![]() |
#3751 |
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Tyle, że wiesz, zazwyczaj takich zainteresowań nie miewam
![]() Otóż jestem w szoku, po raz pierwszy poczta mnie zaskoczyła pozytywnie... Wczoraj zamawiałam na Allegro serum dopaszczowe, a dziś w południe dostałam przesyłkę... Czyli można... Koth mnie spycha z fotela.
#3752 |
Zakorzenienie
|
Nie no spokojnie tu sami swoi, nie ma się czego wstydzić
![]() ![]() Może teraz on chce przed lapkiem (czy czego tam używasz) posiedzieć? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3753 |
Zakorzenienie
|
![]() a nawet piwa nie mam coby jakoś na sen czy coś - jakoś tak mi smętnawo dziś bez powera ![]() zrobiłam jedynie prześwietną pastę z tuńczyka z jajem serem zółtim oliwkiem zielonym i majonezem omega 3 i pieprzem czarnym i zapiekłam na tostach - cholipa jets tyle do zrobienia a ja bez sił i chęci |
![]() ![]() |
![]() |
#3754 | |||
Zakorzenienie
|
Nie od razu Kraków zbudowano
![]() ![]() To prawda, dobrze że już się kończy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3755 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() i ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3756 |
Zakorzenienie
|
że też dopiero teraz na to wpadłam, kogo Christina mi przypomina
![]() http://randomoverload.net/wp-content...rabbit.jpg.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-08-30 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3757 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nie daj się, rób co Ci serce dyktuje Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no może, nie wiem, pogadam jutro z wetem Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Toficzek miała raka, rozcieli ją żeby ewent. wyciąć, ale się nie dało, bo był taki "rozlany" i miała dużo zaatakowanych narządów wiesz co mi powiedział: chcesz się pożegnać? dobrze, ja ją zszyję i obudzę, a ty będziesz patrzeć jak się męczy z tymi ranami i rakiem, którego nie wyleczymy, odejdzie za miesiąc może dwa. Wolisz cierpieć sama czy razem z nią, a uwierz, że razem będziecie cierpieć podwójnie. I miał rację, bo co to by było za życie dla psa, krótkie i pełne boleści Cytat:
![]() a tak poza tym to biedne zwierze ![]() ![]() ![]() oby ![]() Cytat:
![]() ale jak masz wątpliwości to zapuszczaj, obciąc zawsze zdążysz Cytat:
![]() dziś umyła doopę ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja sobie chyba dziś płuca wykaszlę ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Yhy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to wiocha jest, zadupie zabite dechami - jak z dziada pradziada się żyło i robiło 100 lat temu, tak jest do teraz - zapierdzielanie cały tydzień w polu/oborze, młodzież w soboty jeździ na pobliską dyskotekę (jedyny klub w promieniu jakiś 30km), a w niedzielę wszyscy obowiązkowo grzecznie do kościoła, a potem siedzą do wieczora na ławkach pod domem, chyba, że jest we wsi wydarzenie typu gminne zawody strażackie ![]() ![]() Poczytajcie sobie "Chłopów" - opisane w nim Lipce są 6km ode mnie. Narzędzia i maszyny się może przez 100 lat i zmieniły, ale mentalność ludzka mało ![]() (i nawet gwarę księżacką z książki rozumiałam ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-08-30 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. uff, najwazniejsze, ze sie nie meczy ![]() Nie wiem czy tez tak macie, ze kocie (ogolnie zwierzece) cierpienie porusza Was bardziej niz ludzkie? [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36217735]Za wszelakie nocne horrory nie odpowiadam ![]() A za sny innego... rodzaju? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3761 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- gratis leginsik |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3762 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3763 | |||
Panaroja
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.pewnie zaciskasz szczęki nieświadomie albo i przez sen nawet z nerwów . i słusznie , kothu się komfort należy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | ||
Zakorzenienie
|
tak wlaśnie mówię... powoluśku
![]() Ewusiu kochana i Ciebie ściskam ![]() ![]() ![]() A dziś słyszałam jak rodzinie takiej pani nowej ( po tym samym co tata) , mówią to samo co nam na początku... ![]() ![]()
![]() |
#3765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3766 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() znam sytuację , gdzie pies poszedł do piachu bo nie szczekał ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- no bo zwierzę nie rozumie czemu cierpi , człowiek co innego, choroba, ból, nawet dziecku można wytłumaczyć ,w pewnym wieku oczywiście
![]() |
#3767 |
Nindżopesz
|
![]() A wczoraj snila mi sie Melk (bez skojarzen, zboki). We snie stwierdzila, ze nie ma ochoty isc do fryzjera przed kasynem wiec ze zlosci obciela sobie wlosy na krotko i napisala w Barze: "wiem, ze niektorym bardzo sie moje wlosy podobaly, przykro mi ale musialam podjac taka decyzje bo nie mialam wyboru". ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3768 | ||
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Widziałąm dziś na żywo leginsy w galaxy printa i wreszcie wiem jak to na żywo wygląda ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uprawiają pole, hodują śwynie i/lub krowy, a młode pracują dodatkowo gdzieś w sklepach/w mieście/na budowach itp ![]() ![]()
![]() |
#3770 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
potrzebuje przepisu na fajna salatke z owocami morza ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3771 |
Panaroja
|
No popatrz , a w mondrych ksionszkach piszą , że księżacy kultywują tradycję i rękodzieło do dziś uprawiają .
![]() ![]() |
![]() |
#3772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (babcia jeszcze haftowała serwetki do domu, ale wymarło to ale np. do dzisiaj na waznych uroczystościach kościelnych itp. czasem przychodzi do procesji kilka babek w tradycyjnych łowickich kieckach. A ciężkie to jak pierun, w szafie po babci jeszcze leża stare) jest pod Łowiczem muzeum rzeźb jakiegoś lokalnego rzeźbiarza w wiosce o słynnej nazwie - uwaga: Sromów ![]() przydrożna tabliczka z napisem: Muzeum Sromów bezcenne ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-08-30 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3773 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() A nie zostały Ci po babci jakieś wzory haftu ![]() Muzeum piękne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3774 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero teraz do tego wracają, bo moda na rękodzieło, przyjadą turyści i zapłacą, ze wsi nikt nie kupi, bo to przecież staromodna wiocha ![]() (P.S. choć nie wszyscy - jak były wybory na wójta i jeden kandydat z gminy, a drugi obrotny dyrektor szkoły, przybyły z daleka, który chciał m.in. agroturystykę rozwinąc, to m.in. moja kuleżanka, co się teraz hajtała, mądrzyła się "Wybieramy K. naszego człowieka! ten przyjezdny chce nam kurort za stodołą robić, phi!" ![]() Cytat:
Zostało tylko trochę serwetek, nie wiem, jak z foceniem, musiałabym zakurzone szafy na strychu odgrzebywać ![]() I została (nie wiem po kim) ta kamizelka, którą kiedyś znalazłam na strychu ![]() po jakiś 6 praniach i szorowaniach wygląda nieźle, ale i tak na boku ma dużą "wyburzałą" brazowa plamę ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-08-30 o 21:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3775 | |||
Zakorzenienie
|
o matyldo oby nie jeszcze nie - ale wziełam dźwigłam pupę wzięłam chuopa i poszlim na spacer w ciemnosciach i cykaniu świerszczy ( zwieńczony wizytą w sklepie po piwo
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3776 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i wiem, że to zależy od człowieka, mój dziadek nie dbał może jakoś szczególnie o psy (ale żaden nie żył na łańcuchu) i koty, ale krowy miały kantary (zrobione z łańcucha, węża ogrodowego/pakuł (pakułów????)/sznurka) sam je robił, a konie miały kantary skórzane kupne Cytat:
![]() goopie pytanie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ad2. o tym samym pomyślałam tak, tak ![]() Cytat:
![]() jesu jestem w wieku tej pani ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3777 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() A w sumie to cos mi kołacze o artyście, który robił odlewy sromów i je wystawiał
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#3778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3779 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pierwszy raz w życiu zobaczyłam toto, jak sobie przed chwilą wyguglałam ![]() (no ale ja nie mam krów, to i tematem zainteresowana nie jestem) Cytat:
ale chyba bez sensu licytowac się teraz, gdzie mieszkają ci dobrzy, a gdzie ci źli. I tu i tu są ludzie i taborety ![]() Cytat:
![]() dziś mnie mało jeden nie oblazł, jak maliny rwałam. Ale poleciał. Może i szkoda, fajne uczucie jak tymi haczykowatymi odnóżami po skórze łazi i się tak "czepia" ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-08-30 o 21:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3780 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Flo
![]() ![]() Skarb, naprawdę brzmi lepiej, cieszę się ![]() ![]() --- byłam na jodze, było super, takiej "typowej" jogi z asanami nie było prawie wcale za to były mantry, medytacja, ćwiczenia oddechowe, i jedno straszliwe ćwiczenie polegające na wytrzymaniu w jednej pozycji bez ruchu mimo bólu i słabości.... cieszę się strasznie, że udało mi się przełamać nerwa, bo cały dzień miałam ogromną ochotę olać i nie iść.... ![]() --- i zauważyłam, że udało mi się nie załapać na żadną z dzisiejszych rozbiórek Ambre Soie ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-08-30 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.