|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Cytat:
ja np mam w domu jamnika i on w nocy grzecznie spi ![]() hej hej
|
|
#1202 | ||||
|
Lux Mundi
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Cytat:
Mój Tatulo był z wykształcenia betoniarz - zbrojarz A budowlańców w domu zawsze cała masa ![]() Ok ![]() Cytat:
Powiedziałam, że może sobie wybrać tylko miałam w pewnym sensie lepszą sytuację, bo zabrałam go na inny kraniec Polski Więc dałam spokój - całe życie się użerać nie będę I on miał z gatunku tych gorszych - alko/dragi/dziwki/juma/grypsera spasowałam więc ![]() Co do pasji - są jak najbardziej ok, jestem za Poza tym jakby nie było - Tobie powinien poświęcać WIĘCEJ czasu - imo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
pewnie dlatego, że takowy mnie kiedyś capnął
|
|
|
#1203 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mój Maksio (jamnik) lubi za kostki łapać ale weterynarz powiedział że po prostu ta rasa psów tak ma ze jak się cieszy to gryzie.. ale i tak go kocham
|
|
#1204 |
|
Konto usunięte
|
dzien dobry juz jestem
![]() ale sie napływalam i przypiekam
|
|
|
|
#1205 |
|
Konto usunięte
|
ja dzis wolne mialam od rana latanie ale teraz zatapiam sie w ksiazce
|
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Też nie lubię jamników, ogólnie nie przepadam za małymi psami
A moja mama akurat sobie sprawiła takiego szczekacza Strasznie porąbana psina, ale nie da się jej nie kochać Wstawie wam kiedyś zdjęcie ![]() Cytat:
![]() Muszę z moim poważnie pogadać, tak nie może być Zaczęło się to niedawno, wcześniej jeździł rzadziej więc jeszcze go naprostuję Wiem, że mi powinien poświęcać więcej, normalnie czuję się zaniedbana i mu o tym powiem.Alisek bejbeeeee! ![]() ![]() Ty już pewnie jak murzyn wyglądasz
|
|
|
|
|
#1207 |
|
Konto usunięte
|
jamniki smieszne sa
![]() znalam jednego o imieniu Szeges kiedys |
|
|
|
#1208 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1209 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na budowie pracowałam, fajnie było ![]() Cytat:
A z przedszkolem to jak dla mnie 100% racja, wszystkie te przygody miałam i jeszcze kilka innych chociaż ogólnie uważam, że to fajna instytucja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
teraz to już tylko urwuję i ujuję nie prześwitywała Ci?
|
||||
|
|
|
#1210 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a posadzki samopoziomujące to bujda na resorach, wystarczy se luźniejszą zaprawę zrobić i wychodzi to samo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Był na linii z jeszcze jednym łebkiem i ten koleś postawił karton kremików nie na paletę tylko obok. I se góra wymyśliła, że chciał to ukraść a Tż powinien w tamtym momencie polecieć zakablować, a że nie poleciał bo nie widział, to mu podziękowali też patologia ![]() Tak se myślę, że wrzesień się zaczyna to podjadę do szkoły i w szkole mu druknę też uważam, że chodzić samemu najlepiej I sama mu gadałam żeby się im tam postawił, no ale widzisz. Chciał chłopak uczciwie robić, starał się, to go wyc.h.ujali i tyle z tego ma ![]() Cytat:
chyba nie jest asertywny chłopak I nie rozumiem, co mu przeszkadza Twoje siedzenie w nocy, kiedy to Ty możesz byc potem niewyspana itd. A przecież masz dla niego czas ale bym mu kazanie walnęła
|
||||
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez nie lubię małych jazgocących szczekaczy, im mniejsze tym bardziej zaczepne to chociaż oczywiście wynika to z olewactwa właścicieli ![]() Alis!!! ![]() ![]() Gdzież Ty była? Naprawdę jesteś mol Fajny avek masz myślałam na pierwszy rzut oka, że jakis nowy wędrowiec do nas przybył
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Konto usunięte
|
no zmienilam avka ale ja mam zawsze rudą
![]() no ja uwielbiam czytac a ksiazka mnie wciagnela juz pochlaniam 2 czesc
|
|
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobla, pogadałam
to zanim jeszcze pójdę na film to Wam powiem, że nic dzisiaj nie załatwiłam tysiąc pincet papierów muszę donieść żeby mnie łaskawie za bezrobotnego uznano, jutro muszę tam jechać drugi raz ![]() Aa, i byłam na tych koniach, ogólnie Wam powiem, że bida jak nie wiem w boksach drzwi nie zamykane, prętów w niektórych nie ma wcale konie se łażą bez kantarów i ebane przychodzą na zawołanie i same do swoich boksów włażą a ja myślałam, że ta moja poprzednia stajenka bidna była... ale za to duże boksy konie maja i fajni ludzie no i oczywiście juz zdążyłam się zaprzyjaźnić ze stajennymi kotami :lol; obiecałam im, że im będę przynosić dobre rzeczy do zjedzenia Poprowadziłam se jedną bardzo nudną lekcję i to by było na tyle, zwinęłam się na pociąg którego nie było bo pomyliłam dni i musiałam wracać autobusem 1,50zł przepłaciłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
a sama też żeś ruda? ![]() Dobrze trafiłaś z tym tytułem, dobrze, że się jakąś lipą nie okazał |
|
|
|
|
#1214 |
|
Konto usunięte
|
nie kazdemu by sie chyba spodobalo ale mi sie podoba
bom zboczuch! ![]() nie ja brunetka nie ruda
|
