Krakowianki - część XIX - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-30, 15:15   #4141
SdC
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - część XIX

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
SdC czytałaś Cobena "Wszyscy mamy tajemnice"? Chyba niedawno wyszła, połknęłam ją w 2 dni ale zaczynają mnie już niektóre pomysły Cobena drażnić
Nie czytałam. Po ostatniej mam chyba dość .

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
2x20 min to znaczy, że rano i wieczorem, tak? 7 cm, wow! A teraz już nie kręcisz, czy nie ma równie imponujących efektów?
Tak . Już nie kręcę .

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
a inteligentna osoba nawet ironizując by nie napisała czegoś typu "jestem ładna przyciągnełam facetów na parkiet".
Czemu tak sądzisz?
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 15:19   #4142
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Tak . Już nie kręcę .
Czemu?

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 15:47   #4143
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Dobrze, że chociaż do oskarżania wszystkich o próbe otrucia mi kota jest mi wciąż daleko
Żenujące

Załóż wątek na Wizażu i tam się bulwersujcie, czemu kobiety mają zniżki na stadiony, bo tutaj to chyba nie przejdzie.
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36212256]No to reklamuj![/QUOTE]
Nydyrydy Trzeba było otworzyć przy kurierze.
Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Dostałam pakę Paese - ale jestem wk... że to zamówiłam
Jedyne dwie fajne rzeczy mam rozwalone w drobny mak - cień i róż. Wg mnie takie spakowali, bo chyba niemożliwe, żeby coś takiego zapakowane w bąbelkową, potem w mały karton, a potem w duzy się tak rozwaliło?
mam:
crack nr 305 (wygląda na czarny) - kto chce?
błyszczyk nr 506 - pyt. j.w.
tusz supralash wydłużająco rodzielający nt03 (wygląda na czarny)
rozświetlający róż nr 26 (brudny ceglasto różowy)
diamentywy cień nr 19 (srebrny)
konturówka nr6 (śliwkowa)

Najlepsze jest to, że na kartonie nie ma ani zagięcia.

Czarny crack? Mogę chcieć.

Tusz Ci się przyda, cień możesz nakładać pędzelkiem, a śliwkowa konturówka bardzo Ci pasuje.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-08-30 o 15:49
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 15:57   #4144
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Była naklejka na paczce, że nalezy sprawdzić przy kurierze - myślę, że się zabezpieczają w ten sposób wiedząc, że mało kto to robi.
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Nydyrydy Trzeba było otworzyć przy kurierze.

W takich sytuacjach można poprosić kuriera o to, żeby podjechał i spisał protokół W 80% przypadkach się godzą.
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 16:12   #4145
Malla
Nie depcze krokusów

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36213873]W takich sytuacjach można poprosić kuriera o to, żeby podjechał i spisał protokół W 80% przypadkach się godzą.[/QUOTE]
należałam niestety do tych 20...

ciekawe, czy kredka w środku połamana
Stary 2012-08-30, 16:17   #4146
mmmmmm
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36208882]Wiecie może gdzie w Krakowie dostanę oryginalne Melissy?[/QUOTE]
Na świętej Anny, w takim małym sklepiku po prawej idąc od rynku w stronę kościoła
I jeszcze w Hegosach np. w Krakowskiej ale byłam kiedyś i mały wybór był

Cytat:
Dostałam pakę Paese - ale jestem wk... że to zamówiłam
Jedyne dwie fajne rzeczy mam rozwalone w drobny mak - cień i róż. Wg mnie takie spakowali, bo chyba niemożliwe, żeby coś takiego zapakowane w bąbelkową, potem w mały karton, a potem w duzy się tak rozwaliło?
mam:
crack nr 305 (wygląda na czarny) - kto chce?
błyszczyk nr 506 - pyt. j.w.
tusz supralash wydłużająco rodzielający nt03 (wygląda na czarny)
rozświetlający róż nr 26 (brudny ceglasto różowy)
diamentywy cień nr 19 (srebrny)
konturówka nr6 (śliwkowa)

Nojko - tak, ale nie byłam na wizażu na tyle długo, żeby Ci treściwie coś napisać
nieźle

Hiper chyba nieźle im klientów napędziłaś reklamą bo podnieśli cenę tych pudełek o 7zł

Wybiera się ktoś jutro na maraton i jeszcze nie kupił biletu? Mam zniżki na 2 sztuki jakby co

Hula? jesteś czasem?
Ty albo Twój Tż chyba się znacie na rowerach, moglibyście coś poradzić w kwestii zapięć?
Stary 2012-08-30, 16:27   #4147
OneMoreDress
Zakorzenienie

Lenka!!!!
http://kwejk.pl/obrazek/1387867/nie-mam-czasu.html

Stary 2012-08-30, 16:48   #4148
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dziewczyny - mam problem i liczę na pomoc albo pomysł kociar!

