|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
hej dziewczynki, jutro moj wielki dzień, a mnie nic nie cieszy, dużo rzeczy nam się posypało i ciągle sie klocimy z TŻ
ech, nie chce mi sie nic
|
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Cytat:
wszystko jutro bedzie dobrze ![]() chyba kazdy przed tym dniem ma jakies spiecia z tz ![]() co sie posypało?
|
|
#1473 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hokus pokus, mocy dość mamy, dla Kuku pogodę zaklinamy!!! Cytat:
Mam nadzieję, że jutro po przebudzeniu będziesz myślała inaczej!!!
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Goszu wydrukowałam sobie plakat i jeszcze dzisiaj zawiśnie na budowie
A tak btw wczoraj położyliśmy pierwszą podłogę Zostało jeszcze 5 Nie uwierzycie ale różnica między salonem a kuchnią i łazienką to 50 cm![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Kilianna biedna Ty, myślę o Tobie i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze |
|
|
|
#1475 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Jamee, kilianna uszy do góry dziewczyny
Będzie wszystko dobrze, nie smutać się.
|
|
#1476 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będziesz wyglądać pięknie, cudnie, a my będziemy śledzić wszystko z wypiekami na twarzy ![]() Jamee: rozmowa, cierpliwość i jak coś to w łep A tak poważnie to porozmawiaj z Nim i powiedz to samo, co tutaj - że rzygać Ci się chce mieszkaniem i ślubem, gdy patrzysz, jak TŻ poucza budowlańców będąc z wykształcenia (tu wstawić odpowiednie).... anusia-girl: Współczuję z tym poparzeniem Cytat:
![]() Kcia: szkoda, że nieprawda, bo niezłe jaja z tym by były |
||
|
|
|
#1477 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oj ja głupia! Dziękuję za radę! Bo nawet nie wiedziałam! Na przyszłość się na pewno przyda, a zawsze mnie mama uczyła, że jak się poparzysz to zaraz do zimnego, żeby pęcherze nie wyskoczyły ![]() Do teraz mi nic nie wyskoczyło więc chyba będzie dobrze??!!! ![]() Cytat:
Cytat:
PROSZĘ SIĘ NIE ŚMIAĆ!!! Już za równy rok, na głowie panny kuku pojawi się kokolok. Justin z znienacka z wieszaka zeskoczy i na opalone ciało kuku szybko wskoczy. Zabiją dzwony, posypia się kwiaty, bo w Mendelsona trzeba będzie się wbić w rytm taki. I przyjdzie ta chwila, ta chwila niezwykła, gdy kuku rzeknie: - "jam twa żona niezwykła" na co jej mąż, rzecz jasna zachwycony, wpadnie w ramiona już swej pięknej żony!!! (I żeby nie było, bo na pewno na głowie nie będziesz mieć żadnego nieudanego kokoloka tylko tak mi się zrymowało akurat )
|
|
#1478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama widzisz, że są rzeczy na budowie, z których można się cieszyć, teraz to już pójdzie ![]() Cytat:
Ale już będziesz wiedziała na przyszłość.A wierszyk genialny!!!! Ja się uśmiechnę, bo jest bardzo zabawny, co jeszcze zwiększa jego wartość
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
kiliana jutro będzie pięknie, cudownie i nawet nie będziesz pamiętać, że mieliście z Tżtem jakieś spięcia
anusia wierszyk pierwsza klasa
|
|
|
|
#1480 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Posypali się goście ze względu na ten pogrzeb, ale to jeszcze nic, wiadomo, zdarzenie losowe. Przykre, bo dziś jedziemy na pogrzeb zamiast spędzać mile, spokojne chwile przedslubne, ale to jeszcze nie wszystko!!!! w środę TŻ odbierał pokrowce na salę od dekoratorki. Ona ma nam robić dekorację calej sali w ecru i złocie ale macie, bo mi sie nie podobają takie mocno błyszczące materiały, dla mnie taka świecąca satyna to tandeta, a że my mamy mieć calą sale strojoną, to zalezalo mi na ladnym efekcie delikatnego matu ze złota i ecru no i tak mialo byc. Tż odebral pokrowce i schowal je u siebie, dzis rano przywozimy je na sale, ja patrze, a to nie jest ecru tylko śnieżna biel (mam suknie ecru i stąd pomysl tego kolorou), w dodatku święca satyna czyli zupelnie nie to co chcialam!!!! wkurzylam sie, dzwonie do dekoratorki, czy cala sala ma tak wyglądac i czy wg niej to jest matowe ecru, o ktore mi chozilo, a ona na to, że ma tylko takie materialy, narzeczony odebral, zaakceptował i podpisal dokumenty, wpłacając jej polowe kasy za dekoracje. Nosz kur%$$ mać. Mowie do TŻ, czemu nie sprawdzil tych porowcow i materialow jak odbieral, na co on, że nie pomyslal o tym i ze trudno, nie bedziemy miec dekoracji sali. No wiec zostalam na dzien przed slubem bez dekoratorki sali, kosciola i bez pokrowcow. A najgorsze jest to, ze TŻ mowi, że DEKORACJA KOSCIOLA I SALI JEST ZBYTECZNA i mozna sie obejść
|
|||||
|
|
|
#1481 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Od razu mi się micha cieszy A taka śpiąca byłam...
|
|||||||
|
|
|
#1482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pi****da z niej ![]() ![]() kurcze, ja bym chyba juz te białe ubrała byle jakie zeby było cos ![]() nie martw sie, goscie pewnie i tak beda zadowoleni
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
kiliana ja też nie miałam dekoracji kościoła, bo co się okazało w piątrek przed śluebm? że w sobotę o 11 jest pogrzeb i najwcześniej po 12 mogłybyśmy ubierać salę
|
|
|
|
#1485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję! ![]() Cytat:
|
|
#1486 |
|
Zadomowienie
|
Kilianna : ja też w kościele dekoracji nie miałam i nikt nawet na to nie zwrócił uwagi... A Ty trzymaj się dzielnie, choć wiem, że w tych okolicznościach nie będzie to łatwe i bardzo Ci współczuję
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Właśnie przekroczyłam 1000 post
|
|
|
|
#1487 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Super wierszykCytat:
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
a ja siedzę od rana jak na szpilkach i czekam aż zadzwoni facet z komisu, żeby przyjechać po samochód
mam nadzieję, że dzisiaj zadzwoni
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Jamee a może odpocznijcie od siebie troszkę choć kilka dni... będzie dobrze ![]() Kilianko Skarbie strasznie Ci współczuję mam nadzieję że pomimo wszysttko będziecie się cieszyć jutrzejszym dniem....a z dekoratorką nie masz żadnej umowy żeby ją przycisnąć? tako z niej sama zrezygnowałaś czy ona się wkurzyła i powiedziała że wam nie zrobi wam dekoracji ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- kuku to już tylko rok
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Kiciu, ona nas ewidentnie oszukala! i teraz mowi, że rezygnuje z dekorowania, zaliczka przepAda, bo TŻ zaakceptowal ten material
Dziewczyny ja bym zrezygnowala z dekoracji w kosciele takze, gdyby ten kosciol bym w miare ladny, ale lawki są stare, farba poobdzierana, odchodzi z nich, krzesla tez stare, bardzo brzydko wygladaja, remontu ten kosciol nie widzial od 1983 r. i po prostu jest w bardzo zlym stanie, chcialam materialmi lekko przykryc odchodzącą farbe, pokrowcami zakryc stare krzesla, tiule mialy pokryc ubytki w podlodze.... Co do pokrowcow bialych blyszczacych.... to |
|
|
|
#1491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1492 |
|
Konto usunięte
|
a co tu tyle stron
nie było mnie jeden dzien a wy tyle naklaftuniłyscie !my jak nie jestesmy w pracy to sprzątamy strych na nasze poddasze jest masa gratów do wyniesienia starych łóżek mebli a mi jeszcze coś w krzyżu walnęło |
|
|
|
#1493 |
|
Zadomowienie
|
Napisałam opinię na stronie cukierni, z której miałam tort - oczywiście jej nie opublikują, bo jest negatywna, więc wkleję tutaj treść i niech jest przestrogą dla przyszłych Panien Młodych z Bielska-Białej i okolic!
"Tort wyglądał zupełnie inaczej, niż sobie wyobrażałam i zamówiłam, ponieważ był mniejszy, miał za mało motyli - miało ich być ze trzy razy tyle, ale co najgorsze: ostatnią warstwę tortu miała zdobić babeczka (muffinek) cała obsypana motylami, a było to normalne piętro tylko z kilkoma motylkami!! Chyba każdy wie, co to jest babeczka, oprócz tych, którzy wykonali tort i każdy wie, że cała babeczka/muffinek w motylach to nie jest piętro tortu i kilka motyli!!! W cukierni mieli zrobiony przeze mnie projekt, który pokazywał i opisywał co i jak, był w kolorze, z legendą, opisem każdego detalu... Dzwonili tydzień wcześniej, abym jeszcze raz wytłumaczyła, bo zmieniła się obsługa w biurze, więc tam pojechałam i tłumaczyłam 15 minut, a tort okazał się zupełnym niewypałem! Szkoda, że nie potrafią z projektu zrobić porządnego tortu, bo jedyne co mogę o nim napisać, że gościom smakował. Ja z nerwów nie zjadłam ani kawałka! Nie polecam!" |
|
|
|
#1494 |
|
Konto usunięte
|
karolinka super fotki
![]() a ja mam problemy zdrowotne coś z żołądkiem albo jelitami bo co zjem to zaraz ide to ....
|
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1496 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
|
|
#1497 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez anusia-girl Czas edycji: 2012-08-31 o 11:32 |
|||
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
kilianna - a nie da rady postraszyć tym że podasz ją do sądu za niewywiązanie się z umowy? - może by się spieła albo załatwiła zastępstwo.
Tylko nie wiem jak macie w umowie to zapisane (czy jest opcja zerwania umowy bez żadnych konsekwencji?)
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba się dalej zabrać za pakowanie, a tak mi się nie chce
|
#1500 |
|
Rozeznanie
|
Ja już zmykam, bo mam na dziś trochę rzeczy do załatwienia i nie wiem czy będę mieć później dłuższą chwilę, żeby poczytać i popisać więc, żeby nie było:
DobraDusza88
melod_y Basiek19 NightButterflyVIP kasiamniam kilianna paulinak18 Dziewczyny niech to będzie najpiękniejszy dzień w Waszym życiu i najlepsze wesele na jakim kiedykolwiek byłyście!!! A dla reszty: Miłego weekendu
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

ech, nie chce mi sie nic

Niech tak za rok będzie!
Zostało jeszcze 5
Nie uwierzycie ale różnica między salonem a kuchnią i łazienką to 50 cm
Będzie wszystko dobrze, nie smutać się.
Kto za rok Justynka przywdzieje?

A tak poważnie to porozmawiaj z Nim i powiedz to samo, co tutaj - że rzygać Ci się chce mieszkaniem i ślubem, gdy patrzysz, jak TŻ poucza budowlańców będąc z wykształcenia (tu wstawić odpowiednie)....
z lodowatą także trzeba uważać, bo możesz jeszcze sobie coś odmrozić. Wiem, że brzmi to co najmniej śmiesznie, ale własnie gro osób popełnia takie błędy przy czym rekonwalescencja jest gorsza.
oj ja głupia!