|
|
#4172 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Krakowianki - część XIX
moja mama ostatnio uczyła się kręcić i nawet nieźle jej to idzie, więc spoko idzie to opanować
![]() Ja kiedyś sporo kręciłam hula hop i na prawdę daje to fajne efekty szczególnie na boczki Aż mnie natchnęłyście i chyba zacznę znowu, na zmianę z treningiem Ewy Chodakowej. Tylko nie bardzo wiem, gdzie kupić odpowiednie koło, bo w zabawkowych widziałam tylko takie małe, a na allegro są dość drogie
|
#4173 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie wcześniejszej dyskusji dotyczącej dyskryminacji-na Kazimierzu otwierają klub wyłącznie dla kobiet
https://www.facebook.com/events/269229736519802/
|
|
#4175 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36225043]IDEALNE miejsce na kolejne spotkanie
Loże mają, alkohol jest... I po co tu iść na 'Magic Mike'?
|
|
#4177 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
U mnie na osiedlu starsi ludzie mają zniżki na fitness. Czemu senior miałby mieć taniej, skoro dzieci ma odchowane, kredyt spłacony i nudzi się na emeryturze? Dzięki temu ta grupa wiekowa jest aktywizowana, zamiast oglądać "Z jak Zgrzybiałość" przyprowadza znajomych ze swojego pokolenia oraz swoje potomstwo. Biznes się kręci, dobry społeczny uczynek zrobiony. Nikt nie ustanawia zniżek, by kogoś dyskryminować, tylko by zrobić mu dobrze i samemu na tym zarobić... Jak się do Ciebie odnoszą współpracownice po przerwie?
|
|
|
#4178 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36225043]IDEALNE miejsce na kolejne spotkanie
będę
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
dzieeewczyny czy któraś z Was nie chciała by przygarnąć małego kotka? Próbujemy intensywnie zaprzyjaźnić psa z kotem, ale może się nie udać i wtedy trzeba będzie poszukać mu domu. Kocham go nie chce żeby trafił "gdziekolwiek". Dlatego popytajcie proszę zaufanych znajomych którzy wiecie, że będą naprawdę się o niego troszczyć
|
#4180 |
|
Konto usunięte
|
nicRu więc jak się cytuje to się używa "" a nie idzie a zywioł bo żadna z nas nie jest duchem świętym i nie wie kiedy ty cytujesz a kiedy nie. to tka na przyszłośc.
ale w kwestii biletów i znizek nadal się z Tobą nie zgodzę |
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tam jestem zadowolona jak idę gdzieś gdzie jako kobieta mam zniżki albo za darmo
I nie czuję skrępowania jak facet za mnie gdzieś płaci (co nie oznacza że jak np. idziemy do kina i on płaci za bilet to ja kupuję sama od siebie popcorn tak w ramach małego rewanżu), ba, uważam że to dżentelmeńskie jest po prostu. A na pierwszych randkach robię test portfela, no i trudno ![]() Laminowałam wczoraj włosy żelatyną, i póki co nie widzę wielkiej różnicy Zostawiłam je do wyschnięcia, czesałam grzebieniem, ale ani się bardziej nie błyszczą ani nie są sypkie Jeszcze zobaczę efekt po prostowaniu i przy skręceniu. Tyle tylko że są przyjemne w dotyku, ale jakieś takie napuszone, miękkie bardzo, delikatne. Następnym razem wypróbuję laminowanie z suszeniem tej mikstury suszarką na włosach, może u mnie da inny efekt. I z inną odżywką. Polecacie jakąś emolientową? Podobno żelatyna się nie lubi z proteinowymi
|
#4182 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwa razy przyniosłam kotka do domu gdy mieliśmy już psa-raz był większy i zwierzaki po pewnym czasie się po prostu tolerowały a teraz gdy przyniosłam malucha to pies zaczął się o niego troszczyć. Na początku tylko widać, że sunia strasznie zazdrosna była, warczała lub chowała się smutna-poświęcaliśmy jej wtedy troszkę więcej uwagi, wołaliśmy, głaskaliśmy i teraz jest ok
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko pewnie będę mieć tak jak z płytką Ewy: po prostu ją mam Jakoś na rower czy rolki nie trzeba mnie namawiać, a do ćwiczeń w domu zawsze mi nie po drodze :/Jak często ćwiczysz? Nie męczy Cię to? Hiper, ja nie byłam jeszcze. W ogóle to miałyśmy iść grupowo
|
|
|
#4185 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że zniknęły posty z wczoraj - bo podczas awarii udało mi się raz wejść na wątek i widziałam pytanie OMD o narzutkę, a dziś tego nie ma A więc, OMD, tutaj na samej górze masz real photo https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=628631&page=42, natomiast w postach niżej jeszcze pytałam tę dziewczynę o jakość itd. ![]() W ogóle to na 90% będę zamawiać tutaj: http://allegro.pl/listing/user.php/r...us_id=17833811 Ktoś chętny?
|
|
#4187 | |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36227318]Kto jeszcze nie był na Magic Mike? Bo ja bym się chetnie wybrała, ale nie mam z kim...[/QUOTE]
Mogę to obejrzeć, ale nie interesuje mnie na dużym ekranie przy obecnych cenach biletów wolałabym w domowym zaciszu, z winem i dużą ilością jedzenia :PPonawiam pytanie, kto idzie na "Yumę" wspierać polską kinematografię bez Szyca? ![]() Cytat:
Myślę, że Twoje włosy są już tak ładne, że cud-kuracje niewiele zmienią.
|
|
|
#4188 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4189 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36228391]W sumie można by nockę filmową zrobić
Mogę pożyczyć projektor z pracy [/QUOTE]whoooaaa ![]() Testowałam wczoraj puder Kryolan. Świetnie matuje! Kolor ok, dla bledziochów, ale nie bieli. Trochę podkreśla zmarszczki.
|
|
#4190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://anwena.blogspot.com/2012/08/l...tyna-moje.html 1 łyżka żelatyny 3 łyżki ciepłej wody (dałam do mikrofali bo się nie chciało rozpuścić, na 10s) po umyciu włosów normalnie jak zwykle dołożyłam do żelatyny trochę mniej niż pół łyżki maski (ale chyba proteinowej, a to źle), 3 krople oleju i nałożyłam na włosy, na to czepek + ręcznik i 45 minut, później zmyłam chłodną wodą i czekałam aż wyschną. Efektów prawie zero. Dzisiaj robiłam opcję 3 stąd: http://czarownicujaco.blogspot.com/2...elatynowa.html Znaczy to samo co wczoraj, tylko po nałożeniu papki na włosy trzeba je do sztywności wysuszyć suszarką (ciepłym powietrzem), teraz właśnie wyszłam spod prysznica bo zmywałam te twarde strąki Zamiast maski proteinowej dałam odżywkę z emolientami, do tego 7 kropli oleju, no i suszarka jakies 30 minut. Zmywałam odżywką, później na 5 minut maska Gloria, teraz będę suszyć suszarką a później prostować (z komentarzy doczytałam że ciepło działa lepiej niż jak schną same).Cytat:
Mall, moje włosy teraz to tragedia. Do ramion, po rozjaśnianiu, później farbowaniu, do tego mam coś sknocone z grzywką bo włosy urywają mi się w połowie... Zresztą Hiper wczoraj tę porażkę widziała, chociaż miałam spięte w mini kucyk i pospinane wsuwkami
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2012-08-31 o 10:33 |
||
|
|
|
#4191 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Kupcie coś ze mną na allegro, wątek w klubie
|
#4193 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4194 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36229373]Cieszę się, że jesteś zadowolona. A jak go aplikujesz? Pędzlem? Może spróbuj tam gdzie masz zmarszczki puszkiem docisnąć puder?[/QUOTE]
Pędzlem, ale spróbuję puszkiem, może tak jak do bambusa będzie lepszy. Mam zmarszczkę marsową i jak ruszę czołem, to pod tym pudrem (mimo kremu pod spodem) zgina się jak papier. Po jakimś czasie, jak skóra wydzieli swoje, to już nic takiego się nie dzieje. Opakowanie jest beznadziejne. Jak produkt przeznaczony dla profesjonalistów może być tak antymobilnie opakowany?
|
|
#4195 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4196 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36230089]Kryolan w ogóle ma brzydkie, wieśniackie i niepraktycznie opakowania...[/QUOTE]
W cenie 40 zł za wypełnione po brzegi pudło 60g nie powinnam narzekać, no ale... Od 10 lat przesypuję pudry do pudełeczka po Pierre Rene.
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, wczoraj się chwaliłam, że pedałowałam na stacjonarce, dzisiaj chciałam grzecznie kontynuować nowy zwyczaj - to po 15 minutach na siodełku dostałam @
i koniec z ćwiczeniami na parę dni
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4199 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#4200 |
|
Pani Buka
|
Melka, przepraszam Cię za brak odzewu co do spotkania (tzn. pisałam na forum wcześniej - ale nie wiem co się stało z tym wątkiem, zniknął?) - smsa odczytałam dopiero jakieś 1,5h później, myślałam że się jakoś zbiorę i dotrę lekko spóźniona, ale kiepsko się poczułam i poszłam się położyć zamiast tego...
za to wczorajszą górską wyprawę uważam za udaną
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.

Może to tylko dzieci potrafią szybko załapać.
Boze jak dobrze ze juz jutro piatek

Zostawiłam je do wyschnięcia, czesałam grzebieniem, ale ani się bardziej nie błyszczą ani nie są sypkie

wolałabym w domowym zaciszu, z winem i dużą ilością jedzenia :P
i koniec z ćwiczeniami na parę dni