Koleżance przypałętało się kilkumiesięczne biało-rude kociątko, ktoremu jej rodzice powiedzieli krótkie i stanowcze won na smietnik albo do schroniska...

Nie mogę wziąć czwartego kota bo jest to ponad wszelką wydajność finansową... (tak, przyszła do mnie z kotem na rękach i pytaniem, czy bym go nie wzięła, bo jej mama kazała jej tak zrobić, wepchnąć mi kota - serce mi sie kroi, ale nie mam już takiej możliwości, nawet na tymczas, bo zwykle ten trzeci był nie stały a tymczasowy...)

Na razie ładuję linki związane z adopcją itp. w kartach, ale macie pomysł, sprawdzone miejsce gdzie z takim kociakiem się zgłosić, żeby znaleziono mu dom tymczasowy/adopcję? Gdzie dzwonić, gdzie szukać?
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 17:49   #4149
szyrek
Zadomowienie

Cytat:
Szyreeek - ile bierzesz jedzenia?!?!?!
Na pewno trochę kanapek (mamy pod domem sklep z pyyyyysznymi bagietkami - może zrobię kilka więcej?), jakieś chrupki, kawę i jesli znów nie spalę to buły ze szpinakiem. Jesteśmy głodomory, a to jednak 12h. Colę/słodycze pewnie kupimy na miejscu (mają tam takie cudne żelkowe węże - idealne żeby nimi okładać sąsiada )

Cytat:
Ja kręciłam przez miesiąc, 2x 20min. i 7 cm w talii mi ubyło . Tyle, że mnie jest z czego ubywać, więc też pewnie dlatego .
<idzie_do_apteki_po_maść_ na_siniaki>, <odlicza_od_miesiąca_trzy _dni>

Od razu wrzuciłaś 40 min dziennie, czy stopniowo zwiększałaś? Ja kręciłam 5 min jednego dnia, drugiego 15, dzisiaj może z 7-8 i jestem tak obolała, że nie mogę się dotknąć do biodra
(wcześniej kreciłam po około 5 min 'jak mi się przypomniało' )

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
a inteligentna osoba nawet ironizując by nie napisała czegoś typu "jestem ładna przyciągnełam facetów na parkiet".

nicRu Z Twoim podejściem musiałabym nienawidzić dzieci, starszych osób, niewidomych, kalek, krwiodawców, psów przewodników, stałych klientów itp - za to że ja płacę pełna stawke a nie mam zniżki lub za free.

Twoje podjeście jest polaczkowate - byle się nachapac jak najwięcej za darmo lub pół ceny.
Chyba czegoś nie zrozumiałam - nicRu zwróciła uwagę na przejaw dyskryminacji (jeden z nielicznych teoretycznie działających na naszą korzyść - piszę "naszą" jako próżna i głupia przedstawicielka płci pięknej , ale jednak dyskryminacji) i ogólnie jadącej stereotypem płci na kilometr (wykorzystującym nie tylko obraz kobiety jako stwora nieinteresującego się sportem ale nie o tym chciałam pisać) i dostała baty??

Poza tym nie widzę związku - gdzie w jej wypowiedzi jest nienawiść do osób, które mają/nie mają zniżek?

No i chyba właśnie wyśmiała te polaczkowate pół ceny, które jej przysługuje w ramach bycia kobietą

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 18:06   #4150
nicRu
maszyna, nie człowiek

Szyrek, dla to świadczy wyłącznie o osobach, które te baty rzuciły. Ja po prostu nie widzę różnicy między kobietą-kibicem a mężczyzną-kibicem (więc skąd różnica w cenach), a jeśli miała by to być cena na zachętę dla nowicjusza to raczej nie z uwagi na płeć i nazewnictwo takiego biletu, a dla obu płci "kupujesz u nas bilet po raz pierwszy? masz rabat taki i taki". Ale jak widać mam znów jakieś pomylone myślenie Dla mnie to dyskryminacja facetów z uwagi na droższy bilet z racji płci, a kobiet z racji nazewnictwa. Przy czym kobieta niechętnie się do tego przyzna, bo w końcu na tym oszczędza.

Popytałam znajomych różnej maści i zarówno bezrobotna studentka, poważna biznesłumen jak i ledwo przędząca nauczycielka stwierdziły, że jest to "dziwna obniżka".

Pisząc o ładności i przyciąganiu na parkiet wyśmiałam dumne korzystanie i cieszenie się z tego, że jest się traktowanym jako bezpłatny wabik na facetów, gdy idzie się do klubu. Brutalne, ale prawdziwe Myślę, że skoro Ola nie miała problemu ze zrozumieniem tego tekstu, to nie był niezrozumiały.

Podobną konwersację miałam już z koleżanką, która wyśmiała to, że pozwalam swojemu facetowi na kupienie mi kawy/czekolady/loda/biletu do kina, bo ona sobie za to płaci sama. Przy czym ja pozwalam na tyle, bo za takie drobnostki mogę się zrewanżować... ona z kolei nie uważa za nietakt, hańbę i sponsorowanie kupna biletów lotniczych i nie zamierza mu za to oddawać ani się rewanżować, bo to taki prezencik - mnie z kolei byłoby niesamowicie głupio... I cóż, nie dogadałam się z nią na ten temat.

Podbijam temat kotka - ma schronienie, ale nie wiem na jak długo. Pomysły na tymczasowe domy wyczerpały mi się przy poprzednim kociaku (roczna szylkretka, urocza, przymilna i niestety za niedługo zostanie bez opieki, ale już ma znaleziony dom), a nie chcę, żeby wpadł pod samochód albo w jakieś niepowołane łapy. Zwykle znajdowałam jakiś dom u sprawdzonych znajomych, ale po 6-7 kociakach po prostu wyczerpały mi się opcje Dziewczyna próbowała się bezskutecznie dodzwonić do ktozu, ale jest z tych, którzy troche temat olewają i nie wiem ile z tego co jej powiedziałam przyswoiła - na propozycje poszukania chociaż tymczasowego domu u kogoś znajomego, pożyczenie mojego transporterka i pojechanie z nią i tym kotem zareagowała niechętnie, bo przecież "umówiła się na jutro z koleżanką" :/

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2012-08-30 o 18:08
Stary 2012-08-30, 18:26   #4151
Konto usunięte

nicRu - tymczasowo ja moge przygarnac
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 19:12   #4152
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że skoro Ola nie miała problemu ze zrozumieniem tego tekstu, to nie był niezrozumiały.
A gdzie peany na temat mojej ponadprzeciętnej intelygiencji?

Tak właśnie.
Stary 2012-08-30, 19:15   #4153
2016070953
Konto usunięte

Ville, pocztówki które otrzymuję oficjalnie na PC mam prawie wszystkie poskanowane i są na tablicy na PC a pozostałe mogę Ci kiedyś pokazać

bycie ładną i bycie wabikiem na facetów - no cóż, jak komuś podnosi samoocenę to że się faceci ślinią na widok to ok, co kto lubi.

a pozatym ja niczyjej inteligencji tu nie oceniałam więc nie mam ochoty wysłuchiwać uwag nicru na temat swojej inteligencji, i co to sa głupi text o inteligencji oli_gie ze skoro ona zrozumiała to było zrozumiałe?
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 19:15   #4154
nicRu
maszyna, nie człowiek

co więcej - podbudowałaś mnie! Ostatnio wysławiam się tak niegramatycznie i chaotycznie, że każda jedna osoba rozumiejąca mój słowotok łechta moje ego

hard, następnym razem dam "" - bo to parafraza cytatu z jednej z osób, która mnie niegdyś uczyła. Sama siebie uważam za przeciętną, a z dobrze zrobionym makijażem za spoko w kierunku ładna, więc w sumie mam niewiele możliwości do podbudowywania się jakąkolwiek urodą Bezkrytyczne cieszenie się, że jest się zwykłym seksualnym wabikiem i w związku z tym ma się coś za darmo/taniej to dla mnie z kolei po prostu marna zapłata za to, jak niektóre lubiące taki rabat dziewczyny są potem traktowane w innych sferach życia przez to, co na ten wabik się przypałęta Ale to temat na inną dyskusję - po prostu wszystko ma swoje konsekwencje, także tolerowanie pewnym zachowań tylko dlatego, że chwilowo są wygodne.

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2012-08-30 o 19:21
Stary 2012-08-30, 19:41   #4155
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
co więcej - podbudowałaś mnie! Ostatnio wysławiam się tak niegramatycznie i chaotycznie, że każda jedna osoba rozumiejąca mój słowotok łechta moje ego
Ale zaznaczam, że w kwestii biletów się z Tobą dalej nie zgadzam

Tak właśnie.
Stary 2012-08-30, 21:07   #4156
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Co powiecie na spotkanie w sobotę? Chętnie bym się z Wami zobaczyła Wątek w klubie

Cytat:
1. Myszka, rozumiałabym to, ale jest coś takiego jak bilet rodzinny - kobiecy to rzecz osobna.

To już kwestia osobista zahaczająca o to co ktoś pojmuje jako życie rodzinne. Niektórzy całkowite zaprzepaszczenie pasji drugiej osoby, bo ma siedzieć na tyłku z drugą połówką 24/h - inaczej czekają ją godziny ględzenia aż popadnie w paranoję, ale to powinno byc konsultowane na terapii rodzinnej. Poza tym jak kobieta nie chce to i tańszy bilet jej nie skusi. Wynudzi się jak mops...

3. Z ekonomicznego punktu widzenia generuje to straty finansowe, ze społecznego posądzenie o dyskryminację. Dla mnie jest to niezrozumiała polityka...
1. Nie spotkałam się jeszcze nigdy z biletem rodzinnym na mecze piłkarskie. Nawet do kina nie ma czegoś takiego. Rodzinny bilet kojarzę tylko z MPK.
2. Znam takie przypadki, że facet ciągle w niedzielę jeździł np. na rower/mecz z kumplami, a jego partnerka zostawała w domu, bo nie lubi/ nie interesuje się tym.
3. Jakby im to same straty przynosiło to przecież by z tego zrezygnowali
Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
Doszłam do wniosku że skoro nie mam na razie pracy to chociaż będę fit - kupiłam dziś nową płytkę Chodakowskiej (zaczynam od jutra).
I po kręceniu hulahopem 3 dzień z rzędu nabawiłam się siniaków
Jest trzecia płyta Chodakowskiej?

Cytat:
No właśnie też nie wiem skąd aż taki zachwyt .

Ja kręciłam przez miesiąc, 2x 20min. i 7 cm w talii mi ubyło . Tyle, że mnie jest z czego ubywać, więc też pewnie dlatego .
Wow, 7 cm

Dziewczyny, czy w takim wieku da się jeszcze nauczyć kręcić hula-hop? Skoro to daje takie efekty to chętnie bym spróbowała

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 21:09   #4157
201608010929
Konto usunięte

Hiper, można jeszcze cośdomówić na tangle czy już zamknęłaś ostatecznie?
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 21:13   #4158
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość

Dziewczyny, czy w takim wieku da się jeszcze nauczyć kręcić hula-hop? Skoro to daje takie efekty to chętnie bym spróbowała
W tym wieku to już tylko do grobu się szykować, a nie jakieśtam hulahopy!

Tak właśnie.
Stary 2012-08-30, 21:22   #4159
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
W tym wieku to już tylko do grobu się szykować, a nie jakieśtam hulahopy!
Oj no, ja nie wiem Może to tylko dzieci potrafią szybko załapać.

Stary 2012-08-30, 21:36   #4160
francuski pocalunek
Zadomowienie

Pamietacie mnie jeszcze?

Wpadlam w rytm pracy i nie mam czasuBoze jak dobrze ze juz jutro piatek

Blair sliczna ta bielizna gdzie stacjonarnie kupowalas?
I mam prosbe jak bedziesz robila zamowienie z alepaznokcie poslesz mi eska?Cobym nie przegapila

Dziewczyny przyznam sie ze o tych szczotkach TT nie slyszalam.Ciekawe czy poradzilaby sobie taka szczota z moimi elektryzujacymi sie wlosami ---w zimie strasznieeee mi sie elektryzuja

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 21:39   #4161
ola_gie
Zakorzenienie

Czy byłby ktoś chętny na zakupy u tego sprzedawcy
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20878355 ?
(ja chcę narzutkę http://allegro.pl/show_item.php?item=2543677408 )

Tak właśnie.
Stary 2012-08-30, 21:45   #4162
szyrek
Zadomowienie

Cytat:
1. Nie spotkałam się jeszcze nigdy z biletem rodzinnym na mecze piłkarskie. Nawet do kina nie ma czegoś takiego. Rodzinny bilet kojarzę tylko z MPK.
(...)
2. Jest trzecia płyta Chodakowskiej?

