyp nam się zaczął!!! A sierpniowe mamuśki nadal trwają
|
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
My własnie też w weekend musimy do końca posprzątać 3 pokój, wynieść z niego rzeczy i czekać, aż nam ktos meble wywiezie. A wtedy malowanie, mebelki i będzie ok
|
#3765 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3766 |
|
Rozeznanie
|
[/QUOTE]
To znaczy ja ci powiem zielona szczerze bez owijania w bawełne... Forum nie jest od tego zeby sie trzęsc nad każdą i mówic to co ktoś chce usłyszec. Ja rozumiem wszystkie jestesmy w ciazy wszystkie mamy nastroje zmienne kazda ciaglke cos przezywa ale ty troszkę przesadzasz i tym swoim obrazeniem sie na nas dajesz na to dowód trzeba przyjąć z☠☠☠kę bo czasem trzeba kogoś akurat w ten sposób do pionu ustawic i nikt tego nie robi po to zebys czuła sie jeszcxze gorzej tylko zebys oczy otworzyła. A ordynatora sie nie masz co bac nie masz języka w buzi???? Opierdziel go jak bedzie sie jak cham zachowywał, nie daj sie mu zbadac zarządaj innego lekarza masz prawo do tego, jego postrasz prawami pacjenta i ze go zaskarzysz za takie zachowanie naprawde to czesto działa cuda. ile ci jeszcze zostało do tego 36 tc???? Dużo?? Moze jednak dasz radę ?? Nie obrazaj się.. jestes znami od poczatku, jedna sytuacja i uciec chcesz?? Ja ci dam łajzo siedź tu i nie bądź taka nabzdyczona i nie marudź jak małe dziecko Wiesz ze jestesmy z tobą ale czasemk trzeba ostro bo trudny z ciebie przypadek Ja u swojej prowadzącej w szpitalu też miałam ostatnie robione połówkowe i dopiero teraz 4 września mam bo ogólnie to 3 razy robią usg ;/ żadko Ale chodzę też prywatnie więc usg mam co miesiąc ale na takim aparacie na którym prawie nic nie widać ale ruchy i takie najfajniejsze i najważniejsze rzeczy się uchwyci ![]() Dzisiaj miałam glukozę, przeżyłam 4 września dowiem się jakie wyniki i mam nadzieje, że cukrzycy nie mam
|
|
|
|
#3767 |
|
Zadomowienie
|
mój mąż dziś pomalował pokój Lilianki
zaraz poustawia szafy na miejsce łóżeczka jeszcze nie składamy, ale w weekend mam zamiar torbę już pakować do szpitala powoli |
|
|
|
#3768 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ten twój poród to jakiś super ekspres, aż tak szybko to bym chyba nie chciała ![]() Cytat:
![]() A Zosieńka duża dziewczynka nie ma co Cytat:
![]() zrobiłyśmy blokadę i koniec kropka |
|||
|
|
|
#3769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A napisałam już raz, że zostało wam sierpnióweczki tylko półtorej dnia a później wrześniówki was zablokują i kiedy będziecie rodzić? |
|
|
|
|
#3770 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluje dzieciaczków czekam na foty bo ja musze tu wszystkie opłakac co nie??( na kazdym zdjęciu rozczulona ciocia luycia jest ) takie mamy sluiczne te maluszki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3771 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jak nie jutro to ja się tam gdzieś komuś wbiję w kolejkę na początku września zobaczycie
|
|
|
|
|
#3772 |
|
Zadomowienie
|
hej laseczki!!!
ja tylko na chwile sie przywitac i powiedziec,ze u mnie nadal cisza ![]() gratuluje maluszków mała bafi piekna pozdrawiam Was
|
#3773 |
|
Konto usunięte
|
jaka zosia kochana.taka ma fioletowa rączke
|
|
|
|
#3774 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;36213441]rany,aż mi sie coś robi jak czytam o takich niedojrzałych dupkach.dobrze że w końcu wysłałaś barana na drzewo.tyle jest biednych kobiet które tkwią w takich chorych związkach i nie potrafią wziąć spraw w swoje ręce że az się smutno robi[/QUOTE]
Niedojrzały dupek to mało powiedziane. Teraz jak na to wszystko patrzę to podziwiam siebie że wytrwałam prawie 5 lat z psycholem. Przy nim stałam się taka maluczka, każdy dzień to był strach czy będzie foch. Jak nie dał rano buzi to już drżałam co będzie jak wróci z pracy... Ech długo by pisać. Krzywdził mnie a ja nadal ślepo go kochalam i nie umialam wyrzucic go z życia. Dziękuję Bogu, że moja siostra okazała się taką szmatą że przespała się z nim. Uczucia momentalnie uleciały. I dzięki temu jestem szczęśliwa, Paula ma uśmiechniętą mamę i jak sama mówi najlepszego tatę na świecie ![]() Cytat:
Nie ma później że one były na wcześniejszą datę
|
|
|
|
|
#3776 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje:cm ok:Cytat:
W sumie to pani farmaceutka powiedziała,że która kobieta w ciąży chciałaby coś testować na sobie i swoim nienarodzonym dziecku... Cytat:
ale zleciało...buziak dla kruszynki.A co z wózkiem?chyba byliście zdecydowani?Cytat:
Co do synka to wiem,że Ci przykro sie zrobiło,dzieci czasem tak mają,inne miejsce,nie czuł się tam dobrze.Mój jak mnie odwiedził w szpitalu(w 30tc)przywitał się i patrzył chwilę w tv,ale nie było ciekawej bajki i chciał do domu Tak to z dziećmi...Cytat:
Cytat:
Gratulacj e!Tak,on się panicznie bał kłucia i ledwo to jedno przeżył,cały zapłakany i mąż go musiał trzymać.Doktorka nic na ten temat nie mówiła.A czemu niby tych żywych szczepów nie można jak też są dostępne?coś mówiłaś,że dłużej się wydalają z organizmu tak? Cytat:
Colds wypowiedz się w tej kwestii..
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze jedno zdjecie na mailu
|
|
|
|
#3778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Te żywe szczepy są długo wydalane z kupą z organizmu i stanowią duże zagrożenie dla noworodka. Nam zabroniła brać żywe szczepy, bezwzględny zakaz był.
|
|
|
|
#3780 |
|
Konto usunięte
|
jaki słodki żarłoczek z Zosi
rany nie moge patrzeć na te nasze maleństwa bo automatycznie uruchamia mi sie egoizm i zazdrosc i bym juz swojego Leośka chciała zobaczyć |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

Chociaż napewno będzie to ponad pół roku na wykorzystanie, bo przypomniało mi się, że mój wujek wykorzystywał ten urlop, po tym jak ciocia wróciła po macierzyńkim do pracy i nie mieli chwilowo z kim zostawić małego. Mam prośbę.
Będziesz o mnie pamiętała, jak już uda Ci się dowiedzieć więcej na ten temat, bo my pewnie też dopiero za jakiś czas będziemy chcieli z niego skorzystać?
no bo nie odpisuje mi czy tu wsadzic czy na maila wiec ryzyk fizyk hahahahahaha 

Kawał chłopa z niego. Ogólnie mogę już rodzić według gina.

Dziękuje:cm ok: