|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
#2792 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Obawiam się, że ta cała laminacja może być podobna, bo ona wygładza i nabłyszcza włosy... Cytat:
miałaś jakieś doświadczenie z tymi maskami?? negatywne?? jaki był efekt nałożenia?? Toniu ja również gratuluję ! Przeoczyłam jakoś wiadomość o Twojej nowej pracy, ale brawo obyś była zadowolona
|
|
|
#2793 |
|
Raczkowanie
|
Ja za to laminowanie miałam się zabierać jakieś 3 h temu, ale tak się zbieram.. i zbieram.. i zbieram.. no nie ważne-może jutro zrobię
Słyszałam od koleżanki, że super efekt, ale skoro Tobie Myu nie odpowiada to najwidoczniej nie na każde włosy się to nadaje
|
#2794 |
|
Zadomowienie
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#2796 |
|
Raczkowanie
|
Toniu ja też gratuluję
|
#2797 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
p.s. a ta sól to normalna taka drobna czy jakaś gruboziarnista? ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
|
|
#2798 |
|
Zadomowienie
|
hejooo..nik mnie nie zauważył
strzelam fochano więc conieco nadrobiłam PO 1 HORO GRATULUJĘ PIĘKNEJ CÓRECZKI!!!i super że taka grzeczna ...oby obeszło się bez kolek....cudownieKASIKK no ćwiczyłam brzuchy kurde jakby to opisać..siedziałam na dużej pufie,głowę opierałam o ścianę i nogami samymi bez ruszania rękami!!..zrozumiałaś???: lol:mam nadzieję!!!TONIU POWODZENIA w nowej robocie ![]() ANNE cycki pięęęęękne!!!!zgrabne i cudowne..ty spakowana już??ja wszystko wyprasowane..także z górki ![]() OLIVKO może się boi chop....bo wie jak cierpiałaś..poczekaj,pocz ekaj..wiem coś na ten temat ![]() BALSENO,ASIEK,MAGDALENA,F UKSJA,GWEN ![]() PRECELKO..makareeeenaa:pa rty: AAA ASIEK strasznie współczuję!!!ja pół roku temu też przeżyłam taką tragedię z mojej przyjaciółki synem...nie spełna 18 lat i samobójstwo....czegoś takiego nie chcę więcej czuć..do tej pory jest ciężko....tobie życzę siły!!! MAYU ja muszę Cię po urlopie poprosić o przepis na tą aspirynkę bo moje czoło,po bokach,na skroniach właściwie nie moze od operacji dojść do siebie jutro robię imprezę synkowi a w niedzielę o 4rano mamy wylot!!!takze może w sob tu jeszcze wpadnę!!! a JOASI kiedy wraca???????????????????? ?
|
#2799 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie wreszcie po przerwie otwierają baseny także od przyszłego tygodnia i ja bede się pluskać, i tak..tak oczywiście przez Was jestem skłonna się zmobilizować i chodzić 2xw tyg. ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- no jak to? Nie czujesz, że myślami jestem przy Tobie? ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
|
|
#2800 |
|
Zadomowienie
|
Horo a gdzie Ty jesteś? W domu? W szpitalu? Jak się czujesz?
|
#2801 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obciąża mi strasznie i nadaje mysiego koloru. Natomiast czy keratyna czy silkon " zatyka włosy i nie pozwala im rosnąć " no wątpię bo włos jest martwy (składa się głównie z martwych komórek keratyny właśnie) podobnie jak paznokieć lub kopytko i co się z nim nie robi nie ma to wpływu na jego porost (za który odpowiada cebulka/korzeń) O włos od zewnątrz możemy dbać zabezpieczając go przed różnego rodzaju uszkodzeniami (mech, biol, chem) i tyle- i temu właśnie się go otula i zamyka w nim pory. Czy włosy wzmacniasz , czy nabłyszczasz czy uelastyczniasz- podajesz na ich wierzch różne substancje. I to robią wszystkie odżywki, płukanki czy zioła, maski z jajka czy oleju. Co do maski Tołpa to ja używałam takiej ujędrniającej no i efektu nie było żadnego Ani na twarzy, ani na szyi ani na piersiach Ciebie piecze- więc coś się dzieje i coś działa. A jaką masz?---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() A solą ja zwykłą drobną, taką kuchenną - morska najlepsza bo ma najwięcej pierwiastków jest w każdym markecie obok tej zwykłej- sif czy sfit się nazywa.Uciekam , kolorowych ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Cytat:
A co do laminowania miałam Wam nawet zdjęcie zrobić- ale serio, nie ma czego pokazać Włosom nic się nie stało, nie zniszczyły się w żaden sposób-jutro umyję jeszcze raz , dam odżywkę i po sprawie. Więc jeśli masz żelatynę to próbuj, widziałam zdjęcia z super efektem
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-08-31 o 01:35 |
|||
|
|
|
#2802 |
|
Zadomowienie
|
gwen poczytaj
http://www.styl.pl/zdrowie/porady/ne...eki,nId,631046 anik czekam na sprawozdanie z kontroli no i co z ta skakanka
|
|
|
|
#2803 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam
Ja tylko na chwilkę ![]() Cytat:
. To tak w wieeelkim skrócie ![]() Pytałam o tę skakankę i niestety jeszcze długo nie możesz sobie poskakać . Nie powiedziała dokładnie, kiedy będziesz mogła, czyli na pewno nie prędko. Możesz robić brzuszki i śmigać na rowerku, ale tak, by nie angażować mięśni piersiowych Cytat:
![]() Cytat:
Co do kontroli - dr powiedziała, że piersi wyglądają pięknie, są równiutkie i ładnie się goją, ogólnie wszystko super Muszę już uciekać Aaaa, robią mi się "zemsty teściowej"
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-08-31 o 08:37 |
|||
|
|
|
#2804 |
|
Zadomowienie
|
hejka
BALSENO wiem wiem kochanie a tak na marginesie..jak sobie przypomnę twoją sesję to aż mi się gęba śmieje..echh no i ten error tez się wystraszyłam..buuuu:prosi :ANIKA zemsta Ci się robi??akurat ale zaczynam....a ja wam powiem że schudłam jakieś 2,5kg..i ważę i czuję się teraz super a co do piersi to nie wiem czy z przepracowania czy jak...ale coś mnie bolą ostatnio...przestałam masować chwilowo bo mam też to uczucie skrzypienia co wam pisałam....to jest coś takiego jakbym miała WATĘ w piersi jak nią ruszam...takie uczucie jak nią przesuwam..ja skrzypiąca wata!!!ZNACIE TO???bo ja 1 raz się trochę martwię czy to aby normalne![]() kochane nie wiem czy jeszcze wejdę,idę się dopakowywać,później na pazury,później do knajpy,później szykowanie imprezki i goście ale jutro będę na 100%
|
#2805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-08-31 o 09:40 |
|
|
|
|
#2806 |
|
Zadomowienie
|
anik dzieki za info
|
|
|
|
#2807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2809 |
|
Zadomowienie
|
w domku już od poniedziałku
i jakoś daję radę, wiadomo, że po kolejnej cesarce trochę gorzej się do siebie dochodzi, ale nie jem p/bólowych (karmię piersią) i nie jest najgorzej. A w środę i czwartek już zaliczyłam spacerki - pierwszy półtorej, drugi 3,5 godzinki
|
|
#2810 |
|
Raczkowanie
|
Klaudeczko
Ja Cie widzę i nie pomijam jeszcze nie spakowana, własnie będę zaczynała, jadę jeszcze po ostatnie zakupy i jak tylko wrócę zaczynam, Ja zawsze tak na koniec, jakoś nie umiem wcześniej wylatujemy już dziś wieczorem,ale jeszcze zajrzę do was na pewno. już tęsknie dziękuję za komplement,już zaczęłam się czerwienić jak wrócę wypróbuję któryś z Gwenowych przepisików upiększających , ale Ja nie jestem taka ambitna i systematyczna jak wy :/ jadę dziewczynki do sklepu, piszcie mi tu zebym się nie nudziła po powrocie miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Horo, jakbyś mieszkała bliżej, chętnie wybrałabym się z Twoją córeczką na spacer ojj jak mi się już tęskni do takiego maluszka....
|
#2811 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki ja ciągle z Wami, tyle, że czasu mi brak. Dom w rozsypce, podłogi pozrywane, meble poprzestawiane, obcy mężczyźni w domu.....Masakra.
Wczoraj mój luby wyjechał, więc znowu sama z tym syfem zostanę..... Dzieci jak zwykle po jego wyjeździe doprowadzają mnie do szału i musze je na właściwe tory przestawić, dziś powinnam dostać miesiączkę, leje się z nieba, dzieci katary podostawały, noc zarwana........ZNACIE TO? TYLKO USIĄŚĆ I PŁAKAĆ....... ALE DZIELNIE SIE MELDUJĘ. Moje maluszki juz 6 tyg skończyły ale nie jestem w stanie znaleźć kabla od tel aby fotki Wam wstawić..... HORO moje GRATULACJE z okazji szczęśliwego rozwiąźania i zdrowego maleństwa....takie kociaczki są najcudowniejsze.......... . Pati mój TZ też moją "górą" nigdy za bardzo sie nie interesował a teraz nawet ich dotknąć nie może bo za mocno na niego działająąąąąąąąąąąą...... .... Marijel GRATULACJE z okazji udanego zabiegu i super że masz już CYCKI ![]() Buziam Was Wszystkie i Pozdrawiam
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
Fuksja to pozwol ze ja odpowiem na Twoje wczesniejsze pytanie
czy łatwo rozpoznac sztuczne piersi?hm powiem Ci że ja rozpoznaje ktore sa sztuczne ktore nie ale dluga droga byla przedemna aby miec taki "talent" ogladasz nasze piersi wiec mozez mniej wiecej ocenic w ktorych widac a w ktorych nie. Piszesz o nienaturalnosci, własnie i tu o to chodzi zeby piersi byly dobrabne odpowiednio do figury danej osoby zeby nie przesadzic z efektem koncowym. Jezeli boisz sie tej sztucznosci to moim zdaniem anatomki beda dla Ciebie lepszym rozwiazaniem. Ja mam anatomki i jak dla mnie nie widac ze sa sztuczne ale to tylko moje odczucia TZ mowi ze widac odnośnie skakania podczas chodzenia, moje nie skacza ale wisi mi to tak naprawde moje pushupy tez sie nie ruszaly Cale szczescie to co bylo jest tylko wspomnieniem i w zyciu nie cofnela bym sie do tego co bylo jestem nareszcie kobieta i mam sztuczne piersigwen kochana a masz moze rozpisane gdzies menu do tej diety? bo wczoraj tak poczytalam sobie i byla fajna ![]() ![]() belseno nie wiem czy w szkoku czy nie ale moze dlatego ze nie pozwalam dotknac nawet palcem co ma sie chlopina meczyc to woli uwagi nie zwracacKlaudeczko oj ja cierpialam strasznie brrr nawet nie chce wspominac tych chwili dobrze ze one juz dawnooo za mna---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Ogolnie mam schize ze cycki mi opadaja i ida na boki ![]() moze pora juz zszyc ten moj staniczek????
|
#2813 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A i żeby była jasność nacieram się tym 3D od klaudeczki i coś musi zadziałać nooo czuje to na całej posmarowanej powierzchni i za sprawą gwen nasmarowałam dziś rano łydki więc niebawem zaatakuję was fotami SUPER CIAŁA jędrnego, szczupłego, zwinnego...Gwen powiedz coś o tym kremie na ramiona? Działa? ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Kulkaaga a masz jakiś sprawdzony sposób, żeby znikły? Tylko taki, żeby nie angażować mięśni piersiowych za bardzo ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
anne udanych wakacji życzę i wracaj do nas szybciutko ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
Cytat:
a mieszkaniem z mamusią się nie stresuj, przecież to nie na całe życie może nie zakładaj teraz czy na tydzień czy na miesiąc. Zobaczysz jak się będziesz czuła i zdecydujesz
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-08-31 o 11:33 |
||||||||
|
|
|
#2814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zima pewnie bede czuc intensywniej
|
|
|
|
|
#2815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
HEYKA dziewczyny GWEN ...... Nie no ktoś tu chyba jaja sobie robi |
|
|
|
|
#2816 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=madziullasz;3622961 3]
Pati mój TZ też moją "górą" nigdy za bardzo sie nie interesował a teraz nawet ich dotknąć nie może bo za mocno na niego działająąąąąąąąąąąą...... .... hheh heheh znam to ![]() ![]()
|
|
|
|
#2817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba muszę znowu zacząć biegać, bo niedługo zima a ja zawsze na zimę przybieram tłuszczyku
|
|
#2819 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więcej wiary........
|
|
#2820 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje Wam za odpowiedź
W sumie nie martwie się tym, że ktoś mógłby zobaczyć, że mam implanty. W sumie chyba sama będę mówiła, że mam "robione" cycki. Bozia nie dała mi swoich naturalnych, więc czemu miałabym oszukiwać innych wciskając im, że takie mam od zawsze Zwłaszcza, że jak je kiedyś zrobię to na pewno będzie widać różnice, bo ja nie ukrywam przed ludźmi, że mam kompleks na tym punkcie. Ogólnie to pokłóciłam się z moim facetem o to. Bo powiedział, że "implanty są jak rzecz, jak np. czapka, którą kupujesz w sklepie" i że to już nie jest część mojego ciała, tylko ciało obce.. co za idiota.. Zresztą ostatnio oglądałam z mamą różne zdjęcia w internecie z implantami i moja mama stwierdziła, że widać po KAŻDYM implancie, że jest sztuczny.. :/ Pokazałam jej zdjęcie na którym kobieta miała 325cc i ona powiedziała, że są wielkie! I że jak będę robić to powinnam zrobić takie, żebym sobie powiększyła o rozmiar tylko.. Już widzę te kłótnie o to, że za duże piersi chce zrobić i na co mi to....
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

miałaś jakieś doświadczenie z tymi maskami?? negatywne?? jaki był efekt nałożenia??
Przeoczyłam jakoś wiadomość o Twojej nowej pracy, ale brawo
obyś była zadowolona

strzelam focha
obciąża mi strasznie i nadaje mysiego koloru. Natomiast czy keratyna czy silkon " zatyka włosy i nie pozwala im rosnąć " 

bez możliwości wejścia na forum
tez się wystraszyłam..buuuu:prosi :