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pierdziele, za takie coś? Jeszcze płacą za doniesienie na kogoś o.O Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Masakra...**ujowo strasznie ;/ Ale tż pochodzi, poszuka w necie i na pewno coś szybko znajdzie ![]() No bo wiesz to było tak, że zmienili mi godzinę zajęć i no naprawdę nie zdążyłabym na busa, bo dowiedziałam 40 min przed tym którym musiałabym jechać. Nie wyrobiłabym się na bank. To dzwonię do tż, bez problemu się zgodził, a potem jakieś pretensje z czapy w samochodzie Strasznie się wkurzyłam, bo czego się mnie czepiał mógł odmówić i mnie nie zawozić ;/ Tak btw. to dla znajomych jestem ciapa i mam ksywę ciapek ![]() Jest asertywny, ale nie w stosunku do tego kolesia. Też mu walnęłam spokojnie i walnę drugie jak się zobaczymy ![]() No, ale już gadamy ze sobą przynajmniej tyle. |
|
|
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurdę, a utożsamiałam Cię z Twoim avkiem ![]() Szkoła uwodzenia właśnie na polsacie leci
|
|
|
|
|
#1217 | ||||||
|
Lux Mundi
|
Aloha
a gdzie pływałaś ?![]() Ja tyż zamiast się uczyć, to książki czytam ![]() Cytat:
![]() Powiedz Cytat:
takim to sposobem ominęło mnie vsio i trafiłam dopiero do podstawówki ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() Noo, dzikie Cytat:
Suknia kolorowa, więc bez prześwitów Ale kiedyś byłam w białych szortach i takiej, że koszulce, buty na szpilce i deszcz mnie złapał, schroniłam się niestety w lokalu użytkowym - komentarzy przytaczać nie będę, nie na Wasze to uszy, Młode DamyCytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mam coś jechać załatwiać to mnie telepie... A jeszcze muszę do innego miasta jeździć, bo nie jestem zameldowana tu gdzie mieszkam. Więc jak jakiś babiszon mówi mi, że brakuje jeszcze jakiegoś świstka o którym mi wcześniej nic nie wspominała to mam ochotę ją wytargać zza tego biurka i porządnie okaleczyć ![]() ![]() Jak masz tam fajnych ludzi, fajne kotki i kontakt z końmi to co tam biedna stajnia Ja się tam za bardzo nie znam jak to tam powinno wyglądać więc się bardziej nie wypowiem
|
|
|
|
|
#1219 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
O koty nada dbać ![]() Dobre A u Nas na wątku króluje dziś to ==> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3150 Umarłyśmy Wszystkie, jak raz
|
|
|
#1220 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście dopiero teraz się dowiedziałam; nie rozumiem, czemu wcześniej mi tego wszystkiego nie mówił, komunikacja z jego strony to tylko słowo normalnie a ja go wyganiałam do tej roboty jak dziecko, no teraz to rozumiem, że nie chciało mu się tam jeździć.Mam nadzieję, że mu się poszczęści... Ten chłopak nie robi dobrego pierwszego wrażenia ![]() ![]() Chociaż teraz patrz. Ja 7 stów on 7 stów kuroniówki i mielibyśmy więcej niż ta jego wypłata ale on nie chce siedzieć w domu, dobrze w sumie. Zaś by się rozleniwił ![]() Noo, to dobzie dobry wstęp do dalszych rozmów ![]() Ciapek ![]() I też się zawsze wkurzam jak mi ktoś tak wymyśla, chyba naprawdę lepiej wiedzieć od razu na czym się stoi a nie ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() I chyba dzięki temu zakończeniu tak mi się to podoba, chociaż raz coś niebanalnego
|
||
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Lux Mundi
|
Dziewczyny to wyszukują dziś dziwne rzeczy
Jeszcze w takich romantyczno - słowiańskich klimatach zapodały to ==> http://facet.wp.pl/kat,70996,wid,148...f14e&_ticrsn=3 Stwierdzam, że Kijów to mnie już niczym nie zaskoczy, bez kitu
|
|
#1224 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() jade do 'mojego' w sobote ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- no co, romantycznie ![]() :cojest : |
|
|
|
|
#1225 |
|
Lux Mundi
|
Noo, czyli jednak randka
Super
|
|
#1226 |
|
Konto usunięte
|
tak tak
mam nadzieje ze sie jakos okresli i bedzie looz bo faceci z tym problem maja a ja nie chce randkowac w nieskonczonosc, a slodziak jest
|
|
|
|
#1227 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
kurde znowu nie widziałam Waszych postów
Do popatrzenia jo, love do jazdy wolę charakterne, ale oswojone jednak ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
ja tylko do Bydzi muszę jeździć ale i tak mnie szlag trafia, tyle pinionchów a w mieście wszędzie tuptam i to też mnie wkurza no ale przecież wolę iść niż kupować bilet na miejski Cytat:
do norm już się nie będę odnosić, na szczęście nie mam uprawnień Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Konto usunięte
|
oliv nie mam pojecia szczerze
|
|
|
|
#1230 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

ja np mam w domu jamnika i on w nocy grzecznie spi
Miło, że wpadłaś 

Ale ten jeden jakoś tak na niego dziwnie działa 
Powiedziałam, że może sobie wybrać
tylko miałam w pewnym sensie lepszą sytuację, bo zabrałam go na inny kraniec Polski 

patologia 

w boksach drzwi nie zamykane, prętów w niektórych nie ma wcale
i ebane przychodzą na zawołanie i same do swoich boksów włażą
i to by było na tyle, zwinęłam się na pociąg którego nie było bo pomyliłam dni i musiałam wracać autobusem
Strasznie się wkurzyłam, bo czego się mnie czepiał mógł odmówić i mnie nie zawozić ;/