|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł ![]() |
|||
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,72% |
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
2 | 3,45% |
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
1 | 1,72% |
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
0 | 0% |
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
0 | 0% |
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
8 | 13,79% |
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
2 | 3,45% |
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
5 | 8,62% |
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
14 | 24,14% |
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
2 | 3,45% |
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
1 | 1,72% |
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
1 | 1,72% |
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
0 | 0% |
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
17 | 29,31% |
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
4 | 6,90% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Bry
Zaświecam światło PSTRYK ![]() Jakie tu pustki ostatnio ![]() Cytat:
![]() ![]() To będzie tulańsko ![]() ![]() Moje dziecko postanowiło dziś wstać razem z tatą, ale nawet wyspana jestem więc nie jest źle ![]() Tylko taaaka jesień za oknem że szok... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie tez moje dziecko rozbraja. Jest juz takie "dorosłe". nawet kłócic sie umie. Mówi cos po swojemu i macha raczkami. A jak nadal nie jest tak jak ona chce to wali reka np w blat stolika ![]() ![]() A i jeszcze dzisiaj byłysmy w parku a ona pusciła moja reke i tak sobie dreptała. Moje duze dziecko. Do tej pory baął sie chodzic po trawie czy chodnikach. Cytat:
![]() Bry ![]() Fatalna nocka. od 21:30-22:30 masakryczny płacz. To chyba ta pupa ja szczypała bo targała siobie spodenki. Wysmarowałam ja grubo kremem. o pólnocy znów straszny płacz. Umyłam pupe i znów nasmarowałam kremem. Usneła. pobudka przed 5. Tym razem ubzurała sobie spanie na rekach. nie chciała dac sie odłożyc do łóżka (nie łóżeczka ![]() ![]() Tak piszecie, zę wasze dzieci tyle mówia. Moja Martyna duzo mówi ale w swoim jezyku. Cieżko cos z tego zrozumiec ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawe jak nocka Shirki? ![]() Dzień doberek. Idę zaszpachlować pyszczka i do pracy ![]() ![]()
![]() |
#4954 |
Wtajemniczenie
|
Zaszpachlowac?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A wiesz, że ja nawet niedaleko mam do Ciebie ![]() Do Sosnowca do kina jeździmy i do plejady na zakupy ![]()
![]() |
#4956 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4957 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najzwyklejszy polecam. Nie za niski, nie za wysoki, w sam raz zeby byl. Cytat:
![]() Nooo, nocna zmiana sie popsula.... U nas ladne sloneczko. Cytat:
Antos tez duzo nie mowi, raczej pojedyncze sylaby poki co. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4958 |
Wtajemniczenie
|
![]() oficjalnie ogłaszam, ze oddawanie glosow w sondzie zakonczone. wygral tytul Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. lece zakladac watek. Edit: gotowe, NOWY WĄTEK zapraszam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post36227119 Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2012-08-31 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Rozeznanie
|
Dobry
![]() Agula, doczytałam zewizyta u dentysty nie pozostawi po sobie traumy ![]() Jaciee, jak juz Cie zapewnialam, nawet z szopa na glowie bedziemy Cie lubic ![]() Stronczku, czyli jednak nie uda Wam sie tu zajechac? Nasza noc najlepsza z ostatnich ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Zakorzenienie
|
beata moja tez ma takie odchyly co do spania. Teraz weszlismy na sposob i po mleczku, zostawiamy ja w lozeczku, kreci sie wierci sie i jak cos uspypia sama. Chyba ze nie ejst spiaca to wtedy jest mega ryk. Na 3/4 przypadkow udaje sie ze usnie.
myha taki mam zamiar aby bawic sie dobrze - ot zwykle pogaduchy, na disco nie moge... Nawet wesele za tydzien nas ominie - a tak sie na nie cieszylam Witam z kawusia. Mery buszuje z jezdzikiem pchaczem po podlodze, a ja pije kawe i zmykam myc glowe. Jak mi sie nic nie chce - mowie Wam. Dobrze ze juz weekend, jutro mam spotkanko z kolezankami i dziecmi, a w niedziele jade do miesiecznego chlopca ![]()
#4961 |
Zakorzenienie
|
dziewcyny nie trzymajcie kciuków- jak zapałeczka pi.ała,
Nic z tego, dzwoniła do mnie baba z tego hotelu żeby przezłożyć .potkanie za 14, ale ja nie dam rady, bo idę do lekarza i była do.ć niemiła... Na dodatek mówiła tylko o 3 i momentami 2 zmianie...Także nie.tety odpada. .zukam dalej! Witam .ię!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#4962 |
Wtajemniczenie
|
CookieMonster raczej nic z tego. W niedziel lub w poniedziałek wpadne na 2-3 godzinki tylko by zabrać mamę i babcie do Lomzy. Daleko masz na zielone wzgórza ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | ||
Wtajemniczenie
|
Z okolic Olkusza.
Cytat:
Baby takie są ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4965 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W takim razie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Wtajemniczenie
|
Wiem, ze to było juz miliony razy. U jakiego sprzedawcy na allegro kupowałyście paputki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Zakorzenienie
|
Tak mniej więcej nadrobiłam, ale mam tak podniesione cisnienie (napisalam w nowym wątku o co chodzi), że zapomniałam, co miałam komu napisać i w ogóle nie mam weny
![]() o, i jeszcze Amelka własnie wstała i siedzi mi na kolanach ![]() Marinko, dobrze, że nic się nie stało o upadku z szafki ![]() ![]() ![]() Beatko, pytałaś o przedszkole. Nie znam nikogo kto ma tam dziecko, jedyne co - wiem gdzie to jest, bo często chodzę tamtędy. Brumku - ![]() ![]() ![]() Muszę wysuszyć włosy, iśc do sklepu i naleśniki usmażyć na obiad ![]() ![]() Więcej nie pamiętam ![]()
![]() |
#4968 |
Zakorzenienie
|
Masakra jak zimno... jesień na całego. Lili wstała dzis o 6, a nie jak zawsze o 9 i już padła... jak wstanie idziemy na zakupy.
Dzis na obiad kluski sląskie z sosem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
![]() Dzisiaj popołudniu w końcu Was nadrobię, obiecuję ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Zakorzenienie
|
Placki
![]() ![]() ![]() Wracaj do nas szybciutko bo dawno Cie nie było ![]() Suszarka na pranie mi się zepsuła ![]() Idę zrobić zdjęcia wózków i spróbować sklecić logiczne opisy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie polecam tylko te prawdziwe z metką paputki.pl Przerabiałam jeszcze te MiniFeet i te z linku od Beatki - bez porównania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Wtajemniczenie
|
taaa... byl na 5 minut sie pokazac i pojechal do mamusi, tam ma kwatere. W Pl oddzielnie mieszkamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W poniedziałek wypłata wiec mubyc przygotowana-juz mam mini liste zakupów. jest juz podkład i tusz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Zakorzenienie
|
Zaraz jade do pracy - jak mi sie nie chceeeee....
![]()
#4977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jutro mam zamiar zaszaleć ![]() ![]() I nabrało mnie na kupno odżywki do rzęs, skoro i tak ich ostatnio wcale nie maluje to chociaż odżywie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziękuje za pochwały, ale póki co wyczyn sie nie powtórzył ![]() Cytat:
![]() ![]() Ładnie powiedziane ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zastanawiam się, jak potłuczenie? Możesz już normalnie chodzić? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaż z odżywka do rzęs się nie zgadzam akurat z nim. Bo super-hiper-polecaną jest tam ta: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...m-do-rzes.html A ja stosowałam ją regularnie przez kilka miesięcy i nic. Żadnej zmiany. rzęsy mam co prawda gęste same z siebie, ale ona nie zrobiła nic, oprócz tego, że codziennie wieczorem mazała mi okulary ![]()
![]() |
#4980 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Byliśmy na szczepieniu. Radek ryczał strasznie, aż się pielęgniarka na niego patrzyła. Głupia krowa. Jej wzrok mówił "co się tak drzesz, co ci takiego zrobili, nie przesadzaj" ![]() Teraz śpi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.