3.Dziewczyny, czy w takim wieku da się jeszcze nauczyć kręcić hula-hop? Skoro to daje takie efekty to chętnie bym spróbowała
1. Przecież był w tym linku podawanym przez nicRu

2. Obczaję czy da się toto przegrać na moim przedpotopowym kompie i postaram się puścić dalej.

3. http://imgace.com/wp-content/uploads...hula-hoops.jpg

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 21:49   #4163
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Na świętej Anny, w takim małym sklepiku po prawej idąc od rynku w stronę kościoła
I jeszcze w Hegosach np. w Krakowskiej ale byłam kiedyś i mały wybór był
Dzięki

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Hiper, można jeszcze cośdomówić na tangle czy już zamknęłaś ostatecznie?
Tak, możesz domawiać, bo i tak czekam na maila od nich
Stary 2012-08-30, 21:54   #4164
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Pamietacie mnie jeszcze?

Wpadlam w rytm pracy i nie mam czasuBoze jak dobrze ze juz jutro piatek

Blair sliczna ta bielizna gdzie stacjonarnie kupowalas?
I mam prosbe jak bedziesz robila zamowienie z alepaznokcie poslesz mi eska?Cobym nie przegapila

Dziewczyny przyznam sie ze o tych szczotkach TT nie slyszalam.Ciekawe czy poradzilaby sobie taka szczota z moimi elektryzujacymi sie wlosami ---w zimie strasznieeee mi sie elektryzuja
Hej, dawno Cię tu nie było. Jak żyjesz? Wpadaj na spotkanie w sobotę!

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
1. Przecież był w tym linku podawanym przez nicRu

2. Obczaję czy da się toto przegrać na moim przedpotopowym kompie i postaram się puścić dalej.

3. http://imgace.com/wp-content/uploads...hula-hoops.jpg
1. Nie zauważyłam
2. Ale trzecia już? Nie druga?
3. Ale widzisz, on już umie :P

Stary 2012-08-30, 22:00   #4165
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Hej, dawno Cię tu nie było. Jak żyjesz? Wpadaj na spotkanie w sobotę!

Myszko wlasnie sobota mi nie pasuje --- idziemy na kaczke z zurawina do sasiadow .
Zyc zyje tylko ze z czasem u mnie kiepskoa bedzie jeszcze gorzej jak zaczne zajecia w szkole.
A wyczytalam ze Ty tez pracujesz?

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

KLIK
Stary 2012-08-30, 22:00   #4166
Konto usunięte

Cytat:
Pisałam już o tym na wątku nieco wcześniej
Stary 2012-08-30, 22:03   #4167
francuski pocalunek
Zadomowienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36222953]Pisałam już o tym na wątku nieco wcześniej [/QUOTE]
Musze poczytac Przepraszam po prostu ciezko mi nadrobic wszystko jak tak malo zagladam

KLIK
Stary 2012-08-30, 22:21   #4168
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Czy byłby ktoś chętny na zakupy u tego sprzedawcy
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20878355 ?
(ja chcę narzutkę http://allegro.pl/show_item.php?item=2543677408 )
Ładne te narzutki Znalazłaś gdzieś może real fotki?
Stary 2012-08-30, 22:24   #4169
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Czarny crack? Mogę chcieć.
Tusz Ci się przyda, cień możesz nakładać pędzelkiem, a śliwkowa konturówka bardzo Ci pasuje.
Sprawdziłam na stronie - czarny
Tusz ma bardzo dziwną szczotkę, ale chętnie przetestuję. Cienie i róż chyba będę reanimować spirytem. Konturówka mi pasuje wiem, dziękuję Tylko nie umiem rysować kresek - cały kubek kredek mi stoi bezczynnie
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36213873]W takich sytuacjach można poprosić kuriera o to, żeby podjechał i spisał protokół W 80% przypadkach się godzą.[/QUOTE]
Pod warunkiem, że się zachowało list przewozowy
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36216947]nicRu - tymczasowo ja moge przygarnac[/QUOTE]
Jakim cudem napisałaś ten post o tej godzinie?
Cytat:
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 22:28   #4170
Konto usunięte

Cytat:
Jakim cudem napisałaś ten post o tej godzinie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości