Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :) - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-30, 18:08   #1201
czekoladka_111
Rozeznanie

Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
Spoko cindy poczekam
Bedziesz miec czas to wstawisz drzewko

Ja teraz w pracy do pozna siedze
Wogole malo sie wysypiam bo niedosc ze sasiad psa na dwor wypuszcza to I ten podrzucony do naszych wspollokatorow drze jape za przeproszeniem pol nocy.
Jusz trace cierpliwosc
Wiem napewno - jak bede miec zwierza to koniecznie kota , weza I jakiegos jaszczurka
Napewno nie psa

Sent from my ST25i using Tapatalk 2
nie kazdy pies tak szczeka w nocy ja np mam w domu jamnika i on w nocy grzecznie spi

Cytat:
Napisane przez sayurii Pokaż wiadomość
O hej Miło, że wpadłaś
hej hej

Żona 20.06.2015
czekoladka_111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 18:18   #1202
Cindy28
Lux Mundi

Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)

Cytat:
Napisane przez czekoladka_111 Pokaż wiadomość
hehe ja mam tate i tża budowlanca to sobie z nimi pojechalam na budowe i pomagam ;p
Heh Mój Tatulo był z wykształcenia betoniarz - zbrojarz A budowlańców w domu zawsze cała masa

Cytat:
Spoko cindy poczekam
Ok

Cytat:
Niektórych to bym chętnie pogoniła Ale ten jeden jakoś tak na niego dziwnie działa
I poświęca mu więcej czasu niż mi
Żeby nie było całkiem grzecznie spędzają czas, bo oboje nie piją itd. A mianowicie 5-6 razy w tygodniu spędzają po kilka godzin w klubie bilardowym i grają w snookera. No kurde ile można... We wtorek tż zawoził mnie na bachate i darł na mnie ryja cały zdenerwowany, bo on się śpieszy, jest umówiony, a musi gdzieś ze mną jeździć, bo ja ciapa za późno sprawdziłam autobus! W sobote czy w niedziele jakoś powiedział mi, że nie będziemy się widzieć on sobie tam pojedzie, żeby w tygodniu już nie jeździć. I wiecie co? Był już w poniedziałek, wtorek i środę
W inny dzień mówi wiesz dzisiaj się nie widzimy, chce iść wcześniej spać i źle się czuje. A co zrobił? Pojechał wieczorem, bo kolega go namówił. Potem mi się żali, że czasem nie ma ochoty jechać, a i tak go tamten jakoś wyciągnie. Uczyć się musi, marudzi, że kasy nie ma a i tak jeździ.
Kurde no mi to nie przeszkadza, niech sobie gra, ale nie tyle.. Sama lubię oglądać, podoba mi się, że ma taką pasje. Tylko ostatnio przesadza.

A jeszcze wczoraj się czepiał mojego siedzenia po nocy, chociaż dzień wcześniej mu powiedziałam, żeby mi nie pitolił na ten temat. No i nie gadamy ze sobą
No wygadałam się
Ja pogoniłam Powiedziałam, że może sobie wybrać tylko miałam w pewnym sensie lepszą sytuację, bo zabrałam go na inny kraniec Polski ale jak wracał do domu [ weekendy/ Święta] to apiać to samo Więc dałam spokój - całe życie się użerać nie będę I on miał z gatunku tych gorszych - alko/dragi/dziwki/juma/grypsera spasowałam więc
Co do pasji - są jak najbardziej ok, jestem za Ale we wszystkim umiar Poza tym jakby nie było - Tobie powinien poświęcać WIĘCEJ czasu - imo

Cytat:
Rozbroiłaś mnie Też miałam taką wpadkę, ale jak miałam 5-6 lat
No ja właśnie za gówniarza jakaś przykładniejsza byłam Albo po prostu teraz mam wszystko tak bardzo w doopie, że jej nie przyodziewam tylko rozmiary kiecek zmieniam na większe

Cytat:
nie kazdy pies tak szczeka w nocy ja np mam w domu jamnika i on w nocy grzecznie spi
Nie lubię jamników pewnie dlatego, że takowy mnie kiedyś capnął
Stary 2012-08-30, 19:11   #1203
czekoladka_111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Heh Mój Tatulo był z wykształcenia betoniarz - zbrojarz A budowlańców w domu zawsze cała masa

Nie lubię jamników pewnie dlatego, że takowy mnie kiedyś capnął
hehe no budowlanców to naprawde cała masa jest, z tym sie zgodze ;p

mój Maksio (jamnik) lubi za kostki łapać ale weterynarz powiedział że po prostu ta rasa psów tak ma ze jak się cieszy to gryzie.. ale i tak go kocham

Żona 20.06.2015
czekoladka_111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 20:09   #1204
201604250949
Konto usunięte

dzien dobry juz jestem
ale sie napływalam i przypiekam
201604250949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 20:16   #1205
2018070520180950
Konto usunięte

ja dzis wolne mialam od rana latanie ale teraz zatapiam sie w ksiazce
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 20:25   #1206
sayurii
Zakorzenienie

Też nie lubię jamników, ogólnie nie przepadam za małymi psami
A moja mama akurat sobie sprawiła takiego szczekacza Strasznie porąbana psina, ale nie da się jej nie kochać Wstawie wam kiedyś zdjęcie

Cytat:
Ja pogoniłam Powiedziałam, że może sobie wybrać tylko miałam w pewnym sensie lepszą sytuację, bo zabrałam go na inny kraniec Polski ale jak wracał do domu [ weekendy/ Święta] to apiać to samo Więc dałam spokój - całe życie się użerać nie będę I on miał z gatunku tych gorszych - alko/dragi/dziwki/juma/grypsera spasowałam więc
Co do pasji - są jak najbardziej ok, jestem za Ale we wszystkim umiar Poza tym jakby nie było - Tobie powinien poświęcać WIĘCEJ czasu - imo

No i bardzo dobrze zrobiłaś
Muszę z moim poważnie pogadać, tak nie może być Zaczęło się to niedawno, wcześniej jeździł rzadziej więc jeszcze go naprostuję Wiem, że mi powinien poświęcać więcej, normalnie czuję się zaniedbana i mu o tym powiem.

Alisek bejbeeeee!
Ty już pewnie jak murzyn wyglądasz
sayurii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 20:52   #1207
2018070520180950
Konto usunięte

jamniki smieszne sa

znalam jednego o imieniu Szeges kiedys
Stary 2012-08-30, 21:28   #1208
201604250949
Konto usunięte

Cytat:

Alisek bejbeeeee!
Ty już pewnie jak murzyn wyglądasz
bejbe
no troszke to slonce mnie przygrzale tego lata
ale szybko zejdzie;]

pozniej Was nadrobie tu
201604250949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 21:46   #1209
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
wakacjowac to ja bym tu chciala ja tu pracuje, a zeby bylo smieszniej to na budowie
Aha na budowie pracowałam, fajnie było a co sobie robisz tam?
Cytat:
Do przedszkola nie chodziłam Mama za bardzo mnie kochała, żeby oddawać dziecko na pastwę pobudek o 7 rano [jak nie wcześniej ], parówek na śniadanie i wrednych pań - opiekunek
Ale jako mała dziewczynka zawsze dbałam o kompletność mojej garderoby to jakoś na stare lata mam wszystko w doopie szkoda tylko, że goła jest
I niestety nie pierwszy raz mi się to zdarza widać w poprzednim wcieleniu byłam typowym gołodoopcem i to na pewno nie ja wymyśliłam dżynsy

A z przedszkolem to jak dla mnie 100% racja, wszystkie te przygody miałam i jeszcze kilka innych chociaż ogólnie uważam, że to fajna instytucja

Cytat:
Oferta, jak oferta - ale konie tabunowy chów i w ogóle
No jo, ja patrzę jako wyposzczony jeździec aczkolwiek z tabunowego wydaja mi się te koniska takie dzikie

Cytat:
Heh, mnie złapał pawie letnia burza przemokłam do suchej nitki + gdy rozdarło się nade mną niebo, jakoś odruchowo zawołałam : 'Św. Antoni!', a później przecież skojarzyło mi się, że On od rzeczy znalezionych, tfu - zgubionych i w rezultacie szłam koło parku gadając sama do siebie : 'To Kto tam u Góry do cholery jest od anomalii pogodowych?!' Nikt mi nie odpowiedział aż se muszę zaraz wygooglać
Aaa - i wiem jush teraz niestety co oznacza powiedzenie : 'wpaść z deszczu pod rynnę' sukienka tak mi przylipła do ciała, że czułam się jak Miss Mokrej Sukienki normalnie - druga skóra
W życiu by mi nie przyszło do głowy niebios nawoływać teraz to już tylko urwuję i ujuję nie prześwitywała Ci?

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 21:55   #1210
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Widzę, że nie dość, że Nocne Mary, to jeszcze zmysł budowlany mamy Ja tam czekam aż mi wylewka samopoziomująca wyschnie w łaźni i będę terakotę i płytki kłaść się nauczyć muszę, a co!
Chętnie bym Ci pomogła a posadzki samopoziomujące to bujda na resorach, wystarczy se luźniejszą zaprawę zrobić i wychodzi to samo
Cytat:
Spoko cindy poczekam

Ja teraz w pracy do pozna siedze
Wogole malo sie wysypiam bo niedosc ze sasiad psa na dwor wypuszcza to I ten podrzucony do naszych wspollokatorow drze jape za przeproszeniem pol nocy.
Jusz trace cierpliwosc
Wiem napewno - jak bede miec zwierza to koniecznie kota , weza I jakiegos jaszczurka
Napewno nie psa

Sent from my ST25i using Tapatalk 2
Gady są spoko
Cytat:
Ale co się konkretnie stało, bo nie bardzo rozumiem?;/

To u kogoś druknąć, a potem pokserować Serio czasami się opłaca ponosić tak cv i popytać o pracę My do nas zawsze przyjmowaliśmy takich co sami przyleźli Dużo moich znajomych w ten sposób złapało jakąś prace.

Masakra to i tak długo wytrzymał. Ja bym wykitowała po miesiącu takiej pracy
Już mówię
Był na linii z jeszcze jednym łebkiem i ten koleś postawił karton kremików nie na paletę tylko obok. I se góra wymyśliła, że chciał to ukraść a Tż powinien w tamtym momencie polecieć zakablować, a że nie poleciał bo nie widział, to mu podziękowali też w ogóle wczoraj się dowiedziałam, że tam dają 3 stówy jak na kogoś doniesiesz, dasz wiarę? patologia

Tak se myślę, że wrzesień się zaczyna to podjadę do szkoły i w szkole mu druknę też uważam, że chodzić samemu najlepiej

I sama mu gadałam żeby się im tam postawił, no ale widzisz. Chciał chłopak uczciwie robić, starał się, to go wyc.h.ujali i tyle z tego ma

Cytat:
Niektórych to bym chętnie pogoniła Ale ten jeden jakoś tak na niego dziwnie działa
I poświęca mu więcej czasu niż mi
Żeby nie było całkiem grzecznie spędzają czas, bo oboje nie piją itd. A mianowicie 5-6 razy w tygodniu spędzają po kilka godzin w klubie bilardowym i grają w snookera. No kurde ile można... We wtorek tż zawoził mnie na bachate i darł na mnie ryja cały zdenerwowany, bo on się śpieszy, jest umówiony, a musi gdzieś ze mną jeździć, bo ja ciapa za późno sprawdziłam autobus! W sobote czy w niedziele jakoś powiedział mi, że nie będziemy się widzieć on sobie tam pojedzie, żeby w tygodniu już nie jeździć. I wiecie co? Był już w poniedziałek, wtorek i środę
W inny dzień mówi wiesz dzisiaj się nie widzimy, chce iść wcześniej spać i źle się czuje. A co zrobił? Pojechał wieczorem, bo kolega go namówił. Potem mi się żali, że czasem nie ma ochoty jechać, a i tak go tamten jakoś wyciągnie. Uczyć się musi, marudzi, że kasy nie ma a i tak jeździ.
Kurde no mi to nie przeszkadza, niech sobie gra, ale nie tyle.. Sama lubię oglądać, podoba mi się, że ma taką pasje. Tylko ostatnio przesadza.

A jeszcze wczoraj się czepiał mojego siedzenia po nocy, chociaż dzień wcześniej mu powiedziałam, żeby mi nie pitolił na ten temat. No i nie gadamy ze sobą
No wygadałam się
(...)
No z tym tekstem przy zawożeniu Cię to przesadził chyba nie jest asertywny chłopak
I nie rozumiem, co mu przeszkadza Twoje siedzenie w nocy, kiedy to Ty możesz byc potem niewyspana itd. A przecież masz dla niego czas ale bym mu kazanie walnęła

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-08-30, 21:59   #1211
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
hehe no budowlanców to naprawde cała masa jest, z tym sie zgodze ;p

mój Maksio (jamnik) lubi za kostki łapać ale weterynarz powiedział że po prostu ta rasa psów tak ma ze jak się cieszy to gryzie.. ale i tak go kocham
Bo to dobry zawód

Tez nie lubię małych jazgocących szczekaczy, im mniejsze tym bardziej zaczepne to chociaż oczywiście wynika to z olewactwa właścicieli
Cytat:
Napisane przez _alison Pokaż wiadomość
dzien dobry juz jestem
Alis!!!
Gdzież Ty była?
Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
Naprawdę jesteś mol
Fajny avek masz myślałam na pierwszy rzut oka, że jakis nowy wędrowiec do nas przybył

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-08-30, 22:02   #1212
2018070520180950
Konto usunięte

no zmienilam avka ale ja mam zawsze rudą

no ja uwielbiam czytac a ksiazka mnie wciagnela juz pochlaniam 2 czesc
Stary 2012-08-30, 22:07   #1213
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Dobla, pogadałam to zanim jeszcze pójdę na film to Wam powiem, że nic dzisiaj nie załatwiłam tysiąc pincet papierów muszę donieść żeby mnie łaskawie za bezrobotnego uznano, jutro muszę tam jechać drugi raz a najpierw do szkoły po papiery.... Ech, zburzyli mi cały porządek jutrzejszego dnia

Aa, i byłam na tych koniach, ogólnie Wam powiem, że bida jak nie wiem w boksach drzwi nie zamykane, prętów w niektórych nie ma wcale konie se łażą bez kantarów i ebane przychodzą na zawołanie i same do swoich boksów włażą ujeżdżalnie nie ogrodzona, padoki też tylko tasiemką ogrodzone w większości, normalnie szok a ja myślałam, że ta moja poprzednia stajenka bidna była... ale za to duże boksy konie maja i fajni ludzie no i oczywiście juz zdążyłam się zaprzyjaźnić ze stajennymi kotami :lol; obiecałam im, że im będę przynosić dobre rzeczy do zjedzenia
Poprowadziłam se jedną bardzo nudną lekcję i to by było na tyle, zwinęłam się na pociąg którego nie było bo pomyliłam dni i musiałam wracać autobusem 1,50zł przepłaciłam

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
no zmienilam avka ale ja mam zawsze rudą

no ja uwielbiam czytac a ksiazka mnie wciagnela juz pochlaniam 2 czesc
Widzę właśnie a sama też żeś ruda?
Dobrze trafiłaś z tym tytułem, dobrze, że się jakąś lipą nie okazał

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-08-30, 22:15   #1214
2018070520180950
Konto usunięte

nie kazdemu by sie chyba spodobalo ale mi sie podoba bom zboczuch!

nie ja brunetka nie ruda
Stary 2012-08-30, 22:23   #1215
sayurii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość
Już mówię
Był na linii z jeszcze jednym łebkiem i ten koleś postawił karton kremików nie na paletę tylko obok. I se góra wymyśliła, że chciał to ukraść a Tż powinien w tamtym momencie polecieć zakablować, a że nie poleciał bo nie widział, to mu podziękowali też w ogóle wczoraj się dowiedziałam, że tam dają 3 stówy jak na kogoś doniesiesz, dasz wiarę? patologia

Tak se myślę, że wrzesień się zaczyna to podjadę do szkoły i w szkole mu druknę też uważam, że chodzić samemu najlepiej

I sama mu gadałam żeby się im tam postawił, no ale widzisz. Chciał chłopak uczciwie robić, starał się, to go wyc.h.ujali i tyle z tego ma

No z tym tekstem przy zawożeniu Cię to przesadził chyba nie jest asertywny chłopak
I nie rozumiem, co mu przeszkadza Twoje siedzenie w nocy, kiedy to Ty możesz byc potem niewyspana itd. A przecież masz dla niego czas ale bym mu kazanie walnęła
Ja pierdziele, za takie coś? Jeszcze płacą za doniesienie na kogoś o.O Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Masakra...
**ujowo strasznie ;/
Ale tż pochodzi, poszuka w necie i na pewno coś szybko znajdzie

No bo wiesz to było tak, że zmienili mi godzinę zajęć i no naprawdę nie zdążyłabym na busa, bo dowiedziałam 40 min przed tym którym musiałabym jechać. Nie wyrobiłabym się na bank. To dzwonię do tż, bez problemu się zgodził, a potem jakieś pretensje z czapy w samochodzie Strasznie się wkurzyłam, bo czego się mnie czepiał mógł odmówić i mnie nie zawozić ;/
Tak btw. to dla znajomych jestem ciapa i mam ksywę ciapek

Jest asertywny, ale nie w stosunku do tego kolesia.
Też mu walnęłam spokojnie i walnę drugie jak się zobaczymy
No, ale już gadamy ze sobą przynajmniej tyle.
Stary 2012-08-30, 22:29   #1216
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
nie kazdemu by sie chyba spodobalo ale mi sie podoba bom zboczuch!

nie ja brunetka nie ruda
Oo, to mnie by się podobało
Kurdę, a utożsamiałam Cię z Twoim avkiem

Szkoła uwodzenia właśnie na polsacie leci jaki słodki koles tam gra i ta jego siostra też śliczna

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-08-30, 22:37   #1217
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Napisane przez _alison Pokaż wiadomość
dzien dobry juz jestem
Aloha a gdzie pływałaś ?

Cytat:
Ja tyż zamiast się uczyć, to książki czytam

Cytat:
No i bardzo dobrze zrobiłaś
Muszę z moim poważnie pogadać, tak nie może być Zaczęło się to niedawno, wcześniej jeździł rzadziej więc jeszcze go naprostuję Wiem, że mi powinien poświęcać więcej, normalnie czuję się zaniedbana i mu o tym powiem.
Dobrze, dobrze - tylko troszkę późno

Powiedz

Cytat:

A z przedszkolem to jak dla mnie 100% racja, wszystkie te przygody miałam i jeszcze kilka innych chociaż ogólnie uważam, że to fajna instytucja
Mnie jakoś nigdy nie ciągnęło do takowych takim to sposobem ominęło mnie vsio i trafiłam dopiero do podstawówki

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
No jo, ja patrzę jako wyposzczony jeździec aczkolwiek z tabunowego wydaja mi się te koniska takie dzikie
Trochę inaczej się mię to skojarzyło

Noo, dzikie

Cytat:
W życiu by mi nie przyszło do głowy niebios nawoływać teraz to już tylko urwuję i ujuję nie prześwitywała Ci?
Miałam w swym krótkim życiu troszku do czynienia z Niebiesami, więc tego - szacun u mnie jest do Miszcza i Jego Świty

Suknia kolorowa, więc bez prześwitów Ale kiedyś byłam w białych szortach i takiej, że koszulce, buty na szpilce i deszcz mnie złapał, schroniłam się niestety w lokalu użytkowym - komentarzy przytaczać nie będę, nie na Wasze to uszy, Młode Damy a własna Mać mnie zobaczywszy rzekła, że z rozkładówki Playboya zejszłam

Cytat:
Chętnie bym Ci pomogła a posadzki samopoziomujące to bujda na resorach, wystarczy se luźniejszą zaprawę zrobić i wychodzi to samo
Znaju ale musiałam wypróbować

Cytat:
w ogóle wczoraj się dowiedziałam, że tam dają 3 stówy jak na kogoś doniesiesz, dasz wiarę? patologia
Co za kraj
Stary 2012-08-30, 22:37   #1218
sayurii
Zakorzenienie

Cytat:
Dobla, pogadałam to zanim jeszcze pójdę na film to Wam powiem, że nic dzisiaj nie załatwiłam tysiąc pincet papierów muszę donieść żeby mnie łaskawie za bezrobotnego uznano, jutro muszę tam jechać drugi raz a najpierw do szkoły po papiery.... Ech, zburzyli mi cały porządek jutrzejszego dnia

Aa, i byłam na tych koniach, ogólnie Wam powiem, że bida jak nie wiem w boksach drzwi nie zamykane, prętów w niektórych nie ma wcale konie se łażą bez kantarów i ebane przychodzą na zawołanie i same do swoich boksów włażą ujeżdżalnie nie ogrodzona, padoki też tylko tasiemką ogrodzone w większości, normalnie szok a ja myślałam, że ta moja poprzednia stajenka bidna była... ale za to duże boksy konie maja i fajni ludzie no i oczywiście juz zdążyłam się zaprzyjaźnić ze stajennymi kotami :lol; obiecałam im, że im będę przynosić dobre rzeczy do zjedzenia
Poprowadziłam se jedną bardzo nudną lekcję i to by było na tyle, zwinęłam się na pociąg którego nie było bo pomyliłam dni i musiałam wracać autobusem 1,50zł przepłaciłam
Kocham urzędy i te miliony papierów
Jak mam coś jechać załatwiać to mnie telepie... A jeszcze muszę do innego miasta jeździć, bo nie jestem zameldowana tu gdzie mieszkam. Więc jak jakiś babiszon mówi mi, że brakuje jeszcze jakiegoś świstka o którym mi wcześniej nic nie wspominała to mam ochotę ją wytargać zza tego biurka i porządnie okaleczyć

Jak masz tam fajnych ludzi, fajne kotki i kontakt z końmi to co tam biedna stajnia Ja się tam za bardzo nie znam jak to tam powinno wyglądać więc się bardziej nie wypowiem
Stary 2012-08-30, 22:38   #1219
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:

Chwali się O koty nada dbać

Dobre

A u Nas na wątku króluje dziś to ==> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3150
Umarłyśmy Wszystkie, jak raz
Stary 2012-08-30, 22:43   #1220
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Oo, to mnie by się podobało
Kurdę, a utożsamiałam Cię z Twoim avkiem

Szkoła uwodzenia właśnie na polsacie leci jaki słodki koles tam gra i ta jego siostra też śliczna
Bujalam sie za malolaty z ryanie phillippe szkoda ze film sie kończy jak kończy :/

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2012-08-30, 22:47   #1221
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Ja pierdziele, za takie coś? Jeszcze płacą za doniesienie na kogoś o.O Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Masakra...
**ujowo strasznie ;/
Ale tż pochodzi, poszuka w necie i na pewno coś szybko znajdzie

No bo wiesz to było tak, że zmienili mi godzinę zajęć i no naprawdę nie zdążyłabym na busa, bo dowiedziałam 40 min przed tym którym musiałabym jechać. Nie wyrobiłabym się na bank. To dzwonię do tż, bez problemu się zgodził, a potem jakieś pretensje z czapy w samochodzie Strasznie się wkurzyłam, bo czego się mnie czepiał mógł odmówić i mnie nie zawozić ;/
Tak btw. to dla znajomych jestem ciapa i mam ksywę ciapek

Jest asertywny, ale nie w stosunku do tego kolesia.
Też mu walnęłam spokojnie i walnę drugie jak się zobaczymy
No, ale już gadamy ze sobą przynajmniej tyle.
Ja też oczywiście dopiero teraz się dowiedziałam; nie rozumiem, czemu wcześniej mi tego wszystkiego nie mówił, komunikacja z jego strony to tylko słowo normalnie a ja go wyganiałam do tej roboty jak dziecko, no teraz to rozumiem, że nie chciało mu się tam jeździć.

Mam nadzieję, że mu się poszczęści... Ten chłopak nie robi dobrego pierwszego wrażenia
Chociaż teraz patrz. Ja 7 stów on 7 stów kuroniówki i mielibyśmy więcej niż ta jego wypłata ale on nie chce siedzieć w domu, dobrze w sumie. Zaś by się rozleniwił

Noo, to dobzie dobry wstęp do dalszych rozmów

Ciapek słodkie!

I też się zawsze wkurzam jak mi ktoś tak wymyśla, chyba naprawdę lepiej wiedzieć od razu na czym się stoi a nie

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Bujalam sie za malolaty z ryanie phillippe szkoda ze film sie kończy jak kończy :/

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja to nawet teraz bym się w nim pobujała jak nie lubię kędzierzawych tak ten jest słodki
I chyba dzięki temu zakończeniu tak mi się to podoba, chociaż raz coś niebanalnego

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-08-30, 22:49   #1222
sayurii
Zakorzenienie

Cytat:
A u Nas na wątku króluje dziś to ==> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3150
Stary 2012-08-30, 23:00   #1223
Cindy28
Lux Mundi

Dziewczyny to wyszukują dziś dziwne rzeczy Jeszcze w takich romantyczno - słowiańskich klimatach zapodały to ==> http://facet.wp.pl/kat,70996,wid,148...f14e&_ticrsn=3

Stwierdzam, że Kijów to mnie już niczym nie zaskoczy, bez kitu
Stary 2012-08-30, 23:05   #1224
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:

Ja to nawet teraz bym się w nim pobujała jak nie lubię kędzierzawych tak ten jest słodki
I chyba dzięki temu zakończeniu tak mi się to podoba, chociaż raz coś niebanalnego
wole brunetow mrrr
jade do 'mojego' w sobote

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
no co, romantycznie :cojest :
Stary 2012-08-30, 23:14   #1225
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
wole brunetow mrrr
jade do 'mojego' w sobote
Noo, czyli jednak randka Super
Stary 2012-08-30, 23:18   #1226
2018070520180950
Konto usunięte

tak tak

mam nadzieje ze sie jakos okresli i bedzie looz bo faceci z tym problem maja a ja nie chce randkowac w nieskonczonosc, a slodziak jest
Stary 2012-08-30, 23:43   #1227
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

kurde znowu nie widziałam Waszych postów
Cytat:
Trochę inaczej się mię to skojarzyło

Noo, dzikie
A patrz, rzeczywiście
Do popatrzenia jo, love do jazdy wolę charakterne, ale oswojone jednak

Cytat:
Miałam w swym krótkim życiu troszku do czynienia z Niebiesami, więc tego - szacun u mnie jest do Miszcza i Jego Świty
Aa, to wszystko wyjaśnia
Cytat:
Suknia kolorowa, więc bez prześwitów Ale kiedyś byłam w białych szortach i takiej, że koszulce, buty na szpilce i deszcz mnie złapał, schroniłam się niestety w lokalu użytkowym - komentarzy przytaczać nie będę, nie na Wasze to uszy, Młode Damy a własna Mać mnie zobaczywszy rzekła, że z rozkładówki Playboya zejszłam

Cytat:
Co za kraj
Nic dodać, nic ująć.

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Kocham urzędy i te miliony papierów
Jak mam coś jechać załatwiać to mnie telepie... A jeszcze muszę do innego miasta jeździć, bo nie jestem zameldowana tu gdzie mieszkam. Więc jak jakiś babiszon mówi mi, że brakuje jeszcze jakiegoś świstka o którym mi wcześniej nic nie wspominała to mam ochotę ją wytargać zza tego biurka i porządnie okaleczyć
O to, to ja tylko do Bydzi muszę jeździć ale i tak mnie szlag trafia, tyle pinionchów a w mieście wszędzie tuptam i to też mnie wkurza no ale przecież wolę iść niż kupować bilet na miejski
Cytat:
Jak masz tam fajnych ludzi, fajne kotki i kontakt z końmi to co tam biedna stajnia Ja się tam za bardzo nie znam jak to tam powinno wyglądać więc się bardziej nie wypowiem
Niby jo, chociaż zawsze myślałam, że wygląd tego wszystkiego świadczy też o podejściu do tematu, a tu wypasiona chałupa właściciela a obok "ośrodek", który wygląda, jakby był w budowie do norm już się nie będę odnosić, na szczęście nie mam uprawnień
Cytat:
Chwali się O koty nada dbać

Dobre

Właśnie

Cytat:
tak tak

mam nadzieje ze sie jakos okresli i bedzie looz bo faceci z tym problem maja a ja nie chce randkowac w nieskonczonosc, a slodziak jest
Albo przyciągasz tych fajnych albo ich tam na pęczki na tych wyspach

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-08-30, 23:44   #1228
sayurii
Zakorzenienie

Cytat:
no co, romantycznie :cojest :
Bardzo
Stary 2012-08-30, 23:45   #1229
2018070520180950
Konto usunięte

oliv nie mam pojecia szczerze
Stary 2012-08-30, 23:51   #1230
merszja
Raczkowanie

cześć dziewczyny
merszja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości